Dodaj do ulubionych

Chce juz urodzic!!

19.09.11, 10:37
Jestem w 38tc nie mam juz sily sie ruszac!! Ledwo z lozka wstaje jak bym wazyla z tone. A to przez ten bol pachwin. A te skurcze pojawiaja sie i jak juz sie szykuje zeby jechac do szpitala to przechodza. Ja juz chce zaczac rodzic!!
Obserwuj wątek
    • wodzianka Re: Chce juz urodzic!! 19.09.11, 11:44
      hihi. Ja miałam termin w piątek - i nic. Dwa razy prawie wołałam taksówkę, ale przechodziło. Na kontroli wyszło zero rozwarcia. Nie śpię w nocy przez skurcze, bóle krzyża i zwłaszcza bioder. Lekarka kazała mi dużo chodzić, to chodzę jak szalona z psem, zrobiłam porządki, latam do sklepu po trzy razy dziennie, żeby dużo chodzić, a mało dźwigać. W dodatku z każdym dniem pogłębiają mi się rozstępy, których jeszcze dwa tygodnie temu nie było. Na niedzielę jestem umówiona na wywoływanie, którego strasznie chcę uniknąć, ale ludzikowi coś się nie spieszy... cholernik jeden.
      • mola_84 Re: Chce juz urodzic!! 19.09.11, 12:07
        Ja tez tak mialam i tez lekarz kazal mi duzo chodzic. Ale mi pomogla klutnia z mezem tongue_out tak sie wnerwilam ze wieczorem dostalam skurczy oczywiscie do niczego zlego was nie namawiam haha
    • kijek82 Re: Chce juz urodzic!! 19.09.11, 12:49
      ooo taak,juz mi sie nudzi ta ciazawink
    • kaszunia Re: Chce juz urodzic!! 19.09.11, 12:50
      Spróbuj seksu, ponoć działa smile
      (u nas nie bardzo, ale nie ustajemy w sprawdzaniu tej teorii big_grin )
    • kobietka_29 Re: Chce juz urodzic!! 19.09.11, 12:54
      Tez mam dosc. Brzucha nie mam duzego. Przytylam tez niecale 10 kg, co i tak w moim przypadku bylo konieczne. Takze pod tym wzgledem ciaza mi nie przeszkadza. Ale inne dolegliwosci daja sie we znaki: spuchniete nogi (juz od maja) i rece, bol pecherza, bole pachwin, brak snu (ostatnio boli mnie mocno w gorze brzucha przy przekrecaniu sie), ucisk na kosc ogonowa, zadyszki itd. mozna by wyliczac. Mam nadzieje przetrwac jeszcze do czwartku, bo musze. Ale juz potem chce miec to za soba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka