26.10.11, 19:34
czesc.zrobilam dwa testy ciazowe wyniki pozytywne brak miesiaczki od 14.9.2011(byla ostatnia) bardzo bolace piersi czasami mnie naciaga ostatnio bylam bardzo senna ale teraz juz jakos nie jestem nie mam wogule apetytu nic prawie nie jem ale bardzo duzo pije mam troche wyostrzony smak i wech dzisiaj po zjedzeniu sledzi pogonilo mnie do ubikacj i dodam jeszcze raz mam bardzo bardzo nie moge ich nawet dotknac piersi czy mozliwe jest ze tylko wydaje mi sie ze jestem w ciazy czy warto isc na badanie b-hcg a jak wyjdzie negatywnie to co mi jest nie jestem na nic chora nie mialam zadnych stresow oprocz dnia coddziennego i w pracy czy tak ktos mial dodam ze podbrzusze mnie wogole nie boli i nie zanosi sie zebym@ miala dostac
Obserwuj wątek
    • migotka.s Re: b-hcg 26.10.11, 19:53
      umow sie dziewczyno do lekarza!
      ja pierdziele zrobiłas dwa testy, oba pozytywne masz ciazowe objawy nie masz okresu
      zakładasz juz drugi watek o tym samym i drugi raz mamy Ci pisac ze jesteś?

lekarz nie gryzie
      • kolejna-staraczka Re: b-hcg 26.10.11, 19:54
        Na pewno nie jesteś w ciąży smile
    • jeza_bell Re: b-hcg 26.10.11, 20:09
      Tak, jesteś w ciąży.
      Nie, nie rób bety.
      Tak, umów się do ginekologa około 2 tygodnie po spodziewanym terminie miesiączki.
      • dibson28 Re: b-hcg 26.10.11, 20:18
        parę dni temu założyłaś wątek i wszystko w tym temacie było napisane.
    • artdesign84 Re: b-hcg 27.10.11, 03:46
      1. Naucz się zasad interpunkcji, bo trudno Cię zrozumieć
      2. Masz jakieś pytania - idź do lekarza ... Co, my Ci tu mamy wywróżyć co Ci jest??
    • artdesign84 Re: b-hcg 27.10.11, 03:48
      PS! Polecam powrót do podstawówki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka