aniolek78 20.06.04, 15:51 Moze to zabrzmi smiesznie,ale prosze powiedzcie mi o co chodzi z tym wiesiołkiem??czy ma on jakies magiczne działanie?bo ja i maz staramy sie od jakiegos czasu i nic..moze wiesiołek pomoze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiatulinek Re: WIESIOŁEK?? 21.06.04, 07:18 Aniołku ja barałam wiesiołek dokładnie Oeparol, bierze się go wyłącznie do owulacji, potem nie wolno!!!! Jest na poprawe śluzu i ponoć fajnie się po nim zachodzi w ciążę ja jestem tego przykładem gdyż w pierwszym cyklu stosowania zaszłam w ciąże. Polecam Ci go kosztuje chyba coś koło 20zł ja brałam 5 tabletek dziennie Spróbować nie zaszkodzi!! Życzę Ci aby Ci pomógł tak skutecznie jak mnie!!! Trzymam kciuki!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia110 Re: WIESIOŁEK?? 21.06.04, 15:44 A czy ten oeparol dostaje się bez recepty? Jak to dokładnie działa i jakie mogą być skutki uboczne??? Bardzo dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
agusik25 Re: WIESIOŁEK?? 21.06.04, 16:35 Poczytajcie sobie tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=13254455 Odpowiedz Link Zgłoś