Dodaj do ulubionych

tempka wysoka, test negatywny, co robic???

25.10.12, 12:11
jestem dzis w 29 dc przy moich 30 dniowych. temperatura rano mierzona 37, a powinna juz spadać, tymczasem wczoraj wzrosła do 37 z 36,8. poza tym bola piersi i strasznie krzyż (wieczorem), brzuch rzadko a dzis wcale. robiłam dziś test z drugiego moczu po dwóch kubkach picia i wyszedł negatywny. zazwyczaj przed @ mam plamienia, ból brzucha i głowy. teraz nie mam nic prócz powyzszych objawów. test wyszedł źle czy może coś ze mną jest nie w porządku biorąc pod uwagę taka tempkę? zawsze dzień przed @ spada a tu wzrosła.
Przed owu była mac do 36,6, po owu 36,8-37. Owu miała miejsce 13 dc. Robłam Pink test.
Przy pierwszej ciązy test wyszedł pozytywnie tez w 29 dc niemal natychmiast.
Obserwuj wątek
    • nglka Re: tempka wysoka, test negatywny, co robic??? 25.10.12, 13:05
      o ciazy swiadczy nie wysokosc temp. ale dlugosc fazy lutealnej [powyzej 18 wyzszych]
      kazdy cykl jest inny, temp ma prawo spasc przed, w trakcie lub dopiero po okresie [do pierwszych dni nowego cyklu] i nic w tym nienormalnego, nie ma znaczenia jak bylo "zazwyczaj", bo to nie jest nam dane raz na zawsze
    • nglka czekac na miesiaczke, jesli test ujemny b/t 25.10.12, 13:07
      .
    • sharzan-ka beta/lekarz ...n/t 25.10.12, 23:33
    • kasiak37 wklejone prze moderatora 27.10.12, 14:18
      #
      Re: doradźcie proszę
      motylkinadrzewie 25.10.12, 09:59 Odpowiedz
      dodam, że owu była 13 dc, tempka mierzona cały cykl, przed owu w granicach 36,4 a po skoku utrzymywała się od 36,8 do 37.

*
      Re: doradźcie proszę
      kiecha3 25.10.12, 20:43 Odpowiedz
      odpowiem tak jak pewnie wyczytałaś w 100 innych identycznych postach wink

organizm to nie zegarek szwajcarski.. może zwyczajnie ci się przesunęła owu? skąd wiesz, że była 13dc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka