lenka30a Re: Jak zrobic suwaczek? 27.01.05, 16:21 jest tyle wątków poświęconych suwaczkom, wystarczy poszukać przez wyszukiwarkę, warto zaśmiecać forum takimi pytaniami??? Odpowiedz Link Zgłoś
gajesiaa Re: Jak zrobic suwaczek? 27.01.05, 16:31 Ok lenka dzieki za info mila jestes,no coz Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a Re: Jak zrobic suwaczek? 27.01.05, 16:40 moze i jestem, ale mnie drażni ludzka nieporadność, zanim zapytasz sama postaraj się rozwiązać problem, problem z suwaczkami jest szeeeroko opisany na wątku: "suwaczki pomocy!!!!" wystarczy poszukać uwazam ze tworzenie nowego wątku dla takiego "problemu" jest delikatnie mówiąc przesadzone. mimo to pozdrawiam i zyczę powodzenia w tworzeniu swojego suwaczka mi to zajęło trochę czasu Odpowiedz Link Zgłoś
gagat100 Re: Jak zrobic suwaczek? 27.01.05, 17:12 lenka ma racje!! kilka postow nizej jest odpowiedz !!!! pt SUWACZKI POMOCY i rowniez tam znajdziesz odpowiedz jak je zrobic i gdzie szukac Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin [...] 28.01.05, 11:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gagat100 aga_lub_marcin 28.01.05, 13:15 Wiem ile zalozylam, widocznie te ktore byly odpowiedzi mi nie odpowiadały !!!! jesli chodzi o szukanie dlaczego nie znalazłas suwaczkow o ktore prosi autorka postu ????? tylko udzielasz sie nie w temacie sama napisałas "Jeśli się komuś nie podoba pytanie to po jaki ch... się udziela w wątku" to dlaczego na nie nie odpowiedziałas ???? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: aga_lub_marcin 28.01.05, 16:40 gagat100 napisała: > Wiem ile zalozylam, widocznie te ktore byly odpowiedzi mi nie odpowiadały !!!! > jesli chodzi o szukanie dlaczego nie znalazłas suwaczkow o ktore prosi autorka > postu ????? tylko udzielasz sie nie w temacie sama napisałas "Jeśli się komuś > nie podoba pytanie to po jaki ch... się udziela w wątku" to dlaczego na nie nie > > odpowiedziałas ???? Widocznie Gajesi również nie odpowiadały sugestie z innego postu dotyczące suwaczka. Piszę co chcę. Ty możesz negować czyjeś wpisy lecz sama jesteś nietykalna? Też mogę skomentować Twoje wpisy. Słyszałaś takie powiedzenie "agresja rodzi agresję" Zobacz ile w Twojej wypowiedzi wykrzykników. Nie chcesz pomoc nie pomagaj, tytuł wątku jest jednoznaczny więc po co zaglądać skoro Ty już temat przerabiałas? Znam Gajesie i wiem, że udziela się tylko wtedy kiedy jej zalezy na odpowiedzi a nie zakłada wątków na akord. Zdenerwowała mnie forma w jakiej odpisałyście na jej post. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
fifinka2 Re: Jak zrobic suwaczek? 31.01.05, 16:59 a to : lilypie.com/days/050819/0/27/1/+0/.png Odpowiedz Link Zgłoś