nati5 31.01.05, 22:18 POLECAM MAJTKI POPORODOWE FIRMY HARTMANN PODAJĘ LINK www.allegro.pl/show_item.php?item=41111799 OCZYWIŚCIE DECYZJA O ZAKUPIE NALEŻY DO WAS -ALE DODAM ŻE SPRAWDZAJĄ SIĘ W 100% Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
speni Re: PO PORODZIE - HARTMANNY - WARTO JE MIEĆ 01.02.05, 11:30 mam rozumie że juz w majtkach jest podpaska ? Oprócz allegro gdzie można je kupi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
nati5 Re: PO PORODZIE - HARTMANNY - WARTO JE MIEĆ 01.02.05, 12:12 Majtki są sprowadzane z Niemiec - można je kupić w niektórych aptekach w Warszawie, ale z tego co wiem trzeba się nachodzić i naszukać. Przy zakupie 6 par na hasło: "gazeta" wysyłka jest gratis. Można je zamówić telefonicznie numer jest na aukcji. www.allegro.pl/show_item.php?item=41111799 Odpowiedz Link Zgłoś
annawk Re: PO PORODZIE - HARTMANNY - WARTO JE MIEĆ 01.02.05, 13:03 majtki te można kupić w prawie każdej aptece i to nie tylko w w-wie i kosztuja one w zależności od apteki od 3 do 3.50zł. więc może nie przesadzaj z tym że tak ciężko je dostać i ze Ty oferujesz je po super rewelacyjnej cenie. nawte jeśli w danej aptece ich nie ma to panie z apteki zawsze chętnie je sprowadzają. dziewczyny nie dajcie się naciągać. Odpowiedz Link Zgłoś
aronka1 Re: PO PORODZIE - HARTMANNY - WARTO JE MIEĆ 01.02.05, 16:18 Annawk, masz rację. Ale wiesz, reklama dźwignią handlu... No i niektórzy dadzą się naciągnąć, niestety. Takie majtki w aptekach krakowskich kosztują 3 zł. Na Allegro prawie 4, a trzeba dodać jeszcze koszt przesyłki. Sprawdzajcie dobrze ceny! Ostatnio na Allegro znalazłam np. wanienkę, która kosztuje prawie 40 zł (+koszt przesyłki...), a identyczna w Ikei - ok. 25zł... Odpowiedz Link Zgłoś
nati5 Re: PO PORODZIE - HARTMANNY - WARTO JE MIEĆ 01.02.05, 20:59 tylko że nie każda ma siłę biuegać po aptekach i nie każda mieszka w "dużym mieście" www.allegro.pl/show_item.php?item=40911339 Odpowiedz Link Zgłoś
mimik5 Widać Szczecin zacofany!!! 04.02.05, 11:44 Ponoc w kazdej aptece mozna je kupic, ale w Szczecinie niestety nieeeeeeeee... W wielu aptekach byłam i nic. Lekarze w szpitalu na pomoraanach polecaj i kaza takie miec ale gdzie je kupic to nie wiedza, rece rozkladaja... a bez uwierzcie mi naprawde ciezko i niewygodnie, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: PO PORODZIE - HARTMANNY - WARTO JE MIEĆ 04.02.05, 13:16 Fajnie że rozmawiasz sama ze sobą nati5 i mimik5 ona te same gacie reklamuje pod dwoma nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
mimik5 Re: PO PORODZIE - HARTMANNY - WARTO JE MIEĆ 04.02.05, 18:15 ja ich niestety nie sprzedaje, nie sa moje te aukcje, tylko pomagam, bo inaczej bedziecie chodzily z gołymi dupami po szpitalu, ściskajać mega podpaske nogami jak się tylko da...hormony tu niektórym buzują jak widzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
mimik5 Re: PO PORODZIE - HARTMANNY - WARTO JE MIEĆ 04.02.05, 18:15 jeszcze jedno nati5 to tez nie ja sorry!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: PO PORODZIE - HARTMANNY - WARTO JE MIEĆ 05.02.05, 00:30 Jeszcze niedawno te majtki widziałam na allegro po 11 zł. Z tą ceną to i tak jest poprawa. interesuje mnie jedno czy one mają tę podpaskę bo mam wrażenie, że nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
martap10 Re: PO PORODZIE - HARTMANNY - WARTO JE MIEĆ 05.02.05, 11:19 Jesteś śmieszna , Dziewczyno i do teo wulgarna. Nie martw się o nas i przestań się kompromitować ciągłymi ogłoszeniami, w których "pomagasz". Jakoś sobie poradzimy bez Twojej pomocy... Odpowiedz Link Zgłoś
mimik5 do martap 05.02.05, 21:31 czy wedlug ciebie dupa to wulgarne slowo??? kompromitacja przez internet?? chyba niemozliwe, pozdrawiam cie serdecznie kochana ciezaroweczko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
77iwona Re: PO PORODZIE - HARTMANNY - WARTO JE MIEĆ 05.02.05, 21:20 Hej Majtki Martmanny mozna kupic w aptece Super-Pharm. Ja kupowalam w Warszawie w GM, dzisiaj. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś