Dodaj do ulubionych

5tygodniowki zapraszam tutaj:)

19.05.05, 18:18
mamy 5 tygodniowe tutajsmile
jak sie czujecie? jakie macie objawy nowe lub jakie przeszly?
ja walcze ze zgaga i odbijaniem siesmile
na kiedy macie termin, ja na 9 styczniasmile
Obserwuj wątek
    • ankabj Re: 5tygodniowki zapraszam tutaj:) 19.05.05, 18:57
      Witam,
      nie wiem dokładnie kiedy mam termin porodu, ale z obliczeń w necie wyszedł 8
      stycznia. Mam nieregularne długie cykle i może różnie wyjść, a gin się jeszcze
      nie wypowiadał na temat terminu, miał problem z okresleniem wieku dzidziusia. W
      ogóle to leżałam w szpitalu z podejrzeniem pozamacicznej - koszmar długo by
      opowiadać!, ale całe szczęście teraz jestem w domku. Po usg moja dzidzia miała
      5,7 mm, czyli z netu 5 - 6 tydzień smile W poniedziałek mam usg kontrolne i mam
      nadzieję, że dowiem się czegoś więcej na temat wieku maluszka i terminu porodu.
      A co do objawów: to kłucie jajników
      (szczególnie prawego); bóle piersi (straszne); bóle krzyża miałam, ale już mi
      przeszły. Zgagi jeszcze nie miałam wink
      myszula_lodz miałaś już USG?
      PZDR
      • dosiamamafilipa Re: 5tygodniowki zapraszam tutaj:) 19.05.05, 19:29
        hej
        moze zajrzyjcie na to forum jest wiecej takich
        pitbull.strefa.pl/forum/viewtopic.php?t=107pzdr.
        dorota
        • bonnie75 Re: 5tygodniowki zapraszam tutaj:) 19.05.05, 19:41
          A co to za link wkleilas, ktory nijak sie ma do styczniowek 2006????????

Ja dopisje sie do tego watku smile Termin 14 stycznia smile
          • ewaq Re: To ja chyba tak, jak bonnie :-) 19.05.05, 21:20
            objawów, oprócz niemiłosiernego bólu piersi i powiększenia się już ich, nie mam
            żadnych. Mam nadzieję, że obejdzie się bez mdłości smile Na USG, które miałam w
            poniedziałek, widać było na razie pęcherzyk płodowy prawidłowej wielkości i
            prawidłowo umiejscowiony, tyle że na jajniku obok wielka torbiel sad Mam
            nadzieję, że się wchłonie...
            • ankabj Re: To ja chyba tak, jak bonnie :-) 19.05.05, 22:27
              To coś jak u mnie. Na pierwszym USG miałam maleńki pęcherzyk w macicy i coś w
              przydatkach. Lekarze podejrzewali pozamaciczną. Poleżałam trochę w szpitalu i
              się wyjaśniło - na szczęście. No ale wciąż nie ma jasnej odpowiedzi co mam na
              jajniku. Gin mi poweidział ale jakoś tak niejasno, więc czekam do poniedziałku
              do wizyty kontrolnej, to sie może dowiem czegoś więcej. najważniejsze że
              dzidziuś w macicy wygląda "dobrze".
          • dosiamamafilipa Re: 5tygodniowki zapraszam tutaj:) 19.05.05, 21:24
            oj dziewczyny przepraszam bardzo cos mi nie tak sie wkleilo teraz juz musi byc
            poprawnie smile))
            ale sie usmialam
            dorota
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29548
        • ankabj Re: 5tygodniowki zapraszam tutaj:) 19.05.05, 19:45
          ????
          dosiamamafilipa co nam chcesz przez to powiedzieć? smile
        • martys_85r Re: 5tygodniowki zapraszam tutaj:) 19.05.05, 19:47
          hej, ja dopiero jutro odbieram wyniki bety, ale z neta tez mi wyszedl 9
          stycznia (jakby co), tez mam nieregularne, ale 17 dni to jeszcze nie bylo! no
          przed matura 3 tyg sie spoznial ale to maturybig_grin i to rok temu.. mam 19 lat wiec
          niezbyt chce dzidzie ale..., objawy: zgaga, zgaga, zgagasad zadnych bolacych
          piersi, lekkie krwawienie co mnie martwi lub cieszysmile zalezy co bedzie
          dalej...big_grin pzdr martyna
          • martys_85r nie rozumiem watku dosiamamafilipa 19.05.05, 19:48
            rowniez nie wiem co to ma do rzeczy?
        • dosiamamafilipa Re: 5tygodniowki zapraszam tutaj:) 19.05.05, 21:26
          kurcze nawet nie mam zielonego pojecia jak cos takiego wogole zostalo otworzone
          na miom kompie wstretne sa te psy fu
    • martys_85r wyniki bety 20.05.05, 16:46
      moje wyniki drogie mamy dla mnie pozytywne czyli ujemnesmile <1, za was trzymam
      kciuki i czasem wpadne zerknac co u wasbig_grin
      • ewesti termin 11 stycznia 20.05.05, 21:28
        czesc mamuśki, bede w wami w kontakcie,a czuje się suoer, bylam tylko na 1
        wizycie i tam kropeczka jest maluśka, z objawów mam bolące piersi i w sumie
        tyle, aha no i okropne humory,pozdrawiam
        • martys_85r moze jednak... 20.05.05, 23:21
          moze jednak jestem w ciazy. gadalam z matka, balam sie tego bardzo, ale
          znalazla ulotke po tescie i sama zaczela jak wrocilam do domu, nie bylo tak
          zle...
          ale najgorsze jest to, ze jej w 3 m-cu jak byla w ciazy test z krwi wysszedl ze
          nie jest, tak to bylo dawno, ale oprocz tego to tez miala male uplawy takie
          brazowe, i brzuch ja pobolewal jak na okres i miala zgage! i teraz nie wiem bo
          ja mam te same objawy a dzis mi beta wyszla ujemna...
          myslicie ze moge miec tak jak ona? bardzo sie boje ze jednak moge byc w ciazy!
          czy wy macie objawy takie jak u waszych mam? jestem w szoku, lekko zrospaczona
          i zdezorientowana..
          • martys_85r dodam jeszcze 20.05.05, 23:23
            dodam jeszcze ze okrez nas tak samo boli i wystapil mniej wiecej w tym samym
            czasie co u mamy, moze z ciaza tez jest tak samo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka