Dodaj do ulubionych

PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):)

• althea35 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 05.10.05, 19:08
      Hej dziewczyny!
      Dobrze, ze chociaz wy jestescie. Siedze sama w domu, maz w pracy! Zgroza!
      Obiadek tez musialam sama zjesc... ale mysle sobie, ze moze jednak jest ktos
      malenki ze mna... Jak zwykle siedze nad praca domowa... Zgroza! W tym wieku?
      Zycze milego wieczorku!
      Althea
      • melba7 megi słonko 05.10.05, 19:15
        trzymaj się, wszystko będzie dobrze-nie ma innej opcji, pamietaj.
        • melba7 Moniko 05.10.05, 19:18
          widzę,że jednak Magdalena? dzięki za zdjęciesmilesmilesmilecudowne
          • ata76 Re: Moniko 05.10.05, 19:47
            Megi, trzymaj się....na pewno będzie wszystko dobrze z maleństwiem....nie ma
            innej możliwości!!!!

Monika, super zdjęcie Magdy....uroczy profil!!!!

Althea, miłej nauki...i żeby M. jak najszybciej pojawił się w domku!!!

Erga, Matal...bawcie się dobrze ze znajomymi smile

miłego wieczorka dziewczyny!!!
            • althea35 Ata dziekuje! 05.10.05, 19:56
              Ata dziekuje, ze cos do mnie napisalas... bo sie czulam troche obco na tym
              forum sad
              Nawet rumu nie mam i jak tu sie pocieszyc...
              Dziekuje!
              • ata76 Re: Ata dziekuje! 05.10.05, 20:04
                Althea, pobędziesz trochę dłużej z nami i na pewno poczujesz się jak u dobrych
                znajomych...jestem o tym przekonana smile)))
                a póki co ściskam, choć wiem, że pewnie wolałabyś zatopić się w ramionach
                męża...a póki co, to własnie mi się przypomniało, ze zwyczajowo wszystkie nowe
                dziewczyny wysyłają nam zdjęcia i my do nich....tak więc aby podtrzymać stary
                dobry zwyczaj prosze o przesłanie fotek smile
                • althea35 Re: Ata dziekuje! 05.10.05, 20:19
                  Atko, zajrzyj do skrzynki! Bedziesz miala troche do obejrzenia.

Niestety nie mam czasu na tekie osobiste pisanie do kazdego z osobna, tak jak
                  wy robicie.

Buziaki!
                  Althea
    • althea35 Bebell!! 05.10.05, 21:20
      Bebell, gdzie sie podziewasz??
      • erga4 Oj zauważyłam brak na liście Hortiki 05.10.05, 22:04
        STARAJĄCE SIĘ W PAŹDZIERNIKU-najpłodniejszym miesiącu roku smile)

1. Melba7, 30 lat,4 cykl starań o drugie dziecięsmile
        2. Balbinka, 31 wiosen, aniołek 2000, kończę 5 rok staranek o pierwsze
        dziecię,uparty koziorożec.
        3. Bebell, 27 lat, Warszawa, trzeci cykl starań o drugie dzieciątkosmile)) Mam
        już Tosicę-Łasicęsmile))
        4. Stokrotka76, 28 latek (jeszcze do końca miesiąca), z Warszawy, rozpoczął
        się 6miesiąc staranek o pierwszą dzidzię, 5 cykl.
        5. erga4 26 lat starania ponad rok o pierwszą dzidzię (z wyrokiem PCOs)
        6. abie76, 29 lat, 3 cykl staran o pierwszego potomka
        7. ata76- 29 lat; n-ty cykl starań o pierwszą dzidzię; Gdynia; póki co z
        diagnozą "niepłodność"
        8. ma_ruda2 - 28 lat, drugi cykl staran (zaraz sie zacznie) o pierwsze
        malenstwo, W-wa
        9. Althea, 26 lat, 2 cykl staran o pierwsze dzieciatko.
        10. Matala6, 30 lat, staranka od czerwca o pierwsza dzidzie wink)
        11. Marta_st, 28 lat, 3 cykl starań o drugiego dzidziusia.
        12. annalalik - 25 lat, 17 cykl starań o pierwsze dziecko, jestem po HSG
        (prawy niedrożny, lewy zwężony - HSG udrożniło obydwa) i czekam na wyniki
        badań.
        13.owiesia24-pierwszy porządny cykl starań o pierwsze maleństwo
        14.eda1282 - 23 lat wawa starania o pierwszą dzidzie niedługo zacznie się
        trzeci cykl starań
        15. Pszczołaasia- 31 lat. stara doopa jestembig_grinD Gdynia. mama 2 Aniołków. nie
        mam absolutnie pojęcia który to cykl. w zasdadzie pierwszy po przerwiesmile)
        pozdrawiamsmileaaaa po slubie -9 lat. pies- to jesdyne dziecko jakie mamysmile)))
        16. gosiashek - 32 lata-PSZCZOLAASIA! JESTEM STARSZA!!!Toruń, 3 cykl staran,
        1 coreczka na stanie-3,5 letnia Kaja
        17. bemilkaa-3 cykl starań 34 lata 2 dziecko. Mam nadzieję, że tym razem się uda
        18. barbie4-29 lat , 1 cykl starań, po 5 latach tabletek anty. (czekam na
        wyniki biopsji, COS mi chyba w.....a pierś. mam nadzieje ze nie złośliwie)
        19. Cytrusowa 28 latek 10cykl starań, kiepskie plemniki Męza
        20. Wiola1234, lat 27, 5 cykl starań o pierwszą dzidzię
        21. esselte5, 29 lat,6 miesiąc starań o pierwszą dzidzię, dziś testowałam,
        niestety sad(((((((((((((((((((((((((((((( , no ale skoro październik to taki
        płodny miesiąc smile))))))))))))))))))))
        22.mala natka-28l skonczone no i drugi miesiac staran o pierwszego potomka big_grin
        23. hortika, 30 lat,nie wiem który cykl starań, pewnie setnysmile

NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE:
        1. Bombamonika (córcia)
        2. Lalisia
        3. Zebra
        4. Keri
        5. Finka
        6. Megi
        7. Nika
        8. Monias

Starające się poza forum - duchowo obecne z nami
        1. Gwiazdka
        • erga4 i po pifku 05.10.05, 22:22
          Monia-cudna ta twoja córeńka! Już widzę twoją buźke roześmiana wpatrującą się w
          zdjęcie na kominku..

A wy widzę nie obijacie się-postów prxybywa-a i lista robi się coraz dłuższa.
          Myślę że na tej ostatniej juz nie brakuje nikogo. Chociaż może powiinyśmy
          dopisać Pkanetkę?? tylko nie wiem czy pod gwiazdką czy razem z nami? co się z
          nią dzieje? odpoczywa od forum? No i jutki nie ma. Ups - zapomniałam tez o Ant.
          Oj starość nie radość smile
          • erga4 Może to już ostateczna wersja? 05.10.05, 22:25

już Tosicę-Łasicęsmile))
            4. Stokrotka76, 28 latek (jeszcze do końca miesiąca), z Warszawy, rozpoczął
            się 6miesiąc staranek o pierwszą dzidzię, 5 cykl.
            5. erga4 26 lat starania ponad rok o pierwszą dzidzię (z wyrokiem PCOs)
            6. abie76, 29 lat, 3 cykl staran o pierwszego potomka
            7. ata76- 29 lat; n-ty cykl starań o pierwszą dzidzię; Gdynia; póki co z
            diagnozą "niepłodność"
            8. ma_ruda2 - 28 lat, drugi cykl staran (zaraz sie zacznie) o pierwsze
            malenstwo, W-wa
            9. Althea, 26 lat, 2 cykl staran o pierwsze dzieciatko.
            10. Matala6, 30 lat, staranka od czerwca o pierwsza dzidzie wink)
            11. Marta_st, 28 lat, 3 cykl starań o drugiego dzidziusia.
            12. annalalik - 25 lat, 17 cykl starań o pierwsze dziecko, jestem po HSG
            badań.
            13.owiesia24-pierwszy porządny cykl starań o pierwsze maleństwo
            14.eda1282 - 23 lat wawa starania o pierwszą dzidzie niedługo zacznie się
            trzeci cykl starań
            15. Pszczołaasia- 31 lat. stara doopa jestembig_grinD Gdynia. mama 2 Aniołków. nie
            pozdrawiamsmileaaaa po slubie -9 lat. pies- to jesdyne dziecko jakie mamysmile)))
            16. gosiashek - 32 lata-PSZCZOLAASIA! JESTEM STARSZA!!!Toruń, 3 cykl staran,
            17. bemilkaa-3 cykl starań 34 lata 2 dziecko. Mam nadzieję, że tym razem się uda
            18. barbie4-29 lat , 1 cykl starań, po 5 latach tabletek anty. (czekam na
            19. Cytrusowa 28 latek 10cykl starań, kiepskie plemniki Męza
            20. Wiola1234, lat 27, 5 cykl starań o pierwszą dzidzię
            21. esselte5, 29 lat,6 miesiąc starań o pierwszą dzidzię, dziś testowałam,
            niestety sad(((, no ale skoro październik to taki płodny miesiąc smile))))
            22.mala natka-28l skonczone no i drugi miesiac staran o pierwszego potomka big_grin
            23. hortika, 30 lat,nie wiem który cykl starań, pewnie setnysmile
            24. jutka
            25 Ant

1. Bombamonika (córcia)
            2. Lalisia
            3. Zebra
            4. Keri
            5. Finka
            6. Megi
            7. Nika
            8. Monias

1. Gwiazdka
            2. Pkanetka
            • erga4 Zdjęcia 05.10.05, 22:32
              Atko-słuszne spostrzeżenie - ja już dłuższy czas nie dostałam nowego zdjęcia. A
              tu tyle nowych foremek. Więc pytam się grzecznie czy ktoś coś dostał?? czekam
              na foty-swoje tez chętnie prześlę.

Miłej nocy życzę wszystkim.
              • althea35 Re: Zdjęcia 05.10.05, 22:42
                Erga zajrzyj do skrzynki. Czekam na foty!
                Althea
              • balbinka74 Re: Althea35 05.10.05, 22:44
                To, ty też jesteś na wygnaniu, jak cytrusia i abi?
                Przepraszam, jeśli pomijałam w pościkach! Ja także nie lubię sama jeść
                obiadku...i dla siebie nie chce mi się gotować...
                Co ty tak pilnie odrabiasz te zadania domowe, kujonku kochany?A ja się cieszę,
                że mam jutro 4 godziny dla siebie, czasami lubię pobyć sama w domciu...chyba
                dlatego, ze po moim rodzinnym domku zawsze przewijało się ponad 10 osób... Masz
                jakies przeczucia co do fasolki w brzuszku?Podobno niektóre kobiety wyczuwają,
                ze mają pasażera na gapę...
                Zaglądaj tu do nas często!Buziaczki!

Kurka...cześć zeszytów nietknięta, po 5 pracy odbiegającej od tematu...żyć się
                nie chce...jak można mylić świat z rajem???????????

• althea35 Re: Althea35 06.10.05, 13:34

> To, ty też jesteś na wygnaniu, jak cytrusia i abi?

Nio, wszystko sie zgadza.

> Przepraszam, jeśli pomijałam w pościkach! Ja także nie lubię sama jeść
                  > obiadku...i dla siebie nie chce mi się gotować...

Ja zjadlam wyjatkowo pyszny i niezdrowy (czesciowo) obiadek... ale samej sie
                  smutno je.

> Co ty tak pilnie odrabiasz te zadania domowe, kujonku kochany?A ja się
                  cieszę,
                  > że mam jutro 4 godziny dla siebie, czasami lubię pobyć sama w domciu...chyba
                  > dlatego, ze po moim rodzinnym domku zawsze przewijało się ponad 10 osób...

Zalezy mi na tym zeby jak najszybciej nauczyc sie jezyka... no i chodze na
                  bardzo intensywny kurs, wiec nie ma chwili wolnego. Jutro mam caly dzien
                  wolny... co za liksus!
                  Ksiazki tez czytam... obecnie w obcym jezyku. Ale lektury tez czytalam. Zawsze
                  juz w wakacje mialam wszytkie grubsze ksiazki przeczytane. Na poczatku szkoly
                  nie lubilam czytac, ale pozniej bardzo lubilam.

Masz
                  > jakies przeczucia co do fasolki w brzuszku?Podobno niektóre kobiety
                  wyczuwają,
                  > ze mają pasażera na gapę...

Nie chce sie nastawiac i nakrecac... potem jest tylko rozczarowanie jak @
                  przychodzi. Ale czasmi fajnie jest sobie pomyslec, ze moze jednak ktos tam jest.

> Zaglądaj tu do nas często!Buziaczki!

Zagladam jak tylko mam czas... ale ponad 100 postow na dzien do przeczytania to
                  sporo!

>
                  > Kurka...cześć zeszytów nietknięta, po 5 pracy odbiegającej od tematu...żyć
                  się
                  > nie chce...jak można mylić świat z rajem???????????

Hhahahha... no to masz wesolo! Ja jestem fizykiem... ale szukaja tu nauczyciela
                  polskiego dla obcokrajowcow... moze sie zglosze.

Buziaki!
                  Althea
                  >
            • cytrusowa Bombamonisia 05.10.05, 22:35
              śliczna laleczka, jaka duza...
              no i nie musze tutaj wypisywać, że Magdalena to cudowne imię i miłoby było,
              gdyby wróciło do łask.

Cytrusowa - Magdalenasmile
          • ant25 Re: i po pifku 06.10.05, 06:07
            Ty TY upsie jak można o mnie zapomniec czuję się urazona do dna mojej
            uczuciowoścismile
            Jejku dziewczyny na jakiś czas pewnie będę wyłączona z aktywnego życia
            forumowego ale wrócę zobaczycie.
            No i raz na jakiś czas coś pewnie napiszę żeby o mnie nikt nie ZAPOMNIAŁ
            Pa pa buziaki
            Proszę się nie dziwić porze o jakiej pisałam ...nauka....
            • ata76 Re: i po pifku 06.10.05, 09:54
              Motko Bosko Częstochowska...0 6 rano już się uczysz....normalnie
              szacuneczek....mnie by wołami o tej porze nie wyciągnęli z łózka wink))
    • alicjasul Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 05.10.05, 22:28
      Alicja 28, 3 cykl starań o maluśki, najukochańszy, najcudniejszy Boży Dar wink))
      Jestem już 8 dni po szczycie i znowu mam chalucynacje, ból brzucha, wzdęcia,
      mdłości, powiększające się piersi .... Mój mąż stwierdził że już mi nie kupi
      testu ciążowego bo w ciągu ostatnich dwóch razy kupiłam je chyba cztery,
      ciągle się łudząc że jednak się mylą wink))
      Ciekawa jestem tego pierwszego uczucia kiedy już się wie ... ja chyba będę
      ryczała ze szczęścia cały dzień ....
      A moze jednak faktycznie tym razem ziścił się cud, no bo w końcu urodziłam się
      w czepku i wszyscy mówią że mam ogromne szczęcie ... Prosze was o jedno
      trzymajcie za naszą trójkę (ja+mąż+dzidzia) kciuki to wtedy napewno się uda a
      ja się odezwę jak będę już coś niecoś wiedziała wink))
      • erga4 Witam alicję 05.10.05, 22:34
        I powodzenia życze w staraniach - oczywiście dopiszemy cię do długaśnej listy.
        no to teraz przynajmniej 10 z nas musi zaciążyć. W końcu październik jest
        najpłodniejszy czy nie?
        • stokrotka76 Dzieńdoberek! 06.10.05, 08:33
          Wpadłam na chwilkę i zaraz lecę do swojej ginki. Chyba wezmę tabsy na dwa
          cykle - przynajmniej będę miała pewność, że mi sie nie poprzedłużają i nie będą
          trwały po czterdzieści kilka dni... Albo coś, dzięki czemu nie urośnie nastepna
          paskuda i cykl się podreguluje! No, zobaczymy co powie.

Monisiu, dziękuję za fotkę, śliczne maleństwo, juz teraz widać, że to śliczna
          dziewczynka, po mamusi smile.

Witam nowa foremeczkę smile.

Erga, ja się teraz na liście powinnam wpisać jako czekająca na starania do
          grudnia lub stycznia...
          • stokrotka76 Lista 06.10.05, 08:39

już Tosicę-Łasicęsmile))
            4. erga4 26 lat starania ponad rok o pierwszą dzidzię (z wyrokiem PCOs)
            5. abie76, 29 lat, 3 cykl staran o pierwszego potomka
            6. ata76- 29 lat; n-ty cykl starań o pierwszą dzidzię; Gdynia; póki co z
            diagnozą "niepłodność"
            7. ma_ruda2 - 28 lat, drugi cykl staran (zaraz sie zacznie) o pierwsze
            malenstwo, W-wa
            8. Althea, 26 lat, 2 cykl staran o pierwsze dzieciatko.
            9. Matala6, 30 lat, staranka od czerwca o pierwsza dzidzie wink)
            10. Marta_st, 28 lat, 3 cykl starań o drugiego dzidziusia.
            11. annalalik - 25 lat, 17 cykl starań o pierwsze dziecko, jestem po HSG
            badań.
            12.owiesia24-pierwszy porządny cykl starań o pierwsze maleństwo
            13.eda1282 - 23 lat wawa starania o pierwszą dzidzie niedługo zacznie się
            trzeci cykl starań
            14. Pszczołaasia- 31 lat. stara doopa jestembig_grinD Gdynia. mama 2 Aniołków. nie
            15. gosiashek - 32 lata-PSZCZOLAASIA! JESTEM STARSZA!!!Toruń, 3 cykl staran,
            16. bemilkaa-3 cykl starań 34 lata 2 dziecko. Mam nadzieję, że tym razem się uda
            17. barbie4-29 lat , 1 cykl starań, po 5 latach tabletek anty. (czekam na
            18. Cytrusowa 28 latek 10cykl starań, kiepskie plemniki Męza
            19. Wiola1234, lat 27, 5 cykl starań o pierwszą dzidzię
            20. esselte5, 29 lat,6 miesiąc starań o pierwszą dzidzię, dziś testowałam,
            21.mala natka-28l skonczone no i drugi miesiac staran o pierwszego potomka big_grin
            22. hortika, 30 lat,nie wiem który cykl starań, pewnie setnysmile
            23. jutka
            24 Ant

1. Bombamonika (córcia)
            2. Lalisia
            3. Zebra
            4. Keri
            5. Finka
            6. Megi
            7. Nika
            8. Monias

1. Gwiazdka
            2. Pkanetka

Przerwa w starankach
            1. stokrotka76 - 28 latek (jeszcze do końca miesiąca), z Warszawy, 5 miesięcy
            staranek, teraz po histeroskopii przerwa na 2-3 miesiące
          • esselte5 witam porannie!!! 06.10.05, 08:42
            Ale nas dużo! No to naprawdę w tym miesiącu lista powinna zmniejszyć się o
            jakieś 10 pozycji. Albo i jeszcze więcej. W końcu październik.... A u mnie
            @@@@@@@@ już drugi dzień. Ale o dziwo napędza mnie to jeszcze bardziej do
            kolejnych październikowych starań smile Pozdrawiam serdecznie smile
            • erga4 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 08:57
              A ja dziś jadę do mężusia!!! zaraz po pracy noga na gaz i za godzinkę będę smile)
              Jeszcze nie wiem czy uda mi się wyżebrać urlop na jutro -ale jeśli nie uda się
              no to wieczorem powrót i rano znów do pracy a po pracy znów do mężula smile
              Ależ ja sie najeżdżę - jak dobrze że jazda sprawia mi taaaką przyjemność

• ma_ruda2 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 08:57
              witam dziewczynki smile nie za czesto sie odzywam, ale czytam was codziennie,
              mysle ze troszke sie wstydze - wy tak dobrze sie znacie big_grin u mnie wielkie
              oczekiwanie na @, mam 40dc. i oczywiscie cichutka nadzieje ze moze cos
              kielkuje smile ale chyba takie cuda sie nie zdarzaja - 1 cykl po nastu latach
              tabletek ... a przynajmniej pozytywne myslenie na ostatnie kilka dni mi sie
              wlaczylo smile pozdrawiam serdecznie i zycze milego czwartku smile
            • eda1282 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 09:01
              witam czwartkowo
              Monisiu dziękuje za zdjęcie Magdalenki-nosz śliczne maleństwo
              Stokrotko dobrze ża masz to juz za sobą teraz to tylko z górki zobaczysz
              Megi z Twoją dzidzią napewno wszystko będzie dobrze tyle osob się za nią modli
              że nie może być źle
              witam tez nową foremeczke Alicje
              U mnie bez zmian @ nie ma no i dobrze ciekawe ile w tym miesiacu się spóźni
              narazie nie zapeszam
              pozdrawiam was wszystkie
              i śle wam gorące całuski w ten chłodny poranek

• ata76 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 09:16
                Cześć laseczki!!!!

witam nową foremkę Alicję i zyczę jak najszybszego zafasolkowania!!!!

Althea, super stronka i zdjęcia śliczne.....bardzo podobała mi się Twoja
                sukienka, no i z Ciebie fajna kobietka....i co to za zwyczaj z tą łódką????
                jejkuś pieknie to wyglądało smile swoje zdjęcia wyslę z domku, bo w pracy nie mam

Erga, to powodzonka....oby udało Ci się załatwić urlop!!!

Ma ruda, nie wstydź się i pisz jak najwięcej....trzymam kciuki, że ten pierwszy
                cykl był jednak owocny!!!

Eda, oby @ nie przyszła wcale smile)))

a na Poorzu piękne słońce, aczkolwiek też chłodnawo jeszcze
                • erga4 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 10:09
                  Althea-bardzo dziękuje za stronke ze zdjęcviami. Kurcze jakie fajne zwyczaje-
                  łódką ze ślubu na wesele-super!! no i kościółek taki inny - gdzie brałas ślub?
                  i opisz te zwyczaje bo to jest b. ciekawe. Zaraz wysyłam ci moje zdjęcia.

Ma-ruda-no co ty nas sie wstydzisz?? za jakiś czas to nie będziesz mogła bez
                  nas żyć smile ja tez na początku bałam się pisać, może wstydziałam. Sama nie wiem
                  co to było-ale sie przełamałam i wręcz stałam się gadułą hehe. I dzięki
                  kobietkom z forum jestem pełna nadziei i mam duzo lepszy nastrój. Kisdy trzeba
                  pocieszą a kiedy trzeba w tyłek klapsa dadzą (zwłaszcza ze przedwczesne
                  testowanie) więc pisz, pisz i nie przejmuj sie niczym.

Stokrotko-rozumiem że przenosisz sie na listę rezerwowych. Ja pewnie do ciebie
                  wkrótce dołączę-razem będzie raźniej. Masz rację z tymi tabsami-chyba tak
                  będzie najlepiej - cykle jak w zegarku 28 dni.

Ant-o 6.00 rano sie uczysz???? nosz oszalała nam kobieta! hmm ze niby to do
                  mnie: "TY TY UPSIE " hehe ale widzisz jak pilnuję listy-sama zauważyłam że cię
                  nie ma-to może być dobry znak. Więc podnieś czasami główkę znad książeczek i
                  nie zaniedbuj staranek.

Eda- małpie mówimy stanowcze NIE. Oby nie przyszła!

Esselte-ja też myślę że październik będzie strzałem w dziesiątkę! no to za
                  niecałe 2 tygodnie bierzesz się do roboty wink)

Udało mi się załatwić urlop!!! czyli od dzisiaj będę z męzusiem do 6 rano w
                  poniedziałek!! Hurrrra!!
                  • ma_ruda2 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 10:20
                    dzieki dziewczyny smile postaram sie przelamac i czesciej pisac smile mam nadzieje ze
                    sie niedlugo tez tak rozgadam - tez jestem straszna gadula big_grin ale pamietajcie
                    ze codziennie was czytam (nawet kilka razy dziennie). i juz bez was nie moge
                    zycbig_grin pzdr
                    • erga4 Ma_ruda 06.10.05, 10:25
                      No to pisz, pisz, pisz. no proszę małomówna gaduła hehe.
                      • eda1282 Re: Ma_ruda 06.10.05, 10:27
                        ergo ja tutaj jestem bo tak mi sie nie chce pracować
                        chociaż mam dużo pracy
                      • ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 10:50
                        małomówna gaduła - dobre, dobrebig_grin jak was czytam to strasznie glupio wygladam,
                        bo albo sie ciesze do monitora, albo wycieram lzy wzruszenia big_grin a siedze w
                        pracy!!
                        • ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 10:56
                          ja mam okazję oglądać pewną taką osóbkę, która podobnie reaguje i przyznaje, że
                          widok jest ....hmmmm....jakby to ująć...dość zabawny
                          • ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 10:57
                            zwłaszca jak nie wiem z czego się śmieje wink)))
                            • ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 10:59
                              no wlaśnie, ja też muszę zabawnie wyglądać big_grin czasem ktoras z kolezanek w
                              drodze do faksu popatrzy sie dziwnie ... beda mialy mnie za jeszcze wieksza
                              waratke, no ale trudno...
                              • ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:06
                                myślę, że raczej są ciekwae z czego się tak cieszysz!!!

u nas za to w pracy, to koegówchyba bardzo drażni klikanie....takie mam
                                wrażenie
                                • ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:09
                                  oj przepraszam za literówki....i jeszcze dodam, że oni mają swiadomość, że na
                                  jakimś forumie sobie piszemy....tylko nie wiedzą gdzie....a może nawet
                                  wiedzą...któż to wie
                                  • ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:15
                                    oj jak bym sie przejmowala literowkami, to wogole bym nie pisala na forum smile) u
                                    mnie jeszcze chyba (chyba!) nikt nie wie ze siedze na forum i to na takim
                                    forum smile w pokoju mam tylko 1 panienke i ona nie widzi mojego mointora,a reszta
                                    dziewczyn (bo u nas 8 bab) to tylko przechodzi, ale zawsze w najmniej
                                    odpowiednich momentach big_grin a klikanie chyba nikomu nie przeszkadza. z daleka
                                    widaje sie ze bardzo jestem zapracowana big_grin
                                    • ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:21
                                      u nas siedzimy we dwie w pokoju, tyle że koło mnie stoi faks i wszyscy latają
                                      mi za plecami...więc często i gesto złapią mnie, że się tak wyraże na gorącym
                                      uczynku....a jesli chodzi o klikanie, to słyszałam już złośliwostki na ten
                                      temat...poza tym reszta nie ma wątpliwości, czy to klikanie to w celach
                                      pracowniczych, czy nie...bo u nas każdy ma roznanie ile jest pracy...mam
                                      nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi...bo nie do końca jestem przekonana, że
                                      jasno się wyrażam wink)
                                      • ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:26
                                        u mnie za to za plecami jest xero - ale wejscie do pokoju przy moim biurku wiec
                                        udaje mi sie 'uciec' z forum jak ktos przylazi. w sumie u mnie to samo,jestem
                                        pewna ze wszyscy albo wiekszosc orietuja sie ze klikam w celach prywatnych ew
                                        rozrywkowych, szczegolnie ze akurat teraz roboty za duzo nie ma sad
                                        • eda1282 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:36
                                          a nas siedzi pięć w pokoju ale tylko mój monitor stoi tyłem do wszystkich i
                                          nikt nie widzi co się na nim dzieje
                                          a co do klikania to im raczej nie przeszkadza
                                          ja teraz siedzie na dwóch forach to drugie dotyczy mojego mieszkanka które jest
                                          w trakcie budowy i o tamtym forum wiedzą w pokoju a o tym nie wie nikt i tak
                                          jest dobrze
                                        • ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:37
                                          czyli jedziemy na jednym wózku wink)))

ja sie zawsze zastanawiam kiedy szef się wkurzy i przyjdzie i spyta co ja
                                          takiego robię tak namiętnie klikając ....a on siedzy dwa pokoje dalej, więc też
                                          ma rozeznanie
                                          • ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:42
                                            moja szefowa tez siedzi 2 pokoje dalej i jeszcze na szczescie sie nie
                                            zainteresowala moim klikaniem. miesiac temu ja tez siedzialam na 2 forach -
                                            drugie dotyczylo slubu (u mnie ten szczesliwy dzien byl 04.09.05) a nawet na 3
                                            bo jeszcze na forum o chorwacjismile a teraz zostalo mi to jedno ... ale za to
                                            jakie !! big_grin
                                            • ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:44
                                              oooo 4 wrzesień....to dzień moich urodzin...piękna data smile)))

a ja siedzę na 2-ch forach w zasadzie....choć zaglądam i do innych
                                            • eda1282 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:45
                                              moja szefowa siedzi w innym pokoju ale czasem tu przychodzi i w tedy musze
                                              szybko się zamykać forum żeby nic nie zauważyła no a jakby się dowiedziała że
                                              planuje dziecko to by było......... wole narazie o tym nie myśleć
                                              ale i tak musze uważać bo mam w pokoju dwie uprzejme
                                              a i tak wole żeby w pracy nie znali moich zamiarów odnoście dzidzi
                                              • ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:54
                                                niestety lepiej ukrywac w pracy swoje plany. tez mam tak samo. niby wszyscy (w
                                                tym moj szef) sie smieja ze za 9 m-cy powinnam urodzic syna (nie wiem dlaczego
                                                syna) ale lepiej nie rozglaszac takich planow.
                                                ata76 - wiedzialam ze 4 wrzesien to dobra data, a teraz mnie w tym upewnilas big_grin
                                                • ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:57
                                                  hihihihihi....no ba...jeszcze 08 wrzesień ,to też dobra data....moja rocznica
                                                  ślubu...a 2 wrzesień..urodzinki męża...w ogóle wrzesień jest the best wink)))
                                                  • ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:00
                                                    a jesli chodzi o plany, to u mnie chyba nikt nie wie...w każdym razie nigdy
                                                    oficjalnie się nie chwaliłam....a cy się domyślają...to nie wiem...nie
                                                    zastanawiałam się nigdy nad tym....może tak....z rozmów z psiapsiółą, z która
                                                    mam przyjemność pracować, coś wnioskują...trudno ocenić
                                                  • eda1282 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:00
                                                    a dla nas grudzień nasze urodzinki i rocznica pierwszego pocałunku
                                                  • ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:03
                                                    u nas pierwszy pocałunek też był we wrześniu....na 25 urodzinach
                                                    męża..oczywiście wtedy nie był jeszcze mężem big_grin
                                                  • ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:04
                                                    Ma_ruda, a kiedy Ty wyślesz nam swoje fotki....bo pewnie o zwyczaju już
                                                    doczytałas???????
                                                  • ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:07
                                                    doczytala, doczytalam - ale oczywiscie sie wstydzilam. juz sie poprawiam smile
                                                  • ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:15
                                                    no ja myśle wink)))))w domku pierwsze co robię to sprawdzam pocztę, bo w pracy za
                                                    bardzo nie mogę...i oczywista wyśle swoje!!!!!!!
                                                    Ma_rada a tak w ogóle to chyba już przestałaś się choć troszkę wstydzić, cio???
                                                  • cytrusowa ata 06.10.05, 12:05
                                                    spotkanie sie odbylo, bylo zajebiście!!!(mowiąc nieladnie)

Najpierw w domu Basi i Artura, potem pojechalismy na miasto i w pubie
                                                    sedizelismy i pilismy do nocysmile

I non-stop gadaniesmile
                                                  • ata76 Re: ata 06.10.05, 12:13
                                                    a jakieś foty będą??????? Basia się przefarbowala, czy jednak nie????
                                                  • ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:06
                                                    ja wogole lubie koncowke roku tj grudzien i listopad (ma w grudniu urodzinki a
                                                    w listopadzie imieniny big_grin) a teraz doszedl wrzesien bo i rocznica slubu
                                                    (bedzie) i jeszcze oswiadczyl mi sie 01.09 (jakos tak szkolnie, nie?? )
                                                  • eda1282 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:10
                                                    kto ma urodzinki w grudniu?
                                                    ja nie pamiętam kiedy mój mi się oświadzcył bo od samego początku
                                                    znajomości "truł" o ślubie ale oficjalnie zaręczyliśmy się w lutym w walentynki
                                                    ale to czysty zbieg okoliczności (mój mąż tylko ten weekend mial cały wolny i
                                                    wtedy mogliśmy pojechać do rodziców)
                                                  • ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:17
                                                    eda, widzocznie tak miało być, że będa to Walentynki...opatrzność czuwała, że
                                                    właśnie w ten dzień będzie miał wolne wink))))

a jesli chodzi o grudzień, to mój M. oświadczył się w Sylwestra smile))
                                                  • ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:21
                                                    w walentynki to tak brzmi romantycznie (nie wazne ze przez przypadek) big_grin
                                                    wyslalam zdjecia smile
                                                    a no i juz chyba troche mniej sie wstydze big_grin dzieki smile
                                                  • ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:19
                                                    Ma_ruda mówiłam, że wrzesień to piękny miesiąc...najpierw oświadczyny...teraz
                                                    ślub smile)))
                                                  • ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:22
                                                    pewnie ze piekny, najpiekniejszy big_grin a slub to ja sobie wymarzylam we wrzesniu
                                                    jeszcze dluuugo przed oswiadczynami .... i udalo sie smile
                                                  • eda1282 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:28
                                                    a mi zawsze się marzył w czerwcu no i też się udało
                                                  • ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:29
                                                    znaczy się nie miał wyjścia, tak wink))))
                                                  • ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:31
                                                    miał, mogl sie nie oswiadczac big_grin szczerze mowiac to nie wiem co ja sie
                                                    tak 'uparlam' na wrzesien. ale wymyslilam go jeszcze na pierwszm roku studiow -
                                                    akurat wtedy kiedy sie poznalismy smile

ata76 napisała:

> znaczy się nie miał wyjścia, tak wink))))
                                                  • ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:35
                                                    jak to czemu??? bo to piękny miesiąc wink)))))))
                                                  • ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:42
                                                    oj piekny, piekny a dla mnie szczegolnie piekny w tym roku smile ale sie
                                                    rozmarzylam ....
                    • ata76 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 10:36
                      czytanie to pierwszy krok....nastepny pisanie...więcdo dzieła Ma_ruda smile))
                  • ata76 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 10:37
                    erga4 napisała:
                    > Udało mi się załatwić urlop!!! czyli od dzisiaj będę z męzusiem do 6 rano w
                    > poniedziałek!! Hurrrra!!

ekstra....to się mąż ucieszy smile)) już wie, czy to niespodzianka???
                  • althea35 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 13:52

> Althea-bardzo dziękuje za stronke ze zdjęcviami. Kurcze jakie fajne zwyczaje-
                    > łódką ze ślubu na wesele-super!! no i kościółek taki inny - gdzie brałas
                    ślub?
                    > i opisz te zwyczaje bo to jest b. ciekawe. Zaraz wysyłam ci moje zdjęcia.
                    >

Dzikuje za zdjecia! Macie super dzialke! Nad samym jeziorkiem, extra!
                    A co do naszego slubu to jak juz napisalam w inym poscie okolica byla wymarzona
                    na lodke.
                    Kosciol byl protestancki.
                    Buziaki!
                    Althea
                • althea35 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 13:43

> Althea, super stronka i zdjęcia śliczne.....bardzo podobała mi się Twoja
                  > sukienka, no i z Ciebie fajna kobietka....i co to za zwyczaj z tą łódką????
                  > jejkuś pieknie to wyglądało smile swoje zdjęcia wyslę z domku, bo w pracy nie mam
                  >
                  Dziekuje! Az sie zawstydzilam...
                  Okolica byla zrwcz wymarzona na lodke. Kosciol byl po jednej stronie a lokal po
                  drugiej. Musze przyznac ze pomysle okazal sie udany, bo my sie na tej lodce
                  troche zrelaksowalismy, a goscie na nas czekali, wiec mieli chwilke oczekiwania
                  i napiecia.

Czekam na zdjecia!
                  Althea
                  • ata76 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 13:48
                    czyli to był Wasz pomysł??? bo myślałam, że może jakis taki zwyczaj....wiesz o
                    co chodzi...ale jeszcze raz to powiem...pięknie to wyglądało
            • ata76 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 09:51
              Esselte, grunt to poytywne myślenie smile)))
          • ata76 Re: Dzieńdoberek! 06.10.05, 09:52
            powodzonka Stokrotko, a po wizycie koniecznie info co i jak smile))
    • agilator Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 10:05
      Hej koleżnaki smileSpóźnia mi się okresik 2 dni, ale to chyba nic nie znaczy bo
      jesetm w 3 cyklu bez tabletek anty, więc pewnie to od tego, ale mam nadzieję,
      że może....Oj kurcze ten czas tak wolno leci, już licze każde owu i powoli
      chyba fiksuję.Wy też?pozdrawiam
    • agilator Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 10:08
      Hej koleżnaki smile.Spóźnia mi się okresik 2 dni, ale to chyba nic nie znaczy bo
      jesetm w 3 cyklu bez tabletek anty, więc pewnie to od tego, ale mam
      nadzieję....Oj kurcze ten czas tak wolno leci, już licze każde owu i powoli
      chyba fiksuję.Wy też?pozdrawiam
      • erga4 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 10:12
        Agilator-trzymam kciuki. Kiedy zqamierzasz testować?
    • agilator Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 10:09
      Hej koleżnaki smile.Spóźnia mi się okresik 2 dni, ale to chyba nic nie znaczy bo
      jesetm w 3 cyklu bez tabletek anty, więc pewnie to od tego.Oj kurcze ten czas
      tak wolno leci, już licze każde owu i powoli chyba fiksuję.Wy też?pozdrawiam
      • erga4 AGILATOR 06.10.05, 10:13
        ojj chyba za dużo razy enterek ci się wcisnął
        • erga4 Re: AGILATOR 06.10.05, 10:14
          Każdy post pojawia się z opóźnieniem więc musisz cierpliwie poczekać zanim
          wyślesz drugi raz
          • erga4 Althea 06.10.05, 10:19
            Zdjęcia wysłane-możesz oglądać smile
            • erga4 Re: Althea 06.10.05, 10:23
              Althea albo mi się wydaje albo ciebie też nie ma na liście.. Co się dzieje z tą
              listą??
          • erga4 Re: AGILATOR 06.10.05, 10:24
            oj ja ślepota - pod 8 jesteś smile
            Czy ja tu jestem sama??? czy ktoś jeszcze może razem ze mną poobijać się w
            pracy, hę?
            • ata76 Re: AGILATOR 06.10.05, 10:32
              no jeszcze Adzie się nie chce pracować...i ja się przyłączam do kółka
              pracujących inaczej wink)))
      • ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 10:33
        trzymam kciuki, żeby to jednak było TO !!!!!!!
        • ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 10:34
          ata76 napisała:

> trzymam kciuki, żeby to jednak było TO !!!!!!!
          miało być do Agilator!!!
          • nika112 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 10:44
            To i ja się przyłącze do tych, ktore cięzko "pracuja" smile)) Witam

Monisiu dziękuję za zdjęcie, śliczna ta Twoja córunia.
            Ant, Jutko owocnej i spokojnej nauki, tylko nie zapominajcie o nas i odezwijcie
            się czasem.
            Eda trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła.
            Balbinko, ta biurokracja Cie zamęczy, nie wiem czy umiałabym tyle siedziec nad
            papierami. Dobrze, żę ja nie musze pracy do domu zabierać.
            Megi Kochana powtarzam za dziewczynami wszystko będzie dobrze.
            Witam Alicję i Agilator.
            Agilator, a może jednak się udało. Mi udało się własnie w 3 cyklu po
            odstawieniu tabletek. Sama jeszcze czasem w to nie wierzę.

Moje nerwy nieco się uspokoiły, piesio na sie troche lepiej, chociaż długie
            leczenie przed nami, ale na szczęscie nie pedzie sie juz tak meczył.smile))))

Pozdrawiam Was wszystkie
            • ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 10:54
              Nika, najważniejsze, że idzie ku lepszemu smile))

witam w klubie "tyrających"
              • cytrusowa Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 10:58
                witam sie z wami z poznego rana.

dzis juz ze mną lepiej, 2dc wiec brzuch juz nie bolismile
                • ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 11:07
                  Cześć Cytruś!!!!

oby @ sobie sybciutko poszła!!!! Puść farbę czy spotkałaś się z Baśka????
                  • nika112 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 11:11
                    Ata na szczescie idzie ku lepszemu,
                    a wczoraj jeszcze o 23 jezdzilismy do weta oddalonego o 30 km bo moja niunia
                    dostala jakis drgawek
                    i sie wystraszyłam

az strach pomyslec jak bede panikowac przy dziecku smile))
                    • ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 11:16
                      Nika, lepiej dmuchać na zimne...niż mieć wyrzuty sumienia, ze czegoś się nie
                      zrobiło
                      • erga4 A ja znów piję herbatkę z rumem :-) 06.10.05, 11:49
                        Mniam mniam - chyba wpadam w alkoholizm.
                        • eda1282 Re: A ja znów piję herbatkę z rumem :-) 06.10.05, 11:50
                          też by mi się tak herbatka przydała bo coś nie czuje się najlepiej
                          • ata76 Re: A ja znów piję herbatkę z rumem :-) 06.10.05, 11:55
                            Eda, to zaaplikuj sobie herbatkę z prądem...ponoć przy przeziębieniach
                            faktycznie pomaga!!!

Erga, to wypij za nasze zdrówko też wink)))
                            • erga4 Re: A ja znów piję herbatkę z rumem :-) 06.10.05, 12:08
                              No to zdrówko wszystkich foremek-co by w tym miesiącu zobaczyły II tłuste
                              krechy!
                        • althea35 Re: A ja znów piję herbatkę z rumem :-) 06.10.05, 13:59
                          Erga, nie dobijaj mnie tym rumem! Ale mi smaka robisz! Akademik mi sie
                          przypomina!
    • pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 12:16
      chcialam powiedzieć dzień dobyr i powiezieć, ze oszalałyście chyba!!!!!!!!
      a j nie dostalam fotek żadnych na krzynkę...sad((((
      Megi musisz myśleć pozytywnie... to ejst dla dobra tej cudownej Kruszynki,
      ktora siedzi w tobie.. ty mysl pozytywnie, a my bedziemy się modlićkiss**
      Balbinko- to co czytalam o tych kredyatch twoich, to normlanie...jakaś paranoja
      normalnie...sciskam bejbakiss**
      • marta_st Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 12:45
        Oj to ja nie wiedziałam nic o zwyczaju wysyłania fotek przez nowe foremki.
        Teraz jestem w pracy, więc nie mogę tego uczynić, ale jak pójdę do domku to
        zamieszczę zdjęcie pod swoją sygnaturką. Fajnie by było, gdyby każda z dzieczyn
        tak miała. Wtedy fajnie byłoby zobaczyć jak wygląda każda foremka.
        • pszczolaasia to ja Pszczoła:))) są też tam Monia i Gwiazdka... 06.10.05, 12:47
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=19346882&a=24246336
        • ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 12:54
          Marta, pisalam wczoraj...Erga potwierdzala ....oj nie czyta się wszytskich
          pościków wink))

ja wolę wysyłać fotki...chodzę nie tylko po tym forum, i chyba jednak nie
          chciałabym być wszędzie rozpoznawalna
      • stokrotka76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 12:46
        Już jestem po wizycie, ale natrzaskałyście!

Ginka mnie zbadała i przepisała antybiotyk, żebym nie dostała jakiegoś
        zapalenia. Była zadowolona, że tak szybko udało mi się załatwić sprawę - śmiała
        się, że samy dyrektor kliniki przeprowadzał mi zabieg smile. Tabsów jednak nie
        dostałam, ona nic nie mówiła i ja sama też jednak nie wspomniałam. Powiedziała,
        że przynajmniej miesiąc trza ze starankami się powstrzymać. Po @ mam pójść na
        kontrolne usg, więc może ten cykl (dziś 16dc), następny cykl i będzie można
        znowu brać się do roboty - powiedziała, że conajmniej miesiąc muszę
        odczekać smile)). Także nie jest źle wink.

Ja w pracy o planach dzidziusiowych za bardzo nie opowiadam. Choć moja szefowa
        wie - mamy bardzo dobre stosunki, to równa kobitka. Ona i szef firmy wychodzą z
        założenia, że kobiety powinny rodzić dzieci i że ciąża to nie choroba smile. Także
        pod tym względem mam luzik. Choć na formum w pracy za bardzo nie wchodzę - po
        pierwsze mam monitor frontem do wszystkich (niestety), a po drugie takie
        buszowanie po necie nie jest przez moją szefową mile widziane smile.

Ale teraz mogę sobie z Wami poklikać do woli, do środy siedzę w domciu smile.

Idę sobie troszkę poleżeć.
        • ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 12:52
          Stokrotko to super....czyli czas oczekiwania się skróci....świetnie smile)))
      • bebell Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 12:53
        no, doczytałąmsmile) jakieś motorki włączyłyscie czy co??? tyle tegosmile))

Althea- ja sie buntuję!!! my sie tyle czasu znamy i ja zadnych zdjęc nie
        dostałaMsad( ja się domagam! ja też chce łódkę zobaczyc!!!

megi- dołączam sie do chóralnego:"Będzie dobrze!". inaczej nie widze! całusy
        iściski!

Monia- nosz normalnie Twoja Magdusia... nosz rozczuliła mnie na maksa! całuski-
        pierwszy dla Niej (wybaczsmile) ) drugi dla Ciebie!

Balbinko- moze Ty im mniej sprawdzianów róbsmile)) mniej do domu bedziesz taszczyc
        i mniej nocy zarwieszsmile))

Erga- miekkiego lądowania w mężulowych ramionach życzę! i juz nie pij tej
        zaprawianej herbatki, bo jak bedziesz prowadzismile)

stokrotko- kissy! a jeśli chodzi o tabsy to ja jestem sceptyczna. później
        bedziesz odstawiac i jeszcze znów Ci sie wszystko pokiełbasisad(( dobrze omów ten
        problem z ginką!

kasia
        • ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 12:56
          Bebell, a jak samopoczucie???? Jeszcze nerwy trzymają, czy już spokój????
        • pszczolaasia no włączyły jakieś akumulatoy czy jak?? 06.10.05, 12:59
          ta już napisała szystkosmile))) ta dróga osbką ktora czasem obserwuje jestem jabig_grinDD
          i czasem mam takie wiecie..dziwne, niekontrolowane napady smeichu, nagle pluje
          na monitor..wieciebig_grinDD
          i wice wersalsmile)))
          i fakt, u nas dziś posucha w pracysmile))
          Strokrotko- oby do przudukiss**
          Monia dzięki za fotykiss***
          Erga nasz zdrowie prosim i powtierdzam!!!! nie ma nic lepszego niż herbata z
          pradem na przeziębienie!!!! we wczesnym stadium przeziebienia. herbata cza
          sobie zapodac z sokiem malinowym i wodzią do smaku i do wyra!!!! wygrzac trzeba
          i gorączkę wygonic...Pana męża nie zapraszac raczej do łoża...trzeba gorączxkę
          wygonić a nei zapraszać przez manewrowanie i inne harce...tongue_out
        • bebell Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 12:59
          Ja sie też domagam zdjęc od ma_rudy i martysmile))
          w ogóle od wszystkich, które coś będą wysyłacsmile))
          pazerna sztuka ze mnie!
          ooo, i do abie!!!! abie: zdjęcia!!! zdjecia!!!

a jesli chodzi o miesiace to ja tez wrzesień uwielbiam. i pażdziernik. dzis mamy
          rocznice ślubusmile))
          a pierwszy raz to śmy sie tez w grudniu całowalismile)) jedenastego! a oświadczył
          mnie się mój M. w Lipcu. w Krakowie! na Plantach! łomatko! to juz pięc lat temu
          były teoświadczyny...

k
          • bebell atka... 06.10.05, 13:01
            juz doszłam do siebiesmile))
            dzięki!
          • ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:02
            Bebell, to gratualcje z okazji rocznicy!!!!!! Wielu lat w miłosci, zdrowiu
            i....i wszystkim co sobie zamarzycie!!!!!!!!!!!!
            • eda1282 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:04
              ja równiez przyłączam się do tych życzeń
          • esselte5 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:05
            rany, co tu się dziś dzieje? nie bylo mnie przez chwilę, a tu tyle postów; ja w
            pracy nie chwalę się starankami, wszyscy myślą,że najważniejszą dla mnie na
            świecie sprawą jest właśnie praca hihismilesmilesmile jakże się myląsmilesmilesmile
          • pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:06
            nie no...gratuluje koleżance i 100 lat i takie tamsmile))))
            jesli chodzi o miesiące to tak- lubie kwiecień i majsmile))) lubię grudzieńsmile))
            lubię wrzesień- owszemsmile)
            zaręczyliśmy się w lipcu i w lipcu braliśmy slub. poznaliśmy się w sierpniusmile
            pierwszy pocałunek? cholera..nie pamietam...to bylo tyle lat temu...big_grinDD
            oczywiście pamiętam bardzo dokładnie 04.12.1993 rokubig_grinDD
            • eda1282 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:15
              pszczółeczko ja też mojego m. poznałam w sierpniu
              • pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:22
                fajne sa te chlopaki poznane w sierpniue co nie Eda??? ja tam swojego
                lubięsmile))) taki sam wariat jak jasmile)))
                • eda1282 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:41
                  no moj też zwariowany i to bardziej niż ja
                  • pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:45
                    tyle, ze mój to tak naprawdę listopadowy chlopakwink)) Strzelecsmile)) a ja Baransmile)
                    • eda1282 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:46
                      ha i wszystko jasne moj też strzelec tylko że grudniowy
                      a i ja strzelec rownież grudniowy
                    • cytrusowa Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:47
                      ja tez nie dostlaam zdjeć.
                      O Cytrusie tez sie zapominasad
                      • pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:49
                        ja wciąz czekam na twojesmile ale zawse z opóźjieniem mi od ciebie
                        przychodziły..to chyba tego cholernego serwera z pracy...jak Baton? jak M.?
                        • ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:53
                          Cytrusia, a czy ja też dostanę te zdjęcia???
          • ma_ruda2 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:17
            zdjecia wyslane zgodnie z rozkazem big_grin
            i rowniez zycze wszystkiego naj najlepszego z okazji rocznicy smile
            • ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:19
              prosze jaka karna....to mi się podoba big_grin

a ja swojego M. poznalam na Jana smile
              • ma_ruda2 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:19
                big_grin

ata76 napisała:

> prosze jaka karna....to mi się podoba big_grin
                >
                > a ja swojego M. poznalam na Jana smile
            • eda1282 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:40
              ja nie dostałam zdjęć;-(
              • pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:42
                ja też nei mam żadnychsad((( nic!!!!!!! nitk o Pszole nei pamięta!!!!!!!!! a czy
                to jej wina, ze Osobisty Mąż rozwalił jej kompa i nei ma ona czasu z wami
                wieczorkiem gadać???????? no jej?????????????
          • althea35 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 14:21
            Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu!
            Mam nadzieje, ze zaplanowaliscie cos fajnego... i ze maz nie zapomnial.
            • althea35 Zdjecia! 06.10.05, 14:33
              ma_ruda2, pszczolaasia, ade1282 - zajrzyjcie do skrzynek!
              Czekam na zdjecia od was!
              Jesli jeszcze ktos jest zainteresowany zdjeciami to niech krzyczy!
              Althea
              • abie76 DOCZYTALAM 06.10.05, 14:53
                Boshe powariowaly Laski!!!

Jak nic nie zapomne, to postaram sie cos modrego powiedziec big_grinDD :
                Pszczola: dawno Ci chyba nikt tylka nie zloil za takie gadanie bez sensu, nie?
                Wczoraj to za Toba wolalam: nie chodz, ni chodz, ale ty sobie juz polecialas.
                Tak, tak. No to nie mow, ze Ci zapominaja.

Babell: sprawdz poczte, poniewaz moja skleroza opoznila wyslanie zdjec. Wstyd mi.

Althea: wasnie mialam tez pytac, czy przeoczylam informacje, czy nie mowilas
                gdzie mieszkasz. Ja mieszkam w Dutschladzie i z braku innych zajec poszlam do
                szkoly, bo chcialam w roli gospodyni domowej oszalec. Juz mi lepiej. Pozatym
                znalazlam WRZSNIOWE STARACZKI, i te mnie przyjely, i az do dzis nie wyrzucily.

Ata: 100 lat!

Erga: ta herbatka alkoholizmu nie spowoduje, ale za to na rozu do policzkow
                zaoszczedzisz bo naturalnie bedarozowe smile Fajna masz robote, Kochana.

I ogolnie:
                skoro dzis tu tak na wspomnienia romantyczne Was wzielo to powiem Wam, ze u nas
                bylo nieco zakrecone.
                Pierwszy pocalunek 1.maja 1993 roku Jülich, an smierdzaca rzeka. Potem bylismy
                ze soba prawie rok i mnie wstretny jeden porzucildla jakiej malpy wrednej.
                Potem nie widzielismy sie 10 lat i kazde z nas mialo swoje zycie i zbieralo
                swoje doswiadczenia nie majac zupelnie kontaktu z soba. Jak przyjechalam na
                stypednium do Niemiec w 2002, to pomyslalam, ze przeciez po tylu latach juz nie
                jestem na niego obrazona i moze napisze i dowiem sie co u niego slychac; zona,
                dzieci itd... No i nie mial zony ani dzieci. Nabyl zone 4.06.2005 w Krakowie, a
                jak chodzi o dziecie to wiecie same jak jest....

No to teraz cos zjem. Ale snieadnie jadlam, nie bic mnie dzis prosze
        • althea35 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 14:18

> Althea- ja sie buntuję!!! my sie tyle czasu znamy i ja zadnych zdjęc nie
          > dostałaMsad( ja się domagam! ja też chce łódkę zobaczyc!!!
          >
          Kasiu, juz sie poprawiam! Zajrzyj do skrzynki!
          Althea
          • balbinka74 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 17:33
            A u mnie jeszcze @@@ nie ma, pewnie pojawi się jutro.Kurka, jeśli tak, to IUI
            miałam za wcześnie, a doktorek nie kazał mi przyjechać na kontrolę
            pęcherzyka...tylko z pozytywnym testem ciążowym...E...chyba zbyt dużo myślę, co
            zrobiłam, czego nie ...

A jeśli chodzi o pierwszy pocałunek w moim życiu...to miał on miejsce w
            Sylwestra...i caly rok miałam baaaardzo kochliwy... potem poznałam mego byłego,
            chodziłam z nim ponad 2,5 roku..i na uściskach i pocałunkach się zakończyło
            (taka konserwatywna byłam, z zasadami hihihi)biedaczek kupił nawet obrączki,
            ale ja spanikowałam i porzuciłam go, gdy tylko wyjechałam na studia i zdałam
            sobie sprawę to nie ten facet ,że całkiem całkiem interesują mnie inni faceci,
            imprezki, luzik bluzik....następnie przewinęło się przez moje życie kilku
            takich, którzy nadłamali moje serducho...zatem wolałam być sama...

A potem, pewnego styczniowego dnia wybrałam się z kumpelami z roku na oblewanie
            sesji i tam poznałam mojego dzisiejszego mężula....,który postawił mi piwo( nie
            spytał czy chcę, a jak wiecie, ja nie cierrrrrrrpię nawet zapachu piwka, o
            smaku nie wspomnę, brrrrrr_)zdziwił się, że nie rzuciłam się na nie,( gamoń
            nawet nie spytał czy chcę) a potem zajął się moimi kumpelami...Oboje nie
            pamiętamy czy w ogóle rozmawialiśmy ....potem była majowa impreza, na której
            omal nóg nie straciłam, tak z nim na parkiece szalałam, trochę gadu gadu.....a
            potem wakacje i mój przeprowadzał poważne rozmowy z chłopakiem mojej
            przyjaciółki, cóż to za niedostępna pannica ze mnie , no i dowiedział się, że
            jeśli chce krótko dystansowej rozrywki to ma sobie odpuścić..., bo "biorę za
            bardzo do bani", i z zabawy nici...I jak myślicie , co zrobił mój miły???
            Postanowił zabawić się w polowanie ! Odezwał się w nim instynkt myśliwego....
            Nastał październik, pierwsza impra na rozpoczęcie roku akademickiego , znowu
            szaleństwa na parkiecie , balety do białego rana ....no i w końcu dałam się
            namówić na randkę( a co innego robić, zajęc jeszcze niewiele)ale, ale,
            wyobraźcie sobie ,że zanim zaczął się ze mną bawić...chciał się umówić na
            kawkę z moją sublokatorką i przyjaciółką w jednej osobie( ta nie omieszkała
            mnie oczywiście o tym powiadomić) no i juz na wstępie miał minus...a potem
            poszliśmy do kina, gadalismy, gadaliśmy.., znowu randka, potem znowu
            kino....poggaduchy w samochodzie....chciałam mu podziekowac za miły wieczór...i
            złozyć przyjacielskiego buziaka w policzek, a ten odwrócił głowę ...i trafiłam
            w usta.Było pa, pa, i kazde grzecznie poszło do swojego akademika.Kilka
            miesięcy póxniej dowiedziałam się,ze to moje niewinne cmoknięcie paliło go do
            przez całą drogę ....
            a prawdziwy pocałunek nastąpił w piątym dniu naszego "chodzenia" i od tego
            czasu zawrócilismy sobie w głowach doszczętnie, spotykaliśmy się praktycznie
            codziennie....a inne lody przełamaliśmy po 2 miesiącach.. Wiedziałam, że to
            jest własnie ten facet.....i opanowały nas demony buszowania w akademiku,
            wycieczki w plener....No i z "lodowej panienki" jak mnie niektórzy znajomi
            nazywali...nic nie zostało...

Ciekawe, która przeczytała do końca te moje wypociny....
            • ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 17:39
              Balbinko, przeczytałam do końca...pieknie to wszystko opisałaś!!!!

a za negatywne myślenie klapsy się należą....pamiętaj wiara czynu cuda, a Ty
              przecież na cud czekasz, bo dzieci są przecież cudem!!!!
            • bebell Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 07.10.05, 10:04
              Jasmile))
              i bardzo mi sie podobałosmile))

k.
    • pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:13
      Przychodzi gość do seksuologa.
      - Panie doktorze, mam problemy...
      - Zaraz postawię panu diagnozę.
      - Dlaczego diagnozę ... ?

• ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:17
        dobre smile))
        • pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:23
          - Niektóre kobiety nie szczytują - w czym tkwi problem?
          - Otóż to, problem tkwi co prawda tam gdzie powinien, ale trzeba go jeszcze
          zdecydowanie poruszać!
          * * *
          - Czy coś stoi na przeszkodzie, żeby pokochać paskudną dziewczynę?
          - Nie stoi - właśnie to.

• bebell dzięki... 06.10.05, 13:31
            Kobitkismile)) dziękismile))

a poznaliśmy się we wrześniusmile))) tak pod koniec!

k.
            • hortika Re: dzięki... 06.10.05, 13:42
              ja mojego męża też poznałam w sierpniu, na spływie kajakowym.
              Erga dzięki wielkie za pamięć w sprawie listy,jesteś kochana, myślałam, że
              wywaliłyście mnie za małą aktywność.
              No piękna córunia naszej moni, bardzo piękna, już nie moge sie doczekać na jej
              zdjęcia z tej strony świata!!

• erga4 Re: dzięki... 06.10.05, 13:54
                No prosze jak nasza małomówna gaduła sie rozkręciła. no no no ja koleżanki nie
                poznaję. BRAWO!! A może i ja dostane od ciebie fotki Maruda, co?

Co do konspiracji w pracy -to też nad tym pracuję. Ukrywam się jak moge ale na
                szczęście nikt jeszcze nie wyczaił co robię. Siedze w jednym biurze z
                kierownikiem i synem szefa. Czasami ktoś pojawi się za plecami to szybciutko
                wciskam Alt-Tab i juz smile Poza tym mam dużo różnych możliwości pracy na kompie
                więc nie ma podejrzeń - odpisuje na wszystkie maile firmowe, fakturki wypisuję,
                szukam nowych firm-ewentualnych odbiorców na necie itp.

A koniec roku tez lubię-moje i męza urodzinki. A we wrześniu też się pierwszy
                raz pocałowaliśmy.. No a oprócz tego w listopadzie... hmm chyba nie wypada o
                tym pisać hihihi. no ale żeby nie było niedomówień to chodzi o konsumpcję big_grinDD

Eda ja też marzyłam o ślubie w czerwcu i tez się udało. Kiedy miałaś? bo ja
                5.06.2004

Atko mąz wie- ale własnie zadzwonił że chyba sam przyjedzie autkiem do mnie..

Cytruś-to dobrze że humorek dziś lepszy. Niech moc październikowa bedzie z tobą!

Atko-masz razję-ja też wolę wysłać na maaila. A jakbym tak przypadkiem
                zapomniała skasować "historię" z kompa i ktoś w biurze wlazł na forum.. ojj od
                razu byłoby widać która to ja i że się staram no i że propagandę rumową sieję :-
                ))
                Stokrotko-to super wiadomość że nie bedziesz musiała tak długo czekać. U mnie
                wolę o moich planać nie opowiadać-w maju dwie kobitki ode mnie poszły na
                macierzyński. więc może dobrze że ja w tym czasie nie dołączyłam smile
                A z jedną z nich to były jaja-nie uwierzycie ale baba głupia nie przyznała sie
                ze jest w ciąży. no to to że w pracy sie bbała powiedzieć to moge zrozumieć ale
                jej mąż nie wiedział!!!!! uwierzycie??
                Pszczoła znaczy sie ty i ata się widzicie w pracy?? czy ja cos nie tak
                zrozumiałam.
                Bebell-szystkiego naj naj z okazji rocznicy!! Sto lat sto lat niech żyją żyją
                nam - kurcze chyba za dużo rumu dodałam do herbatki skoro zaczynam śpiewać smile)
                • pszczolaasia Re: dzięki... 06.10.05, 13:58
                  jeny..jesli chodzi o konsumnpcje- to wiecie..u nas poszlo lawinowobig_grinD tyż w
                  grudniubig_grinD no ale trochi późniejsmile)))))) nosz miał takie slodkie te
                  pocałunki...big_grinDD
                  Erga- siedzimy dokladnie na przeciwko siebiebig_grinDD
                  • erga4 Re: dzięki... 06.10.05, 14:06
                    pszczolaasia napisała:

> jeny..jesli chodzi o konsumnpcje- to wiecie..u nas poszlo lawinowobig_grinD tyż w
                    > grudniubig_grinD no ale trochi późniejsmile)))))) nosz miał takie slodkie te
                    > pocałunki...big_grinDD

Oj cos o tym wiem-słodkie po\całunki - oczywiście nie o twoim Michu pszczoła
                    hehe piszę o moim. My to w sumie najpierw skonsumowaliśmy a tak oficjalnie
                    razem byliśmy kilka miesięcy póxniej smile))
                    To się nazywa szaleństwo-nosz normalnie oszalałam na jego punkcie.
                    • ma_ruda2 Re: dzięki... 06.10.05, 14:08
                      kurcze u nas bylo tak samosmile najpierw konsumpcja... tez stracilam dla niego
                      glowe big_grin
                      a nie mowilam ze gadula jestem smile
                      porozsylalam zdjecia - mam nadzieje ze ja tez jakies dostane??
                      • erga4 Re: dzięki... 06.10.05, 14:11
                        Zaraz wysyłam ci zdjęcia.
                        A co do konsumpcji to teraz tak sobie myślę ile to człowiek kasy wydał na
                        gumki... echh i po co??
                        • ma_ruda2 Re: dzięki... 06.10.05, 14:16
                          czekam, czekam ...
                          wlasnie po co?? big_grin
                      • pszczolaasia Re: dzięki... 06.10.05, 14:18
                        nie no..to my grzeczni byliśmysmile))) najpierw ukratkowe uściski dloni, spacery,
                        pierwszy całus, potem drugi, trzeci i jakos tak..lawinowo...wieciesmile) a potem
                        od razu zaręczynki i 2 lata potem slub z przyczyn niezależnych niestety od
                        nassmile)) czili 3 lata chodziliśmy ze sobą, a teraz 9 lat już po ślubie
                        jesteśmysmile)))
                        • erga4 Re: dzięki... 06.10.05, 14:20
                          No pszsczoła to pogratulować skromności smile u mnie tak jakoś wyszło hehe.
                          Akademik sprzyja kontaktom cielesnym zwłaszcza w 4-osobowym pokoju hihihi
                          • pszczolaasia Re: dzięki... 06.10.05, 14:25
                            to tak wiesz..pierwszy i ostatni raz w życiu mi skromnie wyszłobig_grinDD ale nikogo
                            przeciez nie oceniamsmile) ja wyznaje zasadę- zyj i daj życ innymsmile)))))
                            • erga4 Re: dzięki... 06.10.05, 14:37
                              i o to chodzi!!
                • eda1282 ergo 06.10.05, 14:00
                  my braliśmy ślub 26-06-2004r
    • megi.1 dzien dobry 06.10.05, 13:53
      Dziewczyny jestem pod wrażeniemsmile Ostatnio udaje mi się tylko doczytać to co
      napisałyście i nie mam szans na większą aktywnośćsmile dziś miałam do przeczytania
      ponad 100 postówsmile!!!
      Cieszę się, że forum żyje tak aktywnym życiemsmile
      Lista październikowa dość długa ale w związku z tym musi pojawić się dużo
      radosnych wiadomości w tym miesiącu!!!!
      Wszystkim pracującym, życzę szybkiego powrotu z pracy i mało wścibskich szefów,
      żeby Wam w moinitory nie zaglądalismile
      Skończyłam "Potop", oczywiście nie obyło się bez kilku łez gdy się Oleńka z
      Kmicicem spotkała w kościele, ale to już u mnie standardsmile
      Pozdrawiam
      • pszczolaasia dziękuje za foty:)))) 06.10.05, 14:16
        obiecuje, ze jutro poszukam w domu jakihcś i przyniesię do pracy i coś
        powysyłamsmile)))))
        tam dzieś wcześniej linka wkleiłam gdzie mnie można sobie oglądnąćsmile)))
        • erga4 Re: dziękuje za foty:)))) 06.10.05, 14:19
          Ma_ruda-wysłałam ci 3 maile z fotami.
          Dziękuję za twoje-już teraz nie mam wątpliwości skąd twój nick smile)
          • erga4 Ale tu dziś ruch 06.10.05, 14:21
            nosz normalnie w szoku jestem jak nasze małomówne sie rozgadały. A i ja mam co
            robić w pracy smile)
            • balbinka74 Re: Ale tu dziś ruch zapanował... 06.10.05, 16:24
              Kochane, ale dziś nastukałyście.....Oczywiście proszę o zdjęcia wszystkich
              nowych foremek!!!!

Stokrociu, superowo, że masz zmniejszony szlabanek na staranka!!!Sądzę też ,ze
              tabletki nie byłyby dobrym rozwiązaniem,nie ma co się łudzić...czy z nimi czy
              bez apetyt na dzidziula miałabyś taki sam.A teraz korzystaj z wolnego ile się
              da.I broń Boże, nie zabieraj się za żadne prace domowe typu duże pranie i okna,
              noszenie odkurzacza itp...

Erga, to mężulo też ma jutro wolne??? Kurka trochę wam zazdroszczę tych
              szaleństw...

Bebell, doszłaś już do siebie??

Eda, fajnie,ze małpa nie przyszła, a kiedy testujesz???

Pszczoła,to wy z atką razem pracujecie???Kawały super!!!A Asiulce daj ode mnie
              dużego klapsa, bo tu do nas w ogóle nie zagląda...buuuu, a fluidki by się
              przydały....

Ant, głowa może być w książkach....ale nie zapominaj wystawić innej części
              ciała na pokuszenie męża w te strategiczne dni....

Macie super wspomnienia pocałunkowe!!!!
              No to

Atko, musisz jej kupić w takim razie dobrą ściereczkę do czyszczenia
              monitorku...

Barbi, wyjaśniła się sprawa twojego zdrówka?Czekam na wieści?

• ma_ruda2 Re: dziękuje za foty:)))) 06.10.05, 14:25
            dostala, dzieki wielkie.
            a nick wymyslil moj slubny - nie dosc ze jestem ruda, to podobno i maruda
            (podobno) big_grin
        • pszczolaasia Re: dziękuje za foty:)))) 06.10.05, 14:21
          łał...piekne te Wasze fotkismile))))))
          • pszczolaasia do śmiacia:)))) dobre!!!! 06.10.05, 14:29
            Trzy stare babcie przyszły na basen i się rozłożyły na trawie. Pierwsza
            podnosi się, staje na słupku tam gdzie woda jest najgłębsza i się szykuje do
            skoku. Ratownik chwycił się za głowę i krzyczy:
            - Niech babcia nie skacze! Babcia się utopi!
            A babcia skok do wody, elegancki crawl, odbija się od ściany, płynie z
            powrotem, wychodzi. Ratownik zdziwiony się pyta:
            - Gdzie babcia się tak dobrze nauczyła pływać?
            - Za młodu byłam w harcerstwie, mieliśmy dużo obozów nad jeziorem, często
            pływaliśmy i tak mi zostało do dziś.
            Druga babcia staje na słupku, szykuje się do skoku. Ratownik krzyczy:
            - Niech babcia nie skacze, babcia się utopi!
            A babcia jeszcze szybciej płynie tam i z powrotem.
            - Babciu, gdzie się babcia tak szybko nauczyła pływać?
            - Za młodu uprawiałam pływanie. Startowałam na olimpiadzie w 1936 roku w
            Berlinie i tak mi zostało do dziś.
            Trzecia babcia staje na słupku.
            - Niech babcia nie skacze!
            A babcia szus do wody. Płynie jak strzała. Ledwo się wody dotyka. Odbija się
            od ściany i płynie z powrotem. Wychodzi.
            Ratownik zdębiał:
            - A babcia gdzie się tak fantastycznie nauczyła pływać?
            - Ja byłam za młodu w Wenecji kurwą na telefon.

• erga4 Re: do śmiacia:)))) dobre!!!! 06.10.05, 14:35
              pszczoła jestes the best!! hhahaha kurcze dobrze że nikogo nie ma teraz w
              biurze bo ryje ze śmiechu do monitorka
              • stokrotka76 Re: do śmiacia:)))) dobre!!!! 06.10.05, 14:59
                Melduję, że nie dostałam zdjęć od ma_rudy, althei, babell i edy smile. Czy mogę
                poprosić?
                • erga4 Re: do śmiacia:)))) dobre!!!! 06.10.05, 15:03
                  A ja zauważyłam że tez nie mam zdjęć od Edy i Abie.. hmm jak to możliwe?
                  • pszczolaasia Re: do śmiacia:)))) dobre!!!! 06.10.05, 15:06
                    Abbie to ja też nie mam....chyba...jak wiecie nie mam kompa w domu to sprawdzić
                    nie moge!!!!!smile)) teraz naprawdę adieusmile))))))
                • pszczolaasia dziewczyny idę do domu:***** 06.10.05, 15:03
                  więc tak-
                  Erga to od mojej koleżanki tee kawałysmile)) nie wiem czy pamiętacie Asiulkę? to
                  łod niej.
                  bardzo, bardzo Was proszę piszcie pod spodem bo poetm sie goobię!!!!!!! błagam
                  na kolanachsmile)))))))))))))))))
                  • abie76 Re: dziewczyny idę do domu:***** 06.10.05, 15:06
                    aaaaa!
                    I juz leci!

www.bollerkiste.de

pod punktem Bilder sa zdjecia moje i M nieaktualizowane od mniej wiecej roku,
                    ale cos tam mozna zobaczyc
                    • pszczolaasia Re: dziewczyny idę do domu:***** 06.10.05, 15:07
                      no bo muszę!!!!!!!!! przecież nocowac w biurze nie będę!!!!!!!! kochanego
                      mojego kcem obaczyćsmile))))))))))))))))))
                      • erga4 dowcip 06.10.05, 15:10
                        Spotyka się dwóch kumpli.
                        - Kto Ci podbił oko?
                        - Żona kurczakiem.
                        - Jak to?
                        - No otworzyła lodówkę, schyliła się po kurczaka a ja ją wtedy od tyłu. A ona
                        odwróciła się i mnie walnęła tym kurczakiem.
                        - To ona nie lubi od tyłu?
                        - Lubi, ale nie w TESCO.
                        • abie76 Re: dowcip 06.10.05, 15:13
                          Dobre, podoba mi sie!

Czy link aktywny wyswietla sie tylko w sygnaturce?

Acha i jeszcze mi sie przypomnialo, ze dalej nie mam zdjecia Magduni, ale chyba
                          nie bylo dzisiaj Moniki?
                          • pszczolaasia i jeszcze jedno- mam foty Abbie!!!!!!!:)))) 06.10.05, 15:18
                            i na serio spadamsmile)))))))
                            • erga4 Re: i jeszcze jedno- mam foty Abbie!!!!!!!:)))) 06.10.05, 15:28
                              Abie-dzięki za foty. Moze nie dałaś entera po linku i dlatego sie nie
                              podświetlił
                            • abie76 Re: i jeszcze jedno- mam foty Abbie!!!!!!!:)))) 06.10.05, 15:39
                              no pewnie, ze masz! Nawet mnie za wyglad chwalilas, zapomnialas? :o(
                              :oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Althea sobie poszla, jak ja przyszlam? A chcialabym wiedziec gdzie mieszka....

No i jeszcze do Cytrusowej: mniej wiecej to samo co do Pszczoly w kwestii
                              niepamietania!

A jakbysmy zrobily stronke, pod jakims tajnym adresem i tam zamiescily wszystkie
                              zdjecia? A potem zdjecia naszych dziatek, bo w koncu bedzie ich bardzo duzo...
                              • althea35 Re: i jeszcze jedno- mam foty Abbie!!!!!!!:)))) 06.10.05, 15:41
                                Abie, jestem, jestem!!
                                A skad jestem? A jak myslisz po obejrzeniu strony? Co to moze byc za jezyk?
                                Zdjecia to tez Bilder w tym jezyku...

Althea
                              • althea35 Re: i jeszcze jedno- mam foty Abbie!!!!!!!:)))) 06.10.05, 15:41
                                Abie, jestem, jestem!!
                                A skad jestem? A jak myslisz po obejrzeniu strony? Co to moze byc za jezyk?
                                Zdjecia to tez Bulder w tym jezyku...

Althea
                                • althea35 Re: i jeszcze jedno- mam foty Abbie!!!!!!!:)))) 06.10.05, 15:42
                                  tu byla literowka... Bilder mialo byc! Ale obydwa sie wyslaly....
                                • abie76 Re: i jeszcze jedno- mam foty Abbie!!!!!!!:)))) 06.10.05, 15:43
                                  Ale jekiej strony????????????
                                  • althea35 Re: i jeszcze jedno- mam foty Abbie!!!!!!!:)))) 06.10.05, 15:43
                                    Nie dostalas linku??
                                    • abie76 nie dostalam 06.10.05, 15:44
                                      bardzo mi przykro, chyba ze w tym momencie poslalas na priva, to zaraz sprawdze
                                      • althea35 Re: nie dostalam 06.10.05, 15:47
                                        Wysylalam wczesniej, ale z jakiegos magicznego powodu nie doszlo.
                                        • ma_ruda2 Re: nie dostalam 06.10.05, 15:55
                                          jak juz pisalam na milu ja dostalam twoje fotki - boskiesmile teraz wiem juz jaka
                                          lodka sie tak dziewczyny zachwycaly! smile suknia boska - sama chcialam takie
                                          rekawy ....
                                          • althea35 Re: nie dostalam 06.10.05, 16:12
                                            Dzikuje za wszystkie komplementy!
                                      • abie76 Re: nie dostalam 06.10.05, 15:47
                                        wszystko mam, sprawdzilam, ogladam i podziwiam.
                                        • ata76 Re: nie dostalam 06.10.05, 16:54
                                          Ma_ruda dzięki za zdjęcia....ależ Ty masz piekne włoski....nosz jestem
                                          zaczarowana i oczarowana!!!!!

Balbinko, masz rację...Pszczole powinnam kupić jakąs ściereczkę do
                                          monitora...pewnie by się jej przydała smile)))

Megi, przeczytałaś "Potop"...łojezja jak zazdroszczę...ja czytałam w szkole,
                                          ale jakoś czasu brak by znów do tej ksiązki sięgnąć, a szkoda

Abie, kochanie dzięki za życzonka, ale chyba mnie z kimś pomyliłaś, bo ja dziś
                                          nie mam żadnego święta....być może gdzieś coś źle wpisałam, ale jesli tak, to
                                          był to błąd, bo u mnie wszystko w zasadzie we wrzesniu wypada wink

Althea i Abie, to Wy w jednym mieście mieszkacie????czy coś źle zrozumialam????
                                          • matala6 Jest mi smutno ;( 06.10.05, 17:14

• stokrotka76 Re: Jest mi smutno ;( 06.10.05, 17:20
                                              O i Matali zdjęć nie widziałam wink.

Althea, maruda - śliczne z Was kobietki! Jam tez młoda mężatka - od
                                              9.07.2005 smile.

Już wysyłam swoje smile
                                            • matala6 Re: Jest mi smutno ;( 06.10.05, 17:25
                                              kiedy ja przeczytam te 200 postow,
                                              co natrzaskalyscie Dziewczynki ;?

Jakies zdjecia dostajecie,
                                              A ja sie chyba porycze,
                                              bo zadnego nie dostalam ....

Ani od Moni - profilu Madzi,
                                              Ani od Megi ................
                                              i nie wiem jeszcze od kogo.....
                                              Ja tez nie dostalam fotek
                                              Plizzzzzzzzz (I)

Na razie wiem, ze Ergusi po piflku sie
                                              wzrok wyostrza i ma genialna pamiec,
                                              bo wie kogo na Liscie nie ma ....

Balbinko nie wiedzialm,
                                              ze az tak strasznie moze byc z bankami.

Kropeczek/Kropeczka Megi wielkie dziela slucha...

Pozdrawiam wszystkie Moje Slonka
                                              i zmykam do kuchni robic kurczaka po chinsku!!

I na Lubego czekam
                                              Romantycznie bedzie...

Pazdziernikowa moc niech bedzie z nami!
                                              • ata76 Re: Jest mi smutno ;( 06.10.05, 17:31
                                                Matala, kochanie, to na osłodę ja Ci wyślę swoje zdjęcia....troszkę będziesz
                                                pocieszona???

i smacznego!!!!!Kurczak po chińsku....oj chętnie bym się wprosiła, tym
                                                bardziej, że u mnie dziś kiepsko z obiadem, bo M. nie ma w domu....a dla samej
                                                siebie nie chce mi się gotować
                                            • melba7 Re: Jest mi smutno ;( 06.10.05, 17:31
                                              matala, a co sie stało???nie smuc się
                                              • melba7 Re: Jest mi smutno ;( 06.10.05, 17:32
                                                rany, wpadłyscie chyba w jakis amok, tyle postów???zaraz trzeba będzie nowy
                                                watek zakładać!
                                                ja tez poproszę o zdjątkasmilesmilesmile
                                              • ata76 Re: Jest mi smutno ;( 06.10.05, 17:34
                                                z tego co ja zrozumiałam, to Matali jest smutno, bo nie dostała żadnych zdjęc i
                                                tyle pościków ma do przeczytania....no chyba, że jest jeszcze jakiś inny
                                                powód....Matala, prosze szybko przyznać się, o co chodzi!!!
                                                • matala6 Stokrociu ;))) 06.10.05, 17:44
                                                  Te wydmy skads znam wink))
                                                  I lipcowa ceremonia.

I juz mi lepiej -
                                                  Twoj usmiech jest cudowny
                                                  i zarazliwy
                                                  wink)))
                                                  • stokrotka76 Re: Stokrociu ;))) 06.10.05, 17:49
                                                    Wydmy są super, to zdjęcia z podróży poślubnej, na którą pojechaliśmy nad nasze
                                                    polskie morze smile. Cieszę się, że trochę humorek poprawiłam wink
                                                  • abie76 historyje... 06.10.05, 18:10
                                                    Fajne sa takie historie o tym jak sie wszystko zaczelo...Wokol widzisz ludzi, co
                                                    sa ze soba mniej lub bardziej szczesliwi (my zakladamy oczywiscie, ze wszyscy sa
                                                    szczesliwi) i widzimy tylko jakby efekt, a przeciez za kazdym stoi jakas historia.
                                                    W kazdym razie ja doczytalam do konca i przyznaje sie bez bicia, ze uwielbiam
                                                    sluchac takich opowiadan!

No tak ja, poza Atka, Jutka (co stuka i pracuje jak szalona - w przeciwienstwie
                                                    do mnie), Pszczola (+ Monia, bo w tym samym linku), dzis Althea nie widzialam
                                                    zadnej z Was, wiec tez sobie troche w koncie poplacze.

Ide odrabiac lekcje. Starej dupie szkoly sie zachcialo. Ja nie pamietam kiedy
                                                    ostatni tak regularnie sie uczylam, chyba w liceum, na studiach jednych i
                                                    drugich, wiadomo przed sesja, potem praca, praca, praca i teraz po przerwie
                                                    odbrabiam zadania domowe. A Kochany wczoraj mnie na zla droge sprowadzil i dzis
                                                    musze za dwa dni....(ale jak bylo za to fajnie;o) )
                                                  • balbinka74 Re: historyje... 06.10.05, 18:23
                                                    I jeszcze tu zajrzałam...abi twoja historia jest świetna....niesamowite, tak po
                                                    tylu latach się w końcu dogadać....prawdziwe uczucie nie rdzewieje jak
                                                    widać... a ta małpa, przez która siee rozstaliście musiała mu nieźle dać cadu,
                                                    skoro był tak długo sam....Ten twój doktorek....., jak rozumiem nie miał dość
                                                    praktyki w pracy....pacjentów nie było? Trzeba było sprawdzić, czy żonce coś
                                                    nie zaszkodziło i wszystko ma na miejscu????????????hihihi
                                                  • cytrusowa Re: historyje... 06.10.05, 19:02
                                                    spadam dziewcyznki, zycze wam milego wieczoru.
                                                    obejrze se Doctorsow na bbc, potme sie poucze troche. no i doczekam sie w koncu
                                                    meza, ktory wroci z pracy.
                                                    a potem laba czyli...wieczor z canal plus.
                                                    wiecie, nigdy bym nie przypuszczala, ze tak zaczne ogladac tv.
                                                    ale to z braku lakusmile, bo nie moge wciaz czytac ksiazek - niestey oczy mi
                                                    odmawiają posluszenstwasad

jeszcze raz - mmilego wieczorku
                                                  • althea35 Re: historyje... 06.10.05, 19:16
                                                    Cytrusiu a ty jakiego jezyka sie uczysz? bo jak rozumiem jedziemy na tym samym
                                                    wozku.
                                                    Althea
                                                  • althea35 Re: historyje... 06.10.05, 19:05
                                                    Abie, a ja mam jutro wolne! Wiec nie musze robic pracy domowej!
                                                  • abie76 Re: Stokrociu ;))) 06.10.05, 18:19
                                                    Juz troche mniej placze wink bo sprawdzilam poczte
                                                    Te wydmy to nasze? Piekne, ja lubie Baltyk jesienia, jest taki zywy, mozna
                                                    podziwiac i nie denerwowac sie, ze zimny.

A Atka zolnierka pelna para! Ale Ci zazdroszcze!!!!!!! Tez bym tak chciala!!!!!!

• althea35 Zdjecia! 06.10.05, 19:12
                                                    Dziewczyne dziekuje za zdjecia!
                                                    Stokrociu sliczne wydmy! No i ty tez super kobietka jastes!

Atka, ale z ciebie "lesny ludzik"... hahaha Fajnie musi byc sie tak po lesie
                                                    wybiegac!

Erga, super dzialka! My mieszkamy blisko jeziora, ale nie az tak...

Ma_ruda, tak jak pisalam na priva, wygladalas w swojej sukni jak ksiezniczka.

Buziaki dla wszystkich!
                                                    Althea
                                                • balbinka74 Re: Ale tu dziś ruch zapanował... 06.10.05, 18:09
                                                  Kurczaczek ...mniam, mniam....Atko, wpadnij do mnie , ugotowałam duży garnek
                                                  barszczyku zabielanego śmietaną, a do tego ziemniaki duszone z mlekiem i
                                                  masełkiem .

Muszę się z wami rozstać do późnego wieczorka, trza się do lekcji przygotować,
                                                  a i zeszyty leżą...dobrze,że jutro piątek !

Bebell, sprawda sie moja zasada, najpierw trzymam mocną reką, a potem
                                                  popuszczam cugle....jak ich sobie teraz ustawisz odpowiednio, nie beda piszczec
                                                  na poprawkach....bo ich nie będzie ot co.Powodzenia!
                                                  • erga4 Dołączam się do pszczoły apelu 06.10.05, 19:25
                                                    Piszcie na dole - bo jak wpleciecie pościk pomiedzy wcześniejsze to nieraz go
                                                    pomijam sad( Tak jak pościk z historyją abie. Ale na szczęście któras o nim
                                                    wspomniała i poszukałam sobie-zaplatał się gdzieś na górze.
                                                    Abie to masz dokładnie roczek krótszy staż małżeński smile Wiesz przypomniała mi
                                                    się ta stronka-juz oglądałam twoje zdjecia tylko sobie nie zapisałam adresu.
                                                    I balbinki pościk też umknął..
                                                    Matala, abie chyba wysylałam wam zdjęcia?? czy nie??

• althea35 Sortuj od najnowszego 06.10.05, 19:46
                                                    Erga, sortuj sobie od najnowszego i wtedy nic nie pominiesz!
                                                    Althea
                                                  • marta_st Re: Ale tu dziś ruch zapanował... 06.10.05, 20:13
                                                    Zdjęcia wysłane smile Poproszę o rewanżyk smile Miłego nura w pióra.
                                          • ma_ruda2 Re: nie dostalam 07.10.05, 08:36
                                            wielkie dzieki za komplement smile
    • 2o1 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 20:00
      Witam!
      Mam nadzieję, że Wam wszystkim się uda i będziecie szczęśliwe z Waszymi
      brzuszkami.
      Ja staram się już 4 miesiąc i jak na razie bez efektu.Za miesiąc skończę 30 lat
      i jestem szczęśliwą mamą 26-miesięcznej wszędobylskiej Aleksandry na którą
      czekałam znacznie dłużej. Zaczęłam z nią chodzić właśnie do przedszkola i
      zauważyłam, że cierpi na syndrom jedynaka, więc tym bardziej się staram.
      Widzę, że kilka z Was zawarło swe szczęśliwe przysięgi w czerwcu, ja też
      dokładnie 06.06.98. Kwawał czasu, a razem mieszkamy juz 12 lat. Mój pierwszy i
      jak na razie jedyny mężczyzna. I oby tak zostało.

Jeśli mnie przyjmiecie do swego grona to będzie mi bardzo miło.
      • erga4 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 20:04
        witam nową foremkę!
        I życzę szybkich efektów starań. Zaraz cię dopisujemy do naszej długaśnej i
        obiecującej listy.
        • erga4 Althea 06.10.05, 20:06
          Kurcze ale ja głupiutka jestem. Nie zauważyłam tego że tak można zrobić. Ale
          czad! Aż mi głupio. Dzięki
          • erga4 Lista 06.10.05, 20:17

już Tosicę-Łasicęsmile))
            4. erga4 26 lat starania ponad rok o pierwszą dzidzię (z wyrokiem PCOs)
            5. abie76, 29 lat, 3 cykl staran o pierwszego potomka
            6. ata76- 29 lat; n-ty cykl starań o pierwszą dzidzię; Gdynia; póki co z
            diagnozą "niepłodność"
            7. ma_ruda2 - 28 lat, drugi cykl staran (zaraz sie zacznie) o pierwsze
            malenstwo, W-wa
            8. Althea, 26 lat, 2 cykl staran o pierwsze dzieciatko.
            9. Matala6, 30 lat, staranka od czerwca o pierwsza dzidzie wink)
            10. Marta_st, 28 lat, 3 cykl starań o drugiego dzidziusia.
            11. annalalik - 25 lat, 17 cykl starań o pierwsze dziecko, jestem po HSG
            badań.
            12.owiesia24-pierwszy porządny cykl starań o pierwsze maleństwo
            13.eda1282 - 23 lat wawa starania o pierwszą dzidzie niedługo zacznie się
            trzeci cykl starań
            14. Pszczołaasia- 31 lat. stara doopa jestembig_grinD Gdynia. mama 2 Aniołków. nie
            15. gosiashek - 32 lata-PSZCZOLAASIA! JESTEM STARSZA!!!Toruń, 3 cykl staran,
            16. bemilkaa-3 cykl starań 34 lata 2 dziecko. Mam nadzieję, że tym razem się uda
            17. barbie4-29 lat , 1 cykl starań, po 5 latach tabletek anty. (czekam na
            18. Cytrusowa 28 latek 10cykl starań, kiepskie plemniki Męza
            19. Wiola1234, lat 27, 5 cykl starań o pierwszą dzidzię
            20. esselte5, 29 lat,6 miesiąc starań o pierwszą dzidzię, dziś testowałam,
            21.mala natka-28l skonczone no i drugi miesiac staran o pierwszego potomka big_grin
            22. hortika, 30 lat,nie wiem który cykl starań, pewnie setnysmile
            23. jutka
            24 Ant-córenia na stanie,
            25.2o1- 30 lat (za miesiąc) 4 miesiąc starań, córka Ola- 26 miesięcy

1. Bombamonika (córcia Magdalena)
            2. Lalisia
            3. Zebra
            4. Keri
            5. Finka
            6. Megi
            7. Nika
            8. Monias

1. Gwiazdka 27 latek, Śląsk, mama Aniołka (III.2005)
            2. Pkanetka 31 lat, Jelenia Góra, córcia Karolcia 6 lat

Przerwa w starankach
            1. stokrotka76 - 28 latek (jeszcze do końca miesiąca), z Warszawy, 5 miesięcy
            staranek, teraz po histeroskopii przerwa na 2-3 miesiące
            • erga4 Marta 06.10.05, 20:17
              Ja nie dostałam nic-sprawdziłam sad
          • abie76 Re: Althea 06.10.05, 20:17
            taaa, ja tez nauczylam sie segregowac "od najnowszego", bo inaczej mozna sie
            natychmiast pogubic.

Erguniu, dzieki za zdjecia. A wiesz, ze my imienniczki jestesmy! smile

Czesc 2o1, blagam powiedz czy masz jakies alternatywne zawolanie, bo przeciez
            nie bedziemy Cie "Kochana dwa-o-jeden" wolac big_grin No i zycze szybkiego
            doczekania rodzenstwa dla Aleksandry!
            • erga4 Re: Althea 06.10.05, 20:19
              Abie czyli ty też Agatka?? no popatrz- pszczoła tak kce nazwać swoją córcię smile
              oj z agatek to są gagatki smile
              • abie76 Re: Althea 06.10.05, 20:28
                moze niech ona sie jeszcze zastanowi, hihihi, ale z takim power-em jak ona ma
                powinna dac rade smile
                • abie76 Dobranoc 06.10.05, 22:05
                  skonczylam robic zadania domowe...uff

Ide poprzytulac sie do Kochanego. Zyczac Wam dobrej nocy i kolorowych snow,
                  oddalam sie
                  • alicjasul Re: Dobranoc 06.10.05, 22:46
                    a ja nie mam nawet do kogo sie przytulić ;-((( Mój Mężuś sobie wyjechał a ja
                    zostałam sama ... ale na szczęscie tylko do jutra wink)) A dzis pozostaje mi
                    wtulanie się w poduchę ...
                    Wiecie to nawet fajne zyć ze swiadomością że może coś rośnie w brzuszku, można
                    sobie wciągnąć pół pizzy bez wyrzutów sumienia bo przecież dzidzia tego
                    potrzebuje skoro ja miałam na nią taką straszną ochotę wink))
                    Mam nadzieje że nie okaże się za dwa dni że to tylko tłuszczyk rósł a nie
                    dzidzia wink)) Nic czekam dalej jak do poniedziałku nie bedzie to robie kolejny
                    teścik wink
                    • balbinka74 Re: znowu klapa 07.10.05, 01:16
                      babeczki, znowu przyplątała sie ta cholerna małpa. Kurde, mam już
                      dość ,przecież nie jestem z kamienia.Troszkę popłakałam...jutro też trzeba
                      żyć....pomimo ....staram się staram staram, staram się jakoś ... pa.
                      • marta_st To już piątek jupi! 07.10.05, 07:31
                        Witam wszystkie wcześnie rano. To czas, żeby w spokoju napisać do Was pare
                        słów, bo szef przychodzi na 8:00 smile Dziewczyny: althea35, cytrusowa i ata76
                        dzięki za zdjęcia! Wygląda na to, że wszystkie fajne babeczki jesteście smile A
                        dzidziusie będa cudne smile Po takich mamach smile
                        A to coś na lepsiejszy humorek:

Przychodzi 30 rocznica ślubu małżeństwa. Żona mówi do męża:
                        - Dzisiaj nasza 30 rocznica ślubu. Zabiłbyś prosiaka!
                        Mąż na to:
                        - A co, to jego wina?
                        Pani na lekcji kazała ułożyć dzieciom zdanie z wyrazem "Manifest". Po kilku
                        minutach pyta:
                        - Kto nam przeczyta swoje zdanie?
                        Jasio zgłasza się na ochotnika. Czyta:
                        - Wszystkim dzieciom śmierdzą gacie, ale Mani fest!
                        • marta_st Re: To już piątek jupi! 07.10.05, 07:40
                          Babcia jedzie z Jasiem pociągiem ale żeby zaoszczędzić, kupiła tylko jeden
                          bilet. A tu jak na złość do wagonu wchodzi konduktor. Babcia mówi do Jasia:
                          - Jasiu, właź mi szybko pod spódnicę, może nie zauważy.
                          Konduktor przyszedł sprawdził babci bilet, Jasia nie zauważył. Gdy już było po
                          wszystkim, Jasio pyta babci:
                          - Babciu, a co to było takiego kłującego pod spódnicą?
                          - To był jeż!
                          - To chyba zdechły, bo strasznie śmierdział....

----------------------------------------------------
                          Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie.

src="tt.lilypie.com/T5Knp2"
                          • abie76 Balbinko, 07.10.05, 08:07
                            pewnie masz po dziury w nosie sluchania, ze bedzie dobrze, i ze moze to ostatnia
                            @ na dluzszy czas. Kurcze, nie wiem czy umiem pocieszyc Cie jakos. Ale mysle o
                            Tobie cieplo i zarazam Cie moim optymizmem. Trzymaj sie i juz nieplacz, prosze!!!!!
                            • marta_st Re: Balbinko, 07.10.05, 08:33
                              Ja też chciałam Cię troszkę pocieszyć. W niedzielę też miałam mega doła
                              (leżałam cały dzień w łóżku i beczałam). Ale później zrozumiałam, że muszę się
                              trzymać, trzeba dzielnie iść do przodu, trzeba walczyć o swoje szczęście i nie
                              poddawać się złym chwilom, bo co to da? Jeśli się czegoś bardzo pragnie to się
                              to dostanie, ja w to wierzę. Trzeba tylko cierpliwości i prośby do TEGO
                              NAJWYŻSZEGO. Jeśli przyjdzie taki czas to będziesz się mogła cieszyć swoim
                              maleństwem. Wiem, że czasem jest to trudne być silną, bo mamy raz lepsze raz
                              gorsze dni, ale my wszystkie tu po to jesteśmy, żeby się wzajemnie wspierać.
                              • erga4 Re: Balbinko, 07.10.05, 08:44
                                Cóz ja ci kochanie mogę powiedzieć.. smutno mi razem z tobą. Przytulam cię
                                bardzo mocno. Wypłacz sie porządnie-mi to zawsze pomaga.
                            • ata76 Re: Balbinko, 07.10.05, 08:35
                              ściskam....kurcze przykro mi bardzo.....i podpisuje się pod tym co napisała
                              Abie!!!! Trzym się kochana i nie płacz!!!!!
                              • ma_ruda2 Re: Balbinko, 07.10.05, 08:48
                                nie płacz, nie płacz - wiem ze to banal ale bedzie dobrze i to szybciej niz
                                myslisz, zobaczysz. cierpie razem z toba bo chyba tez za chwilke, za momencik
                                przyjdzie @. sciskam ...
                                • marta_st Wiem, że nie na temat... 07.10.05, 08:52
                                  Ale jeśli któraś z Was ma dom i mieszka niedaleko Łodzi (żeby przyjechać) to
                                  mamy do oddania owczarki podhalańskie. Mają miesiąc i oddamy je za darmo,
                                  tylko, żeby miały dobrą opiekę. Pieski są cudowne i wyglądają jak małe misie.
                                  Jeśli ktoś jest zainteresowany to podaję adres na który proszę pisać:
                                  marta_st@orange.pl
                                  P.s. Niestety nie mamy zdjęć, bo nie posiadamy jeszcze aparatu cyfrowego.
                                  • pszczolaasia Re: Wiem, że nie na temat... 07.10.05, 09:52
                                    ja już mam pieska...kurcze a tak lubie owczarki podhalańskie...smile))) ale wiesz
                                    mam za małe mieszkanie na dwa kolosy, w zasadzie 3- bo osobisty Michu też jest
                                    kolos...wink)))
                                  • ata76 Re: Wiem, że nie na temat... 07.10.05, 10:23
                                    a ja bym zapomniała....Marta bardzo dziękuję za zdjęcia .....fajna z Ciebie
                                    kobietka!!!!!! nosz forum laseczek jak nic smile)))))
                                  • althea35 Re: Wiem, że nie na temat... 07.10.05, 10:38
                                    O rany, ale wam fajnie, macie pieski! Ja bym wszystko zrobila za psa.... ale
                                    niestety mieszkam bad=rdzo daleko od Lodzi i na psa nie mam najmniejszej
                                    szansy. Moja mezus nie chce. O nigdy w zyciu nie miala zadnego zwierzaka.
                                    • erga4 Re: Wiem, że nie na temat... 07.10.05, 10:46
                                      Ja mam w domu dwa.. dwie suki-kundla pospolitego i labradora, chociaż owczarki
                                      są cudne!
                              • stokrotka76 Re: Balbinko, 07.10.05, 08:50
                                Kochana, tak mi przykro.... Przytulam mocno!
                                • eda1282 Re: Balbinko, 07.10.05, 08:52
                                  Balbinko główka do góry zobaczysz
                                  kiedyś napewno nadejdzie taki dzień
                                  że @ się nie pojawi
                                  a w zamian za to zobaczycz
                                  wymarzone dwie kreseczki
                                  ściskam Cię mocno
                              • erga4 Re: Balbinko, 07.10.05, 08:51
                                No widzisz Balbinko-jedne piszą nie płacz a ja namawiam cie do płaczu.. hmm ja
                                tam zawsze wolę się wyładować płacząc-no bo przecież tą złość trzeba jakoś z
                                siebie wyrzucić. najgorzej jest dusić w sobie emocje.
                                Trzeba mieć do życia cierpliwość..
                      • pszczolaasia Balbinko...ja po prostu cię ściskam..:*** 07.10.05, 09:51
                        i więcej nic nie powiem...sad
                      • althea35 Re: znowu klapa 07.10.05, 10:47
                        Balbinko, tule cie do piersi, chociaz i tak pewnie byc wolala do mezowskiej sie
                        tulic, i przesylam buziaczki! Kiedys przyjdzie i twoj czas i moj pewnie kiedys
                        przyjdzie!
                        Althea
    • eda1282 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 07.10.05, 08:50
      Witam w piątek
      balbinko co do testowania postanowiłam że będe cierpliwa i dam jej jeszcze
      tydzień bo czuje że ona przyjdzie no a jak się nie pojawi do przyszłej soboty
      to zatestuje
      Co do historii Twej znajomości to przeczytałam wszyściutko
      pozdrawiam
    • erga4 A z drugiej strony.. 07.10.05, 08:59
      zazdroszczę tym które mają regularne małpy.. dawniej cieszyłam sie że jej nie
      ma-bo cóż to za przyjemność-a teraz.. echh Nawet po clo nie pofatygowała się
      żeby przyjść-bo chyba powinna. A tu 32 dzień cyklu i nic. szkoda gadać. bez
      laparo się nie obejdzie-nie trzeba być profesorem żeby to stwierdzić.
      • stokrotka76 Re: A z drugiej strony.. 07.10.05, 09:05
        Ja też zazdroszczę - kurcze cykl 28 dni, ale by było super - dla mnie coś
        niewyobrażalnego... no chybaże po tabsach. Teraz tez mi sie pewnie wydłuży po
        tym zabiegu - zobaczymy.
        • erga4 Re: A z drugiej strony.. 07.10.05, 09:08
          Stokrotko -twoje cykle byłyby dla mnie marzeniem- ja gdybym nic nie brała to
          nawet na rok mogłabym się pożegnać z małpą. Wiesz jak mnie to cieszyło jak
          byłam nastolatką?? kurcze wszystkie koleżanki mi zazdrościły. No a teraz
          większośc z nich ma już maleństwa..
          • stokrotka76 Re: A z drugiej strony.. 07.10.05, 09:17
            Teraz powinnaś mieć krótszy smile. A może już wcale wink?
            • erga4 Re: A z drugiej strony.. 07.10.05, 09:21
              Powinnam-ale kto wie co tam się u mnie w środku dzieje. W następny
              poniedziuałek mam wizyte u jeszcze innego ginka profesora
    • pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 07.10.05, 09:24
      niezły przerób.....NIE MACIE LITOŚCI????????? kiedy ja to przeczytam???????? ja
      musze pracowac tak???????????????
      zero, zero litości...nic nei pomyśla o koleżance ino piszą piszą jakby się
      szaleju najadły!!!!!!!! idę czytac!!!!!!!! wrócę pewno o 15-stej...big_grinDDD
      pozdrawiam w piatekwink))))))))))))))))))))))))))))
      • hortika Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 07.10.05, 09:39
        cześć,
        ale fajnie , że piątek, nie? i niedługo skończy się kampania prezydencka-
        osobiscie mam dość...
        Balbinko, uściski, wiem jak beznadziejnie smutno się czujesz!!
        • nika112 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 07.10.05, 09:46
          Witam piątkowo,

wdepłam tylko na chwilke sie przywitac, bo zaraz przyjdzie szef i tylko
          ukradkiem czasem do Was dzis zajrze

Balbinko ściskam Cie mocno.

Pozdrawiam
          • ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 07.10.05, 09:54
            Erga, a Ty z domu nadajesz????
          • pszczolaasia krotkie streszczenie:) 07.10.05, 09:55
            Abbie ja też lubię czytać takie historyje...
            kto się czepia imienia Agata???? mi się podoba i jagoda też mi się
            podoba..zawsze mi sie podobały te dwa imionasmile))))
            fotki wszystkie sa piekne co tu dużo gadaćsmile)))
            nie wiem czy to wyjdzie, zeby utworzyć sobie taki schowany wątek na foty..ale
            pomysł wart jest rozważenia....smile))))))
            witam nową foremkęsmile))))
            i jeszcze jedno- JA CHCĘ TAKIE WLOSY JAK MA MA_RUDA!!!!!!!!!!!!!!PIEKNE!!!!!!!!
            • pszczolaasia Re: krotkie streszczenie:) 07.10.05, 09:59
              i jeszcze jedno..ja zawsze mialam regularnie jak w zegarku @..jezzu jak ja to
              przeklinalam...spóźniła mi się 3 razy w życiu. raz neiw eim czemu. dwa razy jak
              w ciąży bylam. tylkowtedy. smile także każdy chwali neistety to co nei moze
              miećsmile)) jak to sie dziwnie plecie...
              • bebell Re: krotkie streszczenie:) 07.10.05, 10:23
                Witajcie w piateksmile))

Balbinko- ściskismile)) i nic więcej nie gadam, bo nie wiem cosad(((

odezwe się na dłużej za kilka godzin, bo teraz pedze z Tosicą na spacer.

kasia
            • ma_ruda2 Re: krotkie streszczenie:) 07.10.05, 10:17
              dziekuje bardzo smile zebyscie wiedzialy ile ja lez w dziecinstwie wylalam przez
              te wlosy. dzieci potrafia byc takie wredne. ale teraz ....
              pzdr
              • ata76 Re: krotkie streszczenie:) 07.10.05, 10:26
                no teraz to wszyscy zazdroszczą smile)))))
                • cytrusowa piątek 07.10.05, 10:55
                  dzien dobry laseczki,
                  faktycznie niezly przerob maciesmile

o pieskach ja sie nie wypowiem, bo cierpie z powodu Batona jak rowniez z powodu
                  tego, ze tutaj nie mzoemy miec psa!

co do regularnych cykli....jak braslam piguly, byly regularne, przed braniem byl
                  horror w dlugosci cykli i bolesnosci - dlatego tez zaczelam je brac.

jak odstawilam definitywnie teraz w grudniu, to nagle okazalo sie, ze mi sie
                  wyregulowaly.
                  najpierw to bylo 28, 29 dni, potm 31.
                  przy czym od dwoch miesięcy mam znow 29dniowe cykle
              • erga4 Re: krotkie streszczenie:) 07.10.05, 10:38
                Atko-z pracy nadaję. jednak mimo że dostałam pozwolenie na urlop to przyszłam
                do pracy. Mężulo był u mnie-oj iskry szły- ale rano pojechał do siebie do
                swojej pracy, więc nie było sensu żebym cały dzień czekała na niego-jadę zaraz
                po pracy i i tak będę przed nim smile
                Ale już tłumaczę skąd kombinacje. Miał dziś rano rozmowę o pracę u mnie-a u
                siebie nie może wziąć wolnego (za krótko pracvuje) no więc w czwartek po pracy
                musiał przyjechać a dziś raniutko po rozmowie wracać. Na szczęście jego brat
                wrócił wczesniej z krakowa i dał mu auto bo inaczej to ja bym musiała po niego
                jechać i go odwieźć.No-i to by było na tyle.
                Nikt się Pszczoła nie czepia imienia Agata-poza jej imienniczkami smile
                A pomysł z osobistą stronką forumkową jest super!
                Ma-ruda - włoski piękne-ale domyślam się że w dzieciństwie nie było lekko. Za
                to teraz.. rewelka!
                • erga4 Marta 07.10.05, 10:40
                  ja jeszcze nie mam twoich zdjęć sad((((
                • erga4 Zdjęcia 07.10.05, 10:45
                  Wysłałam moje foty Abie, Ma_rudej (Marudzie smile) i Marcie. Powinny dotrzeć trzy
                  maile. Macie??
                  Bo nie wiem czy wszystkie poszły
                  • marta_st Re: Zdjęcia 07.10.05, 10:52
                    Dzięki dostałam. I potwierdzam, że wszystkie jesteście fajne babeczki smile
                  • ma_ruda2 Re: Zdjęcia 07.10.05, 10:54
                    maruda dostala big_grin
                • pszczolaasia się mi już strony nie odświerzają 07.10.05, 10:45
                  powyżej 500-więc nei wiem co napisały dwie nastepne osoby..tylko 1
                  rzecz..prosze nei wpadnijcie na pomysł założenia zamkniętego forum, zeby nikogo
                  nei przyjmowac...prosze.... zamknięte tylko na nasze foty, to spoko. ale nie
                  wogle....
                  • althea35 Re: się mi już strony nie odświerzają 07.10.05, 10:50
                    Pszczola, sortuj od najnowszego.
                    • erga4 Chyba cza będzie założyc nowy wątek 07.10.05, 10:53
                      Bo mi tez z opóźnieniem sie pojawiaja posty.
                      • althea35 Re: Chyba cza będzie założyc nowy wątek - nie!!! 07.10.05, 11:52
                        Dlaczego nowy watek?? Mnie tu wszytko dobrze dziala, Cierpliwosci troszke
                        babeczki.
                        Dzisiaj dopiero 6 pazdziernika... to ile my watkow zalozymy do konca miesiaca?
                        Ale widze, ze dzisiaj spokojniej, to moze jednak wystarczy nam ten jeden.

Buziaki dla wszystkich!
                        Althea
                        • erga4 Re: Chyba cza będzie założyc nowy wątek - nie!!! 07.10.05, 12:02
                          no althea widzę że jeden dzionek ci gdzieś uciekł smile dziś 7 a nie 6
                          • althea35 Re: Chyba cza będzie założyc nowy wątek - nie!!! 07.10.05, 12:42
                            No tak... to wszystko dlatego, ze mam dzisiaj wolne i lazilam w pizamie do 12.
                            A wczoraj myslalam, ze juz piatek.
                            • abie76 Re: Chyba cza będzie założyc nowy wątek - nie!!! 07.10.05, 13:15
                              Wrocilamm ze szkoly!!!

1. to moze czesc druga pazdziernikowych? Potwierdzam tez, ze od wczoraj
                              popoludnia strasznie kiepsko z aktualnoscia. tez musze kilka razy odswiezac zeby
                              zobaczyc nowy post.

2. co do watku ze zdjeciami, to chyba trzeba doczytac jak to dziala, bo sa te
                              dzialy fotografia i zobaczcie i pewnie tam. Absolutnie nie musi byc zamkniety, i
                              po co? Piekne jestesmy, moga nas ogladac, nie?!?!

3. pieseczki! Ja tak tesknie za moim pieseczkiem, ze lojezusie! Niestety
                              wstrzymuje sie tu z nabyciem zwierza, bo nie bardzo mamy znajomych (rodziny
                              wcale w naszym miescie) wiec trudno byloby zorganizowac zycie. Ana razie dopoki
                              nie ma potomka, duzo podruzujemy. Jak bedzie potomek, to moze i jakies
                              towarzystwo czteronogie sobie zorganizujemy.
                              Ale zadzwonilam do mojej siostry ciotecznej, ktoramieszka w okolicy Lodzi i jest
                              taka sama wariatka na punkcie zwierzow jak ja, ona ma co rawda juz jednego
                              zarlacza, ale ma tez duzy dom, wiec moze chcialaby jeszcze jednego. Maja dac znac.

4. w niedziele rano przyjezdza do mnie moja kolezankia, wiec pewnie mniej bede z
                              Wami, ale nie zanczy, ze sie w ogole nie odezwe smile

5. teraz dobre dni, wiec ciesze sie na wolny weekend mojego meza (HURA PIERWSZY
                              OD 3 TYGODNI!!!) bedziemy spedzac mily wieczor piatkowy i sobote.....

tyle sprawozdania, nadal czekam na rozne zdjecia! A Erga, od Ciebie dostalam,
                              oczywiscie

no i 6. nie czepiam sie imienia Agatka (Erga raczej tez nie) chcialysmy tylko
                              przestrzec, ze male Agatki to gagatki ;-DDDD A duze jeszcze wieksze...
                        • pszczolaasia Re: Chyba cza będzie założyc nowy wątek - nie!!! 07.10.05, 13:05
                          ale mi nie działacrying(((
                          wiesz czasem mamyn nawet 3 do konca miesiącasmile)))))
                  • erga4 Re: się mi już strony nie odświerzają 07.10.05, 10:53
                    Pszczoła jakie forum odizolowane? no co ty - To była propozycja stronki ze
                    zdjęciami-naszymi i naszych pociech. I dołączałybyśmy tam nowe formy też!! Nikt
                    nie mówi o zamkniętym forum!
                    • erga4 Marta 07.10.05, 10:59
                      czekam na twoje foty.
                    • pszczolaasia Re: się mi już strony nie odświerzają 07.10.05, 11:01
                      good!!!! odswieżenie nic nie daje...no taką mam przeglądarkę..ale jak kcecie
                      nowy wondek to ja jestem za smile) będę na bieżącosmile)))
                      • pszczolaasia Re: się mi już strony nie odświerzają 07.10.05, 11:16
                        mogę założyć jak kcecie..nigdy tego tutaj nie robiłam, ale mogę....smile))
                        • ant25 Qurcze Ma_ruda.... 07.10.05, 12:19
                          my chyba z jednego osiedla jesteśmy..
                          Pzreczytałąm na innym watku Twoją wypowiedz o dr Gojan na Tarchominie i wiem że
                          jesteś tutaj ja trochę się wstrzymałam z pisaniem na forum, ale duchem jestem
                          cały czas obecna.
                          Dziewczyny potwierdzą.
                          Pozdrawiam
                          Ania
                          Pewnie się widziałyśmy w tych samych okolicach smile
                          • ma_ruda2 Re: Qurcze Ma_ruda.... 07.10.05, 12:28
                            no prosze, kolezanka tez z tarchomina. w takim raize do zobaczenia na osiedlu smile
                        • ata76 Re: się mi już strony nie odświerzają 07.10.05, 12:23
                          potwierdzam, co Pszczoła napisała....tez musze 10 razy odświezać, żeby
                          zobaczyć sad((

Erga, nosz tak myślałam, że jesteś jednak w pracyjak zobaczyłam Ciebie od rana
                          nadającą smile
                          • ant25 Erga i Pszczółka 07.10.05, 12:55
                            Erga dzięki spojrzałam na listę i mimo że się nie wpisyswłam to mnie tam chyba
                            Ty dołączyłaś DZIEKI za pamięć smilezrobiło mi się miło
                            Pszczółka no to dawaj zakładaj nowy watek właśnie ostatnio wspominaliśmy z
                            moich szanownym M spotkanko z Wami tak dla relaksu aby przywołać trochę wakacji
                            Amela nauczyła się nowej piosenki jest taka słodziutka jak to śpiewa.
                            Uściski dla Was i dalszej gromady.smile)))
                            Ma_ruda ja niestety przez szanowną Panią dr wspominaną powyżej o mało co nie
                            straciłabym mojej małej ale to inna hitoria,
                            A tak w ogóle to ja żadnych zdjęć nie dostałam wiem wiem nowe formemki mnie za
                            barzdo nie kojarzą ale obiecuję przesłać z wieczora trochę zdjątek.
                            • ma_ruda2 Re: Erga i Pszczółka 07.10.05, 12:59
                              kurcze, a ja do dzisiaj uwazalam ze to swietna lekarka - ale na ew ciaze ma
                              innego gina - moze to i lepiej?
                              • ant25 Re: Erga i Pszczółka 07.10.05, 13:10
                                Ma_ruda oprócz nie miłej powierzchowności to szanowna Pani dr wiedzę przy nieco
                                trudnijszych ciążąch też am znikomą, a przecież nie sztuką jest prowadzić
                                książkową ciążę a sama powtarza że inne ciąże nie mogą być rzekomo prowadzone w
                                zwykłej przychodni.
                                Szczerze nie polecam dobrze że masz na oku kogoś innego.
                                Pozdrawiam
                                • ma_ruda2 Re: Erga i Pszczółka 07.10.05, 13:20
                                  no to faktycznie ze sie tu pojawilam, juz chyba nigdy do niej nie pojde,a juz
                                  napewno nie z ciaza. koszmar. i taki lekarz leczy na tarchominie
                                  gdzie 'przerob'ciezakowek jest spory!!!
                                  • ant25 Re: Erga i Pszczółka 07.10.05, 13:24
                                    taaa ciężarówek faktycznie jest sporo oszczędzają a coś mi się wydaje że moja
                                    ukochana Panią Monikę pogonili albo sama odeszła bo nie widziałam jej ostatnio
                                    na tablicy lekarskiej. Pani Monika to lekarka która przyjmowała razem z Dr
                                    Gojan na przemian na Tarchominie.
                                    • ma_ruda2 Re: Erga i Pszczółka 07.10.05, 13:48
                                      no monike tez znam i pamietam, i strasznie sie cieszylam ze za ktoryms razem
                                      przez przypadek trafilam na gojanowa, monika mnie nei zachwycila. przepisywala
                                      tabl bez zadych badan, zadnego pytania o cyt, nic, recepta i do widzenia - tyle
                                      ze bardzo mila byla / jest. ja juz tak dawno nie bylam w naszej kochanej
                                      medycynie rodzinnej ze nie wiem kto jest a kogo niet smile
                              • bebell Zdjęcia 07.10.05, 13:12
                                Wysłałam fotysmile))
                                do marudy, marty, abie, altheii i stokrotkismile))
                                "stary" zestaw, nowego jak na razie braksmile))

buziaki

kasia

p.s. jak jeszcze któras reflektuje to prosze krzyczecsmile))
                                • ant25 Re: Zdjęcia 07.10.05, 13:17
                                  Foty przecie ja sie tu krzyczę poproszę, obiecuję jeszcze raz, przeslę
                                  wieczorkiem z domu ale uwaga [późnym wieczorkiem bo prosto po pracy staram sie
                                  z małą być na dworze jak najdłuzej a potem to juz cały zestaw domowych
                                  obowiązków więc wieczorem puszcze OBIECUJĘ.
                                • abie76 Re: Zdjęcia 07.10.05, 13:19
                                  Prosze Pani! Nie, ze nie zauwazylam jak Ty dobrze wygladasz, ale TOSICA jest po
                                  prostu BOSKA!!!!!!
                                • althea35 Re: Zdjęcia 07.10.05, 13:34
                                  Kasiu, dziekuje za fotki! Super z was babeczki! Tosia przeslodka! Ja tez juz
                                  chce miec takie slodie malenstwo....

Buziaki!
                                  Althea
                                  • abie76 Fotografia 07.10.05, 13:40
                                    przgladnelam jak zrobic to z naszymi zdjeciam/galeria w najprostszy sposob i sa dwa:

1.jest tu forum FOTOGRAFIA i oni maja tam galerie, gdzie mozna zalozyc watek i w
                                    kazdym poscie umiescic 3 zdjecia. Mozy zalozyc watek i sprobowac.

2. ewentualnie zalozyc strone z galeria (taka jaka ma Althea ze zdjeciami
                                    slubnymi, albo jak moj link) i tam zalozymy galerie staraczek.

To do zastanowienia sie.

Poza tym chcialam zapytac, czy u Was dzis tez sie dalej slimaczy, bo u mnie
                                    okropnie powoli pojawiaja sienowe posty. Wiecie od czego to moze zalezec?

I jeszcze jedno: zniknela Monia i Megi? Jakbyscie przypadkiem czytaly to
                                    napiszcie dwa slowa, ze wszystko OK. I Jutka tez, chociaz na moment.
                                    • ata76 Re: Fotografia 07.10.05, 13:47
                                      Abie, zawsze się ślimaczy, powyżej 500...nie wiem, czy to serwer nie ogarnia,
                                      ale jest to reguła

a jesli chodzi o zdjęcia, to można wkleić tez na zobaczcie, ale ja osobiście
                                      nie chce tam...
                                    • pszczolaasia Re: Fotografia 07.10.05, 13:49
                                      powyżerj 500 postów robi się jakaś blokada...smile)) rozważcie co trzeba w kwestii
                                      fotografii ja sie dostosuje i zasypię wam forumbig_grinDDD
                                      • abie76 czesc druga? 07.10.05, 13:57
                                        Erga, Ty zaczelas, to moze hop! i nowy wONtek? Jak nie to sie odwaze, ale ja
                                        wstydzioch z natury, smile bo wkurzajace jest to slimaczenie, prawda?
                                        • pszczolaasia Re: czesc druga? 07.10.05, 14:00
                                          ja jestem zasmile))))
                                        • althea35 Re: czesc druga? 07.10.05, 14:07
                                          mnie to nie przeszkada... jak tam chcecie.
                                          • ata76 Re: czesc druga? 07.10.05, 14:11
                                            ja jestem za.....zawsze przeceiż zakładamy nowy wątek....to nic nowego smile))
                                            • althea35 Re: czesc druga? 07.10.05, 14:13
                                              My caly czas samy watek letnie starania, jeden jedyny od poczatku, juz dobijamy
                                              do 1000 i wszystko jest ok, no ale jak chcecie. Widze, ze nowy watek juz sie
                                              pojawil.
                                • stokrotka76 Re: Zdjęcia 07.10.05, 14:14
                                  Babell, dziękuję, śliczna z Ciebie dziewczyna - wyglądasz jak nastolatka! A
                                  Tosia poprostu rewelacja, cudna dziewuszka!!!
                            • pszczolaasia Re: Erga i Pszczółka 07.10.05, 13:07
                              ucałuj Amelię ode mniesmile)))) i pozdrów Msmile)))))) ja zcesem sobie foty oglądam z
                              rozrzewenieniem co tu duzo kryćsmile) ech te zachody slońca...smile)))

• erga4 Nowy wątek 07.10.05, 14:15
                                chciałyście więc macie-zapraszam na część drugą naszego watku
    • pszczolaasia załoŻyłam.... odwiedzicie mnie???? proszę.... 07.10.05, 14:13
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=30093681
      • ata76 Re: załoŻyłam.... odwiedzicie mnie???? proszę.... 07.10.05, 14:18
        i co teraz...mamy dwa nowe wątki???
    • eda1282 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 07.10.05, 14:17
      właśnie przyszła @ ale nawet nie jest mi smutno bo się spodziewałam nie
      liczyłam że się udało właśnie we wrześniu natomiast teraz biore się do dzieła
      i napewno się uda
      co do lekarzy na Tarchominie to nie tylko ginekolodzy są do niczego przez panią
      pediatre w tamtym roku na święta mój miesięczny siostrzeniec trafił do szpitala
      z zapaleniem oskrzeli
      a moja ciężarna chodzi do gina na tarchominie do jakiejś prywatnej przychodni i
      jest bardzo zadowolona ona ma ciąże z problemami
      ja już niedługo ide do domku musze się pochwalić że szefowa pozwoliła nam
      dzisiaj wyjść wcześniej
    • matala6 Witam piatkowo popoludniowo ;))) 07.10.05, 16:39
      i mam ponad 300 postow w plecy.
      Kiedy ja to nadrobie?????

Od wczoraj nie opuszczam Lubego
      i tkwie w Jego ramionach .....

Mala-ruda - sliczna jestes
      i dzieki, ze o mnie pamietasz od rana!!!

Jak boskie dni mina nadrobie zaleglosci
      i do kazdej z Was napisze!

Buziaczki i milego wolnego!

Pazdziernikowa moc niech bedzie z nami!!
      • althea35 Re: Witam piatkowo popoludniowo ;))) 07.10.05, 16:49
        Matala! Idz do nowego watku PAZDZIERNIKOWE STARANIAsmile)czesc druga!
      • matala6 Do Aty ;))) 07.10.05, 16:54
        Dzieki za zdjatka!!

Mundury i Bron robia wrazenie wink))
        I dziki las .....
        I Faceci w czerni .......
    • agatta-a1 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 11.10.05, 10:06
      Aga, 26 lat 2 cykl starań o 1 dzidzię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka