althea35 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 05.10.05, 19:08 Hej dziewczyny! Dobrze, ze chociaz wy jestescie. Siedze sama w domu, maz w pracy! Zgroza! Obiadek tez musialam sama zjesc... ale mysle sobie, ze moze jednak jest ktos malenki ze mna... Jak zwykle siedze nad praca domowa... Zgroza! W tym wieku? Zycze milego wieczorku! Althea Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 megi słonko 05.10.05, 19:15 trzymaj się, wszystko będzie dobrze-nie ma innej opcji, pamietaj. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Moniko 05.10.05, 19:18 widzę,że jednak Magdalena? dzięki za zdjęciecudowne Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Moniko 05.10.05, 19:47 Megi, trzymaj się....na pewno będzie wszystko dobrze z maleństwiem....nie ma innej możliwości!!!! Monika, super zdjęcie Magdy....uroczy profil!!!! Althea, miłej nauki...i żeby M. jak najszybciej pojawił się w domku!!! Erga, Matal...bawcie się dobrze ze znajomymi miłego wieczorka dziewczyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Ata dziekuje! 05.10.05, 19:56 Ata dziekuje, ze cos do mnie napisalas... bo sie czulam troche obco na tym forum Nawet rumu nie mam i jak tu sie pocieszyc... Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Ata dziekuje! 05.10.05, 20:04 Althea, pobędziesz trochę dłużej z nami i na pewno poczujesz się jak u dobrych znajomych...jestem o tym przekonana ))) a póki co ściskam, choć wiem, że pewnie wolałabyś zatopić się w ramionach męża...a póki co, to własnie mi się przypomniało, ze zwyczajowo wszystkie nowe dziewczyny wysyłają nam zdjęcia i my do nich....tak więc aby podtrzymać stary dobry zwyczaj prosze o przesłanie fotek Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ata dziekuje! 05.10.05, 20:19 Atko, zajrzyj do skrzynki! Bedziesz miala troche do obejrzenia. Niestety nie mam czasu na tekie osobiste pisanie do kazdego z osobna, tak jak wy robicie. Buziaki! Althea Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Oj zauważyłam brak na liście Hortiki 05.10.05, 22:04 STARAJĄCE SIĘ W PAŹDZIERNIKU-najpłodniejszym miesiącu roku ) 1. Melba7, 30 lat,4 cykl starań o drugie dziecię 2. Balbinka, 31 wiosen, aniołek 2000, kończę 5 rok staranek o pierwsze dziecię,uparty koziorożec. 3. Bebell, 27 lat, Warszawa, trzeci cykl starań o drugie dzieciątko)) Mam już Tosicę-Łasicę)) 4. Stokrotka76, 28 latek (jeszcze do końca miesiąca), z Warszawy, rozpoczął się 6miesiąc staranek o pierwszą dzidzię, 5 cykl. 5. erga4 26 lat starania ponad rok o pierwszą dzidzię (z wyrokiem PCOs) 6. abie76, 29 lat, 3 cykl staran o pierwszego potomka 7. ata76- 29 lat; n-ty cykl starań o pierwszą dzidzię; Gdynia; póki co z diagnozą "niepłodność" 8. ma_ruda2 - 28 lat, drugi cykl staran (zaraz sie zacznie) o pierwsze malenstwo, W-wa 9. Althea, 26 lat, 2 cykl staran o pierwsze dzieciatko. 10. Matala6, 30 lat, staranka od czerwca o pierwsza dzidzie ) 11. Marta_st, 28 lat, 3 cykl starań o drugiego dzidziusia. 12. annalalik - 25 lat, 17 cykl starań o pierwsze dziecko, jestem po HSG (prawy niedrożny, lewy zwężony - HSG udrożniło obydwa) i czekam na wyniki badań. 13.owiesia24-pierwszy porządny cykl starań o pierwsze maleństwo 14.eda1282 - 23 lat wawa starania o pierwszą dzidzie niedługo zacznie się trzeci cykl starań 15. Pszczołaasia- 31 lat. stara doopa jestemD Gdynia. mama 2 Aniołków. nie mam absolutnie pojęcia który to cykl. w zasdadzie pierwszy po przerwie) pozdrawiamaaaa po slubie -9 lat. pies- to jesdyne dziecko jakie mamy))) 16. gosiashek - 32 lata-PSZCZOLAASIA! JESTEM STARSZA!!!Toruń, 3 cykl staran, 1 coreczka na stanie-3,5 letnia Kaja 17. bemilkaa-3 cykl starań 34 lata 2 dziecko. Mam nadzieję, że tym razem się uda 18. barbie4-29 lat , 1 cykl starań, po 5 latach tabletek anty. (czekam na wyniki biopsji, COS mi chyba w.....a pierś. mam nadzieje ze nie złośliwie) 19. Cytrusowa 28 latek 10cykl starań, kiepskie plemniki Męza 20. Wiola1234, lat 27, 5 cykl starań o pierwszą dzidzię 21. esselte5, 29 lat,6 miesiąc starań o pierwszą dzidzię, dziś testowałam, niestety (((((((((((((((((((((((((((((( , no ale skoro październik to taki płodny miesiąc )))))))))))))))))))) 22.mala natka-28l skonczone no i drugi miesiac staran o pierwszego potomka 23. hortika, 30 lat,nie wiem który cykl starań, pewnie setny NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. Bombamonika (córcia) 2. Lalisia 3. Zebra 4. Keri 5. Finka 6. Megi 7. Nika 8. Monias Starające się poza forum - duchowo obecne z nami 1. Gwiazdka Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 i po pifku 05.10.05, 22:22 Monia-cudna ta twoja córeńka! Już widzę twoją buźke roześmiana wpatrującą się w zdjęcie na kominku.. A wy widzę nie obijacie się-postów prxybywa-a i lista robi się coraz dłuższa. Myślę że na tej ostatniej juz nie brakuje nikogo. Chociaż może powiinyśmy dopisać Pkanetkę?? tylko nie wiem czy pod gwiazdką czy razem z nami? co się z nią dzieje? odpoczywa od forum? No i jutki nie ma. Ups - zapomniałam tez o Ant. Oj starość nie radość Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Może to już ostateczna wersja? 05.10.05, 22:25 STARAJĄCE SIĘ W PAŹDZIERNIKU-najpłodniejszym miesiącu roku ) 1. Melba7, 30 lat,4 cykl starań o drugie dziecię 2. Balbinka, 31 wiosen, aniołek 2000, kończę 5 rok staranek o pierwsze dziecię,uparty koziorożec. 3. Bebell, 27 lat, Warszawa, trzeci cykl starań o drugie dzieciątko)) Mam już Tosicę-Łasicę)) 4. Stokrotka76, 28 latek (jeszcze do końca miesiąca), z Warszawy, rozpoczął się 6miesiąc staranek o pierwszą dzidzię, 5 cykl. 5. erga4 26 lat starania ponad rok o pierwszą dzidzię (z wyrokiem PCOs) 6. abie76, 29 lat, 3 cykl staran o pierwszego potomka 7. ata76- 29 lat; n-ty cykl starań o pierwszą dzidzię; Gdynia; póki co z diagnozą "niepłodność" 8. ma_ruda2 - 28 lat, drugi cykl staran (zaraz sie zacznie) o pierwsze malenstwo, W-wa 9. Althea, 26 lat, 2 cykl staran o pierwsze dzieciatko. 10. Matala6, 30 lat, staranka od czerwca o pierwsza dzidzie ) 11. Marta_st, 28 lat, 3 cykl starań o drugiego dzidziusia. 12. annalalik - 25 lat, 17 cykl starań o pierwsze dziecko, jestem po HSG (prawy niedrożny, lewy zwężony - HSG udrożniło obydwa) i czekam na wyniki badań. 13.owiesia24-pierwszy porządny cykl starań o pierwsze maleństwo 14.eda1282 - 23 lat wawa starania o pierwszą dzidzie niedługo zacznie się trzeci cykl starań 15. Pszczołaasia- 31 lat. stara doopa jestemD Gdynia. mama 2 Aniołków. nie mam absolutnie pojęcia który to cykl. w zasdadzie pierwszy po przerwie) pozdrawiamaaaa po slubie -9 lat. pies- to jesdyne dziecko jakie mamy))) 16. gosiashek - 32 lata-PSZCZOLAASIA! JESTEM STARSZA!!!Toruń, 3 cykl staran, 1 coreczka na stanie-3,5 letnia Kaja 17. bemilkaa-3 cykl starań 34 lata 2 dziecko. Mam nadzieję, że tym razem się uda 18. barbie4-29 lat , 1 cykl starań, po 5 latach tabletek anty. (czekam na wyniki biopsji, COS mi chyba w.....a pierś. mam nadzieje ze nie złośliwie) 19. Cytrusowa 28 latek 10cykl starań, kiepskie plemniki Męza 20. Wiola1234, lat 27, 5 cykl starań o pierwszą dzidzię 21. esselte5, 29 lat,6 miesiąc starań o pierwszą dzidzię, dziś testowałam, niestety (((, no ale skoro październik to taki płodny miesiąc )))) 22.mala natka-28l skonczone no i drugi miesiac staran o pierwszego potomka 23. hortika, 30 lat,nie wiem który cykl starań, pewnie setny 24. jutka 25 Ant NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. Bombamonika (córcia) 2. Lalisia 3. Zebra 4. Keri 5. Finka 6. Megi 7. Nika 8. Monias Starające się poza forum - duchowo obecne z nami 1. Gwiazdka 2. Pkanetka Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Zdjęcia 05.10.05, 22:32 Atko-słuszne spostrzeżenie - ja już dłuższy czas nie dostałam nowego zdjęcia. A tu tyle nowych foremek. Więc pytam się grzecznie czy ktoś coś dostał?? czekam na foty-swoje tez chętnie prześlę. Miłej nocy życzę wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Zdjęcia 05.10.05, 22:42 Erga zajrzyj do skrzynki. Czekam na foty! Althea Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Althea35 05.10.05, 22:44 To, ty też jesteś na wygnaniu, jak cytrusia i abi? Przepraszam, jeśli pomijałam w pościkach! Ja także nie lubię sama jeść obiadku...i dla siebie nie chce mi się gotować... Co ty tak pilnie odrabiasz te zadania domowe, kujonku kochany?A ja się cieszę, że mam jutro 4 godziny dla siebie, czasami lubię pobyć sama w domciu...chyba dlatego, ze po moim rodzinnym domku zawsze przewijało się ponad 10 osób... Masz jakies przeczucia co do fasolki w brzuszku?Podobno niektóre kobiety wyczuwają, ze mają pasażera na gapę... Zaglądaj tu do nas często!Buziaczki! Kurka...cześć zeszytów nietknięta, po 5 pracy odbiegającej od tematu...żyć się nie chce...jak można mylić świat z rajem??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Althea35 06.10.05, 13:34 > To, ty też jesteś na wygnaniu, jak cytrusia i abi? Nio, wszystko sie zgadza. > Przepraszam, jeśli pomijałam w pościkach! Ja także nie lubię sama jeść > obiadku...i dla siebie nie chce mi się gotować... Ja zjadlam wyjatkowo pyszny i niezdrowy (czesciowo) obiadek... ale samej sie smutno je. > Co ty tak pilnie odrabiasz te zadania domowe, kujonku kochany?A ja się cieszę, > że mam jutro 4 godziny dla siebie, czasami lubię pobyć sama w domciu...chyba > dlatego, ze po moim rodzinnym domku zawsze przewijało się ponad 10 osób... Zalezy mi na tym zeby jak najszybciej nauczyc sie jezyka... no i chodze na bardzo intensywny kurs, wiec nie ma chwili wolnego. Jutro mam caly dzien wolny... co za liksus! Ksiazki tez czytam... obecnie w obcym jezyku. Ale lektury tez czytalam. Zawsze juz w wakacje mialam wszytkie grubsze ksiazki przeczytane. Na poczatku szkoly nie lubilam czytac, ale pozniej bardzo lubilam. Masz > jakies przeczucia co do fasolki w brzuszku?Podobno niektóre kobiety wyczuwają, > ze mają pasażera na gapę... Nie chce sie nastawiac i nakrecac... potem jest tylko rozczarowanie jak @ przychodzi. Ale czasmi fajnie jest sobie pomyslec, ze moze jednak ktos tam jest. > Zaglądaj tu do nas często!Buziaczki! Zagladam jak tylko mam czas... ale ponad 100 postow na dzien do przeczytania to sporo! > > Kurka...cześć zeszytów nietknięta, po 5 pracy odbiegającej od tematu...żyć się > nie chce...jak można mylić świat z rajem??????????? Hhahahha... no to masz wesolo! Ja jestem fizykiem... ale szukaja tu nauczyciela polskiego dla obcokrajowcow... moze sie zglosze. Buziaki! Althea > Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Bombamonisia 05.10.05, 22:35 śliczna laleczka, jaka duza... no i nie musze tutaj wypisywać, że Magdalena to cudowne imię i miłoby było, gdyby wróciło do łask. Cytrusowa - Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: i po pifku 06.10.05, 06:07 Ty TY upsie jak można o mnie zapomniec czuję się urazona do dna mojej uczuciowości Jejku dziewczyny na jakiś czas pewnie będę wyłączona z aktywnego życia forumowego ale wrócę zobaczycie. No i raz na jakiś czas coś pewnie napiszę żeby o mnie nikt nie ZAPOMNIAŁ Pa pa buziaki Proszę się nie dziwić porze o jakiej pisałam ...nauka.... Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: i po pifku 06.10.05, 09:54 Motko Bosko Częstochowska...0 6 rano już się uczysz....normalnie szacuneczek....mnie by wołami o tej porze nie wyciągnęli z łózka )) Odpowiedz Link Zgłoś
alicjasul Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 05.10.05, 22:28 Alicja 28, 3 cykl starań o maluśki, najukochańszy, najcudniejszy Boży Dar )) Jestem już 8 dni po szczycie i znowu mam chalucynacje, ból brzucha, wzdęcia, mdłości, powiększające się piersi .... Mój mąż stwierdził że już mi nie kupi testu ciążowego bo w ciągu ostatnich dwóch razy kupiłam je chyba cztery, ciągle się łudząc że jednak się mylą )) Ciekawa jestem tego pierwszego uczucia kiedy już się wie ... ja chyba będę ryczała ze szczęścia cały dzień .... A moze jednak faktycznie tym razem ziścił się cud, no bo w końcu urodziłam się w czepku i wszyscy mówią że mam ogromne szczęcie ... Prosze was o jedno trzymajcie za naszą trójkę (ja+mąż+dzidzia) kciuki to wtedy napewno się uda a ja się odezwę jak będę już coś niecoś wiedziała )) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Witam alicję 05.10.05, 22:34 I powodzenia życze w staraniach - oczywiście dopiszemy cię do długaśnej listy. no to teraz przynajmniej 10 z nas musi zaciążyć. W końcu październik jest najpłodniejszy czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Dzieńdoberek! 06.10.05, 08:33 Wpadłam na chwilkę i zaraz lecę do swojej ginki. Chyba wezmę tabsy na dwa cykle - przynajmniej będę miała pewność, że mi sie nie poprzedłużają i nie będą trwały po czterdzieści kilka dni... Albo coś, dzięki czemu nie urośnie nastepna paskuda i cykl się podreguluje! No, zobaczymy co powie. Monisiu, dziękuję za fotkę, śliczne maleństwo, juz teraz widać, że to śliczna dziewczynka, po mamusi . Witam nowa foremeczkę . Erga, ja się teraz na liście powinnam wpisać jako czekająca na starania do grudnia lub stycznia... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Lista 06.10.05, 08:39 STARAJĄCE SIĘ W PAŹDZIERNIKU-najpłodniejszym miesiącu roku ) 1. Melba7, 30 lat,4 cykl starań o drugie dziecię 2. Balbinka, 31 wiosen, aniołek 2000, kończę 5 rok staranek o pierwsze dziecię,uparty koziorożec. 3. Bebell, 27 lat, Warszawa, trzeci cykl starań o drugie dzieciątko)) Mam już Tosicę-Łasicę)) 4. erga4 26 lat starania ponad rok o pierwszą dzidzię (z wyrokiem PCOs) 5. abie76, 29 lat, 3 cykl staran o pierwszego potomka 6. ata76- 29 lat; n-ty cykl starań o pierwszą dzidzię; Gdynia; póki co z diagnozą "niepłodność" 7. ma_ruda2 - 28 lat, drugi cykl staran (zaraz sie zacznie) o pierwsze malenstwo, W-wa 8. Althea, 26 lat, 2 cykl staran o pierwsze dzieciatko. 9. Matala6, 30 lat, staranka od czerwca o pierwsza dzidzie ) 10. Marta_st, 28 lat, 3 cykl starań o drugiego dzidziusia. 11. annalalik - 25 lat, 17 cykl starań o pierwsze dziecko, jestem po HSG (prawy niedrożny, lewy zwężony - HSG udrożniło obydwa) i czekam na wyniki badań. 12.owiesia24-pierwszy porządny cykl starań o pierwsze maleństwo 13.eda1282 - 23 lat wawa starania o pierwszą dzidzie niedługo zacznie się trzeci cykl starań 14. Pszczołaasia- 31 lat. stara doopa jestemD Gdynia. mama 2 Aniołków. nie mam absolutnie pojęcia który to cykl. w zasdadzie pierwszy po przerwie) pozdrawiamaaaa po slubie -9 lat. pies- to jesdyne dziecko jakie mamy))) 15. gosiashek - 32 lata-PSZCZOLAASIA! JESTEM STARSZA!!!Toruń, 3 cykl staran, 1 coreczka na stanie-3,5 letnia Kaja 16. bemilkaa-3 cykl starań 34 lata 2 dziecko. Mam nadzieję, że tym razem się uda 17. barbie4-29 lat , 1 cykl starań, po 5 latach tabletek anty. (czekam na wyniki biopsji, COS mi chyba w.....a pierś. mam nadzieje ze nie złośliwie) 18. Cytrusowa 28 latek 10cykl starań, kiepskie plemniki Męza 19. Wiola1234, lat 27, 5 cykl starań o pierwszą dzidzię 20. esselte5, 29 lat,6 miesiąc starań o pierwszą dzidzię, dziś testowałam, niestety (((, no ale skoro październik to taki płodny miesiąc )))) 21.mala natka-28l skonczone no i drugi miesiac staran o pierwszego potomka 22. hortika, 30 lat,nie wiem który cykl starań, pewnie setny 23. jutka 24 Ant NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. Bombamonika (córcia) 2. Lalisia 3. Zebra 4. Keri 5. Finka 6. Megi 7. Nika 8. Monias Starające się poza forum - duchowo obecne z nami 1. Gwiazdka 2. Pkanetka Przerwa w starankach 1. stokrotka76 - 28 latek (jeszcze do końca miesiąca), z Warszawy, 5 miesięcy staranek, teraz po histeroskopii przerwa na 2-3 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
esselte5 witam porannie!!! 06.10.05, 08:42 Ale nas dużo! No to naprawdę w tym miesiącu lista powinna zmniejszyć się o jakieś 10 pozycji. Albo i jeszcze więcej. W końcu październik.... A u mnie @@@@@@@@ już drugi dzień. Ale o dziwo napędza mnie to jeszcze bardziej do kolejnych październikowych starań Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 08:57 A ja dziś jadę do mężusia!!! zaraz po pracy noga na gaz i za godzinkę będę ) Jeszcze nie wiem czy uda mi się wyżebrać urlop na jutro -ale jeśli nie uda się no to wieczorem powrót i rano znów do pracy a po pracy znów do mężula Ależ ja sie najeżdżę - jak dobrze że jazda sprawia mi taaaką przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 08:57 witam dziewczynki nie za czesto sie odzywam, ale czytam was codziennie, mysle ze troszke sie wstydze - wy tak dobrze sie znacie u mnie wielkie oczekiwanie na @, mam 40dc. i oczywiscie cichutka nadzieje ze moze cos kielkuje ale chyba takie cuda sie nie zdarzaja - 1 cykl po nastu latach tabletek ... a przynajmniej pozytywne myslenie na ostatnie kilka dni mi sie wlaczylo pozdrawiam serdecznie i zycze milego czwartku Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 09:01 witam czwartkowo Monisiu dziękuje za zdjęcie Magdalenki-nosz śliczne maleństwo Stokrotko dobrze ża masz to juz za sobą teraz to tylko z górki zobaczysz Megi z Twoją dzidzią napewno wszystko będzie dobrze tyle osob się za nią modli że nie może być źle witam tez nową foremeczke Alicje U mnie bez zmian @ nie ma no i dobrze ciekawe ile w tym miesiacu się spóźni narazie nie zapeszam pozdrawiam was wszystkie i śle wam gorące całuski w ten chłodny poranek Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 09:16 Cześć laseczki!!!! witam nową foremkę Alicję i zyczę jak najszybszego zafasolkowania!!!! Althea, super stronka i zdjęcia śliczne.....bardzo podobała mi się Twoja sukienka, no i z Ciebie fajna kobietka....i co to za zwyczaj z tą łódką???? jejkuś pieknie to wyglądało swoje zdjęcia wyslę z domku, bo w pracy nie mam Erga, to powodzonka....oby udało Ci się załatwić urlop!!! Ma ruda, nie wstydź się i pisz jak najwięcej....trzymam kciuki, że ten pierwszy cykl był jednak owocny!!! Eda, oby @ nie przyszła wcale ))) a na Poorzu piękne słońce, aczkolwiek też chłodnawo jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 10:09 Althea-bardzo dziękuje za stronke ze zdjęcviami. Kurcze jakie fajne zwyczaje- łódką ze ślubu na wesele-super!! no i kościółek taki inny - gdzie brałas ślub? i opisz te zwyczaje bo to jest b. ciekawe. Zaraz wysyłam ci moje zdjęcia. Ma-ruda-no co ty nas sie wstydzisz?? za jakiś czas to nie będziesz mogła bez nas żyć ja tez na początku bałam się pisać, może wstydziałam. Sama nie wiem co to było-ale sie przełamałam i wręcz stałam się gadułą hehe. I dzięki kobietkom z forum jestem pełna nadziei i mam duzo lepszy nastrój. Kisdy trzeba pocieszą a kiedy trzeba w tyłek klapsa dadzą (zwłaszcza ze przedwczesne testowanie) więc pisz, pisz i nie przejmuj sie niczym. Stokrotko-rozumiem że przenosisz sie na listę rezerwowych. Ja pewnie do ciebie wkrótce dołączę-razem będzie raźniej. Masz rację z tymi tabsami-chyba tak będzie najlepiej - cykle jak w zegarku 28 dni. Ant-o 6.00 rano sie uczysz???? nosz oszalała nam kobieta! hmm ze niby to do mnie: "TY TY UPSIE " hehe ale widzisz jak pilnuję listy-sama zauważyłam że cię nie ma-to może być dobry znak. Więc podnieś czasami główkę znad książeczek i nie zaniedbuj staranek. Eda- małpie mówimy stanowcze NIE. Oby nie przyszła! Esselte-ja też myślę że październik będzie strzałem w dziesiątkę! no to za niecałe 2 tygodnie bierzesz się do roboty ) Udało mi się załatwić urlop!!! czyli od dzisiaj będę z męzusiem do 6 rano w poniedziałek!! Hurrrra!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 10:20 dzieki dziewczyny postaram sie przelamac i czesciej pisac mam nadzieje ze sie niedlugo tez tak rozgadam - tez jestem straszna gadula ale pamietajcie ze codziennie was czytam (nawet kilka razy dziennie). i juz bez was nie moge zyc pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Ma_ruda 06.10.05, 10:25 No to pisz, pisz, pisz. no proszę małomówna gaduła hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: Ma_ruda 06.10.05, 10:27 ergo ja tutaj jestem bo tak mi sie nie chce pracować chociaż mam dużo pracy Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 10:50 małomówna gaduła - dobre, dobre jak was czytam to strasznie glupio wygladam, bo albo sie ciesze do monitora, albo wycieram lzy wzruszenia a siedze w pracy!! Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 10:56 ja mam okazję oglądać pewną taką osóbkę, która podobnie reaguje i przyznaje, że widok jest ....hmmmm....jakby to ująć...dość zabawny Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 10:59 no wlaśnie, ja też muszę zabawnie wyglądać czasem ktoras z kolezanek w drodze do faksu popatrzy sie dziwnie ... beda mialy mnie za jeszcze wieksza waratke, no ale trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:06 myślę, że raczej są ciekwae z czego się tak cieszysz!!! u nas za to w pracy, to koegówchyba bardzo drażni klikanie....takie mam wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:09 oj przepraszam za literówki....i jeszcze dodam, że oni mają swiadomość, że na jakimś forumie sobie piszemy....tylko nie wiedzą gdzie....a może nawet wiedzą...któż to wie Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:15 oj jak bym sie przejmowala literowkami, to wogole bym nie pisala na forum ) u mnie jeszcze chyba (chyba!) nikt nie wie ze siedze na forum i to na takim forum w pokoju mam tylko 1 panienke i ona nie widzi mojego mointora,a reszta dziewczyn (bo u nas 8 bab) to tylko przechodzi, ale zawsze w najmniej odpowiednich momentach a klikanie chyba nikomu nie przeszkadza. z daleka widaje sie ze bardzo jestem zapracowana Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:21 u nas siedzimy we dwie w pokoju, tyle że koło mnie stoi faks i wszyscy latają mi za plecami...więc często i gesto złapią mnie, że się tak wyraże na gorącym uczynku....a jesli chodzi o klikanie, to słyszałam już złośliwostki na ten temat...poza tym reszta nie ma wątpliwości, czy to klikanie to w celach pracowniczych, czy nie...bo u nas każdy ma roznanie ile jest pracy...mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi...bo nie do końca jestem przekonana, że jasno się wyrażam ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:26 u mnie za to za plecami jest xero - ale wejscie do pokoju przy moim biurku wiec udaje mi sie 'uciec' z forum jak ktos przylazi. w sumie u mnie to samo,jestem pewna ze wszyscy albo wiekszosc orietuja sie ze klikam w celach prywatnych ew rozrywkowych, szczegolnie ze akurat teraz roboty za duzo nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:36 a nas siedzi pięć w pokoju ale tylko mój monitor stoi tyłem do wszystkich i nikt nie widzi co się na nim dzieje a co do klikania to im raczej nie przeszkadza ja teraz siedzie na dwóch forach to drugie dotyczy mojego mieszkanka które jest w trakcie budowy i o tamtym forum wiedzą w pokoju a o tym nie wie nikt i tak jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:37 czyli jedziemy na jednym wózku ))) ja sie zawsze zastanawiam kiedy szef się wkurzy i przyjdzie i spyta co ja takiego robię tak namiętnie klikając ....a on siedzy dwa pokoje dalej, więc też ma rozeznanie Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:42 moja szefowa tez siedzi 2 pokoje dalej i jeszcze na szczescie sie nie zainteresowala moim klikaniem. miesiac temu ja tez siedzialam na 2 forach - drugie dotyczylo slubu (u mnie ten szczesliwy dzien byl 04.09.05) a nawet na 3 bo jeszcze na forum o chorwacji a teraz zostalo mi to jedno ... ale za to jakie !! Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:44 oooo 4 wrzesień....to dzień moich urodzin...piękna data ))) a ja siedzę na 2-ch forach w zasadzie....choć zaglądam i do innych Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:45 moja szefowa siedzi w innym pokoju ale czasem tu przychodzi i w tedy musze szybko się zamykać forum żeby nic nie zauważyła no a jakby się dowiedziała że planuje dziecko to by było......... wole narazie o tym nie myśleć ale i tak musze uważać bo mam w pokoju dwie uprzejme a i tak wole żeby w pracy nie znali moich zamiarów odnoście dzidzi Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:54 niestety lepiej ukrywac w pracy swoje plany. tez mam tak samo. niby wszyscy (w tym moj szef) sie smieja ze za 9 m-cy powinnam urodzic syna (nie wiem dlaczego syna) ale lepiej nie rozglaszac takich planow. ata76 - wiedzialam ze 4 wrzesien to dobra data, a teraz mnie w tym upewnilas Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 11:57 hihihihihi....no ba...jeszcze 08 wrzesień ,to też dobra data....moja rocznica ślubu...a 2 wrzesień..urodzinki męża...w ogóle wrzesień jest the best ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:00 a jesli chodzi o plany, to u mnie chyba nikt nie wie...w każdym razie nigdy oficjalnie się nie chwaliłam....a cy się domyślają...to nie wiem...nie zastanawiałam się nigdy nad tym....może tak....z rozmów z psiapsiółą, z która mam przyjemność pracować, coś wnioskują...trudno ocenić Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:00 a dla nas grudzień nasze urodzinki i rocznica pierwszego pocałunku Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:03 u nas pierwszy pocałunek też był we wrześniu....na 25 urodzinach męża..oczywiście wtedy nie był jeszcze mężem Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:04 Ma_ruda, a kiedy Ty wyślesz nam swoje fotki....bo pewnie o zwyczaju już doczytałas??????? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:07 doczytala, doczytalam - ale oczywiscie sie wstydzilam. juz sie poprawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:15 no ja myśle )))))w domku pierwsze co robię to sprawdzam pocztę, bo w pracy za bardzo nie mogę...i oczywista wyśle swoje!!!!!!! Ma_rada a tak w ogóle to chyba już przestałaś się choć troszkę wstydzić, cio??? Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa ata 06.10.05, 12:05 spotkanie sie odbylo, bylo zajebiście!!!(mowiąc nieladnie) Najpierw w domu Basi i Artura, potem pojechalismy na miasto i w pubie sedizelismy i pilismy do nocy I non-stop gadanie Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: ata 06.10.05, 12:13 a jakieś foty będą??????? Basia się przefarbowala, czy jednak nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:06 ja wogole lubie koncowke roku tj grudzien i listopad (ma w grudniu urodzinki a w listopadzie imieniny ) a teraz doszedl wrzesien bo i rocznica slubu (bedzie) i jeszcze oswiadczyl mi sie 01.09 (jakos tak szkolnie, nie?? ) Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:10 kto ma urodzinki w grudniu? ja nie pamiętam kiedy mój mi się oświadzcył bo od samego początku znajomości "truł" o ślubie ale oficjalnie zaręczyliśmy się w lutym w walentynki ale to czysty zbieg okoliczności (mój mąż tylko ten weekend mial cały wolny i wtedy mogliśmy pojechać do rodziców) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:17 eda, widzocznie tak miało być, że będa to Walentynki...opatrzność czuwała, że właśnie w ten dzień będzie miał wolne )))) a jesli chodzi o grudzień, to mój M. oświadczył się w Sylwestra )) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:21 w walentynki to tak brzmi romantycznie (nie wazne ze przez przypadek) wyslalam zdjecia a no i juz chyba troche mniej sie wstydze dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:19 Ma_ruda mówiłam, że wrzesień to piękny miesiąc...najpierw oświadczyny...teraz ślub ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:22 pewnie ze piekny, najpiekniejszy a slub to ja sobie wymarzylam we wrzesniu jeszcze dluuugo przed oswiadczynami .... i udalo sie Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:28 a mi zawsze się marzył w czerwcu no i też się udało Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:31 miał, mogl sie nie oswiadczac szczerze mowiac to nie wiem co ja sie tak 'uparlam' na wrzesien. ale wymyslilam go jeszcze na pierwszm roku studiow - akurat wtedy kiedy sie poznalismy ata76 napisała: > znaczy się nie miał wyjścia, tak )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ma_ruda 06.10.05, 12:42 oj piekny, piekny a dla mnie szczegolnie piekny w tym roku ale sie rozmarzylam .... Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 10:36 czytanie to pierwszy krok....nastepny pisanie...więcdo dzieła Ma_ruda )) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 10:37 erga4 napisała: > Udało mi się załatwić urlop!!! czyli od dzisiaj będę z męzusiem do 6 rano w > poniedziałek!! Hurrrra!! ekstra....to się mąż ucieszy )) już wie, czy to niespodzianka??? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 13:52 > Althea-bardzo dziękuje za stronke ze zdjęcviami. Kurcze jakie fajne zwyczaje- > łódką ze ślubu na wesele-super!! no i kościółek taki inny - gdzie brałas ślub? > i opisz te zwyczaje bo to jest b. ciekawe. Zaraz wysyłam ci moje zdjęcia. > Dzikuje za zdjecia! Macie super dzialke! Nad samym jeziorkiem, extra! A co do naszego slubu to jak juz napisalam w inym poscie okolica byla wymarzona na lodke. Kosciol byl protestancki. Buziaki! Althea Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 13:43 > Althea, super stronka i zdjęcia śliczne.....bardzo podobała mi się Twoja > sukienka, no i z Ciebie fajna kobietka....i co to za zwyczaj z tą łódką???? > jejkuś pieknie to wyglądało swoje zdjęcia wyslę z domku, bo w pracy nie mam > Dziekuje! Az sie zawstydzilam... Okolica byla zrwcz wymarzona na lodke. Kosciol byl po jednej stronie a lokal po drugiej. Musze przyznac ze pomysle okazal sie udany, bo my sie na tej lodce troche zrelaksowalismy, a goscie na nas czekali, wiec mieli chwilke oczekiwania i napiecia. Czekam na zdjecia! Althea Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 13:48 czyli to był Wasz pomysł??? bo myślałam, że może jakis taki zwyczaj....wiesz o co chodzi...ale jeszcze raz to powiem...pięknie to wyglądało Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: witam porannie!!! 06.10.05, 09:51 Esselte, grunt to poytywne myślenie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Dzieńdoberek! 06.10.05, 09:52 powodzonka Stokrotko, a po wizycie koniecznie info co i jak )) Odpowiedz Link Zgłoś
agilator Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 10:05 Hej koleżnaki Spóźnia mi się okresik 2 dni, ale to chyba nic nie znaczy bo jesetm w 3 cyklu bez tabletek anty, więc pewnie to od tego, ale mam nadzieję, że może....Oj kurcze ten czas tak wolno leci, już licze każde owu i powoli chyba fiksuję.Wy też?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agilator Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 10:08 Hej koleżnaki .Spóźnia mi się okresik 2 dni, ale to chyba nic nie znaczy bo jesetm w 3 cyklu bez tabletek anty, więc pewnie to od tego, ale mam nadzieję....Oj kurcze ten czas tak wolno leci, już licze każde owu i powoli chyba fiksuję.Wy też?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 10:12 Agilator-trzymam kciuki. Kiedy zqamierzasz testować? Odpowiedz Link Zgłoś
agilator Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 10:09 Hej koleżnaki .Spóźnia mi się okresik 2 dni, ale to chyba nic nie znaczy bo jesetm w 3 cyklu bez tabletek anty, więc pewnie to od tego.Oj kurcze ten czas tak wolno leci, już licze każde owu i powoli chyba fiksuję.Wy też?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agilator Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 10:09 Hej koleżnaki .Spóźnia mi się okresik 2 dni, ale to chyba nic nie znaczy bo jesetm w 3 cyklu bez tabletek anty, więc pewnie to od tego.Oj kurcze ten czas tak wolno leci, już licze każde owu i powoli chyba fiksuję.Wy też?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: AGILATOR 06.10.05, 10:14 Każdy post pojawia się z opóźnieniem więc musisz cierpliwie poczekać zanim wyślesz drugi raz Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Althea 06.10.05, 10:23 Althea albo mi się wydaje albo ciebie też nie ma na liście.. Co się dzieje z tą listą?? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: AGILATOR 06.10.05, 10:24 oj ja ślepota - pod 8 jesteś Czy ja tu jestem sama??? czy ktoś jeszcze może razem ze mną poobijać się w pracy, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: AGILATOR 06.10.05, 10:32 no jeszcze Adzie się nie chce pracować...i ja się przyłączam do kółka pracujących inaczej ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 10:33 trzymam kciuki, żeby to jednak było TO !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 10:34 ata76 napisała: > trzymam kciuki, żeby to jednak było TO !!!!!!! miało być do Agilator!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 10:44 To i ja się przyłącze do tych, ktore cięzko "pracuja" )) Witam Monisiu dziękuję za zdjęcie, śliczna ta Twoja córunia. Ant, Jutko owocnej i spokojnej nauki, tylko nie zapominajcie o nas i odezwijcie się czasem. Eda trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła. Balbinko, ta biurokracja Cie zamęczy, nie wiem czy umiałabym tyle siedziec nad papierami. Dobrze, żę ja nie musze pracy do domu zabierać. Megi Kochana powtarzam za dziewczynami wszystko będzie dobrze. Witam Alicję i Agilator. Agilator, a może jednak się udało. Mi udało się własnie w 3 cyklu po odstawieniu tabletek. Sama jeszcze czasem w to nie wierzę. Moje nerwy nieco się uspokoiły, piesio na sie troche lepiej, chociaż długie leczenie przed nami, ale na szczęscie nie pedzie sie juz tak meczył.)))) Pozdrawiam Was wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 10:54 Nika, najważniejsze, że idzie ku lepszemu )) witam w klubie "tyrających" Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 10:58 witam sie z wami z poznego rana. dzis juz ze mną lepiej, 2dc wiec brzuch juz nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 11:07 Cześć Cytruś!!!! oby @ sobie sybciutko poszła!!!! Puść farbę czy spotkałaś się z Baśka???? Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 11:11 Ata na szczescie idzie ku lepszemu, a wczoraj jeszcze o 23 jezdzilismy do weta oddalonego o 30 km bo moja niunia dostala jakis drgawek i sie wystraszyłam az strach pomyslec jak bede panikowac przy dziecku )) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 11:16 Nika, lepiej dmuchać na zimne...niż mieć wyrzuty sumienia, ze czegoś się nie zrobiło Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 A ja znów piję herbatkę z rumem :-) 06.10.05, 11:49 Mniam mniam - chyba wpadam w alkoholizm. Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: A ja znów piję herbatkę z rumem :-) 06.10.05, 11:50 też by mi się tak herbatka przydała bo coś nie czuje się najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: A ja znów piję herbatkę z rumem :-) 06.10.05, 11:55 Eda, to zaaplikuj sobie herbatkę z prądem...ponoć przy przeziębieniach faktycznie pomaga!!! Erga, to wypij za nasze zdrówko też ))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: A ja znów piję herbatkę z rumem :-) 06.10.05, 12:08 No to zdrówko wszystkich foremek-co by w tym miesiącu zobaczyły II tłuste krechy! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: A ja znów piję herbatkę z rumem :-) 06.10.05, 13:59 Erga, nie dobijaj mnie tym rumem! Ale mi smaka robisz! Akademik mi sie przypomina! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 12:16 chcialam powiedzieć dzień dobyr i powiezieć, ze oszalałyście chyba!!!!!!!! a j nie dostalam fotek żadnych na krzynkę...(((( Megi musisz myśleć pozytywnie... to ejst dla dobra tej cudownej Kruszynki, ktora siedzi w tobie.. ty mysl pozytywnie, a my bedziemy się modlić** Balbinko- to co czytalam o tych kredyatch twoich, to normlanie...jakaś paranoja normalnie...sciskam bejba** Odpowiedz Link Zgłoś
marta_st Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 12:45 Oj to ja nie wiedziałam nic o zwyczaju wysyłania fotek przez nowe foremki. Teraz jestem w pracy, więc nie mogę tego uczynić, ale jak pójdę do domku to zamieszczę zdjęcie pod swoją sygnaturką. Fajnie by było, gdyby każda z dzieczyn tak miała. Wtedy fajnie byłoby zobaczyć jak wygląda każda foremka. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia to ja Pszczoła:))) są też tam Monia i Gwiazdka... 06.10.05, 12:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=19346882&a=24246336 Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 12:54 Marta, pisalam wczoraj...Erga potwierdzala ....oj nie czyta się wszytskich pościków )) ja wolę wysyłać fotki...chodzę nie tylko po tym forum, i chyba jednak nie chciałabym być wszędzie rozpoznawalna Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 12:46 Już jestem po wizycie, ale natrzaskałyście! Ginka mnie zbadała i przepisała antybiotyk, żebym nie dostała jakiegoś zapalenia. Była zadowolona, że tak szybko udało mi się załatwić sprawę - śmiała się, że samy dyrektor kliniki przeprowadzał mi zabieg . Tabsów jednak nie dostałam, ona nic nie mówiła i ja sama też jednak nie wspomniałam. Powiedziała, że przynajmniej miesiąc trza ze starankami się powstrzymać. Po @ mam pójść na kontrolne usg, więc może ten cykl (dziś 16dc), następny cykl i będzie można znowu brać się do roboty - powiedziała, że conajmniej miesiąc muszę odczekać )). Także nie jest źle . Ja w pracy o planach dzidziusiowych za bardzo nie opowiadam. Choć moja szefowa wie - mamy bardzo dobre stosunki, to równa kobitka. Ona i szef firmy wychodzą z założenia, że kobiety powinny rodzić dzieci i że ciąża to nie choroba . Także pod tym względem mam luzik. Choć na formum w pracy za bardzo nie wchodzę - po pierwsze mam monitor frontem do wszystkich (niestety), a po drugie takie buszowanie po necie nie jest przez moją szefową mile widziane . Ale teraz mogę sobie z Wami poklikać do woli, do środy siedzę w domciu . Idę sobie troszkę poleżeć. Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 12:52 Stokrotko to super....czyli czas oczekiwania się skróci....świetnie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 12:53 no, doczytałąm) jakieś motorki włączyłyscie czy co??? tyle tego)) Althea- ja sie buntuję!!! my sie tyle czasu znamy i ja zadnych zdjęc nie dostałaM( ja się domagam! ja też chce łódkę zobaczyc!!! megi- dołączam sie do chóralnego:"Będzie dobrze!". inaczej nie widze! całusy iściski! Monia- nosz normalnie Twoja Magdusia... nosz rozczuliła mnie na maksa! całuski- pierwszy dla Niej (wybacz) ) drugi dla Ciebie! Balbinko- moze Ty im mniej sprawdzianów rób)) mniej do domu bedziesz taszczyc i mniej nocy zarwiesz)) Erga- miekkiego lądowania w mężulowych ramionach życzę! i juz nie pij tej zaprawianej herbatki, bo jak bedziesz prowadzi) stokrotko- kissy! a jeśli chodzi o tabsy to ja jestem sceptyczna. później bedziesz odstawiac i jeszcze znów Ci sie wszystko pokiełbasi(( dobrze omów ten problem z ginką! kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 12:56 Bebell, a jak samopoczucie???? Jeszcze nerwy trzymają, czy już spokój???? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia no włączyły jakieś akumulatoy czy jak?? 06.10.05, 12:59 ta już napisała szystko))) ta dróga osbką ktora czasem obserwuje jestem jaDD i czasem mam takie wiecie..dziwne, niekontrolowane napady smeichu, nagle pluje na monitor..wiecieDD i wice wersal))) i fakt, u nas dziś posucha w pracy)) Strokrotko- oby do przudu** Monia dzięki za foty*** Erga nasz zdrowie prosim i powtierdzam!!!! nie ma nic lepszego niż herbata z pradem na przeziębienie!!!! we wczesnym stadium przeziebienia. herbata cza sobie zapodac z sokiem malinowym i wodzią do smaku i do wyra!!!! wygrzac trzeba i gorączkę wygonic...Pana męża nie zapraszac raczej do łoża...trzeba gorączxkę wygonić a nei zapraszać przez manewrowanie i inne harce... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 12:59 Ja sie też domagam zdjęc od ma_rudy i marty)) w ogóle od wszystkich, które coś będą wysyłac)) pazerna sztuka ze mnie! ooo, i do abie!!!! abie: zdjęcia!!! zdjecia!!! a jesli chodzi o miesiace to ja tez wrzesień uwielbiam. i pażdziernik. dzis mamy rocznice ślubu)) a pierwszy raz to śmy sie tez w grudniu całowali)) jedenastego! a oświadczył mnie się mój M. w Lipcu. w Krakowie! na Plantach! łomatko! to juz pięc lat temu były teoświadczyny... k Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:02 Bebell, to gratualcje z okazji rocznicy!!!!!! Wielu lat w miłosci, zdrowiu i....i wszystkim co sobie zamarzycie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:04 ja równiez przyłączam się do tych życzeń Odpowiedz Link Zgłoś
esselte5 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:05 rany, co tu się dziś dzieje? nie bylo mnie przez chwilę, a tu tyle postów; ja w pracy nie chwalę się starankami, wszyscy myślą,że najważniejszą dla mnie na świecie sprawą jest właśnie praca hihi jakże się mylą Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:06 nie no...gratuluje koleżance i 100 lat i takie tam)))) jesli chodzi o miesiące to tak- lubie kwiecień i maj))) lubię grudzień)) lubię wrzesień- owszem) zaręczyliśmy się w lipcu i w lipcu braliśmy slub. poznaliśmy się w sierpniu pierwszy pocałunek? cholera..nie pamietam...to bylo tyle lat temu...DD oczywiście pamiętam bardzo dokładnie 04.12.1993 rokuDD Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:15 pszczółeczko ja też mojego m. poznałam w sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:22 fajne sa te chlopaki poznane w sierpniue co nie Eda??? ja tam swojego lubię))) taki sam wariat jak ja))) Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:41 no moj też zwariowany i to bardziej niż ja Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:45 tyle, ze mój to tak naprawdę listopadowy chlopak)) Strzelec)) a ja Baran) Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:46 ha i wszystko jasne moj też strzelec tylko że grudniowy a i ja strzelec rownież grudniowy Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:47 ja tez nie dostlaam zdjeć. O Cytrusie tez sie zapomina Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:49 ja wciąz czekam na twoje ale zawse z opóźjieniem mi od ciebie przychodziły..to chyba tego cholernego serwera z pracy...jak Baton? jak M.? Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:53 Cytrusia, a czy ja też dostanę te zdjęcia??? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:17 zdjecia wyslane zgodnie z rozkazem i rowniez zycze wszystkiego naj najlepszego z okazji rocznicy Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:19 prosze jaka karna....to mi się podoba a ja swojego M. poznalam na Jana Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:19 ata76 napisała: > prosze jaka karna....to mi się podoba > > a ja swojego M. poznalam na Jana Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:40 ja nie dostałam zdjęć;-( Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:42 ja też nei mam żadnych((( nic!!!!!!! nitk o Pszole nei pamięta!!!!!!!!! a czy to jej wina, ze Osobisty Mąż rozwalił jej kompa i nei ma ona czasu z wami wieczorkiem gadać???????? no jej????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 14:21 Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu! Mam nadzieje, ze zaplanowaliscie cos fajnego... i ze maz nie zapomnial. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Zdjecia! 06.10.05, 14:33 ma_ruda2, pszczolaasia, ade1282 - zajrzyjcie do skrzynek! Czekam na zdjecia od was! Jesli jeszcze ktos jest zainteresowany zdjeciami to niech krzyczy! Althea Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 DOCZYTALAM 06.10.05, 14:53 Boshe powariowaly Laski!!! Jak nic nie zapomne, to postaram sie cos modrego powiedziec DD : Pszczola: dawno Ci chyba nikt tylka nie zloil za takie gadanie bez sensu, nie? Wczoraj to za Toba wolalam: nie chodz, ni chodz, ale ty sobie juz polecialas. Tak, tak. No to nie mow, ze Ci zapominaja. Babell: sprawdz poczte, poniewaz moja skleroza opoznila wyslanie zdjec. Wstyd mi. Althea: wasnie mialam tez pytac, czy przeoczylam informacje, czy nie mowilas gdzie mieszkasz. Ja mieszkam w Dutschladzie i z braku innych zajec poszlam do szkoly, bo chcialam w roli gospodyni domowej oszalec. Juz mi lepiej. Pozatym znalazlam WRZSNIOWE STARACZKI, i te mnie przyjely, i az do dzis nie wyrzucily. Ata: 100 lat! Erga: ta herbatka alkoholizmu nie spowoduje, ale za to na rozu do policzkow zaoszczedzisz bo naturalnie bedarozowe Fajna masz robote, Kochana. I ogolnie: skoro dzis tu tak na wspomnienia romantyczne Was wzielo to powiem Wam, ze u nas bylo nieco zakrecone. Pierwszy pocalunek 1.maja 1993 roku Jülich, an smierdzaca rzeka. Potem bylismy ze soba prawie rok i mnie wstretny jeden porzucildla jakiej malpy wrednej. Potem nie widzielismy sie 10 lat i kazde z nas mialo swoje zycie i zbieralo swoje doswiadczenia nie majac zupelnie kontaktu z soba. Jak przyjechalam na stypednium do Niemiec w 2002, to pomyslalam, ze przeciez po tylu latach juz nie jestem na niego obrazona i moze napisze i dowiem sie co u niego slychac; zona, dzieci itd... No i nie mial zony ani dzieci. Nabyl zone 4.06.2005 w Krakowie, a jak chodzi o dziecie to wiecie same jak jest.... No to teraz cos zjem. Ale snieadnie jadlam, nie bic mnie dzis prosze Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 14:18 > Althea- ja sie buntuję!!! my sie tyle czasu znamy i ja zadnych zdjęc nie > dostałaM( ja się domagam! ja też chce łódkę zobaczyc!!! > Kasiu, juz sie poprawiam! Zajrzyj do skrzynki! Althea Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 17:33 A u mnie jeszcze @@@ nie ma, pewnie pojawi się jutro.Kurka, jeśli tak, to IUI miałam za wcześnie, a doktorek nie kazał mi przyjechać na kontrolę pęcherzyka...tylko z pozytywnym testem ciążowym...E...chyba zbyt dużo myślę, co zrobiłam, czego nie ... A jeśli chodzi o pierwszy pocałunek w moim życiu...to miał on miejsce w Sylwestra...i caly rok miałam baaaardzo kochliwy... potem poznałam mego byłego, chodziłam z nim ponad 2,5 roku..i na uściskach i pocałunkach się zakończyło (taka konserwatywna byłam, z zasadami hihihi)biedaczek kupił nawet obrączki, ale ja spanikowałam i porzuciłam go, gdy tylko wyjechałam na studia i zdałam sobie sprawę to nie ten facet ,że całkiem całkiem interesują mnie inni faceci, imprezki, luzik bluzik....następnie przewinęło się przez moje życie kilku takich, którzy nadłamali moje serducho...zatem wolałam być sama... A potem, pewnego styczniowego dnia wybrałam się z kumpelami z roku na oblewanie sesji i tam poznałam mojego dzisiejszego mężula....,który postawił mi piwo( nie spytał czy chcę, a jak wiecie, ja nie cierrrrrrrpię nawet zapachu piwka, o smaku nie wspomnę, brrrrrr_)zdziwił się, że nie rzuciłam się na nie,( gamoń nawet nie spytał czy chcę) a potem zajął się moimi kumpelami...Oboje nie pamiętamy czy w ogóle rozmawialiśmy ....potem była majowa impreza, na której omal nóg nie straciłam, tak z nim na parkiece szalałam, trochę gadu gadu.....a potem wakacje i mój przeprowadzał poważne rozmowy z chłopakiem mojej przyjaciółki, cóż to za niedostępna pannica ze mnie , no i dowiedział się, że jeśli chce krótko dystansowej rozrywki to ma sobie odpuścić..., bo "biorę za bardzo do bani", i z zabawy nici...I jak myślicie , co zrobił mój miły??? Postanowił zabawić się w polowanie ! Odezwał się w nim instynkt myśliwego.... Nastał październik, pierwsza impra na rozpoczęcie roku akademickiego , znowu szaleństwa na parkiecie , balety do białego rana ....no i w końcu dałam się namówić na randkę( a co innego robić, zajęc jeszcze niewiele)ale, ale, wyobraźcie sobie ,że zanim zaczął się ze mną bawić...chciał się umówić na kawkę z moją sublokatorką i przyjaciółką w jednej osobie( ta nie omieszkała mnie oczywiście o tym powiadomić) no i juz na wstępie miał minus...a potem poszliśmy do kina, gadalismy, gadaliśmy.., znowu randka, potem znowu kino....poggaduchy w samochodzie....chciałam mu podziekowac za miły wieczór...i złozyć przyjacielskiego buziaka w policzek, a ten odwrócił głowę ...i trafiłam w usta.Było pa, pa, i kazde grzecznie poszło do swojego akademika.Kilka miesięcy póxniej dowiedziałam się,ze to moje niewinne cmoknięcie paliło go do przez całą drogę .... a prawdziwy pocałunek nastąpił w piątym dniu naszego "chodzenia" i od tego czasu zawrócilismy sobie w głowach doszczętnie, spotykaliśmy się praktycznie codziennie....a inne lody przełamaliśmy po 2 miesiącach.. Wiedziałam, że to jest własnie ten facet.....i opanowały nas demony buszowania w akademiku, wycieczki w plener....No i z "lodowej panienki" jak mnie niektórzy znajomi nazywali...nic nie zostało... Ciekawe, która przeczytała do końca te moje wypociny.... Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 17:39 Balbinko, przeczytałam do końca...pieknie to wszystko opisałaś!!!! a za negatywne myślenie klapsy się należą....pamiętaj wiara czynu cuda, a Ty przecież na cud czekasz, bo dzieci są przecież cudem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 07.10.05, 10:04 Ja)) i bardzo mi sie podobało)) k. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:13 Przychodzi gość do seksuologa. - Panie doktorze, mam problemy... - Zaraz postawię panu diagnozę. - Dlaczego diagnozę ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 13:23 - Niektóre kobiety nie szczytują - w czym tkwi problem? - Otóż to, problem tkwi co prawda tam gdzie powinien, ale trzeba go jeszcze zdecydowanie poruszać! * * * - Czy coś stoi na przeszkodzie, żeby pokochać paskudną dziewczynę? - Nie stoi - właśnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell dzięki... 06.10.05, 13:31 Kobitki)) dzięki)) a poznaliśmy się we wrześniu))) tak pod koniec! k. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: dzięki... 06.10.05, 13:42 ja mojego męża też poznałam w sierpniu, na spływie kajakowym. Erga dzięki wielkie za pamięć w sprawie listy,jesteś kochana, myślałam, że wywaliłyście mnie za małą aktywność. No piękna córunia naszej moni, bardzo piękna, już nie moge sie doczekać na jej zdjęcia z tej strony świata!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dzięki... 06.10.05, 13:54 No prosze jak nasza małomówna gaduła sie rozkręciła. no no no ja koleżanki nie poznaję. BRAWO!! A może i ja dostane od ciebie fotki Maruda, co? Co do konspiracji w pracy -to też nad tym pracuję. Ukrywam się jak moge ale na szczęście nikt jeszcze nie wyczaił co robię. Siedze w jednym biurze z kierownikiem i synem szefa. Czasami ktoś pojawi się za plecami to szybciutko wciskam Alt-Tab i juz Poza tym mam dużo różnych możliwości pracy na kompie więc nie ma podejrzeń - odpisuje na wszystkie maile firmowe, fakturki wypisuję, szukam nowych firm-ewentualnych odbiorców na necie itp. A koniec roku tez lubię-moje i męza urodzinki. A we wrześniu też się pierwszy raz pocałowaliśmy.. No a oprócz tego w listopadzie... hmm chyba nie wypada o tym pisać hihihi. no ale żeby nie było niedomówień to chodzi o konsumpcję DD Eda ja też marzyłam o ślubie w czerwcu i tez się udało. Kiedy miałaś? bo ja 5.06.2004 Atko mąz wie- ale własnie zadzwonił że chyba sam przyjedzie autkiem do mnie.. Cytruś-to dobrze że humorek dziś lepszy. Niech moc październikowa bedzie z tobą! Atko-masz razję-ja też wolę wysłać na maaila. A jakbym tak przypadkiem zapomniała skasować "historię" z kompa i ktoś w biurze wlazł na forum.. ojj od razu byłoby widać która to ja i że się staram no i że propagandę rumową sieję :- )) Stokrotko-to super wiadomość że nie bedziesz musiała tak długo czekać. U mnie wolę o moich planać nie opowiadać-w maju dwie kobitki ode mnie poszły na macierzyński. więc może dobrze że ja w tym czasie nie dołączyłam A z jedną z nich to były jaja-nie uwierzycie ale baba głupia nie przyznała sie ze jest w ciąży. no to to że w pracy sie bbała powiedzieć to moge zrozumieć ale jej mąż nie wiedział!!!!! uwierzycie?? Pszczoła znaczy sie ty i ata się widzicie w pracy?? czy ja cos nie tak zrozumiałam. Bebell-szystkiego naj naj z okazji rocznicy!! Sto lat sto lat niech żyją żyją nam - kurcze chyba za dużo rumu dodałam do herbatki skoro zaczynam śpiewać ) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: dzięki... 06.10.05, 13:58 jeny..jesli chodzi o konsumnpcje- to wiecie..u nas poszlo lawinowoD tyż w grudniuD no ale trochi później)))))) nosz miał takie slodkie te pocałunki...DD Erga- siedzimy dokladnie na przeciwko siebieDD Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dzięki... 06.10.05, 14:06 pszczolaasia napisała: > jeny..jesli chodzi o konsumnpcje- to wiecie..u nas poszlo lawinowoD tyż w > grudniuD no ale trochi później)))))) nosz miał takie slodkie te > pocałunki...DD Oj cos o tym wiem-słodkie po\całunki - oczywiście nie o twoim Michu pszczoła hehe piszę o moim. My to w sumie najpierw skonsumowaliśmy a tak oficjalnie razem byliśmy kilka miesięcy póxniej )) To się nazywa szaleństwo-nosz normalnie oszalałam na jego punkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: dzięki... 06.10.05, 14:08 kurcze u nas bylo tak samo najpierw konsumpcja... tez stracilam dla niego glowe a nie mowilam ze gadula jestem porozsylalam zdjecia - mam nadzieje ze ja tez jakies dostane?? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dzięki... 06.10.05, 14:11 Zaraz wysyłam ci zdjęcia. A co do konsumpcji to teraz tak sobie myślę ile to człowiek kasy wydał na gumki... echh i po co?? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: dzięki... 06.10.05, 14:18 nie no..to my grzeczni byliśmy))) najpierw ukratkowe uściski dloni, spacery, pierwszy całus, potem drugi, trzeci i jakos tak..lawinowo...wiecie) a potem od razu zaręczynki i 2 lata potem slub z przyczyn niezależnych niestety od nas)) czili 3 lata chodziliśmy ze sobą, a teraz 9 lat już po ślubie jesteśmy))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dzięki... 06.10.05, 14:20 No pszsczoła to pogratulować skromności u mnie tak jakoś wyszło hehe. Akademik sprzyja kontaktom cielesnym zwłaszcza w 4-osobowym pokoju hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: dzięki... 06.10.05, 14:25 to tak wiesz..pierwszy i ostatni raz w życiu mi skromnie wyszłoDD ale nikogo przeciez nie oceniam) ja wyznaje zasadę- zyj i daj życ innym))))) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 dzien dobry 06.10.05, 13:53 Dziewczyny jestem pod wrażeniem Ostatnio udaje mi się tylko doczytać to co napisałyście i nie mam szans na większą aktywność dziś miałam do przeczytania ponad 100 postów!!! Cieszę się, że forum żyje tak aktywnym życiem Lista październikowa dość długa ale w związku z tym musi pojawić się dużo radosnych wiadomości w tym miesiącu!!!! Wszystkim pracującym, życzę szybkiego powrotu z pracy i mało wścibskich szefów, żeby Wam w moinitory nie zaglądali Skończyłam "Potop", oczywiście nie obyło się bez kilku łez gdy się Oleńka z Kmicicem spotkała w kościele, ale to już u mnie standard Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia dziękuje za foty:)))) 06.10.05, 14:16 obiecuje, ze jutro poszukam w domu jakihcś i przyniesię do pracy i coś powysyłam))))) tam dzieś wcześniej linka wkleiłam gdzie mnie można sobie oglądnąć))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dziękuje za foty:)))) 06.10.05, 14:19 Ma_ruda-wysłałam ci 3 maile z fotami. Dziękuję za twoje-już teraz nie mam wątpliwości skąd twój nick ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Ale tu dziś ruch 06.10.05, 14:21 nosz normalnie w szoku jestem jak nasze małomówne sie rozgadały. A i ja mam co robić w pracy ) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ale tu dziś ruch zapanował... 06.10.05, 16:24 Kochane, ale dziś nastukałyście.....Oczywiście proszę o zdjęcia wszystkich nowych foremek!!!! Stokrociu, superowo, że masz zmniejszony szlabanek na staranka!!!Sądzę też ,ze tabletki nie byłyby dobrym rozwiązaniem,nie ma co się łudzić...czy z nimi czy bez apetyt na dzidziula miałabyś taki sam.A teraz korzystaj z wolnego ile się da.I broń Boże, nie zabieraj się za żadne prace domowe typu duże pranie i okna, noszenie odkurzacza itp... Erga, to mężulo też ma jutro wolne??? Kurka trochę wam zazdroszczę tych szaleństw... Bebell, doszłaś już do siebie?? Eda, fajnie,ze małpa nie przyszła, a kiedy testujesz??? Pszczoła,to wy z atką razem pracujecie???Kawały super!!!A Asiulce daj ode mnie dużego klapsa, bo tu do nas w ogóle nie zagląda...buuuu, a fluidki by się przydały.... Ant, głowa może być w książkach....ale nie zapominaj wystawić innej części ciała na pokuszenie męża w te strategiczne dni.... Macie super wspomnienia pocałunkowe!!!! No to Atko, musisz jej kupić w takim razie dobrą ściereczkę do czyszczenia monitorku... Barbi, wyjaśniła się sprawa twojego zdrówka?Czekam na wieści? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: dziękuje za foty:)))) 06.10.05, 14:25 dostala, dzieki wielkie. a nick wymyslil moj slubny - nie dosc ze jestem ruda, to podobno i maruda (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: dziękuje za foty:)))) 06.10.05, 14:21 łał...piekne te Wasze fotki)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia do śmiacia:)))) dobre!!!! 06.10.05, 14:29 Trzy stare babcie przyszły na basen i się rozłożyły na trawie. Pierwsza podnosi się, staje na słupku tam gdzie woda jest najgłębsza i się szykuje do skoku. Ratownik chwycił się za głowę i krzyczy: - Niech babcia nie skacze! Babcia się utopi! A babcia skok do wody, elegancki crawl, odbija się od ściany, płynie z powrotem, wychodzi. Ratownik zdziwiony się pyta: - Gdzie babcia się tak dobrze nauczyła pływać? - Za młodu byłam w harcerstwie, mieliśmy dużo obozów nad jeziorem, często pływaliśmy i tak mi zostało do dziś. Druga babcia staje na słupku, szykuje się do skoku. Ratownik krzyczy: - Niech babcia nie skacze, babcia się utopi! A babcia jeszcze szybciej płynie tam i z powrotem. - Babciu, gdzie się babcia tak szybko nauczyła pływać? - Za młodu uprawiałam pływanie. Startowałam na olimpiadzie w 1936 roku w Berlinie i tak mi zostało do dziś. Trzecia babcia staje na słupku. - Niech babcia nie skacze! A babcia szus do wody. Płynie jak strzała. Ledwo się wody dotyka. Odbija się od ściany i płynie z powrotem. Wychodzi. Ratownik zdębiał: - A babcia gdzie się tak fantastycznie nauczyła pływać? - Ja byłam za młodu w Wenecji kurwą na telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: do śmiacia:)))) dobre!!!! 06.10.05, 14:35 pszczoła jestes the best!! hhahaha kurcze dobrze że nikogo nie ma teraz w biurze bo ryje ze śmiechu do monitorka Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: do śmiacia:)))) dobre!!!! 06.10.05, 14:59 Melduję, że nie dostałam zdjęć od ma_rudy, althei, babell i edy . Czy mogę poprosić? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: do śmiacia:)))) dobre!!!! 06.10.05, 15:03 A ja zauważyłam że tez nie mam zdjęć od Edy i Abie.. hmm jak to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: do śmiacia:)))) dobre!!!! 06.10.05, 15:06 Abbie to ja też nie mam....chyba...jak wiecie nie mam kompa w domu to sprawdzić nie moge!!!!!)) teraz naprawdę adieu)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia dziewczyny idę do domu:***** 06.10.05, 15:03 więc tak- Erga to od mojej koleżanki tee kawały)) nie wiem czy pamiętacie Asiulkę? to łod niej. bardzo, bardzo Was proszę piszcie pod spodem bo poetm sie goobię!!!!!!! błagam na kolanach))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: dziewczyny idę do domu:***** 06.10.05, 15:06 aaaaa! I juz leci! www.bollerkiste.de pod punktem Bilder sa zdjecia moje i M nieaktualizowane od mniej wiecej roku, ale cos tam mozna zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: dziewczyny idę do domu:***** 06.10.05, 15:07 no bo muszę!!!!!!!!! przecież nocowac w biurze nie będę!!!!!!!! kochanego mojego kcem obaczyć)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 dowcip 06.10.05, 15:10 Spotyka się dwóch kumpli. - Kto Ci podbił oko? - Żona kurczakiem. - Jak to? - No otworzyła lodówkę, schyliła się po kurczaka a ja ją wtedy od tyłu. A ona odwróciła się i mnie walnęła tym kurczakiem. - To ona nie lubi od tyłu? - Lubi, ale nie w TESCO. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: dowcip 06.10.05, 15:13 Dobre, podoba mi sie! Czy link aktywny wyswietla sie tylko w sygnaturce? Acha i jeszcze mi sie przypomnialo, ze dalej nie mam zdjecia Magduni, ale chyba nie bylo dzisiaj Moniki? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia i jeszcze jedno- mam foty Abbie!!!!!!!:)))) 06.10.05, 15:18 i na serio spadam))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: i jeszcze jedno- mam foty Abbie!!!!!!!:)))) 06.10.05, 15:28 Abie-dzięki za foty. Moze nie dałaś entera po linku i dlatego sie nie podświetlił Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: i jeszcze jedno- mam foty Abbie!!!!!!!:)))) 06.10.05, 15:39 no pewnie, ze masz! Nawet mnie za wyglad chwalilas, zapomnialas? :o( :oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Althea sobie poszla, jak ja przyszlam? A chcialabym wiedziec gdzie mieszka.... No i jeszcze do Cytrusowej: mniej wiecej to samo co do Pszczoly w kwestii niepamietania! A jakbysmy zrobily stronke, pod jakims tajnym adresem i tam zamiescily wszystkie zdjecia? A potem zdjecia naszych dziatek, bo w koncu bedzie ich bardzo duzo... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: i jeszcze jedno- mam foty Abbie!!!!!!!:)))) 06.10.05, 15:41 Abie, jestem, jestem!! A skad jestem? A jak myslisz po obejrzeniu strony? Co to moze byc za jezyk? Zdjecia to tez Bilder w tym jezyku... Althea Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: i jeszcze jedno- mam foty Abbie!!!!!!!:)))) 06.10.05, 15:41 Abie, jestem, jestem!! A skad jestem? A jak myslisz po obejrzeniu strony? Co to moze byc za jezyk? Zdjecia to tez Bulder w tym jezyku... Althea Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: i jeszcze jedno- mam foty Abbie!!!!!!!:)))) 06.10.05, 15:42 tu byla literowka... Bilder mialo byc! Ale obydwa sie wyslaly.... Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: i jeszcze jedno- mam foty Abbie!!!!!!!:)))) 06.10.05, 15:43 Ale jekiej strony???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: i jeszcze jedno- mam foty Abbie!!!!!!!:)))) 06.10.05, 15:43 Nie dostalas linku?? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 nie dostalam 06.10.05, 15:44 bardzo mi przykro, chyba ze w tym momencie poslalas na priva, to zaraz sprawdze Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: nie dostalam 06.10.05, 15:47 Wysylalam wczesniej, ale z jakiegos magicznego powodu nie doszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: nie dostalam 06.10.05, 15:55 jak juz pisalam na milu ja dostalam twoje fotki - boskie teraz wiem juz jaka lodka sie tak dziewczyny zachwycaly! suknia boska - sama chcialam takie rekawy .... Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: nie dostalam 06.10.05, 15:47 wszystko mam, sprawdzilam, ogladam i podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: nie dostalam 06.10.05, 16:54 Ma_ruda dzięki za zdjęcia....ależ Ty masz piekne włoski....nosz jestem zaczarowana i oczarowana!!!!! Balbinko, masz rację...Pszczole powinnam kupić jakąs ściereczkę do monitora...pewnie by się jej przydała ))) Megi, przeczytałaś "Potop"...łojezja jak zazdroszczę...ja czytałam w szkole, ale jakoś czasu brak by znów do tej ksiązki sięgnąć, a szkoda Abie, kochanie dzięki za życzonka, ale chyba mnie z kimś pomyliłaś, bo ja dziś nie mam żadnego święta....być może gdzieś coś źle wpisałam, ale jesli tak, to był to błąd, bo u mnie wszystko w zasadzie we wrzesniu wypada Althea i Abie, to Wy w jednym mieście mieszkacie????czy coś źle zrozumialam???? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Jest mi smutno ;( 06.10.05, 17:20 O i Matali zdjęć nie widziałam . Althea, maruda - śliczne z Was kobietki! Jam tez młoda mężatka - od 9.07.2005 . Już wysyłam swoje Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Jest mi smutno ;( 06.10.05, 17:25 kiedy ja przeczytam te 200 postow, co natrzaskalyscie Dziewczynki ;? Jakies zdjecia dostajecie, A ja sie chyba porycze, bo zadnego nie dostalam .... Ani od Moni - profilu Madzi, Ani od Megi ................ i nie wiem jeszcze od kogo..... Ja tez nie dostalam fotek Plizzzzzzzzz (I) Na razie wiem, ze Ergusi po piflku sie wzrok wyostrza i ma genialna pamiec, bo wie kogo na Liscie nie ma .... Balbinko nie wiedzialm, ze az tak strasznie moze byc z bankami. Kropeczek/Kropeczka Megi wielkie dziela slucha... Pozdrawiam wszystkie Moje Slonka i zmykam do kuchni robic kurczaka po chinsku!! I na Lubego czekam Romantycznie bedzie... Pazdziernikowa moc niech bedzie z nami! Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Jest mi smutno ;( 06.10.05, 17:31 Matala, kochanie, to na osłodę ja Ci wyślę swoje zdjęcia....troszkę będziesz pocieszona??? i smacznego!!!!!Kurczak po chińsku....oj chętnie bym się wprosiła, tym bardziej, że u mnie dziś kiepsko z obiadem, bo M. nie ma w domu....a dla samej siebie nie chce mi się gotować Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Jest mi smutno ;( 06.10.05, 17:31 matala, a co sie stało???nie smuc się Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Jest mi smutno ;( 06.10.05, 17:32 rany, wpadłyscie chyba w jakis amok, tyle postów???zaraz trzeba będzie nowy watek zakładać! ja tez poproszę o zdjątka Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Jest mi smutno ;( 06.10.05, 17:34 z tego co ja zrozumiałam, to Matali jest smutno, bo nie dostała żadnych zdjęc i tyle pościków ma do przeczytania....no chyba, że jest jeszcze jakiś inny powód....Matala, prosze szybko przyznać się, o co chodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Stokrociu ;))) 06.10.05, 17:44 Te wydmy skads znam )) I lipcowa ceremonia. I juz mi lepiej - Twoj usmiech jest cudowny i zarazliwy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Stokrociu ;))) 06.10.05, 17:49 Wydmy są super, to zdjęcia z podróży poślubnej, na którą pojechaliśmy nad nasze polskie morze . Cieszę się, że trochę humorek poprawiłam Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 historyje... 06.10.05, 18:10 Fajne sa takie historie o tym jak sie wszystko zaczelo...Wokol widzisz ludzi, co sa ze soba mniej lub bardziej szczesliwi (my zakladamy oczywiscie, ze wszyscy sa szczesliwi) i widzimy tylko jakby efekt, a przeciez za kazdym stoi jakas historia. W kazdym razie ja doczytalam do konca i przyznaje sie bez bicia, ze uwielbiam sluchac takich opowiadan! No tak ja, poza Atka, Jutka (co stuka i pracuje jak szalona - w przeciwienstwie do mnie), Pszczola (+ Monia, bo w tym samym linku), dzis Althea nie widzialam zadnej z Was, wiec tez sobie troche w koncie poplacze. Ide odrabiac lekcje. Starej dupie szkoly sie zachcialo. Ja nie pamietam kiedy ostatni tak regularnie sie uczylam, chyba w liceum, na studiach jednych i drugich, wiadomo przed sesja, potem praca, praca, praca i teraz po przerwie odbrabiam zadania domowe. A Kochany wczoraj mnie na zla droge sprowadzil i dzis musze za dwa dni....(ale jak bylo za to fajnie;o) ) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: historyje... 06.10.05, 18:23 I jeszcze tu zajrzałam...abi twoja historia jest świetna....niesamowite, tak po tylu latach się w końcu dogadać....prawdziwe uczucie nie rdzewieje jak widać... a ta małpa, przez która siee rozstaliście musiała mu nieźle dać cadu, skoro był tak długo sam....Ten twój doktorek....., jak rozumiem nie miał dość praktyki w pracy....pacjentów nie było? Trzeba było sprawdzić, czy żonce coś nie zaszkodziło i wszystko ma na miejscu????????????hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: historyje... 06.10.05, 19:02 spadam dziewcyznki, zycze wam milego wieczoru. obejrze se Doctorsow na bbc, potme sie poucze troche. no i doczekam sie w koncu meza, ktory wroci z pracy. a potem laba czyli...wieczor z canal plus. wiecie, nigdy bym nie przypuszczala, ze tak zaczne ogladac tv. ale to z braku laku, bo nie moge wciaz czytac ksiazek - niestey oczy mi odmawiają posluszenstwa jeszcze raz - mmilego wieczorku Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: historyje... 06.10.05, 19:16 Cytrusiu a ty jakiego jezyka sie uczysz? bo jak rozumiem jedziemy na tym samym wozku. Althea Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: historyje... 06.10.05, 19:05 Abie, a ja mam jutro wolne! Wiec nie musze robic pracy domowej! Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Stokrociu ;))) 06.10.05, 18:19 Juz troche mniej placze bo sprawdzilam poczte Te wydmy to nasze? Piekne, ja lubie Baltyk jesienia, jest taki zywy, mozna podziwiac i nie denerwowac sie, ze zimny. A Atka zolnierka pelna para! Ale Ci zazdroszcze!!!!!!! Tez bym tak chciala!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Zdjecia! 06.10.05, 19:12 Dziewczyne dziekuje za zdjecia! Stokrociu sliczne wydmy! No i ty tez super kobietka jastes! Atka, ale z ciebie "lesny ludzik"... hahaha Fajnie musi byc sie tak po lesie wybiegac! Erga, super dzialka! My mieszkamy blisko jeziora, ale nie az tak... Ma_ruda, tak jak pisalam na priva, wygladalas w swojej sukni jak ksiezniczka. Buziaki dla wszystkich! Althea Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ale tu dziś ruch zapanował... 06.10.05, 18:09 Kurczaczek ...mniam, mniam....Atko, wpadnij do mnie , ugotowałam duży garnek barszczyku zabielanego śmietaną, a do tego ziemniaki duszone z mlekiem i masełkiem . Muszę się z wami rozstać do późnego wieczorka, trza się do lekcji przygotować, a i zeszyty leżą...dobrze,że jutro piątek ! Bebell, sprawda sie moja zasada, najpierw trzymam mocną reką, a potem popuszczam cugle....jak ich sobie teraz ustawisz odpowiednio, nie beda piszczec na poprawkach....bo ich nie będzie ot co.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Dołączam się do pszczoły apelu 06.10.05, 19:25 Piszcie na dole - bo jak wpleciecie pościk pomiedzy wcześniejsze to nieraz go pomijam ( Tak jak pościk z historyją abie. Ale na szczęście któras o nim wspomniała i poszukałam sobie-zaplatał się gdzieś na górze. Abie to masz dokładnie roczek krótszy staż małżeński Wiesz przypomniała mi się ta stronka-juz oglądałam twoje zdjecia tylko sobie nie zapisałam adresu. I balbinki pościk też umknął.. Matala, abie chyba wysylałam wam zdjęcia?? czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Sortuj od najnowszego 06.10.05, 19:46 Erga, sortuj sobie od najnowszego i wtedy nic nie pominiesz! Althea Odpowiedz Link Zgłoś
marta_st Re: Ale tu dziś ruch zapanował... 06.10.05, 20:13 Zdjęcia wysłane Poproszę o rewanżyk Miłego nura w pióra. Odpowiedz Link Zgłoś
2o1 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 20:00 Witam! Mam nadzieję, że Wam wszystkim się uda i będziecie szczęśliwe z Waszymi brzuszkami. Ja staram się już 4 miesiąc i jak na razie bez efektu.Za miesiąc skończę 30 lat i jestem szczęśliwą mamą 26-miesięcznej wszędobylskiej Aleksandry na którą czekałam znacznie dłużej. Zaczęłam z nią chodzić właśnie do przedszkola i zauważyłam, że cierpi na syndrom jedynaka, więc tym bardziej się staram. Widzę, że kilka z Was zawarło swe szczęśliwe przysięgi w czerwcu, ja też dokładnie 06.06.98. Kwawał czasu, a razem mieszkamy juz 12 lat. Mój pierwszy i jak na razie jedyny mężczyzna. I oby tak zostało. Jeśli mnie przyjmiecie do swego grona to będzie mi bardzo miło. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 06.10.05, 20:04 witam nową foremkę! I życzę szybkich efektów starań. Zaraz cię dopisujemy do naszej długaśnej i obiecującej listy. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Althea 06.10.05, 20:06 Kurcze ale ja głupiutka jestem. Nie zauważyłam tego że tak można zrobić. Ale czad! Aż mi głupio. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Lista 06.10.05, 20:17 STARAJĄCE SIĘ W PAŹDZIERNIKU-najpłodniejszym miesiącu roku ) 1. Melba7, 30 lat,4 cykl starań o drugie dziecię 2. Balbinka, 31 wiosen, aniołek 2000, kończę 5 rok staranek o pierwsze dziecię,uparty koziorożec. 3. Bebell, 27 lat, Warszawa, trzeci cykl starań o drugie dzieciątko)) Mam już Tosicę-Łasicę)) 4. erga4 26 lat starania ponad rok o pierwszą dzidzię (z wyrokiem PCOs) 5. abie76, 29 lat, 3 cykl staran o pierwszego potomka 6. ata76- 29 lat; n-ty cykl starań o pierwszą dzidzię; Gdynia; póki co z diagnozą "niepłodność" 7. ma_ruda2 - 28 lat, drugi cykl staran (zaraz sie zacznie) o pierwsze malenstwo, W-wa 8. Althea, 26 lat, 2 cykl staran o pierwsze dzieciatko. 9. Matala6, 30 lat, staranka od czerwca o pierwsza dzidzie ) 10. Marta_st, 28 lat, 3 cykl starań o drugiego dzidziusia. 11. annalalik - 25 lat, 17 cykl starań o pierwsze dziecko, jestem po HSG (prawy niedrożny, lewy zwężony - HSG udrożniło obydwa) i czekam na wyniki badań. 12.owiesia24-pierwszy porządny cykl starań o pierwsze maleństwo 13.eda1282 - 23 lat wawa starania o pierwszą dzidzie niedługo zacznie się trzeci cykl starań 14. Pszczołaasia- 31 lat. stara doopa jestemD Gdynia. mama 2 Aniołków. nie mam absolutnie pojęcia który to cykl. w zasdadzie pierwszy po przerwie) pozdrawiamaaaa po slubie -9 lat. pies- to jesdyne dziecko jakie mamy))) 15. gosiashek - 32 lata-PSZCZOLAASIA! JESTEM STARSZA!!!Toruń, 3 cykl staran, 1 coreczka na stanie-3,5 letnia Kaja 16. bemilkaa-3 cykl starań 34 lata 2 dziecko. Mam nadzieję, że tym razem się uda 17. barbie4-29 lat , 1 cykl starań, po 5 latach tabletek anty. (czekam na wyniki biopsji, COS mi chyba w.....a pierś. mam nadzieje ze nie złośliwie) 18. Cytrusowa 28 latek 10cykl starań, kiepskie plemniki Męza 19. Wiola1234, lat 27, 5 cykl starań o pierwszą dzidzię 20. esselte5, 29 lat,6 miesiąc starań o pierwszą dzidzię, dziś testowałam, niestety (((, no ale skoro październik to taki płodny miesiąc )))) 21.mala natka-28l skonczone no i drugi miesiac staran o pierwszego potomka 22. hortika, 30 lat,nie wiem który cykl starań, pewnie setny 23. jutka 24 Ant-córenia na stanie, 25.2o1- 30 lat (za miesiąc) 4 miesiąc starań, córka Ola- 26 miesięcy NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. Bombamonika (córcia Magdalena) 2. Lalisia 3. Zebra 4. Keri 5. Finka 6. Megi 7. Nika 8. Monias Starające się poza forum - duchowo obecne z nami 1. Gwiazdka 27 latek, Śląsk, mama Aniołka (III.2005) 2. Pkanetka 31 lat, Jelenia Góra, córcia Karolcia 6 lat Przerwa w starankach 1. stokrotka76 - 28 latek (jeszcze do końca miesiąca), z Warszawy, 5 miesięcy staranek, teraz po histeroskopii przerwa na 2-3 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Althea 06.10.05, 20:17 taaa, ja tez nauczylam sie segregowac "od najnowszego", bo inaczej mozna sie natychmiast pogubic. Erguniu, dzieki za zdjecia. A wiesz, ze my imienniczki jestesmy! Czesc 2o1, blagam powiedz czy masz jakies alternatywne zawolanie, bo przeciez nie bedziemy Cie "Kochana dwa-o-jeden" wolac No i zycze szybkiego doczekania rodzenstwa dla Aleksandry! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Althea 06.10.05, 20:19 Abie czyli ty też Agatka?? no popatrz- pszczoła tak kce nazwać swoją córcię oj z agatek to są gagatki Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Althea 06.10.05, 20:28 moze niech ona sie jeszcze zastanowi, hihihi, ale z takim power-em jak ona ma powinna dac rade Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Dobranoc 06.10.05, 22:05 skonczylam robic zadania domowe...uff Ide poprzytulac sie do Kochanego. Zyczac Wam dobrej nocy i kolorowych snow, oddalam sie Odpowiedz Link Zgłoś
alicjasul Re: Dobranoc 06.10.05, 22:46 a ja nie mam nawet do kogo sie przytulić ;-((( Mój Mężuś sobie wyjechał a ja zostałam sama ... ale na szczęscie tylko do jutra )) A dzis pozostaje mi wtulanie się w poduchę ... Wiecie to nawet fajne zyć ze swiadomością że może coś rośnie w brzuszku, można sobie wciągnąć pół pizzy bez wyrzutów sumienia bo przecież dzidzia tego potrzebuje skoro ja miałam na nią taką straszną ochotę )) Mam nadzieje że nie okaże się za dwa dni że to tylko tłuszczyk rósł a nie dzidzia )) Nic czekam dalej jak do poniedziałku nie bedzie to robie kolejny teścik Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: znowu klapa 07.10.05, 01:16 babeczki, znowu przyplątała sie ta cholerna małpa. Kurde, mam już dość ,przecież nie jestem z kamienia.Troszkę popłakałam...jutro też trzeba żyć....pomimo ....staram się staram staram, staram się jakoś ... pa. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_st To już piątek jupi! 07.10.05, 07:31 Witam wszystkie wcześnie rano. To czas, żeby w spokoju napisać do Was pare słów, bo szef przychodzi na 8:00 Dziewczyny: althea35, cytrusowa i ata76 dzięki za zdjęcia! Wygląda na to, że wszystkie fajne babeczki jesteście A dzidziusie będa cudne Po takich mamach A to coś na lepsiejszy humorek: Przychodzi 30 rocznica ślubu małżeństwa. Żona mówi do męża: - Dzisiaj nasza 30 rocznica ślubu. Zabiłbyś prosiaka! Mąż na to: - A co, to jego wina? ***************************************************** Pani na lekcji kazała ułożyć dzieciom zdanie z wyrazem "Manifest". Po kilku minutach pyta: - Kto nam przeczyta swoje zdanie? Jasio zgłasza się na ochotnika. Czyta: - Wszystkim dzieciom śmierdzą gacie, ale Mani fest! Odpowiedz Link Zgłoś
marta_st Re: To już piątek jupi! 07.10.05, 07:40 Babcia jedzie z Jasiem pociągiem ale żeby zaoszczędzić, kupiła tylko jeden bilet. A tu jak na złość do wagonu wchodzi konduktor. Babcia mówi do Jasia: - Jasiu, właź mi szybko pod spódnicę, może nie zauważy. Konduktor przyszedł sprawdził babci bilet, Jasia nie zauważył. Gdy już było po wszystkim, Jasio pyta babci: - Babciu, a co to było takiego kłującego pod spódnicą? - To był jeż! - To chyba zdechły, bo strasznie śmierdział.... ---------------------------------------------------- Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie. src="tt.lilypie.com/T5Knp2" Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Balbinko, 07.10.05, 08:07 pewnie masz po dziury w nosie sluchania, ze bedzie dobrze, i ze moze to ostatnia @ na dluzszy czas. Kurcze, nie wiem czy umiem pocieszyc Cie jakos. Ale mysle o Tobie cieplo i zarazam Cie moim optymizmem. Trzymaj sie i juz nieplacz, prosze!!!!! ********************** Odpowiedz Link Zgłoś
marta_st Re: Balbinko, 07.10.05, 08:33 Ja też chciałam Cię troszkę pocieszyć. W niedzielę też miałam mega doła (leżałam cały dzień w łóżku i beczałam). Ale później zrozumiałam, że muszę się trzymać, trzeba dzielnie iść do przodu, trzeba walczyć o swoje szczęście i nie poddawać się złym chwilom, bo co to da? Jeśli się czegoś bardzo pragnie to się to dostanie, ja w to wierzę. Trzeba tylko cierpliwości i prośby do TEGO NAJWYŻSZEGO. Jeśli przyjdzie taki czas to będziesz się mogła cieszyć swoim maleństwem. Wiem, że czasem jest to trudne być silną, bo mamy raz lepsze raz gorsze dni, ale my wszystkie tu po to jesteśmy, żeby się wzajemnie wspierać. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Balbinko, 07.10.05, 08:44 Cóz ja ci kochanie mogę powiedzieć.. smutno mi razem z tobą. Przytulam cię bardzo mocno. Wypłacz sie porządnie-mi to zawsze pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Balbinko, 07.10.05, 08:35 ściskam....kurcze przykro mi bardzo.....i podpisuje się pod tym co napisała Abie!!!! Trzym się kochana i nie płacz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Balbinko, 07.10.05, 08:48 nie płacz, nie płacz - wiem ze to banal ale bedzie dobrze i to szybciej niz myslisz, zobaczysz. cierpie razem z toba bo chyba tez za chwilke, za momencik przyjdzie @. sciskam ... Odpowiedz Link Zgłoś
marta_st Wiem, że nie na temat... 07.10.05, 08:52 Ale jeśli któraś z Was ma dom i mieszka niedaleko Łodzi (żeby przyjechać) to mamy do oddania owczarki podhalańskie. Mają miesiąc i oddamy je za darmo, tylko, żeby miały dobrą opiekę. Pieski są cudowne i wyglądają jak małe misie. Jeśli ktoś jest zainteresowany to podaję adres na który proszę pisać: marta_st@orange.pl P.s. Niestety nie mamy zdjęć, bo nie posiadamy jeszcze aparatu cyfrowego. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Wiem, że nie na temat... 07.10.05, 09:52 ja już mam pieska...kurcze a tak lubie owczarki podhalańskie...))) ale wiesz mam za małe mieszkanie na dwa kolosy, w zasadzie 3- bo osobisty Michu też jest kolos...))) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Wiem, że nie na temat... 07.10.05, 10:23 a ja bym zapomniała....Marta bardzo dziękuję za zdjęcia .....fajna z Ciebie kobietka!!!!!! nosz forum laseczek jak nic ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Wiem, że nie na temat... 07.10.05, 10:38 O rany, ale wam fajnie, macie pieski! Ja bym wszystko zrobila za psa.... ale niestety mieszkam bad=rdzo daleko od Lodzi i na psa nie mam najmniejszej szansy. Moja mezus nie chce. O nigdy w zyciu nie miala zadnego zwierzaka. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wiem, że nie na temat... 07.10.05, 10:46 Ja mam w domu dwa.. dwie suki-kundla pospolitego i labradora, chociaż owczarki są cudne! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Balbinko, 07.10.05, 08:50 Kochana, tak mi przykro.... Przytulam mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: Balbinko, 07.10.05, 08:52 Balbinko główka do góry zobaczysz kiedyś napewno nadejdzie taki dzień że @ się nie pojawi a w zamian za to zobaczycz wymarzone dwie kreseczki ściskam Cię mocno Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Balbinko, 07.10.05, 08:51 No widzisz Balbinko-jedne piszą nie płacz a ja namawiam cie do płaczu.. hmm ja tam zawsze wolę się wyładować płacząc-no bo przecież tą złość trzeba jakoś z siebie wyrzucić. najgorzej jest dusić w sobie emocje. Trzeba mieć do życia cierpliwość.. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Balbinko...ja po prostu cię ściskam..:*** 07.10.05, 09:51 i więcej nic nie powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: znowu klapa 07.10.05, 10:47 Balbinko, tule cie do piersi, chociaz i tak pewnie byc wolala do mezowskiej sie tulic, i przesylam buziaczki! Kiedys przyjdzie i twoj czas i moj pewnie kiedys przyjdzie! Althea Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 07.10.05, 08:50 Witam w piątek balbinko co do testowania postanowiłam że będe cierpliwa i dam jej jeszcze tydzień bo czuje że ona przyjdzie no a jak się nie pojawi do przyszłej soboty to zatestuje Co do historii Twej znajomości to przeczytałam wszyściutko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 A z drugiej strony.. 07.10.05, 08:59 zazdroszczę tym które mają regularne małpy.. dawniej cieszyłam sie że jej nie ma-bo cóż to za przyjemność-a teraz.. echh Nawet po clo nie pofatygowała się żeby przyjść-bo chyba powinna. A tu 32 dzień cyklu i nic. szkoda gadać. bez laparo się nie obejdzie-nie trzeba być profesorem żeby to stwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: A z drugiej strony.. 07.10.05, 09:05 Ja też zazdroszczę - kurcze cykl 28 dni, ale by było super - dla mnie coś niewyobrażalnego... no chybaże po tabsach. Teraz tez mi sie pewnie wydłuży po tym zabiegu - zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: A z drugiej strony.. 07.10.05, 09:08 Stokrotko -twoje cykle byłyby dla mnie marzeniem- ja gdybym nic nie brała to nawet na rok mogłabym się pożegnać z małpą. Wiesz jak mnie to cieszyło jak byłam nastolatką?? kurcze wszystkie koleżanki mi zazdrościły. No a teraz większośc z nich ma już maleństwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: A z drugiej strony.. 07.10.05, 09:17 Teraz powinnaś mieć krótszy . A może już wcale ? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: A z drugiej strony.. 07.10.05, 09:21 Powinnam-ale kto wie co tam się u mnie w środku dzieje. W następny poniedziuałek mam wizyte u jeszcze innego ginka profesora Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 07.10.05, 09:24 niezły przerób.....NIE MACIE LITOŚCI????????? kiedy ja to przeczytam???????? ja musze pracowac tak??????????????? zero, zero litości...nic nei pomyśla o koleżance ino piszą piszą jakby się szaleju najadły!!!!!!!! idę czytac!!!!!!!! wrócę pewno o 15-stej...DDD pozdrawiam w piatek)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 07.10.05, 09:39 cześć, ale fajnie , że piątek, nie? i niedługo skończy się kampania prezydencka- osobiscie mam dość... Balbinko, uściski, wiem jak beznadziejnie smutno się czujesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 07.10.05, 09:46 Witam piątkowo, wdepłam tylko na chwilke sie przywitac, bo zaraz przyjdzie szef i tylko ukradkiem czasem do Was dzis zajrze Balbinko ściskam Cie mocno. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 07.10.05, 09:54 Erga, a Ty z domu nadajesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia krotkie streszczenie:) 07.10.05, 09:55 Abbie ja też lubię czytać takie historyje... kto się czepia imienia Agata???? mi się podoba i jagoda też mi się podoba..zawsze mi sie podobały te dwa imiona)))) fotki wszystkie sa piekne co tu dużo gadać))) nie wiem czy to wyjdzie, zeby utworzyć sobie taki schowany wątek na foty..ale pomysł wart jest rozważenia....)))))) witam nową foremkę)))) i jeszcze jedno- JA CHCĘ TAKIE WLOSY JAK MA MA_RUDA!!!!!!!!!!!!!!PIEKNE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: krotkie streszczenie:) 07.10.05, 09:59 i jeszcze jedno..ja zawsze mialam regularnie jak w zegarku @..jezzu jak ja to przeklinalam...spóźniła mi się 3 razy w życiu. raz neiw eim czemu. dwa razy jak w ciąży bylam. tylkowtedy. także każdy chwali neistety to co nei moze mieć)) jak to sie dziwnie plecie... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: krotkie streszczenie:) 07.10.05, 10:23 Witajcie w piatek)) Balbinko- ściski)) i nic więcej nie gadam, bo nie wiem co((( odezwe się na dłużej za kilka godzin, bo teraz pedze z Tosicą na spacer. kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: krotkie streszczenie:) 07.10.05, 10:17 dziekuje bardzo zebyscie wiedzialy ile ja lez w dziecinstwie wylalam przez te wlosy. dzieci potrafia byc takie wredne. ale teraz .... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: krotkie streszczenie:) 07.10.05, 10:26 no teraz to wszyscy zazdroszczą ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa piątek 07.10.05, 10:55 dzien dobry laseczki, faktycznie niezly przerob macie o pieskach ja sie nie wypowiem, bo cierpie z powodu Batona jak rowniez z powodu tego, ze tutaj nie mzoemy miec psa! co do regularnych cykli....jak braslam piguly, byly regularne, przed braniem byl horror w dlugosci cykli i bolesnosci - dlatego tez zaczelam je brac. jak odstawilam definitywnie teraz w grudniu, to nagle okazalo sie, ze mi sie wyregulowaly. najpierw to bylo 28, 29 dni, potm 31. przy czym od dwoch miesięcy mam znow 29dniowe cykle Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: krotkie streszczenie:) 07.10.05, 10:38 Atko-z pracy nadaję. jednak mimo że dostałam pozwolenie na urlop to przyszłam do pracy. Mężulo był u mnie-oj iskry szły- ale rano pojechał do siebie do swojej pracy, więc nie było sensu żebym cały dzień czekała na niego-jadę zaraz po pracy i i tak będę przed nim Ale już tłumaczę skąd kombinacje. Miał dziś rano rozmowę o pracę u mnie-a u siebie nie może wziąć wolnego (za krótko pracvuje) no więc w czwartek po pracy musiał przyjechać a dziś raniutko po rozmowie wracać. Na szczęście jego brat wrócił wczesniej z krakowa i dał mu auto bo inaczej to ja bym musiała po niego jechać i go odwieźć.No-i to by było na tyle. Nikt się Pszczoła nie czepia imienia Agata-poza jej imienniczkami A pomysł z osobistą stronką forumkową jest super! Ma-ruda - włoski piękne-ale domyślam się że w dzieciństwie nie było lekko. Za to teraz.. rewelka! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Zdjęcia 07.10.05, 10:45 Wysłałam moje foty Abie, Ma_rudej (Marudzie ) i Marcie. Powinny dotrzeć trzy maile. Macie?? Bo nie wiem czy wszystkie poszły Odpowiedz Link Zgłoś
marta_st Re: Zdjęcia 07.10.05, 10:52 Dzięki dostałam. I potwierdzam, że wszystkie jesteście fajne babeczki Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia się mi już strony nie odświerzają 07.10.05, 10:45 powyżej 500-więc nei wiem co napisały dwie nastepne osoby..tylko 1 rzecz..prosze nei wpadnijcie na pomysł założenia zamkniętego forum, zeby nikogo nei przyjmowac...prosze.... zamknięte tylko na nasze foty, to spoko. ale nie wogle.... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: się mi już strony nie odświerzają 07.10.05, 10:50 Pszczola, sortuj od najnowszego. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Chyba cza będzie założyc nowy wątek 07.10.05, 10:53 Bo mi tez z opóźnieniem sie pojawiaja posty. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Chyba cza będzie założyc nowy wątek - nie!!! 07.10.05, 11:52 Dlaczego nowy watek?? Mnie tu wszytko dobrze dziala, Cierpliwosci troszke babeczki. Dzisiaj dopiero 6 pazdziernika... to ile my watkow zalozymy do konca miesiaca? Ale widze, ze dzisiaj spokojniej, to moze jednak wystarczy nam ten jeden. Buziaki dla wszystkich! Althea Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Chyba cza będzie założyc nowy wątek - nie!!! 07.10.05, 12:02 no althea widzę że jeden dzionek ci gdzieś uciekł dziś 7 a nie 6 Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Chyba cza będzie założyc nowy wątek - nie!!! 07.10.05, 12:42 No tak... to wszystko dlatego, ze mam dzisiaj wolne i lazilam w pizamie do 12. A wczoraj myslalam, ze juz piatek. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Chyba cza będzie założyc nowy wątek - nie!!! 07.10.05, 13:15 Wrocilamm ze szkoly!!! 1. to moze czesc druga pazdziernikowych? Potwierdzam tez, ze od wczoraj popoludnia strasznie kiepsko z aktualnoscia. tez musze kilka razy odswiezac zeby zobaczyc nowy post. 2. co do watku ze zdjeciami, to chyba trzeba doczytac jak to dziala, bo sa te dzialy fotografia i zobaczcie i pewnie tam. Absolutnie nie musi byc zamkniety, i po co? Piekne jestesmy, moga nas ogladac, nie?!?! 3. pieseczki! Ja tak tesknie za moim pieseczkiem, ze lojezusie! Niestety wstrzymuje sie tu z nabyciem zwierza, bo nie bardzo mamy znajomych (rodziny wcale w naszym miescie) wiec trudno byloby zorganizowac zycie. Ana razie dopoki nie ma potomka, duzo podruzujemy. Jak bedzie potomek, to moze i jakies towarzystwo czteronogie sobie zorganizujemy. Ale zadzwonilam do mojej siostry ciotecznej, ktoramieszka w okolicy Lodzi i jest taka sama wariatka na punkcie zwierzow jak ja, ona ma co rawda juz jednego zarlacza, ale ma tez duzy dom, wiec moze chcialaby jeszcze jednego. Maja dac znac. 4. w niedziele rano przyjezdza do mnie moja kolezankia, wiec pewnie mniej bede z Wami, ale nie zanczy, ze sie w ogole nie odezwe 5. teraz dobre dni, wiec ciesze sie na wolny weekend mojego meza (HURA PIERWSZY OD 3 TYGODNI!!!) bedziemy spedzac mily wieczor piatkowy i sobote..... tyle sprawozdania, nadal czekam na rozne zdjecia! A Erga, od Ciebie dostalam, oczywiscie no i 6. nie czepiam sie imienia Agatka (Erga raczej tez nie) chcialysmy tylko przestrzec, ze male Agatki to gagatki ;-DDDD A duze jeszcze wieksze... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Chyba cza będzie założyc nowy wątek - nie!!! 07.10.05, 13:05 ale mi nie działa((( wiesz czasem mamyn nawet 3 do konca miesiąca))))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: się mi już strony nie odświerzają 07.10.05, 10:53 Pszczoła jakie forum odizolowane? no co ty - To była propozycja stronki ze zdjęciami-naszymi i naszych pociech. I dołączałybyśmy tam nowe formy też!! Nikt nie mówi o zamkniętym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: się mi już strony nie odświerzają 07.10.05, 11:01 good!!!! odswieżenie nic nie daje...no taką mam przeglądarkę..ale jak kcecie nowy wondek to ja jestem za ) będę na bieżąco))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: się mi już strony nie odświerzają 07.10.05, 11:16 mogę założyć jak kcecie..nigdy tego tutaj nie robiłam, ale mogę....)) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Qurcze Ma_ruda.... 07.10.05, 12:19 my chyba z jednego osiedla jesteśmy.. Pzreczytałąm na innym watku Twoją wypowiedz o dr Gojan na Tarchominie i wiem że jesteś tutaj ja trochę się wstrzymałam z pisaniem na forum, ale duchem jestem cały czas obecna. Dziewczyny potwierdzą. Pozdrawiam Ania Pewnie się widziałyśmy w tych samych okolicach Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Qurcze Ma_ruda.... 07.10.05, 12:28 no prosze, kolezanka tez z tarchomina. w takim raize do zobaczenia na osiedlu Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: się mi już strony nie odświerzają 07.10.05, 12:23 potwierdzam, co Pszczoła napisała....tez musze 10 razy odświezać, żeby zobaczyć (( Erga, nosz tak myślałam, że jesteś jednak w pracyjak zobaczyłam Ciebie od rana nadającą Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Erga i Pszczółka 07.10.05, 12:55 Erga dzięki spojrzałam na listę i mimo że się nie wpisyswłam to mnie tam chyba Ty dołączyłaś DZIEKI za pamięć zrobiło mi się miło Pszczółka no to dawaj zakładaj nowy watek właśnie ostatnio wspominaliśmy z moich szanownym M spotkanko z Wami tak dla relaksu aby przywołać trochę wakacji Amela nauczyła się nowej piosenki jest taka słodziutka jak to śpiewa. Uściski dla Was i dalszej gromady.))) Ma_ruda ja niestety przez szanowną Panią dr wspominaną powyżej o mało co nie straciłabym mojej małej ale to inna hitoria, A tak w ogóle to ja żadnych zdjęć nie dostałam wiem wiem nowe formemki mnie za barzdo nie kojarzą ale obiecuję przesłać z wieczora trochę zdjątek. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Erga i Pszczółka 07.10.05, 12:59 kurcze, a ja do dzisiaj uwazalam ze to swietna lekarka - ale na ew ciaze ma innego gina - moze to i lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Erga i Pszczółka 07.10.05, 13:10 Ma_ruda oprócz nie miłej powierzchowności to szanowna Pani dr wiedzę przy nieco trudnijszych ciążąch też am znikomą, a przecież nie sztuką jest prowadzić książkową ciążę a sama powtarza że inne ciąże nie mogą być rzekomo prowadzone w zwykłej przychodni. Szczerze nie polecam dobrze że masz na oku kogoś innego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Erga i Pszczółka 07.10.05, 13:20 no to faktycznie ze sie tu pojawilam, juz chyba nigdy do niej nie pojde,a juz napewno nie z ciaza. koszmar. i taki lekarz leczy na tarchominie gdzie 'przerob'ciezakowek jest spory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Erga i Pszczółka 07.10.05, 13:24 taaa ciężarówek faktycznie jest sporo oszczędzają a coś mi się wydaje że moja ukochana Panią Monikę pogonili albo sama odeszła bo nie widziałam jej ostatnio na tablicy lekarskiej. Pani Monika to lekarka która przyjmowała razem z Dr Gojan na przemian na Tarchominie. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Erga i Pszczółka 07.10.05, 13:48 no monike tez znam i pamietam, i strasznie sie cieszylam ze za ktoryms razem przez przypadek trafilam na gojanowa, monika mnie nei zachwycila. przepisywala tabl bez zadych badan, zadnego pytania o cyt, nic, recepta i do widzenia - tyle ze bardzo mila byla / jest. ja juz tak dawno nie bylam w naszej kochanej medycynie rodzinnej ze nie wiem kto jest a kogo niet Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Zdjęcia 07.10.05, 13:12 Wysłałam foty)) do marudy, marty, abie, altheii i stokrotki)) "stary" zestaw, nowego jak na razie brak)) buziaki kasia p.s. jak jeszcze któras reflektuje to prosze krzyczec)) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Zdjęcia 07.10.05, 13:17 Foty przecie ja sie tu krzyczę poproszę, obiecuję jeszcze raz, przeslę wieczorkiem z domu ale uwaga [późnym wieczorkiem bo prosto po pracy staram sie z małą być na dworze jak najdłuzej a potem to juz cały zestaw domowych obowiązków więc wieczorem puszcze OBIECUJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Zdjęcia 07.10.05, 13:19 Prosze Pani! Nie, ze nie zauwazylam jak Ty dobrze wygladasz, ale TOSICA jest po prostu BOSKA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Zdjęcia 07.10.05, 13:34 Kasiu, dziekuje za fotki! Super z was babeczki! Tosia przeslodka! Ja tez juz chce miec takie slodie malenstwo.... Buziaki! Althea Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Fotografia 07.10.05, 13:40 przgladnelam jak zrobic to z naszymi zdjeciam/galeria w najprostszy sposob i sa dwa: 1.jest tu forum FOTOGRAFIA i oni maja tam galerie, gdzie mozna zalozyc watek i w kazdym poscie umiescic 3 zdjecia. Mozy zalozyc watek i sprobowac. 2. ewentualnie zalozyc strone z galeria (taka jaka ma Althea ze zdjeciami slubnymi, albo jak moj link) i tam zalozymy galerie staraczek. To do zastanowienia sie. Poza tym chcialam zapytac, czy u Was dzis tez sie dalej slimaczy, bo u mnie okropnie powoli pojawiaja sienowe posty. Wiecie od czego to moze zalezec? I jeszcze jedno: zniknela Monia i Megi? Jakbyscie przypadkiem czytaly to napiszcie dwa slowa, ze wszystko OK. I Jutka tez, chociaz na moment. Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Fotografia 07.10.05, 13:47 Abie, zawsze się ślimaczy, powyżej 500...nie wiem, czy to serwer nie ogarnia, ale jest to reguła a jesli chodzi o zdjęcia, to można wkleić tez na zobaczcie, ale ja osobiście nie chce tam... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Fotografia 07.10.05, 13:49 powyżerj 500 postów robi się jakaś blokada...)) rozważcie co trzeba w kwestii fotografii ja sie dostosuje i zasypię wam forumDDD Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 czesc druga? 07.10.05, 13:57 Erga, Ty zaczelas, to moze hop! i nowy wONtek? Jak nie to sie odwaze, ale ja wstydzioch z natury, bo wkurzajace jest to slimaczenie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: czesc druga? 07.10.05, 14:07 mnie to nie przeszkada... jak tam chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: czesc druga? 07.10.05, 14:11 ja jestem za.....zawsze przeceiż zakładamy nowy wątek....to nic nowego )) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: czesc druga? 07.10.05, 14:13 My caly czas samy watek letnie starania, jeden jedyny od poczatku, juz dobijamy do 1000 i wszystko jest ok, no ale jak chcecie. Widze, ze nowy watek juz sie pojawil. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Zdjęcia 07.10.05, 14:14 Babell, dziękuję, śliczna z Ciebie dziewczyna - wyglądasz jak nastolatka! A Tosia poprostu rewelacja, cudna dziewuszka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Erga i Pszczółka 07.10.05, 13:07 ucałuj Amelię ode mnie)))) i pozdrów M)))))) ja zcesem sobie foty oglądam z rozrzewenieniem co tu duzo kryć) ech te zachody slońca...))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Nowy wątek 07.10.05, 14:15 chciałyście więc macie-zapraszam na część drugą naszego watku Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia załoŻyłam.... odwiedzicie mnie???? proszę.... 07.10.05, 14:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=30093681 Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: załoŻyłam.... odwiedzicie mnie???? proszę.... 07.10.05, 14:18 i co teraz...mamy dwa nowe wątki??? Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 07.10.05, 14:17 właśnie przyszła @ ale nawet nie jest mi smutno bo się spodziewałam nie liczyłam że się udało właśnie we wrześniu natomiast teraz biore się do dzieła i napewno się uda co do lekarzy na Tarchominie to nie tylko ginekolodzy są do niczego przez panią pediatre w tamtym roku na święta mój miesięczny siostrzeniec trafił do szpitala z zapaleniem oskrzeli a moja ciężarna chodzi do gina na tarchominie do jakiejś prywatnej przychodni i jest bardzo zadowolona ona ma ciąże z problemami ja już niedługo ide do domku musze się pochwalić że szefowa pozwoliła nam dzisiaj wyjść wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Witam piatkowo popoludniowo ;))) 07.10.05, 16:39 i mam ponad 300 postow w plecy. Kiedy ja to nadrobie????? Od wczoraj nie opuszczam Lubego i tkwie w Jego ramionach ..... Mala-ruda - sliczna jestes i dzieki, ze o mnie pamietasz od rana!!! Jak boskie dni mina nadrobie zaleglosci i do kazdej z Was napisze! Buziaczki i milego wolnego! Pazdziernikowa moc niech bedzie z nami!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam piatkowo popoludniowo ;))) 07.10.05, 16:49 Matala! Idz do nowego watku PAZDZIERNIKOWE STARANIA)czesc druga! Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Do Aty ;))) 07.10.05, 16:54 Dzieki za zdjatka!! Mundury i Bron robia wrazenie )) I dziki las ..... I Faceci w czerni ....... Odpowiedz Link Zgłoś
agatta-a1 Re: PAŹDZIERNIKOWE STARANIA:):):) 11.10.05, 10:06 Aga, 26 lat 2 cykl starań o 1 dzidzię. Odpowiedz Link Zgłoś