Dodaj do ulubionych

BEZSENNOSC- POMOCY!!!!!!!

13.10.05, 11:12
DZIEWCZYNY
NAPISZCIE JAK RADZILYSCIE SOBIE Z BEZSENNOSCIA
JA WOGOLE NIE MOGE SPAC CHODZE POLPRZYTOMNA WYPROBOWALAM JUZ CHYBA
WSZYSTKO:ZIOLOWE HERBATKI I TABLETKI OLEJKI ETERYCZNE WIETRZENIE POKOJU
POSCIELI SPACERY JEDZENIE
I NIC NIE POMAGA
MOZE KTORAS Z WAS MA JAKIS EXTRA SPOSOB
POMOZCIE MAGDA 37TYG.
Obserwuj wątek
    • afryka11 Re: BEZSENNOSC- POMOCY!!!!!!! 14.10.05, 18:17
      Nie powiem Ci jak sobie poradzić, pocieszę, że nie jesteś jedyna. Ja dopiero
      jestem w 29 tyg. ciąży, ale kręgosłup boli, zgaga pali., a mój 15 mies. synek
      pakuje sie na mnie wnocy...no i sobie tak leżę..
      • edytais Re: BEZSENNOSC- POMOCY!!!!!!! 15.10.05, 07:58
        Tez sie dolacze do niespiacych. W 34 tc i spie 5 godzin na dobe max. juz od
        paru miesiecy. Nie moge sie doczekac dzidziusia bo w koncu sie wyspie!
        ja mam problemy ze zasnieciem. Jak juz sie uda to moge spac. Najlepiej spie
        rano i moglabym spac do 11 jak by mi ktos pozwolil. No, ale mam dwojke dzieci,
        tkore jak sie uda da mi postpac te dodatkowe 15 minut zanim nie prosza o
        sniadanie. Kurcze! Trzeba te dzieci karmic! smile
        U mnie problemy sa rozne. Plecy bola, dzidzia kopie za mocno, jest mi potwornie
        goraco w same stopy, miesnie brzucha bola z jednej strony, przekrece sie na
        druga, to z drugiej strony, najgorsze jest taki jakby tik w nogach (musze ruszac
        nogami, jak nie to same sie co jakis czas telepna, cos nerwowego chyba), itp
        itd... Juz nawet sypiam z miska pelna wody z lodem, zeby ochlodzic stopy. Co z
        tego jak za 5 minut znowu sa jak ogien!
        Wiec tez dopisuje sie do blagajacych o pomoc i rade.
        Jak zasnac????
        • villem0 Re: BEZSENNOSC- POMOCY!!!!!!! 15.10.05, 16:19
          Ech, ja Wam też nie pomogę tylko przyszłam ponarzekać.
          Jestem w 33 tc, nic mnie nie boli (oprócz nogi, bo mam zapalenie żyły), dziecko
          wzorowo się zachowuje w brzuszku, nie mam zgagi, kręgosłup super. W dodatku
          nigdy nie cierpiałam na bezsenność i nie wiem o co chodzi! Zaczęło się kilka dni
          temu. Dziś łaziłam do 1 w nocy, gdy zazwyczaj już o 22 śpię smacznie. Łażę po
          sąsiadach, bo jeden kilka dni temu urządził remont o 23 a drugi (nad nami)
          słuchał tv na cały regulator jeszcze o północy. Normalnie nie przeszkadzało by
          mi to zasnąć a teraz szkoda gadać. Wściekam się aż w końcu nie wytrzymuję i idę
          poprosić o zaniechanie hałasów.
          Nie wiem, czy to taka "uroda" tego okresu ciąży, czy co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka