Dodaj do ulubionych

czekam na ciebie

25.10.05, 13:09
dziś przyszła@ jak zła wróżka. czekam na dzidzie już 3 miesiąc starań i nic!!!
Kiedy przyjdziesz fasolko??????????
jak dziewczyny wytrzymujecie to czekanie???
ja kiepsko
]
Obserwuj wątek
    • agatta-a1 Re: czekam na ciebie 25.10.05, 13:49
      ja tez czekam. z mężem staramy sie dopiero od września. za 1 razem nic nie
      wyszło a teraz jestem w 19dc i tak się zastanawiam czy nam się uda tym razem
      czy nie...
      Zyczę Ci powodzenia i nie myśl tak dużo o dzidzi bo wtedy los jest złośliwy i
      nic z tego nie wychodzi.
      pozdrowienia
      • ikaes Re: czekam na ciebie 25.10.05, 13:55
        To prawda, podobno jest tak, że jak kobieta bardzo pragnie dziecka, organizm
        robi jej na złość i włącza jakąś blokadę i wtedy nie można zajść w ciążę. Moja
        koleżanka próbowała zajść w ciążę 4 lata. Jak z mężem stwierdzili, że już nic z
        tego i zdecydowali się na in vitro ona się w końcu rozluźniła i bardzo szybko
        zaszła sama. A jak mała miała 6 miesięcy zaszła w drugą (to już była
        wpadka).Trzymam kciuki.
    • askad2 Re: czekam na ciebie 25.10.05, 13:54
      ja juz zaczełam szukac przyczyn no i hormony chyba cos nie tak , a nadodatek
      okropnie jestem niecierpliwa

jest ciezko sad
    • mala_1 Re: czekam na ciebie 25.10.05, 14:17
      Nie przejmuj sie jeszcze ... ja starałam sie o swoje pierwsze dziecko dore 6
      miesiecy. Tez byłam niecierpliwa i zrezygnowana. Ale udało się !!!
      • ane576 Re: czekam na ciebie 25.10.05, 16:14
        Ja też czekam na dzidzie już trzeci miesiąc i nic. Teraz będzie czwarte
        podejście. Najgorzej nie mam dobrego ginka który bez "wyśmiewania" zrobiłby mi
        USG, bo dla nich to jeszcze za wcześnie na jakieś podejrzenia.
        Trzymajcie się dziewczyny, to trudne ale tak wielu dziewczynom się udaje za
        którymś razem że nam też musi się udać.
    • kinia.gda Re: czekam na ciebie 25.10.05, 17:09
      Ciężko jest bardzo. Najgorsze są chyba te dni czekania- pzryjdzie @ czy nie.
      Schizy dostaję, sama nie wiem czy mam jakieś objawy czy to tylko siła sugestii?!
      Czekam na dzidzię ok.6 miesięcy,i wszystko mi jakoś wychodzi oprócz
      wyluzowania.Ale nadziei nie tracę:}:}:}
      • jj18 Re: czekam na ciebie 26.10.05, 09:36
        właśnie najgorzej się wyluzować im mniej staram się nie myśleć tym bardziej
        myślę i wszystko mi się kręci wokół. cieszę się tylko że kiedyś napewno się uda
        i to będzie dopiero szczęście! życzę żebyś więcej nie czekała!!! a schizę
        świetnie rozumiem chociaż jestem we wczesnej fazie!!!
    • gocha_sz Re: czekam na ciebie 25.10.05, 17:30
      ja już 6 razy czekałam na to że @ nie przyjdzie. I za każdym razem obiecywałam
      sobie, że nie zrobię testu wcześniej niż po 30 dniach cyklu. Jak się domyślasz
      nigdy nie wytrzymałam i zawsze łezka rozcarowania spadła na kafelki w łazience.
      Ostatnio byli u mnie znajomi z dzidzią (2miesiące) i nic nie wiem co gadali, bo
      cały czas się nią zajmowałam. Mam taką pustkę w środku, mąż powoli zaczyna
      myśleć czy z którymś z nas jest coś nie tak. 7 cykl już zaczęty, ale już nawet
      nie chcę myśleć, że próbuję, bo to mnie dobija.Więc mówię, że spróbuję za jakiś
      czas. A jeśli
      • gocha_sz Re: czekam na ciebie 25.10.05, 17:31
        przyjmę z pokorą następną @. Na dzidzi jeszcze nie liczę
      • jj18 Re: czekam na ciebie 26.10.05, 09:42
        takie to wszystko jest dziwne dlaczego tak jest że te które nie chcą zachodzą
        jak od oddychania a my wszystkie świra dostajemy i oczekiwanie w łazience na tę
        drugą krechę staje się jak wyrok!!!! Pracuję w takim ośrodku pomocy osobom
        biednym z różnymi problemami najczęściej alkoholowymi i wszystkie te matki 5
        dziecka i z 6 w ciąży mówią " naprawdę nie wiem jak to się stało" ja też ni wiem
        Trzymaj się i trzeba wieżyć dla nas teą wyjdzie słońce i mocno zaświeci!!!!
    • askad2 Re: czekam na ciebie 25.10.05, 18:02
      dzwonilam do gina no trzeba isc do endokrynologa prawdopodobnie niedoczynnosc
      tarczycy dziś 8dc no i chyba cały cykl do d.... jestem zla i chce mi sie ryczec
      • eps Re: czekam na ciebie 25.10.05, 18:43
        Ja jak bardzo chciałam to aż okres mi się zatrzymał.
        W momencie jak wyluzowałam to odrazu okazało sie że jestem w ciazy.
        Mojej kleżanki z pracy córka próbowała z mężem 7 lat i nic. Oboje zdrowi,
        wyniki badań doskonałe i nie mogli.Lekarze stwierdzili że przyczyna jest
        nieznana. Nic nie pomagało. W koncu postanowili adoptowac 2 dzieci. Po 2
        miesiacach od przybycia dzieciaczków do ich domu okazało sie że jest w ciaży.
        Lekarz powiedział że miala tak silną blokade psychiczną że nic nie skutkowało.
        Jak już sobie odpuścili to zaszła.
    • pitu_finka Re: czekam na ciebie 26.10.05, 10:44
      Ja tez czekam i wcale nie wytrzymujesad Schizuje ze cos jest nie tak. Ech, zycie.
      • giovanita Re: czekam na ciebie 26.10.05, 13:21
        Ja czekam już 11 miesiąc...
        Staram się żyć normalnie...
        Udaje się przez cały miesiąc... z wyjątkiem tego ostatniego tygodnia przed @,
        kiedy dostaję świra...
        To jest niesprawidliwe...
    • jolasoch Re: czekam na ciebie 26.10.05, 13:53
      Ja również z mężem mieliśmy 3 nieudane próby. Myslałam, że za pierwszym razem
      się uda. Przecież to takie łatwe-naiwniara. Po 3 nieudanej próbie zastanawiłam
      się skąd są te wpadki. Trzeba mieć naprawdę pecha. W następnym sprzyjającym
      okresie zaczeliśmy z moim ukochanym się przytulać regularnie tydzień po @ i
      tydzień po owulacji. Byłam tak zrozpaczona, że po przytualniu nie pozwoliłam,
      żeby odrobinka "wojownków" wypłynęła ze mnie. Zaraz po, mąż kładł mi poduszkę
      po zadek i tak do rana spałam. Dzięki temu (chyba) dziś jestem w 9 tyg.
      powodzenia
      • jj18 Re: czekam na ciebie 26.10.05, 22:17
        super pomysł!!! świetne!!dobrze że poczucia humoru nie traciliście!!
        gratuluje i niech ci dzidzia zdowo rosnie i nabiera ciała!!!!!!
        a potem tylko pociechy z pociechy ale pewnie jeszce coś o swoim brzuszku napiszesz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka