Dodaj do ulubionych

USG dopochwowe.

14.11.05, 20:25
Mam do Was pytanie. Jak wyglądało u Was USG dopochwowe? (Tzn. jaki był jego
przebieg?) Czy byłyście z przyszłymi Tatusiami? Czy byli oni przy Was od
samego początku? Bo mój przyszły jak na razie mąż smile jest bardzo
dociekliwy smile a ja nie wiem, co mu odpowiadać. smile
Głównie interesuje go jak wygląda to urządzenie? I czy będzie mógł obserwować
cały przebieg badania, czyli od kiedy "zacznę się rozbierać". smile To tak po
krótce. smile Proszę o opis Waszych doświadczeń.
Obserwuj wątek
    • althea35 Re: USG dopochwowe. 14.11.05, 20:32
      Urzadzenie do USG, a racze jego koncowka jest wydluzona, zeby mozna byla ja
      uniesciw u odpowiednim miejscu. Calosc jest waska, a na koncu jest zaokraglona
      glowka, na ktora naklada sie zel, a pozniej na to prezerwatywe i na nia znowu
      zel. (jak zobaczylam to po raz pierwszy to mi sie chcialo smiac, mimo bolu
      brzucha).
      Moj wtedy jeszcze przyszly maz, byl ze mna na USG dopochwowym. Nie bylo to
      badanie z powodu caizy. Pozniej mi dziekowal, ze powzolilam mu byc przy mnie.
      Lekarka spytala mnie czy chce zeby byl przy mnie. Siedzial sobie odok mnie i
      trzymal mnie za reke i patrzylismy razem na ekran.
      Wez go tam ze soba, to bedzie napewno niesamowite przezycie dla was obojga,
      zobaczyc wasze dziecko!
      • claudia84 Re: USG dopochwowe. 14.11.05, 20:59
        Dziękuję za szybką odpowiedź. smile Dociekliwa jestem, ale czy widział wszystko od
        początku? Kiedy się rozbierasz, przygotowujesz do badania, czy przyszedł "na
        gotowe"? Pozdrawiam!
        • althea35 Re: USG dopochwowe. 14.11.05, 21:22
          Byl caly czas ze mna w gabinecie. Najpierw rozmawialismy z pania doktor,
          przeprowadzala dlugi wywiad. A pozniej poprosila mnie na USG. Aparat USg stal
          za parawanem, wiec rozbieralam sie tam, ale parawan nie byl calkowicie
          zasuniety wiec caly czas sie widzielismy. Przyszedl do mnie jak juz bylam
          rozebrana, ale chyba jeszcze nie ma fotelu, nie pamietam dokladnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka