Dodaj do ulubionych

STYCZEN 2006!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

28.11.05, 19:09
Witam wszystkich.Jestem w 32 mc i w zwiazku z tym mam pytanie kt moze wydac
sie smieszne ale dla mnie jest to bardzo wazne.Otoz chodzi o to, ze pomimo
tego miesiaca ciazy tak naprawde to moj brzuszek jest wrecz malutki.Codzien
staje przed lustrem w nadzieji ze w koncu zacznie rosnac a tu nic.mam 170 cm,
lekarz mowi ze nie widac tego tak po mnie poniewaz jestem wysoka osoba ale
juz do mnie to nie przemawia.Boje sie ze moze byc cos nie tak.
Obserwuj wątek
    • karolina988 Re: STYCZEN 2006!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 28.11.05, 22:38
      Witam!
      Ja jestem w 28 tygodniu, mam 168 cm wzrostu, i po mnie też nic nie widac,też
      się tym trochę martwię, bo 2 poprzednie ciąże były"duże" widać było już od 4-5
      miesiąca.Teraz mam 92 w pasie, a byłam zawsze trochę przy kości, miałam trochę
      tego sadełka.MAm dwóch synów, może teraz będzie córeczka, mam
      nadzieję...dziecko kopie, rusza się i czasami czuję rączkę albo główkę.Lekarz
      nic na to nie powiedział, że nie widać mojej ciąży, to pewnie nic złego się nie
      dzieje...
      • karolina988 Re: STYCZEN 2006!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 28.11.05, 22:42
        ...aha , termin mam na 27 lutego...
    • pyskulec Re: STYCZEN 2006!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 29.11.05, 13:39
      ja mam termin na koniec stycznia a brzusio taki sobie. NIe ma co sie martwic
      moja mama praktycznie brzucha nie miala w żadnej ciąży a jest nas troje. To
      zależy od dzidzi- jak leży-wydaje mi sie
      • gosiak59 Re: STYCZEN 2006!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 29.11.05, 14:17
        hey!
        ja mam termin na 31 stycznia (moje urodziny...) i tez w zasadzie nie mam
        jakiegos olbrzymiego brzuszka, tylko taki sobie...
        nie martw sie, kazda ciezarowka wyglada inaczej, najwazniejsze, ze dzidzia jest
        ruchliwa, kopie itd., tzn., ze wszystko jest ok
        pozdrawiam
        • catya11 Re: STYCZEN 2006!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 30.11.05, 19:11
          No nie wiem...ja jestem w 34tc, termin mam na 4 stycznia i też niewielki
          brzuszek. Dziecko ma prawidłowa wagę 2432 i wszystko z nim ok ale wody płodowe
          mam...w dolnej granicy normy...wczoraj się o tym dowiedziałam. Może ta wielkość
          brzuszka ciążowego zalezy też od ilości tego płynu owodniowego. Szczerze mówiąc
          trochę się martwię ale lekarz na usg nie miał paniki w oczach. Poza tym
          ułożenie miednicowesad Mam nadzieję, że się odwróci bo jak nie to CC a to moja
          pierwsza ciąża
          • ilonaisza Re: STYCZEN 2006!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.12.05, 11:18
            Ja mam termina na początek lutego teraz to 30 tydzień i jak wy wszystkie eż
            mały brzucho. Mój ginek mówi że jestem drobna i mam bardzo wyćwiczone mięśnie
            brzucha które dobrze podtrzymują macicę przez co nie "wypada" mi ona tak na
            zewnątrz.
        • leizi Re: STYCZEN 2006!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 30.12.05, 02:12
          ja dopiero po 35 tygodniu dostalam brzucha i dopiero teraz widać, że jestem w
          ciąży.Dodam,że poród mam na 7 stycznia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka