Dodaj do ulubionych

KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:)

20.12.05, 21:57
nie stoją Anioł z Bogiem,
nie obserwują zdarzen i nie spełniają marzeń...
Zbliża się magiczny czas świąt
Cuda się zdarzająsmile
Dziewczyny, zapraszam na nowy wątek
Obserwuj wątek
    • bebell Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 20.12.05, 22:02
      Melduję się!
      Fajnysmile))

k.
    • agulag26 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 20.12.05, 22:02
      dziś słuchałam tej piosenki jadąc do Warszawy... kiedyś te marzenie muszą się
      spełniać - no to nie ma lepszej pory niż terazsmile)
    • ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 20.12.05, 23:08
      Melbunia - tytul CUDNY!!!! naprawdesmile
      Monika - jakie super wiesci wyczytalam na poprzednim waku. Wiedzialam ze z
      Magdusia bedzie Ok ale co innego wierzyc a co innego przeczytac!!! HURRRA! 3maj
      sie mamusiu smile)
      Wysle mi ktos zdjecia Magdusi??
      Ata -dziewczyny pisza ze dzielna jestes i ja sie pod tym podpisze - slyszalam
      ze to badanie do najprzyjemniejszych nie nalezy. podziwiam smile
      wlasnie wrocilismy z King Konga- ale sie poryczalamsad( czy wszystkie filmy o
      tej wielkiej malpie musza sie tak smutno konczyc??
      branocsmile
      • balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 20.12.05, 23:41
        Melbuniu, wspaniały pomysłsmile))

Kobietki , ja do was piszę,ale moje posty nie docierają...tzn, niektóre buszują
        po interii....a na dodatek wczoraj jeden poszedł z bykiem....ale mi wstyd:
        ((((((((((((bo nie wiem jak mogłam tak oczywisty błąd zrobić...mężul się
        śmieje,ze za dużo na co dzień w zeszytach widzę ,to i przyswajam....ale mnie
        pocieszył....

U mnie 23 dc....do testowanka jeszcze kilka dni, zresztą i tak pewnie za 2 dni
        małpa sie pojawi...dziś mam typowy zespół napięcia...i ryczeć mi się chce na
        zawołanie...co zresztą czynię....Dobrze,że "Filadelfia" była, bo przynajmniej
        mezula trochę ściemniłam,że to przez film....Te moje cykle powariowały...zatem
        skoro teraz jestem bez luteiny i duphastonu...to według mniej więcej
        występujacej około 11 dnia owu....@@@@przyjdzie w czwartek....

Bebell,bardzo jesteś dzielna!!!a wyciaganie szewków nie boli...musisz tylko
        potem uważać,by nie dźwigać Łasiczki, bo blizny wewnętrzne moga pęknąć...
        Chyba sobie kupię na świeta "Żabę", a co, cos mi się na pocieszenie należy.....
        I musze wam zdradzić mała tajemnice...w jednej z książek została trochę opisana
        moja rodzinkasmile)))Jest to "zasługa" mojej kuzynki, która miała z autorką bardzo
        dobry kontakt....chodziła nawet do p.Musierowicz na obiadki..jak słynna
        Aurelia...

• balbinka74 Re: Monisiu! 20.12.05, 23:58
          Oj, ten poszedł błyskawicznie!

Kochana, bardzo, bardzo się cieszę,że z maleńką już wszystko w porządeczku!!!
          Nawet nie potrafię sobie wyobrazić waszego bólu,strachu...ileż wy musieliście
          przejść!!!Modlę sie o wasze zdrowie codziennie..i tak juz zostanie póki mała
          nie wyjdzie ze szpitala...zresztą modlitwy nigdy dość...Wzruszyłam się,
          czytajac twoje wyznania....Wydawałoby się,że mężczyzni są mocniejsi...nic
          bardziej mylnego....wiem to z autopsji...My kobiety, jednak musimy być opoka,
          dawać nadzieję...
          Mam nadzieję,że teraz Magduśka juz szybciutko będzie przybierać na wadze, by
          zamieszkac ze swymi rodzicami!!!
          Monisiu, teraz musisz zająć się troszkę sobą, cc to przecież nie pikuś.Póki
          małej nie ma w domu, wypoczywaj, wypoczywaj jak najwięcej!!!Musisz się
          wzmocnić. Kiedy córunia, już zamieszka w swoim pokoiku, będzie niezły młyn...
          Myślami jestem z toba. Pozdrawiam! Kasia.
        • ant25 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 21.12.05, 09:14
          Melbuś tytuł piękny !!!

Balbinko trzymaj sie teraz ten okres przed tobą te kilka długich dni ja zawsze
          od 20 dc dostaję raz mniejszego raz wiekszego świra na punkcie swojego ciała na
          razie mam względny spokój, nie chce Ci nic mówić ale Mikołaj mi coś obiecałsmile
        • balbinka74 Re: Wigilia 24.12.05, 01:52
          Nastał właśnie ten magiczny świąteczny czas.Czas, na który tak długo
          czekałyśmy....Dziewczyny..dziś Wigilia..a wy jeszcze w łóżeczkach?????????Ja
          nie miałam okazji jeszcze przytulić się do podusi....

Babeczki, kochane, życzę Wam samych przemiłych chwil w gronie rodzinnym,
          wspaniałej atmosfery świątecznej,moc radości,szczęścia, miłości a przede
          wszystkim tego wymarzonego dziecięcia !
          Kasia
    • balbinka74 Re: Monisiu! 20.12.05, 23:41
      • bebell Re: Monisiu! 21.12.05, 01:07
        Żabę skończyłamsmile))
        Ma szczęście ten frycek... Nosz!
        I powiem Wam, że czytana Jeżycjada jak jedna dłuuuga książka jest jeszcze
        fajniejsza niż czytana w częściach z przerwami... taki pełniejszy obraz i
        silniejsze oddziaływaniesmile))

całus na dobranoc

kasia
        • hortika Monisiu! 21.12.05, 08:29
          Właśnie, ma szczęście.., ja bym tak Żaby nie zakończyłasmile)), widać Pzyunia
          lepsza jest ode mnie.
          Prześlecie mi zdjęcie małej Magdusi???
          • ma_ruda2 Re: Monisiu! 21.12.05, 08:47
            Hortika zaraz ci wysle.
            Melba - dzieki za zdjecia Magdusi. Matko jaka kruszynkasmile)
            witam srodowo smile
            • ant25 Re: Monisiu! 21.12.05, 09:10
              Śliczną masz córeczkę, jest taka maleńka, brak mi słów wzruszyłam się...
              • anialm Re: Monisiu! 21.12.05, 09:13
                JA SOBIE WCHODZE NA POPRZEDNI WĄTEK I PISZE TAKIE BZDURKI:

Ho, ho jestem dzisiaj pierwsza.... normlanie nie wierze smile

Bardzo sie ciesze ze mała Madzią wszsytko dobrze, zreszta jak miała takie
                zaplecze e-cioć które sie za nią modliły o niej myslały to nie było innego
                wyjścia jak tylko im pokazac ze jest sie dzielną dziewczynką smile teraz jeszcze
                tylko pare dni i bedziecie cała trójka w domku. Chociaż jeszcze Cię nie
                poznałam Monika to mocno ścikam i całuje cala waszą dzielną trójke.

I mam prośbę czy ktos mógłyby mi przesłać zdjęcia tej dzielnej kruszynki? smile
                No i małego Filipka z mamą tez smile

Ślicznie słonko grzeje, az miło... smile

Melbus - ciesze sie ze jednak z nami zostałas....

- No i dobrze ze nie wierzyłam ze byłam dzisiaj pierwsza smile

Ściskam was dziewczynki mocno....
                • hortika Re: Monisiu! 21.12.05, 09:41
                  dziekuję za zdjęcia, ależ z niej Mała Kruszynka..
                • ant25 Re: Monisiu! 21.12.05, 09:42
                  Dziewczyny z płakałm sie przed kompem po wiadomościach i zdjęciach małej Madzi,
                  to niesamowite,

A u mnie, wczoraj dzielnie posprzątałam cały domek razem z M i corą, mała
                  dzielnie myła podłogi małą szmatką, to było takie słodkie że tak chce mi pomóc,
                  pochlapała oczywiście całą podłogę bo nie miała siłki aby wycisnąć wodę, moja
                  mała pomocnica

Jadę na święta w rodzinne strony i mam nadzieję że śnieg się utrzyma to
                  pojdziemy sobie na narty całą zgrają, dobrze że już święta, tak się cieszę mam
                  typowy świąteczny nastrójsmile)))

Hotrkiko a jak Ty się czujesz czy nadal "czujesz siedzenia" w komunikacji
                  miejskiej ?smile

Erguś jakos cię mało widać ostatnio...

• anialm Poprosze... 21.12.05, 09:48
                    A Ja patrze do skrzynki nie mam nic... buuu....

Niech ktos mi przesle zdjecia.. prosze, prosze, prosze....
                    • ma_ruda2 Re: Poprosze... 21.12.05, 09:54
                      juz ci wyslalam zdjecia malutkiej Mgdusi smile
                      Antus to co juz po remonice??
                      • anialm Re: Poprosze... 21.12.05, 09:56
                        Dzieki Marudka... kiss
                        • anialm Moniko... 21.12.05, 10:04
                          Masz sliczną córeczkę smile
                      • kateb007 Ja też poproszę.. 21.12.05, 11:45
                        zdjęcia małej Magdusi. Pliss niech któraś się zlituje i wyśle małą, kochaną
                        Kruszynę do mnie smile.
                        • anialm Re: Ja też poproszę.. 21.12.05, 11:50
                          Kateb - poleciały do ciebie zdjęcia Magdusi smile
                        • hortika Re: Ja też poproszę.. 21.12.05, 11:51
                          dostałaś już te zdjęcia, czy Ci wysłać?
                          • kateb007 Re: Ja też poproszę.. 21.12.05, 11:58
                            Dostałam, dziękuję. Boziu, jaka ona malutka ta Kruszyna. Ale słudziutka przy
                            tym, a jakie włosy ma!! Ho ho.
                  • hortika Re: Monisiu! 21.12.05, 10:42
                    oj czuję... nawet jeszcze intensywniej, może je czymś czyścili? hihi. W sumie
                    to mnie to bawi.. Czuję się dobrze, oprócz przeziębiebia, które mnie okrutnie
                    męczy. Dziś idę do lekarza na pierwszą wizytę, moze przy okazji pozwoli mi
                    wziąść jakieś leki, bo na samym mleku z miodem to szybko się nie wyleczę. Ja
                    też już niedługo wybieram się w rodzinne strony, poumawiałam się już ze
                    wszystkimi prawie znajomymi, tak się cieszę!
                    • megi.1 Re: Monisiu! 21.12.05, 11:14
                      Monisiu Magdusia jest ślicznasmile Jeszcze raz gratuluję Wam tej pięknej córeczki,
                      oby jak najszybciej była już z Wami w domkusmile

Hortiko ja też walczę z przeziębieniem, którym mnie zaraził mążsmile Na szczęście
                      chyba wszystko skończy się na katarze. Mam nadzieję, że lekarz zapisze Ci
                      jakieś leki, które szybciutko postawią się na nogi.

Ja jutro mam wizytę i mam nadzieję, że jak zwykle pan doktor podziała na mnie
                      uspokajająco bo znowu zaczynam wymyślać sobie problemy.

Gviazdko słodkie te bucikismile)))

Pozdrowienia od "pociągającej" megi smile
    • gviazdka3 Ależ się wzruszyłam... 21.12.05, 10:31
      Czytając posty Moniki z poprzedniego wątku, mimo, iż cały miniony
      tydzień byłam na bieżąco z informacjami o małej Magdusi, to jest
      po prostu silniejsze ode mnie, a do tego te fotki, i jak tu nie
      płakać?! Drobniutka Magdalenka jest prześliczna!!! Moniu, możemy
      Ci tylko pozazdrościć takiej córuni...

Malbuś, wątek jest super, a jako jego założycielce należą Ci się
      jakieś względy, wiesz chyba jakie, co?! Wierzę, że Twoje (jak i
      wielu innych kobietek na tym forum) największe marzenie spełni się
      i to wkrótce!

A u mnie prawie bez zmian! Wczoraj udałam się na wigilijkę nauczycielską!
      Było bardzo fajnie, dostałam parę maluśklich bucików - taki mamy w gronie
      zwyczaj obdarowywania ciężarówek, a jako, że na początku ciąży prosiłam,
      by mi ich nie kupowano, to teraz dostałam! :o) Moje koleżanki ucieszyły
      się, że wreszcie wyglądam jak babka w ciąży i mam wystający brzusio, gdyż
      długo nic nie było widać!
      Niestety cały wczorajszy dzień był troszkę "zabiegany" i od razu to
      odczułam - pół nocy strasznie bolał mnie brzuch, był bardzo mocno napięty
      i minęło wiele godzin nim zasnęłam! Chyba rzeczywiście muszę więcej leżeć
      w ciągu dnia, bo gdy tylko brakuje mi leżakowania, dzieje się coś niedobrego!
      Przy okazji Bebell i Lalisiu, dzięki za opis tego leku przeciwskurczowego!

To tyle, pozdrowionka i buziaczki na cały dzień dla wszystkich!!!
      M.
      • blige Re: Ależ się wzruszyłam... 21.12.05, 11:24
        ja tez chce fotki MAgdusi i anialm juz wysylam nasze
        • lalisia78 Re: Ależ się wzruszyłam... 21.12.05, 11:30
          ja do was pisze na starym watku a wy juz tysmile))
          dzisiaj czuje sie bardzo dobrzesmile)) juz nie leze caly dzien bo lekarz
          powiedzial ze nie musze jesli ok sie czuje alicja dzisiaj bardzo grzeczna wic
          maz jedzie na zakupy a ja z nia zostane potem jak przyhedzie to wrazam do
          luzka.
        • anialm Re: Ależ się wzruszyłam... 21.12.05, 11:35
          dzieki zrewanzuje sie zdjęciami małej Madzi i swoimi smile
        • anialm Re: Ależ się wzruszyłam... 21.12.05, 11:50
          Nosz Filipek uroczy smile bedzie łamał serca kobietkom smile
          • nika112 Re: Ależ się wzruszyłam... 21.12.05, 12:29
            Witam w nowym wątku!!

Melbuś świetny pomysł na tytuł smile

Monisiu tak pięknie wszystko opisalaś, az się poplakalam.
            Caly czas myśle o Was i wierze że teraz to bedzie już tylko coraz lepiej.

Lalisiu super fryzurka i jaki masz ladny brzuszek. smile
            Oszczędaj się kochana, skoro lekarz tak zalecił.

Gviazdko mily prezent z tymi bucikami.

U mnie jak narazie wszystko w porządku. Chociaż ostanio jestem troche zmęczona.
            Na szczęscie mamy dluga przerwe swiateczną w pracy to troche wypocznę.
            Brzuszek jest juz troche widoczny, co szczegolnie cieszy przyszlego tatusia.
            Mnie oczywiscie też, ale niestety wchodze juz tylko w dwie pary spodni i po
            nowym roku konieczne beda zakupy.

Czy mogę prosić o przesłanie mi zdjęć małej Madzi i Filipka. Ja też chcę ich
            zobaczyć.

Podrawiam
            • blige Re: Ależ się wzruszyłam... 21.12.05, 14:13
              nika, Filipolek poszedl i na twoja skrzynkesmile
    • pszczolaasia ojejku jak ja lubię tą piosenkę....Melbuś dzięki:* 21.12.05, 13:26
      witamsmile)))))))
      • ant25 Re: ojejku jak ja lubię tą piosenkę....Melbuś dzi 21.12.05, 13:38
        No pszczołka jesteś co i jak u Ciebie kochana ?
        • lalisia78 Re:KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 21.12.05, 14:01
          po wizycie u gina na gg byla siostra meza powiedzialam jej ze musze lezec i
          brac leki wiec tescie napewno wiedza ale nawet nie zadzwonili zapytac jak sie
          czuje i co z dzidziasad( udowodnili jak sie ciesza z 2 wnuczki
          • anialm Re:KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 21.12.05, 14:07
            Nie martw sie... na pewno sie martwią, moze tylko nie chca martwic Ciebie i
            dzownic i wypytywac o szczegóły....
            Sama nie wiem...
            • blige Re:KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 21.12.05, 14:12
              anialm masz przesliczna coreczke! mala Krolewnasmile)) Mi sie teraz marzy
              dziewczynkasmile
              DZieki za zdjeca MAgdusi. Boze, jaki Kochany Szkrabek. I taka MAlunia. Jest
              NAjdzielniejsza na swiecie. Monia, mozecie byc dumni z corenki. Gratulujemy Wam
              z calego serca i zyczymy zdrowia i silsmile))
              • nika112 Re:KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 21.12.05, 14:42
                Blige masz strasznie ślicznego synka. Wogóle jesteście fajna rodzinką smile)
                Ach mnie się marzy chlopiec.

Monisiu - malutka Madzia jest prześliczna, dzielna mala kruszynka smile)

A juz wiem co rano chcialam napisac - odpnosnie witamin - mi moj lekarz kazal
                przyjmowac witaminy dopiero od 13 tyg. czyli drugiego trymestru. Wczesniej
                bralam tylko folik.
          • melba7 Re:KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 21.12.05, 14:43
            lalisiu, nie przejmuj się teściamismile
            Jesteś wspaniałą, wartosciową kobietą, matką (niebawem) dwóch cudownych
            córeczek, a ich zachowanie swiadczy o nich , a nie o Tobiesmile
            Nie denerwuj się, leż, wypoczywaj, a o nich pomyśl:
            -...Bóg z nimi!
            gdyby nie święta, odpowiednie może byłoby inne słowo.
            Na kolejną literę alfabetu.
        • pszczolaasia Re: ojejku jak ja lubię tą piosenkę....Melbuś dzi 21.12.05, 15:01
          aaa wporzo dziękujesmile))))a u Ciebie?kiss** ucałuj Amelkęwink)
          • ant25 Re: ojejku jak ja lubię tą piosenkę....Melbuś dzi 21.12.05, 15:07
            taaaaaaaaa a bardziej lakonicznie nie dałoby rady hęsmile??
            Kobieto prosze stanąć do raportu który dc i takie tam ,

oczywiście śmieję się, a propos słowa oczywiście jakiś czas temu upodobała
            sobie to słowo moja malutka i powtarzała z nasileniem 100 razy na dzień "
            oczywiście" na co mój kochany M odpowiedział " Jak ty tyle razy bedziesz
            powtarzać oczy wiście to Ci te oczy zawisną w końcusmile"

• pszczolaasia Re: ojejku jak ja lubię tą piosenkę....Melbuś dzi 21.12.05, 15:16
              nie wiem ktory to dc bo nie liczewink))) czyz to nie cudowne???? absolutna
              swobodawink))))) mam wszystko genralnie tam gdzie slońce nie dochodzi, więc
              luzik komfort i rekraacjawink)))) a ty?
              • ant25 Re: ojejku jak ja lubię tą piosenkę....Melbuś dzi 21.12.05, 15:27
                Ja tez ...prawie, odmówiłam prywatnych zlecen ( na jakiś czas), po pracy nie
                robię nic, siedze i sie byczę i jest mi z tym dobrze, w swięta planujemy
                pojeżdzić na nartach u moich rodziców, mała ma już piewrszy w swoim życiu
                sprzęt zakupiony smile

Zazdroszcze Ci tej swobody bo ja jednak podświadomie coś tam patrzę i
                przeliczam ale już trochę swobodniej z każdym miesiącem przychodzi jakaś taka
                pokora i powolne godzenie się z tym co życie niesie
                • ant25 Re: ojejku jak ja lubię tą piosenkę....Melbuś dzi 21.12.05, 15:35
                  A i jeszcze dodam Pszczołko że pewnie moje problemy hormonalne znowu dały znać
                  o sobie ( skoro tak długo sie nie udaje) ale nie podejmę leczenia poki co, bo
                  wiem że bede sie źle czuła i generalnie nie chec mi się latac po lekarzach,
                  moze w Nowym Roku lepsze myslenie mi się włączy
              • cytrusowa tu Gdańsk! 21.12.05, 15:28
                nareszcie na starych śmieciach!

po kolei - wlasnie wstalam, po drzemce, leb mnie blal po przyjezdzie, ze hej.
                bladym switem wyjazd, trzeba jeszcze do innego miasta dojechac, a ja wlasnie
                wtedy z nerowo dostalam rozwolnienia, hihih. zawracalismy sie raz, a potme na
                autostradzie prawie plakalam by tylko znalezc kibel, hehwhe.
                chore, nie?

przed samym wyjazdem czyliw czoraj wieczorem zajrzlaam do skrzynki i ujrzlaam
                cud narodzin - malutką Kruszynkę, immieniczkę moja. Niesamowita malutka. ta
                wola przetrwania...a jak pozuje...od rauz idac, ze mala figlarka bedziesmile

wybaczcie, ze nie przeslalam zainteresowanym zdjec dalej, no ale jestem dopiero
                teraz i jak widze, wszystkie juz mają, tak?

a ja chcialabym poporsic swiezą forumke o fotki rodziny z Filipkiem na czele,
                bo o mnie zapomnianosad albo wy star forumi podeslijcie...

cos padlo haslo tesciowej w ktoryms poscie...moje slowo jedno "olac". choc ja
                godizne temu mialam tel od tesciowej wlasnie, ktora zaprasza mnie i tate na
                Wigilie, zebysmy nie robili w domusad no, musze sie jakos wykrecic...moj tata
                to ma lepiejsmile - nie musi wcale isc. a ja pojde na chwiel, i potme wrocimy i
                bedzie wigilia w moim domu rodzinnym.

co tam jeszcze....ciesze sie jak glupia ze jest sniegsmile ja wiem, smiejscie sie
                ze mnie ale w tej Kolonii to sniegu brak. tak nijako jestsad ale za to dluzej o
                ok./ godzine jest jasno, a tu juz szaro sie robi

to wsio chyba na gorąco
                • zebra51 Re: tu Gdańsk! 21.12.05, 15:31
                  Cytruś smile Witaj w kraju smile
                  • ant25 Re: tu Gdańsk! 21.12.05, 15:33
                    Witaj Cytruś blizej jesteś

A moja teściowa ma jak na razie ciąg dalszy wielkeij dobroci dla mnie nie wiem
                    co jest grane ale mi z tym dobrze i niech tak trwa smile
                    • cytrusowa Re: tu Gdańsk! 21.12.05, 15:38
                      ant - ciesz sie z tego stanu, co teraz jest - oby jak najdluzejsmile

zberka - witam cie serdecznie i gorąco - jak sie czujesz?
                      • ma_ruda2 Re: tu Gdańsk! 21.12.05, 15:40
                        Witaj Cytrus!!! faktycznie jestes teraz bliziutko nas big_grinDD
                      • zebra51 Re: tu Gdańsk! 21.12.05, 15:52
                        Zmeczona smile wiesz, wczoraj zaliczylam wizyte w szpitalu, z powodu b. slabych
                        ruchow.
                        Dzis jest ok, ale wczoraj maly zrobil ze mnie wariatke smile niech no sie zjawi na
                        swiecie!
                        • cytrusowa Re: tu Gdańsk! 21.12.05, 15:58
                          zeberka - hihihih. wpuszcza cie chlopak w maliny, gra w ciuciubabke i cieakwe w
                          co jeszczesmile

marudka - oj bliziutko, bliziutkosmile
                          • ant25 Erguś a gdzie TY? 21.12.05, 16:32
                            • hortika Re: Erguś a gdzie TY? 21.12.05, 17:28
                              może Erga tworzy nowe cudeńka na szydełku?!
                              Dziewczyny, wpadłam do pracy specjalnie Wam powiedzieć, że widziałam JĄ... małą
                              migającą kropeczkę, ma już 4 mm.. Baardzo wzruszające. Uciekam do domku się
                              kurować, lekarka pozwoliła wziąść jakieś leki.
                              • melba7 Re: Erguś a gdzie TY? 21.12.05, 19:40
                                Myślę,że Erga jest zaabsorbowana smutną uroczystością...
                                Ściskam mocno****
                              • ata76 Re: 6 laski!!!!! 21.12.05, 19:43
                                Moniko, to cudowna wiadomość, że z Madzią jest wszytsko dobrze....teraz
                                trzymamy kciuki, żeby maleńka jak nasjszybciej mogła być razem z Wami w
                                domku!!!! Ściski dla dzielnej mamusi!!!

Gviazdeczko, super, że Wigilia w szkole była udana....i wybobrażam sobie Twoje
                                wzruszenie jak dostałaś buciki smile))) mam nadzieję, że za jakiś czas również i
                                my będziemy mogły podziewiać Twój brzuszek, nietylko koleżanki z pracy ...tak
                                tak...domagam się jakieś fotkismile))

Hortiko, 4 mm...ojojoj rósnie ta nasza kropeczka...oby tak dalej!!!

Balbinko, a kysz negatywnym myślom!!!!!!Zycie czasem lubi sprawiać
                                niespodzianki i nigdy niczego nie można być pewnym, póki się to nie
                                stanie...więc ja póki co zaczynam zaciskać kciuki, żeby @ tym razem Ciebie
                                nienawiedziła!!!

Lalisia, powiem za dziewczynami...nie myśl o teśiowej...szkoda Twoich nerwów!!!
                                Traktuj ją tak samo jak ona Ciebie!!! Teraz masz odpoczywać, a nie przywoływać
                                jakieś negatywne emocje!!!

Ant, ależ masz w domu skarb...nie dość, że ślicznota, to jeszcze pomaga
                                mamusi smile)))

Cytrusia, witaj ...witaj w domu!!!!!Buziak dla Ciebie kiss***

też się zastanawiam co z Ergą???? Matalką????? o Pkanetce już nie
                                wspomnę....nawet nie pamiętam kiedy ostatnio ją u nas
                                widziałam....hmmmm....Stokrotka też gdzieś się nie pokazała ostatnio sad

a tak na koniec to powiem, że dostałam zdjęcia od Moni, ale nie mogę ich
                                otworzyć...nie wiem czemu??? O innych zdjęciach już nie wspominając sad(

• erga4 Re: Erguś a gdzie TY? 21.12.05, 19:59
                                uffff i ja melduję się na kolejnej części

Melbuś - tytuł wątku SUPERRRR! Dobrze że sie zlitowałaś bo tamten już strasznie
                                zwalniał. A ja jak wyszłam wczoraj z domu zaraz po pracy do przyjaciółki tak
                                wróciłam w nocy. I dziś znowu - ona bardzo potrzebuje towarzystwa i wsparcia -
                                poesemesowałyśmy sobie z naszymi lubymi i wogóle było bardzo miło. A i jej mama
                                też potrzebowała troszkę towarzystwa i rozmów na inny temat.. Dlatego mnie nie
                                było. Ale zaraz nadrobię - biorę się za czytanie i odpisywanie.

A w pracy dziś miałam taki zamęt że też nie miałam czasu zajrzeć. język mnie
                                boli od lizania kopert a ręka od adresowania.. 300 kartek wysłałam!! uff jak
                                dobrze że to już koniec smile

Mionia jak czytam twoje posty to ryczę!! ze szczęścia oczywiście!! tak się
                                cieszę że Madzia jest zdrowa!! no a jaka miałaby być, co?? w końcu to dziecię
                                papieskie!!
                                Oglądam zdjęcia i ryczę - Boże jaka ta kruszynka malńka!! a jaka słodka!!

Althea wysłała Bebell anioła?? super!! To wy tak cichaczem sobie prezenciki
                                robicie, tak??

Anialm-wysyłam ci fotki Blige i Filipka - o ile już ktoś tego nie zrobił smile
                                A ja nie mam twoich fotek sad buuuu

Lalisiu - proszę mi się tu nie zamartwiać - będzie dobrze i już. po to masz
                                brać leki i słuchać się doktorka co by bylo dobrze! tylko ty mi się oszczędzaj
                                troszkę. Dużo leżeć i odpoczywać. A teściami naprawdę nie warto się przejmować.
                                nie chcą, to nie!!

Ma_ruda - i do ciebie foty lecą.. te z Magdusią - bo nie wiem czy ktoś ci
                                wysłał - jeszcze nie doczytałam do końca smile

Ant - ja już też myślami jestem na stoku.. ech czekam tylko na mężula i zaraz
                                narty na nogi i jazda!!!

Gviazdeczko-zwyczaj z bucikami - super!! a może posdeślesz swoją fotkę z
                                brzusiem, co?? prooooszęęę.

Nika - w dwie pary spodni?? poczekaj - po świętach się już w żadne nie
                                zmieścisz smile

Pszczoła a co ty taka małomówna ostatnio, hę? A jaka wyluzowana!! super!!

Cytrusia już w Polsce.. No no - przygoda z rozwolnieniem - nie zazdroszczę smile
                                Moja teściowa tez już tęskni za mną (i za synusiem oczywiście) już dopytuje
                                kiedy przyjedziemy. ech pewnie znów przygotuje górę pyszności!
                                I trzeba będzie zrzucać te wszystkie dodatkowe świąteczne kilogramy sad

I Zeberka się pojawiła.. Super że u ciebie wszystko w porządku.. no ale
                                maleństwo już ci psikusy robi to co będzie jak przyjdzie na świat smile

ooo jak miło mi się zrobiło że po jednym dniu nieodzywania się zauważyłyście że
                                nie ma gaduły ERGI smile) hehe aż mi się na serduszku ciepło zrobiło.. Dziękii!!

Hortika - już 4 mm?? kurcze!! jak się cieszczę że wsztystko w porządku i na
                                swoim miejscu! Ściskam!

Balbinko-nie smutaskuj się. A może właśnie taki normalny cykl był wam
                                potrzebny... prosze mi się tu nie poddawać tylko myśleć pozytywnie. To taki
                                piękny teraz czas. dziecię Boże się wkrótce narodzi - i w naszych brzuszkach
                                tez może się coś zagnieździ.. Ja w to wierzę!!

A gdzie Matala???
                                I Stokrocia coś zamilkła..
                • blige Re: tu Gdańsk! 21.12.05, 21:19
                  cytrusowa, ale masz fajnie ze juz w krajusmile) my lecimy w sobote ranosmile)
                  jeszcze tyko dwa dni w pracy... dam rade!
                  puscilam Ci zdjecia
    • stokrotka76 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 21.12.05, 20:06
      Ach, tu jesteście! A już się martwiłam, że was znaleźć nie mogę smile))!
      • stokrotka76 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 21.12.05, 20:20
        Na starym wątku jeszcze się wpisałam smile.

Dziewczynki, zdjęcia ze spotkanka poproszę! Bardzo żałuję, że nie mogłam
        przyjść i obiecuję poprawę wink.

Byłam zalatana potwornie, ale mam nadzieję na parę dni spokoju, piąteczek chyba
        będzie wolny i dwa dni po świętach smile.

Magdusia przecudna, kruszyneczka mała smile. Prześliczna! Po raz kolejny gratuluję
        szczęśliwym rodzicom smile.

Melbuś, przytulam Słoneczko...

Atko, dobrze, że już po hsg. Dzielna dziewczynka smile.

Erguś, bardzo mi przykro. Dobrze, że Twoja przyjaciółka ma Ciebie i że ją
        wspierasz.

Gratuluję Agmani i zyczę spokojnych i zdrowych 9 miesięcy!

Lalisiu, wyglądasz ślicznie z brzuszkiem i fryzurka tez niczego sobie!

Witam również nowe Forumeczki, które nie miały jeszcze okazji mnie poznać smile...

Aaa, no i oczywiście fajnie znowu widzieć nasze mamusie, również te, które
        dawno się nie odzywały smile

Więcej nie pamiętam, ale całuski dla wszystkich!
        • melba7 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 21.12.05, 20:32
          jak tam u Was z przygotowaniami do świąt?
          Bo my w lesie...
          Ja mam leżeć i nie forsować się za bardzo, ale organizm mam nieprzyzwyczajony do
          leżenia, więc snuję się po mieszkaniu, nawet sprzatnęłam pół łazienki...
          • stokrotka76 Melbuś 21.12.05, 21:17
            Ślicznie wątek rozpoczęłaś!

U mnie też przygotowania w lesie, ale to dlatego, że nie miałam na to wcale
            czasu! Bałagan mam taki, że wstyd. W piąteczek chyba dostanę wolne, to
            posprzątam... Dobrze, że do rodziców jednych i drugich jedziemy. Może w
            przyszłym roku Wigilię przygotuję, jeszcze nie robiłam tego, ale bardzo bym
            chciała... Prezenty mamy, tylko dla mężula jeszcze - chyba Mikołaj mu
            przyniesie grę komputerową - jutro nabędę smile. Choc pod choinke, to sobie autko
            kupiliśmy - Fiata Tipo - nie jest to cud techniki, ale większe od poprzedniego
            i wygodniejsze...
            • ata76 Re: Melbuś 21.12.05, 21:46
              no i ja się dołączam do peanów dot. wątku...a dokładnie tytułu...super smile))

a co do przygotowań to przyznaje się bez bicia...z czytsego lenistwa nie chce
              mi się nic robic...Święta spędzamy u rodziców, a M. jeszcze dodatkowo 1 dobę w
              pracy...tak więć jak widzicie w domu nie będziemy...dziś wyprałam firanki z 2-
              ch pokoi i kuchni...jutro jeszcze jedne i finito...no i w piątek piekę
              ciasta....co do prezentów to obadarowuję tylko naszych chrześniaków...z całą
              resztą rodziny umówiliśmy się, że nie robimy sobie prezentów

Stokrotko,super prezencik smile)))))) mam do Ciebie pytanie....czy Ty miałaś
              robioną histeroskopię jak miałaś tą torbiel????
              • stokrotka76 Atka 21.12.05, 21:54
                Atko, ja miałam polipa endometrialnego nie torbiel. Miałam histeroskopię i
                wyłyżeczkowanie.
                • ata76 Re: Atka 21.12.05, 22:17
                  a tak mi sie zdawało, że to był polip, a nie torbiel. Powiedz mi tak po krótce
                  jak wyglądała histeroskopia...chodzi mi, czy to było w znieczuleniu
                  ogólnym...czy musiałaś mieć jakieś badania przed....tego typu szczegóły
                  • ma_ruda2 Re: Atka 21.12.05, 22:59
                    czesc laski!!! buziak dla wzystkich smile))))
                    wlasnie wrocilismy z wigili w centrum nurkowym dwa piwa i 2 razy grzaniec i juz
                    jestyem happybig_grinDD ale ja mam slaba glowe ostanio sad
                    ergus - ja tez tesknilam.ty to jestes kochana wiesz??thx za maila big_grinD
                    stokotka- no no samochod pod choinke- dobrze przeczytalam? wy sobi
                    kupiliscie???? piwo z emnie wychodzibig_grinDD
                    wiecie co zrobilam dzis?? maz sobie zamowil n allegro prezent pod
                    choinke,mialam za niego tylko zaplacic i odebrac (przyszedl do mnie do pracy) -
                    w robocie zapakowalam go w ozdobny papier i przynioslam do domu z
                    tekstem:"kochanie to twoj prezent ale go zapakowalam juz zebys przed wigila nie
                    zobaczyl" mowi ze jestem wredna,ciekawe dlaczgo ?? big_grinD
                    Reszte lasek sciskam tak bez powodu bo mam dobry humorek i jeszcze milosc
                    mojego zycia w radiu leci - dal nie wtajemniczonych Robiee Wiliamsbig_grinD
                    Lalisia ty sie kotek tesciami nie przejmuj!!!oni jeszcze na oczy przejaza i
                    bedzie im glupio,zobaczysz...
                    ale sie rozpisalam - spadam spac. branoc.
                    • erga4 Re: Atka 21.12.05, 23:17
                      Ma_rudko- ja?? kochana?? ojej aż się zarumienilam big_grinD
                      • erga4 Re: Atka 22.12.05, 08:15
                        oo - i ja pierwsza dziś z rana?? wczoraj zakończyłam dzień a dziś rozpoczynam :-
                        ))) idę robić kawkę
                        • melba7 Re: Atka 22.12.05, 08:18
                          ja już wypiłamwink
                          • ma_ruda2 Re: Atka 22.12.05, 08:33
                            a ja witam sie z nad pierwszej w pracy herbatki big_grinDD
                            Hortika - ja wczoraj chyba nie do konca doczytalam o tych twoich 4 mmsmile))
                            sciskamsmile lecz sie szybciutkosmile
                            • melba7 Re: Atka 22.12.05, 08:40
                              wstałam o 7.00, prasowałam dzieciowi białą koszulę do szkoły, a że zazwyczaj
                              robi to małzon, to nie szło mi zbyt szybko
                              No właśnie...Hortiko, już 4 mm????SupersmileChciałam Ci powiedzieć,ze na tych
                              fotach ze spotknia masz taaaaki błysk w oku,promieniejesz po prostu..od razu
                              wiadomo, o co chodzismilemoja mama mówi,że po niektórych kobietach niemalże od razu
                              widać,że sa w ciąży- u Ciebie widaćsmilesmile
                      • ma_ruda2 Re: Atka 22.12.05, 08:31
                        Akurat big_grinDD
                        • anialm Re: Atka 22.12.05, 09:00
                          Czesc dziewuczynki!!!

Hortika - 4 mmm, no no... kropeczek rośnie... Ściskam mocno!

Ergus- ja wysłałam to zdjęcie co kiedys załaczyłam do postu... nic nowego smile
                          Dzieki za zdjęcia Blige i Filipka.

Gwiazdeczko - super tradycja z tymi bucikami... no i ja tez bede wyczekiwac na
                          zdjecie z brzuszkiem smile

Dzis jestem ostatni dzień w pracy - jutro urlopik i zabieram sie za porządki.
                          OD dwóch dni mój Pan smieje sie i podsyła małą żeby sprawdziła czy mama czasem
                          nie ma kołowrotka w pupie ... smile No a ona idzie i mnie maca po tyłku, a chłop
                          ma z tego radość smile a niech mu bedzie święta idą.
                          Wczoraj wrócił ze spotkania z Bossami i mielismy rozmowe o przyszłości.
                          Zgodzili sie z kumplem byc wspolnikami firmy i nasze plany musza teraz troszke
                          poczekac - do wiosny. I mieszkanie i dzidziuś... widocznie tak ma być. Oni są
                          (moje kochanie i jego przyszły wspólnik), ze bedzie to bardzo dobry interes,
                          tylk omusza poczekac te pare miesięcy. Spoko poczekam - bo ja kochana baba
                          jestem smile ale moge z wami tutaj poczekac do wiosny, co?

Ściaskam was wszystkie mocno, mocnosmile
                          • anialm Re: Atka 22.12.05, 09:02
                            Ale byków na strzelałam, ale to chyabjuz tradycja sad

Miało być ONI SĄ PEWNI, że to bedzie dobry interes....

Kawy, ja musze kawy... smile
                            • erga4 Re: Atka 22.12.05, 09:12
                              Anialm - no jasne że możesz czekać z nami!! nie ty jedna będziesz czekała na
                              wiosnę smile
                              • ata76 Re: Atka 22.12.05, 09:20
                                dobrze Erga mówi smile)))) a tak wogóle to cześć smile)))))
                              • ma_ruda2 Re: Atka 22.12.05, 09:33
                                Anialm- pociany przylatuja wiosna, wiec to najlepsza pora na dzidziusiasmile)
                                • ant25 Re: Atka 22.12.05, 09:35
                                  Tak Maruda ma rację, byle do wiosny

Hortiko tak się cieszę 4 mm, cudniesmile!!
                                • ma_ruda2 Re: Atka 22.12.05, 09:45
                                  matko co ja napisalam??!!! co to sa pociany!!!??? mialo byc oczywiscie
                                  Bociany big_grinD
                                  • erga4 Re: Atka 22.12.05, 09:54
                                    A ja czuję że do mnie bociek przyleci w lutym smile hehe no bo ja i mój mąż też
                                    zostaliśmy poczęci w lutym więc tradycja musi być zachowana smile
                                    • anialm Re: Atka 22.12.05, 09:58
                                      Dzieki kochane jestescie! to sobie przezimuje z wamismile

Marudka mogą byc i pociany, żeby tylko dzidzie przynosiły.... smile

Erga mówisz luty... smile
                                      • ma_ruda2 Re: Atka 22.12.05, 10:03

> Marudka mogą byc i pociany, żeby tylko dzidzie przynosiły.... smile
                                        i tu masz racje!!
                                        Erga - zycze ci zeby wszystkie 'pociany ' w tym roku specjalnie dla ciebie
                                        przylecialy w lutym!!!
                                        • megi.1 Re: Atka 22.12.05, 10:34
                                          Ergo ja w imieniu tych lutowych bocianow apeluje zebys zrobila im na szydelku
                                          przynajmniej jakies czapeczki zeby nie przemarzly lecac do Wassmile

A dzis juz 19 tydzien naszej kropeczki i z tej okazji kupujemy dzis choinkesmile a
                                          wieczorem do lekarza po same dobre wiadomosciwink

Sciskam Was czwartkowo ale nie za mocno bo nie chce Was zarazic kataremsmile
                                          • melba7 pociany...;DDDDD 22.12.05, 10:58
                                            Moje dziecię zmajstrowane jest w lutymwink
                                            Moj mąż w Sylwestrawink
                                            Ja w urodziny Tatusia ( w lipcu-mój tata jest z 20 lipca, a ja z 20
                                            kwietniawink))nieźle celowali,nie?)
                                            • erga4 Re: pociany...;DDDDD 22.12.05, 11:01
                                              No no - w lutym smile mam nadzieję że się nie zawiodę na boćkach - a co do
                                              czapeczek to dziś zacznę dziergać - dodatkowo zrobię im skarpety smile

aaa - postaram się zrobić fotk kapci które zrobiłam smile przypomnijcie mi
                                              wieczorkiem.
                                              • erga4 Re: pociany...;DDDDD 22.12.05, 11:02
                                                Megi - to już 19 tydzień?? ale ten czas leci.. Na pewno wszystko będzie dobrze.
                                                czekamy na relacje z wizyty. Może już się dowiesz czy to synuś czy córcia?
                                                • erga4 Megi - właśnie 22.12.05, 11:14
                                                  sobie przypomniałam że coś pisałaś o butkach szydełkowych dla maleństwa.. masz
                                                  jakiś konkretny wzorek?? ja właśnie przeglądam stronki czy są jakieś propozycje.
                                                • erga4 Re: pociany...;DDDDD 22.12.05, 11:18
                                                  tu są jakieś
                                                  hafciki.pl/tiki-index.php?page=ButkiDlaniemowlaka
                                                  ale takie smutne mi się wydają. chociaż może kolor taki efekt daje. ale jakby
                                                  takie niebieściutkie lub blado różowe..
                                                  • erga4 Re: pociany...;DDDDD 22.12.05, 11:22
                                                    ale tu jest śliczna stronka:

abrakadabra.sklep.pl/sklep_katchrzest.php?tak=tak
                                                  • megi.1 Re: pociany...;DDDDD 22.12.05, 11:39
                                                    Erga rzeczywiscie piekne te buciki i ubrankasmile
                                                    Myśleż, że spkojnie można dodać do tej stronki także wyposazenie dla zimowych
                                                    pocianówsmile
                                              • hortika Re: pociany...;DDDDD 22.12.05, 11:24
                                                zrób pociankom podkolanówkismile)) długie będą!!
                                                • anialm Re: pociany...;DDDDD 22.12.05, 11:26
                                                  Cudności smile
                                                  • ma_ruda2 Re: pociany...;DDDDD 22.12.05, 11:31
                                                    ale sie moje pociany przyjely, hihi big_grin
                                                    nosz duma mnie rozpierasmile
                                                    a pomysl hortiki z podkolanowkami dla szanownych pocianow - jest super. Ergus
                                                    moze zrob im cos jeszcze na dzioby - bo w koncu w dziobach niosa dzieciaczki.
                                                    wiec moze jakis ocieplacz na dziobek?
                  • stokrotka76 Re: Atka 22.12.05, 18:48
                    Atko, histeroskopia była w znieczuleniu ogólnym, robłam w szpitalu państwowym.
                    Przyszłam 3 października do szpitala, na obiad dostałam zupkę i miałam już nie
                    jeść. Wieczorem środek przeczyszczający, jak przed operacją. Następnego dnia
                    rano głupi jaś. Około 9.00 zabrali mnie na salę operacyjną. Pamiętam tylko
                    zastrzyk i pieczenie ręki. Obudziłam się po wszystkim na sali pooperacyjnej z
                    kroplówką, po jakichś 3 godzinach poszłam na normalną salę. Troszkę bolał mnie
                    brzuch, ale po środku znieczulającym przeszło. Troszkę krwawiłam, jeszcze przez
                    parę dni. Do domu poszłam następnego dnia po zabiegu rano. Także nic strasznego
                    i skomplikowanego. Choć na mnie osobiście atmosfera szpitalna i cała ta otoczka
                    operacyjna ( przecież to nie była operacja) nie zadziałała najlepiej. Ale sama
                    histeroskopia to nic strasznego smile. Przed zabiegiem musiałam zrobić grupę krwi,
                    krzepliwość krwi i morfologię - tylko tyle badań. Słyszałam, że prywatnie
                    wszystko przebiega sprawniej i łagodniej - tego samego dnia zabieg i wraca się
                    do domku. Jak coś jeszcze, pytaj smile
    • erga4 hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:31
      to chyba wszystko przez te tabletki.. na ulotce piszą że mogą powodować
      zaburzenia.. no i powodują smile kurcze tylko mam nadzieję że szybko się skończy
      bo mężuś przyjedzie za kilka dni.. no wiecie - wyposzczeni jesteśmy hehe smile
      • erga4 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:33
        A może zrobię im taki większy woreczek co by przyniosły więcej dzieciątek -
        może bliźniaki się trafią.
        • ma_ruda2 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:35
          ergus - a co ty lykasz? po jakos nie pamietam? ale skoro w instrukcji pisza o
          zaburzeniach to pewnie wlasnie to i mam nadzieje ze szybko przejdzie!! musi smile
          wlasnie zrob pociana duuuuuzy worek...
          • ant25 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:42
            No co ja widzę "pociany", "worki",
            A JAjuż nie kcem czekac na bociana czkałam już i nie przyszedł teraz się na
            niego obraziłam, czekam na Mikołaja i już, okres fabrykowania prezentów
            przypada na ten właśnie okres że tak powiem Mikołajowy

Miałam nie liczyc a tu Gucio liczę i chce, i to bardzo, wmawiałąm sobie przez
            ostatni misiąc że co ma być to bedzie (ale ja nie z tych pokornych )i jakoś mi
            sie to udawało a teraz już nie... jestem zła...
            • ma_ruda2 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:48
              ej, kolezanko - nie wolno gdniewac sie na pociany!!!!!!!!!!!!!!
              • ant25 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:52
                no tak teraz w ferworze złości to powiedziałam on pewnie usłyszał i teraz to
                pewnie powie jak nie to nie i figulasa dostanę i pewnie sie jeszcze spiknie z
                Mikołajem na piwie i też mu powie i penwie znowu wygra ta ch....na meska
                solidarność
                • ma_ruda2 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:58
                  co ty, tak nie bedzie!! pociany sie tak latwo nie obrazaja!! a juzx napewno nie
                  pija piwa!! bo moga sie wtedy zgubic i dzidziusiow nie doniesc na czas. kurna
                  wlasnie sobie pomyslalam ze ten moj pocian to chyba zawsze pijany lata ... sad
          • erga4 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:43
            SPIRONOL - to na obniżenie hormonów kory nadnerczy..
            • melba7 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:54
              A ja się zastanawiam,czy wkurzyć się już, czy za chwilę.Mój szanowny zadzwonił
              własnie do mnie i zapytał,czy pojedziemy na lotnisko po jego koleżankę, bo wraca
              ze szkolenia,biedactwo, i nie umie chyba zamówić sobie taksówki...Panna nie wie,
              co się stało,że jestem unieruchomiona w domu.
              Niesmiało przypomnę,że siedzę w domu, nie mogę zrobić zakupów bo nie wolno mi
              stać i dźwigać, sprzatniętą mam tylko łazienkę, a i tak musiałam się potem
              położyć, bo...oszczędzę wam szczegółów.
              Zakupy miał zrobić dziś, i to całkiem spore, włącznie z choinką, lampkami,
              żarciem...Jesli pojedzie, nie zdąży zrobić nic, bo jutro ma zapchany dzień.
              • ant25 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:57
                Szczerze..... pogoniłabym i już, ja bym swojemu dała koleżankę odebrać
                niedoczekanie jego...

• melba7 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:59
                  No właśnie.
                  Ma skubany szczęście,że zadzwonił i zapytał, czy pojedziemy.Powiedziałam,że nie.
                  • ant25 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 12:00
                    i słusznie faceta trzeba trzymać krótko najwyżej 2 lata smile)
                    • melba7 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 12:03
                      wiecie, nawet lubię tę dziewczynę, no ale kurna bez przesadywink)))
                      • ant25 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 12:05
                        Jesuuuuu ale mnie Melba przestraszyłaś normalnie mam z głowy jedna kawę
                        napisałś: wiecie, nawet lubię tę dziewczynę, no ale kurna bez przesadywink))) i
                        odrazu pomyśłałm o sobie że pewnie znowu z czymś przesadziłam ale najwyższy
                        czas uświadmomić sobie ze nie jestem pepkiem świata i nie o mnie to było pisane
                        uff
                        ale Melba potwierdz to jeszcze ok?
                      • melba7 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 12:09
                        wysłałam jej sms..hehe.
                        • ant25 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 12:10
                          sms że co .....?
                        • melba7 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 12:11
                          ANT, NO CO TY!to nie o Tobie było!!!
                          Ciebie też oczywiście lubię...;P
                          • ant25 Melba Uff:)))))))) 22.12.05, 12:13
                            • melba7 Re: Melba Uff:)))))))) 22.12.05, 12:19
                              że nie damy rady, bo jestesmy zajęci.O!
                              • ant25 Re: Melba Uff:)))))))) 22.12.05, 12:29
                                No i bardzo dobrze i nie kłamałaśsmile)
                • ma_ruda2 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:59
                  no ja to samo. akurat bym pozwolila!!!
                  • melba7 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 12:00
                    ma_ruda, na odwyk z nimwink
                    • anialm Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 12:02
                      no wiecie, ale czasem faceci maja pomysły... koleżanke.. a ja bym pogoniła....

• ma_ruda2 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 12:06
                      na odwyk, wlasnie!!!!!!! big_grinD
            • erga4 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 12:05
              no co t na pociany się gniewasz??? nie wolno - święta idą trzeba im
              przebaczyć smile
              • ant25 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 12:06
                a gniewam si egniewam bo sobie uświadomiłam że już na forum od kwietniasad
                • erga4 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 13:09
                  Antuś - ja na forum od czerwca ale pocianów wypatruję już prawie 2 lata.. a
                  mimo to nie gniewam się na nie.

Melba-ale twój luby przesadził.. ja bym mu dała! echh - ci faceci. Mój też jest
                  taki że wszystkim by pomógł smile
                  • ant25 Erguś 22.12.05, 13:20
                    Wiem, lanie powinnam dostać za to gadanie....

Ale ja niecierpliwa jestem i nic na to nie poradzę,ale dostała przed chwilą
                    fajny prezencik i mi to poprawiło nastrójsmile)
                    • pszczolaasia Re: Erguś 22.12.05, 14:16
                      nooo powinnaś...big_grin ja na forum od stycznia. sześć laskismile
                      Melba i słusznie zrobiłaś. dziewczyny ściski:-0))
                      • tycja78 Fajna nazwa wątku:) 22.12.05, 14:23

Cześc Wam dziewczyny!!!
                        Nikt nie przysłał ciężarnej zdjęcia małej Magdusi...
                        Smutno mi jakoś dzisiaj...
                        Chyba nie lubię świąt...
                        • pszczolaasia Re: Fajna nazwa wątku:) 22.12.05, 14:31
                          a ja nie mogę ich otworzyćsad Tycja a czemu ci smutno i czemu nie lubisz swiąt?
                      • tycja78 Ant, 22.12.05, 14:25

Będziesz w naszym miasteczku?
                        • ant25 Re: Ant, 22.12.05, 14:37
                          Tak bede, w sobotę jedziemy najpierw na wigilię do rodziców M a potem do moich
                          co prawda odległość jest 175 km ale M jakoś to wszytsko pozaatwiał aby było
                          dobrze,a właśnie Tycja dlaczego Ci smutno ?
                          • ant25 Re: Ant, 22.12.05, 14:39
                            W gwoli ścisłości w naszym miasteczku obecnie mieszka moj brat moi rodzice
                            mieszkają na Wsi zostawili mu mieszkanko,
                          • erga4 Re: Ant, 22.12.05, 14:39
                            Tycja - foty Magdusi już do ciebie lecą! Pszczoła ja tobie też wysyłam - może
                            teraz uda ci się otworzyć.
                            • tycja78 Re: Ant, 22.12.05, 14:57

dziękuje dziewczyny...
                              nie wiem, moze dlatego , ze moich rodziców nie bedzie ze mną w wigilijny wieczór
                              ( rozeszli sie w tym roku) I w ogóle święta nigdy w moim domu nie były przyjemne, zawsze ktoś sie z kimś kłócił, a ja wrażliwiec płakałam z tego powodu, ze znowu świeta nie będą takie jak to sobie wymarzyłam.
                              A teraz wigilia to bedzie takie tylko latanie od jednych do drugich.
                              Zawsze marzyłam o takiej wielkiej rodzinnej , wesołej pełnej kolęd wigilijnej kolacji
                              Jak na filmach..... głupia jestem i tyle. Nie słuchajcie mnie, bredzę!
                              • erga4 Re: Ant, 22.12.05, 15:02
                                Tycja - ale przecież ty powinnaś skakać z radości!! święta spędzasz z
                                maleństwem pod serduszkiem.. Z mężem.
                                Przykro mi że masz takie smutne wspomnienia i przykro mi z powodu twoich
                                rodziców. Ale ty masz szansę że takie swięta wymarzone będą w twojej rodzinie!!
                                następne będziesz już z płaczącym maleństwem a i może z drugim w drodze smile)
                              • ant25 Tycja 22.12.05, 15:05
                                Przykro mi z powodu rodziców, ale pomyśl pod serduszkiem rośnie w Tobie mała
                                istotka, marzenia się spełniaja a Tobie już jedno z nich się właśnie spełnia,
                                co prawda na wigilie My też troche latamy ale nie widzę innego rozwiązania no
                                może kiedyś bedziemy mieli duży dom i wszyscy do nas przyjadą
                                Tycjo głowka do góry,
                                • tycja78 Re: Tycja 22.12.05, 15:13
                                  wiem ze sie powinnam cieszyć, ale ostatnio zaczęłam sie bać.
                                  Niepotrzebnie sie dowiedziałam, ze zbiera sie konsylium lekarzy ginekologów w całej Polsce, zeby omówić ewentualną przyczunę tak częstych poronień, które ostatnio występuje u nas w Polsce.
                                  Zastanawiaja sie czy nie pojawił sie jakiś wirus..
                                  W ten piatek dowiedziałam sie ze w 15 tygodniu poroniła moja kolezanka,
                                  tak bez powodu... No i chyba panikuję.
                                  Mimo ze sobie tłumacze, ze wszystko przeciez bedzie w porzadku!!!!!
                                  Ale wiecie co, chyba sie uspokoje dopiero wtedy gdy urodze zdrowe dziecko w lipcu.
                                  Pocieszcie mnie jakoś, pliiiiis!
                                  • erga4 Re: Tycja 22.12.05, 15:17
                                    Tysia - proszę - nie smuć się. Naprawdę będzie wszystko dobrze!!!! przytulam
                                    cię bardzo bardzo mocno!
                                  • ant25 Re: Tycja 22.12.05, 15:18
                                    No nie widzę że nasze spotkanie jesr konieczne zaraz Ci te wszystkie złe myśli
                                    wybije z główki,
                                    A na początek, jest dobrze, i tak pozostanie , żadnych poronien żadnych
                                    problemów, masz kochającego M przy swoim boku a już niedługo bedzie z wami
                                    kochane maleństwo,
                                    • anialm Re: Tycja 22.12.05, 15:23
                                      Żadnych smutków mi tu prosze smilesmile
                                      Nie martw sie nie matiej potrzeby, wszystko bedzie dobrze... Masz swoje
                                      malenstwo pod sercem i kochanego M przy sobie... Za rok bedziecie obchodzic
                                      swieta całą rodzinką... w trójeczkę co najmniej smile a teraz główka do góry i
                                      mysl pozytywnie i nawet nie próbuj nam sie tutaj smutkac do lipca, bo przez
                                      kolano przełoże... obiecuje przyjazde z Poznania i jak babcie kocham...

Ściakm Cie kochana!
                                      • melba7 Re: Tycja 22.12.05, 15:29
                                        właśnie...żadnych smutkówsmile
                                        A jesli chodzi o uspokojenie w lipcu-muszę, droga koleżanko Tycjo, wspomnieć,że
                                        kiedy się już ma dziecko, niezaleznie od tego,czy jeszcze pod sercem, czy w
                                        zasięgu wzroku, czy w szkole, czy na studiach... pewien niepokój pozostaje na
                                        zawsze,po prostu ma się dwa sercasmile
                                        • melba7 Re: Tycja 22.12.05, 15:31
                                          Bebell, spotkałas Abie?rzeczywiscie swiat jest mały...ja mieszkam całkiem
                                          niedaleko ciebie, ciekawe, kiedy na siebie wpadniemysmile
                                        • ant25 Re: Tycja 22.12.05, 15:33
                                          Melba święte słowa oj święte słowa jak ja teraz dobrze rozumiem moja mamę ona
                                          ma aż 4 serca, to dopiero skala niepokoju smile
                        • nata_home Re:WESOŁYCH ŚWIĄT ! 22.12.05, 14:46
                          Niech zbliżające się Święta Bożego Narodzenia spędzone w gronie najbliższych
                          przyniosą wiele radości, ciepła i optymizmu, a nadchodzący Nowy Rok tylko miłe
                          niespodzianki !

ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM NAPRAWDE WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO PRZEDEWSZYSTKIM DUŻO WIARY
                          I SIŁY W TO, O CO TAk BARDZO SIE STARACIE , PRZYTULAM WAS WSZYSTKIE
                          Stara forumowiczka

tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;19;116/st/20060719/dt/6/k/9be6/preg.png
                          • eda1282 Re:WESOŁYCH ŚWIĄT ! 22.12.05, 14:49
                            Ja też wpadłam tylko po to aby złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia
                            Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia
                            dużo zdrówka i upragnionej fasoleczki

nieobecna fizycznie ale cały czas obecna duchowo
                            forumowiczka Edyta
                            • erga4 Re:WESOŁYCH ŚWIĄT ! 22.12.05, 14:59
                              Eda!! Natka!!! fajnie was znowu widzieć!! dzięki za życzenia - ja równiez życzę
                              wam wszystkiego naj naj naj. Przede wszystkim dużo miłości i ciepła rodzinnego.
                              Tobie Natko szczęśliwego rozwiązania.
                              Eda a co u ciebie??
                    • erga4 Re: Erguś 22.12.05, 14:44
                      Ja też jestem niecierpliwa.. ale cóż - życie widać uczy mnie cierpliwości..
                      ja tam sobie już prawie wmówiłam że nigdy się nie uda więc nie przeżywam już
                      tak testowań i małp.. ale jestem tu bo was polubiłam i nie zamierzam się stąd
                      ruszać. I powiem wam że mój mąż wcale się tym nie martwi że się nie udaje - i
                      może jego stosunek do tego trematu troszke mi się udzielił smile
                      • erga4 Re: Erguś 22.12.05, 14:44
                        ale to oczywiście nie znaczy że nie próbujemy big_grinD
                        • anialm Re: Erguś 22.12.05, 14:50
                          Tak sobie mysle ze te wszystkie misiące i cykle nas wyciszają i ucza pokory...
                          im dłuzej to trwa tym człowiek spokojniej do tego podchodzi.
                          Ja np. wiem, że nie zatestuje w dniu spodziewanje @ jak zaczniemy sie starac na
                          wiosne... Moj Pan mowi mi ze po co? jak bedziesz tosie dowiesz i miesiączki nie
                          dostaniesz, wiec po co chcesz robic test... Wtedy go nie rozumiałam, ale teraz
                          mam wiecej cierpliwości w sobie. Co ma by c to będzie teraz czekamy do wiosny a
                          potem bez nerwów ze spokojem... Tego właśnei nauczyły mnie te 5 miesięcy...

wow, ale sie rozpisałam... smile
                        • ant25 Re: Erguś 22.12.05, 14:51
                          Erga faceci maja faktycznie lepsze podejście do życia, moj tak samo, na
                          początku nie chciał a teraz jak nie wychodzi to w zasadzie specjalnie sie tym
                          nie przejmuje i nie widzi żadnego problemu
                          • erga4 Re: Erguś 22.12.05, 15:05
                            ASntuś - chciałabym mieć takie podejście jak nasi mężusiowie - i powoli się
                            tego od mojego uczę smile choć dużo mi jeszcze brakuje smile
                            ale on wierzy w to że się uda - i we mnie tli się taka mała iskierka nadziei.
    • bebell Świat jest mały:))) 22.12.05, 14:52
      I spotkałam dziś Abiesmile))
      W sklepie z kawąsmile)) gdzie dokupowałam swiąteczny dodatek do prezentu dla
      Wojtkasmile) (on jest kawowym fanatykiemsmile) )
      Padłyśmy sobie w ramiona!
      Przesyłam Wam od niej pozdrowieniasmile))
      I muszę Wam powiedziec, że bardzo dobrze na mnie podziałało to spotkanie!
      Wyssało ze mnie zdenerwowowanie przedświateczne...

kissy

kasia
      • ant25 Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 14:53
        Faktycznie świat jest taaaki mały, ja też chce spotkać Abie smile
        • tycja78 Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 15:02
          znaczy sie widziałyście się w Warszawie, tak? Fajnie,
          ja moze w nowo otwartym tesco spotkam Ant
          przy odrobienie szczęści to i moze Altheesmile
          • ant25 Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 15:09
            Co Tesco w naszym miasteczku ? nic nie wiedziałam a co do Altheii też nie czy
            ona jest też z naszych stron? nie możlwie

A co do spotkania to chyba nam Tesco do tego akurat nie jest potrzebne, jestem
            do poniedziałku włącznie a potem od piatku jeszcze raz moze wieczorkiem
            przejdziemy się na spacerek przez wąską uliczkę?
            • tycja78 Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 15:16
              Nie wiedziałaś? Hihihi!
              koło naszego luxusowego basenu wybudowalismile czynne jest juz od listopada, 24/24
              Jak to nie wiedziałaś ze Althea tez od nas?
              Tyle ze4 nie wiem czy tu przyjeżdza. Chodziłayśmy nawet do jednego liceum, tyle ze do innych klassmile Poznała mnie skubana po zdjęciu.
              • ant25 Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 15:20
                Żartujesz Althea jest i to na pewno mówiła coś o wylocie, ale numer, świat
                faktycznie jest bardzo małysmile)
      • erga4 Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 15:06
        Tak przez przypadek??? spotkałyście się?? super!!
      • hortika Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 15:06
        Jak fajnie! A czy Wy się poznałyście wcześniej, że tak powiem, "w naturze", czy
        tylko po zdjęciach????
        • erga4 Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 15:07
          Ale jak to?? tak na podstawie zdjęć się poznałyście?? od razu?? napoisz jak to
          było!
          • ma_ruda2 Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 15:25
            no wlasnie Bebell napisz jak sie poznalyscie smile) ale faktycznie swiat malysmile
            Tycja - ty sie tak swietami nie martw, takie latanie od jednych do drugich tez
            mam duzo uroku!!!
            Ergus, Ant - to chyba kazdy maz ma taki spokoj w sobie, moj tez.
            • anialm WESOŁYCH ŚWIĄT 22.12.05, 15:33
              Moje kochane!!!

Jestem dzisiaj ostatnidzień w pracy, więc:

Życzę Wam z całego serca świat prawdziwie światecznych, ciepłych w sercu i
              zimowych na zewnątrz. Życze Wam abyście ten magiczny czas świat spędziły w
              gronie osób które kochacie - nawet jesli to oznacza mała bieganienę... smile
              No i żeby te święta były magiczne....

Ślę buziaczki!!!
              Ania
              • ant25 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 22.12.05, 15:37
                Anialm Tobie równiez życzę samych pięknych chwil z bliskimi i siły oraz zdrowia
                na nastepny pomyślny roksmile
                • ma_ruda2 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 22.12.05, 15:43
                  Ja tez jestem dzis ostatni dzien w pracy i nie wiem czy znajde jutro miedzy
                  pieczeniem szarlotki a pozyczaniem samochodu troszke czasu na forum (mam
                  nadzieje ze tak) dlatego tak jak Aniaml rowniez zycze wam Wesolych, spokojnych,
                  rodzinnych i białych swiat, spelnienia wszystkich marzen ...
                  a teraz ma_ruda z wierszykiem big_grinD

Gdy bieluchny śnieg za oknem w gęstym mroku się rozlewa,
                  kiedy gwiazdka, zwana pierwszą, daje znak, by barszcz podgrzewać,
                  gdy choinki blask rozjaśni obce okna na pięterku,
                  gdy wystany karp w kolejce nie chlupocze już w wiaderku,
                  włącz kolędę, otwórz serce i przywołaj te życzenia:
                  a magiczny czar tych świąt doprowadzi do spełnienia.
                  Byśmy zawsze zdrowi byli i szczęśliwi się budzili.
                  Oby rozum nam panował, dobro niech dostatek płodzi,
                  miłość niech zawita wszędzie, niech w spokoju Bóg się rodzi!
                  • anialm Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 22.12.05, 15:44
                    Marudka ale to ładne smile
                    • ma_ruda2 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 22.12.05, 15:45
                      anialm napisała:

> Marudka ale to ładne smile

prawda???? jak pierwszy raz przeczytalam to mi sie tak swiatecznie zrobilo smile
                      po za tym - najpiekniejsze zyczenia sa zawsze dla tych ktorzy zajmuja w naszych
                      sercach duzo miejsca....
                      • anialm Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 22.12.05, 15:47
                        no nie teraz to juz wogóle jest nam chyba wszsystkim strasznie mocno
                        świątecznie smile
                        • ma_ruda2 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 22.12.05, 15:48
                          i o to chodzi, i o to chodzi kochana ... smile)))
                        • tycja78 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 22.12.05, 15:56
                          Marudko, doprowadziłaś mnie do łez...
                          nie wiem czego ja sie tak szybko wzruszam.
                          Tobie tez zycze takich świat.
                          • ma_ruda2 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 22.12.05, 15:58
                            Tycja - ja mam nadzieje ze to byly TYLKO lzy wzruszenia!! kochana ja wiem
                            dlaczego ty sie tak latwo wruszaszbig_grinDD moge ci powiedziec jak chcesz big_grinDD
                            dziekuje smile
                            • tycja78 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 22.12.05, 19:48
                              Marudko, Powiedz.smile
          • bebell Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 16:07
            No, więc taksmile))
            nigdy się nie widziałysmy w naturze wcześniejsmile)
            weszłam do "Pożegnania z Afryką", tam jest sklep i pijalnia kawy jednoczesnie i
            kupuję kawęsmile)
            czekając na zmielenie rozglądam się po sklepie i patrzę na wstającą od stolika
            dziewczynęsmile)) jakaś znajoma- myślę sobie- twarz... Abie, nie-Abie...???? troche
            bałam się zapytacsmile)) no, i tak patrzymy na siebie... i się usmiechamy
            nabierając pewności... i w końcu Ona mówi: "My sie znamy..." na to ja: "My się
            nawet bardzo dobrze znamy!" I padamy sobie na szyję!!!
            Była z rodzicami i mężem...
            I ślicznie wygląda!
            I niech sobie gada co chce, ale do wieloryba to jej naprawdę jeszcze dalekosmile)))
            Strasznie się cieszę, żeśmy się tak spotkały, tak przez przypadek i
            niespodziewaniesmile)) I tak mi się Światecznie od razu zrobiło...

No, tak to byłosmile))

kasia
            • anialm Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 16:12
              ALE SYMPATYCZNIE smile

Jak bede w Warszawie (kiedys tam) tez poprosze zeby ktos na mnie wpadł smilesmile
              • ma_ruda2 Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 16:19
                bebell - historja jak z filmu, normalnie. super!! chyba sie przemoge i zaczne
                wchodzic mimo smrodu do sklepow z kawa... moze kogos spotkam??big_grinD
                Anialm - ja moge na ciebei wpasc, nie ma sprawy big_grin
                • hortika Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 16:27
                  ja mogę dziewczyny na Was też wpadać, nie ma sprawysmile)))) tylko ja na pewno
                  nikogo nie poznam, szans nie ma... Ale histori Bebell i Abi niesamowita i
                  bardzo pasująca do grudniowej magicznej atmosfery, prawda?
                  Ja też za chwilę na dobre znikam z matrixa, więc dołączam sie do gorących i
                  serdecznych życzeń świątecznych- żeby było przecudownie, bajkowo i
                  czarodziejsko!!! Do zobaczenia!!!
                  • melba7 Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 18:24
                    I ja też życzę Wam wszystkim zdrowych, szczęśliwych, ciepłych,owocnych Świątsmilesmile
                    Wszystkiego,czego zapragnieciesmile
                    • bebell Melba... 22.12.05, 18:29
                      a propos wpadania na siebiesmile)
                      za każdym razem jak jadę autobusem i mijam przystanek "przyczółek Grochowski" to
                      myślę o Tobiesmile)
                      nie ma siły, kiedyś też na siebie wpadniemysmile)

kasia
    • stokrotka76 Ale się wzruszyłam.... 22.12.05, 18:54
      Ale się wzruszyłam czytając Wasze pościki smile)).
      Widzę, że części z Was już nie będzie do świąt.

Życzę Wam pogodnych Świąt, samych dobrych i radosnych chwil. Ciepła rodzinnego,
      pięknych prezentów, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń! Niech świąteczna
      magia pozostanie jak najdłużej w naszych serduszkach smile)).

• ma_ruda2 Re: Ale się wzruszyłam.... 22.12.05, 19:28
        wlasnie ubralismy choinke - jak zwykle slicznabig_grinDD
        powiesilam na niej te pierniczki ktore kupilam na spotkaniu warszawianek i tak
        sobie mysle o was wszystkih smile
        jeszcze raz Wesolych Swiatsmile
        • erga4 Re: Ale się wzruszyłam.... 22.12.05, 19:39
          Ma_rudko-ale ten wierszyk cudny!!!

Bebell-no historia niesamowita!! ja nie wiem czy tak bym poznała - no pszczołe
          to wiadomo-z daleka bym poznała bo z jej tysiąca zdjęć to już wszystkie jej
          minki znam smile!! hehe No i pewnie te kobietki których też mam dużo zdjęc.

Widzę że dużo z was już tu jutro nie będzie więc też chciałabym uściskać
          świątecznie i życzyć spokojnych i pełnych ciepła i miłości Świąt, oby dziecię
          Jezus narodziło się w naszych serduszkach. Przede wszystkim życzę tej
          świątecznej atmosfery w naszych domach, i w świetle lampek chionkowych niech
          rozbrzmiewają kolędy i pastorałki
    • megi.1 sprawozdanie 22.12.05, 21:29
      No wiec jestem po wizycie, szew trzyma, szyjka zamknieta malenstwo ma tetno
      prawidlowe i gdyby jeszcze ta głupia e.coli sie w koncu postanowila wyniesc to
      byłabym pelnia szczescia ale na to raczej chyba nie ma co liczyc, bo nawet
      antybiotyk dozylny jej nie zwlaczyl wiec trzeba bedzie nauczyc sie chwilowo sie
      z nia zyc.

Po nowym roku ide na usg polowkowesmile

Sciskam Was mocno i ide czytac co napisalyscie jak mnie nie bylo bo znow jestem
      do tylusmile
      • blige Re: sprawozdanie 22.12.05, 21:49
        laski, trzaskacie te wiadomsci jak oszalalesmile)) JEszcze rano bylam na
        biezaco... wyszlam na zakupy... wchodze wieczorem... a tu prawie nastepna stowa
        nowych! Chyba tego nie przeczytam, bo przede mna pakowanie. A do tego padam na
        twarz, bo jak glupia wybralam sie - na dwa dni przed swietami - do
        pieciopietrowego sklepu z zabawkami, targajac ze soba wozek oczywiscie! Do tego
        musze tam jutro wrocic, bo zmienilam zdanie i nie podoba mi sie juz to co
        kupilam. Kto nie ma w glowie ten ma w nogach.
        • erga4 Re: sprawozdanie 22.12.05, 22:02
          Blige- pięciopiętrowy sklep z zabawkami??? o kurcze - podziwiam!! a co kupiłaś
          Filipkowi?

Megi-tak sie cieszę że wszystko w porządku. A z bakteriami jakoś sobie
          poradzisz - i ty i dzidzia.
          • erga4 Re: sprawozdanie 23.12.05, 08:02
            Witam raniutko - i znów miałam przyjemność zakończyć dzień i rozpocząć
            kolejny smile

dojechałam po śniegach do pracy. Ale już topnieje śnieg. mam tylko nadzieję że
            jak mężulo wróci to będzie śnieg na stoku wink
            • ant25 Re: sprawozdanie 23.12.05, 08:59
              Ja równiez witam porannie, no właśnie Erga u nas też ten śnieg jakoś tak spływa
              jestem zaniepokojona tym zjawiskiem sprzet juz mamy naszykowany i zamierzamy
              jechac na stok w niedziele od samego rana Amela już cwiczy, ma założone w domu
              narty na nogach i szura po dywanie a czesto i po podłodze przyprawiając tym
              tatusia o palpitację sercasmile)

W tak na marginesie Erga Wy macie stok jakoś blisko z tego co zrozumiałam, czy
              możesz zdradzić gdzie Ty mieszkasz bo wim tylko tyle że na południu ale nie
              wiem gdzie,
              • erga4 Re: sprawozdanie 23.12.05, 09:11
                Mąż to rodowity Gorliczanin więc jak tylko wróci jedziemy do jego rodziców i
                stamtąd mamy super bazę wypadową. Stok MAGURA Małastowska jest 20 km od gorlic -
                stok ma coś ponad kilometr a nartostrada około 3 km. a oprócz tego jest dużo
                oślich łączek na których uczyłam się jeździć. jeszcze niedawno mąż miał za
                blokiem wyciąg - tam stawialam pierwsze kroki. W klatce zapinałam narty!! tak
                było bliziutko. Ale teraz przenieśłi ten wyciąg bliżej magury
                A może wybierzemy się do krynicy.. to tylko 50 km smile
              • erga4 Życzenia dla was!!! 23.12.05, 09:12
                Patrzysz w górę
                - pierwsza gwiazda zabłysła na niebie
                Myślisz - Jaka piękna?
                Ona zabłysła dla Ciebie
                Idą Święta - Święta Bożego Narodzenia
                Rodzą miłość, radość, budzą wspomnienia
                Idzie wielkimi krokami rok 2006, nowy...
                W zadumie pewnie myślisz - będzie wyjątkowy
                Jest niewątpliwie okazja, by złożyć życzenia.

Wszystkiego co najlepsze, dobre i piękne,
                spełnienia marzeń, uśmiechu, pogody ducha
                wiary w lepsze jutro, spokoju, mądrości,
                miłości i radości wśród bliskich
                Wspaniałego, szampańskiego Sylwestra
                i samych sukcesów w 2006 roku
                • ant25 Re: Życzenia dla was!!! 23.12.05, 09:24
                  No Erga jak ja wam zazdroszcze nie myślałam ze az tak blisko macie, po prostu
                  super, normalnie na okres zimowy przenoszę się do was co, mogęsmilesmile??

Zartowałam

Ja naszczeście mam rodzinkę w Nowym Targu to też mmy baze wypadową, a bliżej
                  rodziców są Góry Św, małe ale sąsmile)
                  • erga4 Re: Życzenia dla was!!! 23.12.05, 09:31
                    free.polbox.pl/c/cetom/opistras.html
                    tu masz troszkę informacji o tym wyciągu.
                    ale Nowy targ też jest super-dużo większe wyciągi!!
                  • erga4 Re: Życzenia dla was!!! 23.12.05, 09:37
                    Jasne że możesz!! powiem ci że jak ja tam pierwszy raz pojechałam to się
                    zakochałam w tych okolicach. I bez wahania bym się tam przeniosła.no ale
                    niestety tam ciążko z pracą.

tam cały rok są różne atrakcje: W zimie narty, w lecie klimkówka - jestem taka
                    szczęśliwa że udało nam się w tym roku kupić naszą kochaną działeczkę nad
                    klimkówką. Jeszcze tylko jednego mi brakuje do pełni szczęścia smile) ale jestem
                    cierpliwa i w końcu musi się udać.
                    • ant25 Re: Życzenia dla was!!! 23.12.05, 09:52
                      Boszszsz Erga igrasz ze mną przesyłając mi takie zdjęcia jak tam pięknie!!!

Macie piękne okolice i wcale ale to wcale się nie przeprowadzajcie dalej niz
                      teraz jesteście bo bedziecie załowali,

No tak mieszkasz w pieknych okolicach, robisz balejage, nauczysz mnie na
                      szydełku, uwazaj uważaj bo się do Ciebie przeniose zapuszcze korzonki i się
                      rozmnożębig_grinDDD
                      • pszczolaasia ty!!!!!!!! ty masz tu nad morze 23.12.05, 09:59
                        zdrajczynio przyjechać!!!!!!!! a nie..... a do Ergi to bedziemy wpadaćsmile)))))
                        • ant25 Re: ty!!!!!!!! ty masz tu nad morze 23.12.05, 10:03
                          Oki pszczoła to ja się na ochotnika poddam klonowaniusmile)

A propos wiesz u nas na dziełeczce stoi już domek całe 40 m,wiec wiesz jak by
                          co to w wakacyje zapraszamysmile)
                          • pszczolaasia Re: ty!!!!!!!! ty masz tu nad morze 23.12.05, 10:12
                            oooosmile))) dziękujemysmile)))))) jej...to miłe Aniukiss********
    • pszczolaasia w związku z tym, że nei wiem jak u mnie z czasem 23.12.05, 09:49
      juz teraz wysyłam wam życzonka....smile)))))))))))))))))

Pachnacej lasem choinki
      na stolke wódki i szynki
      wesołych kolędników
      podarków bez liku
      seksu na śniegu
      mniej życia w biegu
      dużego bałwana i zabawy do ranasmile)))))))))))
      caluje forever jors Pszczoławink)))))))
      • pszczolaasia Re: w związku z tym, że nei wiem jak u mnie z cza 23.12.05, 09:52
        Bebell zazdroszczę ci, ze Abie spotkalaś, ale nie ma pośpiechu keidyś tyż sie
        szystkie spotkamysmile)))))
        Megi cieszę sie bardzo, ze wszystko wporzosmile))))
        Erga ty se nie myśl, ja wam najlepsze foty wyslam, te z "minami" do was nie
        idąbig_grin
        Tycja nie placz Aniele mój zlotysmile))))))))
        Marudka ściski , Balbinka ściski, Melba ściski, Ania Ant + Amelka i Mąż ściski
        zrestzą wszystkim wam przesyłam ściskikiss*************************************
        Erga dzięki za foty!!!!!! Magdusia ślicznasmile))))))))))))))
        • ata76 Re: cześć dziewczyny 23.12.05, 10:10
          przyłączam się do wszystkich Świątecznych życzeń....będę enigamtyczna i powiem
          krótko, najlepszego dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stokrotko, dzięki za info smile)) jak mi przyjdzie jakieś pytanie do głowy to będę
          sięp pytać smile)))

Megi, super, że u Ciebie wszystko w porządku...no prócz bakteryjki...oby jak
          najszybciej dała Ci spokój!!!

Bebell, ale miałas fajowo z tym spotkaniem....życie jednak lubi sprawiać
          niespodzianki smile)

dziewczyny zaazdroszcze wam gór....oj bardzo smile))czytam sobie...czytam i aż się
          rozmarzyłam
      • erga4 Re: w związku z tym, że nei wiem jak u mnie z cza 23.12.05, 10:07
        Ant-jeżeli masz tylko ochotę się u mnie rozmnażać to zapraszam!!!!!!

Nie zamierzam się stąd ruszać smile choć z dębicy mam 80 km do gorlic. ale to i
        tak nie jest daleko-zwłaszcza że tu mam pracę.

A i do pszczółki można nad morze pojechać smile ja tak bym chciała w tym roku tam
        się wybrać..
        • erga4 pszczoła 23.12.05, 10:08
          czyli ode mnie Magdusiowe foty udało ci się otworzyć?? super!!
          • pszczolaasia Re: pszczoła 23.12.05, 10:13
            taksmile))) dziekismile))) i ty możesz nad morze przyjechaćsmile)))) skujemy się w
            trójkę z Anią a nasi faceci będą nas po alejkach gonić w Dębkachbig_grinDD ale będzie
            jazda!!!!!!
            • ant25 Re: pszczoła 23.12.05, 10:29
              O tak na działeczce są wprawdzie jeszcze spartanskie warunki( typu reczny
              prysznic czyt. wiardo na łep, woda grzana słoncem, kibelek typu sławojka), ale
              dach nad głowa jest, przepiękne zachody słonca, cisza bo z dala od ludu, oj
              jak mi się zachciało wajkacjismile
              • erga4 Re: pszczoła 23.12.05, 10:35
                Ant-a gdzie ty masz tą działeczkę??

U mnie jeszcze lepsze warynki - kibelek tak jak u ciebie, prysznic też a co do
                dachu nad głową to był namiot który jesienny wiatr połamał jak zapałki.. a
                teraz jest tylko narzędziówka metr na metr smile) aaa no i łódz ratunkowa-jak się
                ją odwróci do góry dnem to też będzie kawałek dachu smile))
                • pszczolaasia powiedz mi Erga jak się robi ten aktywny link? 23.12.05, 10:37

• erga4 Re: powiedz mi Erga jak się robi ten aktywny link 23.12.05, 10:40
                    wklejasz normalnieale ja zawsze daję enter przed i po linku. Tylko lin musisz
                    brać z okienka tego na górze gdzie wyświetla ci się adres www a nie skopiowany
                    np z innego posta (wtedy nie wiem czemu nie chce być aktywny)
                • ant25 Re: pszczoła 23.12.05, 10:41
                  Działeczka jest ze tak powiem rodzinna i jest w ukochanych Debkach, jakieś
                  1000m od wielkiej wody spacerkiem przez łąki

Teraz tzn od jakiegoś roku jeteśmy na etapie kupowania działki koło Wawy ale
                  jakoś nam to nie idzie wszystko pod górę same przygody, ale oże wtym 2006 roku
                  coś się udasmile
                  • erga4 Re: pszczoła 23.12.05, 10:42
                    Kurcze - ale tam musi być pięknie...
                    Uwielbiam morze!!!
                    • erga4 Re: pszczoła 23.12.05, 10:43
                      ale muszę się zadowolić zalewem smile) nad nasze morze mam 700 kilosów..
                      • balbinka74 Re: babeczki 27.12.05, 19:18
                        Bebell, jak Tosica?Szalała z powodu prezentów???

Lalisiu, do ciebie juz 3 raz pisze...i jak teraz mi polknie posta..to normalnie
                        nie recze za siebie...
                        Tobie sie nalezy duzy klaps za to wstawanie!Lepiej troszke, to juz nasza
                        lalisia po domku biega....oszczędzaj się, oszczędzaj....I nie marudź,ze
                        przytyjesz, bo po prostu chudzielec z ciebie!!!!
              • pszczolaasia mi teszszszsz......:-)))) 23.12.05, 10:37

• erga4 te życzenia też są ładne... 23.12.05, 10:45
                  Życzę nadziei,
                  własnego skrawka nieba,
                  zadumy nad płomieniem świecy,
                  filiżanki dobrej, pachnącej kawy,
                  piękna poezji, muzyki,
                  pogodnych świąt zimowych,
                  odpoczynku, zwolnienia oddechu,
                  nabrania dystansu do tego co wokół,
                  chwil roziskrzonych kolędą,
                  śmiechem i wspomnieniami.
                  Wesołych Świąt!
                  • ant25 Re: te życzenia też są ładne... 23.12.05, 10:47
                    No wiecei co teraz do dostrzegam jednak mieszkanie w tzw centralnej czesci
                    kraju, Erga ja mam plan przejedzmy w wakacyje od morza aż po tatr, i pomysl w
                    każdym miejscu mamy się gdzie zatrzymać na nocleg lepszy gorszy ale jestsmile)
                    • erga4 Re: te życzenia też są ładne... 23.12.05, 10:56
                      to fakt - masz wszędzie jednakową drogę smile dla mnie morze to tylko
                      przynajmniej tygodniowy urlop smile ale za to górki to weekend w zupełności
                      wystarczy smile nooo i biękne dziewicze bieszczady - to jest to!! wiecie - jak
                      tam ostatnio byłam to z otwartą buzią przejeźdżałam. Nie wiedziałam że takie
                      tereny są jeszcze w Polsce.
    • pszczolaasia Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 23.12.05, 11:28
      smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • ata76 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 23.12.05, 12:05
        piknie Pszoła!!!!

a co się dzieje z Balbinką???????????????????????
        • finka11 Re: Wesołych Świąt 23.12.05, 12:08
          Kochane kobitki nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętacie, ale ja jestem z Wami na
          bierzącosmile Składam Wam szczere życzenia cudownych i niezapomnianych świąt,
          spełnienia najskrytszych marzeń i dużo uśmiechu.
          U mnie czas szybko płynie , to już 20tc, brzuchol mam już duuuży i tyję na
          potęgęsad Dzdidzia daje znać, że jest co wprawia mnie w zachwyt. Za tydzień idę
          na USG połównowe, moze się dowiem jaka płeć.
          Ściskam Was mocno
        • lalisia78 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 23.12.05, 13:03
          juz nie musze lezec smile))))))
          czuje sie dobrze skurcze sa ale jakies 5na dzien i nie bolesne a takie nie sa
          grozne. Jutro jedziemy do mojejmamy i spdzimy tm cale swieta pewnie znowu
          przytyjesmile
          zecze Wam wesolych spokojnych swiat oraz zeby wasze marzenia sie spelnily juz
          nieawem .
          • matala6 Czas Swiat, wiec ....... ;)))) 23.12.05, 14:33
            Staropolskim obyczajem,
            gdy w Wigilię gwiazda wstaje,
            Nowy Rok zaś cyfrę zmienia,
            wszyscy wszystkim ślą życzenia.
            Przy tej pięknej sposobności
            i ja życzę Wam radości,
            aby Wam się wszystko spelnilo,
            z roku na rok lepiej było .....

Duze Buziaczki ;********************
            i do zobaczenia po Nowym Roku smile))
            • erga4 Re: Czas Swiat, wiec ....... ;)))) 23.12.05, 18:39
              Wątek opadł więc go podnoszę.. i od razu wracam do ubierania choinki smile
              • melba7 Re: Czas Swiat, wiec ....... ;)))) 23.12.05, 19:09
                u mnie już stoi ubranasmilesledzie już, ryba po grecku (hehe, w sam raz na święta),
                sałatka się robi...ufff
                • erga4 Re: Czas Swiat, wiec ....... ;)))) 23.12.05, 20:18
                  Juz ubrana. biorę się za odkurzanie. a jeszcze później będę nawlekała cukierki
                  i wiesała - bo takie jest życzenie mamy - a komu jak komu ale jej nie odmówię
                  smile)
                  • stokrotka76 Re: Czas Swiat, wiec ....... ;)))) 23.12.05, 20:24
                    I ja na chwilkę wpadam, żeby Was jeszcze raz uściskać świątecznie smile)).

Porządki prawie zrobione, właśnie podłoga schnie - dziś miałam urlopik i dzień
                    sprzątania... Zaraz z mężulkiem ubieramy choineczkę smile.

• ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 23.12.05, 22:43
      a u mnie choinka juz 'plonie', prezenty po pakowane, szarlotka pachnie...
      mieszkanko posprzatane, nowiusienka posciel juz na lozku. a jeszcze dzis
      diostalam prezent od sefowej - zadzwonila i powiedziala ze sa premie i to nawet
      niezle.moze jednak egipt nam nie ucieknie?
      branoc dziewczynki i spokojnej wigilii jutro. spelnienia marzen....
      • cytrusowa Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 23.12.05, 23:58
        ooh wreszcie sie dokopalam!
        zarobiona jestem na maksa, a jszcze dzis rano trojana komp mi zlapa i byl out.
        na szczescie juz naprawionysmile
        i szybko:
        życzę wam spokojnych, radosnyvh i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, by cud
        narodzin był naszym cudem.
        I Nowy Rok by nam przyniósł same dobre rzeczy!!!

ja nie poznaje siebie - tyle zrobilam rzecyz. niedawno skonczylam pierogi!!!
        zapraszma was na wirtualną wyżerkę:
        zupa grzybowa z łazankami,
        pierogi z kapustą i grzybami,
        pstrąg i sandacz smażony,
        śledzie pod pierzynką,
        śledzie po japońsku,
        sernik!!!

Gwarancja dobrego smaku - hand madesmile

buzki kochane dziescyznki

odpoczywajcie i bawcie sie dobrze
        • erga4 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 24.12.05, 08:32
          Witam was kochane w poranek tego szczególnego dnia: Wigilii Bożego Narodzenia..
          Jeszcze raz was dziś ściskam i dołączam wszystkie żeyczenia które tu wpisałam.
          Marudko-to super z tą premią.

Przyznam się że ja też dostałam prezent od szefa smile umowa o pracę kończy mi
          się 31 grudnia, a ponieważ zakład ma postój do nowego roku więc dopadłam szefa
          i z uśmiechem pytam czy mam przychodzić po nowym roku czy nie. Ale był
          zaskoczony - zapomniał że mi się umowa kończy bo dla niego to oczywiste że ja
          tam byłam, jestem i będę smile no i obiecał mi podwyżkę!!

OK wracam do porządków.
          Wigilijne buziaki dla wszystkich!!
          • melba7 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 24.12.05, 10:24
            jak widać, Święta to taki czas,kiedy nawet szef mówi luzkim głosem...
            Dziewczyny, jeszcze raz wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia ,spokoju, a
            także więcej wiary w to, że nasze marzenia naprawdę się spełniąsmile
            • tycja78 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 24.12.05, 11:01
              weszłam tu w wigilię, czyli będe z Wami przez cały rok!!!!!!!
              Ja również chciałabym sie przyłączyc do świątecznych życzeń:

Ze świątecznego korzystam zwyczaju,
              By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju
              I życzyć wam naprawdę z całą serdecznością,
              By święta napełniły wam duszę radością.
              Czegóż jeszcze Wam życzę? Szczęścia, Zdrowia i dostatku!
              Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku!
              Siedmiomilowych butów i czapki niewidki,
              Spełniającej życzenia małej złotej rybki,
              Kury ze złotym jajem, Lampy Aladyna,
              Sezamu Alibaby i szczodrego dżinna,
              Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych,
              Dywanów latających i talentów licznych.
              Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych,
              Wielu ludzi przyjaznych, niewielu nie życzliwych;.
              Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych,
              Poklasku i uznania i awansów licznych.
              Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze,
              Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze,
              Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki,
              A w południowych Indiach plantacji herbatki.
              Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie
              I innego schronienia w wybranej krainie.
              Rejsu dokoła świata, gdzieś w nieznane wypraw,
              Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw,
              Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii
              I życia w stanie choćby lekkiej euforii.
              Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości,
              Dużo radości z życia i wiecznej młodości!",
              życzą Tyśka i jej mężuś.

P.S. Wiecie ze tego jednego życzę wam najmocniej
              i tego juz nie trzeba pisać wierszem...
              • megi.1 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 24.12.05, 11:08
                I ja przyszłam Was świątecznie uściskaćsmile
                Po wierszyku tycji już chyba nic nie będę pisaćsmile wiecie czego całym sercem Wam
                życzę!!!

Ja troszkę pomagam teściowej w kuchni ale przez wiekszość czasu odpoczywam i
                zerkam na prezenty pod choinkąsmile
                • ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 24.12.05, 11:43
                  Tyska - jakie piekne zyczeniasmile) CUDOWNE!!!!
                  Ergus - gratulucaje!!! to ci szef prezent na swieta zrobil.
                  Cytrus - kurna zglodnialam przez ciebie big_grinD ale smakolykow naszykowalas -
                  podziwiam.
                  nie wiem jak u was ale w stolicy pogoda do kitu.pada... ale deszcz sad( i gdzie
                  te biale swieta, ja pytam?
                  jeszcze raz spelnienia marzen a przede wszystkim tego jedynego...
                  sciskam kiss*******
                  • erga4 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 24.12.05, 13:43
                    Tycja - no cudny wierszyk big_grinDD
                    Najbardziej mi sie podoba:
                    >A w południowych Indiach plantacji herbatki.

Bo ja amatorem herbat wszelakich jestem smile)

Ściskam was mocno i uciekam do dalszych przygotowań!!
                    Aha - i tak jak Tycja napisała - jestem tu dziś z wami więc będę cały rok big_grinD
    • pszczolaasia Dziewczynki witam:-))) ja tylko na chwilę:-)))) 24.12.05, 14:46
      życzę Wam z całego serducha wesołych Świąt, wszystkeigo naj, naj, najsmile)))
      zebyśmy w przyszłym roku wszystkie miały juz małe tobołki pod pachąsmile)))))
      ściski i kissykiss****
      • bebell Re: Dziewczynki witam:-))) ja tylko na chwilę:-)) 24.12.05, 23:09
        Witajcie Dziewczynysmile)

Tyle życzeń cudnych tu już padło... trudno byc orginalnymsmile))
        Życzę Wam spokoju- tego wewnątrz i tego na zewnątrz, miłosci- tej takiej dobrej,
        codziennej i Maleństwa- poprostu Maleństwa...smile))

Ściskam Was moooocno, Bożonarodzeniowo...

kasia
        • erga4 Re: Dziewczynki witam:-))) ja tylko na chwilę:-)) 25.12.05, 09:44
          Witam w Bożonerodzeniowy poranek!!

Wczoraj usnęłam o 22.30 - taka byłam zmęczona. I gdyby nie to że oba psy mnie
          budziły to chyba bym jeszcze spała smile Ale wiecie co - JUTRO PRZYJEŻDZA MÓJ
          MAŁŻONEK !!!!! już się nie mogę doczekać. A wczoraj biedactwa jak do nich
          zadzwoniłam byli w trakcie zmiany koła - złapali gumę... w wigilę..

Ech ale go wyściskam - więc jeśli od jutrzejszego wieczora nie pojawię się
          przez jakiś czas na forum, to wiecie... będę zajęta big_grinDD

Kisy Świąteczne!!
          • melba7 Re: Dziewczynki witam:-))) ja tylko na chwilę:-)) 25.12.05, 13:09
            zrozumiemy, koleżanko, zrozumiemysmilesmile...
            • ant25 Re: Dziewczynki witam:-))) ja tylko na chwilę:-)) 25.12.05, 18:59
              Witam świąteczniesmile)

Jeszcze raz życzę wszystkim samych radosnych chwil i szybkiego spełnienia
              naszego najwiekszego marzenia!!!!

Wigilja była wspaniała, śpiewaliśmy, było tak rodzinnie tak miło, tak bardzo
              lubię te święta i bardzo ważna rzecz, dzisiaj o dziwo jeździałam na nartach tak
              tak, znaleźliśmy górkę ze śniegiem, Malutka rozpoczeła oficjalnie sezon
              narciarski, jeżdzac między nogami mamy, ale była w siodmym niebie, jutro też
              jedziemy, śnieg nie jest może rewelacyjny, bo mokry ale dało się pojeździćsmile)

Pa pa zmykam zatopić się teraz w przyjemnje lekturze, błogie lenistwo,

• lalisia78 Re: Dziewczynki witam:-))) ja tylko na chwilę:-)) 27.12.05, 09:56
                swieta i po swietach smile)
                ale bylo fajnie posiedzialam u mamy i nic nie musialam robic
                choc alicji juz sie nudzilo sama nie wiedziala co ma z soba zrobic
                dowiedzialam sie co tescie wygaduja po rodzinie na nasze dziecko
                ze jest najbardziej niegrzeczne jakie tylko moze byc
                takjakby oni je znali widzieli je 3 razy a tak slysza tylko przez
                tel jak dzwonia no ale co tam ich sprawa ja sie tam ciesze ze jest
                takim dzieckiem jakim jest przynajmniej wiem ze jest zdrowa smile))
                maz dzisiaj poszedl na pare godzin do pracy wiec jestem sama ale juz
                sie czuje bardzo dobrze malenka kopie a ja jestem przekonana ze
                wszystko sie dobrze skonczysmilemam 2 m na nauczenie alicji robienia siku
                na nocnik zaczynamy od dzisiaj ciekawe czy sie uda miec tylko jedno dziecko z
                pieluchamismile))
    • stokrotka76 Świąteczne dzieńdobry :) 26.12.05, 14:18
      Wpadłam na chwilkę podzielić się z Wami swoim super humorkiem smile.
      Jaka sielanka świateczna, jak milutko! Tyko brzuszek troszkę przejedzony.
      Zawsze sobie powtarzam, że tylko próbuję wszystkiego, ale to próbowanie to też
      za dużo smile)).

Wigilia była u teściów, potem u rodziców. Wczoraj obiadek u rodziców, a dziś -
      zaraz jedziemy do teściów.

Już się nie mogę doczekać okolic owego Roku, bo staranka ruszają, dziś 10
      dc smile)). I mogą tak trwać do połowy stycznia, hihi, bo przy wariujących cyklach
      nigdy nie wiadomo.

Ściskam Was świątecznie!

Ania
      • erga4 Re: Świąteczne dzieńdobry :) 26.12.05, 14:27
        Melduję że mężulo wrócił.

No i uciekam!!!!
        • melba7 Re: Świąteczne dzieńdobry :) 26.12.05, 16:55
          zaglądam jednym okiem...dziecko spędza 2 dzień świąt u dziadków..cisza, spokój,
          lenistwo
          • melba7 Re: Świąteczne dzieńdobry :) 27.12.05, 08:58
            czesc laskismileWesołego po Świętachsmile
    • ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 10:57
      To i ja sie witam po swietachsmile) juz z pracy sad niestety big_grin
      • ant25 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 11:18
        Dziewczyny witam i ja, tez z pracy

Witam się z Wami i zarazem chciałabym pozegnać, dziekuję że byłyście ze mna
        tyle czasu ciesze się ze Was poznałam,
        Podjełam decyzje ,że nie wiem na ile ale chce przerwać myślenie i starania o
        Maleństwio, doszło miedzy mną i M do bardzo ważnej rozmowy szkoda że tak późno,
        nie bardzo chce pisac co i jak bo pewnie musiałoby to zająć kilka stron.
        Efekt tego jest taki, że nie bedzie na razie mowy o Maluszku, nie rozstajemy
        się ani tego typu rzeczy ale zdalismy sobie sprawę że mamy ogromny problem,
        zupełnie czego innego oczekujemy od zycia, musimy popracować nad obraniem tego
        samego kursu, nie bedzie łatwo, ale nikt nigdy nie mowił że tak bedzie, myślę
        że czeka mnie cieżka praca....

Niestety jestem teraz załamana, jest mi źle i smutno,
        ale pomyślę o tym jutro jutro też wstaje dzień....
        • pszczolaasia Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 11:51
          witam dziewczyny...Ania o co chodzi????????????????? co się stało????????
        • melba7 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 11:51
          Ant,rozumiem, ściskam mocno i życzę szybkiego rozwiązania problemów...
          Będzie mi Ciebie brakowałosad((
          • melba7 Ant 27.12.05, 11:59
            ale nie zostawiasz nas tak całkiem?sad
          • ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 12:00
            Antus!!! o co chodzi????
            mino to zycze rowniez jak najszybszego rozwiazania problemow!!! i prosze, nie
            opuszczaj nas ... nie wolno ci! jesli kotek bedziesz chciala sie wygadac -
            dzwon, pisz, cokolwiek - znowu sobie zrobimu MALUTKI spacerek po tarchominie,
            dobra???
            • ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 12:01
              jeszcze raz Antus przeczytalam twoj post!!
              jakie pozegnac, jakie pozegnac!!!!!!!!!!!!!!! co??????????????
              • cytrusowa Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 12:16
                halo dziewcyzny,
                witam po swietach!

Ant - no nic tu nie bede mędrkowac, jedyn co moge powiedziec, to jak
                najszybszego rozwiazania problemow. i moze porozmawiajcie z kims trzecim o
                waszych probelmach...
    • fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 12:59
      Cześć Dziewczyny!
      Od dłuższego czasu wchodzę sobie na to forum i czytam Wasze wypowiedzi, no i
      wreszcie odważyłam się do Was przyłączyć! Dodam tylko, że zrobiłam się wręcz
      uzależniona od tego forum, i jak raz dziennie sobie tutaj nie zajrzę, to mam
      wyrzuty sumieniasmile
      Nasze starania o dzisiusia rozpoczęły się już bardzo dawno temu, najpierw
      wszystkie szczepienia, badania aż w sierpniu tego roku miała nastąpić pierwsza
      próba, niestety coś mi się równo pokręciło i przegapiliśmy owulacjęsad brak mi
      słów na moją głupotę! Potem zaopatrzyłam się w testy owulacyjne i jak już
      wszystko było na dobrej drodze okazało się,że jestem chora! Dalej się nie
      poddawaliśmy i w listopadzie nastąpiła radosna chwila-pierwsza próba!!!
      Oczwiście potem miałam wszystkie objawy ciąży, czyli ból brzucha, mdłości,
      ciągnięcie jajnika oraz super częste bieganie do łazienki. Cieszyliśmy się jak
      wariaci, ale... oczywiście dostałam@. Łzy, rozpacz, i gigant smutek, na
      szczęscie mój Mężuś był bardzo dzielny i tłumaczył mi, że jeszcze wszystko przed
      nami. Ale same najlepiej wiecie jak to jest, ja już w wyobraźni urządziłam
      pokoik dla maluszka... Kiedy opadły emocje, dotarło do mnie że te wszystkie
      dolegliwości pozostały, więc poleciałam do lekarza i co? Okazuje się, że to
      zapalenie pęcherza, i cosik z prawą nereczką, czyli kolejny miesiąc czekamysad
      Mam teraz wielką nadzieję, że styczeń będzie dla nas cudowny i zaczniemy
      starania o naszego szkrabika! Ale się rozpisałam, przepraszam, ale niestety
      jestem okropną gadułką, dodam tylko że jestem z Warszawy i mam 29 lat.
      Pozdrawiam Wszystkie dziewczynki i trzymam kciuki za nasze starania!!!
      • pszczolaasia Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 13:23
        ojej witamysmile))))))))))))))
        • melba7 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 13:30
          witamy na pokładziesmileruch dzisiaj u nas niewielkismile
          • balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 13:50
            Witamy, witamy w naszym gronie!!!
            • fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 15:00
              No i znowu wpadłam do Was na chwilkęsmile)))
              Bardzo dziękuję za ciepłe powitanko! Miło się na sercu zrobiło!!!
              Ja mam dzisiaj wolne, więc bimbam sobie na całego, opycham się pozostałościami
              po świętach-pycha makowczyk, chwilowo staram się nie myśleć o tych kaloriach...
              Byłam sobie na spacerku, pograsowałam ze swoją zwierzyną na podwórku, po prostu
              rajskie życie.
              Buziaki
              • ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 15:06
                i ja witam nowa foremke big_grinD ale ci dobrze... a ja tak potwornie sie nudze w
                pracy sad( juz 2 ksiazki kupilam na allegro big_grin znudow oczywiscie big_grin
                • fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 15:19
                  Współczucia z tą pracą, ale na pocieszenie od poniedziałku ja również ruszam do
                  roboty... a co do książek to rozumiem Cię znakomicie! A co kupiłaś? Ja zaraz się
                  zabieram do "Cyfrowej twierdzy" D.Brown'a, zobaczymy czy fajna?! Właście to
                  prezent mojego Misia, ale sobie na trochę pożyczyłamsmile
                • megi.1 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 15:23
                  Witam nową foremkęsmile oby jak najszybciej świętowała pojawienie się dwóch
                  kreseczeksmile

Ma_ruda dobrze, ze nie siedze za czesto przed komputerem bo pewnie
                  przepusciłabym całą wypłatę na książkismile Na allegro to przynajmniej mniej
                  kosztują takie zakupy niz w ksiegarniachsmile

Ant przytulam Cię mocno! Bedziemy czekac tu na Ciebie!!!

Święta minęły bardzo miło i ciepło. Byłam przeziebiona ale tesciowie sie nami
                  troskliwie zajelismile dzis pojechali juz do siebie. Ja wygladam jak wielorybek smile
                  i powoli mój organizm zaczyna odczuwać przyrost masy czyli jdnym słowem jestem
                  szczęśliwasmile

Pozdrawiam poswiateczniesmile

• ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 15:33
                    oj ja tez musze sie pilnowac z kupowaniem ksiazek, ale raz w miesiacu zaraz po
                    wyplacie i tak lece na strone marlina i kupuje za ok 100 pln jakies kasiazki big_grinD
                    a kupilam dzisiaj "starsza pania w holandii" i "Porażkę inspektora Gettingera" -
                    obie na allegro - podobno styl taki jak moja ukochana Joanna chmielewska,
                    zobaczymy.
                    cyfrowa twierdze czytalam i uwazam ze to najgorsza kasiazka tego autora
                    (browna, nie?)
                    Megi - jak pieknie napisalas o tym przyroscie masy i szczesciu big_grin sciskam
                    • fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 15:57
                      Wrrr, mam nadzieję, że jednak nie będzie taka tragiczna...dam znać jak
                      wrażenia.Ja dopiero przeczytałam "Kod" i "Anioły i Demony", i ta druga moim
                      zdaniem była lepsza. Jeżeli zaś chodzi o Chmielewską to jestem jej fanką, więc
                      jak książeczki będą fajne, to też sobie kupięsmile
                    • fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 16:06
                      o rany, chyba z tego wszystkiego wysłałam dwa razy, byłam zbyt niecierpliwa że
                      tak długo się nie pokazywało, więc wysłałam powtórnie! Przepraszam!
                  • fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 16:00
                    Megi, na pewno wyglądasz jak słodki wielorybek!!! Tylko ściskać i buźkować!
                    I życzę dalszego przyrostu masysmile)))
                  • fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 16:04
                    Megi, na pewno wyglądasz jak słodki wielorybek! Tylko Cię ściskać i buźkować!
                    I życzę dalszego radosnego przyrostu masysmile))
                    • ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 16:12
                      mi tez anioly i demony bardziej sie podobalysmile zwodniczy punkt tez mi sie b
                      podobal. najmniej wlasnie ta cyfrowa twierdza.
                      jak przeczytam obie niby chmielewskie to dam ci znac czy dobre big_grin
                      • megi.1 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 16:16
                        Ma _rudko ja też proszę o recenzje tych książek, choć czy ja wiem czy ktoś może
                        napisać coś równie dobrego jak "Lesio"smile?

Wiecie co to "sadoku"?smile to takie krzyżowki liczbowesmile Dostałam od brata
                        książke z 1001 sadokusmile))) Raj dla matematykasmile

Mój mąż zaś stweirdził, że napisze książke "Jak sadoku zniszczyło moje
                        małżeństwo"wink

Uściskismile
                        • ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 16:27
                          > Ma _rudko ja też proszę o recenzje tych książek, choć czy ja wiem czy ktoś
                          może napisać coś równie dobrego jak "Lesio"smile?

recenzje beda jak tylko ksiazki dostane i przeczytam - slowo! i zgadazma sie
                          calkowicie NIE MOZNA NAPISAC NIC LEPSZEGO NIZ LESIO - a swoja droga to sobie
                          musze lesia przypomniec smile
                          >
                          > Wiecie co to "sadoku"?smile to takie krzyżowki liczbowesmile Dostałam od brata
                          > książke z 1001 sadokusmile))) Raj dla matematykasmile

slyszalam, ale jak raj dal matematyka to NAPEWNO bede sie od tego trzymac z
                          daleka big_grinD tuman matematyczny ze mnie - a matematyki najlepeij umiem obslugiwac
                          prosty kalkulatorek big_grinD
                          >
                          spadam doma smile papa
                          • tycja78 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 17:38

Hej kochane,
                            Przeżyłam święta, ale ledwo zipałam
                            Pojawiły sie u mnie wymioty.
                            Za to dowiedziałam sie , że moja najlepsza przyjaciółka , z którą w liceum siedziałam w ławce jest w 5 tygodniu ciązy! ale szok!!!!!!!Jak wszystko bedzie dobrze ( a dlaczego ma nie być???) to będziemy w wakacje razem łazić z wielkimi brzuchami!!!!
                            Ale się ucieszyłam!

Ant, kochana, NIE OPUSZCZAJ NAS!!!!!!!!
                            • balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 18:27
                              Babki, od dzisiaj zobaczycie tylko krociutkie posciki w moim wykonaniu...buuuu
                              zaśmiece forum pojedynczymi postami, ale nie widzę innego sposobu, poniewaz
                              znowu moj długasny post wedruje gdzies po świecie, a mnie wyrzuca często z
                              serwerasad((( a miało już być dobrzesad((

Ant, tylko nam nie uciekaj z forum, bo uszy pourywam...Mam nadzieję,ze problemy
                              szybko zostaną rozwiązane....Zresztą, sama wiesz,że często mówimy nie to, o
                              czym tak naprawdę myślimy i jesteśmy przekonani...Trzymam za was kciuki!!I
                              super,ze macie mała narciarkę!!!Prawdę mówiac, ja poza dzieciecymi biegówkami
                              nic innego na nogach nie miałam....oj, zabrakłoby dla mnie gipsu....
                            • balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 19:00
                              finko, popatrz, popatrz, jak ten czas ucieka...niedawno byłas na kajakach..a tu
                              juz połowa ciazy....Chodzisz jeszcze do pracy?

Zeberko, może dzidziul sobie odpoczynek przed świetami zrobił??? Mam
                              nadzieje,ze juz wszystko dobrze?

Kateb, ty o nas zapominasz!!!!

• balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 19:05
                                Normalnie dostaje szału z tymi postami..wrrrrrrrrrr
                                • balbinka74 Re: Za chwile dostanę szału! 27.12.05, 19:11
                                  I nie dziwcie się....brak cierpliwosci to mooja najwieksza wada....chyba juz 5
                                  postów musialam powtarzać....

Gwiazdeczko, juz dawno się nie pokazałaś...pewnie jeszcze masz wstręt do
                                  kompa...

Anialm, moze niech mezul rozkreca te swoja firme...ale nie zawieszajcie
                                  staranek...szkoda czasu...

• stokrotka76 Re: Za chwile dostanę szału! 27.12.05, 19:19
                                    Balbinko, nie warto necikiem się wkurzać wink. Pościki w częściach też
                                    ciekawe smile. Buźka!
                          • balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 18:30
                            Marudko, jak to dobrze,ze ja nie umiem zamawiać...kurka wodna...mam szlaban na
                            zakup ksiazek..jak juz kupie jedną...idzie jak po sznurku...a pensja
                            nauczycielska...słabizna...

wyściskaj ode mnie wszystkie napotkane babki z forum!!!!
                            • balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 18:37
                              Cytrusiu, alez z ciebie pracuś, no, no...Na mojej wieczerzy wigilijnej były
                              trochę inne dania...zupka grzybowa z borowików, kapusya z grzybami, kluski z
                              makiem, kompot truskawkowy, śledzie w zalewie octowo smietanowej, ziemniaki, i
                              oczywiscie karpik....a upiekłam makowce zawijane, snikersa, cytrynowca i
                              leguminę..mniam...Oczywizda placki zawiozłam rodzicom....
                              A jak Wigilia w gronie teściów? Mam nadzieję,że miły nie miał problemów z lotem
                              przez te okropne mgły???
                              • balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 18:40
                                Pszczoła...cosik umilkłaś ostatnio....Też ściskam mocniutko!!!!!!!Jak ci się
                                nosza nowe buciki???

Atko, to kiedy cię kierują na tę histeroskopię???Trzymam kciuki, by ta okropna
                                torbiel sie wchłonęła...ale,ale, nie odpowiedziałaś mi ,gdzie się ta zaraza
                                umiejscowila...
                            • ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 20:14
                              Balbinka - jak chcesz to ja ci cos kupiesmile) daj tylko znac cobig_grin jatez
                              przemycam ksiazki (i buty ) dodomu smile)
                              usciskam (jesli to bylo do mnie big_grinD)
                              cibie tez sciskam smile
    • stokrotka76 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 19:17
      Hej Misiaczki smile.

Ale dziś dzień dziwny... oczywiście cały w pracy sad. Ale za to wypoczęłam i
      wyspałam się w święta smile.

Ant, trzymam kciuki, żeby wszystko szybko się rozwiązało i żeby problemy szybko
      zniknęły...

No i witam nową Foremeczkę i życzę szybkiego zafasolkowania smile.

Buziaki dla wszystkich!
      • balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 19:23
        Stokrociu, pomysl,że za 3 dni wolne.....

Tycjo, szkoda,ze rodzice musieli sie rozstać...ale pomyśl,że bedziesz miała
        wpływ na to, jak beda wygladały nastepne swięta z twoja małą rodzinką!!!

Ciekawa jestem co z Abi i Altheą???
        • stokrotka76 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 19:25
          Tak, tak wiem. Może nawet piąteczek będę miała wolny smile!
        • balbinka74 Re: A u mnie...znowu klapa... 27.12.05, 19:36
          Widocznie nie byłam grzeczna i na prezent w postaci wrzeszczącego tłumoczka
          nie zasłuzyłam.....
          Po 5 dniach opóznienia( owu była prawdopodobnie 11dc) dzisiaj pojawiła sie
          znienawidzona @@@@@@@@@, ale jakaś taka dziwna...bo leci ze mnie tylko przy
          siusiu(sorki za opis)Za radą psiapsiółki robię tescik jutro rano...może u mnie
          jest tak jak u melbuni...lepiej wiedzieć, co i jak..Mąż właśnie wrócił z
          apteki...Prawde mówiac, chciałam testowac w Wigilię,ale męzul specjalnie nie
          kupił testu, bym nie ryczała w święta...no i on i męzus ergi moga sobie łapki
          podać...Teraz się jednak wystraszył, a ja nie chciałam toczyc walk...

Smutno mi przeogromnie...taki juz ten mój zakichany los....zawsze pod górkę...i
          kopie nadal w d....

• stokrotka76 Re: A u mnie...znowu klapa... 27.12.05, 19:43
            Balbinko, zrób jutro teścik koniecznie - będziesz miała jasność. To dziwne,
            taka @... miałaś już tak?
          • fantaisie Re: A u mnie...znowu klapa... 27.12.05, 19:58
            Jeszcze się nie martw, może to tylko taka fałszywka! A jutro będą dwie
            śliczniutkie kreseczki!!!
            Na pocieszenie, powiem Ci że moja mama miała trzy @ zanim okazało się, że jest w
            ciąży ze mnąsmile
            • bebell Re: A u mnie...znowu klapa... 27.12.05, 20:04
              Hejka Kobiety!

Święta mnie zmęczyłysmile)) A konkretnie jeżdżenie i wizytowanie rodzinysmile)) Tosica
              zaś w swoim żywiole: okazało się, że bardzo lubi sie gościc i zwiedzac różne
              miejscasmile)) no, i wszedzie gdzie była dostawała prezent. to podobało jej się
              najbardziej! Od nas dostała drewnianą kaczkę-bujaczkę i jest nią zachwycona,
              buja się i buja...

kasia
              • stokrotka76 Bebell 27.12.05, 20:10
                Hihi, maluchy tak mają, najfajniej jest w gościach smile. A jeszcze jak prezenty
                dają, to istny raj smile)).
                • bebell Re: Bebell 27.12.05, 20:13
                  Prezenty i duuuuużooo ciasta!!!smile)))
            • bebell Balbinko.... 27.12.05, 20:05
              przytulam! mocno! i czekam na jutrzejszy wynik testu z zaciśniętymi kciukamismile))

k.
              • ma_ruda2 Re: Balbinko.... 27.12.05, 20:18
                ja tez mocno, MOCNO sciskam kciuki za nasza balbinke!!!!moze kurna teraz to juz
                TO??? OBY!!! sejalnie nie mowie ze bapewno zeby nie zapeszyc.
                Bebell- tosica to tak jak ja - ciasta i prezenty lubi!!! usciskaj ja ode mniebig_grinD
                • bebell Re: Balbinko.... 27.12.05, 20:20
                  ja też ciasta i prezenty uwielbiamsmile) więc jesteśmy w jednym klubiesmile) to juz
                  kolejnysmile))
                  tylko, ze ona dostaje więcej prezentów niż jasmile))
    • bebell ANT!!!!! 27.12.05, 20:12
      Bardzo mi przykro, że przechodzicie jakiś kryzyssad(( Ale dobrze, że udało się
      Wam go namierzyc! Teraz trochę wysiłku, pracy i dużo, dużo rozmów (żeby wszytsko
      było jasne, najgorsze są niedomówienia) i z czasem będzie dobrze! Nie widze
      inaczejsmile))
      Tylko nie rozumiem dlaczego chcesz nas zostawic??!!?? Nie mogłabyś zostac pomimo
      zawieszenia starań??? Ja sobie nie wyobrażam, że znikniesz...
      A poza tym miałyśmy się przecież jeszcze spotkac...
      Ja się domagam Twojego numeru komórki!!! Bo ja chcę byc z Toba w kontakcie
      przynajmniej od czasu do czasu... Jak nie dasz to wyduszę z Ma_rudkismile) bo ona
      pewnie masmile))

Ściskam Cię baaardzo mocno!!!

kasia
      • bebell Aha... 27.12.05, 20:18
        fantaisie- witam Cię bardzo serdecznie wśród nassmile))
        kalori tez nie liczę- od Wigilii do Nowego Rokusmile)) zupełnie o tym nie myślęsmile)
        no, i makowca też bardzo lubie. ale w tym roku to mi taka szarlotka wyszła, że
        wszytsko inne blednie przy jej "blasku".

ściski

kasia
      • ma_ruda2 Re: ANT!!!!! 27.12.05, 20:20
        Bebell - jak ant ci nie da - toja ci damjej numer!!! nawetjakmnie przestanie za
        to lubicbig_grinD
        poza tym ja tez sobie nie wyobrazam forum bez niejsad( ANT SLYSZYSZ??NIE
        MOZESZNAS ZOSTAWIC!!!
        • bebell Re: ANT!!!!! 27.12.05, 20:21
          No, to jestem spokojnasmile) nie ucieknie tak łatwosmile))
    • bebell erga... 27.12.05, 20:23
      ja wiem, że Małżonek wróciłsmile) ja wiem, że sie długo nie widzieliściesmile)
      no, ale bez przesady!!!big_grin
      może cos bys napisałasmile))

kasia

p.s. przerwa dobrze Wam zrobismile))
      • melba7 Re: erga... 27.12.05, 20:59
        Witam wieczorkowosmile
        Balbinko, czekam jutro rano przy kompie-dasz znać?
        • stokrotka76 Melba 27.12.05, 21:05
          A jak Ty się czujesz?
          • melba7 Re: Melba 27.12.05, 21:50
            Lepiej.Nie mam juz cisnienia,ze muszę natychmiast mnieć dziecko.
            • bebell Re: Melba 27.12.05, 21:54
              a mnie się właśnie piekna owulacja marnujesad((
              • fantaisie Re: Melba 27.12.05, 22:20
                Dzięki Bebell za powitanie!
                Nic już nie mów o marnowaniu owulacji, ja niestety w grudniu musiałam już drugi
                raz odpuścić i było mi z tego powodu baaardzo źle!!!
                Mam nadzieję, że w styczniu będę mogła spróbować, po prostu nie mogę się juz
                doczekać. A z drugiej strony wszyscy mi mówią, że nie można tak się nastawiać,
                bo wtedy nic z tego nie wychodzi, tylko to musi być przypadek, ale jak to
                zrobić, jeżeli tak bardzo się chce dzidziusia!
                Pozdrawiam
    • pszczolaasia Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 08:45
      czekam na info od Balbinki.....czy ktoś coś wie?
      halloł laskismile)))))))))))
      • ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 08:59
        witam srodowobig_grinDD
        pscola sciskam z rana smile)
        wlasnie Balbinka co jest??? daj znac bo ja nie mam jak stukac w klawisze -
        trzymam kciuki caly czas big_grinD
        • pszczolaasia Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 09:01
          Ma-ruda toże ściskamsmile)))
          • ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 09:02
            smile)))) i od razu dzien wyglada piekniej - po takim mocnym uscisku big_grinDD
      • ant25 No muszę się pochwalić 28.12.05, 10:09
        www.slowo.com.pl/swietokrzyskie/?id=4067
        Zapraszam do obejrzenia, piewrsze kroki Amelki na nartach i odrazu taka
        sława smile)

Moja mała GWIAZDA!!!!smile) JESTEM Z NIEJ TAKA DUMNA
        • ma_ruda2 Re: No muszę się pochwalić 28.12.05, 10:29
          ANia to Amela a za nia ty?? WOW!!!!!!!!!!!! prawdziwa gwiazda ci rosnie. lece
          czytac co tam pisza big_grin
          • ant25 Re: No muszę się pochwalić 28.12.05, 10:32
            Tak Tak a z boku jeszcze się dziadek załapał, smile)
            Jacie jak sie ciesze geba mi sie nie zamyka z wrażenia , big_grinDDDD
            • ma_ruda2 Re: No muszę się pochwalić 28.12.05, 10:34
              wcale sie nie dziwie!!! a Amela jedzie z taka radoscia ze juz jej tych nart to
              chyba nigdy z nog nie zdejmiesz!!!!! smile
        • ma_ruda2 Re: doczytalam!!!!!! 28.12.05, 10:32
          no, no - Ania wywiad do gazety i jeszcze zdjecie smile))))
          ale ma slawna kolezanke z osiedla big_grin
          • ata76 Re: 6 po Świętach :))))))))))))))) 28.12.05, 11:11
            Balbinko, no i jak?????????????????? Kckiki zaciśnięte, ale z niecierpliwości
            normalnie umieram smile

Antuś, ślicznie wygląda Amelka na nartach smile)) Mamusia zresztą też smile)) a tak
            wogóle to życzę jak najszybszego "dogadania" się z mężem!!!

witam też nową foremkę w naszym gronie...jeszcze nie pamiętam nicka, ale to się
            na pewno zmieni smile))))

Balbinko,wyleciało mi z głowy Twoje pytanie...ale już odpowiadam...w macicy
            jest umiejscowiona ta torbiel...zdaję się, że to chyba lepiej...a co do terminu
            to jeszcze nic nie wiem
          • fantaisie Re: doczytalam!!!!!! 28.12.05, 12:01
            Cześć Dziewczyny!!!
            Pomimo, że jestem nowa pozwoliłam sobie również obejrzeć zdjęcia Małej na
            nartach i jestem pod wrażeniem!!! Świetna prezencja i jakie zaangażowanie! Bomba!
            Ja niestety na narty tylko patrzę, więc tym bardziej doceniam!!!
            Pozdrawiam śnieżnie
            Buziaki
            • melba7 Re: doczytalam!!!!!! 28.12.05, 12:42
              no, Amelka jedzie całkiem fachowosmilesmilei widać,ze z radoscią wielkąsmilegratuluję
              przyszłej gwiazdy narciarstwasmile
              Ant, dobrze,ze jestessmile
              a kolezanka Balbinka mogłaby dać jakiś znak życia, kciuki odpadają...
    • balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 13:20
      Dziewczyny, sorki ,że tak późno daję znać, ale przyczyny techniczne...

Nie mam dla was żadnych dobrych wiadomości...test negatywny, czyli normalna
      @@@...czułam,że tak będzie... I prawde mówiac odetchnełam z ulgą,ze to nie
      samoistne poronienie.Znowu mi sie cos w cyklu poprzestawiało...
      Na dodatek zachwyciłam jakąś infekcję pęcherza...mam nadzieję,ze to nic
      poważnego,bo nastepny cykl byłby bez IUI.Urosept już nie pomaga. Idę jutro na
      badanie moczu(i tak będę płaciła) oraz do lekarza rodzinnego..póki go jeszcze
      mam...Kurde, można szału dostać z tą naszą służbą zdrowia...a własciwie to z
      tymi urzędnikami...
      • fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 13:48
        Balbinka, nie martw się!!! Oraz witaj w klubie @@@@, ja od dzisiaj też mam tą
        przyjemnośćsad(
        Co do pęcherza, to ile razy dziennie brałaś ten urosept? Można 3 razy po 2
        tabletki, a jeśli nie pomaga, to może furagin? Nie chcę pokręcić, ale bez
        recepty jest jeszcze coś takiego jak urinal??? I koniecznie jedz witaminkę C,
        jest taka rozpuszczalna w największej dawce i to raz dziennie. Można sobie
        zrobić nasiadówkę w dość ciepłej wodzie, też pomaga.I bardzo dużo pij, ale
        naprawdę bardzo dużo, mój rekord to 9l w ciągu jednego dnia. Ja niestety walczę
        z tym draństwem od wrześniasad(
        Trzymaj się cieplutko!
        • ata76 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 13:55
          och Balbinko przykro mi bardzo, aczkolwiek ciesze się, że znajdujesz w tej
          sytuacji pozytywne strony...a wszelkim pęcherzowym problemom mówimy stanowcze
          nie!!! Generalnie powrotu do zdrówka i wiesz kiss***

Fantaisie, Ciebie również ściskam i oby to była ostatnia wredota
          • ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 14:05
            Balbinka - sciskam kiss********* i jak najszybszego poradzenia sobie z pencherzem
            zycze .... trzymaj sie cieplutko smile
            • lalisia78 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 14:13
              balbinko przykro mi wylecz pecherz i moze sie uda nastepnym razem.

A co tam u Moniki i Madzi wie ktos???

mnie dzisiaj meczy straszna zgaga. Maz chcial dzisiaj po pracy isc z kolegom na
              piwko ale zadzwonilam i powiedzialam ze nie najlepiej sie czuje i przyjedzie
              sie zajac alicja. no i tak jak mowilam ze w swieta przytyje mam o 1 kg wiecej
              czyli juz 10 na plusie ale juz nie dlugo jeszcze zostalo mi 70 dnismile)))
              • pszczolaasia och dziewczyny... ściskam..:** 28.12.05, 14:20

• ata76 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 14:28
                eeeee Lalisia, na pewno po porodzie szybciutko wrócisz do swojej figury, więc
                sie nie martw....a poza tym w ciązy musisz być zaokrąglona...w końcu jesteś w
                ciązy smile))

no i powrotu do dobrego samopoczucie !!!!
                • fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 17:15
                  Hejka!
                  Coś dzisiaj tutaj spokojnie, czy gdzieś uciekłyście i ja nie mogę Was znaleźć???
                  • melba7 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 17:27
                    jestesmy, jestesmy...częsć chyba poza zasięgiem kompówwink
                    • fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 17:42
                      O, jak miło Cię zobaczyćsmile)))
                      Pewnie dziewczyny siedzą w pracy i nie mają czasu...
                      • melba7 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 18:13
                        może wieczorkiem coś się ruszy...wink
                        • fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 18:37
                          oby....smile))
                          Śnieg nas zasypuje, chyba zima przyszła!!!
        • balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 18:41
          Ja za chwile dostane szału...znowu mi serwer odmawia wysłania wiadomosci....tz
          zjada wiadomosc i zostawia info,ze nie moze wyświetlic strony...psia jego...

• balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 18:46
            Fantaise, dobrze,ze piszesz!U nas biało! Mężul własnie wrócił z apteki z
            pojemniczkami.
            Brałam duża dawke uroseptu, wcześniej furagin też sobie zapodawałam...pije
            hektolitry herbatek, wody, ale to pomaga tylko na jakis czas.najgorzej jest
            rano, pewnie mam jakies okropne bakterie,ktore tylko czesciowo wybijam...a moja
            pani doktor, twierdzi ,ze taka moja natura...i nie chce dac skierowanka na
            posiew.Jutro ide molestowac ostatni raz, jesli nie pomoże, ide na priw do
            laboratorium i szlussssssss.
            • balbinka74 Re: Monisiu! 28.12.05, 18:50
              Jeśli znajdziesz troszkę czasu, to napisz, jak sie czujaecie, co z
              maluszkiem...Jestem bardzo ciekawa, co u naszej pupilki Magdusi...ile już
              przybrała...Pozdrawiam.Kasia.
              • balbinka74 Re: babeczki 28.12.05, 18:54
                Matalko, gdzie ty sie podziewasz?

Megi, noz musisz trochę odstawić tę ksiażkę, skoro ma być przyczyną rozpadu
                waszego małżeństwa...hihihi.A do tych wrednych bakterii, to juz chyba się twój
                organizm przystosował...żyją w symbiozie...moze powinni zrobic antybiogram?
                Podejrzewacie juz czy to bedzie synek czy córcia?

Hortiko??????????????
                • balbinka74 Re: babeczki 28.12.05, 18:58
                  Gwiazdeczkę chyba nam zasypało...
                  Erga i Ant na nartach..( oj, poprawka, erga nadrabia ogromne zaległosci w byciu
                  żonką, oby tylko męża nie wycieńczyła...bo z dzieci nici)

Ant, możesz byc dumna z Amelki...no, no, no, mała narciarka a jaka sprytna!

Malba, jak samopoczucie???
                  • balbinka74 Re:Atko! 28.12.05, 19:03
                    A to sie wredna torbiel usadowiła...ale i tak dobrze,ze tylko histero ci
                    zrobią.Córa znajomej miała normalną operację...i kazali jej zachodzić miesiąc
                    po zabiegu . Udało im się od razu...a wczesniej 4 lata zmarnowała na bieganie
                    po lekarzach....teraz ma juz parkę.Nic się nie przejmuj!
                • ma_ruda2 Re: babeczki 28.12.05, 19:00
                  O MATKO!!!! godzine wracalismy do domusad(( dobrze ze moj M przyjechal po mnie
                  na pazury samochodem ale i tak to trwalo.Stolica zasypana - jak zwykle zima
                  ZASKOCZYLA drogowcowbig_grinDD nicnowego nie? jadac dzis ulicami tak se pomyslalam ze
                  dobrze ze nie musze prowadzic osobiscie smile
                  Balbinko - pomolestuj swoja lekarke i to ostro, moim zdaniemmusi dac ci
                  skierowanie na posiew!! bede za to trzymac kciuki. spadam odgrzewac rosolek.
                  • balbinka74 Re: babeczki 28.12.05, 19:08
                    Maruda, ja uwielbiam snieg, ale tylko wtedy, gdy nie muszę wyjeżdżać...o
                    prowadzeniu nie ma mowy.....a na dodatek jestem okropnym pasażerem...Pkanetka
                    może potwierdzic...jaka straszna jestem..brrrr.

Rosołek...mniam, mniam...chyba zrobię jutro..

A za propozycje zakupu ksiazeczek dzieki bardzo, moze kiedys dam sie
                    namówić...a ceny jak tam średnio się układaja?
                    • ma_ruda2 Re: babeczki 28.12.05, 19:15
                      ja tezlubie snieg ale nie w warszawiew godzinach szczytu,wtedy go
                      nienawidze big_grinDD
                      ja pasazerem jestem jeszcze gorszym niz ty - wyfaje mi sie ze najmondrzejsza
                      jestem i nikt nie jezdzi tak dobrze jak ja (oprocz mojego M i taty big_grin).
                      rosolek stygnie -tak go przygrzalam ze sobie gardlo poparzylam sad
                      ceny ksiazek rozne, ja ostatnio stareprl-owskie kryminaly pokupowalam po 5 plz
                      za sztuke (uzywane oczywiscie).jak sobie cos upatrzysz daj znac - kupie bez
                      problemu smile
            • fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 19:05
              Powoli snieg zasypuje wszystko! Aż ciężko w to uwierzyć, że w Sylwestra ma być
              ciepło?!
              Może trzeba panią doktor mocniej przycisnąćsmile)
              Ja robiłam sobie zwykłe badanie moczu i wykazało gucio, więc zrobiłam posiew na
              bakterię i również pokazało guciosad(
              A dół brzucha jak bolał tak boli, i ja mam najgorzej w nocy, w ogóle nie mogę
              spać bo tak często biegam siusiu. Poszłam jeszcze na USG, które nic nie
              wykazało, jedynie jakieś rozszerzenie przy prawej nerce, ale podobno to nie ma
              wpływu na to bieganie, więc co mnie boli???

• balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 19:13
                Fantaisie,a kiedy byłas u ginka? Może powinien ci zrobic usg...podobne objawy
                są przy torbieli jajnika, a może zapalonko przydatków nie daj Boże się
                przyplątało...Skoro wyniki badań sa ok..a ból pozostal...powinnaś się wybrać
                jak najszybciej.
                • balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 19:20
                  kurcze jak mi sie nie chce prasować....a tu znowu stos się robi...

Bebell,coś ty taka cichutka...

Ktat...wzywam do opowieści jak przekazaliscie info o bejbiku...
                  • balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 19:26
                    Maruda...mnie mówią,że w koncu ktoś mnie gołymi rękoma udusi za instrukcje
                    dobrej jazdy...no i mnie zwiążą i mordkę zakleją ,bym nie straszyła
                    przekleństwami uczciwych ludzi...poniewaz ja wszędzie wietrzę
                    niebezpieczeństwo...Taki mi uraz pozostał po kilku wypadkach zimowych...brrr.Na
                    szczęście poza wystawieniem wszystkich kregów..wyszłam z nich cało...ale
                    siniaki na psychice zostały hihi...
                    • balbinka74 Re: Marudko 28.12.05, 19:30
                      Będzie problem, bo ja nawet nie mam namiarów na te stronki...i prawdę mówiąc
                      decyzja będzie trudna....Rzuć jakiś link...

A tak w ogóle to załuję,że w moim mieście nie ma antykwariatu...musze liczyc na
                      biblioteke i znajomych....a niestety mało kto kupuje ksiazki, gdy na życie nie
                      starcza...
                      • ma_ruda2 Re: Marudko 28.12.05, 19:33
                        jaki link - dojakich stronek?? bo ja jak mowilam wszystko kupuje na allegro.pl -
                        tam wchodzisz w ksiazki i wpisujsz czego szukasz.poza tym kupuje ksiazki na
                        merlin.plsmile
                        teraz juz naprawde spadam boMgoni,ale mowi ze zmieni monitor i mnie dopusci do
                        kompa. to naraziesmile)
                        • melba7 Balbinko 28.12.05, 19:46
                          lepiej zrób ten posiew,zeby nie dopuscić do stanu przewlekłego.
                          Czuję się fizycznie całkiem nieźle,rzekłąbym- jak nowa,psychicznie...hmmm.
                          Uszła ze mnie para...już się nie upieram,że muszę natychmiast mieć
                          dziecko...nawet nie wiem, jaką mam fazę cykluwink))o zgrozo.
                          Testy owu poszły w odstawkę.Mąż niewink
                    • ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 19:32
                      ja takich przezyc wypadkowych na szczescie nie mialam, ale klne jak szewc jak
                      prowadze, jaksiedze obok to troszki mniej !!! big_grinD
                      poza tym podziwiam cie za pamiec - te twoje posciki - ty o wszystkim i
                      wszystkich pamietasz!!!
                      spadam bo M bedzie zmienial monitor w kompie. nie wiem jak to sie skonczy i czy
                      jeszcze dzis komp bedzie dostepny big_grinD
                      jakby co to milego wieczorku big_grin
                      • erga4 Jestem !!!! 28.12.05, 20:36
                        Ja nadaję dziś od mężula - mam urlop do końca roku smile

Przede wszystkim witam nową foremkę Fantaise - i powodzenia życzę smile

Megi - ty i wielorybek?? kurcze - każda z nas marzy o takim wyglądzie smile) a
                        może podeślesz jakąś fotkę wielorybią, co??

Antuś - a cóż to za pożegnanie??? nosz tak mi smutno... mam nadzieję że szybko
                        uporasz się z problemami i do nas wrócisz.. Ściskam cię mocno.

Tycja - gratulacje dla przyjaciólki. No no - to wasze dzieci też mają szanse
                        siedzieć w jednej ławce smile

Balbinko - nosz nie wiem czemu masz taki problem z postami... ale wiez co -
                        może pisz normalnego długiego posta i przed wysłaniemm skopiuj go np do worda.
                        jeśli się nie pojawi na wątku to jeszcze raz go wkleisz i wyślesz..

A ciekawa jestem jak tam nasza ktat - to znaczy jak rodzinka zareagowała na
                        niusa dzidziusiowego smile

A Abie i Althea pewnie jeszcze w Polsce są - odezwą się po powrocie.
                        Trzymam kciuki za Altheę że małpiszon do niej nie dotarł i pojawi się tu z
                        super nowinką smile

Balbinko - cóż z tą dziwną małpą?? Tak mi przykro że znów nic.. ściskam mocno!
                        kurcze moja @ też była jakaś taka trzydniowa. A brzucho nadal pobolewa..

Bebell - no chyba każde dziecko uwielbia prezenty smile ja też jak byłam mała
                        uwielbiałam jeździć i odwiedzać rodzinę i znajomych. do tej pory lubię. To
                        pewnie całą kopę prezencików przywieźliście do domku smile
                        hehe - podoba mi się twój pościk:
                        >ja wiem, że Małżonek wróciłsmile) ja wiem, że sie długo nie widzieliściesmile)
                        >no, ale bez przesady!!!big_grin
                        >może cos bys napisałasmile))
                        >kasia
                        >p.s. przerwa dobrze Wam zrobismile))

no i właśnie jest ta przerwa hihihih
                        wiesz że jeszcze dzień przed przyjazdem mężula krwawiłam i byłam załamana że
                        nawet nie będę mogła... no wiesz.. Ale mężulo wrócił raniutko i małpa też
                        zniknęła big_grinDD

ANT !!!!! Super fota!!! no proszę - jaka sławna mała narciarka smile) jak się
                        cieszę że się pojawilaś na forum... A z jakiej to okazji wywiad no i fota??
                        masz jakieś wtyki czy co? wink) ale Amelka wygląda jak profesjonalistka!! buzia
                        się jej nie zamyka - ale musiała mieć frajdę!!

Lalisia - ty narzekasz na figurę???? nosz jak cię zaraz palnę!!! szczuplusia
                        kobitka jesteś tylko masz piłeczkę z przodu - i ty narzekasz??? nosz trzymajcie
                        mnie bo nie wytrzymam!

A jak tam Monia i Magdusia??? cisza jakaś.. i Gviazdeczka nic nie pisze..

Ja dziż przygotowałam sprzęt narciarski, a mężulo zakupił nowe narty. I jutro
                        ruszamy na stok!!

Melbuś - to pracuj z mężulem.. może taka nieświadomość cyklowa dobrze ci
                        zrobi.. trzymam kciuki!!

Balbinko - toż ty pirat drogowy jesteś!! ja uwielbiam jazdę zimą.. oj i ręczny
                        jest niezbędny smile)
                        • balbinka74 Re: Jestem !!!! 28.12.05, 22:17
                          Erga, widzę ,że siły regenerujesz..i koleżenskich rad posłuchałaśsmile)))A pirat
                          drogowy ze mnie zerowy...wyzywaczi krzykacz...to tu moje wątpliwe zasługi
                          Muszę ci się przyznać,że praktycznie od dwóch lat sama nie jeżdżę....i na swoim
                          sumieniu mam zmiażdżony reflektor latem...podczas parkowania...cosik hamulec
                          nie zadziałał hihi....Wypadki miałam jako pasażer...i dlatego strasznie boję
                          się jazdy samochodem,w każdych warunkach...a gdy tylko troche popada :
                          (((normalnie panika...

Powiedz lepiej ile kasy zarobiłas na tych dzwonkach!!!Wszystkie sprzedane??

Z tymi pościkami , to fajny pomysł, ale nie dla takiej sieroty komputerowej jak
                          ja!

Uważaj na obtarcia...hihi
                • fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 20:13
                  Cały czas do niego chodzę,torbiel wykluczył, zapalenie przydatków również,
                  wypisał skierowanie do chirurga i urologa i nadal nic. Więc mam tego dość, bo
                  ból naprawdę czasami jest paskudny, ostatnio mój najlepszy przyjaciel to
                  ibuprom, bo no-spa w ogóle na mnie nie działasad
    • stokrotka76 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 20:29
      Cześć Dziewczynki! Dopiero niedawno wróciłam z pracki i jestem padnięta sad.

Balbinko, szkoda... Buziaki!

Amelka z mamusią wyglądają ślicznie. No, no, proszę, teraz sławne jesteście wink!

Bebell, owu szkoda, fakt. Ale nawet się nie obejrzysz i znowu do dzieła!

Melbuś, dobrze jest się nauczyć cierpliwości, może to właśnie będzie to? Na
      luzie, spokojnie, ja cały czas próbuję mieć takie podejście, choć nie zawsze
      wychodzi...
      • bebell Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 22:23
        Wieczornie witam!

jutro idę sobie do lekarzasmile)) po instrukcjesmile)) zdam relację po powrocie.

No, i mamy już z W. plany na Sylwestrasmile)) Kładziemy Tosicę, a trzy godziny
        później sami też idziemy spacsmile)) A Szanowne Kolezanki co??? Szalejecie???
        Spowiadac mi się tu zarazsmile))

kasia
        • fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 23:26
          Ja witam jeszcze bardziej wieczornie!
          Właśnie skończyłam czytać "Zwodniczy punkt", zdecydowanie fajniejsze niż
          "Cyfrowa twierdza".
          Trzymam kciuki za Ciebie Bebell u lekarza!!!
          Grzecznie również spowiadam się co do Sylwestra, robimy składkowego Sylwka jak
          za dobrych czasów, przypomnimy sobie naszą młodośćsmile)))
          Ja już zgrywam muzykę na MP3, taką najlpeszą, najnajfajniejszą tak tańczenia!
          Nie mam się w co ubrać i szlag mnie powoli zaczyna trafiać...
          Kolorowych snów
          • fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 29.12.05, 08:58
            Dzeiń Doberek wszystkim Dziewczynom, w ten mglisto-deszczowy poranek!!!
            • lalisia78 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 29.12.05, 09:12
              u mnie piekna zima a nie deszczsmile) i slicznie swieci sloneczko wybieram sie
              nawet na saneczki z alicja choc nie wiem czy to dobry pomysl w moim staniesmile)
              jak nie to pujdziemy pobiegac po sniegu. Sylwester spedzamy w domu mieli
              przyjsc do nas moi rodzice ale wczoraj mowili ze to sie jeszcze okarze bo cos
              tam im wypadlo jak nie przyjda to spedze go tylko z mezem i moze alicja wstanie
              o 12 tak jak w tamtym roku i po 30 m poszla spac dalejsmile)
              • erga4 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 29.12.05, 09:40
                I ja witam porannie!!
                no no Balbinko - ale mnie ubawiłaś tymi obtarciami smile)

Powiem tak - mam jakieś 20 ojro za 4 dzwonki i bałwanka - to chyba nieźle smile
                malżon się przyznał że nie wywiesił na początku tych dzwonków - zapomniał ciapa
                jedna big_grin dopiero moje smsy mu przypomniały.

Fantaisie - ja też bym stawiała na torbiel - ale skoro lekarz wykluxcza to sama
                nie wiem. Ja takie bóle miałam przy torbieli 4-centymetrowej..

Zaraz uciakam na stok wypróbować nowe butki smile
                • cytrusowa Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 29.12.05, 10:16
                  czesc
                  zagladam na chwilke,
                  rg - ja tez jeszcze w Polsce jestem - zapomnialas mnie wymienic, hihih./
                  swięta minęly, teraz codziennie kogos wizytujemy - wczoraj akurat bylismy u
                  mojej kolezanki ze studiow, w sierpiniu urodizlo im sie dziecko - Oliwia (co za
                  imie banalne...) i slodkie to to male, ale ona sie nad nią trzesie...makabra.
                  mam nadizeje, ze ja nigdy taka nie bede, szczegolnie jak dziecko zakwili, to
                  juz wyjmuje z lozeczka i potme sie dziwi, ze mala o 24 nie chce spac, bo wciaz
                  na cycku u mamy.

no i przy okazji dowiedzialam sie, ze druga kolezanka jest w cazy z drugim, ale
                  mnie to przeciez nierusza.
                  juz jestesmy przeciez po rozmowie, ustalilismy sobie wszystko i juz. nawet mi z
                  tym lepiej.
                  a poza tym cos srednio u nas, przynjamniej ja mam takie odczucia...

no niewazne,
                  zycze wam szampanskiej zabawy - gdziekolwiek by byla.
                  my siedizmy oczywiscie w domu!
                  mimo, ze rok temu maz zarzekal sie, ze wyjdziemy, bo wzeszlym roku bylo co clo -
                  nie chce do tego wracac.
                  no ale tak oto mozna polegac na facetach.
                  amen

milego dnia dzeiewczyny!!!
                  • megi.1 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 29.12.05, 12:17
                    Dzien dobry Dziewczynysmile

Balbinko przykro mi, że pęcherz daje Ci się we znaki. Posiew to najlepsze
                    rozwiazanie. Nie zwlekaj z tym bo nie warto się męczyć.

Moj lekary stwierdzil, ze skoro nawet dobrze dobrany antybiotyk podany dozylnie
                    nie poskutkowal to istnieje taka mozliwosc ze taka bakteria w szyjce moze juz
                    zostac na zawsze.

Dzis juz u nas 20 tydzien. Wlasnie w tzm okresie trafilam w poprzedniej ciazy
                    do szpitala wiec po prostu sie boje, zeby tym razem wszystko bylo dobrze. W
                    poniedzialek idziemz na usg wiec moze sie dowiemy czy to chlopczyk czy
                    dziewczynka.

Erga dobrze ze dalas znak zycia bo juz sie zacznalysmy martwic smilesmilesmile
                    • anialm Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 29.12.05, 12:53
                      Czesc dziewczynki po świętach!!!!

Jestem zmęczona poświętach... całe szczescie ze do pracki tylko na dwa dni -
                      ale len ze mnie wylazł... spałabym i spała... smile

Amelka z mamusia slicznie na nartach wyglądacie - no i wywiad. ho ho.. to juz
                      swiatowe kobietki jestescie smile No i z całego serduszka zycze Ci Ant kochanie
                      szybkiego rozwiązanie problemów... no i nie odchodź od nas...

Cytrus - no cibei tez sciskam skarbie, moze to chwilowe odczucia z M. ze cos
                      nie tak... Wypoczywaj w Polsce, gość sie u znajomych ile wlezie smile

Witam nową koleżankę - życze szybkiego zafasolkowania... smile

Tycja - nie wiem czy nie doczytałam czy jak ale jak tam rodzinka na wiesci o
                      dzidzi? - prosze tu nam ładnie opowiedziec wszystko smile

Reszte mocno ściskam - za duzo info na raz i nie pamętam wszystkiego sad
                      Buźki

p.s. trzymam kciuki za wszystkie kobietki walczace z bakteriami!!! smile
                      • melba7 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 29.12.05, 12:59
                        witam,ja już po pracy-sterylizowałam suczkę.Że też się chciało włascicielom w
                        przeddzien sylwestra...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka