melba7 20.12.05, 21:57 nie stoją Anioł z Bogiem, nie obserwują zdarzen i nie spełniają marzeń... Zbliża się magiczny czas świąt Cuda się zdarzają Dziewczyny, zapraszam na nowy wątek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulag26 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 20.12.05, 22:02 dziś słuchałam tej piosenki jadąc do Warszawy... kiedyś te marzenie muszą się spełniać - no to nie ma lepszej pory niż teraz) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 20.12.05, 23:08 Melbunia - tytul CUDNY!!!! naprawde Monika - jakie super wiesci wyczytalam na poprzednim waku. Wiedzialam ze z Magdusia bedzie Ok ale co innego wierzyc a co innego przeczytac!!! HURRRA! 3maj sie mamusiu ) Wysle mi ktos zdjecia Magdusi?? Ata -dziewczyny pisza ze dzielna jestes i ja sie pod tym podpisze - slyszalam ze to badanie do najprzyjemniejszych nie nalezy. podziwiam wlasnie wrocilismy z King Konga- ale sie poryczalam( czy wszystkie filmy o tej wielkiej malpie musza sie tak smutno konczyc?? branoc Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 20.12.05, 23:41 Melbuniu, wspaniały pomysł)) Kobietki , ja do was piszę,ale moje posty nie docierają...tzn, niektóre buszują po interii....a na dodatek wczoraj jeden poszedł z bykiem....ale mi wstyd: ((((((((((((bo nie wiem jak mogłam tak oczywisty błąd zrobić...mężul się śmieje,ze za dużo na co dzień w zeszytach widzę ,to i przyswajam....ale mnie pocieszył.... U mnie 23 dc....do testowanka jeszcze kilka dni, zresztą i tak pewnie za 2 dni małpa sie pojawi...dziś mam typowy zespół napięcia...i ryczeć mi się chce na zawołanie...co zresztą czynię....Dobrze,że "Filadelfia" była, bo przynajmniej mezula trochę ściemniłam,że to przez film....Te moje cykle powariowały...zatem skoro teraz jestem bez luteiny i duphastonu...to według mniej więcej występujacej około 11 dnia owu....@@@@przyjdzie w czwartek.... Bebell,bardzo jesteś dzielna!!!a wyciaganie szewków nie boli...musisz tylko potem uważać,by nie dźwigać Łasiczki, bo blizny wewnętrzne moga pęknąć... Chyba sobie kupię na świeta "Żabę", a co, cos mi się na pocieszenie należy..... I musze wam zdradzić mała tajemnice...w jednej z książek została trochę opisana moja rodzinka)))Jest to "zasługa" mojej kuzynki, która miała z autorką bardzo dobry kontakt....chodziła nawet do p.Musierowicz na obiadki..jak słynna Aurelia... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Monisiu! 20.12.05, 23:58 Oj, ten poszedł błyskawicznie! Kochana, bardzo, bardzo się cieszę,że z maleńką już wszystko w porządeczku!!! Nawet nie potrafię sobie wyobrazić waszego bólu,strachu...ileż wy musieliście przejść!!!Modlę sie o wasze zdrowie codziennie..i tak juz zostanie póki mała nie wyjdzie ze szpitala...zresztą modlitwy nigdy dość...Wzruszyłam się, czytajac twoje wyznania....Wydawałoby się,że mężczyzni są mocniejsi...nic bardziej mylnego....wiem to z autopsji...My kobiety, jednak musimy być opoka, dawać nadzieję... Mam nadzieję,że teraz Magduśka juz szybciutko będzie przybierać na wadze, by zamieszkac ze swymi rodzicami!!! Monisiu, teraz musisz zająć się troszkę sobą, cc to przecież nie pikuś.Póki małej nie ma w domu, wypoczywaj, wypoczywaj jak najwięcej!!!Musisz się wzmocnić. Kiedy córunia, już zamieszka w swoim pokoiku, będzie niezły młyn... Myślami jestem z toba. Pozdrawiam! Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 21.12.05, 09:14 Melbuś tytuł piękny !!! Balbinko trzymaj sie teraz ten okres przed tobą te kilka długich dni ja zawsze od 20 dc dostaję raz mniejszego raz wiekszego świra na punkcie swojego ciała na razie mam względny spokój, nie chce Ci nic mówić ale Mikołaj mi coś obiecał Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Wigilia 24.12.05, 01:52 Nastał właśnie ten magiczny świąteczny czas.Czas, na który tak długo czekałyśmy....Dziewczyny..dziś Wigilia..a wy jeszcze w łóżeczkach?????????Ja nie miałam okazji jeszcze przytulić się do podusi.... Babeczki, kochane, życzę Wam samych przemiłych chwil w gronie rodzinnym, wspaniałej atmosfery świątecznej,moc radości,szczęścia, miłości a przede wszystkim tego wymarzonego dziecięcia ! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Monisiu! 21.12.05, 01:07 Żabę skończyłam)) Ma szczęście ten frycek... Nosz! I powiem Wam, że czytana Jeżycjada jak jedna dłuuuga książka jest jeszcze fajniejsza niż czytana w częściach z przerwami... taki pełniejszy obraz i silniejsze oddziaływanie)) całus na dobranoc kasia Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Monisiu! 21.12.05, 08:29 Właśnie, ma szczęście.., ja bym tak Żaby nie zakończyła)), widać Pzyunia lepsza jest ode mnie. Prześlecie mi zdjęcie małej Magdusi??? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Monisiu! 21.12.05, 08:47 Hortika zaraz ci wysle. Melba - dzieki za zdjecia Magdusi. Matko jaka kruszynka) witam srodowo Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Monisiu! 21.12.05, 09:10 Śliczną masz córeczkę, jest taka maleńka, brak mi słów wzruszyłam się... Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Monisiu! 21.12.05, 09:13 JA SOBIE WCHODZE NA POPRZEDNI WĄTEK I PISZE TAKIE BZDURKI: Ho, ho jestem dzisiaj pierwsza.... normlanie nie wierze Bardzo sie ciesze ze mała Madzią wszsytko dobrze, zreszta jak miała takie zaplecze e-cioć które sie za nią modliły o niej myslały to nie było innego wyjścia jak tylko im pokazac ze jest sie dzielną dziewczynką teraz jeszcze tylko pare dni i bedziecie cała trójka w domku. Chociaż jeszcze Cię nie poznałam Monika to mocno ścikam i całuje cala waszą dzielną trójke. I mam prośbę czy ktos mógłyby mi przesłać zdjęcia tej dzielnej kruszynki? No i małego Filipka z mamą tez Ślicznie słonko grzeje, az miło... Melbus - ciesze sie ze jednak z nami zostałas.... - No i dobrze ze nie wierzyłam ze byłam dzisiaj pierwsza Ściskam was dziewczynki mocno.... Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Monisiu! 21.12.05, 09:41 dziekuję za zdjęcia, ależ z niej Mała Kruszynka.. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Monisiu! 21.12.05, 09:42 Dziewczyny z płakałm sie przed kompem po wiadomościach i zdjęciach małej Madzi, to niesamowite, A u mnie, wczoraj dzielnie posprzątałam cały domek razem z M i corą, mała dzielnie myła podłogi małą szmatką, to było takie słodkie że tak chce mi pomóc, pochlapała oczywiście całą podłogę bo nie miała siłki aby wycisnąć wodę, moja mała pomocnica Jadę na święta w rodzinne strony i mam nadzieję że śnieg się utrzyma to pojdziemy sobie na narty całą zgrają, dobrze że już święta, tak się cieszę mam typowy świąteczny nastrój))) Hotrkiko a jak Ty się czujesz czy nadal "czujesz siedzenia" w komunikacji miejskiej ? Erguś jakos cię mało widać ostatnio... Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Poprosze... 21.12.05, 09:48 A Ja patrze do skrzynki nie mam nic... buuu.... Niech ktos mi przesle zdjecia.. prosze, prosze, prosze.... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Poprosze... 21.12.05, 09:54 juz ci wyslalam zdjecia malutkiej Mgdusi Antus to co juz po remonice?? Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Ja też poproszę.. 21.12.05, 11:45 zdjęcia małej Magdusi. Pliss niech któraś się zlituje i wyśle małą, kochaną Kruszynę do mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Ja też poproszę.. 21.12.05, 11:50 Kateb - poleciały do ciebie zdjęcia Magdusi Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Ja też poproszę.. 21.12.05, 11:51 dostałaś już te zdjęcia, czy Ci wysłać? Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Re: Ja też poproszę.. 21.12.05, 11:58 Dostałam, dziękuję. Boziu, jaka ona malutka ta Kruszyna. Ale słudziutka przy tym, a jakie włosy ma!! Ho ho. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Monisiu! 21.12.05, 10:42 oj czuję... nawet jeszcze intensywniej, może je czymś czyścili? hihi. W sumie to mnie to bawi.. Czuję się dobrze, oprócz przeziębiebia, które mnie okrutnie męczy. Dziś idę do lekarza na pierwszą wizytę, moze przy okazji pozwoli mi wziąść jakieś leki, bo na samym mleku z miodem to szybko się nie wyleczę. Ja też już niedługo wybieram się w rodzinne strony, poumawiałam się już ze wszystkimi prawie znajomymi, tak się cieszę! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Monisiu! 21.12.05, 11:14 Monisiu Magdusia jest śliczna Jeszcze raz gratuluję Wam tej pięknej córeczki, oby jak najszybciej była już z Wami w domku Hortiko ja też walczę z przeziębieniem, którym mnie zaraził mąż Na szczęście chyba wszystko skończy się na katarze. Mam nadzieję, że lekarz zapisze Ci jakieś leki, które szybciutko postawią się na nogi. Ja jutro mam wizytę i mam nadzieję, że jak zwykle pan doktor podziała na mnie uspokajająco bo znowu zaczynam wymyślać sobie problemy. Gviazdko słodkie te buciki))) Pozdrowienia od "pociągającej" megi Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Ależ się wzruszyłam... 21.12.05, 10:31 Czytając posty Moniki z poprzedniego wątku, mimo, iż cały miniony tydzień byłam na bieżąco z informacjami o małej Magdusi, to jest po prostu silniejsze ode mnie, a do tego te fotki, i jak tu nie płakać?! Drobniutka Magdalenka jest prześliczna!!! Moniu, możemy Ci tylko pozazdrościć takiej córuni... Malbuś, wątek jest super, a jako jego założycielce należą Ci się jakieś względy, wiesz chyba jakie, co?! Wierzę, że Twoje (jak i wielu innych kobietek na tym forum) największe marzenie spełni się i to wkrótce! A u mnie prawie bez zmian! Wczoraj udałam się na wigilijkę nauczycielską! Było bardzo fajnie, dostałam parę maluśklich bucików - taki mamy w gronie zwyczaj obdarowywania ciężarówek, a jako, że na początku ciąży prosiłam, by mi ich nie kupowano, to teraz dostałam! :o) Moje koleżanki ucieszyły się, że wreszcie wyglądam jak babka w ciąży i mam wystający brzusio, gdyż długo nic nie było widać! Niestety cały wczorajszy dzień był troszkę "zabiegany" i od razu to odczułam - pół nocy strasznie bolał mnie brzuch, był bardzo mocno napięty i minęło wiele godzin nim zasnęłam! Chyba rzeczywiście muszę więcej leżeć w ciągu dnia, bo gdy tylko brakuje mi leżakowania, dzieje się coś niedobrego! Przy okazji Bebell i Lalisiu, dzięki za opis tego leku przeciwskurczowego! To tyle, pozdrowionka i buziaczki na cały dzień dla wszystkich!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
blige Re: Ależ się wzruszyłam... 21.12.05, 11:24 ja tez chce fotki MAgdusi i anialm juz wysylam nasze Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Ależ się wzruszyłam... 21.12.05, 11:30 ja do was pisze na starym watku a wy juz ty)) dzisiaj czuje sie bardzo dobrze)) juz nie leze caly dzien bo lekarz powiedzial ze nie musze jesli ok sie czuje alicja dzisiaj bardzo grzeczna wic maz jedzie na zakupy a ja z nia zostane potem jak przyhedzie to wrazam do luzka. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Ależ się wzruszyłam... 21.12.05, 11:35 dzieki zrewanzuje sie zdjęciami małej Madzi i swoimi Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Ależ się wzruszyłam... 21.12.05, 11:50 Nosz Filipek uroczy bedzie łamał serca kobietkom Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Ależ się wzruszyłam... 21.12.05, 12:29 Witam w nowym wątku!! Melbuś świetny pomysł na tytuł Monisiu tak pięknie wszystko opisalaś, az się poplakalam. Caly czas myśle o Was i wierze że teraz to bedzie już tylko coraz lepiej. Lalisiu super fryzurka i jaki masz ladny brzuszek. Oszczędaj się kochana, skoro lekarz tak zalecił. Gviazdko mily prezent z tymi bucikami. U mnie jak narazie wszystko w porządku. Chociaż ostanio jestem troche zmęczona. Na szczęscie mamy dluga przerwe swiateczną w pracy to troche wypocznę. Brzuszek jest juz troche widoczny, co szczegolnie cieszy przyszlego tatusia. Mnie oczywiscie też, ale niestety wchodze juz tylko w dwie pary spodni i po nowym roku konieczne beda zakupy. Czy mogę prosić o przesłanie mi zdjęć małej Madzi i Filipka. Ja też chcę ich zobaczyć. Podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blige Re: Ależ się wzruszyłam... 21.12.05, 14:13 nika, Filipolek poszedl i na twoja skrzynke Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia ojejku jak ja lubię tą piosenkę....Melbuś dzięki:* 21.12.05, 13:26 witam))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: ojejku jak ja lubię tą piosenkę....Melbuś dzi 21.12.05, 13:38 No pszczołka jesteś co i jak u Ciebie kochana ? Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re:KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 21.12.05, 14:01 po wizycie u gina na gg byla siostra meza powiedzialam jej ze musze lezec i brac leki wiec tescie napewno wiedza ale nawet nie zadzwonili zapytac jak sie czuje i co z dzidzia( udowodnili jak sie ciesza z 2 wnuczki Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re:KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 21.12.05, 14:07 Nie martw sie... na pewno sie martwią, moze tylko nie chca martwic Ciebie i dzownic i wypytywac o szczegóły.... Sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
blige Re:KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 21.12.05, 14:12 anialm masz przesliczna coreczke! mala Krolewna)) Mi sie teraz marzy dziewczynka DZieki za zdjeca MAgdusi. Boze, jaki Kochany Szkrabek. I taka MAlunia. Jest NAjdzielniejsza na swiecie. Monia, mozecie byc dumni z corenki. Gratulujemy Wam z calego serca i zyczymy zdrowia i sil)) Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re:KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 21.12.05, 14:42 Blige masz strasznie ślicznego synka. Wogóle jesteście fajna rodzinką ) Ach mnie się marzy chlopiec. Monisiu - malutka Madzia jest prześliczna, dzielna mala kruszynka ) A juz wiem co rano chcialam napisac - odpnosnie witamin - mi moj lekarz kazal przyjmowac witaminy dopiero od 13 tyg. czyli drugiego trymestru. Wczesniej bralam tylko folik. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re:KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 21.12.05, 14:43 lalisiu, nie przejmuj się teściami Jesteś wspaniałą, wartosciową kobietą, matką (niebawem) dwóch cudownych córeczek, a ich zachowanie swiadczy o nich , a nie o Tobie Nie denerwuj się, leż, wypoczywaj, a o nich pomyśl: -...Bóg z nimi! gdyby nie święta, odpowiednie może byłoby inne słowo. Na kolejną literę alfabetu. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: ojejku jak ja lubię tą piosenkę....Melbuś dzi 21.12.05, 15:01 aaa wporzo dziękuje))))a u Ciebie?** ucałuj Amelkę) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: ojejku jak ja lubię tą piosenkę....Melbuś dzi 21.12.05, 15:07 taaaaaaaaa a bardziej lakonicznie nie dałoby rady hę?? Kobieto prosze stanąć do raportu który dc i takie tam , oczywiście śmieję się, a propos słowa oczywiście jakiś czas temu upodobała sobie to słowo moja malutka i powtarzała z nasileniem 100 razy na dzień " oczywiście" na co mój kochany M odpowiedział " Jak ty tyle razy bedziesz powtarzać oczy wiście to Ci te oczy zawisną w końcu" Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: ojejku jak ja lubię tą piosenkę....Melbuś dzi 21.12.05, 15:16 nie wiem ktory to dc bo nie licze))) czyz to nie cudowne???? absolutna swoboda))))) mam wszystko genralnie tam gdzie slońce nie dochodzi, więc luzik komfort i rekraacja)))) a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: ojejku jak ja lubię tą piosenkę....Melbuś dzi 21.12.05, 15:27 Ja tez ...prawie, odmówiłam prywatnych zlecen ( na jakiś czas), po pracy nie robię nic, siedze i sie byczę i jest mi z tym dobrze, w swięta planujemy pojeżdzić na nartach u moich rodziców, mała ma już piewrszy w swoim życiu sprzęt zakupiony Zazdroszcze Ci tej swobody bo ja jednak podświadomie coś tam patrzę i przeliczam ale już trochę swobodniej z każdym miesiącem przychodzi jakaś taka pokora i powolne godzenie się z tym co życie niesie Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: ojejku jak ja lubię tą piosenkę....Melbuś dzi 21.12.05, 15:35 A i jeszcze dodam Pszczołko że pewnie moje problemy hormonalne znowu dały znać o sobie ( skoro tak długo sie nie udaje) ale nie podejmę leczenia poki co, bo wiem że bede sie źle czuła i generalnie nie chec mi się latac po lekarzach, moze w Nowym Roku lepsze myslenie mi się włączy Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa tu Gdańsk! 21.12.05, 15:28 nareszcie na starych śmieciach! po kolei - wlasnie wstalam, po drzemce, leb mnie blal po przyjezdzie, ze hej. bladym switem wyjazd, trzeba jeszcze do innego miasta dojechac, a ja wlasnie wtedy z nerowo dostalam rozwolnienia, hihih. zawracalismy sie raz, a potme na autostradzie prawie plakalam by tylko znalezc kibel, hehwhe. chore, nie? przed samym wyjazdem czyliw czoraj wieczorem zajrzlaam do skrzynki i ujrzlaam cud narodzin - malutką Kruszynkę, immieniczkę moja. Niesamowita malutka. ta wola przetrwania...a jak pozuje...od rauz idac, ze mala figlarka bedzie wybaczcie, ze nie przeslalam zainteresowanym zdjec dalej, no ale jestem dopiero teraz i jak widze, wszystkie juz mają, tak? a ja chcialabym poporsic swiezą forumke o fotki rodziny z Filipkiem na czele, bo o mnie zapomniano albo wy star forumi podeslijcie... cos padlo haslo tesciowej w ktoryms poscie...moje slowo jedno "olac". choc ja godizne temu mialam tel od tesciowej wlasnie, ktora zaprasza mnie i tate na Wigilie, zebysmy nie robili w domu no, musze sie jakos wykrecic...moj tata to ma lepiej - nie musi wcale isc. a ja pojde na chwiel, i potme wrocimy i bedzie wigilia w moim domu rodzinnym. co tam jeszcze....ciesze sie jak glupia ze jest snieg ja wiem, smiejscie sie ze mnie ale w tej Kolonii to sniegu brak. tak nijako jest ale za to dluzej o ok./ godzine jest jasno, a tu juz szaro sie robi to wsio chyba na gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: tu Gdańsk! 21.12.05, 15:33 Witaj Cytruś blizej jesteś A moja teściowa ma jak na razie ciąg dalszy wielkeij dobroci dla mnie nie wiem co jest grane ale mi z tym dobrze i niech tak trwa Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: tu Gdańsk! 21.12.05, 15:38 ant - ciesz sie z tego stanu, co teraz jest - oby jak najdluzej zberka - witam cie serdecznie i gorąco - jak sie czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: tu Gdańsk! 21.12.05, 15:40 Witaj Cytrus!!! faktycznie jestes teraz bliziutko nas DD Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: tu Gdańsk! 21.12.05, 15:52 Zmeczona wiesz, wczoraj zaliczylam wizyte w szpitalu, z powodu b. slabych ruchow. Dzis jest ok, ale wczoraj maly zrobil ze mnie wariatke niech no sie zjawi na swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: tu Gdańsk! 21.12.05, 15:58 zeberka - hihihih. wpuszcza cie chlopak w maliny, gra w ciuciubabke i cieakwe w co jeszcze marudka - oj bliziutko, bliziutko Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Erguś a gdzie TY? 21.12.05, 17:28 może Erga tworzy nowe cudeńka na szydełku?! Dziewczyny, wpadłam do pracy specjalnie Wam powiedzieć, że widziałam JĄ... małą migającą kropeczkę, ma już 4 mm.. Baardzo wzruszające. Uciekam do domku się kurować, lekarka pozwoliła wziąść jakieś leki. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Erguś a gdzie TY? 21.12.05, 19:40 Myślę,że Erga jest zaabsorbowana smutną uroczystością... Ściskam mocno**** Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: 6 laski!!!!! 21.12.05, 19:43 Moniko, to cudowna wiadomość, że z Madzią jest wszytsko dobrze....teraz trzymamy kciuki, żeby maleńka jak nasjszybciej mogła być razem z Wami w domku!!!! Ściski dla dzielnej mamusi!!! Gviazdeczko, super, że Wigilia w szkole była udana....i wybobrażam sobie Twoje wzruszenie jak dostałaś buciki ))) mam nadzieję, że za jakiś czas również i my będziemy mogły podziewiać Twój brzuszek, nietylko koleżanki z pracy ...tak tak...domagam się jakieś fotki)) Hortiko, 4 mm...ojojoj rósnie ta nasza kropeczka...oby tak dalej!!! Balbinko, a kysz negatywnym myślom!!!!!!Zycie czasem lubi sprawiać niespodzianki i nigdy niczego nie można być pewnym, póki się to nie stanie...więc ja póki co zaczynam zaciskać kciuki, żeby @ tym razem Ciebie nienawiedziła!!! Lalisia, powiem za dziewczynami...nie myśl o teśiowej...szkoda Twoich nerwów!!! Traktuj ją tak samo jak ona Ciebie!!! Teraz masz odpoczywać, a nie przywoływać jakieś negatywne emocje!!! Ant, ależ masz w domu skarb...nie dość, że ślicznota, to jeszcze pomaga mamusi ))) Cytrusia, witaj ...witaj w domu!!!!!Buziak dla Ciebie *** też się zastanawiam co z Ergą???? Matalką????? o Pkanetce już nie wspomnę....nawet nie pamiętam kiedy ostatnio ją u nas widziałam....hmmmm....Stokrotka też gdzieś się nie pokazała ostatnio a tak na koniec to powiem, że dostałam zdjęcia od Moni, ale nie mogę ich otworzyć...nie wiem czemu??? O innych zdjęciach już nie wspominając ( Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Erguś a gdzie TY? 21.12.05, 19:59 uffff i ja melduję się na kolejnej części Melbuś - tytuł wątku SUPERRRR! Dobrze że sie zlitowałaś bo tamten już strasznie zwalniał. A ja jak wyszłam wczoraj z domu zaraz po pracy do przyjaciółki tak wróciłam w nocy. I dziś znowu - ona bardzo potrzebuje towarzystwa i wsparcia - poesemesowałyśmy sobie z naszymi lubymi i wogóle było bardzo miło. A i jej mama też potrzebowała troszkę towarzystwa i rozmów na inny temat.. Dlatego mnie nie było. Ale zaraz nadrobię - biorę się za czytanie i odpisywanie. A w pracy dziś miałam taki zamęt że też nie miałam czasu zajrzeć. język mnie boli od lizania kopert a ręka od adresowania.. 300 kartek wysłałam!! uff jak dobrze że to już koniec Mionia jak czytam twoje posty to ryczę!! ze szczęścia oczywiście!! tak się cieszę że Madzia jest zdrowa!! no a jaka miałaby być, co?? w końcu to dziecię papieskie!! Oglądam zdjęcia i ryczę - Boże jaka ta kruszynka malńka!! a jaka słodka!! Althea wysłała Bebell anioła?? super!! To wy tak cichaczem sobie prezenciki robicie, tak?? Anialm-wysyłam ci fotki Blige i Filipka - o ile już ktoś tego nie zrobił A ja nie mam twoich fotek buuuu Lalisiu - proszę mi się tu nie zamartwiać - będzie dobrze i już. po to masz brać leki i słuchać się doktorka co by bylo dobrze! tylko ty mi się oszczędzaj troszkę. Dużo leżeć i odpoczywać. A teściami naprawdę nie warto się przejmować. nie chcą, to nie!! Ma_ruda - i do ciebie foty lecą.. te z Magdusią - bo nie wiem czy ktoś ci wysłał - jeszcze nie doczytałam do końca Ant - ja już też myślami jestem na stoku.. ech czekam tylko na mężula i zaraz narty na nogi i jazda!!! Gviazdeczko-zwyczaj z bucikami - super!! a może posdeślesz swoją fotkę z brzusiem, co?? prooooszęęę. Nika - w dwie pary spodni?? poczekaj - po świętach się już w żadne nie zmieścisz Pszczoła a co ty taka małomówna ostatnio, hę? A jaka wyluzowana!! super!! Cytrusia już w Polsce.. No no - przygoda z rozwolnieniem - nie zazdroszczę Moja teściowa tez już tęskni za mną (i za synusiem oczywiście) już dopytuje kiedy przyjedziemy. ech pewnie znów przygotuje górę pyszności! I trzeba będzie zrzucać te wszystkie dodatkowe świąteczne kilogramy I Zeberka się pojawiła.. Super że u ciebie wszystko w porządku.. no ale maleństwo już ci psikusy robi to co będzie jak przyjdzie na świat ooo jak miło mi się zrobiło że po jednym dniu nieodzywania się zauważyłyście że nie ma gaduły ERGI ) hehe aż mi się na serduszku ciepło zrobiło.. Dziękii!! Hortika - już 4 mm?? kurcze!! jak się cieszczę że wsztystko w porządku i na swoim miejscu! Ściskam! Balbinko-nie smutaskuj się. A może właśnie taki normalny cykl był wam potrzebny... prosze mi się tu nie poddawać tylko myśleć pozytywnie. To taki piękny teraz czas. dziecię Boże się wkrótce narodzi - i w naszych brzuszkach tez może się coś zagnieździ.. Ja w to wierzę!! A gdzie Matala??? I Stokrocia coś zamilkła.. Odpowiedz Link Zgłoś
blige Re: tu Gdańsk! 21.12.05, 21:19 cytrusowa, ale masz fajnie ze juz w kraju) my lecimy w sobote rano) jeszcze tyko dwa dni w pracy... dam rade! puscilam Ci zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 21.12.05, 20:06 Ach, tu jesteście! A już się martwiłam, że was znaleźć nie mogę ))! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 21.12.05, 20:20 Na starym wątku jeszcze się wpisałam . Dziewczynki, zdjęcia ze spotkanka poproszę! Bardzo żałuję, że nie mogłam przyjść i obiecuję poprawę . Byłam zalatana potwornie, ale mam nadzieję na parę dni spokoju, piąteczek chyba będzie wolny i dwa dni po świętach . Magdusia przecudna, kruszyneczka mała . Prześliczna! Po raz kolejny gratuluję szczęśliwym rodzicom . Melbuś, przytulam Słoneczko... Atko, dobrze, że już po hsg. Dzielna dziewczynka . Erguś, bardzo mi przykro. Dobrze, że Twoja przyjaciółka ma Ciebie i że ją wspierasz. Gratuluję Agmani i zyczę spokojnych i zdrowych 9 miesięcy! Lalisiu, wyglądasz ślicznie z brzuszkiem i fryzurka tez niczego sobie! Witam również nowe Forumeczki, które nie miały jeszcze okazji mnie poznać ... Aaa, no i oczywiście fajnie znowu widzieć nasze mamusie, również te, które dawno się nie odzywały Więcej nie pamiętam, ale całuski dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 21.12.05, 20:32 jak tam u Was z przygotowaniami do świąt? Bo my w lesie... Ja mam leżeć i nie forsować się za bardzo, ale organizm mam nieprzyzwyczajony do leżenia, więc snuję się po mieszkaniu, nawet sprzatnęłam pół łazienki... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Melbuś 21.12.05, 21:17 Ślicznie wątek rozpoczęłaś! U mnie też przygotowania w lesie, ale to dlatego, że nie miałam na to wcale czasu! Bałagan mam taki, że wstyd. W piąteczek chyba dostanę wolne, to posprzątam... Dobrze, że do rodziców jednych i drugich jedziemy. Może w przyszłym roku Wigilię przygotuję, jeszcze nie robiłam tego, ale bardzo bym chciała... Prezenty mamy, tylko dla mężula jeszcze - chyba Mikołaj mu przyniesie grę komputerową - jutro nabędę . Choc pod choinke, to sobie autko kupiliśmy - Fiata Tipo - nie jest to cud techniki, ale większe od poprzedniego i wygodniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Melbuś 21.12.05, 21:46 no i ja się dołączam do peanów dot. wątku...a dokładnie tytułu...super )) a co do przygotowań to przyznaje się bez bicia...z czytsego lenistwa nie chce mi się nic robic...Święta spędzamy u rodziców, a M. jeszcze dodatkowo 1 dobę w pracy...tak więć jak widzicie w domu nie będziemy...dziś wyprałam firanki z 2- ch pokoi i kuchni...jutro jeszcze jedne i finito...no i w piątek piekę ciasta....co do prezentów to obadarowuję tylko naszych chrześniaków...z całą resztą rodziny umówiliśmy się, że nie robimy sobie prezentów Stokrotko,super prezencik )))))) mam do Ciebie pytanie....czy Ty miałaś robioną histeroskopię jak miałaś tą torbiel???? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Atka 21.12.05, 21:54 Atko, ja miałam polipa endometrialnego nie torbiel. Miałam histeroskopię i wyłyżeczkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Atka 21.12.05, 22:17 a tak mi sie zdawało, że to był polip, a nie torbiel. Powiedz mi tak po krótce jak wyglądała histeroskopia...chodzi mi, czy to było w znieczuleniu ogólnym...czy musiałaś mieć jakieś badania przed....tego typu szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Atka 21.12.05, 22:59 czesc laski!!! buziak dla wzystkich )))) wlasnie wrocilismy z wigili w centrum nurkowym dwa piwa i 2 razy grzaniec i juz jestyem happyDD ale ja mam slaba glowe ostanio ergus - ja tez tesknilam.ty to jestes kochana wiesz??thx za maila D stokotka- no no samochod pod choinke- dobrze przeczytalam? wy sobi kupiliscie???? piwo z emnie wychodziDD wiecie co zrobilam dzis?? maz sobie zamowil n allegro prezent pod choinke,mialam za niego tylko zaplacic i odebrac (przyszedl do mnie do pracy) - w robocie zapakowalam go w ozdobny papier i przynioslam do domu z tekstem:"kochanie to twoj prezent ale go zapakowalam juz zebys przed wigila nie zobaczyl" mowi ze jestem wredna,ciekawe dlaczgo ?? D Reszte lasek sciskam tak bez powodu bo mam dobry humorek i jeszcze milosc mojego zycia w radiu leci - dal nie wtajemniczonych Robiee WiliamsD Lalisia ty sie kotek tesciami nie przejmuj!!!oni jeszcze na oczy przejaza i bedzie im glupio,zobaczysz... ale sie rozpisalam - spadam spac. branoc. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Atka 21.12.05, 23:17 Ma_rudko- ja?? kochana?? ojej aż się zarumienilam D Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Atka 22.12.05, 08:15 oo - i ja pierwsza dziś z rana?? wczoraj zakończyłam dzień a dziś rozpoczynam :- ))) idę robić kawkę Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Atka 22.12.05, 08:33 a ja witam sie z nad pierwszej w pracy herbatki DD Hortika - ja wczoraj chyba nie do konca doczytalam o tych twoich 4 mm)) sciskam lecz sie szybciutko Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Atka 22.12.05, 08:40 wstałam o 7.00, prasowałam dzieciowi białą koszulę do szkoły, a że zazwyczaj robi to małzon, to nie szło mi zbyt szybko No właśnie...Hortiko, już 4 mm????SuperChciałam Ci powiedzieć,ze na tych fotach ze spotknia masz taaaaki błysk w oku,promieniejesz po prostu..od razu wiadomo, o co chodzimoja mama mówi,że po niektórych kobietach niemalże od razu widać,że sa w ciąży- u Ciebie widać Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Atka 22.12.05, 09:00 Czesc dziewuczynki!!! Hortika - 4 mmm, no no... kropeczek rośnie... Ściskam mocno! Ergus- ja wysłałam to zdjęcie co kiedys załaczyłam do postu... nic nowego Dzieki za zdjęcia Blige i Filipka. Gwiazdeczko - super tradycja z tymi bucikami... no i ja tez bede wyczekiwac na zdjecie z brzuszkiem Dzis jestem ostatni dzień w pracy - jutro urlopik i zabieram sie za porządki. OD dwóch dni mój Pan smieje sie i podsyła małą żeby sprawdziła czy mama czasem nie ma kołowrotka w pupie ... No a ona idzie i mnie maca po tyłku, a chłop ma z tego radość a niech mu bedzie święta idą. Wczoraj wrócił ze spotkania z Bossami i mielismy rozmowe o przyszłości. Zgodzili sie z kumplem byc wspolnikami firmy i nasze plany musza teraz troszke poczekac - do wiosny. I mieszkanie i dzidziuś... widocznie tak ma być. Oni są (moje kochanie i jego przyszły wspólnik), ze bedzie to bardzo dobry interes, tylk omusza poczekac te pare miesięcy. Spoko poczekam - bo ja kochana baba jestem ale moge z wami tutaj poczekac do wiosny, co? Ściaskam was wszystkie mocno, mocno Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Atka 22.12.05, 09:02 Ale byków na strzelałam, ale to chyabjuz tradycja Miało być ONI SĄ PEWNI, że to bedzie dobry interes.... Kawy, ja musze kawy... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Atka 22.12.05, 09:12 Anialm - no jasne że możesz czekać z nami!! nie ty jedna będziesz czekała na wiosnę Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Atka 22.12.05, 09:20 dobrze Erga mówi )))) a tak wogóle to cześć ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Atka 22.12.05, 09:33 Anialm- pociany przylatuja wiosna, wiec to najlepsza pora na dzidziusia) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Atka 22.12.05, 09:35 Tak Maruda ma rację, byle do wiosny Hortiko tak się cieszę 4 mm, cudnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Atka 22.12.05, 09:45 matko co ja napisalam??!!! co to sa pociany!!!??? mialo byc oczywiscie Bociany D Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Atka 22.12.05, 09:54 A ja czuję że do mnie bociek przyleci w lutym hehe no bo ja i mój mąż też zostaliśmy poczęci w lutym więc tradycja musi być zachowana Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Atka 22.12.05, 09:58 Dzieki kochane jestescie! to sobie przezimuje z wami Marudka mogą byc i pociany, żeby tylko dzidzie przynosiły.... Erga mówisz luty... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Atka 22.12.05, 10:03 > Marudka mogą byc i pociany, żeby tylko dzidzie przynosiły.... i tu masz racje!! Erga - zycze ci zeby wszystkie 'pociany ' w tym roku specjalnie dla ciebie przylecialy w lutym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Atka 22.12.05, 10:34 Ergo ja w imieniu tych lutowych bocianow apeluje zebys zrobila im na szydelku przynajmniej jakies czapeczki zeby nie przemarzly lecac do Was A dzis juz 19 tydzien naszej kropeczki i z tej okazji kupujemy dzis choinke a wieczorem do lekarza po same dobre wiadomosci Sciskam Was czwartkowo ale nie za mocno bo nie chce Was zarazic katarem Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 pociany...;DDDDD 22.12.05, 10:58 Moje dziecię zmajstrowane jest w lutym Moj mąż w Sylwestra Ja w urodziny Tatusia ( w lipcu-mój tata jest z 20 lipca, a ja z 20 kwietnia))nieźle celowali,nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: pociany...;DDDDD 22.12.05, 11:01 No no - w lutym mam nadzieję że się nie zawiodę na boćkach - a co do czapeczek to dziś zacznę dziergać - dodatkowo zrobię im skarpety aaa - postaram się zrobić fotk kapci które zrobiłam przypomnijcie mi wieczorkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: pociany...;DDDDD 22.12.05, 11:02 Megi - to już 19 tydzień?? ale ten czas leci.. Na pewno wszystko będzie dobrze. czekamy na relacje z wizyty. Może już się dowiesz czy to synuś czy córcia? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Megi - właśnie 22.12.05, 11:14 sobie przypomniałam że coś pisałaś o butkach szydełkowych dla maleństwa.. masz jakiś konkretny wzorek?? ja właśnie przeglądam stronki czy są jakieś propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: pociany...;DDDDD 22.12.05, 11:18 tu są jakieś hafciki.pl/tiki-index.php?page=ButkiDlaniemowlaka ale takie smutne mi się wydają. chociaż może kolor taki efekt daje. ale jakby takie niebieściutkie lub blado różowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: pociany...;DDDDD 22.12.05, 11:22 ale tu jest śliczna stronka: abrakadabra.sklep.pl/sklep_katchrzest.php?tak=tak Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: pociany...;DDDDD 22.12.05, 11:39 Erga rzeczywiscie piekne te buciki i ubranka Myśleż, że spkojnie można dodać do tej stronki także wyposazenie dla zimowych pocianów Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: pociany...;DDDDD 22.12.05, 11:24 zrób pociankom podkolanówki)) długie będą!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: pociany...;DDDDD 22.12.05, 11:31 ale sie moje pociany przyjely, hihi nosz duma mnie rozpiera a pomysl hortiki z podkolanowkami dla szanownych pocianow - jest super. Ergus moze zrob im cos jeszcze na dzioby - bo w koncu w dziobach niosa dzieciaczki. wiec moze jakis ocieplacz na dziobek? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Atka 22.12.05, 18:48 Atko, histeroskopia była w znieczuleniu ogólnym, robłam w szpitalu państwowym. Przyszłam 3 października do szpitala, na obiad dostałam zupkę i miałam już nie jeść. Wieczorem środek przeczyszczający, jak przed operacją. Następnego dnia rano głupi jaś. Około 9.00 zabrali mnie na salę operacyjną. Pamiętam tylko zastrzyk i pieczenie ręki. Obudziłam się po wszystkim na sali pooperacyjnej z kroplówką, po jakichś 3 godzinach poszłam na normalną salę. Troszkę bolał mnie brzuch, ale po środku znieczulającym przeszło. Troszkę krwawiłam, jeszcze przez parę dni. Do domu poszłam następnego dnia po zabiegu rano. Także nic strasznego i skomplikowanego. Choć na mnie osobiście atmosfera szpitalna i cała ta otoczka operacyjna ( przecież to nie była operacja) nie zadziałała najlepiej. Ale sama histeroskopia to nic strasznego . Przed zabiegiem musiałam zrobić grupę krwi, krzepliwość krwi i morfologię - tylko tyle badań. Słyszałam, że prywatnie wszystko przebiega sprawniej i łagodniej - tego samego dnia zabieg i wraca się do domku. Jak coś jeszcze, pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:31 to chyba wszystko przez te tabletki.. na ulotce piszą że mogą powodować zaburzenia.. no i powodują kurcze tylko mam nadzieję że szybko się skończy bo mężuś przyjedzie za kilka dni.. no wiecie - wyposzczeni jesteśmy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:33 A może zrobię im taki większy woreczek co by przyniosły więcej dzieciątek - może bliźniaki się trafią. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:35 ergus - a co ty lykasz? po jakos nie pamietam? ale skoro w instrukcji pisza o zaburzeniach to pewnie wlasnie to i mam nadzieje ze szybko przejdzie!! musi wlasnie zrob pociana duuuuuzy worek... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:42 No co ja widzę "pociany", "worki", A JAjuż nie kcem czekac na bociana czkałam już i nie przyszedł teraz się na niego obraziłam, czekam na Mikołaja i już, okres fabrykowania prezentów przypada na ten właśnie okres że tak powiem Mikołajowy Miałam nie liczyc a tu Gucio liczę i chce, i to bardzo, wmawiałąm sobie przez ostatni misiąc że co ma być to bedzie (ale ja nie z tych pokornych )i jakoś mi sie to udawało a teraz już nie... jestem zła... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:48 ej, kolezanko - nie wolno gdniewac sie na pociany!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:52 no tak teraz w ferworze złości to powiedziałam on pewnie usłyszał i teraz to pewnie powie jak nie to nie i figulasa dostanę i pewnie sie jeszcze spiknie z Mikołajem na piwie i też mu powie i penwie znowu wygra ta ch....na meska solidarność Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:58 co ty, tak nie bedzie!! pociany sie tak latwo nie obrazaja!! a juzx napewno nie pija piwa!! bo moga sie wtedy zgubic i dzidziusiow nie doniesc na czas. kurna wlasnie sobie pomyslalam ze ten moj pocian to chyba zawsze pijany lata ... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:43 SPIRONOL - to na obniżenie hormonów kory nadnerczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:54 A ja się zastanawiam,czy wkurzyć się już, czy za chwilę.Mój szanowny zadzwonił własnie do mnie i zapytał,czy pojedziemy na lotnisko po jego koleżankę, bo wraca ze szkolenia,biedactwo, i nie umie chyba zamówić sobie taksówki...Panna nie wie, co się stało,że jestem unieruchomiona w domu. Niesmiało przypomnę,że siedzę w domu, nie mogę zrobić zakupów bo nie wolno mi stać i dźwigać, sprzatniętą mam tylko łazienkę, a i tak musiałam się potem położyć, bo...oszczędzę wam szczegółów. Zakupy miał zrobić dziś, i to całkiem spore, włącznie z choinką, lampkami, żarciem...Jesli pojedzie, nie zdąży zrobić nic, bo jutro ma zapchany dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:57 Szczerze..... pogoniłabym i już, ja bym swojemu dała koleżankę odebrać niedoczekanie jego... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:59 No właśnie. Ma skubany szczęście,że zadzwonił i zapytał, czy pojedziemy.Powiedziałam,że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 12:00 i słusznie faceta trzeba trzymać krótko najwyżej 2 lata ) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 12:03 wiecie, nawet lubię tę dziewczynę, no ale kurna bez przesady))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 12:05 Jesuuuuu ale mnie Melba przestraszyłaś normalnie mam z głowy jedna kawę napisałś: wiecie, nawet lubię tę dziewczynę, no ale kurna bez przesady))) i odrazu pomyśłałm o sobie że pewnie znowu z czymś przesadziłam ale najwyższy czas uświadmomić sobie ze nie jestem pepkiem świata i nie o mnie to było pisane uff ale Melba potwierdz to jeszcze ok? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 12:11 ANT, NO CO TY!to nie o Tobie było!!! Ciebie też oczywiście lubię...;P Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Melba Uff:)))))))) 22.12.05, 12:19 że nie damy rady, bo jestesmy zajęci.O! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 11:59 no ja to samo. akurat bym pozwolila!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 12:02 no wiecie, ale czasem faceci maja pomysły... koleżanke.. a ja bym pogoniła.... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 12:05 no co t na pociany się gniewasz??? nie wolno - święta idą trzeba im przebaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 12:06 a gniewam si egniewam bo sobie uświadomiłam że już na forum od kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: hmm znowu plamię :-(( 22.12.05, 13:09 Antuś - ja na forum od czerwca ale pocianów wypatruję już prawie 2 lata.. a mimo to nie gniewam się na nie. Melba-ale twój luby przesadził.. ja bym mu dała! echh - ci faceci. Mój też jest taki że wszystkim by pomógł Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Erguś 22.12.05, 13:20 Wiem, lanie powinnam dostać za to gadanie.... Ale ja niecierpliwa jestem i nic na to nie poradzę,ale dostała przed chwilą fajny prezencik i mi to poprawiło nastrój) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Erguś 22.12.05, 14:16 nooo powinnaś... ja na forum od stycznia. sześć laski Melba i słusznie zrobiłaś. dziewczyny ściski:-0)) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Fajna nazwa wątku:) 22.12.05, 14:23 Cześc Wam dziewczyny!!! Nikt nie przysłał ciężarnej zdjęcia małej Magdusi... Smutno mi jakoś dzisiaj... Chyba nie lubię świąt... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Fajna nazwa wątku:) 22.12.05, 14:31 a ja nie mogę ich otworzyć Tycja a czemu ci smutno i czemu nie lubisz swiąt? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ant, 22.12.05, 14:37 Tak bede, w sobotę jedziemy najpierw na wigilię do rodziców M a potem do moich co prawda odległość jest 175 km ale M jakoś to wszytsko pozaatwiał aby było dobrze,a właśnie Tycja dlaczego Ci smutno ? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ant, 22.12.05, 14:39 W gwoli ścisłości w naszym miasteczku obecnie mieszka moj brat moi rodzice mieszkają na Wsi zostawili mu mieszkanko, Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ant, 22.12.05, 14:39 Tycja - foty Magdusi już do ciebie lecą! Pszczoła ja tobie też wysyłam - może teraz uda ci się otworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Ant, 22.12.05, 14:57 dziękuje dziewczyny... nie wiem, moze dlatego , ze moich rodziców nie bedzie ze mną w wigilijny wieczór ( rozeszli sie w tym roku) I w ogóle święta nigdy w moim domu nie były przyjemne, zawsze ktoś sie z kimś kłócił, a ja wrażliwiec płakałam z tego powodu, ze znowu świeta nie będą takie jak to sobie wymarzyłam. A teraz wigilia to bedzie takie tylko latanie od jednych do drugich. Zawsze marzyłam o takiej wielkiej rodzinnej , wesołej pełnej kolęd wigilijnej kolacji Jak na filmach..... głupia jestem i tyle. Nie słuchajcie mnie, bredzę! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ant, 22.12.05, 15:02 Tycja - ale przecież ty powinnaś skakać z radości!! święta spędzasz z maleństwem pod serduszkiem.. Z mężem. Przykro mi że masz takie smutne wspomnienia i przykro mi z powodu twoich rodziców. Ale ty masz szansę że takie swięta wymarzone będą w twojej rodzinie!! następne będziesz już z płaczącym maleństwem a i może z drugim w drodze ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Tycja 22.12.05, 15:05 Przykro mi z powodu rodziców, ale pomyśl pod serduszkiem rośnie w Tobie mała istotka, marzenia się spełniaja a Tobie już jedno z nich się właśnie spełnia, co prawda na wigilie My też troche latamy ale nie widzę innego rozwiązania no może kiedyś bedziemy mieli duży dom i wszyscy do nas przyjadą Tycjo głowka do góry, Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Tycja 22.12.05, 15:13 wiem ze sie powinnam cieszyć, ale ostatnio zaczęłam sie bać. Niepotrzebnie sie dowiedziałam, ze zbiera sie konsylium lekarzy ginekologów w całej Polsce, zeby omówić ewentualną przyczunę tak częstych poronień, które ostatnio występuje u nas w Polsce. Zastanawiaja sie czy nie pojawił sie jakiś wirus.. W ten piatek dowiedziałam sie ze w 15 tygodniu poroniła moja kolezanka, tak bez powodu... No i chyba panikuję. Mimo ze sobie tłumacze, ze wszystko przeciez bedzie w porzadku!!!!! Ale wiecie co, chyba sie uspokoje dopiero wtedy gdy urodze zdrowe dziecko w lipcu. Pocieszcie mnie jakoś, pliiiiis! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Tycja 22.12.05, 15:17 Tysia - proszę - nie smuć się. Naprawdę będzie wszystko dobrze!!!! przytulam cię bardzo bardzo mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Tycja 22.12.05, 15:18 No nie widzę że nasze spotkanie jesr konieczne zaraz Ci te wszystkie złe myśli wybije z główki, A na początek, jest dobrze, i tak pozostanie , żadnych poronien żadnych problemów, masz kochającego M przy swoim boku a już niedługo bedzie z wami kochane maleństwo, Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Tycja 22.12.05, 15:23 Żadnych smutków mi tu prosze Nie martw sie nie matiej potrzeby, wszystko bedzie dobrze... Masz swoje malenstwo pod sercem i kochanego M przy sobie... Za rok bedziecie obchodzic swieta całą rodzinką... w trójeczkę co najmniej a teraz główka do góry i mysl pozytywnie i nawet nie próbuj nam sie tutaj smutkac do lipca, bo przez kolano przełoże... obiecuje przyjazde z Poznania i jak babcie kocham... Ściakm Cie kochana! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Tycja 22.12.05, 15:29 właśnie...żadnych smutków A jesli chodzi o uspokojenie w lipcu-muszę, droga koleżanko Tycjo, wspomnieć,że kiedy się już ma dziecko, niezaleznie od tego,czy jeszcze pod sercem, czy w zasięgu wzroku, czy w szkole, czy na studiach... pewien niepokój pozostaje na zawsze,po prostu ma się dwa serca Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Tycja 22.12.05, 15:31 Bebell, spotkałas Abie?rzeczywiscie swiat jest mały...ja mieszkam całkiem niedaleko ciebie, ciekawe, kiedy na siebie wpadniemy Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Tycja 22.12.05, 15:33 Melba święte słowa oj święte słowa jak ja teraz dobrze rozumiem moja mamę ona ma aż 4 serca, to dopiero skala niepokoju Odpowiedz Link Zgłoś
nata_home Re:WESOŁYCH ŚWIĄT ! 22.12.05, 14:46 Niech zbliżające się Święta Bożego Narodzenia spędzone w gronie najbliższych przyniosą wiele radości, ciepła i optymizmu, a nadchodzący Nowy Rok tylko miłe niespodzianki ! ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM NAPRAWDE WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO PRZEDEWSZYSTKIM DUŻO WIARY I SIŁY W TO, O CO TAk BARDZO SIE STARACIE , PRZYTULAM WAS WSZYSTKIE Stara forumowiczka tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;19;116/st/20060719/dt/6/k/9be6/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re:WESOŁYCH ŚWIĄT ! 22.12.05, 14:49 Ja też wpadłam tylko po to aby złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia dużo zdrówka i upragnionej fasoleczki nieobecna fizycznie ale cały czas obecna duchowo forumowiczka Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re:WESOŁYCH ŚWIĄT ! 22.12.05, 14:59 Eda!! Natka!!! fajnie was znowu widzieć!! dzięki za życzenia - ja równiez życzę wam wszystkiego naj naj naj. Przede wszystkim dużo miłości i ciepła rodzinnego. Tobie Natko szczęśliwego rozwiązania. Eda a co u ciebie?? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Erguś 22.12.05, 14:44 Ja też jestem niecierpliwa.. ale cóż - życie widać uczy mnie cierpliwości.. ja tam sobie już prawie wmówiłam że nigdy się nie uda więc nie przeżywam już tak testowań i małp.. ale jestem tu bo was polubiłam i nie zamierzam się stąd ruszać. I powiem wam że mój mąż wcale się tym nie martwi że się nie udaje - i może jego stosunek do tego trematu troszke mi się udzielił Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Erguś 22.12.05, 14:50 Tak sobie mysle ze te wszystkie misiące i cykle nas wyciszają i ucza pokory... im dłuzej to trwa tym człowiek spokojniej do tego podchodzi. Ja np. wiem, że nie zatestuje w dniu spodziewanje @ jak zaczniemy sie starac na wiosne... Moj Pan mowi mi ze po co? jak bedziesz tosie dowiesz i miesiączki nie dostaniesz, wiec po co chcesz robic test... Wtedy go nie rozumiałam, ale teraz mam wiecej cierpliwości w sobie. Co ma by c to będzie teraz czekamy do wiosny a potem bez nerwów ze spokojem... Tego właśnei nauczyły mnie te 5 miesięcy... wow, ale sie rozpisałam... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Erguś 22.12.05, 14:51 Erga faceci maja faktycznie lepsze podejście do życia, moj tak samo, na początku nie chciał a teraz jak nie wychodzi to w zasadzie specjalnie sie tym nie przejmuje i nie widzi żadnego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Erguś 22.12.05, 15:05 ASntuś - chciałabym mieć takie podejście jak nasi mężusiowie - i powoli się tego od mojego uczę choć dużo mi jeszcze brakuje ale on wierzy w to że się uda - i we mnie tli się taka mała iskierka nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Świat jest mały:))) 22.12.05, 14:52 I spotkałam dziś Abie)) W sklepie z kawą)) gdzie dokupowałam swiąteczny dodatek do prezentu dla Wojtka) (on jest kawowym fanatykiem) ) Padłyśmy sobie w ramiona! Przesyłam Wam od niej pozdrowienia)) I muszę Wam powiedziec, że bardzo dobrze na mnie podziałało to spotkanie! Wyssało ze mnie zdenerwowowanie przedświateczne... kissy kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 14:53 Faktycznie świat jest taaaki mały, ja też chce spotkać Abie Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 15:02 znaczy sie widziałyście się w Warszawie, tak? Fajnie, ja moze w nowo otwartym tesco spotkam Ant przy odrobienie szczęści to i moze Althee Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 15:09 Co Tesco w naszym miasteczku ? nic nie wiedziałam a co do Altheii też nie czy ona jest też z naszych stron? nie możlwie A co do spotkania to chyba nam Tesco do tego akurat nie jest potrzebne, jestem do poniedziałku włącznie a potem od piatku jeszcze raz moze wieczorkiem przejdziemy się na spacerek przez wąską uliczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 15:16 Nie wiedziałaś? Hihihi! koło naszego luxusowego basenu wybudowali czynne jest juz od listopada, 24/24 Jak to nie wiedziałaś ze Althea tez od nas? Tyle ze4 nie wiem czy tu przyjeżdza. Chodziłayśmy nawet do jednego liceum, tyle ze do innych klas Poznała mnie skubana po zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 15:20 Żartujesz Althea jest i to na pewno mówiła coś o wylocie, ale numer, świat faktycznie jest bardzo mały) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 15:06 Tak przez przypadek??? spotkałyście się?? super!! Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 15:06 Jak fajnie! A czy Wy się poznałyście wcześniej, że tak powiem, "w naturze", czy tylko po zdjęciach???? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 15:07 Ale jak to?? tak na podstawie zdjęć się poznałyście?? od razu?? napoisz jak to było! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 15:25 no wlasnie Bebell napisz jak sie poznalyscie ) ale faktycznie swiat maly Tycja - ty sie tak swietami nie martw, takie latanie od jednych do drugich tez mam duzo uroku!!! Ergus, Ant - to chyba kazdy maz ma taki spokoj w sobie, moj tez. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm WESOŁYCH ŚWIĄT 22.12.05, 15:33 Moje kochane!!! Jestem dzisiaj ostatnidzień w pracy, więc: Życzę Wam z całego serca świat prawdziwie światecznych, ciepłych w sercu i zimowych na zewnątrz. Życze Wam abyście ten magiczny czas świat spędziły w gronie osób które kochacie - nawet jesli to oznacza mała bieganienę... No i żeby te święta były magiczne.... Ślę buziaczki!!! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 22.12.05, 15:37 Anialm Tobie równiez życzę samych pięknych chwil z bliskimi i siły oraz zdrowia na nastepny pomyślny rok Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 22.12.05, 15:43 Ja tez jestem dzis ostatni dzien w pracy i nie wiem czy znajde jutro miedzy pieczeniem szarlotki a pozyczaniem samochodu troszke czasu na forum (mam nadzieje ze tak) dlatego tak jak Aniaml rowniez zycze wam Wesolych, spokojnych, rodzinnych i białych swiat, spelnienia wszystkich marzen ... a teraz ma_ruda z wierszykiem D Gdy bieluchny śnieg za oknem w gęstym mroku się rozlewa, kiedy gwiazdka, zwana pierwszą, daje znak, by barszcz podgrzewać, gdy choinki blask rozjaśni obce okna na pięterku, gdy wystany karp w kolejce nie chlupocze już w wiaderku, włącz kolędę, otwórz serce i przywołaj te życzenia: a magiczny czar tych świąt doprowadzi do spełnienia. Byśmy zawsze zdrowi byli i szczęśliwi się budzili. Oby rozum nam panował, dobro niech dostatek płodzi, miłość niech zawita wszędzie, niech w spokoju Bóg się rodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 22.12.05, 15:45 anialm napisała: > Marudka ale to ładne prawda???? jak pierwszy raz przeczytalam to mi sie tak swiatecznie zrobilo po za tym - najpiekniejsze zyczenia sa zawsze dla tych ktorzy zajmuja w naszych sercach duzo miejsca.... Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 22.12.05, 15:47 no nie teraz to juz wogóle jest nam chyba wszsystkim strasznie mocno świątecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 22.12.05, 15:48 i o to chodzi, i o to chodzi kochana ... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 22.12.05, 15:56 Marudko, doprowadziłaś mnie do łez... nie wiem czego ja sie tak szybko wzruszam. Tobie tez zycze takich świat. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 22.12.05, 15:58 Tycja - ja mam nadzieje ze to byly TYLKO lzy wzruszenia!! kochana ja wiem dlaczego ty sie tak latwo wruszaszDD moge ci powiedziec jak chcesz DD dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 16:07 No, więc tak)) nigdy się nie widziałysmy w naturze wcześniej) weszłam do "Pożegnania z Afryką", tam jest sklep i pijalnia kawy jednoczesnie i kupuję kawę) czekając na zmielenie rozglądam się po sklepie i patrzę na wstającą od stolika dziewczynę)) jakaś znajoma- myślę sobie- twarz... Abie, nie-Abie...???? troche bałam się zapytac)) no, i tak patrzymy na siebie... i się usmiechamy nabierając pewności... i w końcu Ona mówi: "My sie znamy..." na to ja: "My się nawet bardzo dobrze znamy!" I padamy sobie na szyję!!! Była z rodzicami i mężem... I ślicznie wygląda! I niech sobie gada co chce, ale do wieloryba to jej naprawdę jeszcze daleko))) Strasznie się cieszę, żeśmy się tak spotkały, tak przez przypadek i niespodziewanie)) I tak mi się Światecznie od razu zrobiło... No, tak to było)) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 16:12 ALE SYMPATYCZNIE Jak bede w Warszawie (kiedys tam) tez poprosze zeby ktos na mnie wpadł Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 16:19 bebell - historja jak z filmu, normalnie. super!! chyba sie przemoge i zaczne wchodzic mimo smrodu do sklepow z kawa... moze kogos spotkam??D Anialm - ja moge na ciebei wpasc, nie ma sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 16:27 ja mogę dziewczyny na Was też wpadać, nie ma sprawy)))) tylko ja na pewno nikogo nie poznam, szans nie ma... Ale histori Bebell i Abi niesamowita i bardzo pasująca do grudniowej magicznej atmosfery, prawda? Ja też za chwilę na dobre znikam z matrixa, więc dołączam sie do gorących i serdecznych życzeń świątecznych- żeby było przecudownie, bajkowo i czarodziejsko!!! Do zobaczenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Świat jest mały:))) 22.12.05, 18:24 I ja też życzę Wam wszystkim zdrowych, szczęśliwych, ciepłych,owocnych Świąt Wszystkiego,czego zapragniecie Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Melba... 22.12.05, 18:29 a propos wpadania na siebie) za każdym razem jak jadę autobusem i mijam przystanek "przyczółek Grochowski" to myślę o Tobie) nie ma siły, kiedyś też na siebie wpadniemy) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Ale się wzruszyłam.... 22.12.05, 18:54 Ale się wzruszyłam czytając Wasze pościki )). Widzę, że części z Was już nie będzie do świąt. Życzę Wam pogodnych Świąt, samych dobrych i radosnych chwil. Ciepła rodzinnego, pięknych prezentów, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń! Niech świąteczna magia pozostanie jak najdłużej w naszych serduszkach )). Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ale się wzruszyłam.... 22.12.05, 19:28 wlasnie ubralismy choinke - jak zwykle slicznaDD powiesilam na niej te pierniczki ktore kupilam na spotkaniu warszawianek i tak sobie mysle o was wszystkih jeszcze raz Wesolych Swiat Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ale się wzruszyłam.... 22.12.05, 19:39 Ma_rudko-ale ten wierszyk cudny!!! Bebell-no historia niesamowita!! ja nie wiem czy tak bym poznała - no pszczołe to wiadomo-z daleka bym poznała bo z jej tysiąca zdjęć to już wszystkie jej minki znam !! hehe No i pewnie te kobietki których też mam dużo zdjęc. Widzę że dużo z was już tu jutro nie będzie więc też chciałabym uściskać świątecznie i życzyć spokojnych i pełnych ciepła i miłości Świąt, oby dziecię Jezus narodziło się w naszych serduszkach. Przede wszystkim życzę tej świątecznej atmosfery w naszych domach, i w świetle lampek chionkowych niech rozbrzmiewają kolędy i pastorałki Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 sprawozdanie 22.12.05, 21:29 No wiec jestem po wizycie, szew trzyma, szyjka zamknieta malenstwo ma tetno prawidlowe i gdyby jeszcze ta głupia e.coli sie w koncu postanowila wyniesc to byłabym pelnia szczescia ale na to raczej chyba nie ma co liczyc, bo nawet antybiotyk dozylny jej nie zwlaczyl wiec trzeba bedzie nauczyc sie chwilowo sie z nia zyc. Po nowym roku ide na usg polowkowe Sciskam Was mocno i ide czytac co napisalyscie jak mnie nie bylo bo znow jestem do tylu Odpowiedz Link Zgłoś
blige Re: sprawozdanie 22.12.05, 21:49 laski, trzaskacie te wiadomsci jak oszalale)) JEszcze rano bylam na biezaco... wyszlam na zakupy... wchodze wieczorem... a tu prawie nastepna stowa nowych! Chyba tego nie przeczytam, bo przede mna pakowanie. A do tego padam na twarz, bo jak glupia wybralam sie - na dwa dni przed swietami - do pieciopietrowego sklepu z zabawkami, targajac ze soba wozek oczywiscie! Do tego musze tam jutro wrocic, bo zmienilam zdanie i nie podoba mi sie juz to co kupilam. Kto nie ma w glowie ten ma w nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: sprawozdanie 22.12.05, 22:02 Blige- pięciopiętrowy sklep z zabawkami??? o kurcze - podziwiam!! a co kupiłaś Filipkowi? Megi-tak sie cieszę że wszystko w porządku. A z bakteriami jakoś sobie poradzisz - i ty i dzidzia. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: sprawozdanie 23.12.05, 08:02 Witam raniutko - i znów miałam przyjemność zakończyć dzień i rozpocząć kolejny dojechałam po śniegach do pracy. Ale już topnieje śnieg. mam tylko nadzieję że jak mężulo wróci to będzie śnieg na stoku Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: sprawozdanie 23.12.05, 08:59 Ja równiez witam porannie, no właśnie Erga u nas też ten śnieg jakoś tak spływa jestem zaniepokojona tym zjawiskiem sprzet juz mamy naszykowany i zamierzamy jechac na stok w niedziele od samego rana Amela już cwiczy, ma założone w domu narty na nogach i szura po dywanie a czesto i po podłodze przyprawiając tym tatusia o palpitację serca) W tak na marginesie Erga Wy macie stok jakoś blisko z tego co zrozumiałam, czy możesz zdradzić gdzie Ty mieszkasz bo wim tylko tyle że na południu ale nie wiem gdzie, Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: sprawozdanie 23.12.05, 09:11 Mąż to rodowity Gorliczanin więc jak tylko wróci jedziemy do jego rodziców i stamtąd mamy super bazę wypadową. Stok MAGURA Małastowska jest 20 km od gorlic - stok ma coś ponad kilometr a nartostrada około 3 km. a oprócz tego jest dużo oślich łączek na których uczyłam się jeździć. jeszcze niedawno mąż miał za blokiem wyciąg - tam stawialam pierwsze kroki. W klatce zapinałam narty!! tak było bliziutko. Ale teraz przenieśłi ten wyciąg bliżej magury A może wybierzemy się do krynicy.. to tylko 50 km Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Życzenia dla was!!! 23.12.05, 09:12 Patrzysz w górę - pierwsza gwiazda zabłysła na niebie Myślisz - Jaka piękna? Ona zabłysła dla Ciebie Idą Święta - Święta Bożego Narodzenia Rodzą miłość, radość, budzą wspomnienia Idzie wielkimi krokami rok 2006, nowy... W zadumie pewnie myślisz - będzie wyjątkowy Jest niewątpliwie okazja, by złożyć życzenia. Wszystkiego co najlepsze, dobre i piękne, spełnienia marzeń, uśmiechu, pogody ducha wiary w lepsze jutro, spokoju, mądrości, miłości i radości wśród bliskich Wspaniałego, szampańskiego Sylwestra i samych sukcesów w 2006 roku Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Życzenia dla was!!! 23.12.05, 09:24 No Erga jak ja wam zazdroszcze nie myślałam ze az tak blisko macie, po prostu super, normalnie na okres zimowy przenoszę się do was co, mogę?? Zartowałam Ja naszczeście mam rodzinkę w Nowym Targu to też mmy baze wypadową, a bliżej rodziców są Góry Św, małe ale są) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Życzenia dla was!!! 23.12.05, 09:31 free.polbox.pl/c/cetom/opistras.html tu masz troszkę informacji o tym wyciągu. ale Nowy targ też jest super-dużo większe wyciągi!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Życzenia dla was!!! 23.12.05, 09:37 Jasne że możesz!! powiem ci że jak ja tam pierwszy raz pojechałam to się zakochałam w tych okolicach. I bez wahania bym się tam przeniosła.no ale niestety tam ciążko z pracą. tam cały rok są różne atrakcje: W zimie narty, w lecie klimkówka - jestem taka szczęśliwa że udało nam się w tym roku kupić naszą kochaną działeczkę nad klimkówką. Jeszcze tylko jednego mi brakuje do pełni szczęścia ) ale jestem cierpliwa i w końcu musi się udać. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Życzenia dla was!!! 23.12.05, 09:52 Boszszsz Erga igrasz ze mną przesyłając mi takie zdjęcia jak tam pięknie!!! Macie piękne okolice i wcale ale to wcale się nie przeprowadzajcie dalej niz teraz jesteście bo bedziecie załowali, No tak mieszkasz w pieknych okolicach, robisz balejage, nauczysz mnie na szydełku, uwazaj uważaj bo się do Ciebie przeniose zapuszcze korzonki i się rozmnożęDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia ty!!!!!!!! ty masz tu nad morze 23.12.05, 09:59 zdrajczynio przyjechać!!!!!!!! a nie..... a do Ergi to bedziemy wpadać))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: ty!!!!!!!! ty masz tu nad morze 23.12.05, 10:03 Oki pszczoła to ja się na ochotnika poddam klonowaniu) A propos wiesz u nas na dziełeczce stoi już domek całe 40 m,wiec wiesz jak by co to w wakacyje zapraszamy) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: ty!!!!!!!! ty masz tu nad morze 23.12.05, 10:12 oooo))) dziękujemy)))))) jej...to miłe Aniu******** Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia w związku z tym, że nei wiem jak u mnie z czasem 23.12.05, 09:49 juz teraz wysyłam wam życzonka....))))))))))))))))) Pachnacej lasem choinki na stolke wódki i szynki wesołych kolędników podarków bez liku seksu na śniegu mniej życia w biegu dużego bałwana i zabawy do rana))))))))))) caluje forever jors Pszczoła))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: w związku z tym, że nei wiem jak u mnie z cza 23.12.05, 09:52 Bebell zazdroszczę ci, ze Abie spotkalaś, ale nie ma pośpiechu keidyś tyż sie szystkie spotkamy))))) Megi cieszę sie bardzo, ze wszystko wporzo)))) Erga ty se nie myśl, ja wam najlepsze foty wyslam, te z "minami" do was nie idą Tycja nie placz Aniele mój zloty)))))))) Marudka ściski , Balbinka ściski, Melba ściski, Ania Ant + Amelka i Mąż ściski zrestzą wszystkim wam przesyłam ściski************************************* Erga dzięki za foty!!!!!! Magdusia śliczna)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: cześć dziewczyny 23.12.05, 10:10 przyłączam się do wszystkich Świątecznych życzeń....będę enigamtyczna i powiem krótko, najlepszego dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!! Stokrotko, dzięki za info )) jak mi przyjdzie jakieś pytanie do głowy to będę sięp pytać ))) Megi, super, że u Ciebie wszystko w porządku...no prócz bakteryjki...oby jak najszybciej dała Ci spokój!!! Bebell, ale miałas fajowo z tym spotkaniem....życie jednak lubi sprawiać niespodzianki ) dziewczyny zaazdroszcze wam gór....oj bardzo ))czytam sobie...czytam i aż się rozmarzyłam Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: w związku z tym, że nei wiem jak u mnie z cza 23.12.05, 10:07 Ant-jeżeli masz tylko ochotę się u mnie rozmnażać to zapraszam!!!!!! Nie zamierzam się stąd ruszać choć z dębicy mam 80 km do gorlic. ale to i tak nie jest daleko-zwłaszcza że tu mam pracę. A i do pszczółki można nad morze pojechać ja tak bym chciała w tym roku tam się wybrać.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 pszczoła 23.12.05, 10:08 czyli ode mnie Magdusiowe foty udało ci się otworzyć?? super!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: pszczoła 23.12.05, 10:13 tak))) dzieki))) i ty możesz nad morze przyjechać)))) skujemy się w trójkę z Anią a nasi faceci będą nas po alejkach gonić w DębkachDD ale będzie jazda!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: pszczoła 23.12.05, 10:29 O tak na działeczce są wprawdzie jeszcze spartanskie warunki( typu reczny prysznic czyt. wiardo na łep, woda grzana słoncem, kibelek typu sławojka), ale dach nad głowa jest, przepiękne zachody słonca, cisza bo z dala od ludu, oj jak mi się zachciało wajkacji Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: pszczoła 23.12.05, 10:35 Ant-a gdzie ty masz tą działeczkę?? U mnie jeszcze lepsze warynki - kibelek tak jak u ciebie, prysznic też a co do dachu nad głową to był namiot który jesienny wiatr połamał jak zapałki.. a teraz jest tylko narzędziówka metr na metr ) aaa no i łódz ratunkowa-jak się ją odwróci do góry dnem to też będzie kawałek dachu )) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: powiedz mi Erga jak się robi ten aktywny link 23.12.05, 10:40 wklejasz normalnieale ja zawsze daję enter przed i po linku. Tylko lin musisz brać z okienka tego na górze gdzie wyświetla ci się adres www a nie skopiowany np z innego posta (wtedy nie wiem czemu nie chce być aktywny) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: pszczoła 23.12.05, 10:41 Działeczka jest ze tak powiem rodzinna i jest w ukochanych Debkach, jakieś 1000m od wielkiej wody spacerkiem przez łąki Teraz tzn od jakiegoś roku jeteśmy na etapie kupowania działki koło Wawy ale jakoś nam to nie idzie wszystko pod górę same przygody, ale oże wtym 2006 roku coś się uda Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: pszczoła 23.12.05, 10:42 Kurcze - ale tam musi być pięknie... Uwielbiam morze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: pszczoła 23.12.05, 10:43 ale muszę się zadowolić zalewem ) nad nasze morze mam 700 kilosów.. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: babeczki 27.12.05, 19:18 Bebell, jak Tosica?Szalała z powodu prezentów??? Lalisiu, do ciebie juz 3 raz pisze...i jak teraz mi polknie posta..to normalnie nie recze za siebie... Tobie sie nalezy duzy klaps za to wstawanie!Lepiej troszke, to juz nasza lalisia po domku biega....oszczędzaj się, oszczędzaj....I nie marudź,ze przytyjesz, bo po prostu chudzielec z ciebie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 te życzenia też są ładne... 23.12.05, 10:45 Życzę nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: te życzenia też są ładne... 23.12.05, 10:47 No wiecei co teraz do dostrzegam jednak mieszkanie w tzw centralnej czesci kraju, Erga ja mam plan przejedzmy w wakacyje od morza aż po tatr, i pomysl w każdym miejscu mamy się gdzie zatrzymać na nocleg lepszy gorszy ale jest) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: te życzenia też są ładne... 23.12.05, 10:56 to fakt - masz wszędzie jednakową drogę dla mnie morze to tylko przynajmniej tygodniowy urlop ale za to górki to weekend w zupełności wystarczy nooo i biękne dziewicze bieszczady - to jest to!! wiecie - jak tam ostatnio byłam to z otwartą buzią przejeźdżałam. Nie wiedziałam że takie tereny są jeszcze w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 23.12.05, 11:28 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 23.12.05, 12:05 piknie Pszoła!!!! a co się dzieje z Balbinką??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: Wesołych Świąt 23.12.05, 12:08 Kochane kobitki nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętacie, ale ja jestem z Wami na bierząco Składam Wam szczere życzenia cudownych i niezapomnianych świąt, spełnienia najskrytszych marzeń i dużo uśmiechu. U mnie czas szybko płynie , to już 20tc, brzuchol mam już duuuży i tyję na potęgę Dzdidzia daje znać, że jest co wprawia mnie w zachwyt. Za tydzień idę na USG połównowe, moze się dowiem jaka płeć. Ściskam Was mocno Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 23.12.05, 13:03 juz nie musze lezec )))))) czuje sie dobrze skurcze sa ale jakies 5na dzien i nie bolesne a takie nie sa grozne. Jutro jedziemy do mojejmamy i spdzimy tm cale swieta pewnie znowu przytyje zecze Wam wesolych spokojnych swiat oraz zeby wasze marzenia sie spelnily juz nieawem . Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Czas Swiat, wiec ....... ;)))) 23.12.05, 14:33 Staropolskim obyczajem, gdy w Wigilię gwiazda wstaje, Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Wam radości, aby Wam się wszystko spelnilo, z roku na rok lepiej było ..... Duze Buziaczki ;******************** i do zobaczenia po Nowym Roku )) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Czas Swiat, wiec ....... ;)))) 23.12.05, 18:39 Wątek opadł więc go podnoszę.. i od razu wracam do ubierania choinki Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Czas Swiat, wiec ....... ;)))) 23.12.05, 19:09 u mnie już stoi ubranasledzie już, ryba po grecku (hehe, w sam raz na święta), sałatka się robi...ufff Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Czas Swiat, wiec ....... ;)))) 23.12.05, 20:18 Juz ubrana. biorę się za odkurzanie. a jeszcze później będę nawlekała cukierki i wiesała - bo takie jest życzenie mamy - a komu jak komu ale jej nie odmówię ) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Czas Swiat, wiec ....... ;)))) 23.12.05, 20:24 I ja na chwilkę wpadam, żeby Was jeszcze raz uściskać świątecznie )). Porządki prawie zrobione, właśnie podłoga schnie - dziś miałam urlopik i dzień sprzątania... Zaraz z mężulkiem ubieramy choineczkę . Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 23.12.05, 22:43 a u mnie choinka juz 'plonie', prezenty po pakowane, szarlotka pachnie... mieszkanko posprzatane, nowiusienka posciel juz na lozku. a jeszcze dzis diostalam prezent od sefowej - zadzwonila i powiedziala ze sa premie i to nawet niezle.moze jednak egipt nam nie ucieknie? branoc dziewczynki i spokojnej wigilii jutro. spelnienia marzen.... Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 23.12.05, 23:58 ooh wreszcie sie dokopalam! zarobiona jestem na maksa, a jszcze dzis rano trojana komp mi zlapa i byl out. na szczescie juz naprawiony i szybko: życzę wam spokojnych, radosnyvh i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, by cud narodzin był naszym cudem. I Nowy Rok by nam przyniósł same dobre rzeczy!!! ja nie poznaje siebie - tyle zrobilam rzecyz. niedawno skonczylam pierogi!!! zapraszma was na wirtualną wyżerkę: zupa grzybowa z łazankami, pierogi z kapustą i grzybami, pstrąg i sandacz smażony, śledzie pod pierzynką, śledzie po japońsku, sernik!!! Gwarancja dobrego smaku - hand made buzki kochane dziescyznki odpoczywajcie i bawcie sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 24.12.05, 08:32 Witam was kochane w poranek tego szczególnego dnia: Wigilii Bożego Narodzenia.. Jeszcze raz was dziś ściskam i dołączam wszystkie żeyczenia które tu wpisałam. Marudko-to super z tą premią. Przyznam się że ja też dostałam prezent od szefa umowa o pracę kończy mi się 31 grudnia, a ponieważ zakład ma postój do nowego roku więc dopadłam szefa i z uśmiechem pytam czy mam przychodzić po nowym roku czy nie. Ale był zaskoczony - zapomniał że mi się umowa kończy bo dla niego to oczywiste że ja tam byłam, jestem i będę no i obiecał mi podwyżkę!! OK wracam do porządków. Wigilijne buziaki dla wszystkich!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 24.12.05, 10:24 jak widać, Święta to taki czas,kiedy nawet szef mówi luzkim głosem... Dziewczyny, jeszcze raz wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia ,spokoju, a także więcej wiary w to, że nasze marzenia naprawdę się spełnią Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 24.12.05, 11:01 weszłam tu w wigilię, czyli będe z Wami przez cały rok!!!!!!! Ja również chciałabym sie przyłączyc do świątecznych życzeń: Ze świątecznego korzystam zwyczaju, By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju I życzyć wam naprawdę z całą serdecznością, By święta napełniły wam duszę radością. Czegóż jeszcze Wam życzę? Szczęścia, Zdrowia i dostatku! Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku! Siedmiomilowych butów i czapki niewidki, Spełniającej życzenia małej złotej rybki, Kury ze złotym jajem, Lampy Aladyna, Sezamu Alibaby i szczodrego dżinna, Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych, Dywanów latających i talentów licznych. Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych, Wielu ludzi przyjaznych, niewielu nie życzliwych;. Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych, Poklasku i uznania i awansów licznych. Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze, Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze, Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki, A w południowych Indiach plantacji herbatki. Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie I innego schronienia w wybranej krainie. Rejsu dokoła świata, gdzieś w nieznane wypraw, Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw, Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii I życia w stanie choćby lekkiej euforii. Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości, Dużo radości z życia i wiecznej młodości!", życzą Tyśka i jej mężuś. P.S. Wiecie ze tego jednego życzę wam najmocniej i tego juz nie trzeba pisać wierszem... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 24.12.05, 11:08 I ja przyszłam Was świątecznie uściskać Po wierszyku tycji już chyba nic nie będę pisać wiecie czego całym sercem Wam życzę!!! Ja troszkę pomagam teściowej w kuchni ale przez wiekszość czasu odpoczywam i zerkam na prezenty pod choinką Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 24.12.05, 11:43 Tyska - jakie piekne zyczenia) CUDOWNE!!!! Ergus - gratulucaje!!! to ci szef prezent na swieta zrobil. Cytrus - kurna zglodnialam przez ciebie D ale smakolykow naszykowalas - podziwiam. nie wiem jak u was ale w stolicy pogoda do kitu.pada... ale deszcz ( i gdzie te biale swieta, ja pytam? jeszcze raz spelnienia marzen a przede wszystkim tego jedynego... sciskam ******* Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 24.12.05, 13:43 Tycja - no cudny wierszyk DD Najbardziej mi sie podoba: >A w południowych Indiach plantacji herbatki. Bo ja amatorem herbat wszelakich jestem ) Ściskam was mocno i uciekam do dalszych przygotowań!! Aha - i tak jak Tycja napisała - jestem tu dziś z wami więc będę cały rok D Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Dziewczynki witam:-))) ja tylko na chwilę:-)))) 24.12.05, 14:46 życzę Wam z całego serducha wesołych Świąt, wszystkeigo naj, naj, naj))) zebyśmy w przyszłym roku wszystkie miały juz małe tobołki pod pachą))))) ściski i kissy**** Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Dziewczynki witam:-))) ja tylko na chwilę:-)) 24.12.05, 23:09 Witajcie Dziewczyny) Tyle życzeń cudnych tu już padło... trudno byc orginalnym)) Życzę Wam spokoju- tego wewnątrz i tego na zewnątrz, miłosci- tej takiej dobrej, codziennej i Maleństwa- poprostu Maleństwa...)) Ściskam Was moooocno, Bożonarodzeniowo... kasia Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Dziewczynki witam:-))) ja tylko na chwilę:-)) 25.12.05, 09:44 Witam w Bożonerodzeniowy poranek!! Wczoraj usnęłam o 22.30 - taka byłam zmęczona. I gdyby nie to że oba psy mnie budziły to chyba bym jeszcze spała Ale wiecie co - JUTRO PRZYJEŻDZA MÓJ MAŁŻONEK !!!!! już się nie mogę doczekać. A wczoraj biedactwa jak do nich zadzwoniłam byli w trakcie zmiany koła - złapali gumę... w wigilę.. Ech ale go wyściskam - więc jeśli od jutrzejszego wieczora nie pojawię się przez jakiś czas na forum, to wiecie... będę zajęta DD Kisy Świąteczne!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Dziewczynki witam:-))) ja tylko na chwilę:-)) 25.12.05, 13:09 zrozumiemy, koleżanko, zrozumiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Dziewczynki witam:-))) ja tylko na chwilę:-)) 25.12.05, 18:59 Witam świątecznie) Jeszcze raz życzę wszystkim samych radosnych chwil i szybkiego spełnienia naszego najwiekszego marzenia!!!! Wigilja była wspaniała, śpiewaliśmy, było tak rodzinnie tak miło, tak bardzo lubię te święta i bardzo ważna rzecz, dzisiaj o dziwo jeździałam na nartach tak tak, znaleźliśmy górkę ze śniegiem, Malutka rozpoczeła oficjalnie sezon narciarski, jeżdzac między nogami mamy, ale była w siodmym niebie, jutro też jedziemy, śnieg nie jest może rewelacyjny, bo mokry ale dało się pojeździć) Pa pa zmykam zatopić się teraz w przyjemnje lekturze, błogie lenistwo, Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Dziewczynki witam:-))) ja tylko na chwilę:-)) 27.12.05, 09:56 swieta i po swietach ) ale bylo fajnie posiedzialam u mamy i nic nie musialam robic choc alicji juz sie nudzilo sama nie wiedziala co ma z soba zrobic dowiedzialam sie co tescie wygaduja po rodzinie na nasze dziecko ze jest najbardziej niegrzeczne jakie tylko moze byc takjakby oni je znali widzieli je 3 razy a tak slysza tylko przez tel jak dzwonia no ale co tam ich sprawa ja sie tam ciesze ze jest takim dzieckiem jakim jest przynajmniej wiem ze jest zdrowa )) maz dzisiaj poszedl na pare godzin do pracy wiec jestem sama ale juz sie czuje bardzo dobrze malenka kopie a ja jestem przekonana ze wszystko sie dobrze skonczymam 2 m na nauczenie alicji robienia siku na nocnik zaczynamy od dzisiaj ciekawe czy sie uda miec tylko jedno dziecko z pieluchami)) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Świąteczne dzieńdobry :) 26.12.05, 14:18 Wpadłam na chwilkę podzielić się z Wami swoim super humorkiem . Jaka sielanka świateczna, jak milutko! Tyko brzuszek troszkę przejedzony. Zawsze sobie powtarzam, że tylko próbuję wszystkiego, ale to próbowanie to też za dużo )). Wigilia była u teściów, potem u rodziców. Wczoraj obiadek u rodziców, a dziś - zaraz jedziemy do teściów. Już się nie mogę doczekać okolic owego Roku, bo staranka ruszają, dziś 10 dc )). I mogą tak trwać do połowy stycznia, hihi, bo przy wariujących cyklach nigdy nie wiadomo. Ściskam Was świątecznie! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Świąteczne dzieńdobry :) 26.12.05, 14:27 Melduję że mężulo wrócił. No i uciekam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Świąteczne dzieńdobry :) 26.12.05, 16:55 zaglądam jednym okiem...dziecko spędza 2 dzień świąt u dziadków..cisza, spokój, lenistwo Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Świąteczne dzieńdobry :) 27.12.05, 08:58 czesc laskiWesołego po Świętach Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 10:57 To i ja sie witam po swietach) juz z pracy niestety Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 11:18 Dziewczyny witam i ja, tez z pracy Witam się z Wami i zarazem chciałabym pozegnać, dziekuję że byłyście ze mna tyle czasu ciesze się ze Was poznałam, Podjełam decyzje ,że nie wiem na ile ale chce przerwać myślenie i starania o Maleństwio, doszło miedzy mną i M do bardzo ważnej rozmowy szkoda że tak późno, nie bardzo chce pisac co i jak bo pewnie musiałoby to zająć kilka stron. Efekt tego jest taki, że nie bedzie na razie mowy o Maluszku, nie rozstajemy się ani tego typu rzeczy ale zdalismy sobie sprawę że mamy ogromny problem, zupełnie czego innego oczekujemy od zycia, musimy popracować nad obraniem tego samego kursu, nie bedzie łatwo, ale nikt nigdy nie mowił że tak bedzie, myślę że czeka mnie cieżka praca.... Niestety jestem teraz załamana, jest mi źle i smutno, ale pomyślę o tym jutro jutro też wstaje dzień.... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 11:51 witam dziewczyny...Ania o co chodzi????????????????? co się stało???????? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 11:51 Ant,rozumiem, ściskam mocno i życzę szybkiego rozwiązania problemów... Będzie mi Ciebie brakowało(( Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 12:00 Antus!!! o co chodzi???? mino to zycze rowniez jak najszybszego rozwiazania problemow!!! i prosze, nie opuszczaj nas ... nie wolno ci! jesli kotek bedziesz chciala sie wygadac - dzwon, pisz, cokolwiek - znowu sobie zrobimu MALUTKI spacerek po tarchominie, dobra??? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 12:01 jeszcze raz Antus przeczytalam twoj post!! jakie pozegnac, jakie pozegnac!!!!!!!!!!!!!!! co?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 12:16 halo dziewcyzny, witam po swietach! Ant - no nic tu nie bede mędrkowac, jedyn co moge powiedziec, to jak najszybszego rozwiazania problemow. i moze porozmawiajcie z kims trzecim o waszych probelmach... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 12:59 Cześć Dziewczyny! Od dłuższego czasu wchodzę sobie na to forum i czytam Wasze wypowiedzi, no i wreszcie odważyłam się do Was przyłączyć! Dodam tylko, że zrobiłam się wręcz uzależniona od tego forum, i jak raz dziennie sobie tutaj nie zajrzę, to mam wyrzuty sumienia Nasze starania o dzisiusia rozpoczęły się już bardzo dawno temu, najpierw wszystkie szczepienia, badania aż w sierpniu tego roku miała nastąpić pierwsza próba, niestety coś mi się równo pokręciło i przegapiliśmy owulację brak mi słów na moją głupotę! Potem zaopatrzyłam się w testy owulacyjne i jak już wszystko było na dobrej drodze okazało się,że jestem chora! Dalej się nie poddawaliśmy i w listopadzie nastąpiła radosna chwila-pierwsza próba!!! Oczwiście potem miałam wszystkie objawy ciąży, czyli ból brzucha, mdłości, ciągnięcie jajnika oraz super częste bieganie do łazienki. Cieszyliśmy się jak wariaci, ale... oczywiście dostałam@. Łzy, rozpacz, i gigant smutek, na szczęscie mój Mężuś był bardzo dzielny i tłumaczył mi, że jeszcze wszystko przed nami. Ale same najlepiej wiecie jak to jest, ja już w wyobraźni urządziłam pokoik dla maluszka... Kiedy opadły emocje, dotarło do mnie że te wszystkie dolegliwości pozostały, więc poleciałam do lekarza i co? Okazuje się, że to zapalenie pęcherza, i cosik z prawą nereczką, czyli kolejny miesiąc czekamy Mam teraz wielką nadzieję, że styczeń będzie dla nas cudowny i zaczniemy starania o naszego szkrabika! Ale się rozpisałam, przepraszam, ale niestety jestem okropną gadułką, dodam tylko że jestem z Warszawy i mam 29 lat. Pozdrawiam Wszystkie dziewczynki i trzymam kciuki za nasze starania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 13:23 ojej witamy)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 13:30 witamy na pokładzieruch dzisiaj u nas niewielki Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 13:50 Witamy, witamy w naszym gronie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 15:00 No i znowu wpadłam do Was na chwilkę))) Bardzo dziękuję za ciepłe powitanko! Miło się na sercu zrobiło!!! Ja mam dzisiaj wolne, więc bimbam sobie na całego, opycham się pozostałościami po świętach-pycha makowczyk, chwilowo staram się nie myśleć o tych kaloriach... Byłam sobie na spacerku, pograsowałam ze swoją zwierzyną na podwórku, po prostu rajskie życie. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 15:06 i ja witam nowa foremke D ale ci dobrze... a ja tak potwornie sie nudze w pracy ( juz 2 ksiazki kupilam na allegro znudow oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 15:19 Współczucia z tą pracą, ale na pocieszenie od poniedziałku ja również ruszam do roboty... a co do książek to rozumiem Cię znakomicie! A co kupiłaś? Ja zaraz się zabieram do "Cyfrowej twierdzy" D.Brown'a, zobaczymy czy fajna?! Właście to prezent mojego Misia, ale sobie na trochę pożyczyłam Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 15:23 Witam nową foremkę oby jak najszybciej świętowała pojawienie się dwóch kreseczek Ma_ruda dobrze, ze nie siedze za czesto przed komputerem bo pewnie przepusciłabym całą wypłatę na książki Na allegro to przynajmniej mniej kosztują takie zakupy niz w ksiegarniach Ant przytulam Cię mocno! Bedziemy czekac tu na Ciebie!!! Święta minęły bardzo miło i ciepło. Byłam przeziebiona ale tesciowie sie nami troskliwie zajeli dzis pojechali juz do siebie. Ja wygladam jak wielorybek i powoli mój organizm zaczyna odczuwać przyrost masy czyli jdnym słowem jestem szczęśliwa Pozdrawiam poswiatecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 15:33 oj ja tez musze sie pilnowac z kupowaniem ksiazek, ale raz w miesiacu zaraz po wyplacie i tak lece na strone marlina i kupuje za ok 100 pln jakies kasiazki D a kupilam dzisiaj "starsza pania w holandii" i "Porażkę inspektora Gettingera" - obie na allegro - podobno styl taki jak moja ukochana Joanna chmielewska, zobaczymy. cyfrowa twierdze czytalam i uwazam ze to najgorsza kasiazka tego autora (browna, nie?) Megi - jak pieknie napisalas o tym przyroscie masy i szczesciu sciskam Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 15:57 Wrrr, mam nadzieję, że jednak nie będzie taka tragiczna...dam znać jak wrażenia.Ja dopiero przeczytałam "Kod" i "Anioły i Demony", i ta druga moim zdaniem była lepsza. Jeżeli zaś chodzi o Chmielewską to jestem jej fanką, więc jak książeczki będą fajne, to też sobie kupię Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 16:06 o rany, chyba z tego wszystkiego wysłałam dwa razy, byłam zbyt niecierpliwa że tak długo się nie pokazywało, więc wysłałam powtórnie! Przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 16:00 Megi, na pewno wyglądasz jak słodki wielorybek!!! Tylko ściskać i buźkować! I życzę dalszego przyrostu masy))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 16:04 Megi, na pewno wyglądasz jak słodki wielorybek! Tylko Cię ściskać i buźkować! I życzę dalszego radosnego przyrostu masy)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 16:12 mi tez anioly i demony bardziej sie podobaly zwodniczy punkt tez mi sie b podobal. najmniej wlasnie ta cyfrowa twierdza. jak przeczytam obie niby chmielewskie to dam ci znac czy dobre Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 16:16 Ma _rudko ja też proszę o recenzje tych książek, choć czy ja wiem czy ktoś może napisać coś równie dobrego jak "Lesio"? Wiecie co to "sadoku"? to takie krzyżowki liczbowe Dostałam od brata książke z 1001 sadoku))) Raj dla matematyka Mój mąż zaś stweirdził, że napisze książke "Jak sadoku zniszczyło moje małżeństwo" Uściski Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 16:27 > Ma _rudko ja też proszę o recenzje tych książek, choć czy ja wiem czy ktoś może napisać coś równie dobrego jak "Lesio"? recenzje beda jak tylko ksiazki dostane i przeczytam - slowo! i zgadazma sie calkowicie NIE MOZNA NAPISAC NIC LEPSZEGO NIZ LESIO - a swoja droga to sobie musze lesia przypomniec > > Wiecie co to "sadoku"? to takie krzyżowki liczbowe Dostałam od brata > książke z 1001 sadoku))) Raj dla matematyka slyszalam, ale jak raj dal matematyka to NAPEWNO bede sie od tego trzymac z daleka D tuman matematyczny ze mnie - a matematyki najlepeij umiem obslugiwac prosty kalkulatorek D > spadam doma papa Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 17:38 Hej kochane, Przeżyłam święta, ale ledwo zipałam Pojawiły sie u mnie wymioty. Za to dowiedziałam sie , że moja najlepsza przyjaciółka , z którą w liceum siedziałam w ławce jest w 5 tygodniu ciązy! ale szok!!!!!!!Jak wszystko bedzie dobrze ( a dlaczego ma nie być???) to będziemy w wakacje razem łazić z wielkimi brzuchami!!!! Ale się ucieszyłam! Ant, kochana, NIE OPUSZCZAJ NAS!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 18:27 Babki, od dzisiaj zobaczycie tylko krociutkie posciki w moim wykonaniu...buuuu zaśmiece forum pojedynczymi postami, ale nie widzę innego sposobu, poniewaz znowu moj długasny post wedruje gdzies po świecie, a mnie wyrzuca często z serwera((( a miało już być dobrze(( Ant, tylko nam nie uciekaj z forum, bo uszy pourywam...Mam nadzieję,ze problemy szybko zostaną rozwiązane....Zresztą, sama wiesz,że często mówimy nie to, o czym tak naprawdę myślimy i jesteśmy przekonani...Trzymam za was kciuki!!I super,ze macie mała narciarkę!!!Prawdę mówiac, ja poza dzieciecymi biegówkami nic innego na nogach nie miałam....oj, zabrakłoby dla mnie gipsu.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 19:00 finko, popatrz, popatrz, jak ten czas ucieka...niedawno byłas na kajakach..a tu juz połowa ciazy....Chodzisz jeszcze do pracy? Zeberko, może dzidziul sobie odpoczynek przed świetami zrobił??? Mam nadzieje,ze juz wszystko dobrze? Kateb, ty o nas zapominasz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 19:05 Normalnie dostaje szału z tymi postami..wrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Za chwile dostanę szału! 27.12.05, 19:11 I nie dziwcie się....brak cierpliwosci to mooja najwieksza wada....chyba juz 5 postów musialam powtarzać.... Gwiazdeczko, juz dawno się nie pokazałaś...pewnie jeszcze masz wstręt do kompa... Anialm, moze niech mezul rozkreca te swoja firme...ale nie zawieszajcie staranek...szkoda czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Za chwile dostanę szału! 27.12.05, 19:19 Balbinko, nie warto necikiem się wkurzać . Pościki w częściach też ciekawe . Buźka! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 18:30 Marudko, jak to dobrze,ze ja nie umiem zamawiać...kurka wodna...mam szlaban na zakup ksiazek..jak juz kupie jedną...idzie jak po sznurku...a pensja nauczycielska...słabizna... wyściskaj ode mnie wszystkie napotkane babki z forum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 18:37 Cytrusiu, alez z ciebie pracuś, no, no...Na mojej wieczerzy wigilijnej były trochę inne dania...zupka grzybowa z borowików, kapusya z grzybami, kluski z makiem, kompot truskawkowy, śledzie w zalewie octowo smietanowej, ziemniaki, i oczywiscie karpik....a upiekłam makowce zawijane, snikersa, cytrynowca i leguminę..mniam...Oczywizda placki zawiozłam rodzicom.... A jak Wigilia w gronie teściów? Mam nadzieję,że miły nie miał problemów z lotem przez te okropne mgły??? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 18:40 Pszczoła...cosik umilkłaś ostatnio....Też ściskam mocniutko!!!!!!!Jak ci się nosza nowe buciki??? Atko, to kiedy cię kierują na tę histeroskopię???Trzymam kciuki, by ta okropna torbiel sie wchłonęła...ale,ale, nie odpowiedziałaś mi ,gdzie się ta zaraza umiejscowila... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 20:14 Balbinka - jak chcesz to ja ci cos kupie) daj tylko znac co jatez przemycam ksiazki (i buty ) dodomu ) usciskam (jesli to bylo do mnie D) cibie tez sciskam Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 19:17 Hej Misiaczki . Ale dziś dzień dziwny... oczywiście cały w pracy . Ale za to wypoczęłam i wyspałam się w święta . Ant, trzymam kciuki, żeby wszystko szybko się rozwiązało i żeby problemy szybko zniknęły... No i witam nową Foremeczkę i życzę szybkiego zafasolkowania . Buziaki dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 19:23 Stokrociu, pomysl,że za 3 dni wolne..... Tycjo, szkoda,ze rodzice musieli sie rozstać...ale pomyśl,że bedziesz miała wpływ na to, jak beda wygladały nastepne swięta z twoja małą rodzinką!!! Ciekawa jestem co z Abi i Altheą??? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 27.12.05, 19:25 Tak, tak wiem. Może nawet piąteczek będę miała wolny ! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: A u mnie...znowu klapa... 27.12.05, 19:36 Widocznie nie byłam grzeczna i na prezent w postaci wrzeszczącego tłumoczka nie zasłuzyłam..... Po 5 dniach opóznienia( owu była prawdopodobnie 11dc) dzisiaj pojawiła sie znienawidzona @@@@@@@@@, ale jakaś taka dziwna...bo leci ze mnie tylko przy siusiu(sorki za opis)Za radą psiapsiółki robię tescik jutro rano...może u mnie jest tak jak u melbuni...lepiej wiedzieć, co i jak..Mąż właśnie wrócił z apteki...Prawde mówiac, chciałam testowac w Wigilię,ale męzul specjalnie nie kupił testu, bym nie ryczała w święta...no i on i męzus ergi moga sobie łapki podać...Teraz się jednak wystraszył, a ja nie chciałam toczyc walk... Smutno mi przeogromnie...taki juz ten mój zakichany los....zawsze pod górkę...i kopie nadal w d.... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: A u mnie...znowu klapa... 27.12.05, 19:43 Balbinko, zrób jutro teścik koniecznie - będziesz miała jasność. To dziwne, taka @... miałaś już tak? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: A u mnie...znowu klapa... 27.12.05, 19:58 Jeszcze się nie martw, może to tylko taka fałszywka! A jutro będą dwie śliczniutkie kreseczki!!! Na pocieszenie, powiem Ci że moja mama miała trzy @ zanim okazało się, że jest w ciąży ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: A u mnie...znowu klapa... 27.12.05, 20:04 Hejka Kobiety! Święta mnie zmęczyły)) A konkretnie jeżdżenie i wizytowanie rodziny)) Tosica zaś w swoim żywiole: okazało się, że bardzo lubi sie gościc i zwiedzac różne miejsca)) no, i wszedzie gdzie była dostawała prezent. to podobało jej się najbardziej! Od nas dostała drewnianą kaczkę-bujaczkę i jest nią zachwycona, buja się i buja... kasia Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Bebell 27.12.05, 20:10 Hihi, maluchy tak mają, najfajniej jest w gościach . A jeszcze jak prezenty dają, to istny raj )). Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Balbinko.... 27.12.05, 20:05 przytulam! mocno! i czekam na jutrzejszy wynik testu z zaciśniętymi kciukami)) k. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Balbinko.... 27.12.05, 20:18 ja tez mocno, MOCNO sciskam kciuki za nasza balbinke!!!!moze kurna teraz to juz TO??? OBY!!! sejalnie nie mowie ze bapewno zeby nie zapeszyc. Bebell- tosica to tak jak ja - ciasta i prezenty lubi!!! usciskaj ja ode mnieD Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Balbinko.... 27.12.05, 20:20 ja też ciasta i prezenty uwielbiam) więc jesteśmy w jednym klubie) to juz kolejny)) tylko, ze ona dostaje więcej prezentów niż ja)) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell ANT!!!!! 27.12.05, 20:12 Bardzo mi przykro, że przechodzicie jakiś kryzys(( Ale dobrze, że udało się Wam go namierzyc! Teraz trochę wysiłku, pracy i dużo, dużo rozmów (żeby wszytsko było jasne, najgorsze są niedomówienia) i z czasem będzie dobrze! Nie widze inaczej)) Tylko nie rozumiem dlaczego chcesz nas zostawic??!!?? Nie mogłabyś zostac pomimo zawieszenia starań??? Ja sobie nie wyobrażam, że znikniesz... A poza tym miałyśmy się przecież jeszcze spotkac... Ja się domagam Twojego numeru komórki!!! Bo ja chcę byc z Toba w kontakcie przynajmniej od czasu do czasu... Jak nie dasz to wyduszę z Ma_rudki) bo ona pewnie ma)) Ściskam Cię baaardzo mocno!!! kasia Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Aha... 27.12.05, 20:18 fantaisie- witam Cię bardzo serdecznie wśród nas)) kalori tez nie liczę- od Wigilii do Nowego Roku)) zupełnie o tym nie myślę) no, i makowca też bardzo lubie. ale w tym roku to mi taka szarlotka wyszła, że wszytsko inne blednie przy jej "blasku". ściski kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: ANT!!!!! 27.12.05, 20:20 Bebell - jak ant ci nie da - toja ci damjej numer!!! nawetjakmnie przestanie za to lubicD poza tym ja tez sobie nie wyobrazam forum bez niej( ANT SLYSZYSZ??NIE MOZESZNAS ZOSTAWIC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: ANT!!!!! 27.12.05, 20:21 No, to jestem spokojna) nie ucieknie tak łatwo)) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell erga... 27.12.05, 20:23 ja wiem, że Małżonek wrócił) ja wiem, że sie długo nie widzieliście) no, ale bez przesady!!! może cos bys napisała)) kasia p.s. przerwa dobrze Wam zrobi)) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: erga... 27.12.05, 20:59 Witam wieczorkowo Balbinko, czekam jutro rano przy kompie-dasz znać? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Melba 27.12.05, 21:50 Lepiej.Nie mam juz cisnienia,ze muszę natychmiast mnieć dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Melba 27.12.05, 22:20 Dzięki Bebell za powitanie! Nic już nie mów o marnowaniu owulacji, ja niestety w grudniu musiałam już drugi raz odpuścić i było mi z tego powodu baaardzo źle!!! Mam nadzieję, że w styczniu będę mogła spróbować, po prostu nie mogę się juz doczekać. A z drugiej strony wszyscy mi mówią, że nie można tak się nastawiać, bo wtedy nic z tego nie wychodzi, tylko to musi być przypadek, ale jak to zrobić, jeżeli tak bardzo się chce dzidziusia! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 08:45 czekam na info od Balbinki.....czy ktoś coś wie? halloł laski))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 08:59 witam srodowoDD pscola sciskam z rana ) wlasnie Balbinka co jest??? daj znac bo ja nie mam jak stukac w klawisze - trzymam kciuki caly czas D Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 09:01 Ma-ruda toże ściskam))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 09:02 )))) i od razu dzien wyglada piekniej - po takim mocnym uscisku DD Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 No muszę się pochwalić 28.12.05, 10:09 www.slowo.com.pl/swietokrzyskie/?id=4067 Zapraszam do obejrzenia, piewrsze kroki Amelki na nartach i odrazu taka sława ) Moja mała GWIAZDA!!!!) JESTEM Z NIEJ TAKA DUMNA Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: No muszę się pochwalić 28.12.05, 10:29 ANia to Amela a za nia ty?? WOW!!!!!!!!!!!! prawdziwa gwiazda ci rosnie. lece czytac co tam pisza Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: No muszę się pochwalić 28.12.05, 10:32 Tak Tak a z boku jeszcze się dziadek załapał, ) Jacie jak sie ciesze geba mi sie nie zamyka z wrażenia , DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: No muszę się pochwalić 28.12.05, 10:34 wcale sie nie dziwie!!! a Amela jedzie z taka radoscia ze juz jej tych nart to chyba nigdy z nog nie zdejmiesz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: doczytalam!!!!!! 28.12.05, 10:32 no, no - Ania wywiad do gazety i jeszcze zdjecie )))) ale ma slawna kolezanke z osiedla Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: 6 po Świętach :))))))))))))))) 28.12.05, 11:11 Balbinko, no i jak?????????????????? Kckiki zaciśnięte, ale z niecierpliwości normalnie umieram Antuś, ślicznie wygląda Amelka na nartach )) Mamusia zresztą też )) a tak wogóle to życzę jak najszybszego "dogadania" się z mężem!!! witam też nową foremkę w naszym gronie...jeszcze nie pamiętam nicka, ale to się na pewno zmieni )))) Balbinko,wyleciało mi z głowy Twoje pytanie...ale już odpowiadam...w macicy jest umiejscowiona ta torbiel...zdaję się, że to chyba lepiej...a co do terminu to jeszcze nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: doczytalam!!!!!! 28.12.05, 12:01 Cześć Dziewczyny!!! Pomimo, że jestem nowa pozwoliłam sobie również obejrzeć zdjęcia Małej na nartach i jestem pod wrażeniem!!! Świetna prezencja i jakie zaangażowanie! Bomba! Ja niestety na narty tylko patrzę, więc tym bardziej doceniam!!! Pozdrawiam śnieżnie Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: doczytalam!!!!!! 28.12.05, 12:42 no, Amelka jedzie całkiem fachowoi widać,ze z radoscią wielkągratuluję przyszłej gwiazdy narciarstwa Ant, dobrze,ze jestes a kolezanka Balbinka mogłaby dać jakiś znak życia, kciuki odpadają... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 13:20 Dziewczyny, sorki ,że tak późno daję znać, ale przyczyny techniczne... Nie mam dla was żadnych dobrych wiadomości...test negatywny, czyli normalna @@@...czułam,że tak będzie... I prawde mówiac odetchnełam z ulgą,ze to nie samoistne poronienie.Znowu mi sie cos w cyklu poprzestawiało... Na dodatek zachwyciłam jakąś infekcję pęcherza...mam nadzieję,ze to nic poważnego,bo nastepny cykl byłby bez IUI.Urosept już nie pomaga. Idę jutro na badanie moczu(i tak będę płaciła) oraz do lekarza rodzinnego..póki go jeszcze mam...Kurde, można szału dostać z tą naszą służbą zdrowia...a własciwie to z tymi urzędnikami... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 13:48 Balbinka, nie martw się!!! Oraz witaj w klubie @@@@, ja od dzisiaj też mam tą przyjemność( Co do pęcherza, to ile razy dziennie brałaś ten urosept? Można 3 razy po 2 tabletki, a jeśli nie pomaga, to może furagin? Nie chcę pokręcić, ale bez recepty jest jeszcze coś takiego jak urinal??? I koniecznie jedz witaminkę C, jest taka rozpuszczalna w największej dawce i to raz dziennie. Można sobie zrobić nasiadówkę w dość ciepłej wodzie, też pomaga.I bardzo dużo pij, ale naprawdę bardzo dużo, mój rekord to 9l w ciągu jednego dnia. Ja niestety walczę z tym draństwem od września( Trzymaj się cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 13:55 och Balbinko przykro mi bardzo, aczkolwiek ciesze się, że znajdujesz w tej sytuacji pozytywne strony...a wszelkim pęcherzowym problemom mówimy stanowcze nie!!! Generalnie powrotu do zdrówka i wiesz *** Fantaisie, Ciebie również ściskam i oby to była ostatnia wredota Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 14:05 Balbinka - sciskam ********* i jak najszybszego poradzenia sobie z pencherzem zycze .... trzymaj sie cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 14:13 balbinko przykro mi wylecz pecherz i moze sie uda nastepnym razem. A co tam u Moniki i Madzi wie ktos??? mnie dzisiaj meczy straszna zgaga. Maz chcial dzisiaj po pracy isc z kolegom na piwko ale zadzwonilam i powiedzialam ze nie najlepiej sie czuje i przyjedzie sie zajac alicja. no i tak jak mowilam ze w swieta przytyje mam o 1 kg wiecej czyli juz 10 na plusie ale juz nie dlugo jeszcze zostalo mi 70 dni))) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 14:28 eeeee Lalisia, na pewno po porodzie szybciutko wrócisz do swojej figury, więc sie nie martw....a poza tym w ciązy musisz być zaokrąglona...w końcu jesteś w ciązy )) no i powrotu do dobrego samopoczucie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 17:15 Hejka! Coś dzisiaj tutaj spokojnie, czy gdzieś uciekłyście i ja nie mogę Was znaleźć??? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 17:27 jestesmy, jestesmy...częsć chyba poza zasięgiem kompów Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 17:42 O, jak miło Cię zobaczyć))) Pewnie dziewczyny siedzą w pracy i nie mają czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 18:13 może wieczorkiem coś się ruszy... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 18:37 oby....)) Śnieg nas zasypuje, chyba zima przyszła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 18:41 Ja za chwile dostane szału...znowu mi serwer odmawia wysłania wiadomosci....tz zjada wiadomosc i zostawia info,ze nie moze wyświetlic strony...psia jego... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 18:46 Fantaise, dobrze,ze piszesz!U nas biało! Mężul własnie wrócił z apteki z pojemniczkami. Brałam duża dawke uroseptu, wcześniej furagin też sobie zapodawałam...pije hektolitry herbatek, wody, ale to pomaga tylko na jakis czas.najgorzej jest rano, pewnie mam jakies okropne bakterie,ktore tylko czesciowo wybijam...a moja pani doktor, twierdzi ,ze taka moja natura...i nie chce dac skierowanka na posiew.Jutro ide molestowac ostatni raz, jesli nie pomoże, ide na priw do laboratorium i szlussssssss. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Monisiu! 28.12.05, 18:50 Jeśli znajdziesz troszkę czasu, to napisz, jak sie czujaecie, co z maluszkiem...Jestem bardzo ciekawa, co u naszej pupilki Magdusi...ile już przybrała...Pozdrawiam.Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: babeczki 28.12.05, 18:54 Matalko, gdzie ty sie podziewasz? Megi, noz musisz trochę odstawić tę ksiażkę, skoro ma być przyczyną rozpadu waszego małżeństwa...hihihi.A do tych wrednych bakterii, to juz chyba się twój organizm przystosował...żyją w symbiozie...moze powinni zrobic antybiogram? Podejrzewacie juz czy to bedzie synek czy córcia? Hortiko?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: babeczki 28.12.05, 18:58 Gwiazdeczkę chyba nam zasypało... Erga i Ant na nartach..( oj, poprawka, erga nadrabia ogromne zaległosci w byciu żonką, oby tylko męża nie wycieńczyła...bo z dzieci nici) Ant, możesz byc dumna z Amelki...no, no, no, mała narciarka a jaka sprytna! Malba, jak samopoczucie??? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re:Atko! 28.12.05, 19:03 A to sie wredna torbiel usadowiła...ale i tak dobrze,ze tylko histero ci zrobią.Córa znajomej miała normalną operację...i kazali jej zachodzić miesiąc po zabiegu . Udało im się od razu...a wczesniej 4 lata zmarnowała na bieganie po lekarzach....teraz ma juz parkę.Nic się nie przejmuj! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: babeczki 28.12.05, 19:00 O MATKO!!!! godzine wracalismy do domu(( dobrze ze moj M przyjechal po mnie na pazury samochodem ale i tak to trwalo.Stolica zasypana - jak zwykle zima ZASKOCZYLA drogowcowDD nicnowego nie? jadac dzis ulicami tak se pomyslalam ze dobrze ze nie musze prowadzic osobiscie Balbinko - pomolestuj swoja lekarke i to ostro, moim zdaniemmusi dac ci skierowanie na posiew!! bede za to trzymac kciuki. spadam odgrzewac rosolek. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: babeczki 28.12.05, 19:08 Maruda, ja uwielbiam snieg, ale tylko wtedy, gdy nie muszę wyjeżdżać...o prowadzeniu nie ma mowy.....a na dodatek jestem okropnym pasażerem...Pkanetka może potwierdzic...jaka straszna jestem..brrrr. Rosołek...mniam, mniam...chyba zrobię jutro.. A za propozycje zakupu ksiazeczek dzieki bardzo, moze kiedys dam sie namówić...a ceny jak tam średnio się układaja? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: babeczki 28.12.05, 19:15 ja tezlubie snieg ale nie w warszawiew godzinach szczytu,wtedy go nienawidze DD ja pasazerem jestem jeszcze gorszym niz ty - wyfaje mi sie ze najmondrzejsza jestem i nikt nie jezdzi tak dobrze jak ja (oprocz mojego M i taty ). rosolek stygnie -tak go przygrzalam ze sobie gardlo poparzylam ceny ksiazek rozne, ja ostatnio stareprl-owskie kryminaly pokupowalam po 5 plz za sztuke (uzywane oczywiscie).jak sobie cos upatrzysz daj znac - kupie bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 19:05 Powoli snieg zasypuje wszystko! Aż ciężko w to uwierzyć, że w Sylwestra ma być ciepło?! Może trzeba panią doktor mocniej przycisnąć) Ja robiłam sobie zwykłe badanie moczu i wykazało gucio, więc zrobiłam posiew na bakterię i również pokazało gucio( A dół brzucha jak bolał tak boli, i ja mam najgorzej w nocy, w ogóle nie mogę spać bo tak często biegam siusiu. Poszłam jeszcze na USG, które nic nie wykazało, jedynie jakieś rozszerzenie przy prawej nerce, ale podobno to nie ma wpływu na to bieganie, więc co mnie boli??? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 19:13 Fantaisie,a kiedy byłas u ginka? Może powinien ci zrobic usg...podobne objawy są przy torbieli jajnika, a może zapalonko przydatków nie daj Boże się przyplątało...Skoro wyniki badań sa ok..a ból pozostal...powinnaś się wybrać jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 19:20 kurcze jak mi sie nie chce prasować....a tu znowu stos się robi... Bebell,coś ty taka cichutka... Ktat...wzywam do opowieści jak przekazaliscie info o bejbiku... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 19:26 Maruda...mnie mówią,że w koncu ktoś mnie gołymi rękoma udusi za instrukcje dobrej jazdy...no i mnie zwiążą i mordkę zakleją ,bym nie straszyła przekleństwami uczciwych ludzi...poniewaz ja wszędzie wietrzę niebezpieczeństwo...Taki mi uraz pozostał po kilku wypadkach zimowych...brrr.Na szczęście poza wystawieniem wszystkich kregów..wyszłam z nich cało...ale siniaki na psychice zostały hihi... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Marudko 28.12.05, 19:30 Będzie problem, bo ja nawet nie mam namiarów na te stronki...i prawdę mówiąc decyzja będzie trudna....Rzuć jakiś link... A tak w ogóle to załuję,że w moim mieście nie ma antykwariatu...musze liczyc na biblioteke i znajomych....a niestety mało kto kupuje ksiazki, gdy na życie nie starcza... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Marudko 28.12.05, 19:33 jaki link - dojakich stronek?? bo ja jak mowilam wszystko kupuje na allegro.pl - tam wchodzisz w ksiazki i wpisujsz czego szukasz.poza tym kupuje ksiazki na merlin.pl teraz juz naprawde spadam boMgoni,ale mowi ze zmieni monitor i mnie dopusci do kompa. to narazie) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Balbinko 28.12.05, 19:46 lepiej zrób ten posiew,zeby nie dopuscić do stanu przewlekłego. Czuję się fizycznie całkiem nieźle,rzekłąbym- jak nowa,psychicznie...hmmm. Uszła ze mnie para...już się nie upieram,że muszę natychmiast mieć dziecko...nawet nie wiem, jaką mam fazę cyklu))o zgrozo. Testy owu poszły w odstawkę.Mąż nie Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 19:32 ja takich przezyc wypadkowych na szczescie nie mialam, ale klne jak szewc jak prowadze, jaksiedze obok to troszki mniej !!! D poza tym podziwiam cie za pamiec - te twoje posciki - ty o wszystkim i wszystkich pamietasz!!! spadam bo M bedzie zmienial monitor w kompie. nie wiem jak to sie skonczy i czy jeszcze dzis komp bedzie dostepny D jakby co to milego wieczorku Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Jestem !!!! 28.12.05, 20:36 Ja nadaję dziś od mężula - mam urlop do końca roku Przede wszystkim witam nową foremkę Fantaise - i powodzenia życzę Megi - ty i wielorybek?? kurcze - każda z nas marzy o takim wyglądzie ) a może podeślesz jakąś fotkę wielorybią, co?? Antuś - a cóż to za pożegnanie??? nosz tak mi smutno... mam nadzieję że szybko uporasz się z problemami i do nas wrócisz.. Ściskam cię mocno. Tycja - gratulacje dla przyjaciólki. No no - to wasze dzieci też mają szanse siedzieć w jednej ławce Balbinko - nosz nie wiem czemu masz taki problem z postami... ale wiez co - może pisz normalnego długiego posta i przed wysłaniemm skopiuj go np do worda. jeśli się nie pojawi na wątku to jeszcze raz go wkleisz i wyślesz.. A ciekawa jestem jak tam nasza ktat - to znaczy jak rodzinka zareagowała na niusa dzidziusiowego A Abie i Althea pewnie jeszcze w Polsce są - odezwą się po powrocie. Trzymam kciuki za Altheę że małpiszon do niej nie dotarł i pojawi się tu z super nowinką Balbinko - cóż z tą dziwną małpą?? Tak mi przykro że znów nic.. ściskam mocno! kurcze moja @ też była jakaś taka trzydniowa. A brzucho nadal pobolewa.. Bebell - no chyba każde dziecko uwielbia prezenty ja też jak byłam mała uwielbiałam jeździć i odwiedzać rodzinę i znajomych. do tej pory lubię. To pewnie całą kopę prezencików przywieźliście do domku hehe - podoba mi się twój pościk: >ja wiem, że Małżonek wrócił) ja wiem, że sie długo nie widzieliście) >no, ale bez przesady!!! >może cos bys napisała)) >kasia >p.s. przerwa dobrze Wam zrobi)) no i właśnie jest ta przerwa hihihih wiesz że jeszcze dzień przed przyjazdem mężula krwawiłam i byłam załamana że nawet nie będę mogła... no wiesz.. Ale mężulo wrócił raniutko i małpa też zniknęła DD ANT !!!!! Super fota!!! no proszę - jaka sławna mała narciarka ) jak się cieszę że się pojawilaś na forum... A z jakiej to okazji wywiad no i fota?? masz jakieś wtyki czy co? ) ale Amelka wygląda jak profesjonalistka!! buzia się jej nie zamyka - ale musiała mieć frajdę!! Lalisia - ty narzekasz na figurę???? nosz jak cię zaraz palnę!!! szczuplusia kobitka jesteś tylko masz piłeczkę z przodu - i ty narzekasz??? nosz trzymajcie mnie bo nie wytrzymam! A jak tam Monia i Magdusia??? cisza jakaś.. i Gviazdeczka nic nie pisze.. Ja dziż przygotowałam sprzęt narciarski, a mężulo zakupił nowe narty. I jutro ruszamy na stok!! Melbuś - to pracuj z mężulem.. może taka nieświadomość cyklowa dobrze ci zrobi.. trzymam kciuki!! Balbinko - toż ty pirat drogowy jesteś!! ja uwielbiam jazdę zimą.. oj i ręczny jest niezbędny ) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Jestem !!!! 28.12.05, 22:17 Erga, widzę ,że siły regenerujesz..i koleżenskich rad posłuchałaś)))A pirat drogowy ze mnie zerowy...wyzywaczi krzykacz...to tu moje wątpliwe zasługi Muszę ci się przyznać,że praktycznie od dwóch lat sama nie jeżdżę....i na swoim sumieniu mam zmiażdżony reflektor latem...podczas parkowania...cosik hamulec nie zadziałał hihi....Wypadki miałam jako pasażer...i dlatego strasznie boję się jazdy samochodem,w każdych warunkach...a gdy tylko troche popada : (((normalnie panika... Powiedz lepiej ile kasy zarobiłas na tych dzwonkach!!!Wszystkie sprzedane?? Z tymi pościkami , to fajny pomysł, ale nie dla takiej sieroty komputerowej jak ja! Uważaj na obtarcia...hihi Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 20:13 Cały czas do niego chodzę,torbiel wykluczył, zapalenie przydatków również, wypisał skierowanie do chirurga i urologa i nadal nic. Więc mam tego dość, bo ból naprawdę czasami jest paskudny, ostatnio mój najlepszy przyjaciel to ibuprom, bo no-spa w ogóle na mnie nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 20:29 Cześć Dziewczynki! Dopiero niedawno wróciłam z pracki i jestem padnięta . Balbinko, szkoda... Buziaki! Amelka z mamusią wyglądają ślicznie. No, no, proszę, teraz sławne jesteście ! Bebell, owu szkoda, fakt. Ale nawet się nie obejrzysz i znowu do dzieła! Melbuś, dobrze jest się nauczyć cierpliwości, może to właśnie będzie to? Na luzie, spokojnie, ja cały czas próbuję mieć takie podejście, choć nie zawsze wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 22:23 Wieczornie witam! jutro idę sobie do lekarza)) po instrukcje)) zdam relację po powrocie. No, i mamy już z W. plany na Sylwestra)) Kładziemy Tosicę, a trzy godziny później sami też idziemy spac)) A Szanowne Kolezanki co??? Szalejecie??? Spowiadac mi się tu zaraz)) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 28.12.05, 23:26 Ja witam jeszcze bardziej wieczornie! Właśnie skończyłam czytać "Zwodniczy punkt", zdecydowanie fajniejsze niż "Cyfrowa twierdza". Trzymam kciuki za Ciebie Bebell u lekarza!!! Grzecznie również spowiadam się co do Sylwestra, robimy składkowego Sylwka jak za dobrych czasów, przypomnimy sobie naszą młodość))) Ja już zgrywam muzykę na MP3, taką najlpeszą, najnajfajniejszą tak tańczenia! Nie mam się w co ubrać i szlag mnie powoli zaczyna trafiać... Kolorowych snów Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 29.12.05, 08:58 Dzeiń Doberek wszystkim Dziewczynom, w ten mglisto-deszczowy poranek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 29.12.05, 09:12 u mnie piekna zima a nie deszcz) i slicznie swieci sloneczko wybieram sie nawet na saneczki z alicja choc nie wiem czy to dobry pomysl w moim stanie) jak nie to pujdziemy pobiegac po sniegu. Sylwester spedzamy w domu mieli przyjsc do nas moi rodzice ale wczoraj mowili ze to sie jeszcze okarze bo cos tam im wypadlo jak nie przyjda to spedze go tylko z mezem i moze alicja wstanie o 12 tak jak w tamtym roku i po 30 m poszla spac dalej) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 29.12.05, 09:40 I ja witam porannie!! no no Balbinko - ale mnie ubawiłaś tymi obtarciami ) Powiem tak - mam jakieś 20 ojro za 4 dzwonki i bałwanka - to chyba nieźle malżon się przyznał że nie wywiesił na początku tych dzwonków - zapomniał ciapa jedna dopiero moje smsy mu przypomniały. Fantaisie - ja też bym stawiała na torbiel - ale skoro lekarz wykluxcza to sama nie wiem. Ja takie bóle miałam przy torbieli 4-centymetrowej.. Zaraz uciakam na stok wypróbować nowe butki Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 29.12.05, 10:16 czesc zagladam na chwilke, rg - ja tez jeszcze w Polsce jestem - zapomnialas mnie wymienic, hihih./ swięta minęly, teraz codziennie kogos wizytujemy - wczoraj akurat bylismy u mojej kolezanki ze studiow, w sierpiniu urodizlo im sie dziecko - Oliwia (co za imie banalne...) i slodkie to to male, ale ona sie nad nią trzesie...makabra. mam nadizeje, ze ja nigdy taka nie bede, szczegolnie jak dziecko zakwili, to juz wyjmuje z lozeczka i potme sie dziwi, ze mala o 24 nie chce spac, bo wciaz na cycku u mamy. no i przy okazji dowiedzialam sie, ze druga kolezanka jest w cazy z drugim, ale mnie to przeciez nierusza. juz jestesmy przeciez po rozmowie, ustalilismy sobie wszystko i juz. nawet mi z tym lepiej. a poza tym cos srednio u nas, przynjamniej ja mam takie odczucia... no niewazne, zycze wam szampanskiej zabawy - gdziekolwiek by byla. my siedizmy oczywiscie w domu! mimo, ze rok temu maz zarzekal sie, ze wyjdziemy, bo wzeszlym roku bylo co clo - nie chce do tego wracac. no ale tak oto mozna polegac na facetach. amen milego dnia dzeiewczyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 29.12.05, 12:17 Dzien dobry Dziewczyny Balbinko przykro mi, że pęcherz daje Ci się we znaki. Posiew to najlepsze rozwiazanie. Nie zwlekaj z tym bo nie warto się męczyć. Moj lekary stwierdzil, ze skoro nawet dobrze dobrany antybiotyk podany dozylnie nie poskutkowal to istnieje taka mozliwosc ze taka bakteria w szyjce moze juz zostac na zawsze. Dzis juz u nas 20 tydzien. Wlasnie w tzm okresie trafilam w poprzedniej ciazy do szpitala wiec po prostu sie boje, zeby tym razem wszystko bylo dobrze. W poniedzialek idziemz na usg wiec moze sie dowiemy czy to chlopczyk czy dziewczynka. Erga dobrze ze dalas znak zycia bo juz sie zacznalysmy martwic Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 29.12.05, 12:53 Czesc dziewczynki po świętach!!!! Jestem zmęczona poświętach... całe szczescie ze do pracki tylko na dwa dni - ale len ze mnie wylazł... spałabym i spała... Amelka z mamusia slicznie na nartach wyglądacie - no i wywiad. ho ho.. to juz swiatowe kobietki jestescie No i z całego serduszka zycze Ci Ant kochanie szybkiego rozwiązanie problemów... no i nie odchodź od nas... Cytrus - no cibei tez sciskam skarbie, moze to chwilowe odczucia z M. ze cos nie tak... Wypoczywaj w Polsce, gość sie u znajomych ile wlezie Witam nową koleżankę - życze szybkiego zafasolkowania... Tycja - nie wiem czy nie doczytałam czy jak ale jak tam rodzinka na wiesci o dzidzi? - prosze tu nam ładnie opowiedziec wszystko Reszte mocno ściskam - za duzo info na raz i nie pamętam wszystkiego Buźki p.s. trzymam kciuki za wszystkie kobietki walczace z bakteriami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: KTO WIE, CZY ZA ROGIEM....:) 29.12.05, 12:59 witam,ja już po pracy-sterylizowałam suczkę.Że też się chciało włascicielom w przeddzien sylwestra... Odpowiedz Link Zgłoś