olka_krakow 13.02.06, 14:23 Jakie domowe sposoby polecacie na zwalczanie kataru? Lekarzmi powiedzial, ze nie mozna stosowac zadnych kropli do nosa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolasb Re: Co na katar? 13.02.06, 15:11 Witaj olka_kraków! Ja też mam podobne problemy. Zdarzyło mi się mieć katar, więc jadłam cytrynę, cebulę, piłam herbatę z sokiem, cytryną i miodem, no i ciepło się ubierałam - bez czapki ani rusz! Dobrze robi teżx wylegiwanie się w ciepłym łóżeczku, jeżeli oczywiście masz taką możliwość. Życzę zdrówka, no i nie daj się tym dolegliwością, jak tylko poczujesz, że cos się "szykuje", spróbuj tych metod, zawsze to coś! Pozdrowionka dla Ciebie i Maleństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kropcia1 Re: Co na katar? 13.02.06, 15:25 liść kapusty potłucz i przyłóż na czoło, załóż opaskę na to i tak chodź - leczy zatoki....sól fizjologiczną na pewno możesz stosować - wlewaj sobie do noska - można kupić w aptece oczywiście...inhalacja ( nie wiem przez jakie h się to pisze) - choćby samą parą z rumiankiem Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: Co na katar? 13.02.06, 15:32 U mnie bez kropli się nie obeszło. A są takie,które można stosować w ciąży - to krople homeopatyczne EUPHORBIUM i naprawdę nie ma co się męczyć z katarem i zatkanym nosem, jeżeli inne sposoby zawiodą. Ale są to bezpieczne krople i nie ma czego się obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Co na katar? 13.02.06, 18:55 Dokładnie jak napisała moja poprzedniczka, Euphorbium to homeopatyczne krople do nosa, które z resztą polecił mi mój gin.! Stosuję je, gdy już na serio zatkany nosek doprowadza mnie do szału! Zapytaj o nie w aptece! Pozdrawaim! M. (22tc) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna83 Re: Co na katar? 13.02.06, 19:56 mfka masz racje co do tych kropli sa dobre i pomagaja w miare szybko Odpowiedz Link Zgłoś