megi.1 sparwozdanie 06.04.06, 23:00 Ja tylko szybkie sprawozdanie po wizycie i zmykam spać. Miki rzeczywiście już zszedł sobie niżej i mój ginekolog ma nadzieję, że mimo wszytko poczeka jeszcze te dwa tygodnie tam w środku. poza tym standardowo mam bakterie, ale szyjka się trzyma. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: sparwozdanie 06.04.06, 23:34 Marduko – O matko ale super wiadomość… ale mi się papucha uśmiecha No i nijak nie kumam jak można źle nasikać ale to chyba raczej z emocji takei stwierdzenia. Bardzo, ale to bardzo się cieszę… Lalusiu – słonko nie przejmuj się teściową, an głupich ludzi nie ma dobrej rady i trzeba ich uwagi puszczać mimo uszu. Amelcia jest śliczna ytak jak jej mamusia. Megi – wklejaj kotek zdjęcia jak najczęściej i wcale się nie dziwię, że tak sobie przy tym łóżeczku marzysz o Mikołajku. O Rany Althea wolę sobie nie wyobrażać co Ci robili z tym zębem, bo mi się od razu słabo robi. Oby opuchlizna szybko zeszła. Gviazdko – rzeczy śliczne… Wiadomości po wizycie u lekarza rzeczywiście niezbyt miłe, ale najważniejsze że można coś poradzić. Dziwię się tylko dlaczego lekarz nie chce zwiększyć dawki fenoterolu (Ja brałam maxa tzn. 8 tabletek na dobę). Bardzo źle znosisz ten lek?? hmmm… może dlatego. Głowa do góry jeszcze musisz troszkę wytrzymać i będzie dobrze. Tylko się oszczędzaj, proszę… Erga i Stokrotka – trzymam kciuki za wasze piękne pęcherzyki… nic więcej nie powiem Hornika – a może Ty troszkę zwolnij w pracy… taka zabiegana jesteś. Stokrotko a może blliźniaki się szykują? Trwasz jeszcze do północy? Zuzka ściskam mocno…. Megi oby maleństwo poczekało 2 tygodnie w brzuszku. Idę spać… B. wściekły że siedzę o tej godzinie przy komputerze. Odgraża się że więcej nie przyniesie do domu, wiec kończe. buzki! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: sparwozdanie 07.04.06, 00:19 Jestem, Jest troszkę pozno ale nie mogłam oprzec się aby cosik nie napisac Było CUDOWNIE!!!!!!!!)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: sparwozdanie 07.04.06, 00:24 Za szybko wysłałam... Przez pierwsze 15 min nie bardzo wiedziałam jak mam zmusic głowe do patrzenia na scene tak byłam zapatrzona na naszą Fantaisie, Słuchajcie ona jest genialna, jak wspaniale gra na flecie no cudo i taka wyluzowana, niesamowite Sztuka bardzo sympatyczna, oczywiście Irena Kwiatkowska jest zupełnie nie zastąpiona, zawsze przy jej wyjsciu towarzyszyły gromkie brawa Po uczcie dla ducha poszłysmy na mała uczte do KFC, pogadałysmy, i nie mogłysmy się rozstac stojac i marznac na dworze, mysle ze spokojnie gdybyśmy tylko mogły to mogłybysmy przegadac całą noc))) I nawet na naszym spotkanku nasi M skorzystali zawiozłysmy im jedzonko do domku)) Lece bo musze się troszke przespac przed jutrzejszym dzionkiem Melba trzymam kciuki oj trzymam mam nadzieje ze jednak @ nie przyjdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: sparwozdanie 07.04.06, 00:28 To ja jeszcze później)) i było CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobranoc Słonka Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: sparwozdanie 07.04.06, 00:30 Antuś jesteś Kochana było mi niesamowicie miło, że byłaś))) fajnie było grac, wiedząc że siedzisz i słuchasz!!!! potem uczta-mniam, mniam!!!! I już wiem dlaczego tak nam było zimno: -4st, brrr.....ale wiosna..... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: sparwozdanie 07.04.06, 00:33 M siedzi obok i załuje jak nie wiem co i mowi ze o tez chce tez chce )))) Zabiore go w Maju)) Dobranocka lece kąpu kąpu i przynajmniej się połozyc bo z wrazenie to nie wiem czy tak szybko zasnę) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: sparwozdanie 07.04.06, 08:26 o 5 rano zrobiłam test, cos mnie obudziło...ujemny. I właśnie przyszła @. Czyli w tym roku już nie urodzę... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: sparwozdanie 07.04.06, 08:41 Melba strasznie mi przykro, ale widziałaś co pisały dziewczyny 2007 nawet lepiej wyglada niz 2006 ) Sciskam Cie z całych sił jak tylko moge, trzymaj się kochana kiedys wszystkim nam się uda Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: sparwozdanie 07.04.06, 08:42 witam piatkowo Melbus - sciskam mocno, taka mialam nadzieje ze te spadajace ksiazki pomoga i beda blizniaki ((((((((( slow mi brakuje (( Bebelek ja tez chce do oceanarium!!!!!!!!!! i do portugali a my sie zastanawiamy czy chorwacje we wrzesniu odwolywac jak myslicie??? Fantaisie i Ant zazdroszcze spotkania ( nastepnym razem i ja ide ogladac nasza gwiazde ) Althea jak opuchlizna??? mam nadzieje ze ci powoli przemija ?? Gviazdeczko znalazlas lozeczko??? Megi niech Miki tak nie szaleje - powiedz mu o lodach!!!! D Stokrotko wytrwalas biedaku do polnocy??? sciskam was juz weekendowo - od pn zaczynam urlopik DD ale sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: sparwozdanie 07.04.06, 08:47 Marudko, to bedzie Wasz 7 miesiąc-może być trochę za poźno na takie długie podróże. Przynajmniej tak to teraz widzę, ale wszystko zależy od Tego jak będziesz się czuła-a na pewno dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: sparwozdanie 07.04.06, 08:59 Melbus nie pomoge bo nie wiem brałąm Duphaston tylko raz z Amelka, powiem Ci ze ja tez się wkurzyłam bo naprawde miałam nadzieje ze teraz TY...., spróboj zrobic dla siebie dzis cos baardzo miłego to pomaga Marudka faktycznie ta Chorwacja to troche pod znakiem zapytania stoi, wiesz samochodem bardzo się umeczysz, ale z drugiej strony mozesz czuc się wrecz cudownie bo to bedzie drugi trymest i wtedy czesto rozpiera energia, sama nie wiem, a macie moze kogos kto w razie czego skorzysta za was z tej rezerwacji ? Stokrotko i jak było ?))) Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: sparwozdanie 07.04.06, 08:43 cześć, Uściski dla Ciebie Melbuś!!! Wredne małpisko!! Dziewczyny, ale wam zazdroszczę tego teatru-kiedy następny raz? Gviazdko-kiedy idziesz do gina? Kciuki będą zaciśnięte bardzo mocno!! Udało się z łóżeczkiem?? Szukasz czegoś innego niż ma ten sprzedawca na allegro, o którym ostatnio rozmawiałyśmy? Bo tam ceny wydają mi się bardzo atrakcyjne.. Bebell-zazdroszczę Portugalii, ja w tym roku udaję się nad polskie morze, nie mogę się juz doczekać. Megi-już tak nie długo zostało, będzie dobrze!! A czy ty te bakterie co miesiąc kontrolujesz (czyli robisz posiew z szyjki czy jak?) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 wkurzyłam się:( 07.04.06, 08:52 czy po duphastonie często pojawiają się torbiele? Ale wiecie, co?nic mnie nie boli!a zazwyczaj pierwszego dnia zjadałam sporą ilość ibupromu.Cykl w sumie 29 dni.Jedna korzyść z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 08:55 Dzień Doberek!!! Po tak emocjonującym wieczorze w ogóle nie mogłam spać i przeczytałam do końca książkę, prawdziwy szał)) Melbuś, rok 2007 wygląda bardzo ślicznie!!!! Na pewno już we dwie wchodzimy w ten nowy rok z nadzieją, miłością i prawdziwym optymizmem!!! Nasze dzieci widocznie wolą roczniki nieparzyste)) albo chcą do nas przyjść w ciepełku!!! a nie jakimś zimnym i ponurym grudniuTrzymaj się Kochana, ja głęboko wierzę, że w przyszłym roku będziemy przeżywać wielkie szczęście Całuski dla Ciebie!!! Bebelku i co tam słychać??? Miałaś rację krewetek wczoraj nie było, były mule, pan powiedział że nie przywieźli bo nie było w samolocie może będą za tydzień! Mrożonych P. nie kupił bo były tylko małe( Gviazdko, jak wybór łóżeczka? Gdzie nasza opuchnięta Althea?? Buzik dla Marudzi i Marudziątka jak się czuje nasza młoda mamusia?? Hortiko, a gdzie i kiedy jedziesz na urlop??? Antuś, jeszcze raz dzięki i w maju na Was czekam) Ciekawe jak nasze bzykające się laski, pewnie śpią dzisiaj na stojąco Całusy w ten pięknie słoneczny ale jak bardzo zimny piąteczek Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:03 Fantaisie to ja Tobie dziekuje, tez nie mogałm zasnac z wrazenia)) I nawet na tak dobrym nastroju M skorzystał DDD Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:04 Pojadę chyba do Cetniewa, w połowie czerwca. Byłam w zeszłym roku w tym okresie i było rewelacyjnie-puste plaże, piękna pogoda, dłuugie dnie, super basen "pod nosem" dosłownie... No i ceny trzy razy niższe niz w sezonie.. Byłam też tam na weekend w lipcu i było już koszmarnie! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:11 Znalazłam kolejną korzyść brania duphastonu-cerę mam jak pupa niemowlaka, a zazwyczaj tuż przed @ było koszmarnie Widzicie, jak się sama umiem pocieszyć W ramach robienia miłych rzeczy dla siebie-upatrzyłam sobie krem, wzięłam próbki, jest genialny, ale kosztuje ...hoho.I meteoryty sobie upatrzyłam, i nowy podkład Clinique Ale wszystkiego od razu nie kupię, o nie))bo mi na czynsz nie starczy Ale jedną rzecz z listy...czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:14 Melba no i o to chodzi )) Kup sobie kup a co )) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:16 w zasadzie od kilku lat miałam jakies dziwne przeczucie, ze kolejne dziecko urodzę dopiero w wieku 32 lat...w 2007 będę miała własnie tyle Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:22 Dzień dobry Melbo przykro mi, że @ przyszła. Mam szczere nadzieję, że to już ostatnia i w styczniu 2007 pojawi się małe Melbiątko. A jakiś mały zakup kosmetyczny na poprawę nastroju wskazany jak najbardziej!!! To powinno być nawet na receptę!!! Ant, ja się domyślałam że Fantaisie to flecistka-geniusz. Fajnie, że spędziłyście taki miły wieczór. Mam nadzieje,że uda mi się też kiedyś zobaczyć Fantaisie "w akcji" Marudka jesteś genialna. Miki lodów nie dostanie jka się rozdwoimy, więc niech grzecznie czeka w środku na tego grycana Mam mieć zdejmowany szew w okolicach 24 kwietnia, więc po tym terminie możemy urządzać ten mały sabacik u grycana. Anialm to już w tą sobotę Wasz wielki dzien? Już się nie mogę doczekać na zdjęcia!!! Hortiko, moje bakterie są niemal od początku ciąży i mój ginekolog najpierw z nimi walczył, ale doszedł do wniosku, że ten szew przeszkadza w pozbyciu się bakterii i teraz tylko co miesiąc kontrolnie robię posiew. Jak zdąże to po zdjęciu szwu będę sie jeszcze truła antybiotykami. Bolą mnie ręce, to też objaw ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:32 Hello Dziewczynki! Melba, jaka szkoda, przykro mi bardzo... Zuza, rzeczywiście jakieś dziwne rzeczy się dzieją, jak jajeczko zniknęło... Ginek napewno teraz dobierze Ci jakieś odpowienie leki i wszystko będzie dobrze . Ściskam mocno! Megi, a to paskudne bakterie, nie chcą Cię opuścić! Mam nadzieję, że zdążysz jeszcze wziąć ten antybiotyk, zanim Mikuś się urodzi . Ja też chcę zobaczyć jak nasza Fantaisie gra! Będę mogła? A my poszliśmy spać o 23 wczoraj, ale nastawiłam budzik na 1.30 w nocy, hihi. Śmiesznie było, bo zaspani byliśmy bardzo . Na 12.00 idę na test i przy okazji ma mi zrobić usg. Ciekawe, jak tam sytuacja jajeczna się rozwija Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:39 O matko Stokrotko teraz to musi się udac ale M masz wspaniałego, moj by chhyba nie wstał)))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:40 I ja się melduję! wieczorem nie miałam kiedy... zajęcia w podgrópach )) melbuś - ściskam... A o co chodzi z torbielami? ni nie - po duphastonie raczej się nie robią-przynajmiej nic o tym nie słyszałam. Raczej po stymulacji jajników. Stokrotko-podziwiam!! o 1.30 wstać na seksik?? łomatko-ale czego się nie robi ku chwale ojczyzny ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:44 Ale dziś rano zdążyłam się z M. pokłócić.. Powiedziałam mu kilka przykrych rzeczy bo mnie zdenerwował. I teraz mi głupio... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:46 Ginka kazała mocno po północy przed tym testem na wrogość śluzu, więc trzeba było . A Mężulo jest kochany to fakt, wcale nie protestował, choć widziałam, że jest zaspany. Jeszcze pewnie przed nami upojny wieczór dzisiaj, ale juz bez budzika . Erga, a u Ciebie wióry poleciały? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:48 wióry poleciały!! ech - i to jak .. ale na swiecę nie miałam siły i grzecznie usnęłam ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:55 Ergus to nie ma co teraz dzwon i powiedz kilka słodkich słowek)) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 10:00 własnie z nim rozmawiam na gg.. wiem że miałam rację że się wkurzyłam.. ale troszkę przesadziałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 10:09 Witam w piąteczek!!! Zuza, strasznie mi przykro, że nasze kciuki nie pomogły! (((((( Ściskam Cię kochana najmocniej jak mogę, wierząc, że wkrótce słonko zaświeci... Megi, nie dziwne, że Mikołajek tak się śpieszy do swojej kochanej mamusi! A te bakterie to pewnie przez szew, przynajmniej tak mi gin. tłumaczył ostatnio! Jeszcze kilka tygodni i będzie Oki! Melbuś, Ciebie też ściskam! :o((( A pocieszające zakupy jak najbardziej wskazane! :o) Ant, Fantaisie, cieszę się, że sztuka i Wasze spotkanko było tak bardzo udane, choć nie wyobrażam sobie, by mogło być inaczej!!! Stokrotko, niezła jesteś z tym budzikiem na seksik!!! DD Erguś, najpierw "wióry poleciały", a potem kłótnia z rana?!?! ;o) Hmm, ja zaliczyłam "obrażenie się" na męża wczoraj wieczorem, bo moim zdaniem na mnie krzyknął (i zaraz się pobeczałam), choć tak naprawdę to tylko stanowczym głosem zwrócił mi na jedną rzecz uwagę... Eh, te ciążowe hormony... Horticzko, jak w pracy dziś? Spokojniej?! Marudko, jakieś plany urlopowe masz??? Laski, za chwilę dzwonię do gina z pytaniem czy mój pessar już dotarł (był w środę zamówiony), jeśli tak, o 12 będę już leżeć na foteliku u niego!!! Mam nadzieję, że nie będzie bardzo bolało, ale trochę się denerwuję!!! Trzymajcie kciuki!!! Odezwę się później!!! m. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 10:27 Stokrotko, to sie dzialo)) Gviazdeczko, pamietaj my tu wszytskie trzymamu kciuki, wiec wszystko bedzie dobrze i nawet nie poczujesz tego zakaldania pasera. Hortika, gdzie te obiecane zdjecia brzusia? Bebelku, jak dzisiaj samopoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:59 Witam piatkowo! Zuza, to jakies czary czy co? Znikajace pecherzyki? Melba, buzka! Rok 2007 bedzie twoj! A raczej twojego malenstwa! Ant i fantaisie, ale wam dobrze I Ant jaka pierwsza widziala Monie w akcji Super! Marudko, a nie mozecie tej Chorwacji troche przesunac a nieco wczesniejszy termin. Na 7 miesiac to chyba troche za daleka droga. Ciezka decyzja... bo nie da se teraz powiedziec jak sie bedziesz w wrzesniu czula. Ja dalej wygladam potwornie. Jestem niewyspana, bo spie prawie na siedzaco... Znowu bardziej spuchlo pod okiem. Jesli antybiotyk zadziala, jutro powinno sie zaczac poprawiac. A jako bonus dostalam opryszczki. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 10:01 Melbuś - zobaczysz - rok 2007 będzie nasz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 10:03 Oj Althea biedna jestes i ten bonus..... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 10:16 Althea biedaku (((( wspolczuje opuchlizny i bonusa (( Melbus - zakupowe szalenstwa wskazane. i gratuluje nowych pacjetow a 2007 topiekna data Zuza przykro mi... ale pociany juz leca, zobaczysz Stokrotko podziwiam i ciebie i mezula ) trzymam kciuki i czekam na sprawozdanie po wizycie Gviazdeczko - trzymaj sie kochana i nie denerwuj, bedzie dobrze, kciuki zacisniete ) A co do mojej CRO - to moge odwolac w ostatniej chwili tj 01.08 i trace tylko zaliczke czyli 200 pln. o wczesniejszym terminie nie mysleleismy - a moze warto?? np czerwiec?? zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 10:38 Althea - biedaku. oby szybciutko zeszła opuchlizna i wszelkie bonusy.. Gviazdko-to trzymam kciuki za twój pesser i wizytę o 12-tej bedzie dobrze1!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 10:47 Gviazdko, będzie dobrze i mam nadzieję, że nic nie będzie bolało, a mała Gviazdka zostnie zamknięta bezpiecznie na kolejne 2 miesiące Stokrotko, Ergo to teraz pociany całymi stadami do Was lecą Za chwilę w wiadomościach będą podawać, że nastąpiły duże migracje wśród pocianów Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:00 Yo! Melba- ściski!! moze Mały Wodniczek jest Ci przez naczony?? W jest wodnikiem) super znak) inteligencja i wszechstronne zdolnosci) buźka wielka) Zuza- bardzo mi przykro( nie wiem co jest z tym Twoim pecherzykiem( przytulam mooocno... Stokrotko- budzik powiadasz) fajnie tak w srodku nocy, ze snu... bardzo miło) Erga- ty sie w obecnych okolicznoscisch przyrody nie kłóc!! bo Ci sie chłop zbiesi) Ma_rudka- piatkowe sciski) a ja bym nie rezygnowała z tej Chorwacji) ale może dziwna jestem) hortiko- u nas pewnie tez się skończy na Polskim morzu)) bo pewnie w ostatniej chwili okaze się, ze jednak jest jakiś program do zrobienia... albo film... albo cholera jeszcze cos... na tę chwilę jednak wyglada, ze jedziemy) lecę... tym razem nie do kibla a z Toska na spacerek) dzis jakby troche lepiej (jeszcze nie wymiotowałam)... k. ps. gviazdko- o 12.00 łaczę się myślami) będzie dobrze)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:00 Kochane! Ale mnie dzisiaj energia roznosi....aż mnie poddusza) Gviazdeczko, trzymam za Ciebie kciuki, założą szybciej niż myślisz) Marudzia, ja bym pojechała po prostu wcześniej i tyle, II trymestr na podróże świetne, a odpoczynek na pewno Wam się przyda, o zmianie klimatu nie wspomnę! Masz dzisiaj więcej kanapek? Megi, czyli mam sobie zaklepać czas po 24 kwietnia na te lody? Smaka mi narobiłyście i teraz mam śliniotok Zuza, dopiero doczytałam, te Twoje jajka chyba coś pokręciły 1 kwietnia to już był a tak na poważnie, to zobaczysz poukłada się, musisz mieć tylko naprawdę dobrego lekarza, swojego polecam w ciemno, ale marnie widzę Wasze spotkania polecam, bo wiem że zajmuje się kobitkami co mają różne problemy.... Kochana, więc głowa do góry! Wczoraj tłumaczyłam mojemu M. że pozytywne myślenie przyciąga dobre energie i tego Ci od serca życzę!!!! Antuś, no proszę, proszę, to na deser tyle jeszcze atrakcji ja chyba też się pokuszę, bo już dłużej nie dam rady, Wy cały czas o tym seksie, bzykanku, przytulanku, mam dość rozkładam dzisiaj nóżki)))))))) Althea, wspóczuję tego zęba ile można, ale Ci daje, i jeszcze ta przymusowa dietka może zmiksuję Ci dzisiaj wirtulanie ciasto czekoladowe A nie pomaga przykładanie zimnych okładów na tą opuchliznę? Wiesz ja jak miałam usuwane ósemki(szczegóły oszczędzę powiem tylko jedno, przy pierwszej P. zemdlał na korytarzu) to pani doktor złota kobieta kazała mi płukać paszczę szałwią i delikatnym roztworem sody, mi bardzo pomogło... Melbuś, zakupy popieram w całej rozciągłości a meteoryty jak najbardziej na tak, buzia jest wtedy obłędna)) a faceci lecą jak ćmy do światła! podkładzik też na tak, ale polecam estee lauder jest fenomenalny! A widziałaś nową paletę kolorową z chanel.......jak to dobrze, że moje ślepia nie tolerują fioletów Wszystkie warszawianki serdecznie zapraszam na przedstawienie 4 lub 5 maja, potem nic nie będzie albo 19 kwietnia do Muzeum Nałkowskich, które jest po prostu śliczne, gdzie będą grać moje dzieciątka oraz (skromnie) ja! A teraz odpalam miotłę)) mam czas do 13 bo potem lekcje......... Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:03 Bebelku dobrze, że dzisiaj Cię jeszcze nie męczy! Miłego spacerku!!!! Anialm, już zaczynam wysyłać fluidki na jutro)) A jak Ty się w ogóle czujesz? Stoktrotko, padam przed Tobą na kolana, a konkretnie przed Twoim ślubnym Melbuś, wodnik wodnikiem, ale jeszcze masz szansę na koziorożca, moja mama jest spod tego znaku, i to dobre stworzenie)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:08 Bebelk - ciesze sie ze dzis obylo sie bez kibelka, oby tak dalej!!!!! milego spacerku ) My tez nie bardzo chcemy z tej chorwacji rezygnowac, a M to juz wogole - przeciez mial nurkowac... pomyslimy )) Fantaisie mam kochanie kanapki ale mam tez spagetti ze szpinaczkiem M mi zrobil) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:11 Marudko to dobrze, że masz jedzonko bo gdyby nie to musiałabym do Ciebie jechać z kanapeczkami(żółty serek+rzodkieweczka+ziółka wszystko w grahameczce! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:13 MONIKA!!!!!!!!!!!1 nie mam zadnego zarcia!! zadnych kanapek, zadnego spagettti - PRZYJEZDZAJ!!!!!!!!!!!!! BOSHE jak mi w brzuchu burczy ) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:16 No co ja z Tobą mam))) raz tak raz siak))) te baby w ciąży))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:17 ty nie gadaj tylko dawja na Modlinska z tymi kanapkami!!!!!!! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:12 Już z mężusiem zgoda ) Masz rację bebell - mężuś mógłby się wkurzyć i schować narzędzie zbrodni... i co ja wtedy biedna z moim jajkiem pocznę ) Mężuś był zły bo cos w autku szwankowało i myślał że szykuje się gruba robota (głowica), a okaząło się że to tylko korek był zepsuty.. ech mi też ulżyło. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:16 Gwiazdeczko bedzie dobrze a Pan doktorek zamknie Malusia na jeszcze troszke w brzusiu u mamusi i nie bedziesz tez się tak denerwowac, trzymam kciuki Bebelku dobrze ze juz przeszło i oby tak zostało na dłuzej juz Ci wystarczy Fantaisie gdybym przed chwila nie jadłą grahamki z zoltym serem to bym się obśliniła)))) Ja tez mam 100% energii dzisiaj ))) I wogóle słonko swieci, jest piatek i jest fajowo)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:19 Jak to dobrze, że oddziela nas ekran komputera, bo pewnie w innym przypadku siedziałabym w masce pegazce... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: JADĘ!!!!!!!! Papa... 07.04.06, 11:21 Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: JADĘ!!!!!!!! Papa... 07.04.06, 11:22 I ja i ja , Gwiazdeczki trzymajcie się, bedzie dobrze, sciskam Odpowiedz Link Zgłoś
bebell erga... 07.04.06, 14:35 jak się zbiesi to nie poczniesz) więc wiesz, dobrze go nakarm, mów, że jest silnyDDD uśmiechaj się zalotnieDD a pokłóc się w poniedzaiałek) tak dla równowagi) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:19 Beblku, mam nadzieje, ze juz tak pozostanie Milego spaceru! Marudko, widze, ze mezus cie dzisiaj dobrze wyposazyl do pracy. Marudko, a kiedy dokladnie ta Chorwacja? Na poczatku wrzesnia? A spagetti ze szpinaczkiem, puchotka!!! Fantaisie, wczoraj przykladalam lod rano, ale doktorek powiedziel, ze teraz to juz zimne oklady nie pomoga. A za miksowane ciacho dziekuje... niestety nie wszystko miksowane smakuje tak jak przez miksowaniem. Przy zapaleniu ucha tesciowa mneie katowala takimi zmiksowanymi obiadkami... ochyda. Teraz to ja w sumie moge wszystko jesc, nie boli przy jedzeniu, tylko sie trzeba ta spuchnieta szczeka napracowac, a to jest bardzo meczace. Chyba znowu bedzie pomidorowa z ryzem. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:23 Na Modlinską?))))Do Marudki ? Bo wiesz ja juz słysze myszy u Ciebie)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:25 ja ma nadzieje ze Fantaisie do mnie .... bo ja tu czekam DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:26 Althea - rzeczywiscie masz kuracje odchudzajaca )) biedactwo ty moje .... sciskam. a cro od 2 wrzesnia - tzn w hotelu musimy byc juz 02.09. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:28 i ja trzymam kciuki Gviazdko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:36 A kiedy ty w ogule mialas ostatnia @? Chyba jakos baaaardzo dawno... I twoja dzidzia chyba jeszcze listopadowa bedzie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:37 wiesz Althea, ja tez mysle ze jednak listopadowa a nie grudniowa. ostatnia @ mialam 11- 15.02. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:39 Mały Skorpionek ))) Tak jak ciocia ANT!) Najlepszy znak))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:40 łomatko skorpionek ....... moze poczeka na strzelca ja mamusia - najlepszy znak ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:42 Hmm jak szybko policzyłam ze nawet ten cykla miałas 32, 33 dniowy tak na oko to nawet to bedzie w moje urodziny 14.11 ))) Nie moze byc lepiej )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:43 No i Bebelek tez podobnie moze nawet razem bedziecie jechały na porodówkę)) He he Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:43 o masz akurat termin na dlugi listopadowy weekend (( no niezle )) jak trafi w twoje urodziny to bedzie numer DD Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:46 Powiem wiecej, mnie się chyba ten Twój test snił wtedy a powiedz sama najpierw była czerwona krecha ? Bo tak własnie mi się sniło Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:50 wiesz co - moje krechy to obie chyba w tym samym kolorze - na a nie mowilam ze zle nasikalam, nie mam czerwonej KRESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie wiem ktora pierwsza bo poszlam robic kanapki a test byl w kibelku - przeciez na 1 kreske nie bede patrzyc, nie??? a ja mysle ze jednak snilas o sowim tescie!!! czarownico Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:59 Dobrze Ant mowi, marudziatko, bedzie na jej urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 12:03 No to czekam na prezencik najpiekniejszy pod słoneczkiem, Marudziątko, pamiętaj 14.11, umowa stoi ?No))))) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 12:30 Althea, biedactwo...przeciwbólowe pomagają choć trochę? Gviazdko, wszystko będzie ok, zobaczysz... Nawet wolałabym wodnika , choć absolutnie nie mam nic do koziorożców... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 12:33 Melbusia, nie biore przeciwbolowych. Nie boli, cale szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 12:39 Marudko-albo na urodziny cioci ergi - na 20 celuj!!! skorpionki są the best!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 12:43 ja czekam na wieści od gviazdki... Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 12:59 ja też.. jak komuś prześle esa to niech szybko melduje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 13:20 i co zadnych newsow od Gviazdeczek???? a ja tu czekam (( Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 13:36 no własnie...a ja musze do pracy iśc, i się nie dowiem co u Gviazdek. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 13:54 I cała moja panika była niepotrzebna!!! ;o) Najpierw jak zobaczyłam ten pessar to zbladłam, bo wydawało mi się, że takie duże coś mi tam nie wejdzie, ale było OK! Zakładanie go nie było może przyjemne, ale też nie trwało dłużej niż normalne badanie!!! I wcale tego slikonu "tam" nie czuję!!! DD Dzięki za kciuki dobre kobiety!!! Trochę zaskoczyła mnie cena, za sam pessar zapłaciłam 110 zł po zniżce, powinnam jeszcze zapłacić za wizytę, ale z wrażenia zapomniałam! Gin. też się nie upomniał, dam mu kaskę następnym razem i przeproszę... (a aptece poszła kolejna stówka, eh te ceny...) Ale to jeszcze nic!!! Wracając do domu (samochodem rodziców) pierwszy raz w życiu zatrzymała mnie policja, qrka, złapali mnie na radar!!! Jechałam 81km/h w terenie zabudowanym... Zawsze myślałam, że jak już dojdzie do pierwszego kontaktu z drogówką, to się rozpłaczę, albo chociaż przerażę, a mnie się tylko śmiać chciało! Pan policjant najpierw zaśpiewał mi 300zł i 6 pkt.karnych, ale zrobiłam smutną minkę, mówiąc, że tyle to na łóżeczko potrzebuję i ostatecznie mam mandacik i 50 zł i 0 pkt.! (aaa, dawać w łapę nie potrafię, więc nawet nie próbowałam kombinować!) Nikomu w domu, łącznie z ukochanym chyba nie powiem, więc mnie nie wygadajcie, jakby co! ;o) Jeszcze raz dzięki!!! Idę na obiadek!!! m. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 13:58 Duża buźka dla Gviazdeczek ode mnie i Karoli)) właśnie gramy, ale musiałam zajrzeć Marudko, skorpionik)) cudo!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:01 No, gviazdko, dobrze, że dobrze) mała Gviazdka posiedzi sobie jeszcze troszkę w brzuszku) jest dobrez zamknięta) Ant- ja mam termin na 14.11) dokładnie) mozliwe więc, że będziesz miec dwa prezenty urodzinowe) choc nie ukrywam, że chetnie objawilabym się na porodówce w okolicach 28.X) Spacer bardzo udany) choc jest z deka zimno) Tośka chciała ukrasc lalkę) więc wychodziłysmy z placu zabaw na syrenie... całą drogą jej tłumaczyłam, ze złodzieje to pskudni ludzie sa) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:07 No i to mi się podoba))14.11 to piękna data i najlepsi ludzie tego dnia się rodzą)))DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD No bobaski proszę mnie teraz nie zawiezc, czekam na Was 14.11, najlepiej 8.10 rano)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:08 Gviazdko-tak się cieszę, że jesteście już po i wszystko dobrze!!! Jaki dzisiaj fajny dzień!! To rzeczywiscie może się Marudka z Kasią na porodówce będą ścigać?? chociaż nie, bo Wy w innych szpitalkach... ale emo0cje bedą i trzymanie kciuków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:11 Gviazdeczko, czyli juz po wszytskim ty piracie drogowy! Teraz Gvazdeczka musi grzecznie siedziec w brzysiu u mamy To wychodzi na to, ze to spotkanie w Warszawie to bylo ciezarowkowe (chodzi mo i to co niby Marudka zostala zarazonaDDD) O rany dziewczyny, to wy bedziecie mialy dzieciaczki i tym samym wieku Moze sie urodza tego samoego dnia:0 Ale by bylo! Bebelku, jakiemus innemu dziecku chciala zwinac?? Pewnei z wiekiem przejda jej te sklonnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Althea... 07.04.06, 14:39 no, innemu dziecku) mam nadzieje, że przejdą, ale nie zamierzam czekac!! działam!! truję jej o imperatywie kategorycznym Kanta) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:12 Kasiu, mnie 28.X tez sie podoba To urodziny mojej mamy A dzien wczesniej brata Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:30 Gviazdko dobrze, że wszytko dobrze)) Jednak szew to trochę inna impreza niż pessar, raz dwa i mała Gviazdka zamknięta bezpiecznie Uściski dla Was obu Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:32 a i musze się pochwalić, wczoraj wygrałam pierwszą moją licytację na allegro teraz mąż musi jakąś blokadę na konto założyć bo nas zrujnuję Odpowiedz Link Zgłoś
bebell megi... 07.04.06, 14:37 ja kiedys wpadłam w szał licytacyjny) i M mnie podliczył: licytowałam za 10.000pln!!! oczywiście na koncie nie mielismy takiej kwoty i na szczeście te licytacje przegrałam)) i teraz nie wchodze prawie w ogóle) nieobliczalna jestem i nie mam zaufania do siebie) Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:35 a czy juz wiadomo jakie imię będzie nosić Gviazdka Gviazdki??? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:36 > 28.X to Tadeusza) No to tez No fakt Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:43 Tadizo, jaki Tadzio??? nastepnej cos sie w glowie miesza .. boshe!!!!!!! Antus, Erga i Althea przejzyjcie na oczy Bebelek coreczke ma w brzuszku i TYLE!!!!! no i prosze mnie nie denerwowac bo nie wolno Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:51 Bebel, co sie miesza w zeznaniach, raz mowi, ze Tadzi, potem ze corka MArudko, my cie nie nenerwujemu, bo nie wolno, tylko stwierdzamy fakty. Na tadeusza sie ma urodzic i to dziwczynka bedzie, tak? I co Tadeuszka bedzie miala na imie?? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:56 Althea kochanie powalajaca logika) w moje urodziny jest Wieslawa a ja kurcze jajek miedzy nogami nie mam DDD Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:57 No ty mi kochna Tadeusza z Wieslawem nie porownuj! I sie ciesz, ze Wiesia nie masz na imieDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:59 oplulam monitor!!!!!!!!!!!!!!! rozwalilas mnie Olu ta wiesia DDD ale i tak twierdze ze Bebelek urodzi dziewuszke DD Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 15:01 Ty sobie mozesz twierdzicDDDDD Ty dziewuszke bedziesz miala, czarownica ci to mowi A u Bebelka, tadzio i juz! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 15:18 ooooooooo dziewuszke mowisz, dziewuszke .... no no poczekamy zobaczymy czarownico. a u Bebelka nadal obstawiam coreczke Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:42 Gviazdeczki - jak dobrze ze wszystko OK) chwilunia i po strachu!!! ale sie ciesze. Gviazdeczko ty piracie drogowy )) Bebelek - co to jest to kanta ktore ty do glowy biednej Tosicy wkladasz??? boshe ... odpadlam ... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:46 No, właśnie mam dziewczynkę w brzuchu!! a Tadeusz to patron od spraw beznadziejnych) on mam mi pomóc na wasze gadanie, że to synek) Ma_rudka- no, "niebo błękitne nade mna i prawo moralne we mnie")) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:48 a poza tym niektórzy mówią dziecku o wierzytelności wobec ojca)) mój Kant przy tym to pikus) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:49 > Ma_rudka- no, "niebo błękitne nade mna i prawo moralne we mnie")) Boshe Bebele - pierwsze slysze, no ale ja glupia jestem DD Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Ale z Was paple!!! 07.04.06, 15:15 Człowiek tylko na obiadek zejdzie, chwilkę odpocznie, przyzna się mężowi do mandatu (no tak, nie wytrzymałam), a Wy prawie 30 postów natrzaskałyście! Megi, gratuluję pierwszej wygranej aukcji!!! Nie wiem jak Ciebie, ale mnie to strasznie wciąga... Raz jak się uparłam to chciałam dać dużo kasy za jeden używany sweterek Morris Mouse, licytowałam bez opamiętania, nie chciałam dać za wygraną, ale przegrałam... (i dobrze! ) Jednak nie ma co, Bebellka nie pobiję!!! ;o) A Wy tu o imionach i datach... Marudziątko i Bebellątko będą w końcu Skorpionikami, tak?! I to urodzonymi w dniu święta Antowego, hihi!!! Hortiko, moja Gviazdka póki co jest bezimienna! Chyba już Wam wspominałam, że chodzi mi po główce kilka imion, ale konkretnego wyboru obojga rodziców jak na razie brak! (może Eliza, podoba mi się i jest mało popularne, może Hania albo Lenka?! W każdym bądź razie na pewno nie żadna Dżessika czy Nikola!!!) Altheo, biedaku Ty nasz, wygląda już to nieco lepiej?! W końcu antybiotyk chyba powinien już zadziałać?! Miłego popołudnia! Wkrótce weekend!!!DD m. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: bebell 07.04.06, 15:19 a dziękuję, dziękuję) meble licytowałam) na ubrankach dla Toski i na ksiazkach nigdy do takiej kwoty nie doszłam) może to i lepiej) a moi znajomi wylicytowali sobie za 200pln podgrzewacz do butelek samochodowy canpolu) nowy 130pln kosztował) to allegro zdradzieckie jest) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 15:10 Strasznie mam nisko ten brzuch, zaczyna mi przeszkadzać bo jakaś duża jestem. Miki Ty się nie wygłupiaj tylko siedz tam grzecznie!!! Bebell może Ty masz bliżniaki pod sercem, to by pogodziło troszkę forumowe wizjonerki Ależ mi się chce korniszonów, a w domu był tylko jeden, malutki, ostatni... mąż chyba dziś będzie zmuszony jakiś słoik do domu dostarczyć. Czy to trochę nie za późno na zachcianki ciążowe?? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 15:16 Megi, za późno?! Eeee, nie!!! Najedz się kochana tych korniszonków do woli, nim Miki na świat przyjdzie, bo wiesz, przy karmieniu to różnie bywa, mogą mu nie podchodzić takie ogóreczki! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 15:21 megi- na zachcianki ciażowe nigdy nie jest za późno) i bliźniakami mnie strasz)) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 15:24 A ja chce czekoladke Merci, kawowa z biala czekolada! I nie ma! M. mi musial podwedzic, ale on kawy nie lubi. Ni nic musze sie marcepanowa zadowolic. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 15:35 Altheo, czyżbyś lubiła marcepan??? Bo ja lubię i to bardzo!!! I choć za czekoladą nie przepadam to taki mini-batonik marcepanowy nią oblany chętnie zjadam! A Merci lubię nugatowe (chyba, są w prawym rogu na górze) I wiecie co, ostatnio zdarza mi się coraz cześciej po słodycze sięgać, co może wywołać tragiczne skutki!)) W środę był pączuś, wczoraj Milky Way, a do tego każdego dnia kilka(a nawet "naście") miśków Haribo... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 15:42 Maecepan uwielbiam Gviazdko, i to maja byc duze ilosci slodyczy?? Ja od wtorku nie jadlam slodyczy, ze wzgledu na zeba, ale tak normalnie to non stop i bez opamietania! Czekolade to ja cal apotrafie zjesc, tak kosteczka po kosteczce! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 15:43 miski Haribo) wczoraj w makro kupilam ilośc hurtowa) a z merci to ja lubię te zielone z orzeszkami) marcepana nie znoszę... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 16:23 Ale sobie fajnie gawedzicie Ja jestem udupiona w pracy tak jak myslałam w poniedziałek ))No cóz na weekend (((( N razie moze jakos dołącze pozną porą Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa dziewczynki 07.04.06, 16:34 wyslalam wam w koncu foty Konsula, ale na pewno nie wszystkim - jestem juz zawinięta z adresami mailowymi. porozsylajcie proszę tym, ktore ode mnie nie dostaly a chcialyby zobaczyc to nasze szczescie. pozdrawiam was. aha, od poniedzialku zaczynam Nasenspray - hormony w formie sprayu do nosa. po przyjezdzie z Gdańska, po świętach zaczną sie zastrzyki pozdrawiam was Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: dziewczynki 07.04.06, 17:16 Ja też nie mam w skrzynce Konsula, więc ładnie proszę o przesłanie mi tych zdjęć jeśli ktoś może Cytrusiu dobrze, że się odezwałaś Odpowiedz Link Zgłoś
bebell cytruś... 07.04.06, 17:21 dzięki za foty!!! on jest obłędny)) ściskam mocno) k. ps. megi, monia- foty przesłałam... Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Maruda, 07.04.06, 17:46 och jejku jakie to cudo. Ale bym go wycałowała. Piękny ma kolor!!! Idę w takim razie wycałować moją suczkę Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Cytrusiu!!! 07.04.06, 17:50 Pięknie dziękuję za czadowe foty! Piesek supcio i te zielone oczęta... Kateb, nie rozumiem z tą Marudką?! Chyba też do Cytrusi pisałaś, co?! ;o) Altheo, przesłałam Ci foty, bo nie wiem czy Bebellek tu jest! Chciałam dziś trochę poprasować ubranek dzidziusiowych, ale chyba sobie odpuszczę (tylko nie krzyczcie, będę to robić na raty i raczej od jutra!) m. Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Re: Cytrusiu!!! 07.04.06, 17:56 Czemu ja napisałam Maruda??? Skoro myślałam o Cytusi??? Oj, Marudka zakręciłaś mi w głowie chyba ) Cytrusia, Konsul boski do całowania się nadaje idealnie. Gviazdko, cieszę się że wszystko OK. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Cytrusiu!!! 07.04.06, 18:21 Marudko-nosz nasz bebelek ma tadzia jak nic!! a ty małą marudkę!! Łomatko - althea ale się uśmiałam z wiesi ) A tak przy okazji to ty ola jesteś??? kurcze, nie wiedziałam chyba nie ma cię w naszej tabelce Gviazdeczko-0cieszę się że już po wszystkim. teraz tylko kilka tygodni mała gviazdka musi poczekać.. Bebell - licytowałaś na 10 tysięcy??? łomatko- to ty lepiej do kasyna się nie wybieraj ) A co do córeczki to jedna musi ci wystarczyć ) Równowaga musi być.. Althea - merci te kawowe to moje ulubione!! zawsze tylko te jem I cytrusik się pojawił.. I zdjęcia dostałam..Jest śliczny!!! A może by tak nowy wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Cytrusiu!!! 07.04.06, 18:46 Łomatko, a kiedy me ta 500 przekroczylysmy!?!? Zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Cytrusiu!!! 07.04.06, 18:49 Erga- w kasynie byłam raz jeden) musiałam poprostu) pusciłam w 20 min. 300pln (na szczęście nie moje) miałam sponsora) ) i wyszłam zdegustowana) ale wrażenie niezłe: tam ludzie po kilkanscie tysięcy tak sobie hop-siup stawiaja i przegrywaja! ciekawe co u stokrotki??? stokrotko, hop-hop! jak było u pani doktor??? kasia ps. jestem za nowym watkiem) załóż Erga) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 19:17 Hej Dziewczynki Coś mnie dziś bańka boli i znowu mam lenia... Pewnie dlatego, że najeździeliśmy się trochę po mieście. Ok 20 ma do mnie dzwonić pani doktor z wynikami testu . Jajo pięknie dojrzałe, lada chwila owulacja albo już nawet w trakcie . Endo śliczne 12 mm . Także tylko się cieszyć dalej . Ale wolę się nie nastawiać - powiedziała, że mamy 20% szans - tyle ma zdrowa para podczas owu na poczęcie. To nie za dużo, co? Od niedzieli wieczór łykam duphaston przez 12 dni Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 19:24 Stokroteczko 20 % to duzo!!!!!!!!! nie martw sie ))) trzymam kciuki ) co z tym nowym watkiem?? LAski nie moge sie dodzwonic do mojego gina, mam wyniki progesterony - 12,5 ng/ml, norma na I trymestr 9,3 -33,2 - to chyba ze mna nie jest tak zle, co???? kurna niech on odbierze telefon!!!!! ( Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 19:35 dodzwonilam sie!!!!!!!! powiedzial ze jest dobry i tak trzymac!!!!!!!! JUHU!!!!!!!!!!!!!!!DD Cytrusia nareszcie sie odezwalas!! lece sprawdzic czy mam zdjecia konsula Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 19:35 Marudka, jak na moj gust, to dobrze to wyglada! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 20:00 Jestem na chwileczke, Marudko, piękny, no kochana wszystkie testy ostatnio zdajesz spiewająco)) Gwiazdko dobrze ze bezbolesnie poszło, a mandat kiedys musi byc Althea mam nadzieje ze lepiej juz Stokrotko wspaniale, a 20 % na całkiem niezły wynik)) Zaliczyłam nietoperka, teraz mam głodowke nie moge na razie patrzec na jedzenie, tylko woda Zaraz jedziemy do Małej wiec na razie moze zajrze weekendowo ale tam troche wolno łacze chodzi Buziaki i miłego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 20:08 Antus, sliczny konsulek juz do ceibie polecial. U mnie znaczacej poprawy nie widac. Mam nadzieje, ze ten antybiotyk zacznie dzialac... Odpowiedz Link Zgłoś