Dodaj do ulubionych

Pies Mołotowa;)gania pociany

• megi.1 sparwozdanie 06.04.06, 23:00
      Ja tylko szybkie sprawozdanie po wizycie i zmykam spać. Miki rzeczywiście już
      zszedł sobie niżej i mój ginekolog ma nadzieję, że mimo wszytko poczeka jeszcze
      te dwa tygodnie tam w środku. poza tym standardowo mam bakterie, ale szyjka się
      trzyma.

Dobranoc
      • anialm Re: sparwozdanie 06.04.06, 23:34
        Marduko – O matko ale super wiadomość… ale mi się papucha uśmiecha smilesmilesmilesmile
        No i nijak nie kumam jak można źle nasikać wink ale to chyba raczej z emocji
        takei stwierdzenia.
        Bardzo, ale to bardzo się cieszę…

Lalusiu – słonko nie przejmuj się teściową, an głupich ludzi nie ma dobrej rady
        i trzeba ich uwagi puszczać mimo uszu. Amelcia jest śliczna ytak jak jej
        mamusia.

Megi – wklejaj kotek zdjęcia jak najczęściej  i wcale się nie dziwię, że tak
        sobie przy tym łóżeczku marzysz o Mikołajku.

O Rany Althea wolę sobie nie wyobrażać co Ci robili z tym zębem, bo mi się od
        razu słabo robi. Oby opuchlizna szybko zeszła.

Gviazdko – rzeczy śliczne…
        Wiadomości po wizycie u lekarza rzeczywiście niezbyt miłe, ale najważniejsze że
        można coś poradzić.
        Dziwię się tylko dlaczego lekarz nie chce zwiększyć dawki fenoterolu (Ja brałam
        maxa tzn. 8 tabletek na dobę). Bardzo źle znosisz ten lek?? hmmm… może dlatego.
        Głowa do góry jeszcze musisz troszkę wytrzymać i będzie dobrze. Tylko się
        oszczędzaj, proszę…

Erga i Stokrotka – trzymam kciuki za wasze piękne pęcherzyki… nic więcej nie
        powiem

Hornika – a może Ty troszkę zwolnij w pracy… taka zabiegana jesteś.

Stokrotko a może blliźniaki się szykują? Trwasz jeszcze do północy?

Zuzka ściskam mocno….

Megi oby maleństwo poczekało 2 tygodnie w brzuszku.

Idę spać… B. wściekły że siedzę o tej godzinie przy komputerze. Odgraża się że
        więcej nie przyniesie do domu, wiec kończe.

buzki!
        • ant25 Re: sparwozdanie 07.04.06, 00:19
          Jestem,

Jest troszkę pozno ale nie mogłam oprzec się aby cosik nie napisac

Było CUDOWNIE!!!!!!!!smile))))))))))
          • ant25 Re: sparwozdanie 07.04.06, 00:24
            Za szybko wysłałam...

Przez pierwsze 15 min nie bardzo wiedziałam jak mam zmusic głowe do patrzenia
            na scene tak byłam zapatrzona na naszą Fantaisie,
            Słuchajcie ona jest genialna, jak wspaniale gra na flecie no cudo i taka
            wyluzowana, niesamowite
            Sztuka bardzo sympatyczna, oczywiście Irena Kwiatkowska jest zupełnie nie
            zastąpiona, zawsze przy jej wyjsciu towarzyszyły gromkie brawa

Po uczcie dla ducha poszłysmy na mała uczte do KFC, pogadałysmy, i nie mogłysmy
            się rozstac stojac i marznac na dworze, mysle ze spokojnie gdybyśmy tylko mogły
            to mogłybysmy przegadac całą nocsmile)))
            I nawet na naszym spotkanku nasi M skorzystali zawiozłysmy im jedzonko do
            domkusmile))

Lece bo musze się troszke przespac przed jutrzejszym dzionkiem

Melba trzymam kciuki oj trzymam mam nadzieje ze jednak @ nie przyjdziesmile)
          • fantaisie Re: sparwozdanie 07.04.06, 00:28
            To ja jeszcze późniejsmile)) i było CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Dobranoc Słonkasmile
            • fantaisie Re: sparwozdanie 07.04.06, 00:30
              Antuś jesteś Kochanasmile było mi niesamowicie miło, że byłaśsmile))) fajnie było
              grac, wiedząc że siedzisz i słuchasz!!!! potem uczta-mniam, mniam!!!! I już wiem
              dlaczego tak nam było zimno: -4st, brrr.....ale wiosna.....
              • ant25 Re: sparwozdanie 07.04.06, 00:33
                M siedzi obok i załuje jak nie wiem co i mowi ze o tez chce tez chce smile))))

Zabiore go w Majusmile))

Dobranocka lece kąpu kąpu i przynajmniej się połozyc bo z wrazenie to nie wiem
                czy tak szybko zasnęsmile)
                • melba7 Re: sparwozdanie 07.04.06, 08:26
                  o 5 rano zrobiłam test, cos mnie obudziło...ujemny.
                  I właśnie przyszła @.
                  Czyli w tym roku już nie urodzę...
                  • ant25 Re: sparwozdanie 07.04.06, 08:41
                    Melba strasznie mi przykro, ale widziałaś co pisały dziewczyny 2007 nawet
                    lepiej wyglada niz 2006 smile)
                    Sciskam Cie z całych sił jak tylko moge, trzymaj się kochana kiedys wszystkim
                    nam się udasmile
                  • ma_ruda2 Re: sparwozdanie 07.04.06, 08:42
                    witam piatkowo smile

Melbus - sciskam mocno, taka mialam nadzieje ze te spadajace ksiazki pomoga i
                    beda blizniaki sad((((((((( slow mi brakuje sad((

Bebelek ja tez chce do oceanarium!!!!!!!!!! i do portugali smile a my sie
                    zastanawiamy czy chorwacje we wrzesniu odwolywacsad jak myslicie???

Fantaisie i Ant zazdroszcze spotkania sad( nastepnym razem i ja ide ogladac
                    nasza gwiazde smile)

Althea jak opuchlizna??? mam nadzieje ze ci powoli przemija smile??

Gviazdeczko znalazlas lozeczko???

Megi niech Miki tak nie szaleje - powiedz mu o lodach!!!! big_grinD

Stokrotko wytrwalas biedaku do polnocy???

sciskam was juz weekendowo - od pn zaczynam urlopik big_grinDD ale sie ciesze smile
                    • hortika Re: sparwozdanie 07.04.06, 08:47
                      Marudko, to bedzie Wasz 7 miesiąc-może być trochę za poźno na takie długie
                      podróże. Przynajmniej tak to teraz widzę, ale wszystko zależy od Tego jak
                      będziesz się czuła-a na pewno dobrze!
                    • ant25 Re: sparwozdanie 07.04.06, 08:59
                      Melbus nie pomoge bo nie wiem brałąm Duphaston tylko raz z Amelka, powiem Ci ze
                      ja tez się wkurzyłam bo naprawde miałam nadzieje ze teraz TY...., spróboj
                      zrobic dla siebie dzis cos baardzo miłego to pomaga

Marudka faktycznie ta Chorwacja to troche pod znakiem zapytania stoi, wiesz
                      samochodem bardzo się umeczysz, ale z drugiej strony mozesz czuc się wrecz
                      cudownie bo to bedzie drugi trymest i wtedy czesto rozpiera energia, sama nie
                      wiem, a macie moze kogos kto w razie czego skorzysta za was z tej rezerwacji ?

Stokrotko i jak było ?smile)))
                  • hortika Re: sparwozdanie 07.04.06, 08:43
                    cześć,
                    Uściski dla Ciebie Melbuś!!! Wredne małpisko!!
                    Dziewczyny, ale wam zazdroszczę tego teatru-kiedy następny raz?
                    Gviazdko-kiedy idziesz do gina? Kciuki będą zaciśnięte bardzo mocno!! Udało się
                    z łóżeczkiem?? Szukasz czegoś innego niż ma ten sprzedawca na allegro, o którym
                    ostatnio rozmawiałyśmy? Bo tam ceny wydają mi się bardzo atrakcyjne..
                    Bebell-zazdroszczę Portugalii, ja w tym roku udaję się nad polskie morze, nie
                    mogę się juz doczekać.
                    Megi-już tak nie długo zostało, będzie dobrze!! A czy ty te bakterie co miesiąc
                    kontrolujesz (czyli robisz posiew z szyjki czy jak?)
                    • melba7 wkurzyłam się:( 07.04.06, 08:52
                      czy po duphastonie często pojawiają się torbiele?
                      Ale wiecie, co?nic mnie nie boli!a zazwyczaj pierwszego dnia zjadałam sporą
                      ilość ibupromu.Cykl w sumie 29 dni.Jedna korzyść z tego...
                    • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 08:55
                      Dzień Doberek!!!
                      Po tak emocjonującym wieczorze w ogóle nie mogłam spać i przeczytałam do końca
                      książkę, prawdziwy szałsmile))
                      Melbuś, rok 2007 wygląda bardzo ślicznie!!!! Na pewno już we dwie wchodzimy w
                      ten nowy rok z nadzieją, miłością i prawdziwym optymizmem!!! Nasze dzieci
                      widocznie wolą roczniki nieparzystesmile)) albo chcą do nas przyjść w ciepełku!!!
                      a nie jakimś zimnym i ponurym grudniusmileTrzymaj się Kochana, ja głęboko wierzę,
                      że w przyszłym roku będziemy przeżywać wielkie szczęściesmile Całuski dla Ciebie!!!

Bebelku i co tam słychać???
                      Miałaś rację krewetek wczoraj nie było, były mule, pan powiedział że nie
                      przywieźli bo nie było w samolociesmile może będą za tydzień!
                      Mrożonych P. nie kupił bo były tylko małesad(

Gviazdko, jak wybór łóżeczka?

Gdzie nasza opuchnięta Althea??

Buzik dla Marudzi i Marudziątkasmile jak się czuje nasza młoda mamusia??

Hortiko, a gdzie i kiedy jedziesz na urlop???

Antuś, jeszcze raz dzięki i w maju na Was czekamsmile)

Ciekawe jak nasze bzykające się laski, pewnie śpią dzisiaj na stojącotongue_out

Całusy w ten pięknie słoneczny ale jak bardzo zimny piąteczek
                      • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:03
                        Fantaisie to ja Tobie dziekuje, tez nie mogałm zasnac z wrazeniasmile))
                        I nawet na tak dobrym nastroju M skorzystał big_grinDDD

• hortika Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:04
                        Pojadę chyba do Cetniewa, w połowie czerwca. Byłam w zeszłym roku w tym okresie
                        i było rewelacyjnie-puste plaże, piękna pogoda, dłuugie dnie, super basen "pod
                        nosem" dosłownie... No i ceny trzy razy niższe niz w sezonie.. Byłam też tam na
                        weekend w lipcu i było już koszmarnie!
                        • melba7 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:11
                          Znalazłam kolejną korzyść brania duphastonu-cerę mam jak pupa niemowlaka, a
                          zazwyczaj tuż przed @ było koszmarniewink
                          Widzicie, jak się sama umiem pocieszyćwink
                          W ramach robienia miłych rzeczy dla siebie-upatrzyłam sobie krem, wzięłam
                          próbki, jest genialny, ale kosztuje ...hoho.I meteoryty sobie upatrzyłam, i nowy
                          podkład Cliniquewink
                          Ale wszystkiego od razu nie kupię, o niewink))bo mi na czynsz nie starczywink
                          Ale jedną rzecz z listy...czemu niewink
                          • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:14
                            Melba no i o to chodzi smile)) Kup sobie kup a co smile))
                            • melba7 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:16
                              w zasadzie od kilku lat miałam jakies dziwne przeczucie, ze kolejne dziecko
                              urodzę dopiero w wieku 32 lat...w 2007 będę miała własnie tylesmile
                          • megi.1 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:22
                            Dzień dobrysmile

Melbo przykro mi, że @ przyszła. Mam szczere nadzieję, że to już ostatnia i w
                            styczniu 2007 pojawi się małe Melbiątkosmile. A jakiś mały zakup kosmetyczny na
                            poprawę nastroju wskazany jak najbardziej!!! To powinno być nawet na receptę!!!

Ant, ja się domyślałam że Fantaisie to flecistka-geniusz. Fajnie, że
                            spędziłyście taki miły wieczór. Mam nadzieje,że uda mi się też kiedyś zobaczyć
                            Fantaisie "w akcji"smile

Marudka jesteś genialna. Miki lodów nie dostanie jka się rozdwoimy, więc niech
                            grzecznie czeka w środku na tego grycanasmile Mam mieć zdejmowany szew w okolicach
                            24 kwietnia, więc po tym terminie możemy urządzać ten mały sabacik u grycana.

Anialm to już w tą sobotę Wasz wielki dzien?smile Już się nie mogę doczekać na
                            zdjęcia!!!

Hortiko, moje bakterie są niemal od początku ciąży i mój ginekolog najpierw z
                            nimi walczył, ale doszedł do wniosku, że ten szew przeszkadza w pozbyciu się
                            bakterii i teraz tylko co miesiąc kontrolnie robię posiew. Jak zdąże to po
                            zdjęciu szwu będę sie jeszcze truła antybiotykami.

Bolą mnie ręce, to też objaw ciąży?wink
                            • stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:32
                              Hello Dziewczynki!

Melba, jaka szkoda, przykro mi bardzo...

Zuza, rzeczywiście jakieś dziwne rzeczy się dzieją, jak jajeczko zniknęło...
                              Ginek napewno teraz dobierze Ci jakieś odpowienie leki i wszystko będzie
                              dobrze smile. Ściskam mocno!

Megi, a to paskudne bakterie, nie chcą Cię opuścić! Mam nadzieję, że zdążysz
                              jeszcze wziąć ten antybiotyk, zanim Mikuś się urodzi smile.

Ja też chcę zobaczyć jak nasza Fantaisie gra! Będę mogła?

A my poszliśmy spać o 23 wczoraj, ale nastawiłam budzik na 1.30 w nocy, hihi.
                              Śmiesznie było, bo zaspani byliśmy bardzo smile. Na 12.00 idę na test i przy
                              okazji ma mi zrobić usg. Ciekawe, jak tam sytuacja jajeczna się rozwija smile
                              • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:39
                                O matko Stokrotko teraz to musi się udac ale M masz wspaniałego, moj by chhyba
                                nie wstałsmile))))
                              • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:40
                                I ja się melduję! wieczorem nie miałam kiedy... zajęcia w podgrópach smile))

melbuś - ściskam... A o co chodzi z torbielami? ni nie - po duphastonie raczej
                                się nie robią-przynajmiej nic o tym nie słyszałam. Raczej po stymulacji
                                jajników.

Stokrotko-podziwiam!! o 1.30 wstać na seksik?? łomatko-ale czego się nie robi
                                ku chwale ojczyzny smile)
                                • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:44
                                  Ale dziś rano zdążyłam się z M. pokłócić.. Powiedziałam mu kilka przykrych
                                  rzeczy bo mnie zdenerwował. I teraz mi głupio...
                                • stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:46
                                  Ginka kazała mocno po północy przed tym testem na wrogość śluzu, więc trzeba
                                  było smile. A Mężulo jest kochany to fakt, wcale nie protestował, choć widziałam,
                                  że jest zaspany. Jeszcze pewnie przed nami upojny wieczór dzisiaj, ale juz bez
                                  budzika smile.

Erga, a u Ciebie wióry poleciały?
                                  • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:48
                                    wióry poleciały!! ech - i to jak .. ale na swiecę nie miałam siły i grzecznie
                                    usnęłam smile)
                                    • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:55
                                      Ergus to nie ma co teraz dzwon i powiedz kilka słodkich słoweksmile))

• erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 10:00
                                        własnie z nim rozmawiam na gg.. wiem że miałam rację że się wkurzyłam.. ale
                                        troszkę przesadziałam..
                                      • gviazdka3 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 10:09
                                        Witam w piąteczek!!!

Zuza, strasznie mi przykro, że nasze kciuki nie pomogły! sad(((((( Ściskam Cię
                                        kochana najmocniej jak mogę, wierząc, że wkrótce słonko zaświeci...

Megi, nie dziwne, że Mikołajek tak się śpieszy do swojej kochanej mamusi!
                                        A te bakterie to pewnie przez szew, przynajmniej tak mi gin. tłumaczył
                                        ostatnio! Jeszcze kilka tygodni i będzie Oki!

Melbuś, Ciebie też ściskam! :o((( A pocieszające zakupy jak najbardziej
                                        wskazane! :o)

Ant, Fantaisie, cieszę się, że sztuka i Wasze spotkanko było tak bardzo
                                        udane, choć nie wyobrażam sobie, by mogło być inaczej!!! big_grin

Stokrotko, niezła jesteś z tym budzikiem na seksik!!! big_grinDD

Erguś, najpierw "wióry poleciały", a potem kłótnia z rana?!?! ;o)
                                        Hmm, ja zaliczyłam "obrażenie się" na męża wczoraj wieczorem, bo moim
                                        zdaniem na mnie krzyknął (i zaraz się pobeczałam), choć tak naprawdę to
                                        tylko stanowczym głosem zwrócił mi na jedną rzecz uwagę... Eh, te ciążowe
                                        hormony...

Horticzko, jak w pracy dziś? Spokojniej?!

Marudko, jakieś plany urlopowe masz???

Laski, za chwilę dzwonię do gina z pytaniem czy mój pessar już dotarł (był
                                        w środę zamówiony), jeśli tak, o 12 będę już leżeć na foteliku u niego!!!
                                        Mam nadzieję, że nie będzie bardzo bolało, ale trochę się denerwuję!!! uncertain
                                        Trzymajcie kciuki!!!

Odezwę się później!!!
                                        m.
                                        • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 10:27
                                          Stokrotko, to sie dzialosmile))

Gviazdeczko, pamietaj my tu wszytskie trzymamu kciuki, wiec wszystko bedzie
                                          dobrze i nawet nie poczujesz tego zakaldania pasera.

Hortika, gdzie te obiecane zdjecia brzusia?

Bebelku, jak dzisiaj samopoczucie?
                                    • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 09:59
                                      Witam piatkowo!

Zuza, to jakies czary czy co? Znikajace pecherzyki?

Melba, buzka! Rok 2007 bedzie twoj! A raczej twojego malenstwa!

Ant i fantaisie, ale wam dobrzesmile I Ant jaka pierwsza widziala Monie w akcjismile
                                      Super!

Marudko, a nie mozecie tej Chorwacji troche przesunac a nieco wczesniejszy
                                      termin. Na 7 miesiac to chyba troche za daleka droga. Ciezka decyzja... bo nie
                                      da se teraz powiedziec jak sie bedziesz w wrzesniu czula.

Ja dalej wygladam potwornie. Jestem niewyspana, bo spie prawie na siedzaco...
                                      Znowu bardziej spuchlo pod okiem. Jesli antybiotyk zadziala, jutro powinno sie
                                      zaczac poprawiac. A jako bonus dostalam opryszczki.
                                      • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 10:01
                                        Melbuś - zobaczysz - rok 2007 będzie nasz!!!!!
                                        • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 10:03
                                          Oj Althea biedna jestes i ten bonus.....
                                          • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 10:16
                                            Althea biedaku sad(((( wspolczuje opuchlizny i bonusa sad((

Melbus - zakupowe szalenstwa wskazane. i gratuluje nowych pacjetow smile a 2007
                                            topiekna data smile

Zuza przykro mi... ale pociany juz leca, zobaczysz smile

Stokrotko podziwiam i ciebie i mezula smile) trzymam kciuki i czekam na
                                            sprawozdanie po wizycie smile

Gviazdeczko - trzymaj sie kochana i nie denerwuj, bedzie dobrze, kciuki
                                            zacisniete smile)

A co do mojej CRO - to moge odwolac w ostatniej chwili tj 01.08 i trace tylko
                                            zaliczke czyli 200 pln. o wczesniejszym terminie nie mysleleismy - a moze
                                            warto?? np czerwiec?? zobaczymy smile
                                            • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 10:38
                                              Althea - biedaku. oby szybciutko zeszła opuchlizna i wszelkie bonusy..

Gviazdko-to trzymam kciuki za twój pesser i wizytę o 12-tej wink bedzie dobrze1!!
                                              • megi.1 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 10:47
                                                Gviazdko, będzie dobrzesmile i mam nadzieję, że nic nie będzie bolało, a mała
                                                Gviazdka zostnie zamknięta bezpiecznie na kolejne 2 miesiącesmile

Stokrotko, Ergo to teraz pociany całymi stadami do Was lecąsmile Za chwilę w
                                                wiadomościach będą podawać, że nastąpiły duże migracje wśród pocianówwink
                                                • bebell Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:00
                                                  Yo!

Melba- ściski!! moze Mały Wodniczek jest Ci przez naczony?? W jest wodnikiemsmile)
                                                  super znaksmile) inteligencja i wszechstronne zdolnoscismile) buźka wielkasmile)

Zuza- bardzo mi przykrosad( nie wiem co jest z tym Twoim pecherzykiemsad(
                                                  przytulam mooocno...

Stokrotko- budzik powiadaszsmile) fajnie tak w srodku nocy, ze snu... bardzo miłosmile)

Erga- ty sie w obecnych okolicznoscisch przyrody nie kłóc!! bo Ci sie chłop
                                                  zbiesismile)

Ma_rudka- piatkowe sciskismile) a ja bym nie rezygnowała z tej Chorwacjismile) ale
                                                  może dziwna jestemsmile)

hortiko- u nas pewnie tez się skończy na Polskim morzusmile)) bo pewnie w ostatniej
                                                  chwili okaze się, ze jednak jest jakiś program do zrobienia... albo film... albo
                                                  cholera jeszcze cos... na tę chwilę jednak wyglada, ze jedziemysmile)

lecę... tym razem nie do kibla a z Toska na spacereksmile) dzis jakby troche lepiej
                                                  (jeszcze nie wymiotowałam)...

k.

ps. gviazdko- o 12.00 łaczę się myślamismile) będzie dobrzesmile))
                                                • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:00
                                                  Kochane! Ale mnie dzisiaj energia roznosi....aż mnie podduszasmile)

Gviazdeczko, trzymam za Ciebie kciuki, założą szybciej niż myśliszsmile)

Marudzia, ja bym pojechała po prostu wcześniej i tyle, II trymestr na podróże
                                                  świetne, a odpoczynek na pewno Wam się przyda, o zmianie klimatu nie wspomnę!
                                                  Masz dzisiaj więcej kanapek?

Megi, czyli mam sobie zaklepać czas po 24 kwietnia na te lody? Smaka mi
                                                  narobiłyście i teraz mam śliniotoksmile

Zuza, dopiero doczytałam, te Twoje jajka chyba coś pokręciły 1 kwietnia to już
                                                  byłtongue_out a tak na poważnie, to zobaczysz poukłada się, musisz mieć tylko naprawdę
                                                  dobrego lekarza, swojego polecam w ciemno, ale marnie widzę Wasze spotkaniasad
                                                  polecam, bo wiem że zajmuje się kobitkami co mają różne problemy.... Kochana,
                                                  więc głowa do góry! Wczoraj tłumaczyłam mojemu M. że pozytywne myślenie
                                                  przyciąga dobre energie i tego Ci od serca życzę!!!!

Antuś, no proszę, proszę, to na deser tyle jeszcze atrakcjismile ja chyba też się
                                                  pokuszę, bo już dłużej nie dam rady, Wy cały czas o tym seksie, bzykanku,
                                                  przytulanku, mam dość rozkładam dzisiaj nóżkismile))))))))

Althea, wspóczuję tego zębasad ile można, ale Ci daje, i jeszcze ta przymusowa
                                                  dietkasad może zmiksuję Ci dzisiaj wirtulanie ciasto czekoladowetongue_out
                                                  A nie pomaga przykładanie zimnych okładów na tą opuchliznę? Wiesz ja jak miałam
                                                  usuwane ósemki(szczegóły oszczędzęsmile powiem tylko jedno, przy pierwszej P.
                                                  zemdlał na korytarzu) to pani doktor złota kobieta kazała mi płukać paszczę
                                                  szałwią i delikatnym roztworem sody, mi bardzo pomogło...

Melbuś, zakupy popieram w całej rozciągłoścismile a meteoryty jak najbardziej na
                                                  tak, buzia jest wtedy obłędnasmile)) a faceci lecą jak ćmy do światła! podkładzik
                                                  też na tak, ale polecam estee laudersmile jest fenomenalny! A widziałaś nową paletę
                                                  kolorową z chanel.......jak to dobrze, że moje ślepia nie tolerują fioletówbig_grin

Wszystkie warszawianki serdecznie zapraszam na przedstawienie 4 lub 5 maja,
                                                  potem nic nie będziesad albo 19 kwietnia do Muzeum Nałkowskich, które jest po
                                                  prostu śliczne, gdzie będą grać moje dzieciątka oraz (skromnie) ja!

A teraz odpalam miotłęsmile)) mam czas do 13 bo potem lekcje.........
                                                  Buzi
                                                  • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:03
                                                    Bebelku dobrze, że dzisiaj Cię jeszcze nie męczy! Miłego spacerku!!!!

Anialm, już zaczynam wysyłać fluidki na jutrosmile))
                                                    A jak Ty się w ogóle czujesz?

Stoktrotko, padam przed Tobą na kolana, a konkretnie przed Twoim ślubnymsmile

Melbuś, wodnik wodnikiem, ale jeszcze masz szansę na koziorożca, moja mama jest
                                                    spod tego znaku, i to dobre stworzeniesmile))))))))))
                                                  • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:08
                                                    Bebelk - ciesze sie ze dzis obylo sie bez kibelka, oby tak dalej!!!!! milego
                                                    spacerku smile)

My tez nie bardzo chcemy z tej chorwacji rezygnowac, a M to juz wogole -
                                                    przeciez mial nurkowac... pomyslimy smile))

Fantaisie mam kochanie kanapki ale mam tez spagetti ze szpinaczkiem smile M mi
                                                    zrobilsmile)
                                                  • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:11
                                                    Marudko to dobrze, że masz jedzonkosmile bo gdyby nie to musiałabym do Ciebie
                                                    jechać z kanapeczkami(żółty serek+rzodkieweczka+ziółka wszystko w grahameczce!
                                                  • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:13
                                                    MONIKA!!!!!!!!!!!1 nie mam zadnego zarcia!! zadnych kanapek, zadnego spagettti -
                                                    PRZYJEZDZAJ!!!!!!!!!!!!! BOSHE jak mi w brzuchu burczy smile)
                                                  • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:16
                                                    No co ja z Tobą mamsmile))) raz tak raz siaksmile))) te baby w ciążysmile)))
                                                  • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:17
                                                    ty nie gadaj tylko dawja na Modlinska z tymi kanapkami!!!!!!! smile)))
                                                  • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:18
                                                    Się wrobiłamsmile))))
                                                  • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:12
                                                    Już z mężusiem zgoda smile) Masz rację bebell - mężuś mógłby się wkurzyć i
                                                    schować narzędzie zbrodni... i co ja wtedy biedna z moim jajkiem pocznę smile)

Mężuś był zły bo cos w autku szwankowało i myślał że szykuje się gruba robota
                                                    (głowica), a okaząło się że to tylko korek był zepsuty.. ech mi też ulżyło.
                                                  • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:16
                                                    Gwiazdeczko bedzie dobrze a Pan doktorek zamknie Malusia na jeszcze troszke w
                                                    brzusiu u mamusi i nie bedziesz tez się tak denerwowac, trzymam kciuki

Bebelku dobrze ze juz przeszło i oby tak zostało na dłuzej juz Ci wystarczy

Fantaisie gdybym przed chwila nie jadłą grahamki z zoltym serem to bym się
                                                    obśliniłasmile))))

Ja tez mam 100% energii dzisiaj smile)))

I wogóle słonko swieci, jest piatek i jest fajowosmile))
                                                  • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:19
                                                    Jak to dobrze, że oddziela nas ekran komputera, bo pewnie w innym przypadku
                                                    siedziałabym w masce pegazce...
                                                  • gviazdka3 JADĘ!!!!!!!! Papa... 07.04.06, 11:19

• fantaisie Re: JADĘ!!!!!!!! Papa... 07.04.06, 11:21
                                                    Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • ma_ruda2 Re: JADĘ!!!!!!!! Papa... 07.04.06, 11:21
                                                    ja tez!!!!!!!!! bedzie dobrze smile
                                                  • ant25 Re: JADĘ!!!!!!!! Papa... 07.04.06, 11:22
                                                    I ja i ja , Gwiazdeczki trzymajcie się, bedzie dobrze, sciskam
                                                  • bebell erga... 07.04.06, 14:35
                                                    jak się zbiesi to nie pocznieszsmile) więc wiesz, dobrze go nakarm, mów, że jest
                                                    silnybig_grinDDD uśmiechaj się zalotniebig_grinDD a pokłóc się w poniedzaiałeksmile) tak dla
                                                    równowagismile)
                                                  • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:19
                                                    Beblku, mam nadzieje, ze juz tak pozostaniesmile Milego spaceru!

Marudko, widze, ze mezus cie dzisiaj dobrze wyposazyl do pracy.
                                                    Marudko, a kiedy dokladnie ta Chorwacja? Na poczatku wrzesnia?
                                                    A spagetti ze szpinaczkiem, puchotka!!!

Fantaisie, wczoraj przykladalam lod rano, ale doktorek powiedziel, ze teraz to
                                                    juz zimne oklady nie pomoga. A za miksowane ciacho dziekuje... niestety nie
                                                    wszystko miksowane smakuje tak jak przez miksowaniem. Przy zapaleniu ucha
                                                    tesciowa mneie katowala takimi zmiksowanymi obiadkami... ochyda. Teraz to ja w
                                                    sumie moge wszystko jesc, nie boli przy jedzeniu, tylko sie trzeba ta
                                                    spuchnieta szczeka napracowac, a to jest bardzo meczace. Chyba znowu bedzie
                                                    pomidorowa z ryzem.
                                                  • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:21
                                                    Uciekam..........
                                                  • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:23
                                                    Na Modlinską?smile))))Do Marudki ?

Bo wiesz ja juz słysze myszy u Ciebiesmile))))))
                                                  • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:25
                                                    ja ma nadzieje ze Fantaisie do mnie .... bo ja tu czekam big_grinDDD
                                                  • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:26
                                                    Althea - rzeczywiscie masz kuracje odchudzajaca smile)) biedactwo ty moje ....
                                                    sciskam.
                                                    a cro od 2 wrzesnia - tzn w hotelu musimy byc juz 02.09.
                                                  • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:28
                                                    i ja trzymam kciuki Gviazdko!!!
                                                  • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:36
                                                    A kiedy ty w ogule mialas ostatnia @? Chyba jakos baaaardzo dawno... I twoja
                                                    dzidzia chyba jeszcze listopadowa bedzie, nie?
                                                  • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:37
                                                    wiesz Althea, ja tez mysle ze jednak listopadowa a nie grudniowa. ostatnia @
                                                    mialam 11- 15.02.
                                                    smile
                                                  • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:39
                                                    Mały Skorpionek smile))) Tak jak ciocia ANT!smile)
                                                    Najlepszy znaksmile)))
                                                  • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:40
                                                    łomatko skorpionek ....... moze poczeka na strzelca ja mamusia - najlepszy
                                                    znak smile)
                                                  • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:42
                                                    Hmm jak szybko policzyłam ze nawet ten cykla miałas 32, 33 dniowy tak na oko to
                                                    nawet to bedzie w moje urodziny 14.11 smile))) Nie moze byc lepiej smile))))
                                                  • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:43
                                                    No i Bebelek tez podobnie moze nawet razem bedziecie jechały na porodówkęsmile))
                                                    He he
                                                  • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:43
                                                    o masz akurat termin na dlugi listopadowy weekend sad(( no niezle smile))
                                                    jak trafi w twoje urodziny to bedzie numer big_grinDD
                                                  • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:46
                                                    Powiem wiecej, mnie się chyba ten Twój test snił wtedy a powiedz sama najpierw
                                                    była czerwona krecha ? Bo tak własnie mi się sniłosmile
                                                  • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:50
                                                    wiesz co - moje krechy to obie chyba w tym samym kolorze - na a nie mowilam ze
                                                    zle nasikalam, nie mam czerwonej KRESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    i nie wiem ktora pierwsza bo poszlam robic kanapki a test byl w kibelku -
                                                    przeciez na 1 kreske nie bede patrzyc, nie???
                                                    a ja mysle ze jednak snilas o sowim tescie!!! czarownico smile
                                                  • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 11:59
                                                    Dobrze Ant mowi, marudziatko, bedzie na jej urodzinysmile
                                                  • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 12:03
                                                    No to czekam na prezencik najpiekniejszy pod słoneczkiem,

Marudziątko, pamiętaj 14.11, umowa stoi ?Nosmile)))))
                                                  • melba7 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 12:30
                                                    Althea, biedactwo...przeciwbólowe pomagają choć trochę?
                                                    Gviazdko, wszystko będzie ok, zobaczysz...
                                                    Nawet wolałabym wodnika , choć absolutnie nie mam nic do koziorożców...smile
                                                  • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 12:33
                                                    Melbusia, nie biore przeciwbolowych. Nie boli, cale szczescie.
                                                  • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 12:39
                                                    Marudko-albo na urodziny cioci ergi - na 20 celuj!!!
                                                    skorpionki są the best!!!!
                                                  • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 12:43
                                                    ja czekam na wieści od gviazdki...
                                                  • hortika Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 12:59
                                                    ja też.. jak komuś prześle esa to niech szybko melduje!!!
                                                  • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 13:20
                                                    i co zadnych newsow od Gviazdeczek???? a ja tu czekam sad((
                                                  • melba7 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 13:36
                                                    no własnie...a ja musze do pracy iśc, i się nie dowiemsad co u Gviazdek.
                                                  • gviazdka3 Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 13:54
                                                    I cała moja panika była niepotrzebna!!! ;o) Najpierw jak zobaczyłam
                                                    ten pessar to zbladłam, bo wydawało mi się, że takie duże coś mi
                                                    tam nie wejdzie, ale było OK! Zakładanie go nie było może przyjemne,
                                                    ale też nie trwało dłużej niż normalne badanie!!! I wcale tego slikonu
                                                    "tam" nie czuję!!! big_grinDD Dzięki za kciuki dobre kobiety!!!
                                                    Trochę zaskoczyła mnie cena, za sam pessar zapłaciłam 110 zł po zniżce,
                                                    powinnam jeszcze zapłacić za wizytę, ale z wrażenia zapomniałam! Gin.
                                                    też się nie upomniał, dam mu kaskę następnym razem i przeproszę...
                                                    (a aptece poszła kolejna stówka, eh te ceny...)

Ale to jeszcze nic!!! Wracając do domu (samochodem rodziców) pierwszy
                                                    raz w życiu zatrzymała mnie policja, qrka, złapali mnie na radar!!!
                                                    Jechałam 81km/h w terenie zabudowanym... Zawsze myślałam, że jak już
                                                    dojdzie do pierwszego kontaktu z drogówką, to się rozpłaczę, albo chociaż
                                                    przerażę, a mnie się tylko śmiać chciało! Pan policjant najpierw zaśpiewał
                                                    mi 300zł i 6 pkt.karnych, ale zrobiłam smutną minkę, mówiąc, że tyle
                                                    to na łóżeczko potrzebuję i ostatecznie mam mandacik i 50 zł i 0 pkt.!
                                                    (aaa, dawać w łapę nie potrafię, więc nawet nie próbowałam kombinować!)
                                                    Nikomu w domu, łącznie z ukochanym chyba nie powiem, więc mnie nie
                                                    wygadajcie, jakby co! ;o)

Jeszcze raz dzięki!!! Idę na obiadek!!!
                                                    m.
                                                  • fantaisie Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 13:58
                                                    Duża buźka dla Gviazdeczek ode mnie i Karolismile)) właśnie gramy, ale musiałam
                                                    zajrzećsmile

Marudko, skorpioniksmile)) cudo!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • bebell Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:01
                                                    No, gviazdko, dobrze, że dobrzesmile) mała Gviazdka posiedzi sobie jeszcze troszkę
                                                    w brzuszkusmile) jest dobrez zamkniętasmile)

Ant- ja mam termin na 14.11smile) dokładniesmile) mozliwe więc, że będziesz miec dwa
                                                    prezenty urodzinowesmile) choc nie ukrywam, że chetnie objawilabym się na porodówce
                                                    w okolicach 28.Xsmile)

Spacer bardzo udanysmile) choc jest z deka zimnosmile) Tośka chciała ukrasc lalkęsmile)
                                                    więc wychodziłysmy z placu zabaw na syrenie... całą drogą jej tłumaczyłam, ze
                                                    złodzieje to pskudni ludzie sasmile)
                                                  • ant25 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:07
                                                    No i to mi się podobasmile))14.11 to piękna data i najlepsi ludzie tego dnia się
                                                    rodząsmile)))DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                    No bobaski proszę mnie teraz nie zawiezc, czekam na Was 14.11, najlepiej 8.10
                                                    rano))))
                                                  • hortika Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:08
                                                    Gviazdko-tak się cieszę, że jesteście już po i wszystko dobrze!!! Jaki dzisiaj
                                                    fajny dzień!!
                                                    To rzeczywiscie może się Marudka z Kasią na porodówce będą ścigać?? chociaż
                                                    nie, bo Wy w innych szpitalkach... ale emo0cje bedą i trzymanie kciuków!!!
                                                  • althea35 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:11
                                                    Gviazdeczko, czyli juz po wszytskim ty piracie drogowy! Teraz Gvazdeczka musi
                                                    grzecznie siedziec w brzysiu u mamysmile

To wychodzi na to, ze to spotkanie w Warszawie to bylo ciezarowkowesmile (chodzi
                                                    mo i to co niby Marudka zostala zarazonabig_grinDDD) O rany dziewczyny, to wy
                                                    bedziecie mialy dzieciaczki i tym samym wiekusmile Moze sie urodza tego samoego
                                                    dnia:0 Ale by bylo!

Bebelku, jakiemus innemu dziecku chciala zwinac?? Pewnei z wiekiem przejda jej
                                                    te sklonnosci.
                                                  • bebell Althea... 07.04.06, 14:39
                                                    no, innemu dzieckusmile) mam nadzieje, że przejdą, ale nie zamierzam czekac!!
                                                    działam!! truję jej o imperatywie kategorycznym Kantasmile)
                                                  • althea35 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:12
                                                    Kasiu, mnie 28.X tez sie podobasmile To urodziny mojej mamysmile A dzien wczesniej
                                                    bratasmile
                                                  • megi.1 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:30
                                                    Gviazdko dobrze, że wszytko dobrzesmile)) Jednak szew to trochę inna impreza niż
                                                    pessar, raz dwa i mała Gviazdka zamknięta bezpieczniesmile Uściski dla Was obusmile
                                                  • megi.1 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:32
                                                    a i musze się pochwalić, wczoraj wygrałam pierwszą moją licytację na allegrosmile
                                                    teraz mąż musi jakąś blokadę na konto założyć bo nas zrujnuję smile
                                                  • bebell megi... 07.04.06, 14:37
                                                    ja kiedys wpadłam w szał licytacyjnysmile) i M mnie podliczył: licytowałam za
                                                    10.000pln!!! oczywiście na koncie nie mielismy takiej kwoty i na szczeście te
                                                    licytacje przegrałamsmile)) i teraz nie wchodze prawie w ogólesmile) nieobliczalna
                                                    jestem i nie mam zaufania do siebiesmile)
                                                  • bebell Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:32
                                                    28.X to Tadeuszasmile)
                                                  • hortika Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:35
                                                    a czy juz wiadomo jakie imię będzie nosić Gviazdka Gviazdki???
                                                  • althea35 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:36

> 28.X to Tadeuszasmile)

No to tezsmile No faktsmile
                                                  • ant25 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:41
                                                    No to wsyztko jasne
                                                    Tadziosmile))
                                                  • ma_ruda2 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:43
                                                    Tadizo, jaki Tadzio??? nastepnej cos sie w glowie miesza .. boshe!!!!!!! Antus,
                                                    Erga i Althea przejzyjcie na oczy Bebelek coreczke ma w brzuszku i TYLE!!!!!
                                                    no i prosze mnie nie denerwowac bo nie wolno tongue_out
                                                  • althea35 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:51
                                                    Bebel, co sie miesza w zeznaniach, raz mowi, ze Tadzi, potem ze corkasmile
                                                    MArudko, my cie nie nenerwujemu, bo nie wolno, tylko stwierdzamy fakty. Na
                                                    tadeusza sie ma urodzic i to dziwczynka bedzie, tak? I co Tadeuszka bedzie
                                                    miala na imie??
                                                  • ma_ruda2 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:56
                                                    Althea kochanie powalajaca logikasmile) w moje urodziny jest Wieslawa a ja kurcze
                                                    jajek miedzy nogami nie mam big_grinDDD
                                                  • althea35 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:57
                                                    No ty mi kochna Tadeusza z Wieslawem nie porownuj! I sie ciesz, ze Wiesia nie
                                                    masz na imiebig_grinDDDDDDD
                                                  • ma_ruda2 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:59
                                                    oplulam monitor!!!!!!!!!!!!!!! rozwalilas mnie Olu ta wiesia big_grinDDD
                                                    ale i tak twierdze ze Bebelek urodzi dziewuszke big_grinDD
                                                  • althea35 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 15:01
                                                    Ty sobie mozesz twierdzicbig_grinDDDDD
                                                    Ty dziewuszke bedziesz miala, czarownica ci to mowismile A u Bebelka, tadzio i juz!
                                                  • ma_ruda2 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 15:18
                                                    ooooooooo dziewuszke mowisz, dziewuszke .... no no poczekamy zobaczymy
                                                    czarownico.
                                                    a u Bebelka nadal obstawiam coreczke smile
                                                  • ma_ruda2 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:42
                                                    Gviazdeczki - jak dobrze ze wszystko OKsmile) chwilunia i po strachu!!! ale sie
                                                    ciesze. Gviazdeczko ty piracie drogowy smile))

Bebelek - co to jest to kanta ktore ty do glowy biednej Tosicy wkladasz???
                                                    boshe ... odpadlam ...
                                                  • bebell Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:46
                                                    No, właśnie mam dziewczynkę w brzuchu!! a Tadeusz to patron od spraw
                                                    beznadziejnychsmile) on mam mi pomóc na wasze gadanie, że to syneksmile)

Ma_rudka- no, "niebo błękitne nade mna i prawo moralne we mnie"smile))
                                                  • bebell Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:48
                                                    a poza tym niektórzy mówią dziecku o wierzytelności wobec ojcasmile)) mój Kant przy
                                                    tym to pikussmile)
                                                  • ma_ruda2 Re: Już jestem!!! :DDD 07.04.06, 14:49

> Ma_rudka- no, "niebo błękitne nade mna i prawo moralne we mnie"smile))

Boshe Bebele - pierwsze slysze, no ale ja glupia jestem big_grinDD
                                                  • megi.1 bebell 07.04.06, 15:00
                                                    No to Ty demon aukcyjny jesteśsmile))
                                                    Szacuneczeksmile
                                                  • gviazdka3 Ale z Was paple!!! 07.04.06, 15:15
                                                    Człowiek tylko na obiadek zejdzie, chwilkę odpocznie, przyzna się mężowi
                                                    do mandatu (no tak, nie wytrzymałam), a Wy prawie 30 postów natrzaskałyście!wink

Megi, gratuluję pierwszej wygranej aukcji!!! Nie wiem jak Ciebie, ale mnie
                                                    to strasznie wciąga... Raz jak się uparłam to chciałam dać dużo kasy za
                                                    jeden używany sweterek Morris Mouse, licytowałam bez opamiętania, nie chciałam
                                                    dać za wygraną, ale przegrałam... (i dobrze! big_grin) Jednak nie ma co, Bebellka
                                                    nie pobiję!!! ;o)

A Wy tu o imionach i datach... Marudziątko i Bebellątko będą w końcu
                                                    Skorpionikami, tak?! I to urodzonymi w dniu święta Antowego, hihi!!!

Hortiko, moja Gviazdka póki co jest bezimienna! Chyba już Wam wspominałam,
                                                    że chodzi mi po główce kilka imion, ale konkretnego wyboru obojga rodziców
                                                    jak na razie brak! (może Eliza, podoba mi się i jest mało popularne, może
                                                    Hania albo Lenka?! W każdym bądź razie na pewno nie żadna Dżessika czy
                                                    Nikola!!!)

Altheo, biedaku Ty nasz, wygląda już to nieco lepiej?! W końcu antybiotyk
                                                    chyba powinien już zadziałać?!

Miłego popołudnia! Wkrótce weekend!!!big_grinDD
                                                    m.
                                                  • bebell Re: bebell 07.04.06, 15:19
                                                    a dziękuję, dziękujęsmile)
                                                    meble licytowałamsmile) na ubrankach dla Toski i na ksiazkach nigdy do takiej kwoty
                                                    nie doszłamsmile) może to i lepiejsmile)
                                                    a moi znajomi wylicytowali sobie za 200pln podgrzewacz do butelek samochodowy
                                                    canpolusmile) nowy 130pln kosztowałsmile)
                                                    to allegro zdradzieckie jestsmile)
    • megi.1 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 15:10
      Strasznie mam nisko ten brzuch, zaczyna mi przeszkadzać bo jakaś duża jestem.
      Miki Ty się nie wygłupiaj tylko siedz tam grzecznie!!!

Bebell może Ty masz bliżniaki pod sercem, to by pogodziło troszkę forumowe
      wizjonerkismile

Ależ mi się chce korniszonów, a w domu był tylko jeden, malutki, ostatni... mąż
      chyba dziś będzie zmuszony jakiś słoik do domu dostarczyć. Czy to trochę nie za
      późno na zachcianki ciążowe??
      • gviazdka3 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 15:16
        Megi, za późno?! Eeee, nie!!! Najedz się kochana tych korniszonków do
        woli, nim Miki na świat przyjdzie, bo wiesz, przy karmieniu to różnie
        bywa, mogą mu nie podchodzić takie ogóreczki! ;o)))
      • bebell Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 15:21
        megi- na zachcianki ciażowe nigdy nie jest za późnosmile) i bliźniakami mnie straszsmile))
        • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 15:24
          A ja chce czekoladke Merci, kawowa z biala czekolada! I nie ma! M. mi musial
          podwedzic, ale on kawy nie lubi. Ni nic musze sie marcepanowa zadowolic.
          • gviazdka3 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 15:35
            Altheo, czyżbyś lubiła marcepan??? Bo ja lubię i to bardzo!!! I choć
            za czekoladą nie przepadam to taki mini-batonik marcepanowy nią oblany
            chętnie zjadam! big_grin A Merci lubię nugatowe (chyba, są w prawym rogu na górze)

I wiecie co, ostatnio zdarza mi się coraz cześciej po słodycze sięgać, co
            może wywołać tragiczne skutki!wink)) W środę był pączuś, wczoraj Milky Way,
            a do tego każdego dnia kilka(a nawet "naście") miśków Haribo...
            • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 15:42
              Maecepan uwielbiamsmile
              Gviazdko, i to maja byc duze ilosci slodyczy?? Ja od wtorku nie jadlam
              slodyczy, ze wzgledu na zeba, ale tak normalnie to non stop i bez opamietania!
              Czekolade to ja cal apotrafie zjesc, tak kosteczka po kosteczce!
            • bebell Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 15:43
              miski Haribosmile) wczoraj w makro kupilam ilośc hurtowasmile)
              a z merci to ja lubię te zielone z orzeszkamismile)
              marcepana nie znoszę...
              • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 16:23
                Ale sobie fajnie gawedzicie
                Ja jestem udupiona w pracy tak jak myslałam w poniedziałek smile))No cóz na
                weekend sad((((

N razie moze jakos dołącze pozną porą

Buziaki
                • cytrusowa dziewczynki 07.04.06, 16:34
                  wyslalam wam w koncu foty Konsula, ale na pewno nie wszystkim - jestem juz
                  zawinięta z adresami mailowymi.
                  porozsylajcie proszę tym, ktore ode mnie nie dostaly a chcialyby zobaczyc to
                  nasze szczescie.

pozdrawiam was.

aha, od poniedzialku zaczynam Nasenspray - hormony w formie sprayu do nosa. po
                  przyjezdzie z Gdańska, po świętach zaczną sie zastrzyki

pozdrawiam was
                  • fantaisie Re: dziewczynki 07.04.06, 16:51
                    Ja nie mam zdjęć Konsulasad(((((((((((
                    • megi.1 Re: dziewczynki 07.04.06, 17:16
                      Ja też nie mam w skrzynce Konsula, więc ładnie proszę o przesłanie mi tych
                      zdjęć jeśli ktoś możesmile

Cytrusiu dobrze, że się odezwałaśsmile
    • bebell cytruś... 07.04.06, 17:21
      dzięki za foty!!! on jest obłędnysmile))

ściskam mocnosmile)

k.

ps. megi, monia- foty przesłałam...
      • althea35 Kasiu 07.04.06, 17:25
        przeslij mi konsula!
        • kateb007 Maruda, 07.04.06, 17:46
          och jejku jakie to cudo. Ale bym go wycałowała. Piękny ma kolor!!!
          Idę w takim razie wycałować moją suczkę smile
          • gviazdka3 Cytrusiu!!! 07.04.06, 17:50
            Pięknie dziękuję za czadowe foty! Piesek supcio i te zielone oczęta...

Kateb, nie rozumiem z tą Marudką?! Chyba też do Cytrusi pisałaś, co?! ;o)

Altheo, przesłałam Ci foty, bo nie wiem czy Bebellek tu jest!

Chciałam dziś trochę poprasować ubranek dzidziusiowych, ale chyba sobie
            odpuszczę (tylko nie krzyczcie, będę to robić na raty i raczej od jutra!)
            m.
            • kateb007 Re: Cytrusiu!!! 07.04.06, 17:56
              Czemu ja napisałam Maruda??? Skoro myślałam o Cytusi??? Oj, Marudka zakręciłaś
              mi w głowie chyba smile)
              Cytrusia, Konsul boski do całowania się nadaje idealnie. smile
              Gviazdko, cieszę się że wszystko OK.
              • erga4 Re: Cytrusiu!!! 07.04.06, 18:21
                Marudko-nosz nasz bebelek ma tadzia jak nic!! a ty małą marudkę!!

Łomatko - althea ale się uśmiałam z wiesi smile) A tak przy okazji to ty ola
                jesteś??? kurcze, nie wiedziałam smile chyba nie ma cię w naszej tabelce smile

Gviazdeczko-0cieszę się że już po wszystkim. teraz tylko kilka tygodni mała
                gviazdka musi poczekać..

Bebell - licytowałaś na 10 tysięcy??? łomatko- to ty lepiej do kasyna się nie
                wybieraj smile)
                A co do córeczki to jedna musi ci wystarczyć smile) Równowaga musi być..

Althea - merci te kawowe to moje ulubione!! zawsze tylko te jem smile

I cytrusik się pojawił.. I zdjęcia dostałam..Jest śliczny!!!

A może by tak nowy wątek...
                • althea35 Re: Cytrusiu!!! 07.04.06, 18:46
                  Łomatko, a kiedy me ta 500 przekroczylysmy!?!? Zgroza!
                • bebell Re: Cytrusiu!!! 07.04.06, 18:49
                  Erga- w kasynie byłam raz jedensmile) musiałam poprostusmile) pusciłam w 20 min.
                  300pln (na szczęście nie mojesmile) miałam sponsorasmile) ) i wyszłam zdegustowanasmile)
                  ale wrażenie niezłe: tam ludzie po kilkanscie tysięcy tak sobie hop-siup
                  stawiaja i przegrywaja!

ciekawe co u stokrotki??? stokrotko, hop-hop! jak było u pani doktor???

kasia

ps. jestem za nowym watkiemsmile) załóż Ergasmile)
                  • althea35 Piknie... 07.04.06, 19:06
                    watek w 3 dnia nam sie zapelnil...
    • stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 19:17
      Hej Dziewczynki smile

Coś mnie dziś bańka boli i znowu mam lenia... Pewnie dlatego, że najeździeliśmy
      się trochę po mieście.

Ok 20 ma do mnie dzwonić pani doktor z wynikami testu smile.

Jajo pięknie dojrzałe, lada chwila owulacja albo już nawet w trakcie smile. Endo
      śliczne 12 mm smile. Także tylko się cieszyć dalej smile. Ale wolę się nie nastawiać -
      powiedziała, że mamy 20% szans - tyle ma zdrowa para podczas owu na poczęcie.
      To nie za dużo, co? Od niedzieli wieczór łykam duphaston przez 12 dni smile
      • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 19:24
        Stokroteczko 20 % to duzo!!!!!!!!! nie martw sie smile))) trzymam kciuki smile)

co z tym nowym watkiem??

LAski nie moge sie dodzwonic do mojego gina, mam wyniki progesterony - 12,5
        ng/ml, norma na I trymestr 9,3 -33,2 - to chyba ze mna nie jest tak zle, co????
        kurna niech on odbierze telefon!!!!!
        sad(
        • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 19:35
          dodzwonilam sie!!!!!!!! powiedzial ze jest dobry i tak trzymac!!!!!!!!
          JUHU!!!!!!!!!!!!!!!big_grinDD
          Cytrusia nareszcie sie odezwalas!! lece sprawdzic czy mam zdjecia konsula smile
        • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 19:35
          Marudka, jak na moj gust, to dobrze to wyglada!
          • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 20:00
            Jestem na chwileczke,

Marudko, piękny, no kochana wszystkie testy ostatnio zdajesz spiewającosmile))

Gwiazdko dobrze ze bezbolesnie poszło, a mandat kiedys musi bycsmile

Althea mam nadzieje ze lepiej juz

Stokrotko wspaniale, a 20 % na całkiem niezły wyniksmile))

Zaliczyłam nietoperka, teraz mam głodowke nie moge na razie patrzec na
            jedzenie, tylko woda

Zaraz jedziemy do Małej
            wiec na razie moze zajrze weekendowo ale tam troche wolno łacze chodzi

Buziaki i miłego weekendu

• ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 20:00
              Nie ma fotek konsulasad((((
              • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 07.04.06, 20:08
                Antus, sliczny konsulek juz do ceibie polecial.

U mnie znaczacej poprawy nie widac. Mam nadzieje, ze ten antybiotyk zacznie
                dzialac...
            • ant25 Nowy:) 07.04.06, 20:06
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=39944229

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka