misia9944 Witam we wtorek :) 15.08.06, 12:30 Hejka, u Nas piekne sloneczko z rana chyba specjalnie dla mnie zaswiecilo Dostalam ladne kwiatuszki i prezenciki Od wczoraj od godz 21 mam wolne juz do pracy nie ide <szczesliwa> wizyte u lekarza mam dopiero 29 sierpnia, 21.08 wyjezdzamy w gory a wiec nie bedzie mnie do 27.08 wieczorkiem. A co Wy porabiacie?? tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;31/st/20070213/dt/6/k/39e5/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 100 LAT dla naszej Misiulki :))) 15.08.06, 16:32 Misiulka przyjmij moc gorących zyczeń Urodzinowych. Spełnienia wszystkich marzen, duzo zdrówka dla Ciebie i maleństwa i wszytskiego naj naj naj !!!! Wilekie przytualńce i moc buziaków )) Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: 100 LAT dla naszej Misiulki :))) 15.08.06, 22:02 Dziękuje Kasienko i wogole wszystkim WAM Folikowka za to ze Jestescie P.S. Nadya w gory chcemy sie wybrac na camping nad wisle- oby pogoda byla Odpowiedz Link Zgłoś
zanetad30 napiszcie prosze 15.08.06, 17:02 Dzis po raz kolejny dostalam niechciana@,napisze krotko w czym problem a wiec w zeszlym roku w maju odstawilam tabletki najpierw chcialam odczekac kilka miesiacy ale juz po dwoch miesiacach zatrzymala mi sie@,mialam wywolywana luteina,do grudnia 2005 cykle mialam beznadziejne ok23 dniowe wiec najprawdopodobniej bezowulacyjne.W grudniu zaczelam brac luteine przez 10 dni w miesiacu,w lutym bylam na usg i owu juz byla,od kwietnia co miesiac robie testy owulacyjne wiec raczej wiem kiedy mam owu,no i caly czas biore luteine,w czerwcu robilam badanie prolaktyny niby wyszla mi w normie ale nie jestem raczej osoba spokojna(o czym powiedzialam ginowi)poprosialam go zeby mi cos dal na wyregulowanie cykli bo ja niedlugo zwarjuje i dostalam bromergon,biore pol tabletki na noc,czy jest ktos wsrod Was kto bral lub bierze takie leki a jak komus sie z nimi udalo to po jakim czasie?Ja juz po woli trace cierpliwosc,nigdy nie podejrzewalam ze bede miala takie problemy z zajsciem i ze to bedzie tyle trwalo.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: napiszcie prosze i inne... 16.08.06, 10:06 Hej Dziewczyny! ale tu dzis cisza po dlugim weekendzie. Coz, wiele z nas na urlopach, Misia w ferworze przygotowan! Misiou! przyjmij moze serdeczmne, choc spóźnione życzenia urodzinowe! niech Ci sie wszystko dobrze układa! Żaneto! Witaj wśród nas! ja Ci niestety nie pomogę bo o Twoim problemie nie mam pojęcia... Ale życzę wszytskiego dobrego i oczywiście spokoju, bo to rzeczywiście podstawa przy zachodzeniu w ciążę. ja dziś powinnam dostać @, choć przez tę torbiel i progeston to mogło mi się wszystko rozregulować, więc czekam spokojnie... pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa środa 16.08.06, 10:20 Witajcie po wekendzie jeszcze tylko 2 dni i wolne ufff ale mi się dziś nie chciało przyjść do pracy Misiu najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe, stresika juz masz weselnego?? Pozdrawiam i zycze udanego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: środa 16.08.06, 15:54 Dziękuje Martusiu za zyczonka Adrasteaa Tobie rowniez stresu jeszcze nie mam ale pewno sie pokaze...narazie najwiekszej paniki robia rodzice pana mlodego...choc ja nie zaprzeczam ze dzien przed bedzie jakis stres i u mnie. Teraz to juz sie nie umie doczekac trzaskania u Nas taki zwyczaj tluka talerze muszle itd bedzie ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: środa 16.08.06, 22:54 Misia-to juz tak niedlugo...)))))))))))))))))))))))))))))Ale fajnie.Moja przyjaciolka tez ma slub w sobote, wiec jestem na biezaco z przygotowaniami.Dzis robilam kwiaty do korony. Amonia-moze to dobre nastawienie. Lepiej tyle nie myslec o zaciazeniu.Wtedy samo przyjdzie) Nadia-gratulacje.I w dodatku Krakow....Super-miasto z dusza.A tak poza tym- bylas u gina?? U mnie nic nowego jakos.Przed nami 3 wesela)) Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa ja też tu jestem ;-) 16.08.06, 10:52 u mnie nic sie nie dzieje. Postanowiłam sobie że mimo musu rysowania wykresów lekarzowi, dochodzę do wniosku że narazie nie chcę dziecka!! Teraz już tylko ten dom na tapecie, nowe meble, ytongi, firanki, kominek... nie ma u nas w domku innego tematu, bo nawet moja siostra remontuje drugie mieszkanie, do którego chcą się przeprowadzić Tak więc temat dziecka odszedł na dalszy plan a zastąpił go temat budowy i remontu Doszłam do wniosku że może faktycznie jestem zdrowa tylko moja psycha hamuje moje cykle i możliwość zajścia w ciążę, tak więc oświadczam wszem i wobec że NIE CHCĘ NARAZIE DZIECKA !!!!!! Buziaki dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: ja też tu jestem ;-) 16.08.06, 14:45 Hej, Amoniu! grunt to pozytywne myślenie! jeśli taki nastawieni do sprawy ma Ci pomóc to OK. Tylko nie rób nic przeciwko sobie! Zastanowiłabym się jednak nad fundamentami; nam wszyscy zalecali byśmy fundamanty i podmurówkę zrobili przed zimą abyw czasie mrozów się ułożyły... Nadya! Gratuluję przyjęcia na studia! Też bym sobie jeszcze postudiowała... pa m Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: ja też tu jestem ;-) 16.08.06, 15:16 no o tym samym pomyśleliśmy jak damy radę się wyrobić z wszystkim, to możliwe że fundamenty staną jeszcze przed zimą pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Witam w czwartek 17.08.06, 07:44 Wczoraj tak przegladałam posty na baocianie i dotarłam do wątku zielarskiego nie wiem czy czytałyście o tym ale brzmi to obiecująco zwłaszcza ze wiele dziewczyn z PCO zaciązyło po niedługim okresie przyjmowania ziołek Macie jakieś przemyslenia na ten temat bo własnie sie zastanawiam nad zaaplikowaniem sobie takiej terapi ale poczekam i skonsultuje to z gin i jak sie nie uda w tym cyklu to moze zaczne brac te ziolka od nastepnego cyklu Czekam na jakies wasze opinie A tymczasem miłego dnia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Witam w czwartek 17.08.06, 09:02 I ja witam niestety już z prcy buuu ten urlop tak szybko się skończył Misiu spoźnione życzonka urodzinowe dużo szcześcia i słodyczy Agusia tobie życzy Pustki u nas wakacyjne i tylko nieliczne się meldują, ale wątek znowu urósł do rozmiarów ogromnych, Misiu będziemy zakładać następną część folikowek? i nie denerwuj się przed ślubem, my z mężem mieliśmy luzik stresowała nas tylko myśl o tym czy żarcie bedzie dobre, ale wszystko było OK! czekamy na zdjęcia Angeliko ! u mnie z cyklem bez zmian - czyli oczekiwanie na @, długo już czekam to 48dc ... Adrestea wiesz cieżko stwierdzić, ja kiedyś czytałam opinie lekarza ze nie ma tu żadnych cudów i ziółka nic nie dadzą ale co lekarz to opinia, ja myślę może one bardziej wpływają na psychikę, coś jak placebo i może dlatego się udaje po jakimś czasie, chociaż sama się wspieram naturlanymi substancjami na pomoc śluzowi to efektow jakiś dużych nie widzę powodzenia dla folikówek na budowach !! fajnie macie też marzę o domu ale to marzenia narazie niedospełnienia - no chyba że wygram w totka jeszcze parę dni temu tak sobie myślałam jakbym wygrała nie musiała bym wracać do pracy po urlopie i oglądać JEGO wrednej gęby ... a tak cóż znowu szare życie Amonia gratki dla twojej siły woli, ja tak do konca nie potrafię przestać o tym myśleć Buziaczki!! Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: Witam w czwartek 17.08.06, 10:01 wiesz też się zastanawiam skąd się to u mnie wzięło ale chyba stąd że minął rok i nic nie wychodzi, każdy się pyta kiedy kiedy?? a ja nie wiem co im mówić. Więc postanowiłam olać wszystko, bo wszyscy mi mówią że im więcej tego chcemy tym bardziej się blokujemy Tak więc owszem myślę o tym czasami ale nie do tego stopnia co wcześniej... Co ma być to będzie. A tymczasem NIE CHCĘ NARAZIE ŻADNEGO DZIECKA !!!! buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
mia44 Re: Witam w czwartek 17.08.06, 11:04 Nie martw się. U mnie też pytali naokrągło kiedy to dziecko wreszcie. Ja poczekałam spokojnie aż skończę 30 i kupimy swoje mieszkanie no i się udało. Od 7 tygodni jestem w ciąży i od poniedziałku czeka mnie przeprowadzka. W oczach mojej rodziny wszystko nareszcie zaczęło "grać". Ty też dasz radę tylko nie daj nikomu sobie wmówić, że już najwyższy czas, albo coś w tym stylu. Ja wierzę, że dziecko chciane przychodzi wtedy, kiedy jesteś na nie gotowa. Jeszcze raz pozdrawiam. M Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do Agniesi 17.08.06, 12:54 Czesc <dzieki za zyczonka > Mysle ze narazie pobedziemy jeszcze w tym wateczku ale kiedys wspolnie z dziewczynami <po wakacjach>jak wszystkie wroca pomyslimy nad tym nowym watkiem. AGNIESIU ty masz dzis 48 dc?? hmm robilas test moze to fasolka bo zazwyczaj masz krotsze cykle z tego co pamietam????????? My juz chcemy poniedzialek moze w tych gorach odpoczniemy... Ciekawe kto mnie zastapi jak ja juz bede blisko porodu ? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 NASZA LISTA 17.08.06, 12:58 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży monjan – Monika - Lublin - w ciąży szarlotti - Anna - w ciąży - syn Sebastian 08.06.2002 dakota123 - Agnieszka - Czechowice-Dziedzice - w ciąży - córka Julia 20.09.1998 misia9944 – Angelika – Siemianowice Śl. - w ciąży renne2 – Świdwin - w ciąży niuta_s - Ania - Warszawa - w ciaży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – w trakcie starań (maj) adrasteaa - Ania - ania79b@interia.pl – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - agusiast@wp.pl - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - martajotka@gazeta.pl - Poznań - w trakcie starań arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) breili - Daria - Niemcy - w trakcie staran (czerwiec) agnieszka_z-d - Agnieszka - Warszawa - starania od czerwca monica233 - Monika - sara2283@o2.pl - Krosno - w trakcie starań heejakawa - Kasia - Coventry - w trakcie starań an_76 - Aneta - Szczecin - w trakcie starań (kwiecień) rybka303 - Magda - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) amoniaaa - Monika - Siemianowice Śl.- w trakcie starań zaxia - Agnieszka - Poznań - w trakcie staran (koniec czerwca) kka77 - Kasia - Warszawa - w trakcie staran (czerwiec) ewacia - Ewa - w trakcie starań Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;31/st/20070213/dt/6/k/39e5/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: NASZA LISTA 17.08.06, 13:07 znajdziesz napewno kochana jakąś godną Ciebie zastępczynię a co do mojego cyklu to były plamienia pisałam troche o tym byłam u gina, dała mi skierowanie na badania, ale moge je zrobic miedzy 3-5 dc wiec czekam na @ a ona nie przychodzi, wiem i wiedziałam ze to nic ale z przekory zrobiłam test - mozna się domyślić wyniku - zresztą Misiu przy takich tempkach Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: NASZA LISTA 17.08.06, 15:51 cześć Dziewczyny! i ja się dzis melduję. U mnie bez zmian.. oczekiwanie na @, która się wrednie spóźnia. Gdybym nie widziała, że nie było owu juz bym sobie robiła nadzieję... A propos naszej listy. Misia! godna następczyni na pewno się znajdzie, o to nie musisz się martwić. Choć fajnie by było gdybyśmy szybko przestały być Folikówkami a mogły się spotykać na forum zaciążonych. Ale jeszcze co do listy. Zastanawiam się o tyle nad nią, że z mnóstwem dziewczyn nie mamy kontaktui jest ona zdeaktualizowana. Wiem np z innego forum, że zarówno rybka303, an_76 oraz alfa156 są w ciąży. Ale nas o tym nie powiadomiły w związku z czym nadal figurują jak starające się. Proponuję zrobić dwie listy; jedna dla aktywnych uczestniczek formu, a drugą dla tych bywających wśród nas. Co Wy na to? pozdrawiam marta p.s. czekam z niecierpliwością i niepokojem na wieści od Mychy. Jurto mijają dwa tygodnie od jej zabiegu IOI. MAm nadzieję, że wróci z wakacji ze wspaniałymi wiadomościami.... Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: NASZA LISTA 17.08.06, 18:06 No szkoda ze np rybka i an76 i alfa sie nie pochwalily... ja na liscie zaraz napisze ze sa w ciazy ale narazie nie bede nic w niej wiecej zmieniac bo nie mam czasu -wybaczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Ciemu mamusiamartusi milczy???? 17.08.06, 18:07 Taka juz jestem ciekawa co u niej slychac...hmm Rowniez czekam na wiesci od Mychy zycze jej jak najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: My, Folikówki :) 17.08.06, 16:16 czesc ja jestem starajaca sie o drugie dziecko od 4 cykli, na razie nic pozytywnego . @ ma przyjsc w przyszlym tyg. choc zrobilam juz test ciazowy i wyszedl negatywny to jednak iskierka nadzieji jest. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Lista 17.08.06, 18:10 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży monjan – Monika - Lublin - w ciąży szarlotti - Anna - w ciąży - syn Sebastian 08.06.2002 dakota123 - Agnieszka - Czechowice-Dziedzice - w ciąży - córka Julia 20.09.1998 misia9944 – Angelika – Siemianowice Śl. - w ciąży renne2 – Świdwin - w ciąży niuta_s - Ania - Warszawa - w ciaży an_76 - Aneta - Szczecin - w ciąży rybka303 - Magda - Kraków - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – w trakcie starań (maj) adrasteaa - Ania - ania79b@interia.pl – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - agusiast@wp.pl - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - martajotka@gazeta.pl - Poznań - w trakcie starań arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) breili - Daria - Niemcy - w trakcie staran (czerwiec) agnieszka_z-d - Agnieszka - Warszawa - starania od czerwca monica233 - Monika - sara2283@o2.pl - Krosno - w trakcie starań heejakawa - Kasia - Coventry - w trakcie starań amoniaaa - Monika - Siemianowice Śl.- w trakcie starań zaxia - Agnieszka - Poznań - w trakcie staran (koniec czerwca) kka77 - Kasia - Warszawa - w trakcie staran (czerwiec) ewacia - Ewa - w trakcie starań Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Piątek nam nastał 18.08.06, 08:32 Witam wszystkie dziewczyny jeszcze tylko pare godzin i wekend Misiu przyjmnij najserdeczniejsze zyczenie wszystkiego naj naj na nowej drodze życia. Przede wszystkim dużo dużo milosci radości, jak najmniej trosk i zmartwien i oczywiście pomyslnego rozwiązania ale na te zyczenia przyjdzie jeszcze czas. Ściskam cie mocno niech ten jutrzejszy dzień będzie tym wymarzonym wyczekiwanym wytesknionym bo na zawsze już pozostanie w Twojej pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Piątek nam nastał 18.08.06, 12:57 Piątek nastał... jeszcze 3 godzinki jak dla mnie i weekend. Taki krótki był ten tydzień pracy ale czuję się po nim zmęczona... Ten weekend bez szaleństw jest więc szansa na odespanie i wypoczynek. u mnie nadal brak @. Już bym chciała żeby przyszła.... MIsiu! wpsoaniałego ślubu i wesela! Pamiętaj to Wasz dzień i Wy macie być zadowoleni! wszystkim i tak nie dogodzicie...co nieco wysłałam Ci na gazetowego... Pozdrawiam wszystkie Folikówki i życzę Wam dobrego weekendu! m Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 STO lat Młodej Parze.......... dla Misi :)))) 19.08.06, 07:41 Dziś nastał ten Dzień, gszie Nasza Masia powie swoje sakramentalne TAK..... Tak więc Misia duzo szczęścia i miłości na Nowej Drodze życia !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: STO lat Młodej Parze.......... dla Misi :)))) 19.08.06, 07:43 Dziękuje Kochaniutka P.S. trzymajcie kciuki za mnie Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: STO lat Młodej Parze.......... dla Misi :)))) 19.08.06, 15:55 Kochana Misia już chyba jesteś po uroczystości zaślubin 1.Bądźcie wierni swoim ciałom, niczym wzniosłym ideałom. 2.Nie budujcie muru z cegły, w tym jedynie murarz biegły. 3. Pamiętajcie o rocznicach, nie świętujcie ich przy pizzach. 4.Dręczy Was chrapanie nocą? Można szturchnąć , tylko po co? 5. Gdy różnica zdań dość spora, wynajmijcie mediatora. 6. W namiętności co dzień trwajcie, gdy przygasa rozpalajcie. 7.Gdy Wam zgody nic nie bełta, nie zarobi terapeuta. 8.U sąsiadki wrót nie stójcie, tajemnice swe szanujcie. 9. Niech nie martwi Was frasunek, na frasunek dobry trunek 10. A gdy siwe obie glowy - damy Wam poradnik nowy. Z Bożej woli połączeni węzłem, co dwoje serc tych splata, żyjcie szczęśliwie tu na ziemi, niech Wam w miłości płyną lata, niech miłość, dobroć oraz ufność, która dziś w sercach Waszych gości, wraz z Bożą łaską i pomocą da Wam moc szczęścia i radości. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: STO lat Młodej Parze.......... dla Misi :)))) 20.08.06, 08:30 Wróciłam!!!I od razu naprawiam niedopatrzenie-Misiu kochaniutka!!! Teraz pewnie odsypiacie wczorajsze emocje i nocne hulanki)a ja chciałam złożyć Ci spóźnione ale z głębi serduszka płynące żyzenia!!Niech wczorajsza uroczystość będzie wstępem do czegoś fantastycznego,szanujcie się wzajemnie i kochajcie,wszak na świecie nie ma nic piękniejszego od miłości!!! Jak udała sie ceremonia?A samo wesele,dobrze sie bawiliście??Życzę udanego wypoczynku w górach,obyście mieli piękną pogodę!!Ach!!Miałaś też niedawno urodzinki więc i z tej okazji ogromne STO LAT!!! My "wybyczyliśmy się" za wszystkie czasy,było extra i tak nie chciało mi sie wracać((A jutro juz niestety do przcy( Pogoda w kratkę ale nam o to chodziło,pojeździliśmy sobie sporo po okolicy,pooglądaliśmy ciekawe miejsca,dużo pływaliśmy rowerkiem wodnym i kajaczkiem no i przede wszystkim odpoczywaliśmy!!!I ten niczym niezmącony kontakt z naturą!Coś pięknego! Życzę miłej i słonecznej niedzieli,Misiu czekamy na relację!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: STO lat Młodej Parze.......... dla Misi :)))) 20.08.06, 19:46 Misiulka!DUUUUUUUUUUUUUUZOOOOOOOOOOOOOOOOO milosci, szczescia, radosci na Nowej Drodze Zycia.Niech milosc, ktora Was polaczyla trwa w Was na zawsze)))) Odpowiedz Link Zgłoś
eva.1981 Re: Lista 20.08.06, 11:15 JUUUPI!!! W czwartek robiłam test i było 1,5 kreski. A dziś rano juz wyraźne dwie kreseczki. Jestem chyba najszczęśliwszą osobą na Ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Gratuluje Ewuni wspaniala wiadomosc :) 20.08.06, 13:31 Witam, na poczatku bardzo wszystkim DZIEKUJEMY za zyczenia Jestescie wspaniale. W kosciele było bezproblemowo <o dziwo> dalismy dzielnie rade Pogoda wspaniala. Autko wspaniale. Ja przepiekna no i oczywiscie moj maz W restauracji bylo nas ok 50 osob wszyscy tancowali jedli, nie zalujemy zadnego grosza wydanego bo bylo przepieknie. Ludzie dziekowali, plakali... Wrocilismy do domku o 5 rano a o 6:50 poslismy spac Przenty oczywiscie Misiulka musiala jeszcze poogladac mimo tego ze byla padnieta !!! P.S. Dzidziek mial ciezko ale wytrzymal...gniotla go po jedzeniu sukienka ... Jutro rano jedziemy w gory wracamy 27.08 Caluje Angelika juz nie Rogalska ale KONOPIŃSKA Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_z-d II 20.08.06, 15:03 Hej!!! Po pierwsze - Misiu - gratulacje i wsiego naj naj na nowej drodze życia!!! Po drugie - Evciu - Tobie też z całego serca gratuluję A teraz coś o mnie... JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!! Robiłam dziś test sikany i byłam na Becie - na 100% jestem!!! Mężyk aż się popłakał. Dwa razy Ja też)) Fluidki - łapcie póki ciepłe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pozdrawiam Was kolektywnie kochane Folikówki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Agnieszka z-d i Eva 20.08.06, 19:27 Dziewczyny,moje wielkie gratulacje!!! jednak bocianek nie zapomniał o naszym wąteczku,jest nas coraz więcej!!! Żeby jeszcze Myszka wróciła z taką fantastyczną wiadomością!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: Agnieszka z-d i Eva 20.08.06, 19:44 Gratulacje Slonka!!!)))))))))))))))))Spokojnych 9 m-cy! Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Po spotakniu z Mychą :))))))))) 20.08.06, 20:36 Po pierwsze Ogromne gratulacje agnieszce z_d..... kochana wielkie przytulańce..... Tak bardzo sie cieszę !!!! Chyba z mojego wierszyka udało Ci sie złapac bociana !!!! Oby to był dobry zank dla nas Oczywiście zyczę spokojnych 9-ciu miesiecy i nie opuszczaj nas, tylko zdawaj relacje na bierząco Gratulacje też dla Evci Dzis spotkałam się z Mychą (Moniką)..... Niesamowita kobieta. Spedziłysmy razem cały dzień włucząc sie po K-gu... i jedząc lody Miałam okazję poznac jej męża.... Jest dla mniej przekochany.... Dokładnie taki, jak go Monika opisuje Oczywiście nasz temat przewodni był o ciązy, dzieciach i tych sprawach....... TERAZ SMUTNA WIADOMOŚĆ: Do Moniki dzis przyszła @ ... ((((((((((( Męzo juz wie o tym.... Bidulka tak bardzo sie zmartwiła tym... A najbardziej szkoda jej było męża. Ale podobno zniósł to dzielnie.... Tak mi przykro.... Ale wiem, że sie nie poddają i na pewno jeszcze pójda na IUI Juz niedługo wracają z urlopu i obiecała, że od razu zawita na Forum..... Wiadomość o jej @ przekazuję, za jej zgodą......, żeby Nas nie trzymac w niepewności ..... To na razie tyle..... Całuski dla Wszystkich Folikówek Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Agniesiu gratuluje :) tak sie ciesze :) 20.08.06, 21:36 Ja sie zegnam z Wami wracam 27.08 wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Lista sie powieksza :) 20.08.06, 21:44 GRATULUJE KOCHANE PAMIETAJCIE ZE RAZEM ZAWSZE RAŹNIEJ Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży monjan – Monika - Lublin - w ciąży szarlotti - Anna - w ciąży - syn Sebastian 08.06.2002 dakota123 - Agnieszka - Czechowice-Dziedzice - w ciąży - córka Julia 20.09.1998 misia9944 – Angelika – Siemianowice Śl. - w ciąży renne2 – Świdwin - w ciąży niuta_s - Ania - Warszawa - w ciaży an_76 - Aneta - Szczecin - w ciąży rybka303 - Magda - Kraków - w ciąży eva.1981 - Ewa - w ciąży agnieszka_z-d - Agnieszka - Warszawa - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – w trakcie starań (maj) adrasteaa - Ania - ania79b@interia.pl – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - agusiast@wp.pl - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - martajotka@gazeta.pl - Poznań - w trakcie starań arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) breili - Daria - Niemcy - w trakcie staran (czerwiec) monica233 - Monika - sara2283@o2.pl - Krosno - w trakcie starań heejakawa - Kasia - Coventry - w trakcie starań amoniaaa - Monika - Siemianowice Śl.- w trakcie starań zaxia - Agnieszka - Poznań - w trakcie staran (koniec czerwca) kka77 - Kasia - Warszawa - w trakcie staran (czerwiec) ewacia - Ewa - w trakcie starań Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: Lista sie powieksza :) 21.08.06, 08:34 Gratulacje dla zafasolkowanych Myszko przykro mi bardzo ehhh okrutny jest los czemu tak sie dzieje Miłego dnia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Gratulacje dla wszystkich nowozaciążonych :) 21.08.06, 08:58 Cieszę się bardzo razem z Wami i trzymam kciuki Teraz w wielkim skrócie co u mnie... Wczoraj przez chwilę czułam się jakby mnie ktoś zdzielił w pysk Otóż... mój mąż miał w piątek 30te urodziny i zrobiłam super kolację (pstrąga w migdałach itd.) i zjedliśmy sobie razem, spędzając miły wieczór. W sobotę była u nas rodzinka męża, a wczoraj moja bo mamy tylko kawalerkę narazie i nie wszyscy by się pomieścili... Była wczoraj też siostra mojego męża, bo dopiero co wróciła od rodziców (była u nich 2 tyg. na urlopie za Częstochową bo tam się przenieśli 2 lata temu). No i tak siedzimy i gadamy sobie i nagle siostra mojego męża mówi że "Aga jest w ciąży" (to jest kuzynka mojego męża która już ma dwoje dzieci - bardzo ją lubię i cała ta rodzinka jest super z dziećmi na czele). Ale... jak to usłyszałam, to..... znowu wróciło to uczucie bezradności Nawet pomyślałam sobie: "no tak oni już trzecie w dodatku nieplanowane, a my sieroty ułomne nawet jednego nie umiemy zrobić((((( Strasznie mi się smutno zrobiło... Mało tego!!!! Pierwszy raz byłam zazdrosna o cokolwiek.... Nigdy niczego nikomu nie zazdrościłam, nie zazdroszę. Cieszę się jak komuś się powodzi, są zdrowi i szczęśliwi. Ale wczoraj mnie to przerosło I to tyle. Dodam jeszcze tylko że na brodzi 3 dni już mam jakieś pieroństwo co mi się jończy i dziś poszłam do apteki po jakąś maść to mi powiedziała że takie rzeczy się robią przy zmianach hormonalnych.... Nie mam pytań Buziaki dla wszystkich. Kurcze ale się rozpisałam... Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka i kolejny tydzień 21.08.06, 09:05 Hej Dziewczyny! Na początek gratulacje Ewa i Agnieszka! Niesamowicie się cieszę z Waszego zaciążenia! Życzę Wam zdrowej i bezproblemowej ciąży Och, jak dawno nie było takiej miłej wiadomości na forum. Już się bałam że boćki o nas zapomniały... Jednocześnie strasznie mi przykro z powodu Myszki. Tak chciałam, żeby jej się udało u mnie też nadeszła @. Z 4-dniowym opóźnieniem, trochę dziwna. Ale jest. Więc nowy cykl nowa szansa. Po tej torbieli co prawda wątpliwa, ale jednak. Życzę Wam dobrego, spokojnego tygodnia! Marta Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: i kolejny tydzień 21.08.06, 12:11 cześć dziewczyny!! Misiu życzę aby twoja nowa droga życia była taka jakiej pragniesz, pełna miłości, radości, chwil wielkich i namiętności wszystkiego naj naj dla was Moniko Myszko tam mi przykro aż łezki mi polecialy, tak mocno trzymałam za was kciuki ... Gratki dla Agusi i Ewy zaciązonych naszych spokojnych 9 miesiecy Amoniu mnie tak jak ciebie czasami trafia, wrociłam do pracy i kolega co ma małe dziecko tak mi sie przyglada i pyta potem jestes w tej ciąży, a ja na to że nie, on no tak he he nie staracie się za mocno, och żeby on wiedzial jak mocno się staramy ... też mi się wyć chce, już nawet nie wiem jak długi mam ten cykl czekam i czekam na @ ciekawe co tym razem to spowodowało i jaki wyjdzie z tego problem, aż sie boję dziewczyny, o foliku zupełnie zapomnialam, nawet mi się skończył ale jeszcze nie kupilam BUNT! Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: i kolejny tydzień 21.08.06, 12:41 a ja w tej złości wypiłam wczoraj jak byli goście 3 drinki !!!!! a co tam ja abstynentka.... ale finlandia ze sprite i limonką jest pychotka )))) Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: i kolejny tydzień 21.08.06, 13:20 ah wiecie mnie najbardziej martwi to czekanie, czemu to tak długo trwa, moze powinnam zadzownic do tej ginki i zapytac, ale tempki trochę skoczyły i pomyślałam ze moze lada dzień będzie @ (dziś mam 10 dpo) ale żadnych objawów narazie na @, tylko rozdrażnienie ostatnio bardzo u mnie wielkie sama juz nie wiem z jakiego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: i kolejny tydzień 21.08.06, 13:37 Współczuje niewiedza najbardziej wkurza Hmmm a ginka nic ci nie dala zeby skrócic te cykle jakos i wyprostować ?? Przeciez to szalu mozna dostać z takimi cyklami Ja mam od wczoraj jakis dzwiny sluz niby plodny jajko kurze ale nigdy nie mialam go az w takiej ilości i tylko bywal u mnie jeden dzien a tu juz 2 dni cholera jasna ehhh moj organizm coraz bardziej mnie zaskakuje to tak pewnie zeby nie bylo nudno Odpowiedz Link Zgłoś
nemo2004 Będziemy się starać 21.08.06, 14:25 Kasia, Sosnowiec, starania będą od września / października, kwas foliowy od 4 miesięcy, tabletki anty odstawione, jestem gotowa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: Będziemy się starać 21.08.06, 14:30 Witamy mam nadzieje ze uda ci sie szybciutko zajsc w ciąze Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Będziemy się starać 21.08.06, 17:21 Nono Agnieszko co za cudowna wiadomość Gratuluje!! Gratuluje też evie Tak mi szkoda Myszki Cholercia myślałam, że tym razem cykl zakończy się sukcesem Wirtualne przytulańce Myszko!! Misia jak wrócisz to koniecznie nam fotki wyślij!Nie zapominaj o folikówkach Jak będe mieć troszke więcej czasu to skrobne coś jeszcze!papa Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Hej,hej!! 21.08.06, 20:33 Witam dziewczynki!! Kurcze,tak trzymałam kciuki za Myszkę a tu nic...Los czasami jest strasznie niesprawiedliwy!!Myszko!nie rezygnujcie teraz,nasze stare hasło mówi nowy cykl-nowa szansa!A dzieciaczki urodzone w czerwcu są świetne(sama jestem z czerwca))Tak więc ogromnie ściskam kciuki za Wasze starania wrześniowe!!! Martusiujotko-Tobie też życzę powodzenia w nowym cyklu-kto wie,może mimo niedawnych dolegliwości wszystko ułoży się po twojej myśli! Nemo-witam i życzę szybkiego zafasolkowania!! Pozdrowionka dziewczynki,papa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_z-d Dzięki wielkie za gratulacje!!! 21.08.06, 20:40 Diękuję Wam wszystkim po kolei i każdej z osobna!!! A teraz małą relacja z całej "akcji")) Objawy miałam już wcześniej: bolał mnie brzuch - niby jak na @, ale jakoś tak inaczej, powiększyły mi sie i zrobiły bardzo wrażliwe piersi, dziwny śluz i ciągłe odbijanie się i sikanie Więc troszkę się domyślałam. Plus mijały kolejne dni cyklu a tu @ zero. Więc postanowiłam - w niedzielę, jak będzie 38 dc testuję!!! A tu o pierwszej w nocy zachciało mi się siusiu... Ale nie - wiem, że poranny mocz musi być skoncentrowany do testowania więc ambitnie trzymam. Pobudka o trzeciej - chce mi się jeszcze bardziej - ale trzymam. Pobudki o 5 i siódmej - trzymam twardo. O ósmej nie wytrzymałam - idę do łazienki!!! Nasiusiałam do pojemniczka, pobrałam pipetką, wpuściłam przepisowo 3-4 kropelki na test i czekam... Umyłam twarz, ręce, przemyłam się tonikiem - minęła dopiero miuta... Kurdę ma być 3-5. Czekam... Siedzę, coś czytam, ale zerkam teścik i widzę jedną grubą krechę kontrolną i coś jakby zarys drugiej... Jest???? Ale nie... czekam... Patrzę - nie no... Druga krecha jest na 100%!!!! HURRA!!!!!!! Wyszłam spokojnie do Mężyka i mu mówię - "rozwiązałam test, pytania nie były trudne" i mu go pokazuję... Popłakaliśmy się ze szczęścia. Ale... trzeba potwierdzić. Jedziemy na betę!!! Po spenetrowaniu netu znalazłam gdzie zrobią mi badanie w niedzielę o 8 rano. Pobrali mi krew. Wynik za godzinę. Poszliśmy do knajpy na sniadanie... Wracamy po wynik - 142,9!!! Czyli jak mi powiedziała Pani - trzeci-czwarty tydzień!!!!!!! Znów się poryczeliśmy Wiecie... Jestem tak szczęśliwa. Kochane - życzę Wam tego samego jak najszybciej. Niech Wam się jak najszybciej i najszczęśliwiej ułoży. Przesyłam porcję świezych fluidków dla Was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I porcję nowiutkich, gorących i prosto z serducha fluidków specjalnie dla: Myszeczki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Martyjotki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Krokodylka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nadyi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ AAgniesi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ AgnieszkiMoniki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Amoni~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I jeszcze raz porcja extra dla Myszeczki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pozdrawiam Was Kochane i fasolkowo ściskam i całuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz poniedzialek 21.08.06, 22:56 Agnieszkaz-d-dzieki serdeczne za fluidki)))))Lapie i pedze do meza))) Moniczko- taka mialam nadzieje,ze tym razem sie udalo.Takie to wszystko trudne.Dlaczego tak sie dzieje???Ale nie wolno sie poddawac.To wiem na pewno. To samo do Ciebie-Amoniaa!Musimy byc twarde kobiety!!I MUSI nam sie udac.I uda sie, zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: poniedzialek 22.08.06, 09:30 ja też łapię fluidki dziewczyny u mnie to jakoś inaczej ostatnio... wczoraj mężowi opowiadałam i jakby trochę się zmartwił bo źle mnie zrozumiał. Powiedziałam mu że jakoś już mi tak bardzo na tym dziecku nie zależy... On powiedział że bardzo chce. No to ja mu że jak się w końcu uda to ja będe happy ale narazie nie myślę o tym i czuję się fantastycznie )))) Dziewczyny te wyluzowanie serio pomaga A na forum wchodzę tylko dlatego że się do Was przyzwyczaiłam!!!!!!!Buziaki i miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka My, Folikówki :) 22.08.06, 09:27 Hej Dziewczyny, Witajcie we wtorek Kasiu-Nemo! witaj wśród nas! na dzień dobry życzenia szybkiego zafasolkowania Agnieszko z-d wielkie dzięki za świeżą specjalną porcję fluidków. Wzruszyłam się Twoją opowieścią. Jeszcze raz życzenie zdrowej i spokojnej ciąży! a ja się nabawiłam zapalenia spojówki (chyba) i na jedno oko prawie nie widzę...Od rana obiegłam 4 przychodnie ale nie ma mowy by się dostać do okulisty. Po 10 mam szansę na konsultacje prywatne ( i po co ja tyle tej składki zdrowotnej płacę;/ ? dobrego dnia Wam życzę m Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: My, Folikówki :) 22.08.06, 11:53 Ja też slę pozdrowienia wtorkowe Agusia ale nas uraczyłaś wzruszajacą opowieścią, to takie szczęście i cieszcie się ile sił, my folikówki wraz z wami, i łapię dużo fluidków !!! Adrestea no wlasnie ze ginka nie zdarzyla mi nic jeszcze dac, to pierwszy taki moj cykl, dala mi skierowanie na badania i miałam je robic w urlop a tu nici bo @ nie przyszedł, jak sie nie zjawi ta @ w tym tygodniu to w poniedziałek zadzwonie do niej i powiem co i jak, ale tak mam nadzieje ze się pojawi Martunia co to składek to za nie nic nie mamy - taka jest Polska szybkiego wyzdrowienia pozdrowionka dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa teraz była u mnie w sklepie cyganka i mi wróżyła:) 22.08.06, 12:17 dziewczyny ale lot... wszystko co powiedziała to prawda w 100%!!!!! nie będę sie rozpisywać co gadała bo dużo tego, ale najważniejsze że mówiła że niebawem czeka mnie dobra wiadomość... No a do tego że będę miała dwoje dzieci i to córeczkę i synusia. To samo powiedziała mi kilka lat temu inna wróżka Ale jestem oszołomiona ))) Jak opowiadałam teraz mamie co mówiła to prawie padła z wrażenia skąd ona to wszystko wie!!!! Ale jaja....))) Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Deszczowa środa :( 23.08.06, 08:11 Witam Was kochane folikówki. U nas od samego rana leje deszcz.....i jest burza Fuuuuj okropna pogoda, na pewno nie wpływa na dobre samopoczucie. U mnie dziwne rzeczy sie dzieją... Oto mój wykresik www.fertilityfriend.com/home/13edf8 Moje cykle ostatnio są 27 dniowe. I tak tez się zapowiadało teraz. W tym cyklu przerwalismy staranka na 2 dni przed owu, ze względu na to, że wyjeżdżamy na dalekie wakacje. Tempka do wczoraj ładnie spadała i na dziś byłam przygotowana na @.... Rano patrze na termometr a tempka skoczyła do góry..... Zrobiłam test - negatywny. Troche mi ulzyło (...) Mysle, że tu wpływ może mieć Bromergon.... Obnizył mi prolaktyne a jednoczesnie mógł wydłuzyć cykl. Mam typowe objawy na @.... Nawet myślałam, że rano dostałam, bo mnie ciągneło, ale nic. Nie pozostaje mi teraz nic innego, jak tylko obserwować tempki. Ach....., jakby nie mogło byc tak jak do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: Deszczowa środa :( 23.08.06, 09:12 Witam Krokodylku wykres troche dziwny a moze to jednak ciąża trzeba poczekać trzymam kciuki mocno U mnie tez pochmurno choc juz przestało padać, dzień bardzo spiący a tu niestety trzeba w pracy siedzieć ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: Deszczowa środa :( 23.08.06, 09:31 Kasiu nie wiedziałaś że jak się nie chce to akurat jest?? Zobaczymy co to wyjdzie. Wg mnie jak tak zerkam na ten wykres to dopiero jutro powinnaś mieć @. Poczekamy. A u mnie dzisiaj 36,82. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zanetad30 pytanie do krokodylka 23.08.06, 12:00 witaj,piszesz ze bierzesz bromergon,a moglabys napisac ktory cykl juz go bierzesz i jaka mialas prolaktyne ja zaczelas brac?Ja zaczelam wlasnie 3 cykl z bromkiem,biore po pol tabletki na noc Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Śniło mi się dzisiaj.... 23.08.06, 09:54 ze nie byłam w ciąży, nie miałam duzego brzucha a nagle zaczelam rodzić i urodziłam ślicznego synusia )))) Ale to był milusi sen... Teraz już wiem co czują matki kiedy mają już swoje pociechy przy sobie. Cudowny stan!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Śniło mi się dzisiaj.... 23.08.06, 10:08 ładny ten sen Moniu... mi się nigdy żadne dzieci czy ciąża nie śniły... ostatnio śnią mi się moi byli (hihihi) Krokodylku! Bromek trochę mógł Cię rozregulować, ale ja trzymam kciuki co byś jednak obwieściła nam dobrą wiadomość. Jak Ci zazdroszczę, że masz urlop w perspektywie... W Poznaniu od rana padało a teraz się rozpogadza Dobrego dnia! M Odpowiedz Link Zgłoś
zanetad30 do amoniaaa 23.08.06, 11:57 czy ja dobrze zrozumialam ze bylas u wrozki?ja tez byla w ty mroku dwa razy a tak wogule to juz kilka razy wczesniej,tez mam taka ze normalnie ciarki czlowiekowi chodza jak najpierw cos o tobie mowi,mi tez powiedziala ze bede miala chlpca i dziewczynke i ze nie duzej odleglosci,a wogule to pierwsze co mi powiedziala ze bralam tabletki a teraz przez to mam problemy z cyklem ale ze to juz koniec i ze w tym roku zajde w ciazeNo zobaczymy jak bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: do amoniaaa 23.08.06, 12:05 no u mnie wczoraj w sklepie była cyganka i mi wróżyła z .... oczu!!! Jak ona to robi to nie wiem Powiedziała że kiedyś przyjdzie mi powróżyć z kart Chciałam od niej wyczaić kiedy zajdę w ciążę ale mi tylko powiedziała że niebawem czeka mnie miła dobra wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
zanetad30 Re: do amoniaaa 23.08.06, 12:26 ta moja to nie cyganka,wrozy zawsze z kart ok 40minut,jak nie zajde w tym roku to ja chyba udusze Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: do amoniaaa 23.08.06, 12:33 no to jak się nie uda to z reklamacją do niej idź po zwrot kasy acha inna 3 lata temu (taka babcia która wróży z kart za co łaska) też mi powiedziała że będę mieć córeczkę i synusia i dużo tych samych rzeczy mi powiedziała co ta cyganka Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: do amoniaaa 23.08.06, 12:57 hejka dziewczyny!! u mnie bóg wie który dzień cyklu, już przestałam liczyć, ale brzuch ćmi może to na @ a ja tam nie wierzę za bardzo w takie przepowiednie, takie ogólnikowe rzeczy to każda z nas mogła by przepowiadać dziewczyny, mają wielką szansę że akurat trafią Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: do amoniaaa 23.08.06, 13:06 no z tym czy chłopak czy dziewczynka to mogła strzelać, ale inne rzeczy (stan obecny) też jej się sprawdził!!! Jak zaczęła mówic to byłam w szoku Mówiła mi o moim mężu, o mnie, o rodzinie i znajomych... No jak nie wierzyć jak kobieta pierwszy raz mnie widziała na oczy i mówiła całą prawdę?? Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Agniesia obiecujacy wykres 23.08.06, 13:16 Tak ogladam ładnie tempka wzrasta robilas moze tescik wiem ze to wczesnie i ze to i ze tamto ale tak pytam z ciekawosci??? Zycze szczescia i trzymam kciuki zeby to nie @ Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Agniesia obiecujacy wykres 23.08.06, 15:20 adrestea narazie o tym nie myslę, dziś brzucho mni epobolewa i tak myślę że się zjawi i tak ta @ ale to może lepiej zrobię wreszcie te badania Odpowiedz Link Zgłoś
zanetad30 Re: do amoniaaa 23.08.06, 14:19 ja w to co ma byc co mowi wrozka to sama nie wiem czy wierzyc czy nie,ale ta moja to mnie czasem przeraza bo naprawde duzo wie,mojej kolezanki maz byl u niej ona pytala czy zle rzeczy tez mowic -on ze mowic wszystko,powiedziala mu ze widzi smiertelny wypadek przed 30 i wiecie co chlopak zginal 2 miesiace przed 30 urodzinami a moja kolezanka zostala wdowa po 1,5 roku malzenstwa,poprostu tragedja,wszyscy teraz wspominaja jak to sie on smial z tego ze dlugo nie pozyje bo mu wrozka tak powiedziala,nikt nie przypuszczal ze to bedzie prawda.Kurcze juz chyba sama sie nie predko do niej wybiore Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: do amoniaaa 23.08.06, 14:50 straszne... lepiej niech ci nie mówi nic strasznego ((( Odpowiedz Link Zgłoś
zanetad30 Re: do amoniaaa 23.08.06, 15:06 no nie wogule juz chyba do niej nie pojde,ale ma kobieta talent do wrozenia,duzo ludzi tez do niej przychodzi jak ktos zaginal i ona pomaga odnalezsc Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Środa minie tydzień zginie :) 23.08.06, 16:24 Hej dziewczynki Kasiu uważaj bo los lubi spłatać figla więc może tempka nie spaść ;P Na wizyte do gina jestem umówiona dopiero na 6 września!!Strasznie długo ale co zrobie... Nie mam nadal okresu to już chyba z 65 dzień??Ale tempka jest niska więc ciąże wykluczam A jeśli chodzi o wróżki to ja bałabym się, że dowiem się czegoś złego... Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Środa minie tydzień zginie :) 23.08.06, 19:35 Hej dziewczyny!! U nas też dziś na zmianę lało i wychodziło słoneczko. Ależ się nam zrobiło wróżbiarsko na wątku! Krokodylku,może tempka jednak nie spadnie) Ja idę jutro do mojej ginki,trochę pobolewa mnie podbrzusze od kilku dni,niby to normalne,więzadła macicy się rozciągają ale chcę się upewnić czy to nic poważnego. Miłego wieczorku,papatki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Do zaneta30 :) 23.08.06, 19:48 Witajcie Folikówki zaneta.... ja biore Bromek dopiero pierwszy cykl. Prolaktyne miałam dwa cykle pod rząd po 30, przy normie do 25. Tak więc jest (była) podwyższona. Teraz nie badałam prolaktyny bo nie maiłam czasu. Tez biore po pół tabletki na noc. Ja sobie zdaje sprawe drogie Folikówki, że jak się nie chce to jest .... A mnoże rzeczywiście Bromek mi chce po swojemu cykl ustalić Nie wiem. Czekam... na razie cierpliwie... nosząc ze sobą wszędzie pampersa ;/ Pozdrawiam Was... adrasteaa, amoniaaa, martajotka, aagniesiaa, nadya i dakota oraz pozostałe Folikówki Miłej nocki Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Czwartek .... do nadya 24.08.06, 08:47 cześć dziewczyny!! czwartek to juz blisko weekendu nadyu widze ze mam podobny problem, moj cykl dobił dziś 55 dni w środku były jakieś plamienia i do tej pory nic, co prawda tempka mi skoczyła i czekam teraz na @, ale zaraz po niej robie badania ktore zaleciła mi ginka, a jak to u ciebie? Daktoka wszystko bedzie ok pozdowienia i całusy dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka już bliżej weekendu! 24.08.06, 08:50 hej Dziewczyny! oj powydłużały się Wam te cykle... taka złośliwość. Kiedy się wie, że w danym cyklu raczej nic z tego to powinny być jak najkrótsze, bo wszak "nowy cykl-nowa szansa", a one jak na złość. Tylko tak sobie myślę, że nic nie dzieje się bez przyczyny i to pewnie te nasze nerwy tak się odbijają. Pozdrawiam Was serdecznie: AAmoniu, Aagniesziuk, NAdyu, Krokodylku, Dakotko, Agniszkoz-d, Zaneto, nasze wakacyjne i te ktÓre tylko podczytują pa Marta Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: już bliżej weekendu! 24.08.06, 10:40 oj Martunia pewnie masz rację, te nasze nerwy, stresy i inne wychodzą predzej czy później, ale jak tego unikać, takie cięzkie czasy, ja mam mnóstwo stresów w robocie potem w domu tez czasem zła jestem przez to i tak kólko sie zamyka, chyba trzeba nauczyć się wyciszać ... Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Moje newsy ;-) 24.08.06, 10:43 Po pierwsze to chciałabym wiedzieć dlaczego nasz Krokodylek jeszcze nie napisał jaka tempka rano była i czy spadła czy raczej może wyjdzie kolejny test ciążowy pozytywny na tym forum A po drugie moje tempki idą do góry, tzn. wczoraj i przedwczoraj 36,82 a dzisiaj 36,92... ale to dopiero 24 dc więc nic nie wiadomo co się wydarzy... Pozdrawiam wszystkie dziewczyny ))) Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Ważne !!!!!!! Do Folikówek :) 24.08.06, 12:53 Kochane, jak widzicie nasz wateczek zbliza się do końca 2000 postu. Trzeba tak jak poprzednio zamknąc ten wątek i rozpocząć nastepny... Nasz watek "My, Folikówki cz. II" Niestety nasza MOD Misia odpoczywa, więc trzeba bedzie zacząc bez niej. Gdy z nia rozmawiałam, to bedzie dalej z nami i nowy wąteczek mile widziany Dajcie znac, jak to widzicie ..... Kaska PS. Tempka dziś spadła.... www.fertilityfriend.com/home/13edf8 Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: Ważne !!!!!!! Do Folikówek :) 24.08.06, 12:55 no ja jestem ZA !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Ważne !!!!!!! Do Folikówek :) 24.08.06, 13:06 to może tak jak pooprzednio dotrwajmy na tym wątku znów do 2000 posta i potem zróbmy część II. Krokodylku! przykro mi, że tempka spada... m Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Ważne !!!!!!! Do Folikówek :) 24.08.06, 13:07 hehehe! zwłaszcza że część II wygląda jak dwie kreski! A o to nam wszak chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: Ważne !!!!!!! Do Folikówek :) 24.08.06, 13:21 Ja tez jestem jak najbardziej za)))) U mnie juz po starankach.Poczekamy, zobaczymy.Mam nadzieje,ze tym razem sie uda.To nasz trzeci cykl.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Ważne !!!!!!! Do Folikówek :) 24.08.06, 13:27 Tak kochane..... Dotrwamy do 2000 i bedzie nowy.... NIE WCZESNIEJ !!!!! Nie zwróciłam uwagi, ale faktycznie może ta cz. II <- dwie krechy bedą szczęsliwe i bedzie wysyp ????? Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa wpisujcie sie byle szybko do 2000 ;) 24.08.06, 13:57 no ja pierwsza szybko sie wpisuje, żeby szybko nadszedł number 2000 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zanetad30 do krokodylka 24.08.06, 14:06 Jezeli cie to interesuje to ja biore bromergon 3 cykl(10dc) w pierwszym cyklu z nim mialam tak ze plamienia i bol brzucha zaczal mi sie 27dc a @ dostalam 31dc,w drugim cyklu brania byla juz duza roznica jezeli chodzi o sluz-juz nie pamietam kiedy mialam taki ladny,poprostu ksiazkowy,@ dostalam po 28 dniach a malusienkie plamienie mialam tylko dzien wczesniej.Ja prl mialam jak zaczynalam 17 ale z uwagi na to ze jestem juz rok po odstawieniu tabletek,nadal mialam plamienia przed @ no i nie udalo mi sie zajsc dostalam bromergon.poza tym kobieta ktora chce zajsc w ciaze nie powinna miec wyzszej prl niz 15.Tzymam kciuki zeby szybko ci sie udalo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Pozdrowienia od Misi :) + Nowy wątek.... 24.08.06, 14:45 Rozmawiałam z Misią !!!! Macie od niej serdecznie pozdrowienia. Odpoczywają.... nasi Państwo Młodzi. Wracają w niedzielę, więc Misia obiecała os razu zameldowac się na forum ZA JEJ ZGODĄ zacznę nowy wątek, ale TYLKO w jej zastepstwie. Misia nadal bedzie naszym moderatorem i bedzie pilnowac naszych Folikowych spraw Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
monjan wrócilam:) witajcie 24.08.06, 14:52 folikowki i coz widze??? Agniesiu gratulacje!!!Ewa takze ja odpoczelam spacerowalam po lesie a brzuszek rosniejuz widac pozdrowienia dla Was Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: wrócilam:) witajcie 24.08.06, 15:07 no witamy ej no to może jakąś fotkę brzusia podrzuć co byśmy wszystkie mogły go podziwiać Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: wrócilam:) witajcie 24.08.06, 15:31 Moniko buziole fajnie ze jestes nowy watek ok !! oby te II w nazwie była naprawdę fartowe dla nas na przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 byłam dziś u ginki:((( 24.08.06, 19:10 i niestety jutro muszę na kilka dni pójść do szpitala((Zaniepokoiły ją te moje bóle brzucha,do tego po badaniu okazało się że szyjka macicy nie jest domknięta... Ale jestem dobrej myśli,tylko ja tak nie cierpie szpitali!!! Do zobaczenia na nowym wątku,oby był dla wszystkich starających się szczęśliwy!! Odezwę się jak wrócę,papa!! Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Duzo zdrówka dla dakoty :) 24.08.06, 19:33 Dakotko.... na pewno wszytsko bedzie OK.... Pobyt w szpitalu minie, jak z bicza strzelił i znów bedziesz z anmi i ze swoją kruszynką... !!! Zdrowiej i szybko wracaj Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Duzo zdrówka dla dakoty :) 24.08.06, 21:12 Dakotko szybciutko wracaj do zdrowia!Lepiej chwilke poleżeć w szpitalu niż martwić się o dzidzie To wszystko dla jej dobra! Agniesiu już sama nie wiem co ta @ sobie wyobraża Dziś do tego tempke miałam wyższą już Kompletnie nie wiem o co chodzi a do wizyty u gina zostały mi jeszcze 2 tygodnie Jestem oczywiście jak najbardziej za nowym wątkiem Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 @ przyszła...... 25.08.06, 05:59 No idzis rano tempka na łeb na szyje ..... @ przyszła...., jeszcze nieśmiało, ale zaraz się rozkręci. Tak więc ja bede wchodzić w nowy wątek - DOSŁOWNIE - z nowym cyklem Czy bedzie szczesliwy okaze sie, jak wrocimy z wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: @ przyszła...... 25.08.06, 08:14 Tak mi przykro kasiu wredna @ zawsze nie w pore Dakota zdrowiej szybko wszystko bedzie ok lepiej pomeczyć sie te pare dni w szpitalu i miec pewnosc ze wszystko jest dobrze Mam nadzieje ze dzien w pracy szybko minie bo przed nami 2 dni wolnego, choc ja jutro mam wizyte u gin ciekawe co usłysze nowego Milego dnia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: @ przyszła...... 25.08.06, 08:16 i u mnie Krokodylku zdaje się że się nieśmiało wkrada, teraz tylko myk i się rozkręci, więc obie wkroczymy w nowy wątek z nowym cyklem Dakotka trzymaj się dzielnie, będzie dobrze, to wszystko dla dobra kruszynki, buziaki Nadyu a mnie sie chyba wreszcie uda zrobic badania, nareszcie dziewczynki pozdrawiam i od nowego cyklu wracam do folika, bo przyznaję się bez bicia ze zaniedbałam Odpowiedz Link Zgłoś
ewacia Re: My, Folikówki :) 25.08.06, 08:20 Czesc dziewczynki... wrocilam z urlopu...tydzien temu...bylo super...pozniej Wam wszystko opisze...ale nie mam dobrych wiesci...@ przyszla o 6 dni za wczesnie..ryczec mi sie chce..ehhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
ewacia Re: My, Folikówki :) 25.08.06, 08:21 zakonczmy z tym ....... niech nowy przyniesie szczescie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 T-e-m-a-t z-a-m-k-n-i-ę-t-y !!!!!! 25.08.06, 08:26 Zamykam ten temat..... zapraszam do nowego Wątku... My Folikówki cz. II Odpowiedz Link Zgłoś