Dodaj do ulubionych

Testowanie w Dzień Matki;-)

• kaluha Re: Testowanie w Dzień Matki;-) 25.05.06, 17:24
      chyba dziś nie będę spać z tego wszystkiego. boli mnie brzuch i mam głupie
      wzdęcia. i znowu w dzień ścisk w środku dziwny. nawet nie szukam czy ktoś miał
      taki objaw, bo jeszcze nie znajdę i będę mieć rozterkę. jak do jutra dotrwam bez
      @ to będzie naprawdę gucio. to będzie 2 dni po spodziewanej, nie wiele ale
      zawsze, co nie? dziś też mój M wraca z delegacji, więc mnie wesprze. trzymam za
      Was laseczki kciuki, a sama idę szukać jakiś kwiatków w necie na udekorowanie
      auta i kościoła. czymś się zajmę. papasio.
      • filemonka7 Re: Testowanie w Dzień Matki;-) 25.05.06, 17:59
        dziewczyny, odliczamy? smile
        ja już wczoraj kaluha nie mogłam spać, jem za trzy, jak nie jem to mi
        niedobrze, w ogóle mi niedobrze
        już nawet zaczęłam się denerwować, co będzie gdy bedzie jedna kreska a @ nie
        przyjdzie
        ale dlaczego ma być jedna kreska właściwie?
        mój M wraca z delegacji jutro, ciekawe jaką wiadomość mu przekażę...

• kaluha Re: Testowanie w Dzień Matki;-) 25.05.06, 18:03
          filemonka7 jeżeli jesz za trzy to może bliźniaczki? smile
          też się zastanawiam co wtedy będzie....no co...będę czekać na dzień dziecka i
          przeskoczę do tego drugiego posta wink
      • emkz Re: Testowanie w Dzień Matki;-) 25.05.06, 18:01
        CAlineczka - Tobie to już gratulowaćwink))) Oczywiście oby tylko nie zapeszyć. A
        poza tym jesteś tyle po terminie @ i wytrzymałaś. Podziwiam Cię szczerze!

Kaluha, ty ślub swój szykujesz czy czyjs - te kwaity na samochód o do koscioła?
        Jak Twój to gratulacje!!!wink

U mnie na razie @ niet, ale jestem już po prostu tym oczekiwaniem + moją pracą
        tak zmęczona, ze nawet nie mam sił myślec o tym wszystkim. Objawy? Nie wiem, po
        prostu nie wiem. Szklistych oczu nie mam, ale za to migrene tak. Przy czym nie
        mam pojęcia, czy to objaw na tak czy na nie...
        Pozdrawiam i trzymam kciukiwink
        • kaluha Re: Testowanie w Dzień Matki;-) 25.05.06, 18:08
          mój mój
          weźcie mi dziewczyny znajdźcie jakąś fajną dekorację, skromną w miarę, no i żeby
          to nie były wielkie żółte plastikowe obrączki na samochód (przepraszam jeżeli
          ktoś miał....ja wolałabym co innego). zajmiecie się czymś przy okazji wink
          jakby się tak przyjrzeć, to ja mam nawet szkliste oczy wink ....ale to chyba od
          wiatru, bo mocno wiało dzisiaj wink ale a nóż jestem wiatropylna?
          emkz ta migrena to może być objawem smile no ponoć kobieta wtedy zmęczona bardziej
          i rozdrażniona i senna, jak pracujesz dużo no to spać nie ma jak. to wtedy łepek
          boli. mówię Ci!
          • filemonka7 Re: Testowanie w Dzień Matki;-) 25.05.06, 19:25
            kaluha, ja się uparłam, że przyczepimy do naszego autka białe margeritki,
            prawdziwe (chyba to margeritki, takie małe, ładne), tzn same łebki margeritek,
            na taśmę klejącą. Rodzina mówiła: odpadnie, coś ty, nie dojedziecie do kościoła
            nawet. Wyszło przepięknie, i wytrzymało aż do rana smile Nie mieliśmy żadnych
            wstęg, obrączek, sztucznych kwiatów, tylko te białe kwiatki.
            To gratulacje przy okazji smile
            • kaluha Re: Testowanie w Dzień Matki;-) 25.05.06, 19:39
              ja niby właśnie coś takiego chce, ale kurka ... jak je poukładać? a na taśmę to
              jak? technicznie nie moge sobie tego wyobrazić
              • filemonka7 Re: Testowanie w Dzień Matki;-) 25.05.06, 20:14
                łatwo, obcinasz główki kwiatka z krótką łodyżką, i tą łodyżkę przyklejasz taśmą
                klejącą, przezroczystą
                te margeritki czy coś tam ładnie przykrywają łodyżki wraz z taśmą
                a poukładać możesz dowolnie, my mieliśmy tak rozsiane po całym samochodzie, jak
                na łące, hehe
                • gocha_sz Re: UDANE Testowanie w Dzień Matki;-) 25.05.06, 20:59
                  Co prawda zatestowałam dzisiaj, ale mamusia moja dowie się jutrosmile
                  • filemonka7 Re: UDANE Testowanie w Dzień Matki;-) 25.05.06, 21:25
                    gocha, ogromne gratulacje !!!
                    wyślij fluidki smile))

• emkz Re: UDANE Testowanie w Dzień Matki;-) 25.05.06, 23:49
                      Gratulacje Gosia! Kolejny dowód na szczęśliwy majwink

MArgerytki bardzo fajny pomysł! My do ślubu jechaliśmy naszym trabantem
                      przystrojonym tylko w wielkie kokardywink

A poza tym poszłam dziś spać o 17. Obudziłam się o 21, zjadałam kolację, właśnie
                      wzięłam prysznic i dalej do łóżeczka, bo ciągle mi brak snu...

Tylko brzuszek jak na @ pobolewa;-(

Powodzenia dziewczyny jutro rano! Dajcie natychmiast znać; ja dam pewnie znać po
                      południu jak wrocę z pracy.
                      • filemonka7 Re: UDANE Testowanie w Dzień Matki;-) 26.05.06, 06:02
                        będę MAMĄ smile)))))
                        nie mogę w to uwierzyć...

• calineczka793 Re: UDANE Testowanie w Dzień Matki;-) 26.05.06, 07:02
                          Gratulacje FilemonkasmileJa też będę mamusią - fasolka rośnie!!!W poniedziałej idę
                          do lekarza, chociaż musze sie przyznać, że wczoraj jak kupiłam dwa testy to nie
                          wytrzymałam i jeden zrobiłam wczoraj drugi dzisaj rano!I oba pozytywne!!!!
                          Jeszcze raz Ci gratuluje i cieszę się bardzo z naszego szczęściasmile
                        • calineczka793 Re: UDANE Testowanie w Dzień Matki;-) 26.05.06, 07:26
                          tak się cieszę, że w ogole nie moge sie na niczym
                          skupić!Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!dziewczyny kiedy idziecie do lekarza bo ja
                          już w poniedziałek, to bedzie potwierdzenie na 100%. No i koleżanka mówiła, że
                          należałoby zrobic szereg badań, które na ta chwile mnie przerażająsmile
                          Pozdrawiam
                  • calineczka793 Re: UDANE Testowanie w Dzień Matki;-) 26.05.06, 07:04
                    garatulacje gocha!Faktycznie ten maj jest niezwykle pozytywny!!! u mnie
                    również!Nie mogę w to uwierzyć!
                    • dorota.m1976 Re: UDANE Testowanie w Dzień Matki;-) 26.05.06, 10:03
                      Gratulacje dla wszystkich przyszłych mam.
                      Moj ranny tst niestety negatywny ...a @ jak nie było tak nie ma .
                      Gdyby nie fakt ze wyjzdzam dziś na dłuzej to pewnie zrobiłabym HCG z
                      krwi .
                      Zobaczymy ...
                    • kaluha gocha_sz, filemonka7, calineczka793 Gratuluję :) 26.05.06, 10:20
                      gocha_sz, filemonka7, calineczka793 GRATULUJĘ! wielkie ściski Wam przesyłam, to
                      jest niesamowite, naprawde!!! smile

ja niestety dziś nie testowałam mimo czekania na piątek tyle dni. miałam małe
                      spięcie z moim M i ciężko mi było zobaczyć jakikolwiek wynik, mimo że spięcie
                      jak teraz patrzę było o tak banalną i niepotrzebną sprawę, że hoho. będę
                      testować jutro, chociaż objawów u mnie jak na lekarstwo. tzn wcale (to chyba
                      tak się mówi, już sama nie wiem)
                      Dziewczyny, jeszcze raz gratuluję, najwspanialsza nowina na Dzień MAmy!!
                      Dorotka, za Ciebie dalej trzymam kciuki, najważniejsze że @ jeszcze nie ma,
                      jest na co czekać jeszcze. bo moja @ nie przyszła, więc pokornie czekam do
                      jutra.
                      • agatta-a1 do: Filemonka7 26.05.06, 10:38
                        czesc. zaczęłas mi dziś rano pomagać w interpretacji wykresu, który mi się nie
                        wgrał i nie było go widać. mam porblemy z jeg załączeniem, więc tylko napisz o
                        co chodzi i proszę dalej o pomc:
                        - dziś 11 dpo, tempka po owu do wczoraj 36,7-36,8
                        - od dziś ból piersi i tempka 37
                        dlaczego yaki skok??? ja się przygotowuję do @, która ma nadejść za 5 dni a
                        temopka skoczyła w góre. nie jetsm specem od tempek. mysłała, ze berze mnie
                        jakieś przeziębienie ale nie. i serdecznie gratuluję szczęściaro. dbaj o siebie
                        i fasolkę. dla mnie maj nie będzie taki udany bo M ma słabe plemniki ale moze
                        czerwiec...
                        • filemonka7 Re: do: Filemonka7 26.05.06, 23:15
                          Agatta, wzrost tempki może być nadzieją, więc nie trać jej! Mierz sobie tempkę
                          dalej, jeśli nadal utrzyma się na wyższym poziomie, może przecież oznaczać
                          implantację! Będziesz miała wykres trzyfazowy (ff powie Ci o tym), tak jak i ja
                          miałam. Czego serdecznie Ci życzę smile
                      • dorota.m1976 Re: gocha_sz, filemonka7, calineczka793 Gratuluję 26.05.06, 10:55
                        Dzieki za wsparcie. Łudze się jescze nadzieją ...
                        Żadnych objawów , nic mnie nie boli nie kłuje nie ciązy nic zupelnie nic.
                        Chyba mam świrolandię w organizmie i am nie wie co jest
                        • nadya22 Re: gocha_sz, filemonka7, calineczka793 Gratuluję 26.05.06, 12:47
                          GRATULUJE big_grin Dziewczynki cieszę się razem z Wami smile to cudowna wiadomość hihi
                          wiedziałam, że ten wątek jest szczęśliwy big_grin
                          • gocha_sz Re: filemonka7, calineczka793 Gratuluję 26.05.06, 15:17
                            No to dziewczyny obchodzimy pierwszy raz Dzień Matkismile Ja nie wytrzymałam i
                            testowałam wczoraj. Zaraz potem pojechałam do lekarza, smiał się, że tak szybko
                            do niego trafiłam. Zaraz zrobił mi USG pochwowo i pokazał mi mały pęcherzyk. To
                            dopiero 2 tydzień, licząc od dnia poczęcia.Termin mam na 5.02.2007. Przepisał
                            mi folik, witaminki i magnez. Mam się pojawić za miesiąć po badaniach
                            morfologii i moczu.
                            Rodzinka juz wie i wszyscy szczęśliwi. A ja teraz czuje,że mi cos się dzieje w
                            brzuszku. I cały czas chce mi się do wc.
                            Jestem taka szczęśliwa, bo to już rok, jak zaczęlismy się starać.już mięliśmy
                            zacząć się badać, a tu niespodzianka.
                            Posyłam fluidki dla wszystkich, bądźcie cierpliwe!!!
                            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Powodzenia
                            • filemonka7 Re: filemonka7, calineczka793 Gratuluję 26.05.06, 23:10
                              Gocha_sz, Calineczka - też gratuluję! Ale fajnie smile
                              Gocha, Ty juz miałaś usg? Ja jestem umówiona dopiero na 8 czerwca, myślałam że
                              to wcześnie..
                              Ale fajnie, ale fajnie, ale fajnie smile))
                            • filemonka7 Re: filemonka7, calineczka793 Gratuluję 26.05.06, 23:12
                              Dorota, Nadya, życzę powodzenia! Oby Wam też szybciutko się udało, jak nie tym
                              razem to następnym!
    • emkz Gratulacje!!!!!:-) 26.05.06, 19:14
      Gratulacje dla wszystkich przyszłych mam!!!

Kaluha! Ja też nie testowałam... Ale ja dlatego nie, bo w nocy podbrzusze
      zaczęło mnie tak boleć jak na @, więc po prostu stwierdziłam, że nie ma sensu...
      Jak na razie @ jeszcze nie przyszła, ale to już raczej niedługo...

Trzymajcie się wszystkie ciepło; te zafasolkowane proszę o fluidki dla tych,
      które jeszcze czekają...
      • filemonka7 Re: Gratulacje!!!!!:-) Kaluha i Emkz 26.05.06, 23:09
        Kaluha i Emkz - dzięki! Trzymam za Was kciuki! Ten maj jest naprawdę pełen
        fruwających fluidków smile))
        • emkz Re: Gratulacje!!!!!:-) Kaluha i Emkz 27.05.06, 09:40
          I jak Kaluha? Testowałaś dziś?? Ja wczoraj wieczorem i I krecha, ale @ jak nie
          było tak nie ma. Piersi i brzuszek tak samo bolą jak na @, tempka 37,2 - ale ta
          tempka to może być z przeziębienia jakie mam. Nie wiem, może to przez duphaston
          tak się pokićkało - biorę dopiero drugi cykl, w tamtym @ dostałam zaraz 3 dni po
          skończeniu opakowania, czyli 28 dzień,więc myślałam, ze teraz też tak będzie!
          Normlanie mam cykle 31 - dniowe, więc chyba sobie pczekam na testowanko Dzień
          dziecka??? Ewentualnie 30 V. No nic zobaczymy
      • kaluha Re: Gratulacje!!!!!:-) 27.05.06, 09:43
        Emkz,
        nie wytrzymałam do dziś oczywiście i testowałam wczoraj wieczorem, oczywiście
        jedna kreska, ale za to złośliwie gruba wink
        dzisiaj czuję, że bez sensu wczoraj robiłam, bo dziś w nocy już spuchnięta byłam
        w środku i cycolki mi nabrzmiały....wszystko standardowo jak na okres. musze
        nabrać dystansu, bo tak "myśląc i robiąc" może nam być faktycznie ciężko zrobić
        dzidziusia. to było nasze pierwsze oficjalne wyczekiwanie i troszkę jesteśmy
        smutni, że to nie jest tak łatwo.
        ściski dla mamusiek smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka