Dodaj do ulubionych

Co z tą BETĄ????????????????????????????? ???????

29.06.06, 16:08
Już nie mogę. Najwyraźniej mam ciążę urojoną sad(
25 dzień cyklu - mierzę betę i wychodzi 24,40. Tak, to baaaardzo wcześnie.
Decyzja lekarz, że włączamy leki podtrzymujące, bo najwyraźniej to ciąża...
Nie wytrzymałam 48 hi zrobiłam betę po 24 h - wyik 24,14. Czy to już oznacza
ostateczne rozwiązanie?? Czyli co - ciąży nie ma? Czy to jest wahnięcie?
Rozsądek podpowiada - nie przyrasta beta to nie ma ciąży. Ale mdłosci,
większe piersi są... i co z tą betą????
Obserwuj wątek
    • yskyerka Re: Co z tą BETĄ????????????????????????????? ??? 29.06.06, 16:14
      Jeżeli robiłaś badanie w tym samym laboratorium i wykluczasz jakiś błąd, to
      ciąża się nie rozwija i nastąpi samoistne poronienie. Gdybyś nie robiła bety
      przed terminem @, pewnie nawet nie wiedziałabyś, że jesteś w ciąży. Przykro mi.
      • ffloo Re: Co z tą BETĄ????????????????????????????? ?? 29.06.06, 18:58
        rozsądek tak mi właśnie podpowiada. zadzwoniłam jednak do lekarza...
        powiedział, że badanie bety po 4 h nic nie wnosi. mam poczekać 72h i zbadać.
        tak bardzo chcialabym mieć nadzeję...
        • ffloo Re: Co z tą BETĄ????????????????????????????? ? 29.06.06, 18:59
          mało być po 48h oczywiście, a nie 4.
          • yskyerka Re: Co z tą BETĄ????????????????????????????? 29.06.06, 19:03
            Pierwszy raz spotykam się z taką opinią. Beta rośnie równo, po 48 godzinach
            powinna wzrosnąć o ok. 60%, po 72 - podwoić się. Powtórz badanie, ale obawiam
            się, że nic z tego nie będzie. sad
            • ffloo Re: Co z tą BETĄ????????????????????????????? 29.06.06, 19:10
              namieszałam. to chyba z nerwów. dokladnie powiedzial, że po 24 h badanie bety
              nie ma sensu. że to za mały odstęp czasu. obiecalam sobie, że zniszczę w sobie
              nadzieję... ale mi nie wychodzi.
            • ffloo Re: Co z tą BETĄ????????????????????????????? 01.07.06, 23:46
              mialaś rację yskierko. marzenie szybko prysnęło. ponownie. po 72h beta spadla
              do 7. nie rozumiem jednak tego mechanizmu. czy doszlo do zaplodnienia tylko nie
              dszlo do zagnieżdżenia jajeczka (dlaczego??????). czy beta rośnie zawsze jak
              jajeczko jest zapłodnione? nie czeka na zagnieżdżenie???? nie mogę zrozumieć
              dlaczego mam takie problemy..... zaczynam tracić nadzieję. po prostu już nie
              wierzę...że będzie kiedyś nawet nie dobrze... tylko po prosu normalnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka