kto_tam2 03.07.06, 15:32 nie sa dni "suche" cylku? a ja czuje takie dziwne uczucie "naoliwienia"...dziwne. az boje sie cieszyc, ze to moze byc ciaza..czy ktos sie zna??? napiszcie prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoniaaa Re: czy przed @.. 03.07.06, 16:15 gdzies tu byly takie opinie na ten temat.... musialyby sie wypowiedziec te "doswiadczone" Odpowiedz Link Zgłoś
kto_tam2 Re: czy przed @.. 03.07.06, 19:47 podtrzymuje- powiedzcie cos bo zwariuje z niepewnosci... amoniaa dzieki- na twoja odpowiedz zawsze mozna liczyc. sciskam Odpowiedz Link Zgłoś
tamar_a interpretacja objawu sluzu 03.07.06, 19:58 moze to Ci pomoze: www.lmm.pl/npr/kurs/5.html Odpowiedz Link Zgłoś
megi_25 Re: interpretacja objawu sluzu 04.07.06, 07:30 Ja niestety też tak miałam.Myślałam,że to może objaw ciąży,ale niestety.Odkąd się staramy o dziecko,obserwowałam taki śluz już parę razy.Wcześniej może też występował tylko po prostu nie zwracałam na to uwagi. Ale może u Ciebie będzie inaczej.Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
linda21 Re: interpretacja objawu sluzu 04.07.06, 07:54 Ja od nd wiem ze jestem w ciazy a od wczoraj juz napewno bo beta 444 i badanie lekarskie tez ok.Ja przed okresem miałam taki mleczny sluz i podobno niektore dziewczyny maja taki przed @ ale u mnie taki był na ciaze i lekarz twierdzi ze jest typowym objawem.Moze juz tak nie obserwuj tego sluzu tylko sie wyluzuj.... U mnie ciaza to efekt luzu a nie leczenia bo staralismy sie ponad rok ale sie nie leczylismy tylko na poczatku badanie nasienia u M. Trzymaj sie i troche poluzuj starania.W moim przypadku okazało sie ze tego było trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś