Dodaj do ulubionych

farmakologicznie...

12.07.06, 16:54
dziewczyny nie wiem czy to dobre miejsce na takie pytania ale........czy
myslicie ze aborcja farmakologiczna jest lepsza od tej zabiegowej? i czy jest
w 100% skuteczna?....jak duzo moze kosztowac..? przepraszam za te pytania ale
jestem juz zdesperowana...

Obserwuj wątek
    • agata035 Re: farmakologicznie... 14.07.06, 17:04
      Dziewczyno!!! Żadna aborcja nie jest dobra, a zwłaszcza częste komplikacje po
      niej. Nie jestem kobietą o skrajnie, radykalnych poglądach na ten temat - sama
      biorę tabletki antykoncepcyjne - ale nie rób tego bo takie zabiegi wyciskają
      piętno na całe życie. Czy jesteś pewna ciąży? Może to fałszywy alarm. POMYŚL O
      TYM !!!
      • lukierek1 Re: farmakologicznie... 14.07.06, 17:08
        to był fałszywy alarm.....co by bylo gdyby nie byl..? nie wiem..rozne
        paranoiczne mysli przychodza w momencie takiego stresu do glowy....
        • agata035 Re: farmakologicznie... 14.07.06, 19:21
          Całe szczęście bo nie źle mogłabyś sobie namieszać w psychice.
          Nie wiem ile masz lat i czy masz stałego partnera ale może czas pomyśleć o
          zabezpieczeniu. Po co przeżywać takie dramatyczne chwile.....
          • lukierek1 Re: farmakologicznie... 15.07.06, 15:39
            mam 25 lat.. cudownego synka, wspanialego partnera, ale po prostu wiem ze nie
            moge byc w ciazy, nie moge ze wszystkich powodow jaki moga przyjsc do glowy...sad
            jak make dziecko poddalam sie chwili pewnego wieczoru......ach..dziekuje za
            odpowiedz agato
            • agata035 Re: farmakologicznie... 15.07.06, 21:33
              Ja mam 37 lat i też jednego synka, a właściwie dorosłego, osiemnastoletniego
              syna. Męża wspaniałego i nie myśleliśmy i wciąż nie myślimy o drugim dziecku.
              Dlatego ok. 10 lat temu poprosiłam swojego ginekologa o tabletki. Przepisał mi i
              mam spokojną głowę. Choć zdaję sobie sprawę, że nie ma 100% pewności.Tabletki
              jednak dają największą pewność. Przemyśl takie rozwiązanie bo jest ogromny
              komfort psychiczny - oczywiście pod dozorem lekarza.
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka