mysza_77 04.08.06, 14:47 czy we wstepnej fazie ciazy to normalne, zeby brzuch bolal tak jak przed spodziewanym okresem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kka77 Re: bol brzucha 04.08.06, 14:55 Sama nie doświadczyłam tego jeszcze, ale z wypowiedzi na forum wiem, że tak może być. Niektóre kobiety mają raczej takie bóle ciągnące Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_77 Re: bol brzucha 04.08.06, 15:04 to straszne uczucie! tak jakby z ciazy nici, bo ma sie wrazenie ze zaraz @ Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: bol brzucha 04.08.06, 15:06 Mnie tego dnia wieczorem jak mialam dostac @ tak malpowato bolal brzuch, ze nie maialm zludzen. I w dodatku mi sie delikatnie zaplamilo. Nastepnego dnia po plamieniu nie bylo sladu, brzuch bolal mniej i w koncu sie okazalo ze jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka81 Re: bol brzucha 04.08.06, 16:57 mnie tak brzuch bolał w sumie do niedawna. teraz jestem w 14 tygodniu. lekarz powiedział że wszystko jest ok. tak bywa. no i czytałam tez o tym w różnych książkach. Odpowiedz Link Zgłoś
patylda Re: bol brzucha 04.08.06, 22:53 Niestety tak. Bolał mnie tak prawie przez całą ciążę. Przeszło mi dopiero jak poszłam na zwolnienie i cały dzień odpoczywałam. Odpowiedz Link Zgłoś