Dodaj do ulubionych

Znowu o tempce

07.09.06, 18:27
Dziewczyny napiszcie mi coś o swoich doświadczeniach z tempką we wczesnej
ciąży. Najbardziej to szukam takich, którym w ogóle tempka nie skoczyła po
owu a potem się okazało, że są w ciąży. Jestem w strasznej rozterce, bo wiem,
że miałam owu w tym cyklu potwierdzoną monitoringiem a nic się nie dzieje,
zupełnie nic. Będąc w ciąży 2 lata zaraz po zapłodnieniu zachorowałam,
gorączka, dreszcze, jak w grypie a teraz się nic nie dzieje i wydaje mi się,
że jednak nic z tego nie będzie... Ale może któraś doda mi nadzieji ??????
Obserwuj wątek
    • tymonka30 Re: Znowu o tempce 08.09.06, 07:32
      Napiszcie coś proszę dziewczyny! Na pewno macie jakieś doświadczenia? No żadna
      nie ma???
      • tymonka30 Do 3 x sztuka 08.09.06, 12:03
        Trochę mi smutno, że żadna nie reaguje... buuuuu sad((
    • blaszany_dzwoneczek Re: Znowu o tempce 08.09.06, 12:07
      A co ma choroba, gorączka, dreszcze do ciąży? To z całą pewnością nie jest objaw
      ciąży. Po prostu wtedy Ci się to zbiegło w czasie. A jeśli chodzi o temperaturę,
      to jeśli nie ma skoku temperatury, wykres jest płaski, to świadczy o braku
      owulacji. Jesli mierzysz temperaturę to może wpisz tu po kolei swoje pomiary,
      zobaczymy.
      • tymonka30 Re: Znowu o tempce 08.09.06, 15:11
        Czytałam gdzieś, że właśnie jednym z pierwszych objawów ciąży może być taka
        reakcja organizmu jak moja wtedy, moim koleżankom też się tak zdarzyło.
        Mniejsza z tym. Chodzi mi o osoby, które nie miały skoku temperatury a mimo to
        były w ciąży? Znasz takie???
        Druga sprawa to jeśli nie było skoku temperatury a podczas monitoringu widać
        było pęcherzyk dominujący a potem podczas kolejnej wizyty że pękł to znaczy ze
        nie było owu?
        • blaszany_dzwoneczek Re: Znowu o tempce 09.09.06, 02:34
          tymonka30 napisała:

> Czytałam gdzieś, że właśnie jednym z pierwszych objawów ciąży może być taka
          > reakcja organizmu jak moja wtedy, moim koleżankom też się tak zdarzyło.

Skoro tak piszesz, to może i tak bywa. Nie słyszałam o czymś takim. Ale
          niekoniecznie sugeruj się swoimi doświadczeniami z pierwszej ciąży. Często u
          jednej kobiety ciąże przebiegają zupełnie różnie.

> Mniejsza z tym. Chodzi mi o osoby, które nie miały skoku temperatury a mimo to
          > były w ciąży? Znasz takie???

Nie znam.

> Druga sprawa to jeśli nie było skoku temperatury a podczas monitoringu widać
          > było pęcherzyk dominujący a potem podczas kolejnej wizyty że pękł to znaczy ze
          > nie było owu?

Za mało mam doswiadczenia i wiedzy, żeby się w tej sprawie z całą pewnością
          wypowiedzieć. Może spróbuj zapytać na forum Naturalne Planowanie Rodziny.
          • tymonka30 Re: Znowu o tempce 09.09.06, 08:31
            Dzięki Blaszany Dzwonku za odzewsmile Wszystko się okarze za jakieś 2 tygdnie.
            Mama nadzieję, że niedługo naprawdę będę "w oczekiwaniu" ale na dziecko a nie
            na ciążę. Ponad rok starań już za mną. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka