wow111 30.10.06, 14:45 Witam.Mam pytanko czy przy cyklu trwającym 28 dni od 20 dnia faktycznie jest zupełnie bezpiecznie czy też granica jest trochę inna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pitu_finka Re: Bezpieczne dni 30.10.06, 14:47 Jest to sprawa indywidualna i zalezy od tego kiedy masz owu. Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Bezpieczne dni 30.10.06, 15:08 Przy najbardziej regularnych cyklach, moze zdarzyc sie nagle taki, gdzie owulacja sie opozni - i wtedy wszystkie takie wyliczenia oparte na statystyce poprzednich cykli, beda nic nie warte. Odpowiedz Link Zgłoś
wow111 Re: Bezpieczne dni 30.10.06, 15:21 A jeśli test płodności wypada wtedy negatywnie chyba nie ma się czego obawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Bezpieczne dni 30.10.06, 16:23 Ja tam nie do konca wierze testom owu bo mnie nigdy nie wychodzily a w ciazy jestem. Owu mialam pozniej niz mi sie wydawalo. Chyba trzebaby troche sie poobserwowac zeby zaczac stosowac NPR. Jezeli rzezcywiscie owu masz 14-16 dc to chyba 20 dc jest juz bezpieczny. Ja tam przez jakis czas tak zakladalam ze kolo 20 dc jest bezpiecznie, ale tez liczylam sie z tym ze moge zajsc w ciaze i wiedzialam ze jakos bym to przezyla No ale potem jak juz chcialam byc w ciazy to i tak troche czasu nam to zajelo. Odpowiedz Link Zgłoś