Gość: guest
IP: *.*
10.11.01, 23:22
Cześć styczniowe Mamusie,jak się cieszę, że to nie tylko ja rodzę w styczniu. W przyszłym tygodniu na Karowej rusza Szkoła Rodzenia pewnie was tam spotkam, przynajmniej część. nie wiem jak wy ale ja boję się na razie kupować ubranka. Przesądna chyba jestem. Ale za to uczę się; postanowiłam podejść do FCE, chociaż stara już jestem -25l. A w ogóle to chyba całe wieki do mojego porodu, bo absolutnie nic mi się nie chce, żaden tam instynkt gniazda Co sądzicie o takich komódkach na kółkach, z przewijakiem, wanienką, półkami. ja teraz choruję na taką. I w ogóle potwornie zaczynam bać się porodu i o zdrowie dzidziusia. Ostatnio śniło mi się, że urodziłam krokodyla....Całkiem głupieję. Czy też męczy was tak potworna zgaga? CO po ciązy można zrobbić żeby choć częściowo usunąć te okropne rozstępy????? mam termin na 20 stycznia, ale chciałaby choć trochę wcześniej. mam wrażenie, że do tego czasu eksploduje mój pęcherz moczowy... bardzo was wszystkie pozdrawiam, trzymam kciuki. Chociaż was nie znam osobiście, to bdb że mogę spotkać was w sieci i pomarudzić... Asia