Dodaj do ulubionych

PRZYSZŁE MAMUSIE PLANUJĄCE MALUSZKA WE WRZEŚNIU

IP: *.* 20.08.02, 10:45
CZEŚĆ! Tak sobie pomyślałam że może zgadamy się kobitki i będziemy do siebie pisać o swoich problemikach, samopoczuciu i przebiegu ciąży itp Mam na imię Agnieszka. We wrześniu z mężem planujemy dzidzie.Mam nadzieję że się uda i bez problemu zajdę w ciąże.Będę Was informować o postępach...CAŁUJĘ MOCNO.MOŻE STWORZYĆ NAJDŁUŻSZY POST...Czekam na odpiski..buziaki powodzenia przyszłe mamy..i nie tylko...
Obserwuj wątek
    • Gość: skarabeusz Re: PRZYSZŁE MAMUSIE PLANUJĄCE MALUSZKA WE WRZEŚNIU IP: *.* 20.08.02, 13:19
      Witam Agnieszko!big_grinJa również zamierzam zajść w ciążę lecz nie we wrześniu.:wahoo:Chciałabym najpierw obronić pracę magisterską - mam nadzieje, że nastopi to w czerwcu 2003 i po tym czasie będziemy starać się o dzidziusia.:benetton:Powiem szczeże,że już nie moge się doczekać swojego maleństwa.:love:Tak mocno o tym myślę, że moje maluchy śnią mi się po nocach.:sleep: To jest miłe.Od czasu do czasu zaglądam na forum i czytam nie które posty (myślę - może się czegoś nowego nauczę).Jeżeli pozwolicie "przyszłe mamy" to chciałabym uczestniczyć w tych dyskusjach.:sol: Pozdrawiam gorąco i życzę powodzenie:bic:skarabeusz
      • Gość: kabat Re: PRZYSZŁE MAMUSIE PLANUJĄCE MALUSZKA WE WRZEŚNIU IP: *.* 03.09.02, 07:24
        Ja też myślę o dziecku, ale na razie myśle o badaniach, iwęc dziedzia musi poczekać bo badań troche jest /wolę się zabezpieczyć przed ewentualnym niepowodzeniem.Lidka
        • martucha1 ja się juz staram :-) 03.04.03, 14:15
          A ja się juz staram drugi cykl smile
          Może ktos jeszcze?
    • hubes Re: PRZYSZŁE MAMUSIE PLANUJĄCE MALUSZKA WE WRZEŚ 03.04.03, 16:29
      Czesc,
      ja tez mam termin na wrzesien ale 4. Mam nawet cicha nadzieje, ze przesunie sie
      na sierpien. Moj globusik jest juz calkiem spory choc jeszce mieszce sie w
      swoje sukienki nie ciazowe. Mam juz slicznego syneczka Huberta, ktory w marcu
      skonczyl 5 lat i bardzo czeka na fasolke.
      Pozdrawiam wrzesniowe emamusie smile)
      Basia
      • hubes Re: PRZYSZŁE MAMUSIE PLANUJĄCE MALUSZKA WE WRZEŚ 03.04.03, 16:30
        ups pomylilam sie i wyslalm nie pod ten watek smile)))
        • stynka2 Re: PRZYSZŁE MAMUSIE PLANUJĄCE MALUSZKA WE WRZEŚ 24.04.03, 12:12
          Witam!
          Mam na imię Mariola i jestem szczęśliwą mamą rocznej dziewczynki. We wrześniu
          zaczniemy się z mężem starac o drugie dziecko. Chcemy aby Justysia miała
          rodzeństwo i mam nadzieję, że będzie to druga dziewczynka (dziewczynki są
          super ! - mój mąż też marzy o drugiej córeczce).
          Pozdrowiamy Cię Agnieszko i trzymamy kciuki!
          Mariola z Justysią
          • stynka2 Re: PRZYSZŁE MAMUSIE PLANUJĄCE MALUSZKA WE WRZEŚ 24.04.03, 12:15
            Jeszcze raz witam!
            He,he, dopiero teraz zauważyłam że napisałaś ten list rok temu. Więc
            prawdopodobnie jesli wszystko poszło zgodnie z planami niedługo urodzisz.
            Napisz czy Ci się wszystko udało. Jeszcze raz pozdrawiamy
            Mariola z Justysią
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka