dorisch1 16.12.06, 18:29 Od trzech dni stosuję Lactovaginal, @ mam dostać 19.12 A tu widze, że pojawiły mi się dziwne plamienia. To nawet nie wygląda jak plamienia typowo okresowe, bo krew jest bardzo jasna jak przy skaleczeniu. Co to może być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniafirak Re: Lactovaginal a plamienia 16.12.06, 20:12 dorisch1 a dlaczego stosujesz lactovaginal? Może to nie z winy tego leku ale z winy schorzenia na które go stosujesz masz te plamienia? Odpowiedz Link Zgłoś
dorisch1 Re: Lactovaginal a plamienia 17.12.06, 07:44 Biorę go na odbudowanie flory bakteryjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
aniafirak Re: Lactovaginal a plamienia 17.12.06, 19:36 To troche za mało wiadomości. Dlaczego musisz tą flore odbudowywać? Stosowałaś kutacje antybiotykową? Leczyłaś grzybice?Czy coś jeszcze innego? Odpowiedz Link Zgłoś
dorisch1 Re: Lactovaginal a plamienia 17.12.06, 20:10 Lekarz stwierdził lekki stan zapalny i ubytek flory bakteryjnej, więc mi to przepisał i kazał stosować do @. Powinnam ją dostać we wtorek, więc myślałam że to zwykłe plamienie przed @ ale to co mam teraz jest z bardzo jasnej krwi jakby skaleczenie Odpowiedz Link Zgłoś
aniafirak Re: Lactovaginal a plamienia 18.12.06, 18:06 To może ten stan zapalny się zaostrzył. Po Lactovaginalu nigdy nie słyszałam żeby coś takiego sie pojawiło.To bardzo delikatny lek,powodujący zakwaszenie pochwy. A nie współżyłaś przypadkiem?A może przy wkładaniu się zadrapnęłaś? A miałaś robioną cytologie?Może lekarz ci pobierał wycinek do badania i przez to? Odpowiedz Link Zgłoś
dosia01 Re: Lactovaginal a plamienia 19.01.24, 12:02 właśnie mam ten sam problem. po odstawieniu wszystko się uspokoiło..@ nie było... po jakimś czasie znów zastosowałam lactovaginal i znów plamieje jasną krwią... Odpowiedz Link Zgłoś