Dodaj do ulubionych

kiedy objawy...?

02.01.07, 11:21
Kiedy pojawiają się "objawy" ciąży? smile Banalne to moje pytanie, ale czy jest
możliwe, ze pare dni po zapłodnieniu? Pozdrawiam Was ciepło!
Obserwuj wątek
    • eulaliaa Re: kiedy objawy...? 02.01.07, 18:13
      Kilka lat temu, dosłownie kilka dni po owulacji miałam baaardzo wrażliwe piersi, wcześniej niż zwykle i mnie tknęło. Wszyscy mówili, że to niemożliwe, że za wcześnie, a jednak! Byłam w ciąży smile
    • dorcia_j Re: kiedy objawy...? 03.01.07, 00:01
      w pierwszej ciąży juz trzy dni po spóźniającej się miesiączce wiedziałam, że
      jestem smile. Wcześniej zresztą były huśtawki nastrojów zupełnie inne niż przed
      okresem. Ale w drugiej ciąży to łaziłam do prawie czwartego miesiąca i nic nie
      wiedziałam. smile
      • piechcia5 Re: kiedy objawy...? 03.01.07, 22:49
        ja mam rozpulchnioną pochwe i jestem ciągle bardzo głodna, a dziś za mną
        chodził jogurt!!! dzis jest 20d.c wiec na bank jest to moje
        urojenie.pozdrawiamsmilesmilesmile
        • skorpionka1981 Re: kiedy objawy...? 03.01.07, 23:06
          A ja się dziś pół dnia czulam jakbym miala okres, albo jakbym miala dostać dzis lub jutro. Zawsze przed zblizającym się okresem lub w trakcie niego czuję się... "specyficznie"... jakoś tak w środku inaczej... trudne to do opisania ale zawsze takie samo. Teraz już tego nie czuję... ale może dlatego, że przeważa teraz uczucie wielkiego obżarcia, bo sie tak najadlam ze mnie az brzuch boli, więc czuję tylko to tongue_out
          Czuję się jak na okres a mam go miec dopiero za 2 tygodnie. Sex byl przedwczoraj i przed przedwczoraj - razem 3 razy, w trakcie teoretycznej owulacji. I choć nie wierzę że mogę być w ciąży - będę zaglądać na ten topik tongue_out
          • zuemu Re: kiedy objawy...? 04.01.07, 08:43
            A ja już sama nie wiem,,,
            Jeszcze do wczoraj wszystko wskazywała, że jestem w ciązy, choć do
            przewidywanego okresu jeszcze 6-7 dni.
            Mam ciągle mdłości i dziwne pobolewanie jajników...
            Już się pogubiłam...czy to moje wymysły, czy rzeczywiście udało się za 1
            razem...
            bardzo bym chciałasmile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka