acandi 03.01.07, 15:40 Jakoś tak 14 stycznia mam nadzieję doczekać się pozytywnego testu.Czy któraś z Was o podobnym czasie będzie testować? Jakies objawy już? Napięcie rośnie z każdym dniem co? Trzymajmy sie razem, i dajcie znać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula343 Re: Testuję za 2 tygodnie, ktoś się dołączy? 03.01.07, 15:43 hej ja rowniez mam zamiar testować w okolicach 14 stycznia-zobaczymy co z tego wyjdzie. Narazie bola mnie piersi i mam zgage-ale to akurat moze byc spowodowane światecznym objadaniem się-ktorej nigdy nie miałam. A jak u Ciebie?? Odpowiedz Link Zgłoś
acandi Re: Testuję za 2 tygodnie, ktoś się dołączy? 03.01.07, 15:48 Hm, no ja właściwie żadnych objawów, jedynie zawroty głowy, przy nagłym przejściu do pionu(tak miałam przy 2 ciązy-poronionej poźniej niestety)ale nie sugeruję się.A Ty czekasz aż @ się nie pojawi , czy robisz test jeszcze przed...? Odpowiedz Link Zgłoś
paula343 Re: Testuję za 2 tygodnie, ktoś się dołączy? 03.01.07, 15:57 raczej mam zamiar poczekać bo przed @ moze jeszcze test nie pokazać. To byłaby moja 1 ciąża. Bardzo jej pragne i boje sie rozczarowania. a przy 1 ciąży miałas jakies objawy? Odpowiedz Link Zgłoś
zuemu Re: Testuję za 2 tygodnie, ktoś się dołączy? 03.01.07, 15:58 A ja czekam z testem do 10. Ciagle mnie mdli i kłuje w jajnikach. ciekawe czy to rzeczywiście to???? Odpowiedz Link Zgłoś
acandi Re: Testuję za 2 tygodnie, ktoś się dołączy? 03.01.07, 16:09 w 1 ciąży zero objawów w 1 m-cu. Mało tego, przy z bliżającym się terminie @ normalnie bolał mnie brzuch ale 2 sie nie pojawiła, w 30 dc zrobiłam test, był negatywny! Dobiero 5 dni póxniej 2 test pokazał II krechy)))) Za to w 2 miesiącu..............brrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
paula343 Re: Testuję za 2 tygodnie, ktoś się dołączy? 03.01.07, 16:24 No własnie tak z testami bywa. Ja planuje ze zrobie test jesli @ bedzie się spóźniała chodziaż ze 3 dni. Ginekolog mi mówił żeby zrobić test dopiero po 2 tyg ale napewno tyle nie wytrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
acandi Re: Testuję za 2 tygodnie, ktoś się dołączy? 03.01.07, 16:25 zawsze można zrobić badanie krwi beta hcg...dzięn po spodziewanej @ napewno będzie już + Odpowiedz Link Zgłoś
paula343 Re: Testuję za 2 tygodnie, ktoś się dołączy? 03.01.07, 16:39 i to byłoby najrozsądniejsze bo daje pewność Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionka1981 Re: Testuję za 2 tygodnie, ktoś się dołączy? 03.01.07, 17:24 Ja tez bédé robic test za dwa tygodnie. Powinnam dostac okres ok. 15-go stycznia. Choc w tamtym miesiácu, tez sobie wyliczylam daté, a dostalam dzien wczesniej. W kazdym razie - dwa tygodnie mi zostalo do mierzenia i juz sie nei mogé doczekac... nie sádze bym byla w ciázy. Po czésci dlatego, ze jestem z zasady pesymistká.. po drugie - sluz nawet w teoretycznych dniach plodnych mialam suchy i lepki (teraz powinby mi sie plodne konczyc), po trzecie - to moja pierwsza próba dopiero. Pierwszy cykl sie staramy dopiero.... wiéc to za piékne, by bylo mozliwe, ze sie uda, tak ot, na pstrykniécie palcem... A wy który cykl sie staracie dziewczyny?? <Te, co testujá za 2 tygnie)? Odpowiedz Link Zgłoś
paula343 Re: Testuję za 2 tygodnie, ktoś się dołączy? 03.01.07, 17:29 niby 2 cykl ale 1 poważnych starań Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: Testuję za 2 tygodnie, ktoś się dołączy? 03.01.07, 17:34 Witam u mnie równiez planowany termin @ to 14.01 i mam nadzieje, że do tej pory wytrzymam z testowaniem. W poprzednim cyklu nie wytrzymałam ( miałam dziwne objawy, które nigdy wcześniej nie występowały )i poszłam na bete 2 dni przed terminem @. Odpowiedz Link Zgłoś
acandi skorpionka! 03.01.07, 18:54 No to więcej optymizmu! Przy 1 ciąży...w 1 cyklu starań Przy 2 ciąży...w 1 cyklu starań przy 3 ciązy...mam nadzieję,że w tym ...2 cyklu się udało Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionka1981 Re: skorpionka! 03.01.07, 20:00 To widzę, że jestes eksprtką w tym temacie i rzeczywiscie mnie pocieszylas.... ale i tak wciąż mysle o tych, ktore piszą, że już np. 10 czy 12 cykl się starają (( (Albo dobra - 4). Może za duzo o tym mysle, żeby wyszlo. A Ty tez myslalas? Też sie wkręcalas w to tak bardzo? Tez sie angazowalas psychicznie w tej przygotowania i starania, czy tak po prostu od niechcenia się udało? Bo jesli to drugie - to mnie to nie dotyczy w takim razie, bo ja się strasznie w to wkręciłam i chyba za bardzo się przejmuję tym i za bardzo to przezywam. I pewnie dlatego nic nie wyjdzie (( Odpowiedz Link Zgłoś
eulaliaa Re: skorpionka! 04.01.07, 20:21 acandi: my też staramy się o 3 dzieciątko ) obecnie 3 cykl starań. Odpowiedz Link Zgłoś
papuga_5 Re: Testuję za 2 tygodnie, ktoś się dołączy? 06.01.07, 05:07 Ja sie spodziewalam @ 10 stycznia, ale mialam jakies dziwne plamienia, wiec juz zatestowalam w 22 dc ale oczywiscie test wyszedl negatywny, nie wiem czy jeszcze moge sobie robic nadzieje czy juz nie, bo taka jakas jestem nerwowa jak przed @, wiec to chyba nie jest objaw ciazowy. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionka1981 jaki śluz w 17dc 06.01.07, 12:34 Chyba załóżę do teog osobny topik zaraz, ale póki co - zapytam tutaj, bo rzekomo niektóre z nas powinny być w podobnym stadium cyklu. Ja jestem w 17dc i mam dziwny śluz. W sumie jest minimum, bardzo malutko. Nie jest biały, ale przeźroczysty. Nie jest jednak rzadki - powiedziałabym, ze raczej gęsty, choć sama nie wiem - jest go tak samo, że trudno powiedziec. W dodatku jest on tylko wewnątrz, więc mogę go zbadac tylko wkladając do pochwy palec. Wczoraj wieczorem na bieliźnie bylo trochę białego, gęstego śluzu. A Wy jaki macie?? Oczywiście jeśli jestescie na podobnym etapie cyklu. Odpowiedz Link Zgłoś