mikrowanka 27.02.07, 18:37 i co ja mam myśleć? testy owu ciągle negaywne, śluz się ciągnie aż miło, tempka szczytowo niska, jajnik uwiera... cykle zwykle 26 dniowe, dziś 10dc co jest?czemu nie wychodzą pozytywne testy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aba1122 Re: śluz jak marzenie a test owu negatywny 27.02.07, 19:22 Nie martw się ! tak to już jest z tymi testami...niestety, owu jest a one jej nie pokazują Ja dla odmiany miałam tak : robiłam test owu taki że się zakrapla wszystkie objawy owu były tylko kreska ciągle jedna , wkurzyłam się i kupiłam drugi paskowy (taki maczany) robie i nie wierzę bo są ...dwie kreski, więc znów biorę ten pierwszy a tam ....jedna kreska! i tak sobie robiłam dwa równocześnie z których jeden pokazywał jedną kreskę a drugi dwie! zmarnowałam kupe kasy, nerw a i tak w końcu poszłam na badania hormonalne w tym właśnie cyklu i progesteron oraz estradiol był książkowo owulacyjny! ginka powiedziała że na 100% owu była! W związku z tym olewam od tej pory testy owulacyjne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikrowanka ha!!! to i ja olewam 27.02.07, 21:18 ide potulić męża)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikrowanka Re: śluz jak marzenie a test owu negatywny 28.02.07, 08:23 zmierzyłam dziś tempkę i... skok temperatury a test owu dziś rankiem nadal negatywny ... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: śluz jak marzenie a test owu negatywny 28.02.07, 12:15 Testy owulacyjne robi się najlepiej między 16 a 18 wieczorem. Ciązowe robi się rano.Znajdziesz tę informację na opakowaniu. Ja robię testy od 12. dc - codziennie kreska była bardziej widoczna. Mi wczoraj rano (15 dc przy cyklach 29-dniowych) test pokazał dwie kreski, różnica w kolorze była niewielka, zaś po 17.00 pokazał mi dwie grube kreski. Faktycznie, za 24-36 godzin powinna przyjść owulacja Dzisiaj rano test pokazał mi bladą kreskę Odpowiedz Link Zgłoś
aba1122 Re: śluz jak marzenie a test owu negatywny 28.02.07, 10:47 Ja juz się tyle naczytałam o tych testach i dobrego i złego że sama nie wiem co o nich mysleć? Wiele dziewczyn pozachodziło w ciąze a testy w tym własnie cyklu nie pokazywały owu, inne znów sobie chwalą , ale chyba przeważają negatywne opinie Dlatego odpusciłam w tym cyklu robię sobie badania hormonalne więc znów będe miała czarno na białym czy owu była. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.m1976 Re: śluz jak marzenie a test owu negatywny 28.02.07, 11:49 W tym miesiącu zaczynam proby z testami i pierwsze kilka dni bylam zawiedziona bo testy pokazywaly tylko jedna kreskę kontrolną . 2 dni temu zauwazylam wyraźnie drugą a wczoraj druga nabrala intensywniejszej barwy. Sprobuję jeszcze w piatek, sobote i niedzielę . Oczywiscie proby trwają )) Będę informowac o wynikach na koniec marca i wtedy zajmę stanowisko , czy stoję po stronie tych zadowolonych czy niezadowolonych forumowiczek Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mikrowanka tempka skoczyła 28.02.07, 11:58 ale co z tempką? skoczyła dziś rano (miałam: 36,7 potem spadła do 36,4 wczoraj 36,6 a dziś 36,8) a testy dalej negatywne sumując nie wiem co myśleć: 1. sluz był 2. tempka skoczyla 3 a testy jak ujemne byly tak są Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.m1976 Re: tempka skoczyła 28.02.07, 12:17 z analizą temperatury niestety nie mogę Ci pomóc. Zupełnie się nie znam i nie mierzę. Przyjmując jednak ze spada tuz przed owulacją - przyjełabym stanowisko ze owu jest wlasnie w tym czasie ,a nie do końca kierowała się testami. Ujemne testy to znaczy ze masz 1 kreskę czy tez pokazuje się blada druga? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: tempka skoczyła 28.02.07, 12:20 Ja polecam testy tej firmy: sklep.starania.pl/default.asp?s=94&id_sklepu=43&id_dzialu=1668&st=0&c=10&vw=1&srch=&o=0&dsc=0&id_towaru=127381 &szablon=towar Nie zawiodły mnie za pierwszym razem - od razu zaszłam w ciążę. Teraz staram się ponownie i wczoraj zoabczyłam dwie kreski. Polecam też dokładnie przeczytać instrukcję, gdyż testy owulacyjne nie wskazują na moment owulacji, ale informują, że za 24-48 godzin będzie owulacja. www.storktest.pl/index.php?option=content&task=view&id=7&PHPSESSID=54b250778f3a55ebef6cc8598b604082 Odpowiedz Link Zgłoś
mikrowanka Re: tempka skoczyła 28.02.07, 12:36 jest druga kreska ale słabsza a jeśli chodzi o te testy to własnie te stosowałam. I nie wiem co sie dzieje, bo mam wszsykie objawy owulacji a testy negatywne Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.m1976 Re: tempka skoczyła 28.02.07, 12:39 Niektóre kobiety pisały ze druga kreska nigdy nie byla bardzo intensywna. Pojawiala się , byla bledsza pozniej znow zostawala tylko jedna, wiec ... moze u Ciebie po prostu poziom stezenia Lh tak sie wybarwia. Mysle ze nie przygladaj sie za bardzo kreskom , tylko dzialaj, dzialaj dzialaj ))) Czekamy na wiesci na koniec miesiaca Odpowiedz Link Zgłoś
mikrowanka dzięki !!!! 28.02.07, 12:46 mam juz tego tak dosyć ze by mi nikt nie uwierzył ehhh z calych starań tylko sex jest fajny )) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.m1976 Re: dzięki !!!! 28.02.07, 12:56 Sex jest najfajniejszy więc podejdź do sprawy ze cieszysz sie z bliskich spotkan III stopnia a reszta przyjdzie sama Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: dzięki !!!! 28.02.07, 13:25 Bo ta druga kreska powinna byćna przykład czerwona, żeby łatwo było ją dostrzec Odpowiedz Link Zgłoś
mikrowanka efekty syropu na kaszel 02.03.07, 14:49 dzis 13 dc a ja od 8 dnia cyklu mam śluz płodny. I ten śluz nie jest po prostu wodnisty czy coś... on się ciągnie jak kurze bialko, jest przejrzysty i duzo go... tempka wysoka od dwóch dni więc myslałam ze juz po owu. Testów mi zabrakło więc je olałam (do 11 dc były negatywne) w tym cyklu zaczełam łykać guajazyl... rany czy to są efekty? hahhaha mnie zalewa zaczeliśmy sie starać od nocy 10dc codziennie pewnie znów bedzie falstart Odpowiedz Link Zgłoś