ja1525 08.03.07, 23:54 wiem nie powinnam tego tu zamieszczac ale mam nadzieje ze wiele z pan mi cos odpisze a wiec poznalam chlopaka ktury mieszka od emnie 250 km czy ten zwiazek milosc ma sens!!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agraffka_2 Re: milosc na odleglosc??? 09.03.07, 07:13 Witaj. Każda miłość i związek moim zdaniem mają sens, jeśli się tego chce. Gdy ja poznałam swojego obecnego męża dzoeliło nas pół Polski (ja mieszkałam nad morzem, on w Poznaniu). I mimo wielu przeciwności wciąż jesteśmy razem, więc jednak jest to możliwe) Odpowiedz Link Zgłoś
wiedenka12031999 Re: milosc na odleglosc??? 09.03.07, 08:10 Mnie i mojego męża przez 3 lata dzieliło ponad 900km, trzy państwa i jak widać wystarczyło chcieć Odpowiedz Link Zgłoś
gblu Re: milosc na odleglosc??? 09.03.07, 09:39 Czy ma sens to zależy od osób a nie od odległości. Przed ślubem dzieliło nas 70 km, po ślubie 300. Przetrwaliśmy tak dwa lata, teraz jesteśmy już razem i umiemy to chyba docenić. Ja to się mówi "co nas nie zabije to nas wzmocni" Odpowiedz Link Zgłoś
sabko Re: milosc na odleglosc??? 09.03.07, 10:01 Mnie i mojego męża przez 6 lat dzieliła odległość 200 km ( zaczęliśmy "chodzić" ze sobą na początku liceum więc musieliśmy sporo poczeka z zamieszkaniem razem) Mimo to udało się i teraz jesteśmy już 3 lata po ślubie i właśnie oczekujemy drugiego potomka Odpowiedz Link Zgłoś
karolka.77 Re: milosc na odleglosc??? 09.03.07, 10:39 my na poczatku mielismy miedzy soba baltyk, prawie cala polske i kawal szwecji, potem mieszkalismy po dwoch stronach oceanu, potem ja na balkanch, teraz jesesmy razem we wloszech, a latem przeprowadzamy sie do polski na powitanie naszego malenstwa. nie ma rzeczy niemozliwych! Odpowiedz Link Zgłoś