Dodaj do ulubionych

4 dzien bez @......czyżby.........?

15.03.07, 12:38
dziś 4 dzien bez @ Nie mam oznak @ Ale przy pierwszej ciąży pobolewał mnie od
razu brzuch??? Wczorajszy test wyszedł negatywny ale dziś sobie wkręciłam że
jednak jest blada kreseczka Planowaliśmy zacząc starania od kwietnia i czyżby
tu taka niespodzianka???
czekam do poniedziałku i robię kolejny test
(mieszkam od 3tyg w Holandii więc może to przez przeprowadzkę??)

jest ktos jeszcze kto NIE oczekuje @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Olasmile
Obserwuj wątek
    • mimka11 Re: 4 dzien bez @......czyżby.........? 15.03.07, 18:37
      Ja tez dziś 4 dzień bez @. I mam nadzieje że nie przyjdzie....... Troszkę to
      dziwne bo nie mam objawów zbliżającej się @. Zawsze przed bolał mnie brzuch a
      teraz cisza........ wczoraj robiłam test ale wynik negatywny sad Ale ciągle
      się łudzę... Trzymajmy kciuki może jednak nam się uda!
      • aaola Re: mimka11 15.03.07, 20:53
        daj znać czy przyszla czy tez nie Trzymam kciukismile
    • aaola Re: 4 dzien bez @......czyżby.........? 16.03.07, 18:09
      plamie więc nie tym razem Teraz jeszcze odczekac miesiąc i ruszamy pełna parąsmile)
      • mimka11 Re: 4 dzien bez @......czyżby.........? 16.03.07, 18:44
        U mnie dalej cisza.......... Jak mi @ nie przyjdzie w weekend to biegnę do gina.
        Test robiłam wczoraj ale negatywny więc szanse bliskie zeru sad Możliwe że razem
        zaczniemy próby w kwietniu. A tak przy okazji, mamy prawdopodobnie to samo imię.wink
    • mimka11 nadzieja matka ......itd. ;) 16.03.07, 18:50
      siedzę tak na forum, czytam i coraz bardziej łudzę sie jak głupek, że może za
      wcześnie test zrobiłam albo coś nie tak z tymi testami, bo kupiłam pakiet 3 za
      funta (takie tanie gó..). Ktoś mnie powinien w łeb palnąć bo już wariuję.... wink
      • aaola Re: nadzieja matka ......itd. ;) 16.03.07, 20:39
        czyżbys tez Ola była?smile
        trzymam kciuki
        Przy Piotrusiu pierwszy test wyszedł negatywny więc dokońca w nie nie wierze.....
        Jesteś z Anglii, Irlandii???
        Ja jestem z Holandii
        • mimka11 Re: nadzieja matka ......itd. ;) 17.03.07, 16:20
          też Ola wink Jestem z Anglii a dokładniej z Yorku. Ciągle czekam i sie zaczynam
          martwić. Dziś dostałam krwotok z nosa sad nigdy wcześniej mi sie to nie
          zdażyło... Po weekendzie gnam do ginekologa bo coś nie tak chyba. Trzymaj kciuki
          sad((
        • mimka11 Re a kiedy robiłaś ten pierwszy test? 17.03.07, 16:25
          W którym dniu po spodziewanej @ robiłaś ten test co ci wyszedł negatywny? Trochę
          sie uczepiłam tej myśli jak tonący brzytwy wink że może u mnie też tak będzie. w
          którym dniu w końcu zobaczyłaś te 2 krechy?
          • 1ola12 Re: Re a kiedy robiłaś ten pierwszy test? 17.03.07, 19:24
            hej, hej,
            ja tez jestem z Holandii.
            a dokladnie skad jestes?
            jak co to pisz na maila
            Pozdrowionka!!!!1
            • aaola Re: 1ola12 17.03.07, 20:31
              napisałam na priv
            • aaola mimka11 17.03.07, 20:33
              no niestey nie pociesze cie Pierwszy test robiłam jeszcze przed spodziewana
              miesiączką a drugi ten pozytywny dzień po planowej @
              ale trzymam kciuki Bardzo mocno Napisz jak będziesz po wizycie
              • mimka11 Re: mimka11 18.03.07, 10:56
                Obawiam sie że to jednak nie ciąża tylko coś nie tak z moim organizmem sad((
                Wczoraj dostałam krwotok z nosa. Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało sad(((
                Czuje się ogólnie zle i chyba mnie coś bierze bo mam podwyższoną temp. Możliwe
                że dlatego mi się @ spózni.w poniedziałek biegne do lekarza. Ale mój m. trzyma
                dalej kciuki.
                • jesienna100 Re: mimka11 18.03.07, 11:39
                  ja tez 8 dni spoznienia, 2 dni po dacie @ test negatywny wiec ja nie mam
                  zludzen, moj m ma...i kaze mi powtorzyc test ale nie wierze...zle sie czuje ale
                  towiosenne przesilenie i brak@ tez mnie rozbija...do niczego..
                  • tita100 Re: mimka11 20.03.07, 14:10
                    dzisiaj robiłam test i jest rownież negatywny sad (8 dni spóźnia się@).... czy
                    to faktycznie wiosna, czy te testy są takie do niczego....smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka