Dodaj do ulubionych

plamienia - dzis 33dc

19.03.07, 08:33
dziewczynki, bardzo prosze o podpowiedz moze jakas. dzis moj 33 dc (standard
28d.) od 5 dni mam plamienia, nic mnie nie boli, ew. piersi troszeczke.
Dodam, ze biore brom. Aha test w 30 dc negatywny. Czym moze to byc
spowodowane? Czy ktoras z was tak miala?
Obserwuj wątek
    • skorpion_kg78 Re: plamienia - dzis 33dc 19.03.07, 09:44
      u mnie podobnie sad cykle 28-31 dni. od 16 do 26 dc biorę luteinę. Dzis 30dc od
      24 dc mam plamienia. Dzis troche pobolewa mnie brzuch. piersi nabrzmiale. Sama
      nie wiem co myslec. Ale cos czuje ze ta franca jednak przyjdzie sad
      • nefree Re: plamienia - dzis 33dc 19.03.07, 09:49
        trzymam kciuki za Ciebie. a u mnie to nie wiem. od 6 cykli biore brom wiec on
        nie powinien wydluzac cykli. a tez przez 3 cykle bralam duphaston od 16-26 wiec
        podobnie jak Ty, ale nie bylo rezultatow. teraz drugi cykl bez duphast. ale nie
        wiem skad te plamienia tak dlugie i co one znacza.
        • ika78 u mnie rowniez! 19.03.07, 10:17
          Witajcie -u mnie rowniez dzis 33 dc ,@ brak piersi spore i bolesne , tem NPR
          37.2, i tez nie wiem co mam myslec! test w 31 Dc negatywny ale moje cykle
          "lubia" sie wydluzac! ale czy to moze oznaczac Ciaze??TAK BYM CHCIAłAsmileIKA
          • skorpion_kg78 Re: u mnie rowniez! 19.03.07, 10:20
            ika a czy Ty tez masz plamienia?
        • skorpion_kg78 Re: plamienia - dzis 33dc 19.03.07, 10:18
          ja biore luteine drugi cykl. w pierwszym bylo wszystko w porzadku. plamienie
          leciutkie pojawilo sie jeden dzien przed @. a teraz to juz chyba przesada,
          prawie tydzien.
        • ika78 Do nefree! 19.03.07, 10:19
          A moze powinnas zrobic test albo bete??Mysle ze tak bedzie najlepiej ...ika
          • murenaa Re: Do nefree! 03.04.07, 22:36
            Czy to możliwe, że plamienia to nie zapowiedź @ tylko ciąży? Czy któraś z was
            tak miała? @ spóźnia mi się 10 dni, ale test pokazał jedną kreskę. Dzisiaj mam
            lekkie plamienie, od 7 dni mierzę temperaturę i mam 37-37,1, od trzech tygodni
            kłucie raz po jednej raz po drugiej stronie i lekkie bóle brzucha. Teoretycznie
            byłby to 5 tydzień o ile się nie mylę.
            Napiszcie jak wy miałyście.
            • nefree Re: Do nefree! 18.04.07, 10:10
              okazalo sie ze tamten cykl byl spisany na straty, ale w tym sie udalo, teraz
              jestem w 4t3d ciazy (potwierdzone beta i potem usg) smile jednak mam plamienia od
              kilku dni. lekarz kazal zazywac duphaston, mowil, ze czesto sie tak zdarza, ze
              w pierwszym trymestrze wystepuja plamienia. oczywiscie maja byc pod kontrola.
              • agga80 Re: Do nefree! 23.04.07, 13:48
                mam takie pytanko: a jak wygladaja te plamienia? bo ja tez mam ale to jest
                czerwona krew- niewiele w zasadzie tylko na papierze ale jest! poradzcie. test
                sikany wyszedl pozytywny czekam na bete. to jest 4t3dzien.
                • dzoanka3 Re: Do nefree! 23.04.07, 21:10
                  Ja miałam plamienia, które wzięłam za najnormalniejszą @ i nawet testu nie
                  robiłam. Zaczęły się idealnie po 28 dniach, czyli tak jak wychodzi mi @. Potem
                  uznałam, że coś to za słabe było jak na @, ale po roku starań i testowania
                  miałam dosyć i uznałam, że robienie kolejnego testu jest w tej sytuacji
                  głupotą. Minęły jeszcze 3 tygodnie i dopiero się zorientowałam, że to ciąża smile
                  • nefree Re: Do nefree! 24.04.07, 08:09
                    u mnie byly to brazowe plamienia, w kolorze kawy z mlekiem, teraz kilka dobrych
                    dni od brania duphastonu jzu ich nie widac smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka