Dodaj do ulubionych

Luteina - prośba o pomoc

07.04.07, 17:50
Moja lekarz zapisała mi luteinę podjęzykową od 16 - 26 dnia cyklu na
regulację, wzięłam pierwsze 10 tabletek i zaczęły się problemysad Najpierw
dostałam plamienia od 20 dc, trwały około 5 dniu, a teraz po ostatniej
tabletce luteiny minęło już 8 dni i @@ nie ma. Może wiecie po jakim czasie
powinien pojawić się @@@??? Mogę jeszcze czekać, czy powinnam się martwić???
Czy miałyście takie plamienia biorąc luteinę, czy coś ze mną jest nie tak???
Obserwuj wątek
    • antaek Re: Luteina - prośba o pomoc 07.04.07, 18:54
      Ja po Luteinie w ogóle nie dostałam miesiączki. Na USG okazało się, że mam małe
      endo i miesiączka nie przyjdzie. Moja gin musiała przepisac mi coś innego.
      • annawoj Re: Luteina - prośba o pomoc 08.04.07, 11:02
        ja po pierwszym cyklu regulowanym luteina tez nie dostalam @. Ma przyjsc do 7
        dnia po dostawieniu. Zrobilam test chyba 7 dnia i okazalo sie ze jestem w ciazy
        (wtedy szybko do lekarza, bo trzeba brac luteine przez caly I trymestr). Moze
        tez byc inny powod- czy na pewno bralas podjezykowo, tzn. pozwolilas sie
        tabletce powoli rozpuscic,a nie gryzlas czy nie polykalas. Przepraszam ze tak
        pisze, ale moje koleznaka i moje siostra tak braly, i dziwily sie ze @ nie
        nadchodzismile
        • mavika2006 Re: Luteina - prośba o pomoc 08.04.07, 21:36
          Trzymałam pod językiem tak jak trzeba, a jeśli chodzi o ciąże to bardzo bym
          chciała dostać @@ za 9 miesięcysmile Poczekam jeszcze z 2 dni i chyba zrobię test.
    • skorpion_kg78 Re: Luteina - prośba o pomoc 10.04.07, 09:49
      ja tez dostalam od swojej gin luteine, od 10 do 26 dc. to moj 3 cykl z luteiną.
      zwykle mam 29-31 dniowe cykle. tym razem w 19 dc dostalam lekkich plamien.
      owulacja byla w 13 dc. plamienia trwaja caly czas. dzis 23 dc. powiem szczerze
      ze nie czuje sie zbyt dobrze. boli mnie brzuch i do tego tak jak by przyplatala
      sie jakas lekka infekcja (pieczenie). juz nie wiem co o tym myslec. luteine mam
      brac jeszcze 3 dni. a co potem?? czy mozliwe zebym byla w ciazy????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka