eoos 08.04.07, 23:31 czy nasienie po stosunku może/powinno się ze mnie wylewać ? nigdy się nie konsultowałam z nikim na ten temat a chcę wiedzieć. dzięki za odpowiedź i nie zignorowanie pytania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megisa1 Re: głupie pytanie.... 09.04.07, 00:14 niestety...bez sztuczek wypywa szybciutko... jak poczytasz sobie forum to na pewno trafisz na watki i slawnej "swiecy" ...ja podkladam poduszki, czesto zazucam jeszcze nogi na sciane zeby troche je przytrzymac...ale jak moje metody nie przyniosa szybko efektow to nie wiem czy do swiecy to nie doprowadzi )))) niby tak z pol godziny trzeba plemniczkom dac ... a reszta? no coz predzej czy pozniej wyplynie bo przeciez sie nie wchlonie... Odpowiedz Link Zgłoś
pempowinka1 Re: głupie pytanie.... 09.04.07, 01:29 Hej dzieciaku czy to twój pierwszy raz? Strasznie głupie pytania zadajesz, dobrze to nazwałaś. Oczywiste jest, że jak wstaniesz to nasienie wypływa- przecież to jest ciecz.Kłaniają się prawa fizyki, weż to na logikę(jak stoisz to działa grawitacja i nasienie wypływa).Pomyśl następnym razem zanim zadasz pytanie.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
megisa1 Re: głupie pytanie.... 09.04.07, 08:48 pempowinka1 jak na swoj pierwszy raz na tym forum, to chyba przesadzilas...popisujemy sie na innych forach...tu odpowiadamy na pytania, a jesli tobie jakies pytanie wydaje sie glupie i oczywiste to po prostu nie odpowiadaj Pomysl nastepnym razem zanim sama zadasz pytanie bo dla kogos innego moze okazac sie glupie i dziecinne... Pa Odpowiedz Link Zgłoś