violqa 27.04.07, 16:16 Witam! Jestem w 3 miesiącu ciąży i od paru dni mam brązowawe upławy, które mnie trochę niepokoją. Dziewczyny powiedzcie czy to jest normalne, że są taki upławy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
listopadka Re: ??? 27.04.07, 17:24 Czesc, uplawy czasami moga byc niepokojace, czasem nie, wg mojego lekarza, jezeli cos takiego zauwaze, to natychmiast mam sie z nia skontaktowac. Czasem w ciazy moga wystapic z powodu niewystarczajacej produkcji progesteronu w czasie ciazy i jezeli lozysko nie jest wyksztalcone w wystarczajacym stopniu jeszcze, cos takiego. U mnie mialy ochote sie zaczac w 9 tygodniu, ale zaraz pierwszego dnia skontaktowalam sie z lekarzem i dostalam progesteron i skonczyly sie, a teraz to 12 tydzien. Radzilabym Ci skontaktowac sie z lekarzem, jezeli jest dostepny, a jak nie, to jechac do szpitala. I nie denerwowawac sie,tylko spokojnie sprobowac cos zdzialac,zwlaszcza ze trwaja juz pare dni. Mam nadzieje, ze to nic takiego, ale lepiej by Cie nie niepokoily. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
violqa Re: ??? 29.04.07, 17:19 Witam! Te upławy okazały się niestety oznaką poronienia w piątek wieczór pojechałam do lekarza i płód był już martwy... Dziękuję za zainteresowanie i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś