niezadowolonazsiebie 03.05.07, 21:33 wszystkie moje znajome, ktore maja poki co corke rodza w tym roku samych synow mam corke, ale marzy mi sie druga a jak wasze znajome? pytam tylko o te, ktore maja juz coreczki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabriel51 Re: dziwna zbieznosc ;) 03.05.07, 22:31 mam córeczkę i nie mam nic przeciwko drugiej choć chłopcy tez sa ok ma byc zdrowe nie ważne czy z siusiakiem czy bez Odpowiedz Link Zgłoś
bobimax Re: dziwna zbieznosc ;) 04.05.07, 07:23 Ja mam córkę i spodziewam się drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
franklin76 Re: dziwna zbieznosc ;) 04.05.07, 07:28 Ja mam córeczkę i teraz czekam na grudniowe maleństwo. I teraz jest mi obojętne bardziej niz w pierwszej ciazy, czy bedzie corka czy syn. Oby bylo zdrowe. A moja corcia jest tak fantastyczna, ze wszystko jedno czy bedzie siostrzyczka czy brat, i tak bedzie wspaniala starsza siostra ) Odpowiedz Link Zgłoś
wiedenka12031999 Re: dziwna zbieznosc ;) 04.05.07, 07:31 Ja mam córke i teraz też będzie córa Odpowiedz Link Zgłoś
iza1414 Re: dziwna zbieznosc ;) 04.05.07, 08:25 No ten rok jest wyjątkowy. Jak do tej pory moje znajome które mają już córeczki znów się ich spodziewają natomiast te które mają synków znów rodzą chłopców. Czyż to nie dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
niezadowolonazsiebie Re: dziwna zbieznosc ;) 04.05.07, 09:15 no wlasnie, wszystkie moje znajome, ktore maja corki albo urodzily, albo spodziewaja sie syna, bardzo ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
agag12 Re: dziwna zbieznosc ;) 04.05.07, 13:03 Chyba będzie wojna... Spośród 7 znajomych, które już urodziły lub są w ciąży, jest / zapowiada się 7 chłopców !!! Ja USG połówkowe mam za 2 tyg, nie ukrywam, czego się spodziewam.... tym bardziej, że na usg genetycznym z 12 tyg, pan doktor powiedział,że podejrzewa... chłopca. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
abi3 Re: dziwna zbieznosc ;) 04.05.07, 15:16 Mam synka, marzę o córeczce.Ale chyba sie nie spełni, bo u mojego męża w rodzinie od pokoleń sami chlopcy się rodzą. Ale czy to ważne? Ważne by dzieciątko było zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś