Dodaj do ulubionych

kiedy najpóźniej pojawiły się Wam II kreski???

21.05.07, 10:43
w którym dniu cyklu najpóźniej testy pokazały Wak dwie kreski? I któy to był
dzień po owulacji?

Ja mam 16 dzień po ow i 30dc, test nadal uparcie jedną kreskę pokazujesad Ale
@ nie ma, za to mam bóle podbrzusza, rosnace peirci,pełne,cięzkie i
temperaturę ciała mierzoną rano 37C już od 9dni! (czasem do 37,2 dochodzi)

Obserwuj wątek
    • hippa Re: kiedy najpóźniej pojawiły się Wam II kreski?? 21.05.07, 11:03
      10 dni po terminie @ cykle mialam zwykle 28 dniowe
      • manuelle Re: kiedy najpóźniej pojawiły się Wam II kreski?? 21.05.07, 11:12
        wow! tak późno?! to mnie troche pocieszyłaśsmile a miałaś jakieś objawy? jaki to
        był test? i czy robiłaś badanie na betę? jak tak,to kiedy?

sory,za tyle pytań,ale powoli,to tu szału dostaję...
        siedzę w pracy i normalnie czuję,jak rosną mi persi,szok! sutki mnie bolą
        najbardziej. A całe piersi są nabrzmiałe,gorące i pełne wśrodku.

robiłaś pewnie wcześniej testy,ale co, nic Ci nie wychodziło,nie było drugiej
        kreseczki?

Gratuluję ciąży, czy moze już dzieckasmile
        Pozdrawiam,M.
    • artdesign84 2 tygodnie po spodzewanej miesiączce :) 21.05.07, 11:31
      @ testy pokazały jedną kreskę, więc poszłam na betę i wyszło 173 smile Tego samego
      dnia zrobiłam test i wyszły od razu 2 krechy smile
      • manuelle Re: 2 tygodnie po spodzewanej miesiączce :) 21.05.07, 12:08
        a skąd wiedziałąś ze testy sie mylą? czyłas coś? miałaś objawy ciąży?
        • ivinka275 Re: 2 tygodnie po spodzewanej miesiączce :) 21.05.07, 12:53
          Manuelle, no witaj w klubie. Ja jestem w 17 dniu po owulacji, czyli 17 dzień
          wyższej temperatury, w 13 dniu po owu test negatywny, hcg ujemne, a @ ni du du.
          Dodam, że moja lutealna wynosi 12 dni. Piersi jak nie moje, brodawki wrażliwe,
          spać na brzuchu za nic nie można, sikam jak najęta, ostatnie dwa popołudnia
          przespałam smacznie, a dzis na dzień dobry puściłam wspaniałego pawia. No,
          jeśli okaże się, że sama się tak wkręciłam to byłabym klasycznym przykładem jak
          można zjechać sobie psychikę samymi domysłami. kolejny test planuję zrobić w
          środę lub w czwartek, chyba dam radę tyle poczekać.
          Trzymam za nas kciuki smile
          • manuelle Re: 2 tygodnie po spodzewanej miesiączce :) 21.05.07, 12:58
            hehesmile ale się ubawiłam! ja kurcze nie wiem,kiedy tak naprawde powinnam miec
            @,wiec testuję trochę w ciemno. Bardziej opieram się na tym,że to 30dzień cyklu
            i 16 od owulacji. a test został mi w domu jeden i pewnie jutro rano znów bede
            testować. Zastanawiam sie nad kupnem czulszych testów, na allegro są takie za
            5zł za sztukę i mają czułośc 10, co Ty na to? jakich Ty używasz?

Pozdrawiam i też trzymam za nas wszystkie starajace się i czekajace na II
            kreseczki mocno kciuki!!!

ps.a w ogóle to mnie z pracy wyleją chyba,bo od rana siedze na forum i w
            necie,zamiast robić tłumaczenia,hihismile))
            • ivinka275 Re: 2 tygodnie po spodzewanej miesiączce :) 21.05.07, 13:28
              Co do testów to kupiłam je kiedyś na www.starania.sklep.pl czy tam
              www.sklep.starania.pl i taki też teraz zrobiłam. To był ostatni, więc teraz
              kupię jakiś z apteki, nie będę już w necie zamawiać. Albo wóz albo przewóz, na
              dniach się wyjaśni na czym stoimy (tzn. co nosimy w brzuchach). Trzymam kciuki
              mocno smile
              Hihi, jeśli moje kierownictwo wie, że buszuję na forum to już od tygodnia
              pragną mnie pewnie wywalić smile Tylko jak? Skoro może się okazać, że to ciąża?
              Eeee, pewnie wywala jak to nie bedzie ciąża smile
              Pozdrawiam cieplutko i czekam na wieści smile
        • artdesign84 Do Manuelle 21.05.07, 13:29
          Miałam objawy, które potraktowałam jako zbliżający się okres... Poszłam zrobić
          betę, żeby mieć pewność że to nie ciąża jak pójdę do lekarza z brakiem okresu..
          No i okazało się że ciąża..

Nie wiedziałam czy testy się mylą, czy nie.. One nie są 100%, więc zawsze mogą
          się mylić nie wykrywając ciąży ..

Nie myśl o tym cały czas tylko zrób betę.. od razu będziesz wiedziała.
          Jak czekasz na ciążę to podświadomie mogą się pojawiać wszystkie objawy,
          łącznie z brakiem okresu, jeżeli nawet nie jesteś w ciąży... Więc nie ma co się
          zastanawiać tylko trzeba zrobić betę.

Powodzenia i daj znać jak coś się wyjaśni
    • habibeti Re: kiedy najpóźniej pojawiły się Wam II kreski?? 21.05.07, 13:27
      zerknijcie tu :
      www.storktest.pl/index.php?option=content&task=view&id=33&PHPSESSID=d07f402d3eb2cbe90a8cedd89cfcabbb
      teoretycznie po terminie miesiączki test nie powinien się mylić.
      Ja miesiączkę powinnam dostać w czwartek a już dwa testy za mną. Negatywne.

Pamiętajcie też, że nerwami i zastanawianiem się możecie zatrzymać @. Ja kiedy
      nie miałam @ przez 66 z powodu stresu. Innym razem nie miałam 50.
      a oczywiste jest, że im dłużej myślę, że jestem w ciąży, tym bardziej @ się
      opóźnia.
      • manuelle Re: kiedy najpóźniej pojawiły się Wam II kreski?? 21.05.07, 13:38
        fakt,ja pewnie tym stresowaniem sie i wyczekiwanie opóźniam sobie @...

tylko widzisz,ja nie wiem kiedy mam ten cholerny termin @, więc nie wiem czy
        już robię testy po czy przed (zgłupieć można!). Ostatnie moje cykle byłu po
        29,31,27,28,25,26,23,28,33dniach wiec rzadnej regularnoci! dziś jest 30dc,
        poczekam jeszcze do czwartku i zrobie betę, o ile @ nie przyjdzie...

u mnie w Opolu tylko prywanie można betę zrobić i kosztuje 25zł,wynik w ten sam
        dzień,więc spokosmile

• habibeti Re: kiedy najpóźniej pojawiły się Wam II kreski?? 21.05.07, 14:45
          ja też mam bardzo nieregularne cykle, więc tak naprawdę nie wiem czy trafiłam w
          owulację czy nie.
          Chyba z testem nie wytrzymam do czwartku i zrobię go jutro bądź w środę.
          Na Twoim miejscu zrobiłabym betę, powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka