mada_11 25.05.07, 22:48 jestem zalamana jestem w 8 miesiacu ciazy a dzis dfowiedzialam sie ze maz mnie zdradzal przez 6 miesiecy maskara: niecche mi sie zyc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batutka Re: maz mnie zdradzi!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.07, 23:02 kurcze, nie wiem co Ci powiedziec, jestes pewna? Moze to jakies glupie plotki? Odpowiedz Link Zgłoś
blekitna_laguna Re: maz mnie zdradzi!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.05.07, 07:35 Trzymaj sie dziewczyno dzielnie-jeszcze trochę i bedziesz Mamą, meżem- niegodziwcem(o ile to co napisałąś jest prawdą) zajmiesz sie pózniej, teraz ten czas powinien być dla Ciebie i dzieciatka, i nie pisz proszę że nie chcę Ci sie żyć-Ty MASZ DLA KOGO ŻYĆ! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
meeg23 Re: maz mnie zdradzi!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.05.07, 09:08 wyzuc go z domu zaniedlugo bedzie wiedzial co stracil i bedzie blagal o przebaczenie jesli nie to nie jest was warttrzymaj sie cieplp i dbaj o siebie i dzidzie teraz ono jest najwazniejsze a z mezem proponuje rozmowe jak ochloniesz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
boazeria Re: maz mnie zdradzi!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.05.07, 11:42 Wiem co przezywasz i wspolczuje... Ja sie dowiedzialam ze moj maz od pol roku ma kochanke na miesiac przed slubem jak juz gosci mialam zaproszonych, kupiona sukienke, zaplacone za wszystko. Chcialam umrzec. Odwolalam wszystko i wtedy on blagal na kolanach o wybaczenie. Pozniej wzielismy tylko cywilny. Nigdy juz mu nie zaufam. Gdy wychodzi z domu zastanawiam sie czy idzie do niej czy jakiejs nowej. Teraz tez jestem w ciazy. Ciezko Ci cos powiedziec bo to taka glupia sytuacja bez wyjscia. Ja nie bylam na tyle silna zeby sie rozstac. Czy zaluje? Nie wiem... ale juz NIGDY nie bedzie tak samo jak przed zdrada. A Ty chcesz byc z nim? A on - chce odejsc czy przeprasza? Dla mnie to straszne skur....... zrobic cos takiego kobiecie, ktora spodziewa sie dziecka. Nie wiem jak dlugo jestescie ze soba ale nawet jesli ozenil sie z Toba tylko dlatego ze wpadliscie to powinien poniesc za to konsekwencje jesli ma jakiekolwiek zasady moralne. Odpowiedz Link Zgłoś
lorinetka1 Re: maz mnie zdradzi!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.05.07, 17:42 Jeżeli to robił często to faktycznie skurw... Ale ja zrozumiałabym żałowany pojedynczy raz z kimś kogo znał, nie z przypadkowym kimś. A to dlatego że sama zrobiłam to mężowi gdy byłam w 3 miesiącu ciąży. W dodatku z kimś kogo znam dłużej niż jego samego. Z mężem już wszystko sobie wyjaśniliśmy, przebaczył mi, po upływie dłuższego czasu już mi nawet nie wypomina tego w złych chwilach. A ten ktoś po fakcie dowiedział się że jestem w ciąży i baaaardzo źle mu z tym i mi teraz też. Wiem jedno po tym wszystkim: To był mój pierwszy i ostatni raz! Już nigdy nie zrobię tego mężowi, bo widziałam co biedak przechodził. Odpowiedz Link Zgłoś
chillianna Re: TROLL 26.05.07, 13:11 A jestes pewna? Na świecie jest bardzo dużo "życzliwych inaczej" ludzi. Sprawdz czy to prawda. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: maz mnie zdradzi!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.05.07, 18:28 Dlaczego ja w to nie wierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
rogatek_bambi Re: maz mnie zdradzi!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.05.07, 19:05 az sie wierzyc nie chce, przeciez gdy facet dowiaduje sie ze jego partnerka jest w ciazy i beda mieli dziecko to oni sa najwazniejsi w jego zyciu jak nigdy przedtem.... Odpowiedz Link Zgłoś
polpotworek Re: maz mnie zdradzi!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.05.07, 23:50 Madziu a jak sie dowiedzialas, bo to dosyc istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
karcia85 Re: maz mnie zdradzi!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.05.07, 23:03 No co Ty nie powiesz (nie napiszesz)?! A np. fenomen samotnych matek jak wytłumaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
uczula Re: maz mnie zdradzi!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.05.07, 10:09 bo zycia nie znasz... Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: maz mnie zdradzi!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.05.07, 10:28 Oj, znam... Na forach Gazety jestem od lat... I nie takie "numery" widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.kot997 Re: maz mnie zdradzi!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.05.07, 00:55 jeszcze przed porodem zrob badanie na HIV, zoltaczke i choroby weneryczne-bo nie wiadomo co ci do domu poza zdrada jeszcze przyniosl-a dziecka nie nalezy niepotrzebnie narazac, talko dlatego, ze tatus mysli ch...em! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: maz mnie zdradzi!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.05.07, 08:29 i to jest maz ??? ja bym mu chyba nogi z dupy powyrywala, choc moze nie wartosie przejmowac ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
walczakowa3 Re: maz mnie zdradzi!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.05.07, 08:55 wywal go zdomu!!!ja bym tak zrobiła a wszystkie rzeczy wywaliła przez okno. Nie chciałabym takie ojca dla mojego dziecka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mada_11 Re: maz mnie zdradzi!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.05.07, 22:31 hej dziewczyny jednak okazalo sie ze mnie nie zdradzalten telefon zyczliwej osoby i ta wiadomosc byla przyp[adkiem mial ja otrzymac inna zona ktura tez jest w 8 miesiacu!! jestem szczesliwa ze sie to wyasnilo pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
florka72 trollowanie 28.05.07, 00:12 trollowanie KTURE powinno zostać wykasowane!! Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 trollowanie na 100% 28.05.07, 11:06 zauwazcie ze osoba z tym nickiem w ogóle się tu nie udziela, a ten durny topik to jest pierwszy wpis na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś