angelsik Re: czy są wogole jaies szanse na coreczke? 03.06.07, 21:42 mam do was pytanie....od 5 miesiecy staralismy sie o coreczke(nasze pierwsze dziecko), wspolzylismy zatem 3 dni przed spodziewna owulacja. niestety proby nie powiodly sie wiec ostatniego miesiaca wspolzylismy w dzien owulacji(tak mysle ze to dzien owulacji, testow nie wykonywalam) i stalo sie.....jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!! marzenie sie spełniło)) z tym, ze tak bardzo pragnelam coreczki...a wspolzyjac w owulacje szanse sa chyba zadne. co wy o tym myslicie..czy metody planowania płci sie sprawdzaja??? czy moge miec jeszcze jakas naddzieje?Oczywiscie synka bede kochala rownie mocno..)) dla wtajemniczonych i doswiadczonych dziewczyn- miesiaczki ostatnich miesiecy mialam zawsze 26 dnia kazdego miesiaca(cykle wiec 30 i 31 dniowe). wspólzylismy 13 maja , czyli 17 dna cyklu.. czy Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Re: czy są wogole jaies szanse na coreczke? 03.06.07, 22:27 no nie wiem czy szanse sa zadne, my mielismy stosunek w dniu samej owulacji (podobno najwieksze szanse na plec męską) i w sierpniu urodzi się nam córka, ta metoda ze w dniu owulacji chlopiec a przed dziewczynka to jak rosyjska ruletka Odpowiedz Link Zgłoś
agnesta Re: czy są wogole jaies szanse na coreczke? 05.06.07, 09:52 U nas w dniu owulacji (potwierdzone monitoringiem) i jest córeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: czy są wogole jaies szanse na coreczke? 03.06.07, 21:42 zwykle 50% Odpowiedz Link Zgłoś
dorota814 Re: czy są wogole jaies szanse na coreczke? 03.06.07, 22:16 u mnie bylo bardzo podobnie, tez bardzo pragne corke, a kochalismy sie dokladnie w dni plodne, ciekawa jestem czy moje marzenie sie spelni... Odpowiedz Link Zgłoś
iwonia2 angelsik:) 04.06.07, 00:45 ku pocieszeniu powiem Ci ,ze ja zaszlam w ciaze dokladnie w 17 dniu cyklu(przy 28-dniowych cyklach)i urodzilam corke jak malowanie . Odpowiedz Link Zgłoś
kubaskowa Re: angelsik:) 04.06.07, 13:01 ja zaszłam w ciążę na 4 dni przed owu i będzie syn i to na dodatek już drugi - czyli zawsze masz 50%..... Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: czy są wogole jaies szanse na coreczke? 04.06.07, 13:05 e tam, z planowaniem płci szanse zawsze sa 50 na 50. Odpowiedz Link Zgłoś
angelsik Re: czy są wogole jaies szanse na coreczke? 04.06.07, 21:28 o dziekuje wam bardzo ciesze sie ze moge miec nadzieje to takie moje male marzeniątko...a jak sie nie uda, to nastepnym razem bardzo chcemy miec dwa bobaski rok po roku, mam nadzieje ze sie nie poddam po pierwszym :p Odpowiedz Link Zgłoś