Dodaj do ulubionych

mam doła:(

10.07.07, 10:31
witam !jeste obenie w 9 tyg ciąży,wczoraj miałam wrazenie ze ma za spore
upławy,cos jakby serek ze mnie wyleciało,wiec poszłam do łazienki i
sprawdziłam czy czasem krwi niemam w pochwie,i mam wrazenie ze szyjka niejest
domknieta, wsumie co ja sie na tym znam ,ginekologiem niejestem.Niewiem moze
w paranoje popadam,pierwsza ciąże zupełnie inaczej znosiłam.
Byłam na wizycie w czwartek u mojej gin i wszystko było ok.Czy takie upławy
sa normalne???niemaja innej barwy ani zapachu,ja chyba juz głupieje.
Niemam zadnych bóli wzystko ok,to czemu tak sie stresujesadsadsad
Obserwuj wątek
    • saralee Re: mam doła:( 10.07.07, 10:34
      Kobieto, nie bądź mądrzejsza od lekarza! Ja też mam podobne 'upławy' (jestem w
      14 tc, tez pierwszy raz), to raczej nie jest nienormalne smile Mój lekarz pzepisał
      mi Floragyn, świetnie reguluje florę bakteryjną pochwy. Powinnaś mieć zrobiony
      wymaz, cy Twój gin go pobrał? Jeśli to Cie może uspokić, idź do innego lekarza,
      który pewnie potwierdzi, że wszystko jest OK.
      Pozdrawiam!
      • karola2314 Re: mam doła:( 10.07.07, 10:35
        tak wymaz miałam robiony ,wszystko jest ok.
        • saralee Re: mam doła:( 10.07.07, 10:38
          No to się nie martw! Przecież organizm musi inaczej reagować, w końcu to stan
          odmienny smile Ja mam takie 'serki' codziennie smile)) i też chodze do łazienki
          sprawdzać, czy to nie krew tongue_out Niestety tak to jest, jak się jest w ciąży
          pierwszy raz :] Będzie dobrze... 3 mam kciuki!
          • karola2314 Re: mam doła:( 10.07.07, 10:41
            ja jestem w ciąży poraz drugi,i sama niewiem czego sie boje ,z synkiem ciąże
            przechodziłam normalnie,tyle ,ze miałam czeste bóle brzucha,ale to bylo dla
            tego ze dużo urósłsmilenoi na koniec ciąży nadcicnienie.
            • saralee Re: mam doła:( 10.07.07, 10:50
              Jeszcze raz napiszę: nie martw się na zapas. Jeśli coś będzie nie tak, na pewno
              poczujesz to fizycznie. Mnie tez boli brzuch, przeczesywałam fora w
              poszukiwaniu przyczyn, ale mój lekarz i mąż mnie op...przyli, że się sama
              nakręcam niepotrzebnie. Śluz pewnie wynika z rozregulowanej gospodarki
              hormonalnej...zresztą śluż, który nie ma zapachu ani właściwie koloru, nie jest
              groźny...Gorzej, jeśli zmienia kolor na zielonkawy - może to wskazywac na
              problemy.
              Zamiast siedzieć i się martwić, pomyśl o dzidzi, która powstaje w Tobie - w 9.
              tygodniu powstają organy wewnętrzne maluszka - pomyśl o tym, że właśnie się
              tworzy coś niezwykłego w Tobie. Lepiej się połóz i odpocznij, tym zrobisz
              najlepiej i sobie i dziecku...
              • karola2314 Re: mam doła:( 10.07.07, 10:53
                dziękuje za słowa otuchy,tego było mi trzebasmile
                • saralee Re: mam doła:( 10.07.07, 10:56
                  Trzymaj się smile Na pewno wszystko będzie dobrze, zobaczysz! Ani się obejrzysz,
                  jak znowu bejbi będzie grać w piłkę w Twoim brzuchu smile
                • zwirka3 Re: mam doła:( 10.07.07, 12:33
                  świetnym środkiem jest Aftin na pleśniawki dla dzieci kosztuje 1,70 bez recepty
                  i na wszelkie swędzenia , upławy pomaga mi od 3 lat ( i moim koleżankom)
                  Ja też jestem w 9 tyg. c. i też 2 raz, moj syn ma już 15 lat więc przeżywam
                  wszystko od nowa i martwię się o 300% więcej , a boję się o 500% bardziej
                  Trzymaj się cieplutko zawsze jest gdzieś ktos kto jest wpodobnej sytuacji tylko
                  o tym nie wiesz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka