i.r 06.08.07, 10:20 Przepraszam, może to głupie pytanie, ale czy są jakies metody zwiększające prawdopodobieństwo zmajstrowania dziewczynki? Synka już mam ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mchopka Re: Chciałabym dziewczynkę ... 07.08.07, 21:35 Ja "planowałam" dziewczynkę za pierwszym razem i wyszło, teraz jestem znowu w ciąży i też pragnęłam drugą córeczkę. Z USG wynika że będzie znowu córka...jaki z tego wniosek? Albo mam dożo szczęścia, albo mąż umie robić tylko same dziewczynki. Przeczytałam kiedyś e-booka na temat planowania płci i polecam go tym, którzy wyrażają zainteresowanie Karol Wójcik Chłopiec czy dziewczynka... Jednak uważam osobiście, że bardzo trudno zaplanować płeć, chociaż warto próbować. Podaję Ci adres strony gdzie można przeczytać info o tej książce a nawet jej fragment. Pozdrawiam plec-dziecka.zlotemysli.pl/kingap.php Odpowiedz Link Zgłoś
evezu Re: Chciałabym dziewczynkę ... 07.08.07, 21:54 spróbuj zajść w ciążę tuż po miesiączce i ok.4 dni przed owulacją zakończyć starania ale efektu nie gwarantuję ;o) Odpowiedz Link Zgłoś