kraina.marzen Re: ciąża? 24.09.07, 13:30 No nie!!! Za szybko poszło Ostania miesiączke miałam 23.08 do 28.08 prawdopodobne zajście w ciązę 05.09 Dzis miałam dostać @ i nie dostałam ... Jeżeli to ciąża to tylko i wyłącznie ku radości moich chłopaków (męża i 4 latka) a ja- będę płakać Niech mi ktos mądry wyliczy czy to może być ciąza... Odpowiedz Link Zgłoś
artdesign84 Re: ciąża? 24.09.07, 14:03 A nie prościej zrobić test, niż zakładać nowy temat na forum i kazać sobie wyliczać i przewidywać ciążę?? Odpowiedz Link Zgłoś
kraina.marzen Re: ciąża? 24.09.07, 14:14 Pewni,ze prościej. ale nie każde proste rozwiązanie jest od razu mozliwe do wykonania- w tej chwili nie mam mozliwości iść kupić ten cholerny test ciążowy!!!!Zresztą nie znasz mojej historii - więc proszę nie mów mi co jest proste Jeżeli będę w ciązy muszę mieć czas,aby ochłonąć - pomimo iż moi wariaci będą nosic mnie na rękach- z radości. Może to nie ciąża ? Może stres? W tym miesiącu (tydz po przewidywanym zapłodnieniu) przeszłam infekscje (grypa) nie odbyło się bez leków!!! No nic czekam do wieczora- robię test i.... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: ciąża? 24.09.07, 15:29 Hej, spokojnie, widzę, że jesteś mocno wytrącona z równowagi. Nie dziwię się, choć sama jestem w odwrotnej sytuacji. Wieść o ciąży potrafi spaść jak grom z jasnego nieba i mocno wytrącic z równowagi, szczególnie, jeśli pojawia się niezapowiedziana. Hmm, nie wiem, kiedy masz owu- ale ten 5.09 wypadał Ci w połowie cyklu, a plemniki żyją nawet 5 dni- więc jest to możliwe. Z drugiej strony- wiele rzeczy może przesunąć @- stres, zmęczenie, odchudzanie, zaburzenia hormonalne (np. tarczyca- czego ja właśnie, niestety, doświadczam). Zadna z nas nie odpowie Ci, niestety, ze 100% pewnością- jedna i druga opcja jest tak samo prawdopodobna. Masz jakieś ciażowe objawy- bolesne i powiększone piersi, więcej sikasz, masz nudności (choć wiem, że grypa też może sprawic, że wisimy z głową w sedesie)? Odpowiedz Link Zgłoś
artdesign84 kraina.marzen 24.09.07, 17:29 Nie znam Twojej historii, ale ona nie zmienia faktu że my na forum Ci nie powiemy7. Nie denerwuj się. Trzymam kciuki żeby było po Twojej myśli. Jeżeli zrobisz test to koniecznie napisz nam jaki wynik. Pamiętaj że wynik negatywny nie daje pewności że nie ma ciąży. Czekam na wieści i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kraina.marzen Re: kraina.marzen 24.09.07, 17:59 Dziewczyny dzięki za dobre słowa Nadal nie mam @ i to trochę mnie smuci. Jestem podminowana bo od września straciłam pracę i ciąża nie byłaby teraz wskazana- nawet dla mojego psychicznego konfortu. Po drugie to ja w ciąże nie zachodzę tak łatwo(mam za dużo hormonu męskiego) o syna starałam sie 3 lata. Poostanowiłam (sama bez męża),że więcej nie będę oczekiwać...wiem co przeżywałam gdy @ się pojawiała. Oczywiście mąż chce - koniecznie córeczke...a ja nie mam zamiaru się nastawiać, bo znam ten ból gdy ciązy nie ma i nie ma.... Powiem od razu,że nie stosujemy antykoncepcji... Wtedy trochę nas poniosło i dlatego (kurde!!!!!) teraz się denerwuję!!!! Nie mam żadnych objawów- mdłości z synem też nie miałam...no nic- nie bedę panikować bo może i niepotrzebnie jak jestem w ciąży to już tego nie zmienię, a lament nie pomoże Może mój syn w końcu nie będzie mi opowiadał jak on bardzo chciałby mieć brata, dzidziusia itp a mąz może przestanie gadać o córce nawet jak coś to córki raczej nie będzie a kolejny urwis do kochania. Odezwę się jak zrobię test Odpowiedz Link Zgłoś
artdesign27 Re: kraina.marzen 24.09.07, 22:55 Masz bardzo dobre podejście - byłby kolejny urwis do kochania Widzę że chodzi o trochę inny problem niż na początku myślałam i że pogratuluję niedługo ciąży i córeczki. Daj znać, ja trzymam mocno kciuki!! Odpowiedz Link Zgłoś
kraina.marzen Re: kraina.marzen 24.09.07, 23:23 Kochany urwis do kochania pojawi sie innym razem ok 22 dostalam @ Mąż wrócił z pracy po 18 i wiecie co mi powiedzial: ze teraz potrzebuję duzo czulosci i mnie przytulil- pewnie myslal,że będzie córa....ja naprawde tak latwo w ciąze nie zachodze!!!! kiedyś to może okazać się dużym problemem no nic...trzymam kciuki za Was i zyczę 2 kresek Odpowiedz Link Zgłoś