mirra52 01.10.07, 21:21 Drogie mamy czy test ciążowy po tygodniu może już wykryć ciąże? Już nie pamiętam prosze o pomoc. A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirra52 Re: Pilne!!! 01.10.07, 21:31 Hej ja tu jajko znosze a nikt mi nie odpowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
aanna6 Re: Pilne!!! 01.10.07, 21:35 tak sa takie co 7 dni po zaplodnieniu daja wynik a chcesz na tak czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 Re: Pilne!!! 01.10.07, 21:37 pewnie to zabrzmi okrutnie ale na chwile obecna na "nie"... Odpowiedz Link Zgłoś
mama.macieja Re: Pilne!!! 01.10.07, 21:38 hehe,,,jak ci wyjdzie TAK to zmienisz zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 Re: Pilne!!! 01.10.07, 21:41 Ale i tak jestem "w stresie". Jutro kupuje test. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.macieja Re: Pilne!!! 01.10.07, 21:44 mirra, co nie wyjdzie i tak bedzie dobrze! ja pamietam ze za nic w swiecie tej kreski na tescie nie widziałam.... a moj mąż mowił że jest!!!! no i była Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Pilne!!! 01.10.07, 21:44 po tygodniu raczej nie wyjdzie poczekalabym z tym testem wynik bedzie na bank negatywny, ale to i tak nic nie znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
aanna6 Re: Pilne!!! 01.10.07, 21:43 wcale to niebrzmi okrutnie mi sie w tym miesiacu spozniala 2 dni (co przy tabletkach jest rzadkoscia) to mialam niezlego pietra .wiec zycze Ci negatywnego wyniku daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
bartmam Re: Pilne!!! 01.10.07, 21:42 chyba tydz. po owulacji ale nie wiem czy dobrze pamiętam , może poszperaj w wyszukiwarce Odpowiedz Link Zgłoś
pasmo30 Re: Pilne!!! 02.10.07, 10:44 Może wyjść, ale ja uważam że lepiej poczekać do daty spodziewanej miesiączki. Ja zrobiłam po tygodniu, wyszły 2 kreski, ucieszyłam się, a po kilku dniach przyszedł okres. Odpowiedz Link Zgłoś
pla-cka Re: Pilne!!! 02.10.07, 12:13 Test najlepiej zrobić w dniu spodziewanej miesiączki i najlepiej badanie krwi a nie test z apteki. Mi test z apteki nie wykazał ciąży nawet po tygodniu spodziewanej miesiaczki. A przed miesiaczką to nawet jeśli progesteron pójdzie w górę to może wykazać ciążę, choć nie koniecznie tak musi być. Bywa też tak, że podczas miesiączki może dojść do tzw samoistnego poronienia, kiedy tak naprawdę jeszcze nie wiemy czy jesteśmy w ciąży czy nie, i mamy tzw normalną jak co miesiąc miesiączkę. Ja teraż też czekam tak jak Ty. Zostało mi jeszcze 5 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Pilne!!! 02.10.07, 15:55 > A przed miesiaczką to nawet jeśli progesteron pójdzie w górę to może > wykazać ciążę, choć nie koniecznie tak musi być. Testy ciążowe nie wykrywają progesteronu, tylko betę, tak jak te z krwi. Odpowiedz Link Zgłoś