grochalcia 09.10.07, 18:07 wiem, ze powinno sie zrobić w dniu spodziewanej miesiączki. ale napiszcie, w którym dniu cyklu wam pokazały sie II kreski??? Boze, skad brać cierpliwość??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alela1 Re: test ciążowy-kiedy?? 09.10.07, 18:12 Grochalcia, juz testujesz????tak szybko!! W miom przypadku byly w dniu spodziewanej tj. 26 dc. Odpowiedz Link Zgłoś
grochalcia Re: test ciążowy-kiedy?? 09.10.07, 18:17 kochana, szajba mi juz odbija, dzis 22dc ja juz z testem ciążowym latam)) Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: test ciążowy-kiedy?? 09.10.07, 18:20 Chyba za wczesnie.Mozna za to zrobic pobranie krwi a to juz bedzie pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
magolonin Re: test ciążowy-kiedy?? 11.10.07, 09:46 Mi przy pierwszym dziecku test wyszedł pozytywnie po prawie 3 tygodniach od spodziewanej!!! Pierwsze trzy tygodnie zero, nawet bladego śladu. Fakt, że cykle miałam porąbane 29-34 dni, a owulację raz 15 a raz 19 d.c. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota do magolonin! 11.10.07, 11:59 Pierwszy raz pozytywny test wyszedl Ci dopiero 3 tygodnie po terminie @?? A bylas w ciazy?? Powiedz mi a mialas jakies objawy? Przeczuwalas ze jestes w ciazy? Bo ja w terminie @ (30dc.) mialam tylko jednodniowe dziwne krwawienie i cisza. POczekalam do 36dc. i zrobilam test bo dziewczyny radzily ale jedna krecha. Minal kolejny tydzien, czuje sie niby normalnie ale piersi dalej powiekszone jak przed @. Zastanawiam sie czy klejna @ przyjdzie za dwa tygodnie zy moze zrobic test.... Skoro Ty mialas dwie krechy dopiero po takim czasie... hmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: test ciążowy-kiedy?? 09.10.07, 18:24 czy juz 7 dni po owu?? Sa testy, ktore pokazuja wynik 7 dni od owu sa czulsze i dostepne w aptece!! Odpowiedz Link Zgłoś
asik_24 Re: test ciążowy-kiedy?? 09.10.07, 18:28 czyli testuję za trzy dni. dzisiaj 4 dzień wyzsztch tempek. Chyba że testy superczułe nie dojda Odpowiedz Link Zgłoś
grochalcia Re: test ciążowy-kiedy?? 09.10.07, 18:31 ja mam takie super czule... zrobilam dzis, ale nie rano i jeszcze nic nie wyszlo... zreszta nie moglo byc inaczej... ufff...ale sie denerwuje... Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: test ciążowy-kiedy?? 09.10.07, 18:35 To daj koniecznie znac Kurde, a mnie tak brzuch okresowo boli, ze juz nadzieje totalnie starcilam i syfy nowe wyskakuja. Odpowiedz Link Zgłoś
grochalcia Re: test ciążowy-kiedy?? 09.10.07, 18:39 mnie boli okresowo od owulacji, na nospach jade simonka normalnie. a syfy mi na plecach powyskakiwaly. ale wierze do samego końca.... ps. jak Ty dajesz rade na tym MM?? wytrzmalam 8 miesiecy, schudlam 10 kilo, od wakacji zaprzestalam, 10 kilo odrobilam..do kitu takla robota.... Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: test ciążowy-kiedy?? 09.10.07, 18:53 No ja bylam w Polsce w lipcu, troszke zgrzeszylam, neiwiele, ale przybylo 3 kg.Niestety, teraz waga ani drgnie Kurcze, jak tu rozpoznac czy to objawy okresowe czy ciazowe? )) Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: test ciążowy-kiedy?? 09.10.07, 18:45 A jakie masz te superczułe? WIem, ze o to pytalam, ale zgubil mi sie tamten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
grochalcia Re: test ciążowy-kiedy?? 09.10.07, 18:49 allegro.pl/item250639678_8_sztuk_x_10miu_ml_test_ciazowy_testy_ciazowe.html te kochana Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: test ciążowy-kiedy?? 09.10.07, 18:19 W pierwszej ciazy zrobilam w drugim dniu po terminie i to popoludnie, w dodatku siusiac nie bardzo mi sie chcialo Wyszla blada druga kreska, a ja w szoku takim, ze zrobilam 3 testy i pobranie krwi, bo brzuch napieprzal jak na okres Odpowiedz Link Zgłoś
nikka1975 Grochalcia - cierpliwości :) 09.10.07, 18:44 widzę, że szalejesz, nie powiem bym cię nie rozumiała bo sama też tak mam od czasu jak się staramy (czwarty cykl w toku), ale co do testów, pewnie jestem w mniejszości, to w ogóle przed czasem miesiączki mnie do nich nie ciągnie: wyjdzie 1 krecha - zadręczałabym się, że może nie wszystko jeszcze stracone, wyjdą 2 krechy - a jak dostanę krwawienia? a tak jak dostaję @ to myślę że to @, a nie zadręczam się czy to aby nie wczesne poronienie. Więc wariuje, mam zachcianki, czuję się w ciąży ) ale testów nie robię, czego i Tobie życzę, po co Ci dodatkowe źródło trosk i obaw. Powodzenia w oczekiwaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: Grochalcia - cierpliwości :) 09.10.07, 18:54 Podobnie jak ty testow nie robie .To znaczy nie przed terminem miesiaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka1975 simonkapl 09.10.07, 19:07 Witam w klubie )) ja tez mam w domu Bartka, tyle ze mój niedługo skończy 7 latek, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grochalcia Re: simonkapl 09.10.07, 19:19 dieta Montignac))) fajna, szybko i ladnie sie chudnie, ale jak sie porzuci ja to szybko sie wraca spowrotem... wytrzymalam na niej 8 miesiecy, schudlam 10 kilo... wpisz w googlach MoNTIGNAC , zaraz Ci wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
asik_24 Re: simonkapl 09.10.07, 19:20 ta, czytałam kiedys o tym, ale jakoś ciężko mi się za nią było wziąć. A gotowałyście sobie specjalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: simonkapl 09.10.07, 19:22 Ja gotuje dla M, bartka i siebie to samo, to znaczy tak to wyglada, ze wrzucam mieso i warzywa na pare, potem wyciagam i jemy )M schudl pieknie, grzeszy sporo a nic nie przybiera, a ja niestety z tych szybkotyjacych. Odpowiedz Link Zgłoś
74agajg Re: simonkapl 11.10.07, 11:16 Ja odradzam testowanie przed planowana @, wiem że cięzko wytrzymać ale jak np. wyjdą dwie kreseczki a potem się cos popitoli i @ jednak przyjdzie jest dopiero rozczarowanie i rozpacz. Grocholcia trzymam kciuki za Twoją cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
brydzia100 Re: test ciążowy-kiedy?? 11.10.07, 11:20 29 dc dwie kreski, ale tadruga bledziuteńka jak cień. No i nie wiem czy wierzyć, czy nie...Jutro 31 dc iponawiam teściora i mam nadzieję tym razem zobaczyć 2 grube, tłuste krechy! W sumie to w pierwszej ciąży miałam dokłądnie tak samo - najpierw sam cień - w dodatku pojawił się po godzinie, a za 2 dni 2 pięne krechy, które do dziś trzymam w albumie. Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: test ciążowy-kiedy?? 11.10.07, 11:23 W pierwszej ciazy robilam test popoludniu i wyszla blada kreska, na drugim nei wyszla , na tzrecim blada a potem pojechalam na pobranie krwi Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka.b1986 Re: test ciążowy-kiedy?? 12.10.07, 23:17 hej kobietki chcialam wiedziec czy ktoras z was probowala antykoncepcyjnych plasterkow? Odpowiedz Link Zgłoś
kociajda Re: test ciążowy-kiedy?? 13.10.07, 14:26 Mi wyszla w 22 dc. Pierwsza ciaza, chyba 25 dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
grochalcia Re: test ciążowy-kiedy?? 13.10.07, 14:27 mi dzis w 26dc..jasniejsza, ale jest! Odpowiedz Link Zgłoś
adada30 Re: test ciążowy-kiedy?? 13.10.07, 18:09 ja zrobiłam dziś tj. 26 dc i 1 krecha ach zła jesteeeeeeeeeemmmmm, że tylko jedna Odpowiedz Link Zgłoś