ritka1111 15.11.07, 12:29 witajcie, prosze o odp. jak bierze się Duphaston ? z góry dziekuje za info. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ritka1111 Re: jak DŁUGO bierze się Duphaston ? 15.11.07, 12:30 ritka1111 napisała: > witajcie, > prosze o odp. jak DŁUGO bierze się Duphaston ? > z góry dziekuje za info. > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaczucha31 Re: jak DŁUGO bierze się Duphaston ? 15.11.07, 12:40 Ja biorę zawsze PO owulacji do momentu wystapienia okresu albo przez ok 2 tygodnie, po których robię test i jeśli jest negatywny to odstawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
alutka_karlsfeld Re: jak DŁUGO bierze się Duphaston ? 15.11.07, 12:45 Ja zaczęłam brać jak tylko zaszłam w ciążę, bo miałam plamienia. Brałam do szóstego miesiąca ciąży włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: jak DŁUGO bierze się Duphaston ? 15.11.07, 12:48 Nie rozumiem za bardzo pytania, to zależy, DLACZEGO się go bierze A tak długo, jak jest potrzeba i jak długo każe dr Odpowiedz Link Zgłoś
kati792 Re: jak bierze się Duphaston ? 15.11.07, 13:09 Dziwne pytanie...Nie możesz sama go brać,bo jest na receptę,poza tym na ulotce pisze jak się go bierze i na co,ale to lekarz ustala,czy trzeba go brać i jak długo!Ja brałam go na poronienie zagrażające.To nie są witaminy,które bierze się ot tak! Odpowiedz Link Zgłoś