Dodaj do ulubionych

Czekam na letnie starania

• kola2005 Re: Czekam na letnie starania 24.06.08, 13:33
      dziewczyny i jak starania
      działacie już coś?
      ja coś podziałałam i zobaczymy, ale bardziej wolałabym zajść w lipcu gdyż
      wolałabym najwcześniej urodzić w kwietniu
      a jak u Was?
      • megi231 Re: Czekam na letnie starania 25.06.08, 13:45
        U mnie narazie zagosciła @ ale i tak w tym m-cu damy sobie jeszcze
        spokoj. Od sierpnia zaczynamy wiec juz niedlugosmile)
        • burmisia Re: Czekam na letnie starania 25.06.08, 20:45
          A u mnie 28dc i nie ma @ (zawsze mam 25-27dzień). ale na razie
          myślę, ze przyjdzie jednak@, nie chcę się na razie nastawiać...
          • kasiula-6 Re: Czekam na letnie starania 25.06.08, 21:05
            Witajcie dziewczyny!!!
            Jak dobrze, że jest takie forum, można spokojnie dać upust swoim myślą!!!
            Jestem po ślubie 3 lata...mąż za granicą, widujemy się co 2 miesiące, na dwa
            tygodnie. Masakra! Jak tu zrobić bobaska??? Dodam, że ja przeważnie w połowie
            urlopu męża mam okressad a daty urlopu wyznaczają rok wcześniej. jestem już tak
            zdesperowana, że rady o "daniu na luz" są a wykonalne! dodam że, mam 27 lat i od
            daaawna chcemy mieć dzidziusia.
            W tym cyklu mąż wyjechał w 11 dniu cyklu, więc może..... ale właśnie ja się tak
            nakręcam za każdym razemsad a testy owulacyjne nie pokazały nic, prócz jasnej
            drugiej kreski, która oznacza, że test jest negatywny.
            W sierpniu mąż ma być dokładnie w połowie cyklu więc błagam, trzymajcie za nas!!!!
            • megi231 Re: Czekam na letnie starania 25.06.08, 21:09
              Bedziemy tzrymac kciukismilePowodzeniasmile)
              • envy85 Re: Czekam na letnie starania 25.06.08, 21:38
                burmisia piąstki zaciskam mocno! Kiedy testujesz?
                Ja po odstawieniu tabletek anty mam cykle 28-31dni, a dzisiaj
                dopiero 19dc więc jeszcze dużo czekania przede mną sad
                Kurcze dziewczyny nie odkładajcie może tych staranek. Ja myślałam,
                że skoro lat nie zadużo na karku i niby wszystko ze zdrowiem ok, to
                szybciutko będę z maluszkiem pod sercem, a tu już 4 cykl leci... ehh
                • burmisia Re: Czekam na letnie starania 26.06.08, 17:56
                  Testowałam dziś rano- dwie wielkie czerwone krechysmile mąż od razu się
                  obudził, a zawsze go muszę wodą polewać, żeby wstałsmile Jutro idę do
                  gina- pewnie jeszcze za wcześnie, ale już nie mogę wytrzymać- niech
                  mi coś powie. Trzymam kciuki za resztę.
                  • kasiula-6 Re: Czekam na letnie starania 26.06.08, 18:48
                    Jejkuuuuuuuuuuuuuuuuu, to cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    Gratuluję, musisz się czuć wspaniale!
                    A ja się denerwuję, ponieważ od 3 dni boli mnie brzuch na dole, takie lekkie
                    skurcze jak przed @ która ma być 2.07.... dziwne, nie sądzicie??
                    Oby nie przyszła................
                  • megi231 Re: Burmisia!!!! Gratulacje:))))))))))))) 26.06.08, 20:18
                    super wiadomośc - a kciuki sie przydadzą oj przydadząsmile)
                  • kola2005 Re: Czekam na letnie starania 27.06.08, 07:48
                    gratulacje
                    super, że Ci się udało
                    ja zaczynam starania po 20 lipca
                    • burmisia Re: Czekam na letnie starania 27.06.08, 09:53
                      dziękuję dziewczyny za ciepłe słowasmile sama jestem zdziwiona, że tak
                      szybko poszło (2cs). teraz reszta do dziełasmile
                      • envy85 Re: Czekam na letnie starania 27.06.08, 13:34
                        Gratulacje!!!
                        Ja też juz odliczam... do testowania 7 dni
                      • jmama Re: Czekam na letnie starania 29.06.08, 12:17
                        burmisia- gratulacje, jesteś pierwszą szczęściarą z naszego wątku!

Ja mogę się pochwalic, że wreszcie rozpoczeliśmy starania, dziś mam
                        16dc więc a nóż @już nie przyjdzie? Dowiem się prawdopodobnie ok. 12
                        lipca. Na razie sie nie nastawiam bo te starania są takie
                        przypadkowe bo mieliśmy zacząć dopiero za miesiąc. strasznie się
                        cieszę! I trzymam kciuki za Was wszystkie.
                        • kasiula-6 Re: Czekam na letnie starania 29.06.08, 19:18
                          Cześć dziewczyny! Fajnie się czyta takie cudowne wiadomości oraz to, że ktoś
                          planuję DAĆ NOWE ŻYCIE!!!! przecież o takie niezwykłe!!!!
                          Mój kolejny dzień jakiś taki ponury, chyba mnie łapie załamanietongue_out
                          Źle się czuję, głowa już mniej boli ale nic mi się nie chce.....
                          wiecie co, ja nie wytrzymam do 2.07 i testuje jutro rano.... trudnooooo,
                          przynajmniej się uspokoję. Na teście piszę, żeby testować w dzień @, ale
                          czytałam, że niektórym wyszły 2 kreski wcześniej.... niektórym jeszcze późniejsmile
                          Jak myślicie?????
                          • sara.tancretti Re: Czekam na letnie starania 29.06.08, 21:29
                            Będę szczera... testowanie przed jest bezsensu. Wnioski - z własnego
                            doświadczenia. Nakręcasz się, nakręcasz i co? Testy negatywne, szkoda pieniędzy.
                            Teraz stwierdziłam, że prędzej nie zrobię, a uwierz mi, że sporo ich robiłam
                            przed...
                            • burmisia Re: Czekam na letnie starania 29.06.08, 23:40
                              cześć dziewczyny, dziekuję za gratulacje, ale... my nadal z mężem na
                              razie tak ostrożnie się cieszymy, bo czekamy na 6tc i takie naprawdę
                              potwierdzenie od gina. ale super, mam nadzieję, że wszystko dobrze
                              pójdzie i wierzę, że niedługo uda się wszystkim starającym się.
                              pozdrawiam
                              • madlenka77 Re: Czekam na letnie starania 01.07.08, 09:34
                                Witam Was Dziewczynki, dołączam się do grona starających, gratuluje
                                Burmisia. Ja mam teraz @ i zaczynamy starania po, mamy już Jasia ma
                                ponad dwa latka i czas na drugiego maluszka, chciałabym bardzo
                                dzieczynkę ale zobaczymy jak wyjdzie. Poprzednim razem udało nam się
                                dość szybko,w trzecim cyklu, oczywiscie na urlopie smile rzeczywiście
                                jest wtedy najłatwiej smileTeraz też chciałabym urodzić przed nastepnym
                                wakacjami wiec trzeba się brac do pracy, musze zrobić jeszcze toxo,
                                bo w poprzedniej ciązy miałam i brałam całą ciąże antybiotyki , niby
                                drugi raz nie można zachorować , ale wolę sprawdzić smile pozdrawiam
                                gorąco i trzymam kciuki za nas wszystkie smile
                                • kasia-waga Re: Czekam na letnie starania 01.07.08, 11:04
                                  Witajcie dziewczyny smile jak widzę starających się o dzidzię przybyło no i
                                  oczywiście ogromne gratulacje dla Burmisi. Trzymam kciuki za was wszystkie ja
                                  muszę czekać do października. Czasami chciałabym już a czasami jak mi mój 2.5
                                  latek da popalić to odechciewa mi się wszystkiego. Więc jeszcze przez wakacje
                                  będę szalała a na jesień przygotuję gniazdko dla dzidzi. Pozdrawiam smile
                                  • jmama Re: Czekam na letnie starania 11.07.08, 21:27
                                    Witajcie!
                                    Zrobiłam dzisiaj test i wyszły II kreseczki! Planowo @ ma przyjść
                                    jutro ale mam nadzieję, że test nie kłamie. Czyżby drugi raz udało
                                    nam się za 1 razem? Aż trudne do uwierzenia ale strasznie się cieszę!
                                    A jak tam u Was?
                                    • megi231 Re: jmama 12.07.08, 07:32
                                      Ogromnioaste gratulacje!!!!!! super!! Mam nadzieje ze kolejne
                                      starajace sie dziewczyny juz tez wktotce ujrza swoje 2 kreseczkismile
                                    • kasia-waga Re: Czekam na letnie starania 15.07.08, 08:48
                                      Jamama moje gratulacjesmile
    • korallina ja czekam na zimowe ;) 14.07.08, 10:14
      chcieliśmy z mężem mieć wiosenne dziecko (mamy już jedno "letnie", ale stwierdziliśmy, że chyba jednak wolimy wrześniowe. O tym, jak bardzo nie mogę siędoczekać, świadczy to forum smile)

Z niecierpliwością liczę dni, przechodzę kolejne etapy przygotowań, powiem Ci szczerze, że ulżyło mi, że nie jestem jedyną "nakręconą" dziewczyną na forum wink

Mamy już córcię, niedługo skończy 2 latka - no i chcielibyśmy, żeby miała rodzeństwo starsze nie więcej niż te 3 lata...

Pozdrawiam wszystkie niecierpliwskie smile
      • kasia-waga Re: ja czekam na zimowe ;) 15.07.08, 08:53
        Karolino a jakie to kolejne etapy przygotowań przechodzisz już teraz skoro
        planujesz rozpocząć zimą starania o dzidziusia? Ja czekam na październikową @ i
        tym samym rozpoczynam starania.Jak na razie to szczególnych przygotowań nie
        robię. Staram wyleczyć sobie tylko zęby, kolano. Zamierzam po wakacjach zrobić
        cytologię i od września zacząć brać folik. Pozdrawiamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka