kola2005 Re: Czekam na letnie starania 24.06.08, 13:33 dziewczyny i jak starania działacie już coś? ja coś podziałałam i zobaczymy, ale bardziej wolałabym zajść w lipcu gdyż wolałabym najwcześniej urodzić w kwietniu a jak u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Czekam na letnie starania 25.06.08, 13:45 U mnie narazie zagosciła @ ale i tak w tym m-cu damy sobie jeszcze spokoj. Od sierpnia zaczynamy wiec juz niedlugo) Odpowiedz Link Zgłoś
burmisia Re: Czekam na letnie starania 25.06.08, 20:45 A u mnie 28dc i nie ma @ (zawsze mam 25-27dzień). ale na razie myślę, ze przyjdzie jednak@, nie chcę się na razie nastawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula-6 Re: Czekam na letnie starania 25.06.08, 21:05 Witajcie dziewczyny!!! Jak dobrze, że jest takie forum, można spokojnie dać upust swoim myślą!!! Jestem po ślubie 3 lata...mąż za granicą, widujemy się co 2 miesiące, na dwa tygodnie. Masakra! Jak tu zrobić bobaska??? Dodam, że ja przeważnie w połowie urlopu męża mam okres a daty urlopu wyznaczają rok wcześniej. jestem już tak zdesperowana, że rady o "daniu na luz" są a wykonalne! dodam że, mam 27 lat i od daaawna chcemy mieć dzidziusia. W tym cyklu mąż wyjechał w 11 dniu cyklu, więc może..... ale właśnie ja się tak nakręcam za każdym razem a testy owulacyjne nie pokazały nic, prócz jasnej drugiej kreski, która oznacza, że test jest negatywny. W sierpniu mąż ma być dokładnie w połowie cyklu więc błagam, trzymajcie za nas!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Czekam na letnie starania 25.06.08, 21:09 Bedziemy tzrymac kciukiPowodzenia) Odpowiedz Link Zgłoś
envy85 Re: Czekam na letnie starania 25.06.08, 21:38 burmisia piąstki zaciskam mocno! Kiedy testujesz? Ja po odstawieniu tabletek anty mam cykle 28-31dni, a dzisiaj dopiero 19dc więc jeszcze dużo czekania przede mną Kurcze dziewczyny nie odkładajcie może tych staranek. Ja myślałam, że skoro lat nie zadużo na karku i niby wszystko ze zdrowiem ok, to szybciutko będę z maluszkiem pod sercem, a tu już 4 cykl leci... ehh Odpowiedz Link Zgłoś
burmisia Re: Czekam na letnie starania 26.06.08, 17:56 Testowałam dziś rano- dwie wielkie czerwone krechy mąż od razu się obudził, a zawsze go muszę wodą polewać, żeby wstał Jutro idę do gina- pewnie jeszcze za wcześnie, ale już nie mogę wytrzymać- niech mi coś powie. Trzymam kciuki za resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula-6 Re: Czekam na letnie starania 26.06.08, 18:48 Jejkuuuuuuuuuuuuuuuuu, to cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluję, musisz się czuć wspaniale! A ja się denerwuję, ponieważ od 3 dni boli mnie brzuch na dole, takie lekkie skurcze jak przed @ która ma być 2.07.... dziwne, nie sądzicie?? Oby nie przyszła................ Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: Burmisia!!!! Gratulacje:))))))))))))) 26.06.08, 20:18 super wiadomośc - a kciuki sie przydadzą oj przydadzą) Odpowiedz Link Zgłoś
kola2005 Re: Czekam na letnie starania 27.06.08, 07:48 gratulacje super, że Ci się udało ja zaczynam starania po 20 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
burmisia Re: Czekam na letnie starania 27.06.08, 09:53 dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa sama jestem zdziwiona, że tak szybko poszło (2cs). teraz reszta do dzieła Odpowiedz Link Zgłoś
envy85 Re: Czekam na letnie starania 27.06.08, 13:34 Gratulacje!!! Ja też juz odliczam... do testowania 7 dni Odpowiedz Link Zgłoś
jmama Re: Czekam na letnie starania 29.06.08, 12:17 burmisia- gratulacje, jesteś pierwszą szczęściarą z naszego wątku! Ja mogę się pochwalic, że wreszcie rozpoczeliśmy starania, dziś mam 16dc więc a nóż @już nie przyjdzie? Dowiem się prawdopodobnie ok. 12 lipca. Na razie sie nie nastawiam bo te starania są takie przypadkowe bo mieliśmy zacząć dopiero za miesiąc. strasznie się cieszę! I trzymam kciuki za Was wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula-6 Re: Czekam na letnie starania 29.06.08, 19:18 Cześć dziewczyny! Fajnie się czyta takie cudowne wiadomości oraz to, że ktoś planuję DAĆ NOWE ŻYCIE!!!! przecież o takie niezwykłe!!!! Mój kolejny dzień jakiś taki ponury, chyba mnie łapie załamanie Źle się czuję, głowa już mniej boli ale nic mi się nie chce..... wiecie co, ja nie wytrzymam do 2.07 i testuje jutro rano.... trudnooooo, przynajmniej się uspokoję. Na teście piszę, żeby testować w dzień @, ale czytałam, że niektórym wyszły 2 kreski wcześniej.... niektórym jeszcze później Jak myślicie????? Odpowiedz Link Zgłoś
sara.tancretti Re: Czekam na letnie starania 29.06.08, 21:29 Będę szczera... testowanie przed jest bezsensu. Wnioski - z własnego doświadczenia. Nakręcasz się, nakręcasz i co? Testy negatywne, szkoda pieniędzy. Teraz stwierdziłam, że prędzej nie zrobię, a uwierz mi, że sporo ich robiłam przed... Odpowiedz Link Zgłoś
burmisia Re: Czekam na letnie starania 29.06.08, 23:40 cześć dziewczyny, dziekuję za gratulacje, ale... my nadal z mężem na razie tak ostrożnie się cieszymy, bo czekamy na 6tc i takie naprawdę potwierdzenie od gina. ale super, mam nadzieję, że wszystko dobrze pójdzie i wierzę, że niedługo uda się wszystkim starającym się. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madlenka77 Re: Czekam na letnie starania 01.07.08, 09:34 Witam Was Dziewczynki, dołączam się do grona starających, gratuluje Burmisia. Ja mam teraz @ i zaczynamy starania po, mamy już Jasia ma ponad dwa latka i czas na drugiego maluszka, chciałabym bardzo dzieczynkę ale zobaczymy jak wyjdzie. Poprzednim razem udało nam się dość szybko,w trzecim cyklu, oczywiscie na urlopie rzeczywiście jest wtedy najłatwiej Teraz też chciałabym urodzić przed nastepnym wakacjami wiec trzeba się brac do pracy, musze zrobić jeszcze toxo, bo w poprzedniej ciązy miałam i brałam całą ciąże antybiotyki , niby drugi raz nie można zachorować , ale wolę sprawdzić pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki za nas wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-waga Re: Czekam na letnie starania 01.07.08, 11:04 Witajcie dziewczyny jak widzę starających się o dzidzię przybyło no i oczywiście ogromne gratulacje dla Burmisi. Trzymam kciuki za was wszystkie ja muszę czekać do października. Czasami chciałabym już a czasami jak mi mój 2.5 latek da popalić to odechciewa mi się wszystkiego. Więc jeszcze przez wakacje będę szalała a na jesień przygotuję gniazdko dla dzidzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jmama Re: Czekam na letnie starania 11.07.08, 21:27 Witajcie! Zrobiłam dzisiaj test i wyszły II kreseczki! Planowo @ ma przyjść jutro ale mam nadzieję, że test nie kłamie. Czyżby drugi raz udało nam się za 1 razem? Aż trudne do uwierzenia ale strasznie się cieszę! A jak tam u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
megi231 Re: jmama 12.07.08, 07:32 Ogromnioaste gratulacje!!!!!! super!! Mam nadzieje ze kolejne starajace sie dziewczyny juz tez wktotce ujrza swoje 2 kreseczki Odpowiedz Link Zgłoś
korallina ja czekam na zimowe ;) 14.07.08, 10:14 chcieliśmy z mężem mieć wiosenne dziecko (mamy już jedno "letnie", ale stwierdziliśmy, że chyba jednak wolimy wrześniowe. O tym, jak bardzo nie mogę siędoczekać, świadczy to forum ) Z niecierpliwością liczę dni, przechodzę kolejne etapy przygotowań, powiem Ci szczerze, że ulżyło mi, że nie jestem jedyną "nakręconą" dziewczyną na forum Mamy już córcię, niedługo skończy 2 latka - no i chcielibyśmy, żeby miała rodzeństwo starsze nie więcej niż te 3 lata... Pozdrawiam wszystkie niecierpliwskie Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-waga Re: ja czekam na zimowe ;) 15.07.08, 08:53 Karolino a jakie to kolejne etapy przygotowań przechodzisz już teraz skoro planujesz rozpocząć zimą starania o dzidziusia? Ja czekam na październikową @ i tym samym rozpoczynam starania.Jak na razie to szczególnych przygotowań nie robię. Staram wyleczyć sobie tylko zęby, kolano. Zamierzam po wakacjach zrobić cytologię i od września zacząć brać folik. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś