joka772 14.06.08, 10:46 Dziewczyny, idę do szpitala, mam za wysokie ciśnienie. pewnie zostanę tam do porodu, a to jeszcze 5 tygodni! pocieszcie proszę (((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reni_78 Re: idę do szpitala 14.06.08, 11:15 bądź dobrej myśli wszystko Ci podadzą, wszystko za Ciebie zrobią leżysz sobie jak na plaży Bahama... masz ulubione książki, gazety, laptopa z netem a na poważnie: ważne jest podejście, bo im więcej myślisz, im więcej się zadręczasz i stresujesz, tym bardziej ciśnienie może iść w górę /pożartować sobie za współpołożnicami/ od kiedy pamiętam jestem przewlekle chora na nadciśnienie tętnicze nauczyłam się z nim żyć i jakby czasami niezauważać mam wspaniałego zdrowego, mądrego i inteligentnego Synka niedługo będę miała w ramionach swoje drugie dziecko - wg usg zdrowo i prawidłowo, 37tc, a ja do pracy wciąż chodzę... głowa do góry !!! Odpowiedz Link Zgłoś
joka772 Re: idę do szpitala 14.06.08, 21:17 dzięki reni za słowa otuchy. w szpitalu ja i moje dziecko będziemy bezpieczni, tym się pocieszam. najbardziej martwi mnie 19 miesięczny szkrab, który zostanie w domu. no ale jakoś będą sobie musieli dać radę beze mnie. z nadciśnieniem też się pogodziłam, 5 lat z nim żyje, i przyjdzie mi łykać prochy do końca moich dni, taka karma. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Joka Odpowiedz Link Zgłoś