Dodaj do ulubionych

Chandra:-(

14.10.08, 09:51

Obserwuj wątek
    • olgap78 Re: Chandra:-( 14.10.08, 13:41
      Hej nie martw się ostatni trymestr taki już jest coraz ciężej nic się nie chce,
      mnie np. wszystko każdy drobiazg do płaczu potrafi doprowadzić (jestem w 37 tc)
      czuję sie gruba nieatrakcyjna (chociaż niewiele przytyłam 10 kg i jestem
      szczupła prócz brzucha), ogólnie uważam że ostatni miesiąc ciąży jest całkowicie
      bez sensu skoro 37 ciąży uważa się za ciąże donoszoną to na cholere jeszcze
      przez 5 tygodni można sie męczyć!!! no ale taka natura. Postaraj się jakoś
      odprężyć nie wiem co lubisz ale idz do fryzjera czy spotkaj się z koleżankami
      tylko najlepiej tymi co nie mają brzuchów, przeczytaj książkę niezwiązaną z
      ciążą, pogadaj z mężem, idźcie do kina albo do knajpy, spróbuj zrobić to co
      lubisz. Głowa do góry, każda ciąza prędzej czy później się kończy a i potem
      możesz mieć chandre ale z czasem wszystko wraca do "normy" bo już nic nie jest
      takie samo zostaniesz Mamą smile
      • magdalenadebkowska Re: Chandra:-( 14.10.08, 14:27

• olgap78 Re: Chandra:-( 14.10.08, 14:54
          Oj no tak brak Tatusia może Cię jeszcze dodatkowo dobijać. Ale z drugiej strony
          nie musi znosić Twoich humorów, mój jakoś znosi ale też ma już po wyżej uszu
          moich nastrojów niby mówi że nie że jest ok ale przecież wiem że sama z sobą
          ledwo wytrzymuje smile nie nastawiaj sie na 38 tygodni bo może to trawć nawet
          miesiąc dłużej, ja też się już nie mogę doczekać ale sama nie wiem czy po prostu
          chce już mieć to za sobą czy zobaczyć dzidziusia (chłopca, mam już córeczkę 4
          latka)sama nie wiem bo wiem jak jest po porodzie - wcale nie tak różowo jak się
          wydaje, czlowiek obolały dzidzia co prawda słotka ale wymagajaca, spać nie daje
          czesto też chandra mówie Ci na koniec ciąży źle a na początku po porodzie też
          bywa różnie - takie życie smile pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka