ja-dzika Re: Imię dla synka 23.11.08, 14:44 My będziemy mieli córeczkę - Dorotkę. Imię dla chłopca jakie nam się podobało to Dorian, Wiktor, Albert, Hubert, Antoni, Krzysztof lub Adam Odpowiedz Link Zgłoś
suzan11 Re: Imię dla synka 24.11.08, 12:28 My mamy już dwóch chłopaków starszego Beniamina i młodszego Amadeusza teraz czekamy na Oliwierka. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwik-0 Re: Imię dla synka 24.11.08, 13:04 Wczoraj trochę pogadałam z mężem o imionach ale.... Jest ich tak dużo że poprostu nie dajemy rady. I mąz sie wkurzył wziął sobie kalendarz połozył sie na łózku i coś zaznaczał. Pewnie imiona które ewentualnie mogłyby byc dla naszego synka. A kiedy spytałam co wymyślił powiedział ze złością ze "jest tego za duzo". Moze Kacper, Krystian, Dawid, Aleksander ale jakoś dziwnie mówic do synka Olek.... Ciężko! Odpowiedz Link Zgłoś
agar2208 do sylwik-0 24.11.08, 17:47 Ja mam synka Aleksandra i nie uważam, zeby cięzko było mówić do niego Olek. Nam z mężem bardzo podobaja sie zdrobnienia od tego imienia (Olek, Oluś, my wołamy równiez na niego Olo i Olinek). Jest to Kwestia oczywiście gustu. Dodam, że do kazdego imienia mozna sie przyzwyczaić. My równiez mieliśmy problem z wyborem imienia. Również naciskałam mojego męża, żeby coś zaproponował. Kiedyś się wkurzył moim jęczeniem i powiedział, że chłopiec będzie Bolek, a dziewczynka Czesia. Nie podobały mi sie te imiona ( mężowi też powiedział je tak na odczepne.) Jaczeliśmy jednak mówić do brzuszka Bolek. Tak sie przyzwyczailiśmy, że jak urodził się synek, nie mogłam przestawić się na Olka Jakie imię nie wybierzecie, nawet jak innym nie bedzie się podobać, dla Was będzie ono najpiękniejszym na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
miladzia1 mój sunuś Iguś 24.11.08, 19:46 tak ma na imię nasz synek ...Igor...teraz spodziewamy sie drugiego dziecka, jeśli będzie chłopiec prawdopodobnie będzie miał na imię Hubert, choć liczę sobie po cichu, że może jednak dziewczynka tym razem...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anna_stasia Re: Imię dla synka 26.11.08, 02:12 dla mnie do tej pory najładniejsze to Wiktor. moze troche powazne, ale za to jakie meskie Odpowiedz Link Zgłoś
saramay Re: Imię dla synka 26.11.08, 15:54 Piotr, Paweł, Andrzej, Kuba, Tomek Jeżeli bedzie mi dane miec dzidziusia( bardzo bym juz chciala to wybiore ktores z tych imion. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna79 Re: Imię dla synka 26.11.08, 17:31 Mnie bardzo i od zawsze podoba sie Krystian!!! Niestety mężowi się żle kojarzy, szkoda Odpowiedz Link Zgłoś