skorupka2006 06.02.09, 15:03 Witam i proszę o radę . Zrobiłam dwa testy jeden w dniu spodziewanej miesiączki , drugi tydzień póżniej . Oba wskazały wynik negatywny , a okresu wciąż brak .Czy czekać i robić następny ? Czy już nie ma sensu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julimama79 Re: Czy dwa tesy mogą kłamć ? 06.02.09, 15:09 Zrób badanie beta hCG z krwi, akurat to kłamać nie może. Po co wydawac pieniądze na dziesiątki testów skoro można zrobic jedno badanie a pewne. Jeśli wyjdzie negatywnie udaj sie do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Czy dwa tesy mogą kłamć ? 07.02.09, 11:06 A po co? Poczekalabym do 40. dnia cyklu i wtedy powtorzylabym test. Odpowiedz Link Zgłoś
mahti Re: Czy dwa tesy mogą kłamć ? 07.02.09, 11:52 mi 2 testy tez wyszly negatywne a okresu nie bylo. 3 juz nie robilam tylko poszlam zrobic test z krwi to w 100% przynajmniej pewne. w moim przypadku okazalo sie ze to ciaza, a nie jakies zaburzenia cyklu. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja0000 Re: Czy dwa tesy mogą kłamć ? 07.02.09, 15:48 Ty cały czas siedzisz na forum??? bo jaki wątek nie otworze Ty jako pierwsza (sporadycznie druga) odpowiadasz na zadane pytanie... Masz jakieś realne życie poza tym wirtualnym??? Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: Czy dwa tesy mogą kłamć ? 07.02.09, 16:32 A cos ci przeszkadzam? Leż z dupą do góry i czekaj na poród. I nie marudz zołzo. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia8982.2 fabiankaa 16.03.09, 19:58 hehe to mnie rozbawiłaś,alicja0000 już urodziła hehe. Siedzisz na forum a nie wiesz co sie dzieje. I dlaczego nazwałaś alicję zołzą? bo co? bo napisała ci prawde? Sa jeszcze spostrzegawczy ludzie Pozdrowienia dla alicji Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.18 Re: Czy dwa tesy mogą kłamć ? 07.02.09, 15:28 cześć ja też niedawno miałam taki sam problem jak ty. Razem z mężem chcieliśmy mieć drugiego dzidziusia,jednak jak robiłam testy to wychodziły negatywnie. Jednak w końcu zrobiłam badanie beta HCG i wyszedł pozytywnie okazało się że byłam wtedy w 8 tygodniu ciaży. Odpowiedz Link Zgłoś
eeviee Re: Czy dwa tesy mogą kłamć ? 16.03.09, 17:08 Witam mam to samo @ spoznia mi sie juz ponad tydzien, robilam 1 test 4 dni po planowanej @ i wyszedl negatywny. Mieszkam zagranica wiec na wizyte u lekarza musze czekac ok tygodnia, poczekam jeszcze chwilke i zrobie kolejny test. Przez ostatnie kilka dni bolal mnie brzuch, niby tak jak na okres ale jednak inaczej. Slyszalam ze te testy sa czasami zawodne i lepiej poczekac, zrobic beta. Masakra z tym czekaniem Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Nie. Po prostu nie jestes w ciazy. 16.03.09, 18:45 Nie nastawiaj sie.Idz po prostu do lekarza,pewnie masz klopoty hormonalne. Odpowiedz Link Zgłoś